1. εγω συνηθως τις διακοπες μου τοσο τις πληρωνω. εχω κανει και σουπερ ουαου λουξ, με 80ε ας πουμε, αλλα συνηθως δεν δινω πανω απο 10-15ε την ημερα ΓΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟ.
με ο,τι συνεπαγεται αυτο.
2.σε αυτη την ψαροταβερνα που ο κοσμος λες οτι περιμενει ορθιος, ειχε φαει και το ολο το καμπινκ την ημερα που σου εστειλα εκεινο το μνμ (νομιζω 21 η 22 ιουλιου) και το ιδιο βραδυ ξερναγαν ολοι μεχρι τις 5 το πρωι. κρατησα το ονομα του κατοχου της ταβερνας(που αναγραφεται στην αποδειξη), αν θελεις να το τσεκαρεις.
3.δε με ενοχλει το μυγακι, ουτε η ακριδα πανω στη σκηνη μου. αλλωστε, μη ξεχνας οτι
κανω ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ απο παιδι. νομιζω η πρωτη μου φορα ηταν οταν ημουν 5 χρονων, και εκτοτε συνηθισα, μου αρεσε και το εκανα μεχρι τα 20. σε σκηνη κατα βαση, αλλα και σε σπιτακια. ΜΕ ΖΩΥΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ.
αυτο που με ενοχλει ειναι οτι ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ.
εχω κι αλλα σιχαμερα παραδειγματα αν θες.
4.δεν ειναι καθολου λογικο το"
ως επιχείρηση να χτυπάνε τις τιμές.".
ισα ισα ειναι εντελως παραλογο και ΠΑΡΑΝΟΜΟ να τα εχουν ολα το λιγοτερο τρεις φορες πανω του κανονικου και οταν
υπαρχουν ανωτατα ορια τιμων απο ινστιτουτο καταναλωτη, αγορανομια κλπ κλπ.
το οτι ειχατε ψυγειο και αυτοκινητο, ειναι πολυ θετικο.
εγω δε ξαναπαω εκει χωρις αυτοκινητο και ενα καρο φαγητα..!!
και τελος χαμστερακι μου γλυκο, το θεωρω το λιγοτερο ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ που πολλοι σκεφτονται καπως ετσι και δε μιλανε... αντιθετα κανουν τις κοτες και τις παπιες, επειδη ειναι διακοπες και δε θελουν να ξενερωσουν....
το καταλαβαινω, αλλα το θεωρω αδιανοητο. παραλογο. και ασχημο για το συνολο.
φιλικα ολα αυτα και ξερεις οτι σαγαπω πολυ πολυ!