13-09-23
20:21
Αν και δε συμπαθώ το Ρέμο για το οτι έκρυβε για χρόνια την ομοφυλοφιλία του όντας αρνητικό παράδειγμα για νέα παιδιά που τον θαυμάζουν και για τα ναρκωτικά και όλα αυτά, αυτό το τραγούδι κάτι μού κάνει στην καρδιά μου..
13-09-23
20:23
Τώρα το άκουγα και είδα οτι το έβαλες. Τί λόγια, τί συναίσθημα. Και η Θεοδωρίδου το λέει ωραία.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,665 μηνύματα.
13-09-23
20:35
Είναι πολλοί σαν κι αυτόν, Χιμέλα μου. Δυστυχώς...Αν και δε συμπαθώ το Ρέμο για το οτι έκρυβε για χρόνια την ομοφυλοφιλία του όντας αρνητικό παράδειγμα για νέα παιδιά που τον θαυμάζουν και για τα ναρκωτικά και όλα αυτά, αυτό το τραγούδι κάτι μού κάνει στην καρδιά μου..
Το παρακάτω το έχεις ακούσει ;
"Μιλάει στην καρδιά"...
17-11-23
20:40
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,665 μηνύματα.
17-11-23
21:10
Αν το ξέρω λέει ; Φυσικά. Αγαπημένη...@Υδροχόος το ξέρεις;
Τα πάω καλά και με τις αμαρτίες. Καλώς ή κακώς...
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,512 μηνύματα.
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,512 μηνύματα.
dum dum boy
Διάσημο μέλος
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.