χαχχαχαχχαχαχ
ααααααααααχχαχχαχχαχαχ...
τα κόκκινα μάτια μου σε έμπνευσαν ε?
γεννήθηκα κοντά στο κάστρο του Δράκουλα... έτσι εξηγείται...μετά τις 12 πίνω αίμα...
μαλλον δεν θα παιξω αυτη τη φορα...
Ως τώρα δλδ παίζουν :
- mania
- Kakerlak
- io-io
- Breather
- Bill_Slayer
- Μολκα
- Lorien
- roumana
- εγώ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Molka
Πολύ δραστήριο μέλος
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Molka
Πολύ δραστήριο μέλος
Angie_Ann
Διάσημο μέλος
Molka
Πολύ δραστήριο μέλος
(και απο της Ρουμανας κατα συνεπεια )
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Έβαλα πολλ. Bill_Slayer και Breather δεν σας έβαλα γιατί οι υπογραφές σας δεν έχουν το αντίστοιχο θέμα..
roumana
Διάσημο μέλος
(αναιρώ λοιπόν το προηγούμενο που είπα, ότι δεν είδα ποτέ ταινία τρόμου…)
και οντως τελεια υπογραφη...
ουπς... και της ιο-ιο ειναι χορορ? καλα... ποσα μαθαινει ο ανθρωπος οσο ζει... και αυτη την ταινια ειδα...
mania
Επιφανές μέλος
Paty
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειναι drama/fantasy/goth/comedy/romance/black houmor ktl ktl αλλα οχι τρομου.
Oπως επεισης αλλο ταινια τρομου κι αλλο θριλερ.
Μια ταινια τρομου ειναι θριλερ, ενω δεν ισχυει το αντιθετο.
Κι επειδη ειμαι μεγαλος φαν των ταινιων τρομου και εχω μεγαλωσει με ορισμενα ιδανικα...εχμ...ναι... η ψηφος μου παει αβιαστα στην αγαπητη Mania.
Οι δυο μεγαλυτεροι "κακοι" που ειχαν στοιχειωσει τις οθονες μας στην δεκαετια 80 κυριως... οπως και να το κανουμε ειναι must!!!!!!!
O John Saxon να δινει ρεστα στον ρολο του Freddy και η σκηνοθεσια του μοναδικου Wes Craven να σπαει κοκκαλα για την εποχη τοτε.
Και απο την αλλη εχουμε τον 2μετρο Jason Voorhees στα "Friday 13th" να τριγυρνα με το κουζινομαχαιρο που σφαζει τα παντα και.... να σφαζει τους παντες!
Προσωπικα πιο αγαπημενος απο τους δυο αγαπημενους ειναι ο Freddy...
Πιο πρωτοτυπο το μαραφετι στο χερι του, και το ολο μπερδεμα με τα ονειρα vs real life στα εργα του, εσπαγε κοκκαλα.
Οποτε Mania μου....RESPECT!
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
Δεν καταλαβαίνω γιατί το Halloween δεν είναι ταινία τρόμου και είναι ο ψαλιδοχέρης.Τέλος πάντων...
Έβαλα πολλ. Bill_Slayer και Breather δεν σας έβαλα γιατί οι υπογραφές σας δεν έχουν το αντίστοιχο θέμα..
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Χτες βράδυ όταν ανέβασα το πολλ, δεν είχες καθόλου υπογραφή. Αυτό εννοούσα, όχι πως η ταινία που διάλεξες δεν ενέπιπτε στους όρους του θέματος!Δεν καταλαβαίνω γιατί το Halloween δεν είναι ταινία τρόμου και είναι ο ψαλιδοχέρης.Τέλος πάντων...
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
ψαλιδοχερης θριλερ????
Καλα δεν πειραζει...ας συνεχισουμε κανονικα τωρα.
(Ασε που το θεμα δεν ζηταει καν θριλερ.Τρομου ζηταει!)
Παντως κακερλακι και η δικη σου υπογραφη τα σπαει.
Τρομερο ποτ πουρι!!!!
Τα συγχαρητηρια μου!
Oσο για τα ειδη, ναι ο Ψαλιδοχερης, δεν ειναι θριλερ/τρομου, αλλα δε πειραζει. Και η Ρουμανα δεν εβαλε καν εργο Οτι εγινε, εγινε, για διασκεδαση ειναι, have fun
mania
Επιφανές μέλος
Oσο και αν η Molka ξερει οτι εχουμε ιδια γουστα και αποψεις γυρω απο ταινιες και ειδικα το Μεσιε Τim Burton και τις ταινιες του ο μονος λογος που δεν θα την ψηφισω ειναι γιατι δεν ειναι ταινια τρομου.
Ειναι drama/fantasy/goth/comedy/romance/black houmor ktl ktl αλλα οχι τρομου.
Oπως επεισης αλλο ταινια τρομου κι αλλο θριλερ.
Μια ταινια τρομου ειναι θριλερ, ενω δεν ισχυει το αντιθετο.
Κι επειδη ειμαι μεγαλος φαν των ταινιων τρομου και εχω μεγαλωσει με ορισμενα ιδανικα...εχμ...ναι... η ψηφος μου παει αβιαστα στην αγαπητη Mania.
Οι δυο μεγαλυτεροι "κακοι" που ειχαν στοιχειωσει τις οθονες μας στην δεκαετια 80 κυριως... οπως και να το κανουμε ειναι must!!!!!!!
O John Saxon να δινει ρεστα στον ρολο του Freddy και η σκηνοθεσια του μοναδικου Wes Craven να σπαει κοκκαλα για την εποχη τοτε.
Και απο την αλλη εχουμε τον 2μετρο Jason Voorhees στα "Friday 13th" να τριγυρνα με το κουζινομαχαιρο που σφαζει τα παντα και.... να σφαζει τους παντες!
Προσωπικα πιο αγαπημενος απο τους δυο αγαπημενους ειναι ο Freddy...
Πιο πρωτοτυπο το μαραφετι στο χερι του, και το ολο μπερδεμα με τα ονειρα vs real life στα εργα του, εσπαγε κοκκαλα.
Οποτε Mania μου....RESPECT!
Ευχαριστώ πολλύ, πρίν είχα χαλοουιν αλλα μόλις μπήκε η μάστερ ήρθαν οι ιδέες
Δεκαετία 80' πράγματι the best τις λατρέυω
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.