Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 19:52 Η Isiliel έγραψε: #601 03-05-09 19:52 Μπράβο του mpourou!!! Πολύ ευχάριστο! Να τον χαίρεσαι και να σου δίνει πάντα λόγους να τον θαυμάζεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 19:53 Ο rascal_gd: #602 03-05-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: οτι η αεκαρα θα επαιζε τοσο καλο αγωνα χτες... ειναι ανυπερβλητηηηηη!! και ας μη σηωσαμε το κυπελο τελικα! Click για ανάπτυξη... Ναι ομως οταν εμειναν με 9 επρεπε να τους τσακισατε. Δεν το κανατε... Δεν πειραζει. Αρχική Δημοσίευση από mpourou: ότι ο αδερφός μου βγήκε 6ος στο πανευρωπαϊκό!!! Click για ανάπτυξη... Σε τι ακριβως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 19:57 Η Ερωφίλη έγραψε: #603 03-05-09 19:57 Ξιφασκία με ξίφος ασκήσεως... Είναι οικογενειακό το κόλλημα... Α!Και ευχαριστώ πολύ Isiliel μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 20:02 Ο rascal_gd: #604 03-05-09 20:02 Μπραβο mpourou! Φανταζομαι για να βγαινει 6ος στο ευρωπαϊκο θα ειναι απ'τους καλυτερους στην Ελλαδα. Ποσο χρονων ειναι, αληθεια; Υγ. Αρχική Δημοσίευση από mpourou: Είναι οικογενειακό το κόλλημα... Click για ανάπτυξη... Επικυνδινη οικογενεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 20:09 Η Ερωφίλη έγραψε: #605 03-05-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Ποσο χρονων ειναι, αληθεια; Click για ανάπτυξη... Είναι μόνο 14 και το πρωτάθλημα ήταν μέχρι τα 17..Δυστυχώς επειδή είναι ακόμα β'γυμνασίου δε παίρνει κάποια προσαύξηση μορίων όταν θα δώσει πανελλαδικές εξετάσεις.... Αλλά και εγώ που είχα δε τη χρησιμοποίησα.. Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Επικυνδινη οικογενεια... Click για ανάπτυξη... Μόνο εκεί που πρέπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 20:15 Ο rascal_gd: #606 03-05-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από mpourou: .Δυστυχώς επειδή είναι ακόμα β'γυμνασίου δε παίρνει κάποια προσαύξηση μορίων όταν θα δώσει πανελλαδικές εξετάσεις.... Αλλά και εγώ που είχα δε τη χρησιμοποίησα.. Click για ανάπτυξη... Κακως. Επρεπε να κανεις φασαρια, επρεπε να αρπαξεις το ξιφος σου και να τους δειξεις τι σημαινει mpourou... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:29 Η moonlight: #607 05-05-09 10:29 οτι θα εγραφα ποτε σε σαιτ ή οτι θα ασχολιομουνα εγω με κομπιουτερ ιντερνετ κλπ βρε πως αλλαζουν οι καιροι, εγω εδω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 14:21 Η love_angel: #608 15-06-09 14:21 ...οτι παροτι δεν σηκωσα κεφαλι απο το βιβλιο μεκοψαν και βιοχημεια και γενικη μικροβιολογια, ενω τα αλλα που τα χα κανει μια αναγνωση τα περασα για την πλακα μου... ...οτι περνανε 5 φοιτητες μονο απο καθε τμημα! ειναι απιστευτο ποσο βαρεμενος μπορει να εισαι τελικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Ιουνίου 2009 rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 22:54 Ο rascal_gd: #609 15-06-09 22:54 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: ...οτι παροτι δεν σηκωσα κεφαλι απο το βιβλιο μεκοψαν και βιοχημεια και γενικη μικροβιολογια, ενω τα αλλα που τα χα κανει μια αναγνωση τα περασα για την πλακα μου... ...οτι περνανε 5 φοιτητες μονο απο καθε τμημα! ειναι απιστευτο ποσο βαρεμενος μπορει να εισαι τελικα! Click για ανάπτυξη... Η ιδια απαραδεκτη κατασταση επικρατει, τελικα, σε ολες τις σχολες της Ελλαδας. Τα εχουν κανει λιγο χαλια με τους ελενχους οι καθηγηταδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. <<ΝΙΚΟΛ>> Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νικόλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Κάλυμνος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 23:07 Η <<ΝΙΚΟΛ>>: #610 15-06-09 23:07 Δεν το πιστευω.... οτι τις διακοπες που σχεδιαζα απο το προηγουμενο καλοκαιρι δεν θα μπορεσω τελικα να παωωωω........... ατιμη ζωη αααχχχχ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 17:53 Ο rascal_gd: #611 13-07-09 17:53 ...οτι εχασα το κινητο μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 18:28 Η moonlight: #612 13-07-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: ...οτι εχασα το κινητο μου.. Click για ανάπτυξη... να περασεις απο εκει που πηγες τις τελευταιες ωρες... μπας και το αφησες καπου και το βρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 18:29 Ο rascal_gd: #613 13-07-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από moonlight: να περασεις απο εκει που πηγες τις τελευταιες ωρες... μπας και το αφησες καπου και το βρεις... Click για ανάπτυξη... Περασα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 18:33 Η moonlight: #614 13-07-09 18:33 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Περασα.. Click για ανάπτυξη... ..... κτυπησες να δεις αν το απαντησει κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 18:42 Ο rascal_gd: #615 13-07-09 18:42 Αρχική Δημοσίευση από moonlight: ..... κτυπησες να δεις αν το απαντησει κανεις? Click για ανάπτυξη... Εχω χασει τα ιχνη του απ'το Σαβαττο βραδυ. Τοτε υπεθεσα οτι το ξεχασα στο σπιτι του ξαδερφου μου. Αλλα δεν ειναι εκει και ισως επεσε στο αμαξι ενος φιλου του που ειναι το αμαξι ενος φιλου του φιλου του, μπλα-μπλα-μπλα.. Θα δειξει. Μπορει να το βρω και καταλαθος στο σπιτι μου. Τοσο ακαταστατος ειμαι.. Και για να σου απανησω στο πρωτο ερωτημα, η μπαταρια εχει σβησει ή καποιος μπορει να το εχει κλεισει επιτηδες.. Και μ'αυτον τον αριθμο μπορουσα να μιλησω δωρεαν με τα αδερφια μου.. Δεν πειραζει. Παμε για καινουριο τωρα. Κατι πιο απλο, σιγουρα. Να μην το κλαιω κιολλας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 04:05 Ο rascal_gd: #616 15-07-09 04:05 ...οτι τελικα βρεθηκε το κινητο μου, ενω ειχα χασει ολες τις ελπιδες μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 08:08 Η moonlight: #617 15-07-09 08:08 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: ...οτι τελικα βρεθηκε το κινητο μου, ενω ειχα χασει ολες τις ελπιδες μου.. Click για ανάπτυξη... ρε αμα επιμενει η μουν σε κατι να την ακους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:39 Ο rascal_gd: #618 15-07-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από moonlight: ρε αμα επιμενει η μουν σε κατι να την ακους Click για ανάπτυξη... Tελικα ηταν στο αμαξι του φιλου-του φιλου-του ξαδερφου μου που ηταν και καγκουρικο-φτιαγμενο. Εξωτερικα και εσωτερικα ηταν καταμαυρο και δεν μπορουσες ευκολα να εντοπισεις το μαυρο κινητο μου. Τελος καλο-ολα καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:42 Ο self-instructive depressing: #619 15-07-09 22:42 συμπέρασμα : μου την δίνουν τα καγκούρικα αμάξια δεν το πιστεύω : είναι 15 ιουλίου με λ και όχι ν παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:57 Ο Νωεύς έγραψε: #620 15-07-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: συμπέρασμα : μου την δίνουν τα καγκούρικα αμάξια δεν το πιστεύω : είναι 15 ιουλίου με λ και όχι ν παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Άπιστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπράβο του mpourou!!! Πολύ ευχάριστο! Να τον χαίρεσαι και να σου δίνει πάντα λόγους να τον θαυμάζεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 19:53 Ο rascal_gd: #602 03-05-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: οτι η αεκαρα θα επαιζε τοσο καλο αγωνα χτες... ειναι ανυπερβλητηηηηη!! και ας μη σηωσαμε το κυπελο τελικα! Click για ανάπτυξη... Ναι ομως οταν εμειναν με 9 επρεπε να τους τσακισατε. Δεν το κανατε... Δεν πειραζει. Αρχική Δημοσίευση από mpourou: ότι ο αδερφός μου βγήκε 6ος στο πανευρωπαϊκό!!! Click για ανάπτυξη... Σε τι ακριβως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 19:57 Η Ερωφίλη έγραψε: #603 03-05-09 19:57 Ξιφασκία με ξίφος ασκήσεως... Είναι οικογενειακό το κόλλημα... Α!Και ευχαριστώ πολύ Isiliel μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 20:02 Ο rascal_gd: #604 03-05-09 20:02 Μπραβο mpourou! Φανταζομαι για να βγαινει 6ος στο ευρωπαϊκο θα ειναι απ'τους καλυτερους στην Ελλαδα. Ποσο χρονων ειναι, αληθεια; Υγ. Αρχική Δημοσίευση από mpourou: Είναι οικογενειακό το κόλλημα... Click για ανάπτυξη... Επικυνδινη οικογενεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 20:09 Η Ερωφίλη έγραψε: #605 03-05-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Ποσο χρονων ειναι, αληθεια; Click για ανάπτυξη... Είναι μόνο 14 και το πρωτάθλημα ήταν μέχρι τα 17..Δυστυχώς επειδή είναι ακόμα β'γυμνασίου δε παίρνει κάποια προσαύξηση μορίων όταν θα δώσει πανελλαδικές εξετάσεις.... Αλλά και εγώ που είχα δε τη χρησιμοποίησα.. Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Επικυνδινη οικογενεια... Click για ανάπτυξη... Μόνο εκεί που πρέπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 20:15 Ο rascal_gd: #606 03-05-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από mpourou: .Δυστυχώς επειδή είναι ακόμα β'γυμνασίου δε παίρνει κάποια προσαύξηση μορίων όταν θα δώσει πανελλαδικές εξετάσεις.... Αλλά και εγώ που είχα δε τη χρησιμοποίησα.. Click για ανάπτυξη... Κακως. Επρεπε να κανεις φασαρια, επρεπε να αρπαξεις το ξιφος σου και να τους δειξεις τι σημαινει mpourou... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:29 Η moonlight: #607 05-05-09 10:29 οτι θα εγραφα ποτε σε σαιτ ή οτι θα ασχολιομουνα εγω με κομπιουτερ ιντερνετ κλπ βρε πως αλλαζουν οι καιροι, εγω εδω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 14:21 Η love_angel: #608 15-06-09 14:21 ...οτι παροτι δεν σηκωσα κεφαλι απο το βιβλιο μεκοψαν και βιοχημεια και γενικη μικροβιολογια, ενω τα αλλα που τα χα κανει μια αναγνωση τα περασα για την πλακα μου... ...οτι περνανε 5 φοιτητες μονο απο καθε τμημα! ειναι απιστευτο ποσο βαρεμενος μπορει να εισαι τελικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Ιουνίου 2009 rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 22:54 Ο rascal_gd: #609 15-06-09 22:54 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: ...οτι παροτι δεν σηκωσα κεφαλι απο το βιβλιο μεκοψαν και βιοχημεια και γενικη μικροβιολογια, ενω τα αλλα που τα χα κανει μια αναγνωση τα περασα για την πλακα μου... ...οτι περνανε 5 φοιτητες μονο απο καθε τμημα! ειναι απιστευτο ποσο βαρεμενος μπορει να εισαι τελικα! Click για ανάπτυξη... Η ιδια απαραδεκτη κατασταση επικρατει, τελικα, σε ολες τις σχολες της Ελλαδας. Τα εχουν κανει λιγο χαλια με τους ελενχους οι καθηγηταδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. <<ΝΙΚΟΛ>> Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νικόλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Κάλυμνος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 23:07 Η <<ΝΙΚΟΛ>>: #610 15-06-09 23:07 Δεν το πιστευω.... οτι τις διακοπες που σχεδιαζα απο το προηγουμενο καλοκαιρι δεν θα μπορεσω τελικα να παωωωω........... ατιμη ζωη αααχχχχ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 17:53 Ο rascal_gd: #611 13-07-09 17:53 ...οτι εχασα το κινητο μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 18:28 Η moonlight: #612 13-07-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: ...οτι εχασα το κινητο μου.. Click για ανάπτυξη... να περασεις απο εκει που πηγες τις τελευταιες ωρες... μπας και το αφησες καπου και το βρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 18:29 Ο rascal_gd: #613 13-07-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από moonlight: να περασεις απο εκει που πηγες τις τελευταιες ωρες... μπας και το αφησες καπου και το βρεις... Click για ανάπτυξη... Περασα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 18:33 Η moonlight: #614 13-07-09 18:33 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Περασα.. Click για ανάπτυξη... ..... κτυπησες να δεις αν το απαντησει κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 18:42 Ο rascal_gd: #615 13-07-09 18:42 Αρχική Δημοσίευση από moonlight: ..... κτυπησες να δεις αν το απαντησει κανεις? Click για ανάπτυξη... Εχω χασει τα ιχνη του απ'το Σαβαττο βραδυ. Τοτε υπεθεσα οτι το ξεχασα στο σπιτι του ξαδερφου μου. Αλλα δεν ειναι εκει και ισως επεσε στο αμαξι ενος φιλου του που ειναι το αμαξι ενος φιλου του φιλου του, μπλα-μπλα-μπλα.. Θα δειξει. Μπορει να το βρω και καταλαθος στο σπιτι μου. Τοσο ακαταστατος ειμαι.. Και για να σου απανησω στο πρωτο ερωτημα, η μπαταρια εχει σβησει ή καποιος μπορει να το εχει κλεισει επιτηδες.. Και μ'αυτον τον αριθμο μπορουσα να μιλησω δωρεαν με τα αδερφια μου.. Δεν πειραζει. Παμε για καινουριο τωρα. Κατι πιο απλο, σιγουρα. Να μην το κλαιω κιολλας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 04:05 Ο rascal_gd: #616 15-07-09 04:05 ...οτι τελικα βρεθηκε το κινητο μου, ενω ειχα χασει ολες τις ελπιδες μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 08:08 Η moonlight: #617 15-07-09 08:08 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: ...οτι τελικα βρεθηκε το κινητο μου, ενω ειχα χασει ολες τις ελπιδες μου.. Click για ανάπτυξη... ρε αμα επιμενει η μουν σε κατι να την ακους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:39 Ο rascal_gd: #618 15-07-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από moonlight: ρε αμα επιμενει η μουν σε κατι να την ακους Click για ανάπτυξη... Tελικα ηταν στο αμαξι του φιλου-του φιλου-του ξαδερφου μου που ηταν και καγκουρικο-φτιαγμενο. Εξωτερικα και εσωτερικα ηταν καταμαυρο και δεν μπορουσες ευκολα να εντοπισεις το μαυρο κινητο μου. Τελος καλο-ολα καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:42 Ο self-instructive depressing: #619 15-07-09 22:42 συμπέρασμα : μου την δίνουν τα καγκούρικα αμάξια δεν το πιστεύω : είναι 15 ιουλίου με λ και όχι ν παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:57 Ο Νωεύς έγραψε: #620 15-07-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: συμπέρασμα : μου την δίνουν τα καγκούρικα αμάξια δεν το πιστεύω : είναι 15 ιουλίου με λ και όχι ν παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Άπιστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από love_angel: οτι η αεκαρα θα επαιζε τοσο καλο αγωνα χτες... ειναι ανυπερβλητηηηηη!! και ας μη σηωσαμε το κυπελο τελικα! Click για ανάπτυξη... Ναι ομως οταν εμειναν με 9 επρεπε να τους τσακισατε. Δεν το κανατε... Δεν πειραζει. Αρχική Δημοσίευση από mpourou: ότι ο αδερφός μου βγήκε 6ος στο πανευρωπαϊκό!!! Click για ανάπτυξη... Σε τι ακριβως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 19:57 Η Ερωφίλη έγραψε: #603 03-05-09 19:57 Ξιφασκία με ξίφος ασκήσεως... Είναι οικογενειακό το κόλλημα... Α!Και ευχαριστώ πολύ Isiliel μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 20:02 Ο rascal_gd: #604 03-05-09 20:02 Μπραβο mpourou! Φανταζομαι για να βγαινει 6ος στο ευρωπαϊκο θα ειναι απ'τους καλυτερους στην Ελλαδα. Ποσο χρονων ειναι, αληθεια; Υγ. Αρχική Δημοσίευση από mpourou: Είναι οικογενειακό το κόλλημα... Click για ανάπτυξη... Επικυνδινη οικογενεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 20:09 Η Ερωφίλη έγραψε: #605 03-05-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Ποσο χρονων ειναι, αληθεια; Click για ανάπτυξη... Είναι μόνο 14 και το πρωτάθλημα ήταν μέχρι τα 17..Δυστυχώς επειδή είναι ακόμα β'γυμνασίου δε παίρνει κάποια προσαύξηση μορίων όταν θα δώσει πανελλαδικές εξετάσεις.... Αλλά και εγώ που είχα δε τη χρησιμοποίησα.. Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Επικυνδινη οικογενεια... Click για ανάπτυξη... Μόνο εκεί που πρέπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 20:15 Ο rascal_gd: #606 03-05-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από mpourou: .Δυστυχώς επειδή είναι ακόμα β'γυμνασίου δε παίρνει κάποια προσαύξηση μορίων όταν θα δώσει πανελλαδικές εξετάσεις.... Αλλά και εγώ που είχα δε τη χρησιμοποίησα.. Click για ανάπτυξη... Κακως. Επρεπε να κανεις φασαρια, επρεπε να αρπαξεις το ξιφος σου και να τους δειξεις τι σημαινει mpourou... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:29 Η moonlight: #607 05-05-09 10:29 οτι θα εγραφα ποτε σε σαιτ ή οτι θα ασχολιομουνα εγω με κομπιουτερ ιντερνετ κλπ βρε πως αλλαζουν οι καιροι, εγω εδω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 14:21 Η love_angel: #608 15-06-09 14:21 ...οτι παροτι δεν σηκωσα κεφαλι απο το βιβλιο μεκοψαν και βιοχημεια και γενικη μικροβιολογια, ενω τα αλλα που τα χα κανει μια αναγνωση τα περασα για την πλακα μου... ...οτι περνανε 5 φοιτητες μονο απο καθε τμημα! ειναι απιστευτο ποσο βαρεμενος μπορει να εισαι τελικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Ιουνίου 2009 rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 22:54 Ο rascal_gd: #609 15-06-09 22:54 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: ...οτι παροτι δεν σηκωσα κεφαλι απο το βιβλιο μεκοψαν και βιοχημεια και γενικη μικροβιολογια, ενω τα αλλα που τα χα κανει μια αναγνωση τα περασα για την πλακα μου... ...οτι περνανε 5 φοιτητες μονο απο καθε τμημα! ειναι απιστευτο ποσο βαρεμενος μπορει να εισαι τελικα! Click για ανάπτυξη... Η ιδια απαραδεκτη κατασταση επικρατει, τελικα, σε ολες τις σχολες της Ελλαδας. Τα εχουν κανει λιγο χαλια με τους ελενχους οι καθηγηταδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. <<ΝΙΚΟΛ>> Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νικόλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Κάλυμνος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 23:07 Η <<ΝΙΚΟΛ>>: #610 15-06-09 23:07 Δεν το πιστευω.... οτι τις διακοπες που σχεδιαζα απο το προηγουμενο καλοκαιρι δεν θα μπορεσω τελικα να παωωωω........... ατιμη ζωη αααχχχχ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 17:53 Ο rascal_gd: #611 13-07-09 17:53 ...οτι εχασα το κινητο μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 18:28 Η moonlight: #612 13-07-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: ...οτι εχασα το κινητο μου.. Click για ανάπτυξη... να περασεις απο εκει που πηγες τις τελευταιες ωρες... μπας και το αφησες καπου και το βρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 18:29 Ο rascal_gd: #613 13-07-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από moonlight: να περασεις απο εκει που πηγες τις τελευταιες ωρες... μπας και το αφησες καπου και το βρεις... Click για ανάπτυξη... Περασα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 18:33 Η moonlight: #614 13-07-09 18:33 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Περασα.. Click για ανάπτυξη... ..... κτυπησες να δεις αν το απαντησει κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 18:42 Ο rascal_gd: #615 13-07-09 18:42 Αρχική Δημοσίευση από moonlight: ..... κτυπησες να δεις αν το απαντησει κανεις? Click για ανάπτυξη... Εχω χασει τα ιχνη του απ'το Σαβαττο βραδυ. Τοτε υπεθεσα οτι το ξεχασα στο σπιτι του ξαδερφου μου. Αλλα δεν ειναι εκει και ισως επεσε στο αμαξι ενος φιλου του που ειναι το αμαξι ενος φιλου του φιλου του, μπλα-μπλα-μπλα.. Θα δειξει. Μπορει να το βρω και καταλαθος στο σπιτι μου. Τοσο ακαταστατος ειμαι.. Και για να σου απανησω στο πρωτο ερωτημα, η μπαταρια εχει σβησει ή καποιος μπορει να το εχει κλεισει επιτηδες.. Και μ'αυτον τον αριθμο μπορουσα να μιλησω δωρεαν με τα αδερφια μου.. Δεν πειραζει. Παμε για καινουριο τωρα. Κατι πιο απλο, σιγουρα. Να μην το κλαιω κιολλας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 04:05 Ο rascal_gd: #616 15-07-09 04:05 ...οτι τελικα βρεθηκε το κινητο μου, ενω ειχα χασει ολες τις ελπιδες μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 08:08 Η moonlight: #617 15-07-09 08:08 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: ...οτι τελικα βρεθηκε το κινητο μου, ενω ειχα χασει ολες τις ελπιδες μου.. Click για ανάπτυξη... ρε αμα επιμενει η μουν σε κατι να την ακους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:39 Ο rascal_gd: #618 15-07-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από moonlight: ρε αμα επιμενει η μουν σε κατι να την ακους Click για ανάπτυξη... Tελικα ηταν στο αμαξι του φιλου-του φιλου-του ξαδερφου μου που ηταν και καγκουρικο-φτιαγμενο. Εξωτερικα και εσωτερικα ηταν καταμαυρο και δεν μπορουσες ευκολα να εντοπισεις το μαυρο κινητο μου. Τελος καλο-ολα καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:42 Ο self-instructive depressing: #619 15-07-09 22:42 συμπέρασμα : μου την δίνουν τα καγκούρικα αμάξια δεν το πιστεύω : είναι 15 ιουλίου με λ και όχι ν παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:57 Ο Νωεύς έγραψε: #620 15-07-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: συμπέρασμα : μου την δίνουν τα καγκούρικα αμάξια δεν το πιστεύω : είναι 15 ιουλίου με λ και όχι ν παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Άπιστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ξιφασκία με ξίφος ασκήσεως... Είναι οικογενειακό το κόλλημα... Α!Και ευχαριστώ πολύ Isiliel μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 20:02 Ο rascal_gd: #604 03-05-09 20:02 Μπραβο mpourou! Φανταζομαι για να βγαινει 6ος στο ευρωπαϊκο θα ειναι απ'τους καλυτερους στην Ελλαδα. Ποσο χρονων ειναι, αληθεια; Υγ. Αρχική Δημοσίευση από mpourou: Είναι οικογενειακό το κόλλημα... Click για ανάπτυξη... Επικυνδινη οικογενεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 20:09 Η Ερωφίλη έγραψε: #605 03-05-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Ποσο χρονων ειναι, αληθεια; Click για ανάπτυξη... Είναι μόνο 14 και το πρωτάθλημα ήταν μέχρι τα 17..Δυστυχώς επειδή είναι ακόμα β'γυμνασίου δε παίρνει κάποια προσαύξηση μορίων όταν θα δώσει πανελλαδικές εξετάσεις.... Αλλά και εγώ που είχα δε τη χρησιμοποίησα.. Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Επικυνδινη οικογενεια... Click για ανάπτυξη... Μόνο εκεί που πρέπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 20:15 Ο rascal_gd: #606 03-05-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από mpourou: .Δυστυχώς επειδή είναι ακόμα β'γυμνασίου δε παίρνει κάποια προσαύξηση μορίων όταν θα δώσει πανελλαδικές εξετάσεις.... Αλλά και εγώ που είχα δε τη χρησιμοποίησα.. Click για ανάπτυξη... Κακως. Επρεπε να κανεις φασαρια, επρεπε να αρπαξεις το ξιφος σου και να τους δειξεις τι σημαινει mpourou... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:29 Η moonlight: #607 05-05-09 10:29 οτι θα εγραφα ποτε σε σαιτ ή οτι θα ασχολιομουνα εγω με κομπιουτερ ιντερνετ κλπ βρε πως αλλαζουν οι καιροι, εγω εδω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 14:21 Η love_angel: #608 15-06-09 14:21 ...οτι παροτι δεν σηκωσα κεφαλι απο το βιβλιο μεκοψαν και βιοχημεια και γενικη μικροβιολογια, ενω τα αλλα που τα χα κανει μια αναγνωση τα περασα για την πλακα μου... ...οτι περνανε 5 φοιτητες μονο απο καθε τμημα! ειναι απιστευτο ποσο βαρεμενος μπορει να εισαι τελικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Ιουνίου 2009 rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 22:54 Ο rascal_gd: #609 15-06-09 22:54 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: ...οτι παροτι δεν σηκωσα κεφαλι απο το βιβλιο μεκοψαν και βιοχημεια και γενικη μικροβιολογια, ενω τα αλλα που τα χα κανει μια αναγνωση τα περασα για την πλακα μου... ...οτι περνανε 5 φοιτητες μονο απο καθε τμημα! ειναι απιστευτο ποσο βαρεμενος μπορει να εισαι τελικα! Click για ανάπτυξη... Η ιδια απαραδεκτη κατασταση επικρατει, τελικα, σε ολες τις σχολες της Ελλαδας. Τα εχουν κανει λιγο χαλια με τους ελενχους οι καθηγηταδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. <<ΝΙΚΟΛ>> Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νικόλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Κάλυμνος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 23:07 Η <<ΝΙΚΟΛ>>: #610 15-06-09 23:07 Δεν το πιστευω.... οτι τις διακοπες που σχεδιαζα απο το προηγουμενο καλοκαιρι δεν θα μπορεσω τελικα να παωωωω........... ατιμη ζωη αααχχχχ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 17:53 Ο rascal_gd: #611 13-07-09 17:53 ...οτι εχασα το κινητο μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 18:28 Η moonlight: #612 13-07-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: ...οτι εχασα το κινητο μου.. Click για ανάπτυξη... να περασεις απο εκει που πηγες τις τελευταιες ωρες... μπας και το αφησες καπου και το βρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 18:29 Ο rascal_gd: #613 13-07-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από moonlight: να περασεις απο εκει που πηγες τις τελευταιες ωρες... μπας και το αφησες καπου και το βρεις... Click για ανάπτυξη... Περασα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 18:33 Η moonlight: #614 13-07-09 18:33 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Περασα.. Click για ανάπτυξη... ..... κτυπησες να δεις αν το απαντησει κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 18:42 Ο rascal_gd: #615 13-07-09 18:42 Αρχική Δημοσίευση από moonlight: ..... κτυπησες να δεις αν το απαντησει κανεις? Click για ανάπτυξη... Εχω χασει τα ιχνη του απ'το Σαβαττο βραδυ. Τοτε υπεθεσα οτι το ξεχασα στο σπιτι του ξαδερφου μου. Αλλα δεν ειναι εκει και ισως επεσε στο αμαξι ενος φιλου του που ειναι το αμαξι ενος φιλου του φιλου του, μπλα-μπλα-μπλα.. Θα δειξει. Μπορει να το βρω και καταλαθος στο σπιτι μου. Τοσο ακαταστατος ειμαι.. Και για να σου απανησω στο πρωτο ερωτημα, η μπαταρια εχει σβησει ή καποιος μπορει να το εχει κλεισει επιτηδες.. Και μ'αυτον τον αριθμο μπορουσα να μιλησω δωρεαν με τα αδερφια μου.. Δεν πειραζει. Παμε για καινουριο τωρα. Κατι πιο απλο, σιγουρα. Να μην το κλαιω κιολλας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 04:05 Ο rascal_gd: #616 15-07-09 04:05 ...οτι τελικα βρεθηκε το κινητο μου, ενω ειχα χασει ολες τις ελπιδες μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 08:08 Η moonlight: #617 15-07-09 08:08 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: ...οτι τελικα βρεθηκε το κινητο μου, ενω ειχα χασει ολες τις ελπιδες μου.. Click για ανάπτυξη... ρε αμα επιμενει η μουν σε κατι να την ακους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:39 Ο rascal_gd: #618 15-07-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από moonlight: ρε αμα επιμενει η μουν σε κατι να την ακους Click για ανάπτυξη... Tελικα ηταν στο αμαξι του φιλου-του φιλου-του ξαδερφου μου που ηταν και καγκουρικο-φτιαγμενο. Εξωτερικα και εσωτερικα ηταν καταμαυρο και δεν μπορουσες ευκολα να εντοπισεις το μαυρο κινητο μου. Τελος καλο-ολα καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:42 Ο self-instructive depressing: #619 15-07-09 22:42 συμπέρασμα : μου την δίνουν τα καγκούρικα αμάξια δεν το πιστεύω : είναι 15 ιουλίου με λ και όχι ν παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:57 Ο Νωεύς έγραψε: #620 15-07-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: συμπέρασμα : μου την δίνουν τα καγκούρικα αμάξια δεν το πιστεύω : είναι 15 ιουλίου με λ και όχι ν παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Άπιστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπραβο mpourou! Φανταζομαι για να βγαινει 6ος στο ευρωπαϊκο θα ειναι απ'τους καλυτερους στην Ελλαδα. Ποσο χρονων ειναι, αληθεια; Υγ. Αρχική Δημοσίευση από mpourou: Είναι οικογενειακό το κόλλημα... Click για ανάπτυξη... Επικυνδινη οικογενεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 20:09 Η Ερωφίλη έγραψε: #605 03-05-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Ποσο χρονων ειναι, αληθεια; Click για ανάπτυξη... Είναι μόνο 14 και το πρωτάθλημα ήταν μέχρι τα 17..Δυστυχώς επειδή είναι ακόμα β'γυμνασίου δε παίρνει κάποια προσαύξηση μορίων όταν θα δώσει πανελλαδικές εξετάσεις.... Αλλά και εγώ που είχα δε τη χρησιμοποίησα.. Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Επικυνδινη οικογενεια... Click για ανάπτυξη... Μόνο εκεί που πρέπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 20:15 Ο rascal_gd: #606 03-05-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από mpourou: .Δυστυχώς επειδή είναι ακόμα β'γυμνασίου δε παίρνει κάποια προσαύξηση μορίων όταν θα δώσει πανελλαδικές εξετάσεις.... Αλλά και εγώ που είχα δε τη χρησιμοποίησα.. Click για ανάπτυξη... Κακως. Επρεπε να κανεις φασαρια, επρεπε να αρπαξεις το ξιφος σου και να τους δειξεις τι σημαινει mpourou... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:29 Η moonlight: #607 05-05-09 10:29 οτι θα εγραφα ποτε σε σαιτ ή οτι θα ασχολιομουνα εγω με κομπιουτερ ιντερνετ κλπ βρε πως αλλαζουν οι καιροι, εγω εδω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 14:21 Η love_angel: #608 15-06-09 14:21 ...οτι παροτι δεν σηκωσα κεφαλι απο το βιβλιο μεκοψαν και βιοχημεια και γενικη μικροβιολογια, ενω τα αλλα που τα χα κανει μια αναγνωση τα περασα για την πλακα μου... ...οτι περνανε 5 φοιτητες μονο απο καθε τμημα! ειναι απιστευτο ποσο βαρεμενος μπορει να εισαι τελικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Ιουνίου 2009 rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 22:54 Ο rascal_gd: #609 15-06-09 22:54 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: ...οτι παροτι δεν σηκωσα κεφαλι απο το βιβλιο μεκοψαν και βιοχημεια και γενικη μικροβιολογια, ενω τα αλλα που τα χα κανει μια αναγνωση τα περασα για την πλακα μου... ...οτι περνανε 5 φοιτητες μονο απο καθε τμημα! ειναι απιστευτο ποσο βαρεμενος μπορει να εισαι τελικα! Click για ανάπτυξη... Η ιδια απαραδεκτη κατασταση επικρατει, τελικα, σε ολες τις σχολες της Ελλαδας. Τα εχουν κανει λιγο χαλια με τους ελενχους οι καθηγηταδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. <<ΝΙΚΟΛ>> Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νικόλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Κάλυμνος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 23:07 Η <<ΝΙΚΟΛ>>: #610 15-06-09 23:07 Δεν το πιστευω.... οτι τις διακοπες που σχεδιαζα απο το προηγουμενο καλοκαιρι δεν θα μπορεσω τελικα να παωωωω........... ατιμη ζωη αααχχχχ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 17:53 Ο rascal_gd: #611 13-07-09 17:53 ...οτι εχασα το κινητο μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 18:28 Η moonlight: #612 13-07-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: ...οτι εχασα το κινητο μου.. Click για ανάπτυξη... να περασεις απο εκει που πηγες τις τελευταιες ωρες... μπας και το αφησες καπου και το βρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 18:29 Ο rascal_gd: #613 13-07-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από moonlight: να περασεις απο εκει που πηγες τις τελευταιες ωρες... μπας και το αφησες καπου και το βρεις... Click για ανάπτυξη... Περασα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 18:33 Η moonlight: #614 13-07-09 18:33 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Περασα.. Click για ανάπτυξη... ..... κτυπησες να δεις αν το απαντησει κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 18:42 Ο rascal_gd: #615 13-07-09 18:42 Αρχική Δημοσίευση από moonlight: ..... κτυπησες να δεις αν το απαντησει κανεις? Click για ανάπτυξη... Εχω χασει τα ιχνη του απ'το Σαβαττο βραδυ. Τοτε υπεθεσα οτι το ξεχασα στο σπιτι του ξαδερφου μου. Αλλα δεν ειναι εκει και ισως επεσε στο αμαξι ενος φιλου του που ειναι το αμαξι ενος φιλου του φιλου του, μπλα-μπλα-μπλα.. Θα δειξει. Μπορει να το βρω και καταλαθος στο σπιτι μου. Τοσο ακαταστατος ειμαι.. Και για να σου απανησω στο πρωτο ερωτημα, η μπαταρια εχει σβησει ή καποιος μπορει να το εχει κλεισει επιτηδες.. Και μ'αυτον τον αριθμο μπορουσα να μιλησω δωρεαν με τα αδερφια μου.. Δεν πειραζει. Παμε για καινουριο τωρα. Κατι πιο απλο, σιγουρα. Να μην το κλαιω κιολλας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 04:05 Ο rascal_gd: #616 15-07-09 04:05 ...οτι τελικα βρεθηκε το κινητο μου, ενω ειχα χασει ολες τις ελπιδες μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 08:08 Η moonlight: #617 15-07-09 08:08 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: ...οτι τελικα βρεθηκε το κινητο μου, ενω ειχα χασει ολες τις ελπιδες μου.. Click για ανάπτυξη... ρε αμα επιμενει η μουν σε κατι να την ακους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:39 Ο rascal_gd: #618 15-07-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από moonlight: ρε αμα επιμενει η μουν σε κατι να την ακους Click για ανάπτυξη... Tελικα ηταν στο αμαξι του φιλου-του φιλου-του ξαδερφου μου που ηταν και καγκουρικο-φτιαγμενο. Εξωτερικα και εσωτερικα ηταν καταμαυρο και δεν μπορουσες ευκολα να εντοπισεις το μαυρο κινητο μου. Τελος καλο-ολα καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:42 Ο self-instructive depressing: #619 15-07-09 22:42 συμπέρασμα : μου την δίνουν τα καγκούρικα αμάξια δεν το πιστεύω : είναι 15 ιουλίου με λ και όχι ν παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:57 Ο Νωεύς έγραψε: #620 15-07-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: συμπέρασμα : μου την δίνουν τα καγκούρικα αμάξια δεν το πιστεύω : είναι 15 ιουλίου με λ και όχι ν παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Άπιστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Ποσο χρονων ειναι, αληθεια; Click για ανάπτυξη... Είναι μόνο 14 και το πρωτάθλημα ήταν μέχρι τα 17..Δυστυχώς επειδή είναι ακόμα β'γυμνασίου δε παίρνει κάποια προσαύξηση μορίων όταν θα δώσει πανελλαδικές εξετάσεις.... Αλλά και εγώ που είχα δε τη χρησιμοποίησα.. Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Επικυνδινη οικογενεια... Click για ανάπτυξη... Μόνο εκεί που πρέπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 20:15 Ο rascal_gd: #606 03-05-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από mpourou: .Δυστυχώς επειδή είναι ακόμα β'γυμνασίου δε παίρνει κάποια προσαύξηση μορίων όταν θα δώσει πανελλαδικές εξετάσεις.... Αλλά και εγώ που είχα δε τη χρησιμοποίησα.. Click για ανάπτυξη... Κακως. Επρεπε να κανεις φασαρια, επρεπε να αρπαξεις το ξιφος σου και να τους δειξεις τι σημαινει mpourou... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:29 Η moonlight: #607 05-05-09 10:29 οτι θα εγραφα ποτε σε σαιτ ή οτι θα ασχολιομουνα εγω με κομπιουτερ ιντερνετ κλπ βρε πως αλλαζουν οι καιροι, εγω εδω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 14:21 Η love_angel: #608 15-06-09 14:21 ...οτι παροτι δεν σηκωσα κεφαλι απο το βιβλιο μεκοψαν και βιοχημεια και γενικη μικροβιολογια, ενω τα αλλα που τα χα κανει μια αναγνωση τα περασα για την πλακα μου... ...οτι περνανε 5 φοιτητες μονο απο καθε τμημα! ειναι απιστευτο ποσο βαρεμενος μπορει να εισαι τελικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Ιουνίου 2009 rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 22:54 Ο rascal_gd: #609 15-06-09 22:54 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: ...οτι παροτι δεν σηκωσα κεφαλι απο το βιβλιο μεκοψαν και βιοχημεια και γενικη μικροβιολογια, ενω τα αλλα που τα χα κανει μια αναγνωση τα περασα για την πλακα μου... ...οτι περνανε 5 φοιτητες μονο απο καθε τμημα! ειναι απιστευτο ποσο βαρεμενος μπορει να εισαι τελικα! Click για ανάπτυξη... Η ιδια απαραδεκτη κατασταση επικρατει, τελικα, σε ολες τις σχολες της Ελλαδας. Τα εχουν κανει λιγο χαλια με τους ελενχους οι καθηγηταδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. <<ΝΙΚΟΛ>> Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νικόλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Κάλυμνος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 23:07 Η <<ΝΙΚΟΛ>>: #610 15-06-09 23:07 Δεν το πιστευω.... οτι τις διακοπες που σχεδιαζα απο το προηγουμενο καλοκαιρι δεν θα μπορεσω τελικα να παωωωω........... ατιμη ζωη αααχχχχ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 17:53 Ο rascal_gd: #611 13-07-09 17:53 ...οτι εχασα το κινητο μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 18:28 Η moonlight: #612 13-07-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: ...οτι εχασα το κινητο μου.. Click για ανάπτυξη... να περασεις απο εκει που πηγες τις τελευταιες ωρες... μπας και το αφησες καπου και το βρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 18:29 Ο rascal_gd: #613 13-07-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από moonlight: να περασεις απο εκει που πηγες τις τελευταιες ωρες... μπας και το αφησες καπου και το βρεις... Click για ανάπτυξη... Περασα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 18:33 Η moonlight: #614 13-07-09 18:33 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Περασα.. Click για ανάπτυξη... ..... κτυπησες να δεις αν το απαντησει κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 18:42 Ο rascal_gd: #615 13-07-09 18:42 Αρχική Δημοσίευση από moonlight: ..... κτυπησες να δεις αν το απαντησει κανεις? Click για ανάπτυξη... Εχω χασει τα ιχνη του απ'το Σαβαττο βραδυ. Τοτε υπεθεσα οτι το ξεχασα στο σπιτι του ξαδερφου μου. Αλλα δεν ειναι εκει και ισως επεσε στο αμαξι ενος φιλου του που ειναι το αμαξι ενος φιλου του φιλου του, μπλα-μπλα-μπλα.. Θα δειξει. Μπορει να το βρω και καταλαθος στο σπιτι μου. Τοσο ακαταστατος ειμαι.. Και για να σου απανησω στο πρωτο ερωτημα, η μπαταρια εχει σβησει ή καποιος μπορει να το εχει κλεισει επιτηδες.. Και μ'αυτον τον αριθμο μπορουσα να μιλησω δωρεαν με τα αδερφια μου.. Δεν πειραζει. Παμε για καινουριο τωρα. Κατι πιο απλο, σιγουρα. Να μην το κλαιω κιολλας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 04:05 Ο rascal_gd: #616 15-07-09 04:05 ...οτι τελικα βρεθηκε το κινητο μου, ενω ειχα χασει ολες τις ελπιδες μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 08:08 Η moonlight: #617 15-07-09 08:08 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: ...οτι τελικα βρεθηκε το κινητο μου, ενω ειχα χασει ολες τις ελπιδες μου.. Click για ανάπτυξη... ρε αμα επιμενει η μουν σε κατι να την ακους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:39 Ο rascal_gd: #618 15-07-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από moonlight: ρε αμα επιμενει η μουν σε κατι να την ακους Click για ανάπτυξη... Tελικα ηταν στο αμαξι του φιλου-του φιλου-του ξαδερφου μου που ηταν και καγκουρικο-φτιαγμενο. Εξωτερικα και εσωτερικα ηταν καταμαυρο και δεν μπορουσες ευκολα να εντοπισεις το μαυρο κινητο μου. Τελος καλο-ολα καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:42 Ο self-instructive depressing: #619 15-07-09 22:42 συμπέρασμα : μου την δίνουν τα καγκούρικα αμάξια δεν το πιστεύω : είναι 15 ιουλίου με λ και όχι ν παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:57 Ο Νωεύς έγραψε: #620 15-07-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: συμπέρασμα : μου την δίνουν τα καγκούρικα αμάξια δεν το πιστεύω : είναι 15 ιουλίου με λ και όχι ν παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Άπιστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mpourou: .