Guest 090132
Επισκέπτης
Ποιο μέλος πιστεύεις ότι είναι το πιο ανύποπτο ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ναι ρε το ρωτάς; Σχέση αγάπης και μίσους.Με τον @giannhs2001 ήρθα πολυύ κοντά ε Γιάννη δεν ήρθααα;
Ποιο μέλος πιστεύεις ότι είναι το πιο ανύποπτο ;
Πως το εννοείς το ανύποπτος εδώ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 090132
Επισκέπτης
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ποιος πιστεύεις από εδώ έχει γενικά την πιο επιθετική συμπεριφορά;
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Ποιος πιστεύεις ότι είναι ο πιο ρομαντικός;
Guest 209912
Επισκέπτης
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Ποιον θα όριζες ως μοναδικό κληρονόμο σου;
(μόλις απαντηθεί αυτό έχω μια πολύ spicy ερώτηση)
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Guest 209912
Επισκέπτης
βρε για σενα εχω αλλο![]()
![]()
Το ότι είμαι τσουλος δεν σημαίνει πως δεν έχω αισθήματα ξέρεις.
Ποιος είναι ο πιο κουτσομπόλης ;
Ο Devil
Ποιος είναι ο πιο αντικοινωνικος;
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Ήρθε η ώρα της spicy ερώτησής μου...
Ποια 2 άτομα θα επέλεγες για να κάνετε τρίο και γιατί;
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Αφού δεν ρωτάει κανείς
Όχι και δεύτερη επιλογή eva, σε παρακαλώ πολύ!
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Ποιος/α πιστεύεις ότι έχει τις περισσότερες σεξουαλικες εμπειρίες;
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Δε θα έκανα με τον Volkswagen Fan γιατί αφενός είναι πολύ μικρός ηλικιακά για τα γούστα μου και αφετέρου τον θυμάμαι σε διάφορα σεξοθρεντ να αηδιάζει/τρομάζει με οτιδήποτε πλησίαζε έστω και αμυδρά το kinky οπότε μάααλλον δε θα τα βρίσκαμε και πολύ σ' αυτόν τον τομέα αν δεν ήμασταν ερωτευμένοι ξέρω γω.
Ποιος/α πιστεύεις ότι έχει τις περισσότερες σεξουαλικες εμπειρίες;
Είπες να με λυπηθείς και να μην με θάψεις ξανά; χαχα
Ο @airtrelomike13 ΔΕΝ θέλει και ερώτηση.
Ποιος πιστεύεις ότι θα μείνει για πάντα μπακούρι;
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Θα απαντησουμε καλε. Μισοάκλαυτη πήγε η ερώτηση μου.
Guest 209912
Επισκέπτης
Ποιος θα γινόταν άνετα σεριαλ κιλερ;
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Guest 454371
Επισκέπτης
den katalava tipota. δεν παρακολουθουσα το θρεντ. για κανε μια αναλυτικη λεπτομερή εξηγησηΕ; Έχεις καταλάβει καθόλου τι παίζει εδώ ή μπα; Όσο για επαγγελματία ευχαριστώ να μου λείπουν.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- giannhs2001
- Μήτσος10
- Kate1914
- rafaela11
- Joji
- Jack of Spades
- A350
- Memetchi
- jellojina
- chester20080
- American Economist
- Fernando_A
- iren
- Wonderkid
- Paragontas7000
- Libertus
- Εριφύλη
- Φινεύς
- Cupid
- User2350
- GeorgePap2003
- Αντικειμενικός
- Εχέμυθη
- fockos
- Isida
- jj!
- Giorgos03
- Nikos 7
- SlimShady
- mathboi
- CiNeFiL
- Mhtrogoal
- New member
- Scandal
- Johnny15
- Κατερινα Κρ.
- το κοριτσι του μαη
- martha03
- Demlogic
- globglogabgalab
- iminspain
- eukleidhs1821
- harry akritas
- Νηματολάγνος
- Luke.
- Viedo
- Slytherin
- fretoe
- Ariana2018
- Cookie_Monster
- The_Unorthodox
- Alex_t
- uni77
- Satan Claus
- gwgw_5
- Anonyme
- Μαυρίκιος
- Feli
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool