Δημοσκόπηση για την ανάδειξη νικητή στον 50ο Διαγωνισμό

Τίνος το βίντεο προτιμάτε?
Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 7)
  • charmander

Ψήφοι: 3 42,9%
  • *Serena*

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ιππολύτη

Ψήφοι: 4 57,1%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    7
  • Κλειστή δημοσκόπηση .

The Mountain

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tenor-2.gif

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΠΑΛΙ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΓΤΧ ΣΑΣ.

@charmander και @Ιππολύτη νικητές ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ 51ο.

Ακόμα δεν έχω ψηφίσει. Αλλά δεν θα το κάνω, θέλω να σε παιδεύσω βουνέ μου :hump:

Ακόμα δεν έχω ψηφίσει. Αλλά δεν θα το κάνω, θέλω να σε παιδεύσω βουνέ μου :hump:

Έχει λήξει η ψηφοφορία και δεν μπορείς να ψηφίσεις.

Έχει λήξει η ψηφοφορία και δεν μπορείς να ψηφίσεις.
Πιστεύω μια και δεν έχουμε νικητή, ο διοργανωτής του προηγούμενη διαγωνισμού ο @Giannoutas μπορεί να αποφασίσει αντικειμενικά ποιος είναι ο νικητής του τρέχοντος διαγωνισμού.

Προτείνω να ο επόμενος διαγωνισμός τραγουδιού να είναι για την Άγια Σοφία.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back