Δυστυχώς επειδή είναι ακόμα β'γυμνασίου δε παίρνει κάποια προσαύξηση μορίων όταν θα δώσει πανελλαδικές εξετάσεις.... Αλλά και εγώ που είχα δε τη χρησιμοποίησα.. Click για ανάπτυξη... Κακως. Επρεπε να κανεις φασαρια, επρεπε να αρπαξεις το ξιφος σου και να τους δειξεις τι σημαινει mpourou... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:29 Η moonlight: #607 05-05-09 10:29 οτι θα εγραφα ποτε σε σαιτ ή οτι θα ασχολιομουνα εγω με κομπιουτερ ιντερνετ κλπ βρε πως αλλαζουν οι καιροι, εγω εδω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 14:21 Η love_angel: #608 15-06-09 14:21 ...οτι παροτι δεν σηκωσα κεφαλι απο το βιβλιο μεκοψαν και βιοχημεια και γενικη μικροβιολογια, ενω τα αλλα που τα χα κανει μια αναγνωση τα περασα για την πλακα μου... ...οτι περνανε 5 φοιτητες μονο απο καθε τμημα! ειναι απιστευτο ποσο βαρεμενος μπορει να εισαι τελικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Ιουνίου 2009 rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 22:54 Ο rascal_gd: #609 15-06-09 22:54 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: ...οτι παροτι δεν σηκωσα κεφαλι απο το βιβλιο μεκοψαν και βιοχημεια και γενικη μικροβιολογια, ενω τα αλλα που τα χα κανει μια αναγνωση τα περασα για την πλακα μου... ...οτι περνανε 5 φοιτητες μονο απο καθε τμημα! ειναι απιστευτο ποσο βαρεμενος μπορει να εισαι τελικα! Click για ανάπτυξη... Η ιδια απαραδεκτη κατασταση επικρατει, τελικα, σε ολες τις σχολες της Ελλαδας. Τα εχουν κανει λιγο χαλια με τους ελενχους οι καθηγηταδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. <<ΝΙΚΟΛ>> Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νικόλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Κάλυμνος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 23:07 Η <<ΝΙΚΟΛ>>: #610 15-06-09 23:07 Δεν το πιστευω.... οτι τις διακοπες που σχεδιαζα απο το προηγουμενο καλοκαιρι δεν θα μπορεσω τελικα να παωωωω........... ατιμη ζωη αααχχχχ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 17:53 Ο rascal_gd: #611 13-07-09 17:53 ...οτι εχασα το κινητο μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 18:28 Η moonlight: #612 13-07-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: ...οτι εχασα το κινητο μου.. Click για ανάπτυξη... να περασεις απο εκει που πηγες τις τελευταιες ωρες... μπας και το αφησες καπου και το βρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 18:29 Ο rascal_gd: #613 13-07-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από moonlight: να περασεις απο εκει που πηγες τις τελευταιες ωρες... μπας και το αφησες καπου και το βρεις... Click για ανάπτυξη... Περασα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 18:33 Η moonlight: #614 13-07-09 18:33 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Περασα.. Click για ανάπτυξη... ..... κτυπησες να δεις αν το απαντησει κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 18:42 Ο rascal_gd: #615 13-07-09 18:42 Αρχική Δημοσίευση από moonlight: ..... κτυπησες να δεις αν το απαντησει κανεις? Click για ανάπτυξη... Εχω χασει τα ιχνη του απ'το Σαβαττο βραδυ. Τοτε υπεθεσα οτι το ξεχασα στο σπιτι του ξαδερφου μου. Αλλα δεν ειναι εκει και ισως επεσε στο αμαξι ενος φιλου του που ειναι το αμαξι ενος φιλου του φιλου του, μπλα-μπλα-μπλα.. Θα δειξει. Μπορει να το βρω και καταλαθος στο σπιτι μου. Τοσο ακαταστατος ειμαι.. Και για να σου απανησω στο πρωτο ερωτημα, η μπαταρια εχει σβησει ή καποιος μπορει να το εχει κλεισει επιτηδες.. Και μ'αυτον τον αριθμο μπορουσα να μιλησω δωρεαν με τα αδερφια μου.. Δεν πειραζει. Παμε για καινουριο τωρα. Κατι πιο απλο, σιγουρα. Να μην το κλαιω κιολλας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 04:05 Ο rascal_gd: #616 15-07-09 04:05 ...οτι τελικα βρεθηκε το κινητο μου, ενω ειχα χασει ολες τις ελπιδες μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 08:08 Η moonlight: #617 15-07-09 08:08 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: ...οτι τελικα βρεθηκε το κινητο μου, ενω ειχα χασει ολες τις ελπιδες μου.. Click για ανάπτυξη... ρε αμα επιμενει η μουν σε κατι να την ακους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:39 Ο rascal_gd: #618 15-07-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από moonlight: ρε αμα επιμενει η μουν σε κατι να την ακους Click για ανάπτυξη... Tελικα ηταν στο αμαξι του φιλου-του φιλου-του ξαδερφου μου που ηταν και καγκουρικο-φτιαγμενο. Εξωτερικα και εσωτερικα ηταν καταμαυρο και δεν μπορουσες ευκολα να εντοπισεις το μαυρο κινητο μου. Τελος καλο-ολα καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:42 Ο self-instructive depressing: #619 15-07-09 22:42 συμπέρασμα : μου την δίνουν τα καγκούρικα αμάξια δεν το πιστεύω : είναι 15 ιουλίου με λ και όχι ν παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:57 Ο Νωεύς έγραψε: #620 15-07-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: συμπέρασμα : μου την δίνουν τα καγκούρικα αμάξια δεν το πιστεύω : είναι 15 ιουλίου με λ και όχι ν παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Άπιστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οτι θα εγραφα ποτε σε σαιτ ή οτι θα ασχολιομουνα εγω με κομπιουτερ ιντερνετ κλπ βρε πως αλλαζουν οι καιροι, εγω εδω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 14:21 Η love_angel: #608 15-06-09 14:21 ...οτι παροτι δεν σηκωσα κεφαλι απο το βιβλιο μεκοψαν και βιοχημεια και γενικη μικροβιολογια, ενω τα αλλα που τα χα κανει μια αναγνωση τα περασα για την πλακα μου... ...οτι περνανε 5 φοιτητες μονο απο καθε τμημα! ειναι απιστευτο ποσο βαρεμενος μπορει να εισαι τελικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Ιουνίου 2009 rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 22:54 Ο rascal_gd: #609 15-06-09 22:54 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: ...οτι παροτι δεν σηκωσα κεφαλι απο το βιβλιο μεκοψαν και βιοχημεια και γενικη μικροβιολογια, ενω τα αλλα που τα χα κανει μια αναγνωση τα περασα για την πλακα μου... ...οτι περνανε 5 φοιτητες μονο απο καθε τμημα! ειναι απιστευτο ποσο βαρεμενος μπορει να εισαι τελικα! Click για ανάπτυξη... Η ιδια απαραδεκτη κατασταση επικρατει, τελικα, σε ολες τις σχολες της Ελλαδας. Τα εχουν κανει λιγο χαλια με τους ελενχους οι καθηγηταδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. <<ΝΙΚΟΛ>> Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νικόλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Κάλυμνος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 23:07 Η <<ΝΙΚΟΛ>>: #610 15-06-09 23:07 Δεν το πιστευω.... οτι τις διακοπες που σχεδιαζα απο το προηγουμενο καλοκαιρι δεν θα μπορεσω τελικα να παωωωω........... ατιμη ζωη αααχχχχ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 17:53 Ο rascal_gd: #611 13-07-09 17:53 ...οτι εχασα το κινητο μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 18:28 Η moonlight: #612 13-07-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: ...οτι εχασα το κινητο μου.. Click για ανάπτυξη... να περασεις απο εκει που πηγες τις τελευταιες ωρες... μπας και το αφησες καπου και το βρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 18:29 Ο rascal_gd: #613 13-07-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από moonlight: να περασεις απο εκει που πηγες τις τελευταιες ωρες... μπας και το αφησες καπου και το βρεις... Click για ανάπτυξη... Περασα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 18:33 Η moonlight: #614 13-07-09 18:33 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Περασα.. Click για ανάπτυξη... ..... κτυπησες να δεις αν το απαντησει κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 18:42 Ο rascal_gd: #615 13-07-09 18:42 Αρχική Δημοσίευση από moonlight: ..... κτυπησες να δεις αν το απαντησει κανεις? Click για ανάπτυξη... Εχω χασει τα ιχνη του απ'το Σαβαττο βραδυ. Τοτε υπεθεσα οτι το ξεχασα στο σπιτι του ξαδερφου μου. Αλλα δεν ειναι εκει και ισως επεσε στο αμαξι ενος φιλου του που ειναι το αμαξι ενος φιλου του φιλου του, μπλα-μπλα-μπλα.. Θα δειξει. Μπορει να το βρω και καταλαθος στο σπιτι μου. Τοσο ακαταστατος ειμαι.. Και για να σου απανησω στο πρωτο ερωτημα, η μπαταρια εχει σβησει ή καποιος μπορει να το εχει κλεισει επιτηδες.. Και μ'αυτον τον αριθμο μπορουσα να μιλησω δωρεαν με τα αδερφια μου.. Δεν πειραζει. Παμε για καινουριο τωρα. Κατι πιο απλο, σιγουρα. Να μην το κλαιω κιολλας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 04:05 Ο rascal_gd: #616 15-07-09 04:05 ...οτι τελικα βρεθηκε το κινητο μου, ενω ειχα χασει ολες τις ελπιδες μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 08:08 Η moonlight: #617 15-07-09 08:08 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: ...οτι τελικα βρεθηκε το κινητο μου, ενω ειχα χασει ολες τις ελπιδες μου.. Click για ανάπτυξη... ρε αμα επιμενει η μουν σε κατι να την ακους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:39 Ο rascal_gd: #618 15-07-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από moonlight: ρε αμα επιμενει η μουν σε κατι να την ακους Click για ανάπτυξη... Tελικα ηταν στο αμαξι του φιλου-του φιλου-του ξαδερφου μου που ηταν και καγκουρικο-φτιαγμενο. Εξωτερικα και εσωτερικα ηταν καταμαυρο και δεν μπορουσες ευκολα να εντοπισεις το μαυρο κινητο μου. Τελος καλο-ολα καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:42 Ο self-instructive depressing: #619 15-07-09 22:42 συμπέρασμα : μου την δίνουν τα καγκούρικα αμάξια δεν το πιστεύω : είναι 15 ιουλίου με λ και όχι ν παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:57 Ο Νωεύς έγραψε: #620 15-07-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: συμπέρασμα : μου την δίνουν τα καγκούρικα αμάξια δεν το πιστεύω : είναι 15 ιουλίου με λ και όχι ν παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Άπιστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
