The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2020 στις 01:39 Ο The Mountain: #1 14-07-20 01:39 Ψηφίστε στη δημοσκόπηση για ανάδειξη νικητή μπας και ησυχάσω Βίντεο του charmander: https://cnf.e-steki.gr/threads/50ος-Διαγωνισμός-Καλύτερου-Βίντεο.182073/#post-4536115 Βίντεο της *Serena*:https://cnf.e-steki.gr/threads/50ος-Διαγωνισμός-Καλύτερου-Βίντεο.182073/#post-4536679 Βίντεο της Ιππολύτη:https://cnf.e-steki.gr/threads/50ος-Διαγωνισμός-Καλύτερου-Βίντεο.182073/#post-4536128 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Ιουλίου 2020 στις 21:34 Ο Guest 875331: #2 14-07-20 21:34 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 18:09 Ο The Mountain: #3 21-07-20 18:09 ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΠΑΛΙ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΓΤΧ ΣΑΣ. @charmander και @Ιππολύτη νικητές ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ 51ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουλίου 2020 στις 23:57 Ο Guest 515609: #4 21-07-20 23:57 Ακόμα δεν έχω ψηφίσει. Αλλά δεν θα το κάνω, θέλω να σε παιδεύσω βουνέ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2020 στις 00:18 Ο The Mountain: #5 23-07-20 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Ακόμα δεν έχω ψηφίσει. Αλλά δεν θα το κάνω, θέλω να σε παιδεύσω βουνέ μου Click για ανάπτυξη... Έχει λήξει η ψηφοφορία και δεν μπορείς να ψηφίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2020 στις 17:33 Ο akikos έγραψε: #6 24-07-20 17:33 Αρχική Δημοσίευση από The Mountain: Έχει λήξει η ψηφοφορία και δεν μπορείς να ψηφίσεις. Click για ανάπτυξη... Πιστεύω μια και δεν έχουμε νικητή, ο διοργανωτής του προηγούμενη διαγωνισμού ο @Giannoutas μπορεί να αποφασίσει αντικειμενικά ποιος είναι ο νικητής του τρέχοντος διαγωνισμού. Προτείνω να ο επόμενος διαγωνισμός τραγουδιού να είναι για την Άγια Σοφία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Nikos 7 Viedo Scandal fockos Cookie_Monster Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ψηφίστε στη δημοσκόπηση για ανάδειξη νικητή μπας και ησυχάσω Βίντεο του charmander: https://cnf.e-steki.gr/threads/50ος-Διαγωνισμός-Καλύτερου-Βίντεο.182073/#post-4536115 Βίντεο της *Serena*:https://cnf.e-steki.gr/threads/50ος-Διαγωνισμός-Καλύτερου-Βίντεο.182073/#post-4536679 Βίντεο της Ιππολύτη:https://cnf.e-steki.gr/threads/50ος-Διαγωνισμός-Καλύτερου-Βίντεο.182073/#post-4536128 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Ιουλίου 2020 στις 21:34 Ο Guest 875331: #2 14-07-20 21:34 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 18:09 Ο The Mountain: #3 21-07-20 18:09 ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΠΑΛΙ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΓΤΧ ΣΑΣ. @charmander και @Ιππολύτη νικητές ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ 51ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουλίου 2020 στις 23:57 Ο Guest 515609: #4 21-07-20 23:57 Ακόμα δεν έχω ψηφίσει. Αλλά δεν θα το κάνω, θέλω να σε παιδεύσω βουνέ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2020 στις 00:18 Ο The Mountain: #5 23-07-20 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Ακόμα δεν έχω ψηφίσει. Αλλά δεν θα το κάνω, θέλω να σε παιδεύσω βουνέ μου Click για ανάπτυξη... Έχει λήξει η ψηφοφορία και δεν μπορείς να ψηφίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2020 στις 17:33 Ο akikos έγραψε: #6 24-07-20 17:33 Αρχική Δημοσίευση από The Mountain: Έχει λήξει η ψηφοφορία και δεν μπορείς να ψηφίσεις. Click για ανάπτυξη... Πιστεύω μια και δεν έχουμε νικητή, ο διοργανωτής του προηγούμενη διαγωνισμού ο @Giannoutas μπορεί να αποφασίσει αντικειμενικά ποιος είναι ο νικητής του τρέχοντος διαγωνισμού. Προτείνω να ο επόμενος διαγωνισμός τραγουδιού να είναι για την Άγια Σοφία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Nikos 7 Viedo Scandal fockos Cookie_Monster Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 18:09 Ο The Mountain: #3 21-07-20 18:09 ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΠΑΛΙ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΓΤΧ ΣΑΣ. @charmander και @Ιππολύτη νικητές ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ 51ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουλίου 2020 