EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:23 Η EvanescenceQ: #81 27-12-21 17:23 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Spoiler Spoiler Όσες φορές προσπαθήσα όμως, i always ended up being friendzoned instead. Συμπέρασμα: «δεν με θέλει ρε φίλε, δεν με θέλει...». Click για ανάπτυξη... Spoiler ok i understand Spoiler Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:54 Ο Καvέvας έγραψε: #82 27-12-21 17:54 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Spoiler ok i understand Spoiler Click για ανάπτυξη... Spoiler @EvanescenceQ, has anyone ever invaded your privacy? EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:56 Η EvanescenceQ: #83 27-12-21 17:56 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: @EvanescenceQ[/USER], has anyone ever invaded your privacy? Click για ανάπτυξη... you want the untold truth ή μέσες ακρες? Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:59 Ο Καvέvας έγραψε: #84 27-12-21 17:59 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: you want the untold truth ή μέσες ακρες? Click για ανάπτυξη... In this case, would that indicate that i'm invading your privacy? EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 18:03 Η EvanescenceQ: #85 27-12-21 18:03 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: In this case, would that indicate that i'm invading your privacy? Click για ανάπτυξη... Οχι σε καμία περίπτωση. Απλά δεν ξέρω τι απάντηση θες.Την πλήρη ή την σύντομη. Anyway η απάντηση μου είναι ναι κι όχι μόνο μια φορά. Μη με ρωτήσεις αν φταίω, η πρώτη είναι χρονικά πολύ παλιά, δεν ήξερα ναι.Ημουν πρωτάρα ναι. Η δεύτερη απλά εμπιστεύτηκα λάθος ανθρώπους. Είπαμε όλα είναι μαθήματα.Και κάνουμε λάθη ναι. Τα ίδια όχι. Εγώ τουλάχιστον. Προσπαθώ. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Libertus American Economist globglogabgalab Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Spoiler Spoiler Όσες φορές προσπαθήσα όμως, i always ended up being friendzoned instead. Συμπέρασμα: «δεν με θέλει ρε φίλε, δεν με θέλει...». Click για ανάπτυξη... Spoiler ok i understand Spoiler
Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:54 Ο Καvέvας έγραψε: #82 27-12-21 17:54 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Spoiler ok i understand Spoiler Click για ανάπτυξη... Spoiler @EvanescenceQ, has anyone ever invaded your privacy? EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:56 Η EvanescenceQ: #83 27-12-21 17:56 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: @EvanescenceQ[/USER], has anyone ever invaded your privacy? Click για ανάπτυξη... you want the untold truth ή μέσες ακρες? Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:59 Ο Καvέvας έγραψε: #84 27-12-21 17:59 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: you want the untold truth ή μέσες ακρες? Click για ανάπτυξη... In this case, would that indicate that i'm invading your privacy? EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 18:03 Η EvanescenceQ: #85 27-12-21 18:03 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: In this case, would that indicate that i'm invading your privacy? Click για ανάπτυξη... Οχι σε καμία περίπτωση. Απλά δεν ξέρω τι απάντηση θες.Την πλήρη ή την σύντομη. Anyway η απάντηση μου είναι ναι κι όχι μόνο μια φορά. Μη με ρωτήσεις αν φταίω, η πρώτη είναι χρονικά πολύ παλιά, δεν ήξερα ναι.Ημουν πρωτάρα ναι. Η δεύτερη απλά εμπιστεύτηκα λάθος ανθρώπους. Είπαμε όλα είναι μαθήματα.Και κάνουμε λάθη ναι. Τα ίδια όχι. Εγώ τουλάχιστον. Προσπαθώ. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Libertus American Economist globglogabgalab Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Spoiler ok i understand Spoiler Click για ανάπτυξη... Spoiler @EvanescenceQ, has anyone ever invaded your privacy?
