Διάλεξε μέλος

Guest 709611

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Αν και...'γιος μου', θεωρώ ο @TheUltimateUnderdog... Μοιάζουμε / ταιριάζουμε σε πολλά...

Με ποιό μέλος θα πήγαινες διακοπές ;

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,965 μηνύματα.
Ε έχει σημασία και ο προορισμός.
Πχ θα πήγαινα άνετα Βερολίνο(μου βγάζεις κάτι για εκεί) με την @Joji και Νέα Υορκη, Οντάριο με τον Βαλ (@Valder ) για να επισκεφτούμε τους καταρράκτες Νιαγάρα με οτι αυτό συνεπάγεται :hehe:

Ποιο μέλος θα διαλεγες για νυχτερινή έξοδο, αν ήθελες να ξεχάσεις ποιος είσαι και που πας;

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8,086 μηνύματα.
Έεελα, ναι θα ήταν τέλεια θεωρώ.

Θα πω πάλι @Pak, θα πηγαίναμε παντού, θα το ζούσαμε :lol:

Guest 709611

Επισκέπτης

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8,086 μηνύματα.

Guest 709611

Επισκέπτης

Δεν θα πω...αυτόν που θα έλεγε, θεωρώ, η @Pak ...Θα πω τον @Devil ...Έχει μια αφοπλιστική ειλικρίνεια που την είδα εξαρχής. Δε μασάει πουθενά και ό,τι έχει να πει θα το πει...

Ποιό μέλος θεωρείς ότι δεν χάνει εύκολα την ψυχραιμία του ;

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,965 μηνύματα.
@Aleksa (κάτι τετοιο μου βγάζει, ελπίζω να μην εχω πέσει τρομερά έξω)
Δεν θα πω...αυτόν που θα έλεγε, θεωρώ, η @Pak ...Θα πω τον @Devil ...Έχει μια αφοπλιστική ειλικρίνεια που την είδα εξαρχής. Δε μασάει πουθενά και ό,τι έχει να πει θα το πει...

Ποιό μέλος θεωρείς ότι δεν χάνει εύκολα την ψυχραιμία του ;
Για κάτι δευτερολεπτα χάρηκα οτι ήμουν εγω (λόγω της ειδοποίησης) :hehe:

Ποιο μέλος θεωρείς πιο εχεμυθο;

Eclipse

Διάσημο μέλος

Η Έκλειψις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,055 μηνύματα.

Εχέμυθη

Περιβόητο μέλος

Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,863 μηνύματα.
Δεν ταιριάζει τωρα να πω την @Εχέμυθη λόγω ονόματος; Χαχα

ποιο μέλος θεωρείς πως είναι your partner in crime?
Θα μπορούσε η @Gate4 αλλά και η @Ιππολύτη . Για κάποιο λόγο μας έκανα εικόνα σαν τις totally spies και πολύ γέλασα με την ιδέα!

Με πιο μέλος θα πήγαινες άνετα διακοπές;

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,840 μηνύματα.
Με πιο μέλος θα πήγαινες άνετα διακοπές;
Hmm, με τον @TheUltimateUnderdog μάλλον. Νομίζω θα μπορούσαμε να κάνουμε ωραίες συζητήσεις αλλά και να με νιώσει/έχουμε επαφή. ( :flowers:)

Μια παρέα στεκιωτων βρίσκεται παγιδευμένη σ'ένα έρημο σπίτι, κυνηγημένη από έναν μανιακό δολοφόνο. Ποιο μέλος είναι πιθανότερο να δει πρώτο τα ραδίκια ανάποδα και γιατί; Νot me trying to stir up drama.

Joji

Επιφανές μέλος

Εγώ, γιατί αν αγχωθώ την έχασα την μπάλα.

Σε ποιο μέλος θα εμπιστευόσουν τα προσωπικά σου;

H|M

Διάσημο μέλος

Ο Κανένας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσιοθεραπευτής. Έχει γράψει 3,467 μηνύματα.
Στην @Υδροχόος «μαμά μου», ανεπιφύλακτα. :kissing:

Ποιό μέλος αναστατώνεται για τους πιο ανόητους λόγους;

Pak

Επιφανές μέλος

Με την @Ioannidou μπας και χορτάσει και δε φάει τον Φώτη για την απάντηση που έδωσε από πάνω, παρακαλώ Φώτη :devil:

Ποιο μέλος "θαυμάζεις" πιο πολύ για τον χαρακτήρα του και γενικά το πως άγεται και φέρεται στο φόρουμ;

Pak

Επιφανές μέλος

@Valder αιτιολόγηση νομίζω δε χρειάζεται

Ποιο μέλος θεωρείς οτι είναι το πιο ακομπλεξαριστο;

Joji

Επιφανές μέλος

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,485 μηνύματα.

Pak

Επιφανές μέλος

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Joji

Επιφανές μέλος

@Agaphbou

Ποιο μέλος θα διάλεγες ως partner σε escape room

Χρήστες Βρείτε παρόμοια