Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
03-04-22
19:44
Αν και...'γιος μου', θεωρώ ο @TheUltimateUnderdog... Μοιάζουμε / ταιριάζουμε σε πολλά...
Με ποιό μέλος θα πήγαινες διακοπές ;
Με ποιό μέλος θα πήγαινες διακοπές ;
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,885 μηνύματα.
03-04-22
19:50
Ε έχει σημασία και ο προορισμός.
Πχ θα πήγαινα άνετα Βερολίνο(μου βγάζεις κάτι για εκεί) με την @Joji και Νέα Υορκη, Οντάριο με τον Βαλ (@Valder ) για να επισκεφτούμε τους καταρράκτες Νιαγάρα με οτι αυτό συνεπάγεται
Ποιο μέλος θα διαλεγες για νυχτερινή έξοδο, αν ήθελες να ξεχάσεις ποιος είσαι και που πας;
Πχ θα πήγαινα άνετα Βερολίνο(μου βγάζεις κάτι για εκεί) με την @Joji και Νέα Υορκη, Οντάριο με τον Βαλ (@Valder ) για να επισκεφτούμε τους καταρράκτες Νιαγάρα με οτι αυτό συνεπάγεται
Ποιο μέλος θα διαλεγες για νυχτερινή έξοδο, αν ήθελες να ξεχάσεις ποιος είσαι και που πας;
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
03-04-22
19:51
Guest 709611
Επισκέπτης
03-04-22
19:52
Χριστέ μου είναι όμοιες !!! Και δε τα βλέπω δίπλά...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Βάλε ερωτησούλα..
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
03-04-22
19:55
Ποιο μέλος θεωρείς πιο ειλικρινές;Χριστέ μου είναι όμοιες !!! Και δε τα βλέπω δίπλά...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Βάλε ερωτησούλα..
Guest 709611
Επισκέπτης
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,885 μηνύματα.
03-04-22
20:05
@Aleksa (κάτι τετοιο μου βγάζει, ελπίζω να μην εχω πέσει τρομερά έξω)
Ποιο μέλος θεωρείς πιο εχεμυθο;
Για κάτι δευτερολεπτα χάρηκα οτι ήμουν εγω (λόγω της ειδοποίησης)
Ποιο μέλος θεωρείς πιο εχεμυθο;
03-04-22
20:12
Δεν ταιριάζει τωρα να πω την @Εχέμυθη λόγω ονόματος; ΧαχαΠοιο μέλος θεωρείς πιο εχεμυθο;
ποιο μέλος θεωρείς πως είναι your partner in crime?
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,805 μηνύματα.
04-04-22
02:56
Hmm, με τον @TheUltimateUnderdog μάλλον. Νομίζω θα μπορούσαμε να κάνουμε ωραίες συζητήσεις αλλά και να με νιώσει/έχουμε επαφή. ( )Με πιο μέλος θα πήγαινες άνετα διακοπές;
Μια παρέα στεκιωτων βρίσκεται παγιδευμένη σ'ένα έρημο σπίτι, κυνηγημένη από έναν μανιακό δολοφόνο. Ποιο μέλος είναι πιθανότερο να δει πρώτο τα ραδίκια ανάποδα και γιατί; Νot me trying to stir up drama.
Joji
Επιφανές μέλος
04-04-22
02:57
Εγώ, γιατί αν αγχωθώ την έχασα την μπάλα.
Σε ποιο μέλος θα εμπιστευόσουν τα προσωπικά σου;
Σε ποιο μέλος θα εμπιστευόσουν τα προσωπικά σου;
04-04-22
08:19
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,007 μηνύματα.
04-04-22
08:48
Pak
Επιφανές μέλος
04-04-22
08:51
Με την @Ioannidou μπας και χορτάσει και δε φάει τον Φώτη για την απάντηση που έδωσε από πάνω, παρακαλώ Φώτη
Ποιο μέλος "θαυμάζεις" πιο πολύ για τον χαρακτήρα του και γενικά το πως άγεται και φέρεται στο φόρουμ;
Ποιο μέλος "θαυμάζεις" πιο πολύ για τον χαρακτήρα του και γενικά το πως άγεται και φέρεται στο φόρουμ;
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,007 μηνύματα.
04-04-22
08:53
Pak
Επιφανές μέλος
04-04-22
08:55
Joji
Επιφανές μέλος
04-04-22
09:01
American Economist
Επιφανές μέλος
04-04-22
09:08
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 152 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rafaela11
- Reader
- nearos
- Kate1914
- Hased Babis
- jellojina
- Joji
- chester20080
- American Economist
- Fernando_A
- charmander
- Memetchi
- iren
- giannhs2001
- Jack of Spades
- Wonderkid
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- Libertus
- Εριφύλη
- Φινεύς
- Cupid
- User2350
- GeorgePap2003
- Euge.loukia
- Αντικειμενικός
- Εχέμυθη
- fockos
- Isida
- jj!
- Giorgos03
- Nikos 7
- SlimShady
- mathboi
- CiNeFiL
- Mhtrogoal
- New member
- Scandal
- Johnny15
- Κατερινα Κρ.
- το κοριτσι του μαη
- martha03
- Demlogic
- globglogabgalab
- iminspain
- eukleidhs1821
- harry akritas
- Νηματολάγνος
- Luke.
- Viedo
- Slytherin
- fretoe
- Ariana2018
- Cookie_Monster
- The_Unorthodox
- Alex_t
- uni77
- Satan Claus
- gwgw_5
- Anonyme
- Μαυρίκιος
- Feli
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.