Η ζωή μου θα ηταν τραγική χωρίς...

Η ζωή μου θα ήταν τραγική χωρίς...

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 69)
  • Κινητό

Ψήφοι: 2 2,9%
  • Internet

Ψήφοι: 31 44,9%
  • Tηλεόραση

Ψήφοι: 2 2,9%
  • Ραδιόφωνο

Ψήφοι: 5 7,2%
  • Αυτοκίνητο

Ψήφοι: 4 5,8%
  • Άλλο...... (πείτε μας ποιο)

Ψήφοι: 25 36,2%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    69
Νομίζω πως η ζωή γίνεται τραγική, με και όχι χωρίς κάτι τι...Η εξάρτηση η ίδια, έπεται της τραγωδίας. Την "τραγική ειρωνεία" του πράγματος, συνήθως την απολαμβάνει κανείς, όταν πια βρεθεί, χωρίς την εξάρτηση: το οποιοδήποτε "άλλο"(κινητό, σταθερό ή διακυμαινόμενο, πχ Ιντερνετ) δηλαδή. Τραγικός δεν είναι, μόνον εκείνος που δεν έχει να χάσει τίποτε: ο ακτήμων και ενσυνείδητα "άπορος", βασικά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1) φίλους
2) υπολογιστή & internet
3) καφέ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χωρίς τις συζητήσεις για τα όμορφα, τα σημαντικά και τα ενδιαφέροντα με τους φίλους.

Χωρίς αυτούς που αγαπάω!!!!! :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χωρις τη μαμα μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυτους τους 4 υπεροχους ανθρωπους γυρω μου

ευχαριστω που υπαρχετε στη ζωη μου

Χωρίς μουσική!

Χωρίς όλα αυτά τα υπέροχα πλάσματα που λέγονται άνθρωποι και αντέχουν το τεράστιο εγώ μου.

Α! επίσης ήταν τραγική και χωρίς τηγανητές πατάτες

Χωρίς όλα αυτά τα πλάσματα με το τεράστιο εγώ που λέγονται άνθρωποι και όμως εγώ η υπέροχη τα αντέχω :rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

την μανουλα μου:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Την οικογένεια μου και το λιονταράκι μου...............

Απάντηση ως προς υλικά αγαθά:

Χωρίς κινητό θα ήμουν ευτυχισμένη. Χωρίς τηλεόραση θα είχα αποφύγει κάθε καταναλωτική μανία που με διατρέχει. Χωρίς ίντερνετ θα ήμουν εκτος εποχής.Χμμμ τί άλλο είχε το poll?Δεν θυμάμαι...
Πάντως δεν έπρεπε να ψηφίσω "κάτι άλλο".
Χωρίς ίντερνετ δεν μπορώ να ζήσω.

Το ομολογώ!

:redface:

Μμμμ,,:redface:
Δεν ζω χωρίς laptop και internet
Βέβαια ΜΟΥΣΙΚΗείναι η ζωή μου
Κολλητές και ξερό ψωμι...
Αμμ αυτά νομίζω!

Ααα και για να ρίξω και λίγο γλύψιμο:whistle:
ΧΩΡΙΣ E-STEKI ΔΕΝ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ!;)
ηαηαηαηα!:D

Η ζωή μου θα ήταν τραγική χωρίς...

... τραγικότητα :look:

Οικογένεια:D Παρέα:D Internet(συνεπώς και πισι):D Moυσική:D Γλυκά:D

Χωρίς εμένα.:devil:

Η ζωή μου θα ήταν τραγική χωρίς:
τις υπέροχες φίλες μου
την λογοτεχνία
τη μουσική
και το πράσινο μήλο!:redface:

]χωρίς παρέα,μουσική,φαγητό και ίντερνετ η ζωή μου θα ήταν τραγική χιχιχιχιχι]

Τι ειναι αυτα στις επιλογες?:hmm:Υλικα εννοεις? Ε χωρις τα υλικα οχι τραγικη δε θα ταν.
Εχουμε δει κι αλλους που τα χουν και ποσο χαμενοι ειναι κι αλλους που δε ταχουν και ξερουν να ζουν, οχι απλως να επιβιωνουν βαριανασαινοντας.

Τεσπα, τα παραβλεπω, δε με εκφραζουν.

Θα ταν τραγικη χωρις χιουμορ και φυσικα την καλη υγεια μου.
Ολα τα αλλα τα φτιαχνω, δεν ανησυχω

Ψήφισα άλλο.. Στη θέση αυτού το σύστημα ύδρευσης!
Είμαι άρρωστη με το νερό. Αν κοπεί με πιάνει αμόκ. :redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back