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:56 Η EvanescenceQ: #83 27-12-21 17:56 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: @EvanescenceQ[/USER], has anyone ever invaded your privacy? Click για ανάπτυξη... you want the untold truth ή μέσες ακρες? Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:59 Ο Καvέvας έγραψε: #84 27-12-21 17:59 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: you want the untold truth ή μέσες ακρες? Click για ανάπτυξη... In this case, would that indicate that i'm invading your privacy? EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 18:03 Η EvanescenceQ: #85 27-12-21 18:03 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: In this case, would that indicate that i'm invading your privacy? Click για ανάπτυξη... Οχι σε καμία περίπτωση. Απλά δεν ξέρω τι απάντηση θες.Την πλήρη ή την σύντομη. Anyway η απάντηση μου είναι ναι κι όχι μόνο μια φορά. Μη με ρωτήσεις αν φταίω, η πρώτη είναι χρονικά πολύ παλιά, δεν ήξερα ναι.Ημουν πρωτάρα ναι. Η δεύτερη απλά εμπιστεύτηκα λάθος ανθρώπους. Είπαμε όλα είναι μαθήματα.Και κάνουμε λάθη ναι. Τα ίδια όχι. Εγώ τουλάχιστον. Προσπαθώ. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Libertus American Economist globglogabgalab Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: @EvanescenceQ[/USER], has anyone ever invaded your privacy? Click για ανάπτυξη... you want the untold truth ή μέσες ακρες?
Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:59 Ο Καvέvας έγραψε: #84 27-12-21 17:59 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: you want the untold truth ή μέσες ακρες? Click για ανάπτυξη... In this case, would that indicate that i'm invading your privacy? EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 18:03 Η EvanescenceQ: #85 27-12-21 18:03 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: In this case, would that indicate that i'm invading your privacy? Click για ανάπτυξη... Οχι σε καμία περίπτωση. Απλά δεν ξέρω τι απάντηση θες.Την πλήρη ή την σύντομη. Anyway η απάντηση μου είναι ναι κι όχι μόνο μια φορά. Μη με ρωτήσεις αν φταίω, η πρώτη είναι χρονικά πολύ παλιά, δεν ήξερα ναι.Ημουν πρωτάρα ναι. Η δεύτερη απλά εμπιστεύτηκα λάθος ανθρώπους. Είπαμε όλα είναι μαθήματα.Και κάνουμε λάθη ναι. Τα ίδια όχι. Εγώ τουλάχιστον. Προσπαθώ. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: you want the untold truth ή μέσες ακρες? Click για ανάπτυξη... In this case, would that indicate that i'm invading your privacy?
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 18:03 Η EvanescenceQ: #85 27-12-21 18:03 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: In this case, would that indicate that i'm invading your privacy? Click για ανάπτυξη... Οχι σε καμία περίπτωση. Απλά δεν ξέρω τι απάντηση θες.Την πλήρη ή την σύντομη. Anyway η απάντηση μου είναι ναι κι όχι μόνο μια φορά. Μη με ρωτήσεις αν φταίω, η πρώτη είναι χρονικά πολύ παλιά, δεν ήξερα ναι.Ημουν πρωτάρα ναι. Η δεύτερη απλά εμπιστεύτηκα λάθος ανθρώπους. Είπαμε όλα είναι μαθήματα.Και κάνουμε λάθη ναι. Τα ίδια όχι. Εγώ τουλάχιστον. Προσπαθώ.
Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: In this case, would that indicate that i'm invading your privacy? Click για ανάπτυξη... Οχι σε καμία περίπτωση. Απλά δεν ξέρω τι απάντηση θες.Την πλήρη ή την σύντομη. Anyway η απάντηση μου είναι ναι κι όχι μόνο μια φορά. Μη με ρωτήσεις αν φταίω, η πρώτη είναι χρονικά πολύ παλιά, δεν ήξερα ναι.Ημουν πρωτάρα ναι. Η δεύτερη απλά εμπιστεύτηκα λάθος ανθρώπους. Είπαμε όλα είναι μαθήματα.Και κάνουμε λάθη ναι. Τα ίδια όχι. Εγώ τουλάχιστον. Προσπαθώ.