Vkey
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BrokenHeart
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος
shaman
Πολύ δραστήριο μέλος
nefnef
Νεοφερμένος
Και τους active member για τους εκπληκτικούς στίχους τους!!!
Hunter
Περιβόητο μέλος
Molka
Πολύ δραστήριο μέλος
Τον Χοντρό.. που λειτούργησε ως παράδειγμα προς αποφυγή, είσαι φίδι σου λέω!
Την ανηψιά μου που υπάρχει.
Το Γιδάκι για τη μεταφορά και το niyiaκι για τις οδηγιες της διαδρομης ()
Παρακαλώ! Τον βρήκες τελικά;
Ευχαριστώ τον Άγιο Βασίλη, για την ΤΕΕΕΛΕΙΑ φωτογραφική!!!
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
..για το ότι ζω ακόμα.
..για τους φίλους μου που είναι ακόμα εδώ.
..για το ότι δεν ανησυχώ πως θα πληρώσω τους λογαριασμούς, τι θα φάω και που θα κοιμηθώ.
..για το ότι έχω επιλογές ακόμα.
..για την Μαρκούλα.
..για το ότι έχω ακόμα την δουλειά μου να περιμένει.
..για όσα καλά έχω ζήσει έως τώρα.
..που μου δίνεις την δύναμη να επιβιώσω..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστω το αφεντικό μου που μου προσθαίρει εργασία.
Ευχαριστώ το στέκι που υπάρχει και μπορουμε και ανακαλύπτουμε καινούργια πράγματα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 890013
Επισκέπτης
Cody
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαχαχα, λατρεύω την αυτοπεποίθησή σου.Ευχαριστώ τους γονείς μου που με γέννησαν και χάρισαν απλόχερα ένα αψεγάδιαστο δώρο στην ανθρωπότητα.
Eclipse
Πολύ δραστήριο μέλος
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Cookie_Monster
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σε ευχαριστώ καρέκλα μου.
(Ο επόμενος να απαντήσει μετά από 13 χρόνια πάλι)
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Σαν το Jumanji την ταινιαΥπάρχει κάποια που με στηρίζει εδώ και πολλά χρόνια. Είτε δουλεύω, είτε χαζεύω, είτε είμαι ανήσυχος, είτε έχω καταρρεύσει, είτε έχω και τα δύο πόδια στο έδαφος, είτε το κεφάλι μου κρέμεται.
Σε ευχαριστώ καρέκλα μου.
(Ο επόμενος να απαντήσει μετά από 13 χρόνια πάλι)
Καποιος θα βρεθει να απαντησει μετα απο τοσα χρονια και θα μας ξαναφερει στην επιφανεια.
American Economist
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.