...οτι παροτι δεν σηκωσα κεφαλι απο το βιβλιο μεκοψαν και βιοχημεια και γενικη μικροβιολογια, ενω τα αλλα που τα χα κανει μια αναγνωση τα περασα για την πλακα μου... ...οτι περνανε 5 φοιτητες μονο απο καθε τμημα! ειναι απιστευτο ποσο βαρεμενος μπορει να εισαι τελικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 22:54 Ο rascal_gd: #609 15-06-09 22:54 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: ...οτι παροτι δεν σηκωσα κεφαλι απο το βιβλιο μεκοψαν και βιοχημεια και γενικη μικροβιολογια, ενω τα αλλα που τα χα κανει μια αναγνωση τα περασα για την πλακα μου... ...οτι περνανε 5 φοιτητες μονο απο καθε τμημα! ειναι απιστευτο ποσο βαρεμενος μπορει να εισαι τελικα! Click για ανάπτυξη... Η ιδια απαραδεκτη κατασταση επικρατει, τελικα, σε ολες τις σχολες της Ελλαδας. Τα εχουν κανει λιγο χαλια με τους ελενχους οι καθηγηταδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. <<ΝΙΚΟΛ>> Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νικόλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Κάλυμνος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 23:07 Η <<ΝΙΚΟΛ>>: #610 15-06-09 23:07 Δεν το πιστευω.... οτι τις διακοπες που σχεδιαζα απο το προηγουμενο καλοκαιρι δεν θα μπορεσω τελικα να παωωωω........... ατιμη ζωη αααχχχχ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 17:53 Ο rascal_gd: #611 13-07-09 17:53 ...οτι εχασα το κινητο μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 18:28 Η moonlight: #612 13-07-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: ...οτι εχασα το κινητο μου.. Click για ανάπτυξη... να περασεις απο εκει που πηγες τις τελευταιες ωρες... μπας και το αφησες καπου και το βρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 18:29 Ο rascal_gd: #613 13-07-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από moonlight: να περασεις απο εκει που πηγες τις τελευταιες ωρες... μπας και το αφησες καπου και το βρεις... Click για ανάπτυξη... Περασα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 18:33 Η moonlight: #614 13-07-09 18:33 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Περασα.. Click για ανάπτυξη... ..... κτυπησες να δεις αν το απαντησει κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 18:42 Ο rascal_gd: #615 13-07-09 18:42 Αρχική Δημοσίευση από moonlight: ..... κτυπησες να δεις αν το απαντησει κανεις? Click για ανάπτυξη... Εχω χασει τα ιχνη του απ'το Σαβαττο βραδυ. Τοτε υπεθεσα οτι το ξεχασα στο σπιτι του ξαδερφου μου. Αλλα δεν ειναι εκει και ισως επεσε στο αμαξι ενος φιλου του που ειναι το αμαξι ενος φιλου του φιλου του, μπλα-μπλα-μπλα.. Θα δειξει. Μπορει να το βρω και καταλαθος στο σπιτι μου. Τοσο ακαταστατος ειμαι.. Και για να σου απανησω στο πρωτο ερωτημα, η μπαταρια εχει σβησει ή καποιος μπορει να το εχει κλεισει επιτηδες.. Και μ'αυτον τον αριθμο μπορουσα να μιλησω δωρεαν με τα αδερφια μου.. Δεν πειραζει. Παμε για καινουριο τωρα. Κατι πιο απλο, σιγουρα. Να μην το κλαιω κιολλας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 04:05 Ο rascal_gd: #616 15-07-09 04:05 ...οτι τελικα βρεθηκε το κινητο μου, ενω ειχα χασει ολες τις ελπιδες μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 08:08 Η moonlight: #617 15-07-09 08:08 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: ...οτι τελικα βρεθηκε το κινητο μου, ενω ειχα χασει ολες τις ελπιδες μου.. Click για ανάπτυξη... ρε αμα επιμενει η μουν σε κατι να την ακους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:39 Ο rascal_gd: #618 15-07-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από moonlight: ρε αμα επιμενει η μουν σε κατι να την ακους Click για ανάπτυξη... Tελικα ηταν στο αμαξι του φιλου-του φιλου-του ξαδερφου μου που ηταν και καγκουρικο-φτιαγμενο. Εξωτερικα και εσωτερικα ηταν καταμαυρο και δεν μπορουσες ευκολα να εντοπισεις το μαυρο κινητο μου. Τελος καλο-ολα καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:42 Ο self-instructive depressing: #619 15-07-09 22:42 συμπέρασμα : μου την δίνουν τα καγκούρικα αμάξια δεν το πιστεύω : είναι 15 ιουλίου με λ και όχι ν παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:57 Ο Νωεύς έγραψε: #620 15-07-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: συμπέρασμα : μου την δίνουν τα καγκούρικα αμάξια δεν το πιστεύω : είναι 15 ιουλίου με λ και όχι ν παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Άπιστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από love_angel: ...οτι παροτι δεν σηκωσα κεφαλι απο το βιβλιο μεκοψαν και βιοχημεια και γενικη μικροβιολογια, ενω τα αλλα που τα χα κανει μια αναγνωση τα περασα για την πλακα μου... ...οτι περνανε 5 φοιτητες μονο απο καθε τμημα! ειναι απιστευτο ποσο βαρεμενος μπορει να εισαι τελικα! Click για ανάπτυξη... Η ιδια απαραδεκτη κατασταση επικρατει, τελικα, σε ολες τις σχολες της Ελλαδας. Τα εχουν κανει λιγο χαλια με τους ελενχους οι καθηγηταδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
<<ΝΙΚΟΛ>> Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νικόλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Κάλυμνος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 23:07 Η <<ΝΙΚΟΛ>>: #610 15-06-09 23:07 Δεν το πιστευω.... οτι τις διακοπες που σχεδιαζα απο το προηγουμενο καλοκαιρι δεν θα μπορεσω τελικα να παωωωω........... ατιμη ζωη αααχχχχ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 17:53 Ο rascal_gd: #611 13-07-09 17:53 ...οτι εχασα το κινητο μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 18:28 Η moonlight: #612 13-07-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: ...οτι εχασα το κινητο μου.. Click για ανάπτυξη... να περασεις απο εκει που πηγες τις τελευταιες ωρες... μπας και το αφησες καπου και το βρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 18:29 Ο rascal_gd: #613 13-07-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από moonlight: να περασεις απο εκει που πηγες τις τελευταιες ωρες... μπας και το αφησες καπου και το βρεις... Click για ανάπτυξη... Περασα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 18:33 Η moonlight: #614 13-07-09 18:33 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Περασα.. Click για ανάπτυξη... ..... κτυπησες να δεις αν το απαντησει κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 18:42 Ο rascal_gd: #615 13-07-09 18:42 Αρχική Δημοσίευση από moonlight: ..... κτυπησες να δεις αν το απαντησει κανεις? Click για ανάπτυξη... Εχω χασει τα ιχνη του απ'το Σαβαττο βραδυ. Τοτε υπεθεσα οτι το ξεχασα στο σπιτι του ξαδερφου μου. Αλλα δεν ειναι εκει και ισως επεσε στο αμαξι ενος φιλου του που ειναι το αμαξι ενος φιλου του φιλου του, μπλα-μπλα-μπλα.. Θα δειξει. Μπορει να το βρω και καταλαθος στο σπιτι μου. Τοσο ακαταστατος ειμαι.. Και για να σου απανησω στο πρωτο ερωτημα, η μπαταρια εχει σβησει ή καποιος μπορει να το εχει κλεισει επιτηδες.. Και μ'αυτον τον αριθμο μπορουσα να μιλησω δωρεαν με τα αδερφια μου.. Δεν πειραζει. Παμε για καινουριο τωρα. Κατι πιο απλο, σιγουρα. Να μην το κλαιω κιολλας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 04:05 Ο rascal_gd: #616 15-07-09 04:05 ...οτι τελικα βρεθηκε το κινητο μου, ενω ειχα χασει ολες τις ελπιδες μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 08:08 Η moonlight: #617 15-07-09 08:08 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: ...οτι τελικα βρεθηκε το κινητο μου, ενω ειχα χασει ολες τις ελπιδες μου.. Click για ανάπτυξη... ρε αμα επιμενει η μουν σε κατι να την ακους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:39 Ο rascal_gd: #618 15-07-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από moonlight: ρε αμα επιμενει η μουν σε κατι να την ακους Click για ανάπτυξη... Tελικα ηταν στο αμαξι του φιλου-του φιλου-του ξαδερφου μου που ηταν και καγκουρικο-φτιαγμενο. Εξωτερικα και εσωτερικα ηταν καταμαυρο και δεν μπορουσες ευκολα να εντοπισεις το μαυρο κινητο μου. Τελος καλο-ολα καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:42 Ο self-instructive depressing: #619 15-07-09 22:42 συμπέρασμα : μου την δίνουν τα καγκούρικα αμάξια δεν το πιστεύω : είναι 15 ιουλίου με λ και όχι ν παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:57 Ο Νωεύς έγραψε: #620 15-07-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: συμπέρασμα : μου την δίνουν τα καγκούρικα αμάξια δεν το πιστεύω : είναι 15 ιουλίου με λ και όχι ν παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Άπιστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν το πιστευω.... οτι τις διακοπες που σχεδιαζα απο το προηγουμενο καλοκαιρι δεν θα μπορεσω τελικα να παωωωω........... ατιμη ζωη αααχχχχ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 17:53 Ο rascal_gd: #611 13-07-09 17:53 ...οτι εχασα το κινητο μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 18:28 Η moonlight: #612 13-07-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: ...