Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:45 Η Pemptousia: #15.801 16-12-09 04:45 Αρχική Δημοσίευση από orathac: 11, μεγάλη ιστορία. Click για ανάπτυξη... κ από τις 11 ξύπνησες τώρα?! εγώ θα το πήγαινα σερί μέχρι το πρωί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:45 Ο Goseithor: #15.802 16-12-09 04:45 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: επειδη ειναι ασπρα και περιεργα μαλλον..:xixi: ειναι γαματα οταν τιναζονται σαν τρελα.. Click για ανάπτυξη... με κόλασες!!!θέλω να φάω τώρα!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:46 Η Darkness έγραψε: #15.803 16-12-09 04:46 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ρε δεν υπάρχουμε! τι λέμε πάλι?! η ώρα φταίει είμαι σίγουρη! κάτι άλλο φταίει....όχι να το παινευτω δηλαδή:who:.. :gym: Click για ανάπτυξη... κρατα το πουλι κατω απο την μπαρα..:xixi: αλλα με προσοχη:!: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:46 Ο Goseithor: #15.804 16-12-09 04:46 Αρχική Δημοσίευση από orathac: 11, μεγάλη ιστορία. Click για ανάπτυξη... με την ησυχία σου...άρχισε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:46 Η Darkness έγραψε: #15.805 16-12-09 04:46 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ρε δεν υπάρχουμε! τι λέμε πάλι?! η ώρα φταίει είμαι σίγουρη! εμείς τα παγούρια παπαδίτσες τις λέμε... αυτό είναι το σωστό! τελεία κ παύλα! ----------------------------------------- ηδονοβλεψίας μωρή?! Click για ανάπτυξη... εγω μωρε... ?? ποτε.. :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:46 Η Pemptousia: #15.806 16-12-09 04:46 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ρε δεν υπάρχουμε! τι λέμε πάλι?! η ώρα φταίει είμαι σίγουρη! κάτι άλλο φταίει....όχι να το παινευτω δηλαδή:who:.. :gym: Click για ανάπτυξη... όπα ρε! έχετε παρατηρήσει πως όταν λέμε "μεγάλη ιστορία" απλά δεν θέλουμε να πούμε την ιστορία? ή βαριόμαστε..... ή σε εμένα μόνο συμβαίνει αυτό? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:47 Ο Goseithor: #15.807 16-12-09 04:47 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: κρατα το πουλι κατω απο την μπαρα..:xixi: αλλα με προσοχη:!: Click για ανάπτυξη... ...το γυμνάζω κάθε μέρα!!:fss: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:47 Η Darkness έγραψε: #15.808 16-12-09 04:47 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: πως σου φαίνεται??????...παραλίγο να δεις κ εσύ κάτι εχθές:fss: Click για ανάπτυξη... I like it Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:47 Η Pemptousia: #15.809 16-12-09 04:47 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: κρατα το πουλι κατω απο την μπαρα..:xixi: αλλα με προσοχη:!: Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:48 Ο Goseithor: #15.810 16-12-09 04:48 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: όπα ρε! έχετε παρατηρήσει πως όταν λέμε "μεγάλη ιστορία" απλά δεν θέλουμε να πούμε την ιστορία? ή βαριόμαστε..... ή σε εμένα μόνο συμβαίνει αυτό? Click για ανάπτυξη... εγώ πάντα αυτό λεω γιατί πάντα βαριέμαι να εξηγώ!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: I like it Click για ανάπτυξη... πάρε χαρτάκι προτεραιότητας να το αγγίξεις!!!:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: όπα ρε! αμφιβάλεις??? Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:49 Ο orathac έγραψε: #15.811 16-12-09 04:49 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: κ από τις 11 ξύπνησες τώρα?! εγώ θα το πήγαινα σερί μέχρι το πρωί... Click για ανάπτυξη... Άμα έχει κοιμηθεί την προηγούμενη νύχτα καμιά 15αριά ώρες δεν θα μπορούσες. Αυτή είναι η μεγάλη ιστορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:51 Ο Goseithor: #15.812 16-12-09 04:51 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Άμα έχει κοιμηθεί την προηγούμενη νύχτα καμιά 15αριά ώρες δεν θα μπορούσες. Αυτή είναι η μεγάλη ιστορία Click για ανάπτυξη... μεγάλη είναι αυτό???:!:...πες και μια μικρή:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:51 Η Pemptousia: #15.813 16-12-09 04:51 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Άμα έχει κοιμηθεί την προηγούμενη νύχτα καμιά 15αριά ώρες δεν θα μπορούσες. Αυτή είναι η μεγάλη ιστορία Click για ανάπτυξη... :!: συγκλονήστηκα! 15 ρε?! το έχω κάνει... :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:51 Η Darkness έγραψε: #15.814 16-12-09 04:51 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: εγώ πάντα αυτό λεω γιατί πάντα βαριέμαι να εξηγώ!! ----------------------------------------- πάρε χαρτάκι προτεραιότητας να το αγγίξεις!!!:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: όπα ρε! αμφιβάλεις??? Click για ανάπτυξη... -.