parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.778 μηνύματα.
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.130 μηνύματα.

20-11-23

05:57

Η ζωή που δεν ζούμε είναι μια αρρώστια που μπορεί να προκαλέσει θάνατο – Καρλ Γιουνγκ - Αντικλείδι
21 μαθήματα ζωής του μαθητή του Φρόιντ που έλεγε ότι :Αυτό στο οποίο αντιστέκεστε, επιμένει. "Η ζωή που δεν ζούμε είναι μια αρρώστια που μπορεί να προκαλέσει θάνατο." Άλήθεια δεν είναι; Kαθένας από εμάς, έχει επιθυμίες, όνειρα, φιλοδοξίες που θέλει να πραγματοποιηθούν. Δεν είναι λίγα όμως τα...

Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.661 μηνύματα.

18-03-25

12:48
Αν και την τελευταία περίοδο τείνω πιο πολύ προς το ρητό "life sucks" παρά στο να ταυτιστώ με τον τίτλο, πρέπει να απαντήσω στο θρεντ.
Οπότε:
1. Βιβλία
2. Μουσική
3. Τρέξιμο στη φύση
4. Χρόνος με οικογένεια και φίλους
5. Θάλασσα
Οπότε:
1. Βιβλία
2. Μουσική
3. Τρέξιμο στη φύση
4. Χρόνος με οικογένεια και φίλους
5. Θάλασσα
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα.

18-03-25

13:09
Η ζωή δεν είναι χάλια
1. επειδή υπάρχει άπειρη ενδιαφέρουσα γνώση που δεν την έχω ανακαλύψει ακόμα
2. επειδή η φύση με ηρεμεί και με γοητεύει
3. επειδή υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι (και από εδώ μέσα) που πίνω νερό στο όνομά τους
4. επειδή πιστεύω πως μέσα από τις δυσκολίες έχω γίνει περισσότερο ανθεκτικός ψυχικά
5. επειδή είμαι Αννούλα
1. επειδή υπάρχει άπειρη ενδιαφέρουσα γνώση που δεν την έχω ανακαλύψει ακόμα
2. επειδή η φύση με ηρεμεί και με γοητεύει
3. επειδή υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι (και από εδώ μέσα) που πίνω νερό στο όνομά τους
4. επειδή πιστεύω πως μέσα από τις δυσκολίες έχω γίνει περισσότερο ανθεκτικός ψυχικά
5. επειδή είμαι Αννούλα
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

18-03-25

14:29
1. Όταν προσφέρεις στο κοινωνικό σύνολο έμπρατα
2. Όταν ζείς αυθεντικά και είσαι ο εαυτός σου
3. Όταν ο χρόνος σου σου ανήκει
4. Όταν έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπάνε ανευ όρων
5. Οταν δεν την χαραμίζεις άσκοπα αλλά είσαι εκεί ενσυνείδητα
6. Όταν μαθαίνεις συνεχώς νέα πράγματα τουλάχιστον στα αντικείμενα που σε ενδιαφέρουν
7. Όταν βρίσκεσαι συχνά κοντά στη φύση και δεν χάνεις επαφή με αυτή
2. Όταν ζείς αυθεντικά και είσαι ο εαυτός σου
3. Όταν ο χρόνος σου σου ανήκει
4. Όταν έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπάνε ανευ όρων
5. Οταν δεν την χαραμίζεις άσκοπα αλλά είσαι εκεί ενσυνείδητα
6. Όταν μαθαίνεις συνεχώς νέα πράγματα τουλάχιστον στα αντικείμενα που σε ενδιαφέρουν
7. Όταν βρίσκεσαι συχνά κοντά στη φύση και δεν χάνεις επαφή με αυτή
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...