Άλλο σημείο είναι να βλέπεις μια πρωτοβουλία εκ μέρους του να βλέπεις ότι θέλει να κάνετε πράγματα μαζί κι εσύ βεβαίως κι εκεί ακριβώς βλέπεις και τη διάρκεια αν θες γιατί πέρα από τη χημεία και τον έρωτα μετά έχεις να τα βγάλεις πέρα με τους χαρακτήρες και τον εγωισμό του καθενός. Επομένως για να διατηρηθεί κάτι θέλει προσπάθεια και από τους δύο.
Να μην προσπαθεί μόνο ο ένας.
Κομβικά σημεία για μια σχέση για ότι προκύψει είναι η χημεία ναι,η ελευθερία ναι , η κατανόηση ναι, και η επικοινωνία βεβαίως.
Επίσης να δέχεσαι ότι ένας άνδρας έχει ένα παρελθόν όπως κι εσύ άλλωστε και ο καθένας μας.
Και ότι εκείνη τη στιγμή είναι μαζί σου και για σένα νιώθει αυτά τα συναισθήματα.
Και είναι άσχημο να αναλωνομαστε στο παρελθόν ενός ανθρώπου.
Δεν αναφέρομαι σε κακοποιητικες συμπεριφορές που εκεί βλέπεις πολλά που δεν θα τα έβλεπες αν δεν γνώριζες ας πούμε, αλλά για μια ζωή που έχει ο καθένας μας.
Το αποδέχεσαι αυτό. Ότι ο καθένας μας έχει ένα παρελθόν.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Ιανουαρίου 2022
@Devil πολύ ωραίο το θρεντ που άνοιξες νιώθω ότι εξαντλώ το θέμα με τους άντρες.
Να αρχίσω να γράφω για γυναίκες?
Θες?
Τι λες?
Ευχαριστώ
Επίσης αν θέλει να σας κερατωσει θα το κάνει ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα. Το θέμα είναι αν εσείς δίνετε πατήματα και ευκαιρίες να το κάνει ή μπορεί να είναι αδιόρθωτος που δεν το κόβει με την καμία από όσες σχέσεις κι αν πέρασε.
Οταν σας λέει ότι έχω δουλειά τώρα θα αργήσω να γυρίσω,πάω ένα ταξίδι μόνος,μη με περιμένεις,πάω στη μάνα μου και κάποιες δικαιολογίες αλαρμ εκεί να υποψιαζεστε ότι όντως κάτι μπορεί να συμβαίνει πίσω από την πλάτη σας. Όπως κι αν τον βλέπετε να παίρνει το τηλέφωνο άσχετες ώρες και να απομακρύνεται για να μιλήσει. Ή περίεργα μηνύματα σε περίεργες ώρες .
Φυσικα και δεν είναι όλοι οι άντρες ίδιοι.
Και μέσα από τις γνωριμίες βλέπεις ποιοι θέλουν σχέση ποιοι ξεπετες και ποιοι είναι αδιάφοροι και τους ενδιαφέρει μόνο ο εαυτός τους.
Επίσης μην περιμένετε από έναν άντρα να σας ολοκληρώσει ή να ολοκληρώσει το ειναι σας. Θα έρθει να συμπληρώσει το είναι το δικό σας γι'αυτό μιλάμε για ελευθερία ,το να βάλω έναν άνθρωπο στη ζωή μου δε σημαίνει ότι εγκαταλείπω τον εαυτό μου.
Αλλά υπάρχει ένα αμοιβαίο νοιαξιμο.
Ξέρεις ότι σε νοιάζεται ότι σε σκέφτεται όπως κι εσύ .
Επίσης καλό είναι να ρίχνουμε κάποιες φορές τον εγωισμό μας και να λέμε όσα γουστάρουμε και όσα δε γουστάρουμε. Δεν είναι άσχημο να κάνουμε μια ερωτική εξομολόγηση και να πούμε σε κάποιον ότι μας αρέσει,εκεί θα το έχουμε βγάλει από μέσα μας και δεν θα μας βασανίζει το τι θα γινόταν αν ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.
Όταν θέλεις να είσαι μ' έναν άνθρωπο, τον αποδέχεσαι έτσι όπως είναι και με ό, τι κουβαλάει. Δεν είναι πλαστελίνη για να του δώσεις το σχήμα που θες. Δεν αναφέρομαι σε κακοποιητικες συμπεριφορές και ρεντ φλαγκς.
Αποδέχεσαι τον άλλον με τα ελαττώματα γιατί όλοι έχουμε.