οτι εχασα το κινητο μου.. Click για ανάπτυξη... να περασεις απο εκει που πηγες τις τελευταιες ωρες... μπας και το αφησες καπου και το βρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 18:29 Ο rascal_gd: #613 13-07-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από moonlight: να περασεις απο εκει που πηγες τις τελευταιες ωρες... μπας και το αφησες καπου και το βρεις... Click για ανάπτυξη... Περασα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 18:33 Η moonlight: #614 13-07-09 18:33 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Περασα.. Click για ανάπτυξη... ..... κτυπησες να δεις αν το απαντησει κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 18:42 Ο rascal_gd: #615 13-07-09 18:42 Αρχική Δημοσίευση από moonlight: ..... κτυπησες να δεις αν το απαντησει κανεις? Click για ανάπτυξη... Εχω χασει τα ιχνη του απ'το Σαβαττο βραδυ. Τοτε υπεθεσα οτι το ξεχασα στο σπιτι του ξαδερφου μου. Αλλα δεν ειναι εκει και ισως επεσε στο αμαξι ενος φιλου του που ειναι το αμαξι ενος φιλου του φιλου του, μπλα-μπλα-μπλα.. Θα δειξει. Μπορει να το βρω και καταλαθος στο σπιτι μου. Τοσο ακαταστατος ειμαι.. Και για να σου απανησω στο πρωτο ερωτημα, η μπαταρια εχει σβησει ή καποιος μπορει να το εχει κλεισει επιτηδες.. Και μ'αυτον τον αριθμο μπορουσα να μιλησω δωρεαν με τα αδερφια μου.. Δεν πειραζει. Παμε για καινουριο τωρα. Κατι πιο απλο, σιγουρα. Να μην το κλαιω κιολλας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 04:05 Ο rascal_gd: #616 15-07-09 04:05 ...οτι τελικα βρεθηκε το κινητο μου, ενω ειχα χασει ολες τις ελπιδες μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 08:08 Η moonlight: #617 15-07-09 08:08 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: ...οτι τελικα βρεθηκε το κινητο μου, ενω ειχα χασει ολες τις ελπιδες μου.. Click για ανάπτυξη... ρε αμα επιμενει η μουν σε κατι να την ακους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:39 Ο rascal_gd: #618 15-07-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από moonlight: ρε αμα επιμενει η μουν σε κατι να την ακους Click για ανάπτυξη... Tελικα ηταν στο αμαξι του φιλου-του φιλου-του ξαδερφου μου που ηταν και καγκουρικο-φτιαγμενο. Εξωτερικα και εσωτερικα ηταν καταμαυρο και δεν μπορουσες ευκολα να εντοπισεις το μαυρο κινητο μου. Τελος καλο-ολα καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:42 Ο self-instructive depressing: #619 15-07-09 22:42 συμπέρασμα : μου την δίνουν τα καγκούρικα αμάξια δεν το πιστεύω : είναι 15 ιουλίου με λ και όχι ν παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:57 Ο Νωεύς έγραψε: #620 15-07-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: συμπέρασμα : μου την δίνουν τα καγκούρικα αμάξια δεν το πιστεύω : είναι 15 ιουλίου με λ και όχι ν παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Άπιστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
...οτι εχασα το κινητο μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 18:28 Η moonlight: #612 13-07-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: ...οτι εχασα το κινητο μου.. Click για ανάπτυξη... να περασεις απο εκει που πηγες τις τελευταιες ωρες... μπας και το αφησες καπου και το βρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 18:29 Ο rascal_gd: #613 13-07-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από moonlight: να περασεις απο εκει που πηγες τις τελευταιες ωρες... μπας και το αφησες καπου και το βρεις... Click για ανάπτυξη... Περασα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 18:33 Η moonlight: #614 13-07-09 18:33 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Περασα.. Click για ανάπτυξη... ..... κτυπησες να δεις αν το απαντησει κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 18:42 Ο rascal_gd: #615 13-07-09 18:42 Αρχική Δημοσίευση από moonlight: ..... κτυπησες να δεις αν το απαντησει κανεις? Click για ανάπτυξη... Εχω χασει τα ιχνη του απ'το Σαβαττο βραδυ. Τοτε υπεθεσα οτι το ξεχασα στο σπιτι του ξαδερφου μου. Αλλα δεν ειναι εκει και ισως επεσε στο αμαξι ενος φιλου του που ειναι το αμαξι ενος φιλου του φιλου του, μπλα-μπλα-μπλα.. Θα δειξει. Μπορει να το βρω και καταλαθος στο σπιτι μου. Τοσο ακαταστατος ειμαι.. Και για να σου απανησω στο πρωτο ερωτημα, η μπαταρια εχει σβησει ή καποιος μπορει να το εχει κλεισει επιτηδες.. Και μ'αυτον τον αριθμο μπορουσα να μιλησω δωρεαν με τα αδερφια μου.. Δεν πειραζει. Παμε για καινουριο τωρα. Κατι πιο απλο, σιγουρα. Να μην το κλαιω κιολλας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 04:05 Ο rascal_gd: #616 15-07-09 04:05 ...οτι τελικα βρεθηκε το κινητο μου, ενω ειχα χασει ολες τις ελπιδες μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 08:08 Η moonlight: #617 15-07-09 08:08 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: ...οτι τελικα βρεθηκε το κινητο μου, ενω ειχα χασει ολες τις ελπιδες μου.. Click για ανάπτυξη... ρε αμα επιμενει η μουν σε κατι να την ακους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:39 Ο rascal_gd: #618 15-07-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από moonlight: ρε αμα επιμενει η μουν σε κατι να την ακους Click για ανάπτυξη... Tελικα ηταν στο αμαξι του φιλου-του φιλου-του ξαδερφου μου που ηταν και καγκουρικο-φτιαγμενο. Εξωτερικα και εσωτερικα ηταν καταμαυρο και δεν μπορουσες ευκολα να εντοπισεις το μαυρο κινητο μου. Τελος καλο-ολα καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:42 Ο self-instructive depressing: #619 15-07-09 22:42 συμπέρασμα : μου την δίνουν τα καγκούρικα αμάξια δεν το πιστεύω : είναι 15 ιουλίου με λ και όχι ν παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:57 Ο Νωεύς έγραψε: #620 15-07-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: συμπέρασμα : μου την δίνουν τα καγκούρικα αμάξια δεν το πιστεύω : είναι 15 ιουλίου με λ και όχι ν παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Άπιστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: ...οτι εχασα το κινητο μου.. Click για ανάπτυξη... να περασεις απο εκει που πηγες τις τελευταιες ωρες... μπας και το αφησες καπου και το βρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 18:29 Ο rascal_gd: #613 13-07-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από moonlight: να περασεις απο εκει που πηγες τις τελευταιες ωρες... μπας και το αφησες καπου και το βρεις... Click για ανάπτυξη... Περασα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 18:33 Η moonlight: #614 13-07-09 18:33 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Περασα.. Click για ανάπτυξη... ..... κτυπησες να δεις αν το απαντησει κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 18:42 Ο rascal_gd: #615 13-07-09 18:42 Αρχική Δημοσίευση από moonlight: ..... κτυπησες να δεις αν το απαντησει κανεις? Click για ανάπτυξη... Εχω χασει τα ιχνη του απ'το Σαβαττο βραδυ. Τοτε υπεθεσα οτι το ξεχασα στο σπιτι του ξαδερφου μου. Αλλα δεν ειναι εκει και ισως επεσε στο αμαξι ενος φιλου του που ειναι το αμαξι ενος φιλου του φιλου του, μπλα-μπλα-μπλα.. Θα δειξει. Μπορει να το βρω και καταλαθος στο σπιτι μου. Τοσο ακαταστατος ειμαι.. Και για να σου απανησω στο πρωτο ερωτημα, η μπαταρια εχει σβησει ή καποιος μπορει να το εχει κλεισει επιτηδες.. Και μ'αυτον τον αριθμο μπορουσα να μιλησω δωρεαν με τα αδερφια μου.. Δεν πειραζει. Παμε για καινουριο τωρα. Κατι πιο απλο, σιγουρα. Να μην το κλαιω κιολλας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 04:05 Ο rascal_gd: #616 15-07-09 04:05 ...οτι τελικα βρεθηκε το κινητο μου, ενω ειχα χασει ολες τις ελπιδες μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 08:08 Η moonlight: #617 15-07-09 08:08 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: ...οτι τελικα βρεθηκε το κινητο μου, ενω ειχα χασει ολες τις ελπιδες μου.. Click για ανάπτυξη... ρε αμα επιμενει η μουν σε κατι να την ακους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:39 Ο rascal_gd: #618 15-07-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από moonlight: ρε αμα επιμενει η μουν σε κατι να την ακους Click για ανάπτυξη... Tελικα ηταν στο αμαξι του φιλου-του φιλου-του ξαδερφου μου που ηταν και καγκουρικο-φτιαγμενο. Εξωτερικα και εσωτερικα ηταν καταμαυρο και δεν μπορουσες ευκολα να εντοπισεις το μαυρο κινητο μου. Τελος καλο-ολα καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:42 Ο self-instructive depressing: #619 15-07-09 22:42 συμπέρασμα : μου την δίνουν τα καγκούρικα αμάξια δεν το πιστεύω : είναι 15 ιουλίου με λ και όχι ν παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:57 Ο Νωεύς έγραψε: #620 15-07-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: συμπέρασμα : μου την δίνουν τα καγκούρικα αμάξια δεν το πιστεύω : είναι 15 ιουλίου με λ και όχι ν παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Άπιστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moonlight: να περασεις απο εκει που πηγες τις τελευταιες ωρες... μπας και το αφησες καπου και το βρεις... Click για ανάπτυξη... Περασα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 18:33 Η moonlight: #614 13-07-09 18:33 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Περασα.. Click για ανάπτυξη... ..... κτυπησες να δεις αν το απαντησει κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 18:42 Ο rascal_gd: #615 13-07-09 18:42 Αρχική Δημοσίευση από moonlight: ..... κτυπησες να δεις αν το απαντησει κανεις? Click για ανάπτυξη... Εχω χασει τα ιχνη του απ'το Σαβαττο βραδυ. Τοτε υπεθεσα οτι το ξεχασα στο σπιτι του ξαδερφου μου. Αλλα δεν ειναι εκει και ισως επεσε στο αμαξι ενος φιλου του που ειναι το αμαξι ενος φιλου του φιλου του, μπλα-μπλα-μπλα.. Θα δειξει. Μπορει να το βρω και καταλαθος στο σπιτι μου. Τοσο ακαταστατος ειμαι.. Και για να σου απανησω στο πρωτο ερωτημα, η μπαταρια εχει σβησει ή καποιος μπορει να το εχει κλεισει επιτηδες.. Και μ'αυτον τον αριθμο μπορουσα να μιλησω δωρεαν με τα αδερφια μου.. Δεν πειραζει. Παμε για καινουριο τωρα. Κατι πιο απλο, σιγουρα. Να μην το κλαιω κιολλας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 04:05 Ο rascal_gd: #616 15-07-09 04:05 ...οτι τελικα βρεθηκε το κινητο μου, ενω ειχα χασει ολες τις ελπιδες μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 08:08 Η moonlight: #617 15-07-09 08:08 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: ...