- μου κανεις πλακα? αν θελω το αγγιζω και τωρα... :fss: εγω δεν μπαινω σε σειρα.. -.-' Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:52 Η Pemptousia: #15.815 16-12-09 04:52 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: μεγάλη είναι αυτό???:!:...πες και μια μικρή:!: Click για ανάπτυξη... μεγάλη ίσως να είναι η ιστορία στο "γτ κομήθηκες 15 ώρες?"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Ο orathac έγραψε: #15.816 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: μεγάλη ίσως να είναι η ιστορία στο "γτ κομήθηκες 15 ώρες?"... Click για ανάπτυξη... Να είδες η Γιώτα τα πιάνει εύκολα, ίσως επειδή έχει εμπειρίες σε αυτό τον τομέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Η Pemptousia: #15.817 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: εγώ πάντα αυτό λεω γιατί πάντα βαριέμαι να εξηγώ!! ----------------------------------------- πάρε χαρτάκι προτεραιότητας να το αγγίξεις!!!:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: -.- μου κανεις πλακα? αν θελω το αγγιζω και τωρα... :fss: εγω δεν μπαινω σε σειρα.. -.-' Click για ανάπτυξη... δηλώσεις!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Ο Goseithor: #15.818 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: μεγάλη ίσως να είναι η ιστορία στο "γτ κομήθηκες 15 ώρες?"... Click για ανάπτυξη... ίσως τα όνειρα που έβλεπε εκείνες τις ώρες να είναι μεγάλη ιστορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Ο orathac έγραψε: #15.819 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :!: συγκλονήστηκα! 15 ρε?! το έχω κάνει... :who: Click για ανάπτυξη... 28 είναι το ρεκόρ, σίγουρα με έχουν περάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:54 Η Pemptousia: #15.820 16-12-09 04:54 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Να είδες η Γιώτα τα πιάνει εύκολα, ίσως επειδή έχει εμπειρίες σε αυτό τον τομέα. Click για ανάπτυξη... σήμερα είναι από τις καλές μου μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 789 790 791 792 793 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 791 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 791 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από orathac: 11, μεγάλη ιστορία. Click για ανάπτυξη... κ από τις 11 ξύπνησες τώρα?! εγώ θα το πήγαινα σερί μέχρι το πρωί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:45 Ο Goseithor: #15.802 16-12-09 04:45 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: επειδη ειναι ασπρα και περιεργα μαλλον..:xixi: ειναι γαματα οταν τιναζονται σαν τρελα.. Click για ανάπτυξη... με κόλασες!!!θέλω να φάω τώρα!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:46 Η Darkness έγραψε: #15.803 16-12-09 04:46 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ρε δεν υπάρχουμε! τι λέμε πάλι?! η ώρα φταίει είμαι σίγουρη! κάτι άλλο φταίει....όχι να το παινευτω δηλαδή:who:.. :gym: Click για ανάπτυξη... κρατα το πουλι κατω απο την μπαρα..:xixi: αλλα με προσοχη:!: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:46 Ο Goseithor: #15.804 16-12-09 04:46 Αρχική Δημοσίευση από orathac: 11, μεγάλη ιστορία. Click για ανάπτυξη... με την ησυχία σου...άρχισε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:46 Η Darkness έγραψε: #15.805 16-12-09 04:46 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ρε δεν υπάρχουμε! τι λέμε πάλι?! η ώρα φταίει είμαι σίγουρη! εμείς τα παγούρια παπαδίτσες τις λέμε... αυτό είναι το σωστό! τελεία κ παύλα! ----------------------------------------- ηδονοβλεψίας μωρή?! Click για ανάπτυξη... εγω μωρε... ?? ποτε.. :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:46 Η Pemptousia: #15.806 16-12-09 04:46 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ρε δεν υπάρχουμε! τι λέμε πάλι?! η ώρα φταίει είμαι σίγουρη! κάτι άλλο φταίει....όχι να το παινευτω δηλαδή:who:.. :gym: Click για ανάπτυξη... όπα ρε! έχετε παρατηρήσει πως όταν λέμε "μεγάλη ιστορία" απλά δεν θέλουμε να πούμε την ιστορία? ή βαριόμαστε..... ή σε εμένα μόνο συμβαίνει αυτό? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:47 Ο Goseithor: #15.807 16-12-09 04:47 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: κρατα το πουλι κατω απο την μπαρα..:xixi: αλλα με προσοχη:!: Click για ανάπτυξη... ...το γυμνάζω κάθε μέρα!!:fss: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:47 Η Darkness έγραψε: #15.808 16-12-09 04:47 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: πως σου φαίνεται??????...