στις 23:57 Ο Guest 515609: #4 21-07-20 23:57 Ακόμα δεν έχω ψηφίσει. Αλλά δεν θα το κάνω, θέλω να σε παιδεύσω βουνέ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2020 στις 00:18 Ο The Mountain: #5 23-07-20 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Ακόμα δεν έχω ψηφίσει. Αλλά δεν θα το κάνω, θέλω να σε παιδεύσω βουνέ μου Click για ανάπτυξη... Έχει λήξει η ψηφοφορία και δεν μπορείς να ψηφίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2020 στις 17:33 Ο akikos έγραψε: #6 24-07-20 17:33 Αρχική Δημοσίευση από The Mountain: Έχει λήξει η ψηφοφορία και δεν μπορείς να ψηφίσεις. Click για ανάπτυξη... Πιστεύω μια και δεν έχουμε νικητή, ο διοργανωτής του προηγούμενη διαγωνισμού ο @Giannoutas μπορεί να αποφασίσει αντικειμενικά ποιος είναι ο νικητής του τρέχοντος διαγωνισμού. Προτείνω να ο επόμενος διαγωνισμός τραγουδιού να είναι για την Άγια Σοφία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Nikos 7 Viedo Scandal fockos Cookie_Monster Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΠΑΛΙ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΓΤΧ ΣΑΣ. @charmander και @Ιππολύτη νικητές ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ 51ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουλίου 2020 στις 23:57 Ο Guest 515609: #4 21-07-20 23:57 Ακόμα δεν έχω ψηφίσει. Αλλά δεν θα το κάνω, θέλω να σε παιδεύσω βουνέ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2020 στις 00:18 Ο The Mountain: #5 23-07-20 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Ακόμα δεν έχω ψηφίσει. Αλλά δεν θα το κάνω, θέλω να σε παιδεύσω βουνέ μου Click για ανάπτυξη... Έχει λήξει η ψηφοφορία και δεν μπορείς να ψηφίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2020 στις 17:33 Ο akikos έγραψε: #6 24-07-20 17:33 Αρχική Δημοσίευση από The Mountain: Έχει λήξει η ψηφοφορία και δεν μπορείς να ψηφίσεις. Click για ανάπτυξη... Πιστεύω μια και δεν έχουμε νικητή, ο διοργανωτής του προηγούμενη διαγωνισμού ο @Giannoutas μπορεί να αποφασίσει αντικειμενικά ποιος είναι ο νικητής του τρέχοντος διαγωνισμού. Προτείνω να ο επόμενος διαγωνισμός τραγουδιού να είναι για την Άγια Σοφία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Nikos 7 Viedo Scandal fockos Cookie_Monster Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ακόμα δεν έχω ψηφίσει. Αλλά δεν θα το κάνω, θέλω να σε παιδεύσω βουνέ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2020 στις 00:18 Ο The Mountain: #5 23-07-20 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Ακόμα δεν έχω ψηφίσει. Αλλά δεν θα το κάνω, θέλω να σε παιδεύσω βουνέ μου Click για ανάπτυξη... Έχει λήξει η ψηφοφορία και δεν μπορείς να ψηφίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2020 στις 17:33 Ο akikos έγραψε: #6 24-07-20 17:33 Αρχική Δημοσίευση από The Mountain: Έχει λήξει η ψηφοφορία και δεν μπορείς να ψηφίσεις. Click για ανάπτυξη... Πιστεύω μια και δεν έχουμε νικητή, ο διοργανωτής του προηγούμενη διαγωνισμού ο @Giannoutas μπορεί να αποφασίσει αντικειμενικά ποιος είναι ο νικητής του τρέχοντος διαγωνισμού. Προτείνω να ο επόμενος διαγωνισμός τραγουδιού να είναι για την Άγια Σοφία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Ακόμα δεν έχω ψηφίσει. Αλλά δεν θα το κάνω, θέλω να σε παιδεύσω βουνέ μου Click για ανάπτυξη... Έχει λήξει η ψηφοφορία και δεν μπορείς να ψηφίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2020 στις 17:33 Ο akikos έγραψε: #6 24-07-20 17:33 Αρχική Δημοσίευση από The Mountain: Έχει λήξει η ψηφοφορία και δεν μπορείς να ψηφίσεις. Click για ανάπτυξη... Πιστεύω μια και δεν έχουμε νικητή, ο διοργανωτής του προηγούμενη διαγωνισμού ο @Giannoutas μπορεί να αποφασίσει αντικειμενικά ποιος είναι ο νικητής του τρέχοντος διαγωνισμού. Προτείνω να ο επόμενος διαγωνισμός τραγουδιού να είναι για την Άγια Σοφία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από The Mountain: Έχει λήξει η ψηφοφορία και δεν μπορείς να ψηφίσεις. Click για ανάπτυξη... Πιστεύω μια και δεν έχουμε νικητή, ο διοργανωτής του προηγούμενη διαγωνισμού ο @Giannoutas μπορεί να αποφασίσει αντικειμενικά ποιος είναι ο νικητής του τρέχοντος διαγωνισμού. Προτείνω να ο επόμενος διαγωνισμός τραγουδιού να είναι για την Άγια Σοφία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.