οτι τελικα βρεθηκε το κινητο μου, ενω ειχα χασει ολες τις ελπιδες μου.. Click για ανάπτυξη... ρε αμα επιμενει η μουν σε κατι να την ακους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:39 Ο rascal_gd: #618 15-07-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από moonlight: ρε αμα επιμενει η μουν σε κατι να την ακους Click για ανάπτυξη... Tελικα ηταν στο αμαξι του φιλου-του φιλου-του ξαδερφου μου που ηταν και καγκουρικο-φτιαγμενο. Εξωτερικα και εσωτερικα ηταν καταμαυρο και δεν μπορουσες ευκολα να εντοπισεις το μαυρο κινητο μου. Τελος καλο-ολα καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:42 Ο self-instructive depressing: #619 15-07-09 22:42 συμπέρασμα : μου την δίνουν τα καγκούρικα αμάξια δεν το πιστεύω : είναι 15 ιουλίου με λ και όχι ν παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:57 Ο Νωεύς έγραψε: #620 15-07-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: συμπέρασμα : μου την δίνουν τα καγκούρικα αμάξια δεν το πιστεύω : είναι 15 ιουλίου με λ και όχι ν παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Άπιστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Περασα.. Click για ανάπτυξη... ..... κτυπησες να δεις αν το απαντησει κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 18:42 Ο rascal_gd: #615 13-07-09 18:42 Αρχική Δημοσίευση από moonlight: ..... κτυπησες να δεις αν το απαντησει κανεις? Click για ανάπτυξη... Εχω χασει τα ιχνη του απ'το Σαβαττο βραδυ. Τοτε υπεθεσα οτι το ξεχασα στο σπιτι του ξαδερφου μου. Αλλα δεν ειναι εκει και ισως επεσε στο αμαξι ενος φιλου του που ειναι το αμαξι ενος φιλου του φιλου του, μπλα-μπλα-μπλα.. Θα δειξει. Μπορει να το βρω και καταλαθος στο σπιτι μου. Τοσο ακαταστατος ειμαι.. Και για να σου απανησω στο πρωτο ερωτημα, η μπαταρια εχει σβησει ή καποιος μπορει να το εχει κλεισει επιτηδες.. Και μ'αυτον τον αριθμο μπορουσα να μιλησω δωρεαν με τα αδερφια μου.. Δεν πειραζει. Παμε για καινουριο τωρα. Κατι πιο απλο, σιγουρα. Να μην το κλαιω κιολλας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 04:05 Ο rascal_gd: #616 15-07-09 04:05 ...οτι τελικα βρεθηκε το κινητο μου, ενω ειχα χασει ολες τις ελπιδες μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 08:08 Η moonlight: #617 15-07-09 08:08 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: ...οτι τελικα βρεθηκε το κινητο μου, ενω ειχα χασει ολες τις ελπιδες μου.. Click για ανάπτυξη... ρε αμα επιμενει η μουν σε κατι να την ακους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:39 Ο rascal_gd: #618 15-07-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από moonlight: ρε αμα επιμενει η μουν σε κατι να την ακους Click για ανάπτυξη... Tελικα ηταν στο αμαξι του φιλου-του φιλου-του ξαδερφου μου που ηταν και καγκουρικο-φτιαγμενο. Εξωτερικα και εσωτερικα ηταν καταμαυρο και δεν μπορουσες ευκολα να εντοπισεις το μαυρο κινητο μου. Τελος καλο-ολα καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:42 Ο self-instructive depressing: #619 15-07-09 22:42 συμπέρασμα : μου την δίνουν τα καγκούρικα αμάξια δεν το πιστεύω : είναι 15 ιουλίου με λ και όχι ν παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:57 Ο Νωεύς έγραψε: #620 15-07-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: συμπέρασμα : μου την δίνουν τα καγκούρικα αμάξια δεν το πιστεύω : είναι 15 ιουλίου με λ και όχι ν παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Άπιστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moonlight: ..... κτυπησες να δεις αν το απαντησει κανεις? Click για ανάπτυξη... Εχω χασει τα ιχνη του απ'το Σαβαττο βραδυ. Τοτε υπεθεσα οτι το ξεχασα στο σπιτι του ξαδερφου μου. Αλλα δεν ειναι εκει και ισως επεσε στο αμαξι ενος φιλου του που ειναι το αμαξι ενος φιλου του φιλου του, μπλα-μπλα-μπλα.. Θα δειξει. Μπορει να το βρω και καταλαθος στο σπιτι μου. Τοσο ακαταστατος ειμαι.. Και για να σου απανησω στο πρωτο ερωτημα, η μπαταρια εχει σβησει ή καποιος μπορει να το εχει κλεισει επιτηδες.. Και μ'αυτον τον αριθμο μπορουσα να μιλησω δωρεαν με τα αδερφια μου.. Δεν πειραζει. Παμε για καινουριο τωρα. Κατι πιο απλο, σιγουρα. Να μην το κλαιω κιολλας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 04:05 Ο rascal_gd: #616 15-07-09 04:05 ...οτι τελικα βρεθηκε το κινητο μου, ενω ειχα χασει ολες τις ελπιδες μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 08:08 Η moonlight: #617 15-07-09 08:08 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: ...οτι τελικα βρεθηκε το κινητο μου, ενω ειχα χασει ολες τις ελπιδες μου.. Click για ανάπτυξη... ρε αμα επιμενει η μουν σε κατι να την ακους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:39 Ο rascal_gd: #618 15-07-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από moonlight: ρε αμα επιμενει η μουν σε κατι να την ακους Click για ανάπτυξη... Tελικα ηταν στο αμαξι του φιλου-του φιλου-του ξαδερφου μου που ηταν και καγκουρικο-φτιαγμενο. Εξωτερικα και εσωτερικα ηταν καταμαυρο και δεν μπορουσες ευκολα να εντοπισεις το μαυρο κινητο μου. Τελος καλο-ολα καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:42 Ο self-instructive depressing: #619 15-07-09 22:42 συμπέρασμα : μου την δίνουν τα καγκούρικα αμάξια δεν το πιστεύω : είναι 15 ιουλίου με λ και όχι ν παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:57 Ο Νωεύς έγραψε: #620 15-07-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: συμπέρασμα : μου την δίνουν τα καγκούρικα αμάξια δεν το πιστεύω : είναι 15 ιουλίου με λ και όχι ν παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Άπιστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
...οτι τελικα βρεθηκε το κινητο μου, ενω ειχα χασει ολες τις ελπιδες μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 08:08 Η moonlight: #617 15-07-09 08:08 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: ...οτι τελικα βρεθηκε το κινητο μου, ενω ειχα χασει ολες τις ελπιδες μου.. Click για ανάπτυξη... ρε αμα επιμενει η μουν σε κατι να την ακους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:39 Ο rascal_gd: #618 15-07-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από moonlight: ρε αμα επιμενει η μουν σε κατι να την ακους Click για ανάπτυξη... Tελικα ηταν στο αμαξι του φιλου-του φιλου-του ξαδερφου μου που ηταν και καγκουρικο-φτιαγμενο. Εξωτερικα και εσωτερικα ηταν καταμαυρο και δεν μπορουσες ευκολα να εντοπισεις το μαυρο κινητο μου. Τελος καλο-ολα καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:42 Ο self-instructive depressing: #619 15-07-09 22:42 συμπέρασμα : μου την δίνουν τα καγκούρικα αμάξια δεν το πιστεύω : είναι 15 ιουλίου με λ και όχι ν παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:57 Ο Νωεύς έγραψε: #620 15-07-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: συμπέρασμα : μου την δίνουν τα καγκούρικα αμάξια δεν το πιστεύω : είναι 15 ιουλίου με λ και όχι ν παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Άπιστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: ...οτι τελικα βρεθηκε το κινητο μου, ενω ειχα χασει ολες τις ελπιδες μου.. Click για ανάπτυξη... ρε αμα επιμενει η μουν σε κατι να την ακους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:39 Ο rascal_gd: #618 15-07-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από moonlight: ρε αμα επιμενει η μουν σε κατι να την ακους Click για ανάπτυξη... Tελικα ηταν στο αμαξι του φιλου-του φιλου-του ξαδερφου μου που ηταν και καγκουρικο-φτιαγμενο. Εξωτερικα και εσωτερικα ηταν καταμαυρο και δεν μπορουσες ευκολα να εντοπισεις το μαυρο κινητο μου. Τελος καλο-ολα καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:42 Ο self-instructive depressing: #619 15-07-09 22:42 συμπέρασμα : μου την δίνουν τα καγκούρικα αμάξια δεν το πιστεύω : είναι 15 ιουλίου με λ και όχι ν παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:57 Ο Νωεύς έγραψε: #620 15-07-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: συμπέρασμα : μου την δίνουν τα καγκούρικα αμάξια δεν το πιστεύω : είναι 15 ιουλίου με λ και όχι ν παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Άπιστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moonlight: ρε αμα επιμενει η μουν σε κατι να την ακους Click για ανάπτυξη... Tελικα ηταν στο αμαξι του φιλου-του φιλου-του ξαδερφου μου που ηταν και καγκουρικο-φτιαγμενο. Εξωτερικα και εσωτερικα ηταν καταμαυρο και δεν μπορουσες ευκολα να εντοπισεις το μαυρο κινητο μου. Τελος καλο-ολα καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:42 Ο self-instructive depressing: #619 15-07-09 22:42 συμπέρασμα : μου την δίνουν τα καγκούρικα αμάξια δεν το πιστεύω : είναι 15 ιουλίου με λ και όχι ν παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:57 Ο Νωεύς έγραψε: #620 15-07-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: συμπέρασμα : μου την δίνουν τα καγκούρικα αμάξια δεν το πιστεύω : είναι 15 ιουλίου με λ και όχι ν παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Άπιστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
συμπέρασμα : μου την δίνουν τα καγκούρικα αμάξια δεν το πιστεύω : είναι 15 ιουλίου με λ και όχι ν παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:57 Ο Νωεύς έγραψε: #620 15-07-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: συμπέρασμα : μου την δίνουν τα καγκούρικα αμάξια δεν το πιστεύω : είναι 15 ιουλίου με λ και όχι ν παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Άπιστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: συμπέρασμα : μου την δίνουν τα καγκούρικα αμάξια δεν το πιστεύω : είναι 15 ιουλίου με λ και όχι ν παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Άπιστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.