EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
καταρχην ο γιαννης ειπε στην ερωτηση ποιος εχει πιο πολλες εμπειριες στο σεξ εσενα,Ιωάννη τι θες? Να σου απαντήσω στο ερώτημα σου? Όταν θα πας στρατό και θα σε πανε οι συναδελφοι σου σε μια επαγγελματία θα αλλάξεις γνώμη. Άντε γιατί τρώγεσαι μου φαίνεται...
δεν ειπε κατι αλλο.thats all
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Δεν πειραζει,ολα καλαναι δεν παρακολουθουσα το θρεντ. δεν εχω ιδεα τι παιζει εδω μεσα. μου εβγαλε ειδοποιηση οτι κατι ειπε ο γιαννης σε ενα θρεντ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 454371
Επισκέπτης
α τωρα ειδα την ερωτηση της Αγαπης και μετα την απαντηση σου... θα σου στειλω και εσενα μερικες να σε κανουν αγκαλια φιλε μουΞεκινάει κάποιος με μία ερώτηση π.χ. ποιος είναι ο πιο ευγενικός και ο επόμενος πρέπει να απαντήσει διαλέγοντας κάποιο μέλος από εδώ και με την σειρά του να κάνει μία παρόμοια ερώτηση και πάει λέγοντας.
Ποιος πιστεύετε ότι είναι ο μεγαλύτερος στόκερ του φόρουμ?
Guest 209912
Επισκέπτης
giannhs2001
Επιφανές μέλος
για να με καθοδηγεί και να μου δείχνει τα κόλπα με το αντίθετο φύλο
( CRINGE )hack3r sorry που δεν σε διάλεξα αλλά εσύ μέχρι και σε trans γυναίκα θα με έλεγες να πάω
Ποιον ΔΕΝ θα έπαιρνες σε ένα πάρτι μαζί σου;
Guest 454371
Επισκέπτης
το @jj! γιατί θα έτρωγε μόνο...@airtrelomike13 ( sorry bro )
για να με καθοδηγεί και να μου δείχνει τα κόλπα με το αντίθετο φύλο( CRINGE )
hack3r sorry που δεν σε διάλεξα αλλά εσύ μέχρι και σε trans γυναίκα θα με έλεγες να πάω
Ποιον ΔΕΝ θα έπαιρνες σε ένα πάρτι μαζί σου;
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Δεν απαντήθηκε ποτέ συν ότι δε βλέπω άλλη ερώτηση οπότε απαντάω εδώ.
Ο @Giannoutas
Ποιος πιστεύεις ότι είναι ο πιο μανιακός με την καθαριότητα;
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Εσυ @Agaphbou φαίνεται και απο τον καναπε που καθεται το φρεσκοπλυμμενο σκυλακι σουΔεν απαντήθηκε ποτέ συν ότι δε βλέπω άλλη ερώτηση οπότε απαντάω εδώ.
Ο @Giannoutas
Ποιος πιστεύεις ότι είναι ο πιο μανιακός με την καθαριότητα;

Ποιος ειναι λατρης του ωραιου φαγητου?
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
Guest 209912
Επισκέπτης
Εάν έπεφτες με το αεροπλάνο σε μια απόμακρυσμενη τοποθεσία στην άγρια φύση ποιος θα ήθελες να έχει επιβιώσει μαζί σου και γιατί;
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Εσυ @hack3r γιατι απλα ξερεις να επιβιωνειςΟ @The Mountain. Ο πρώτος θάνατος είναι συνήθως ο cool χαλαρός τύπος που βγαίνει το βράδυ από το group για να καπνίσει μπαφο ή να κατουρησει.
Εάν έπεφτες με το αεροπλάνο σε μια απόμακρυσμενη τοποθεσία στην άγρια φύση ποιος θα ήθελες να έχει επιβιώσει μαζί σου και γιατί;
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Ερώτηση;
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Συγνωμη,ναι.Ερώτηση;
Ποιον θα διαλεγες για συγκατοικο στην τρελα,οπως το περιγραφει η εκφραση?
Guest 209912
Επισκέπτης
Ποιον θα διαλεγες για να σου κουβαλάει τις τσάντες όσο ψωνίζεις.
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
ποιον θα διαλεγες να σου αναθρεψει τα παιδια σε περιπτωση που τα τιναζες προωρα?
Guest 209912
Επισκέπτης
Ποιον θα έπαιρνες μαζί σου για κυνήγι.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ποιον θα προσλάμβανες να παίξει πρωταγωνιστικο ρόλο σε κωμική ταινια;
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Ποιον θα προσλάμβανες να παίξει πρωταγωνιστικο ρόλο σε δραματικη ταινια;
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
ΥΓ: Το απάντησα για την κωμική ταυτόχρονα με την Evanescence αλλά ελπίζω να της κάνει και η δραματική, ε κοπέλα μου;
Ποιος πιστεύεις ότι έχει κάψει τις περισσότερες καρδιές;
Την @Agaphbou για να μην τα πριζει με τα μαθήματα και να ξέρουν το IQ τους.
Aaaaw you would be so damn proud...
Guest 986132
Επισκέπτης
Tη @Lysippe το κατεχει απιστευτα!
Αυτό δεν το περίμενα καν. Να σε κάνω να κλάψεις, ναι. Αλλά να γελάσεις; Και στο Στέκι κιόλας; Μου βγαίνει μόνο εάν α) έχω καλή ψυχολογία και β) έχω οικειότητα με τον άλλο (για να διασφαλίσω το ότι δεν θα του πατήσω όρια ή να τον προσβάλω). Κοίτα τώρα που θα με κάνεις ν' αλλάξω γνώμη για το τι βγάζω εδώ μέσα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- giannhs2001
- Μήτσος10
- Kate1914
- rafaela11
- Joji
- Jack of Spades
- A350
- Memetchi
- jellojina
- chester20080
- American Economist
- Fernando_A
- iren
- Wonderkid
- Paragontas7000
- Libertus
- Εριφύλη
- Φινεύς
- Cupid
- User2350
- GeorgePap2003
- Αντικειμενικός
- Εχέμυθη
- fockos
- Isida
- jj!
- Giorgos03
- Nikos 7
- SlimShady
- mathboi
- CiNeFiL
- Mhtrogoal
- New member
- Scandal
- Johnny15
- Κατερινα Κρ.
- το κοριτσι του μαη
- martha03
- Demlogic
- globglogabgalab
- iminspain
- eukleidhs1821
- harry akritas
- Νηματολάγνος
- Luke.
- Viedo
- Slytherin
- fretoe
- Ariana2018
- Cookie_Monster
- The_Unorthodox
- Alex_t
- uni77
- Satan Claus
- gwgw_5
- Anonyme
- Μαυρίκιος
- Feli
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool