Πριν αρκετές μέρες συνάντησα ένα ψυχολογικό τεστ, το οποίο με εντυπωσίασε αρκετά. Το παραθέτω λοιπόν:
Είναι μια ιστορία για ένα κορίτσι. Ενώ ήταν στην κηδεία της μητέρας της, συνάντησε έναν άνδρα που δεν γνώριζε. Σκέφτηκε ότι ήταν καταπληκτικός, ο άνδρας των ονείρων της και τον ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα, αλλά δεν ζήτησε ποτέ τον αριθμό του τηλεφώνου του και έτσι δεν μπορούσε να τον βρει μετά την κηδεία. Μερικές ημέρες αργότερα το κορίτσι σκότωσε την αδελφή της.
Και η ερώτηση που έχει να θέσει το τεστ είναι:
Ποιο ήταν το κίνητρο της, για τη δολοφονία της αδελφής της;
Επίσης, σαν πληροφορία να ξέρετε ότι το συγκεκριμένο τεστ το χρησιμοποίησε ένας αμερικάνος ψυχολόγος, για να βρει αν κάποιος έχει την νοοτροπία δολοφόνου. Σκεφτείτε την απάντηση σας, και παρακάτω παραθέτω την αληθινή.......
Αμερικάνος ψυχολόγος χμμ ! μάλιστα !
Και μόνο από αυτό καταλαβαίνεις περι τινος πρόκειται
Και ναι , δεν θέλω σχόλια εκτός από ψυχοπαθής είμαι και ρατσίστρια
Για πάμε τώρα σε αυτό το τόσο ενδειαφέρον

τεστ .. λεπόν …
για να δω τι απαντήσατε χχμμμ !!
Εγώ σκέφτηκα ότι η αδερφή της έφαγε το γκόμενο και αποτρελάθηκε η λυσσάρα. Την καθάρισε και πάπαλα
Εσύ μάλλον πρέπει να έβλεπες πολύ λάμψη ωρε γιάγκο
[FONT="]Μία που πόσταρε κάποιος σοβαρά λέει ότι σκότωσε την αδερφή, γιατί κατάλαβε ότι η αδερφή είχε σκοτώσει τη μάνα τους και ότι ο άντρας είναι απλά μια παγίδα του τεστ και άσχετος με την υπόθεση. Ότι μπήκε για να μας παραπλανήσει.[/FONT]
[FONT="]
[/FONT] Οmg !Τελικά υπάρχουν πιο σχιζοφρενείς από μένα !
Κάποιοι λένε ότι η μάνα άφησε όλα τα χρήματα στην άλλη αδερφή και έτσι η ψυχοπαθής την σκότωσε, από ζήλεια, θυμό.
Αυτή την απάντηση κόβω το κεφάλι μου πως την έδωσε Έλληνας σίιιιγουρα , κλασσικά ελληνικά κληρονομικά θέματα , α, ρε αθάνατη ελληνική οικογένεια με τις επικαρπίες και τις ψιλές κυριότητες σου ….
επειτα ειναι κι αλλο χαζη(κατσε να ξεδιπλωσω κι αλλο την ψυχοπαθη μου σκεψη) γιατι δεν υπαρχει ανδρας των ονειρων και πριγκηπας χαλοοουυυυ
Τι λες καλέ που δεν υπάρχει πρίγκηπας !
Φυσικά και υπάρχει και πρίγκιπας και βασιλόπουλο και βερόπουλο και σκλαβενίτη
άντε από κει που θα μας κόψεις τα όνειρα
Ας απαντήσω κι εγώ …
Τη σκότωσε γιατί την αγαπούσε και ήθελε να πάψει η αδελφή της να βασανίζεται από αυτή
την άθλια κατάσταση που λέγεται ζωή , κοινώς επιτέλεσε κοινωνικό έργο , επιπροσθέτως
είχε ερωτευτεί σφόδρα τον παλαιοκώστα και είχαν αποφασίσει να περάσουν μαζί
την υπόλοιπη ζωή τους στην από κει πτέρυγα που έχει και ελικοδρόμιο .
Γιατρέ μου ? γιατρέ μου ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.