Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,092 μηνύματα.
07-04-22
13:59
Κανένα. Αυτοί πρέπει να γνωρίσουν εμένα. Ο λαός πάει στον Αυτοκράτορα.
Ποιο μέλος θα νανούριζες αν δεν μπορούσε να κοιμηθεί;
Ποιο μέλος θα νανούριζες αν δεν μπορούσε να κοιμηθεί;
07-04-22
15:40
Α δεν ηξερα ότι το φορουμ έχει και μωρά.
Με ποιο μέλος θα πήγαινες για ψώνια;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,092 μηνύματα.
07-04-22
15:44
Έλα γαμώ, πες μου ενα παραμύθι να κοιμηθώ. Θέλω τον Περικλή τον Βαρβάτο, το τρυφερό χρωματιστό ψαράκι στη Χώρα των Φυκιών που σαν τα καπνίζει όλα είναι φίνα.Α δεν ηξερα ότι το φορουμ έχει και μωρά.
Με τον Φώταρο θα πήγαινα για ψώνια να κατεβάζαμε τα μισά ράφια με τα κινητά και μετα στις αντιπροσωπείες για τη νεα Μερσεντές Ε.
Σε ποιο μέλος θα μαγείρευες το πιο πολύπλοκο φαγητό που ξέρεις;
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
07-04-22
16:07
Σ' εσένα...Έτσι, για να δω αν...πετάς και καμιά καλή κουβέντα, πέρα από πυρηνικές...
Σε ποιό μέλος θα πρότεινες κάτι ν' αλλάξει και ποιό θα ήταν αυτό ;
Σε ποιό μέλος θα πρότεινες κάτι ν' αλλάξει και ποιό θα ήταν αυτό ;
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,880 μηνύματα.
07-04-22
16:13
Στον @Fast αβαταρ (αν και φοβάμαι οτι μόλις κονομησα ενα κοκκινο φατσονι )
Ποιο μέλος σου βγάζει οτι μπορείς να το εμπιστευτείς, αν και δεν είστε τόσο κοντά;
Υ. Γ Τα λόγια μου αποδείχτηκαν προφητικά
Ποιο μέλος σου βγάζει οτι μπορείς να το εμπιστευτείς, αν και δεν είστε τόσο κοντά;
Υ. Γ Τα λόγια μου αποδείχτηκαν προφητικά
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31,988 μηνύματα.
07-04-22
20:41
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,049 μηνύματα.
07-04-22
20:48
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,880 μηνύματα.
07-04-22
21:31
Η αλήθεια είναι οτι ήμουν ανάμεσα σε πολλούς, για την ακρίβεια σε πολλές. Πφ διαλέγω την @Eclipse
Ποιο μέλος θεωρείς οτι είναι πιο εριστικό;
Ποιο μέλος θεωρείς οτι είναι πιο εριστικό;
Gate4
Επιφανές μέλος
Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 25,581 μηνύματα.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
09-04-22
11:45
Εγώ. Γιατί με κάποια που διαβάζω εδωμέσα, μου'ρχεται να κάνω φόνο.
Ποιο μέλος πιστεύεις οτι είναι το πιο σχολαστικό (με την έννοια του "ψειρίζω" τη λεπτομέρεια);
Ποιο μέλος πιστεύεις οτι είναι το πιο σχολαστικό (με την έννοια του "ψειρίζω" τη λεπτομέρεια);
Guest 528707
Επισκέπτης
09-04-22
13:08
Θα πω ξεκάθαρα εμένα..στα πάντα, στις λέξεις στο τι κρυβεται πίσω από αυτές και γενικά σε συνδυασμό και με την γενική εικόνα ειδικά αυτή που έχει βγει σε άσχημες στιγμές..Εγώ. Γιατί με κάποια που διαβάζω εδωμέσα, μου'ρχεται να κάνω φόνο.
Κοινώς λέξη δεν πέφτει κάτω...
Πολυ λάιτ το παιχνίδι πραγματικά...
Αντε να δουμε αν θα σταματήσουν τα χαιδεματα, ορεξάτη πολυ σήμερα
Ποιο μέλος πιστεύεται ότι ενώ ξέρει ,δεν έχει μπει ποτέ στην διαδικασία να μοιραστεί πραγματα που του έχουν εμπιστευτει ,με τρίτους ,κοινή παρέα εδώ μέσα..
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5,328 μηνύματα.
10-04-22
13:35
10-04-22
19:10
Μα εννοείται ο @ilias90
Ποιο μέλος θα ήταν το πρώτο που θα δήλωνε συμμετοχή αν γινόταν μια αποστολή στο φεγγάρι;
Ποιο μέλος θα ήταν το πρώτο που θα δήλωνε συμμετοχή αν γινόταν μια αποστολή στο φεγγάρι;
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31,988 μηνύματα.
10-04-22
20:11
Guest 528707
Επισκέπτης
10-04-22
20:25
@ilias90
Για μια οχι και τόσο συγκαταβατικη αποψη
Ποιος μέλος πιστεύεται ότι θα ερωτευοταν κάποιον μονο απο τον τρόπο γραφής του ...
Για μια οχι και τόσο συγκαταβατικη αποψη
Ποιος μέλος πιστεύεται ότι θα ερωτευοταν κάποιον μονο απο τον τρόπο γραφής του ...
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,049 μηνύματα.
10-04-22
20:30
American Economist
Επιφανές μέλος
10-04-22
20:32
Gate4
Επιφανές μέλος
Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 25,581 μηνύματα.
10-04-22
20:43
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 31,196 μηνύματα.
10-04-22
20:54
Σε αγαπωωωωωωωωωωωωωωω!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Με τον @giannhs2001 στανταρακι.
Με ποιον θα πηγαινες καταδυση σε εξωτικο νησι;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 152 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rafaela11
- Reader
- nearos
- Kate1914
- Hased Babis
- jellojina
- Joji
- chester20080
- American Economist
- Fernando_A
- charmander
- Memetchi
- iren
- giannhs2001
- Jack of Spades
- Wonderkid
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- Libertus
- Εριφύλη
- Φινεύς
- Cupid
- User2350
- GeorgePap2003
- Euge.loukia
- Αντικειμενικός
- Εχέμυθη
- fockos
- Isida
- jj!
- Giorgos03
- Nikos 7
- SlimShady
- mathboi
- CiNeFiL
- Mhtrogoal
- New member
- Scandal
- Johnny15
- Κατερινα Κρ.
- το κοριτσι του μαη
- martha03
- Demlogic
- globglogabgalab
- iminspain
- eukleidhs1821
- harry akritas
- Νηματολάγνος
- Luke.
- Viedo
- Slytherin
- fretoe
- Ariana2018
- Cookie_Monster
- The_Unorthodox
- Alex_t
- uni77
- Satan Claus
- gwgw_5
- Anonyme
- Μαυρίκιος
- Feli
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.