παραλίγο να δεις κ εσύ κάτι εχθές:fss: Click για ανάπτυξη... I like it Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:47 Η Pemptousia: #15.809 16-12-09 04:47 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: κρατα το πουλι κατω απο την μπαρα..:xixi: αλλα με προσοχη:!: Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:48 Ο Goseithor: #15.810 16-12-09 04:48 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: όπα ρε! έχετε παρατηρήσει πως όταν λέμε "μεγάλη ιστορία" απλά δεν θέλουμε να πούμε την ιστορία? ή βαριόμαστε..... ή σε εμένα μόνο συμβαίνει αυτό? Click για ανάπτυξη... εγώ πάντα αυτό λεω γιατί πάντα βαριέμαι να εξηγώ!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: I like it Click για ανάπτυξη... πάρε χαρτάκι προτεραιότητας να το αγγίξεις!!!:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: όπα ρε! αμφιβάλεις??? Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:49 Ο orathac έγραψε: #15.811 16-12-09 04:49 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: κ από τις 11 ξύπνησες τώρα?! εγώ θα το πήγαινα σερί μέχρι το πρωί... Click για ανάπτυξη... Άμα έχει κοιμηθεί την προηγούμενη νύχτα καμιά 15αριά ώρες δεν θα μπορούσες. Αυτή είναι η μεγάλη ιστορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:51 Ο Goseithor: #15.812 16-12-09 04:51 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Άμα έχει κοιμηθεί την προηγούμενη νύχτα καμιά 15αριά ώρες δεν θα μπορούσες. Αυτή είναι η μεγάλη ιστορία Click για ανάπτυξη... μεγάλη είναι αυτό???:!:...πες και μια μικρή:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:51 Η Pemptousia: #15.813 16-12-09 04:51 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Άμα έχει κοιμηθεί την προηγούμενη νύχτα καμιά 15αριά ώρες δεν θα μπορούσες. Αυτή είναι η μεγάλη ιστορία Click για ανάπτυξη... :!: συγκλονήστηκα! 15 ρε?! το έχω κάνει... :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:51 Η Darkness έγραψε: #15.814 16-12-09 04:51 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: εγώ πάντα αυτό λεω γιατί πάντα βαριέμαι να εξηγώ!! ----------------------------------------- πάρε χαρτάκι προτεραιότητας να το αγγίξεις!!!:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: όπα ρε! αμφιβάλεις??? Click για ανάπτυξη... -.- μου κανεις πλακα? αν θελω το αγγιζω και τωρα... :fss: εγω δεν μπαινω σε σειρα.. -.-' Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:52 Η Pemptousia: #15.815 16-12-09 04:52 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: μεγάλη είναι αυτό???:!:...πες και μια μικρή:!: Click για ανάπτυξη... μεγάλη ίσως να είναι η ιστορία στο "γτ κομήθηκες 15 ώρες?"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Ο orathac έγραψε: #15.816 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: μεγάλη ίσως να είναι η ιστορία στο "γτ κομήθηκες 15 ώρες?"... Click για ανάπτυξη... Να είδες η Γιώτα τα πιάνει εύκολα, ίσως επειδή έχει εμπειρίες σε αυτό τον τομέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Η Pemptousia: #15.817 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: εγώ πάντα αυτό λεω γιατί πάντα βαριέμαι να εξηγώ!! ----------------------------------------- πάρε χαρτάκι προτεραιότητας να το αγγίξεις!!!:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: -.- μου κανεις πλακα? αν θελω το αγγιζω και τωρα... :fss: εγω δεν μπαινω σε σειρα.. -.-' Click για ανάπτυξη... δηλώσεις!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Ο Goseithor: #15.818 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: μεγάλη ίσως να είναι η ιστορία στο "γτ κομήθηκες 15 ώρες?"... Click για ανάπτυξη... ίσως τα όνειρα που έβλεπε εκείνες τις ώρες να είναι μεγάλη ιστορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Ο orathac έγραψε: #15.819 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :!: συγκλονήστηκα! 15 ρε?! το έχω κάνει... :who: Click για ανάπτυξη... 28 είναι το ρεκόρ, σίγουρα με έχουν περάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:54 Η Pemptousia: #15.820 16-12-09 04:54 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Να είδες η Γιώτα τα πιάνει εύκολα, ίσως επειδή έχει εμπειρίες σε αυτό τον τομέα. Click για ανάπτυξη... σήμερα είναι από τις καλές μου μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 789 790 791 792 793 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 791 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 791 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: επειδη ειναι ασπρα και περιεργα μαλλον..:xixi: ειναι γαματα οταν τιναζονται σαν τρελα.. Click για ανάπτυξη... με κόλασες!!!θέλω να φάω τώρα!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:46 Η Darkness έγραψε: #15.803 16-12-09 04:46 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ρε δεν υπάρχουμε! τι λέμε πάλι?! η ώρα φταίει είμαι σίγουρη! κάτι άλλο φταίει....όχι να το παινευτω δηλαδή:who:.. :gym: Click για ανάπτυξη... κρατα το πουλι κατω απο την μπαρα..:xixi: αλλα με προσοχη:!: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:46 Ο Goseithor: #15.804 16-12-09 04:46 Αρχική Δημοσίευση από orathac: 11, μεγάλη ιστορία. Click για ανάπτυξη... με την ησυχία σου...άρχισε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:46 Η Darkness έγραψε: #15.805 16-12-09 04:46 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ρε δεν υπάρχουμε! τι λέμε πάλι?! η ώρα φταίει είμαι σίγουρη! εμείς τα παγούρια παπαδίτσες τις λέμε... αυτό είναι το σωστό! τελεία κ παύλα! ----------------------------------------- ηδονοβλεψίας μωρή?! Click για ανάπτυξη... εγω μωρε... ?? ποτε.. :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:46 Η Pemptousia: #15.806 16-12-09 04:46 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ρε δεν υπάρχουμε! τι λέμε πάλι?! η ώρα φταίει είμαι σίγουρη! κάτι άλλο φταίει....όχι να το παινευτω δηλαδή:who:.. :gym: Click για ανάπτυξη... όπα ρε! έχετε παρατηρήσει πως όταν λέμε "μεγάλη ιστορία" απλά δεν θέλουμε να πούμε την ιστορία? ή βαριόμαστε..... ή σε εμένα μόνο συμβαίνει αυτό? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:47 Ο Goseithor: #15.807 16-12-09 04:47 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: κρατα το πουλι κατω απο την μπαρα..:xixi: αλλα με προσοχη:!: Click για ανάπτυξη... ...το γυμνάζω κάθε μέρα!!:fss: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:47 Η Darkness έγραψε: #15.808 16-12-09 04:47 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: πως σου φαίνεται??????...παραλίγο να δεις κ εσύ κάτι εχθές:fss: Click για ανάπτυξη... I like it Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:47 Η Pemptousia: #15.809 16-12-09 04:47 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: κρατα το πουλι κατω απο την μπαρα..:xixi: αλλα με προσοχη:!: Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:48 Ο Goseithor: #15.810 16-12-09 04:48 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: όπα ρε! έχετε παρατηρήσει πως όταν λέμε "μεγάλη ιστορία" απλά δεν θέλουμε να πούμε την ιστορία? ή βαριόμαστε..... ή σε εμένα μόνο συμβαίνει αυτό? Click για ανάπτυξη... εγώ πάντα αυτό λεω γιατί πάντα βαριέμαι να εξηγώ!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: I like it Click για ανάπτυξη... πάρε χαρτάκι προτεραιότητας να το αγγίξεις!!!:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: όπα ρε! αμφιβάλεις??? Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:49 Ο orathac έγραψε: #15.811 16-12-09 04:49 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: κ από τις 11 ξύπνησες τώρα?! εγώ θα το πήγαινα σερί μέχρι το πρωί... Click για ανάπτυξη... Άμα έχει κοιμηθεί την προηγούμενη νύχτα καμιά 15αριά ώρες δεν θα μπορούσες. Αυτή είναι η μεγάλη ιστορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:51 Ο Goseithor: #15.812 16-12-09 04:51 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Άμα έχει κοιμηθεί την προηγούμενη νύχτα καμιά 15αριά ώρες δεν θα μπορούσες. Αυτή είναι η μεγάλη ιστορία Click για ανάπτυξη... μεγάλη είναι αυτό???:!:...πες και μια μικρή:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:51 Η Pemptousia: #15.813 16-12-09 04:51 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Άμα έχει κοιμηθεί την προηγούμενη νύχτα καμιά 15αριά ώρες δεν θα μπορούσες. Αυτή είναι η μεγάλη ιστορία Click για ανάπτυξη... :!: συγκλονήστηκα! 15 ρε?! το έχω κάνει... :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:51 Η Darkness έγραψε: #15.814 16-12-09 04:51 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: εγώ πάντα αυτό λεω γιατί πάντα βαριέμαι να εξηγώ!! ----------------------------------------- πάρε χαρτάκι προτεραιότητας να το αγγίξεις!!!:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: όπα ρε! αμφιβάλεις??? Click για ανάπτυξη... -.- μου κανεις πλακα? αν θελω το αγγιζω και τωρα... :fss: εγω δεν μπαινω σε σειρα.. -.-' Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:52 Η Pemptousia: #15.815 16-12-09 04:52 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: μεγάλη είναι αυτό???:!:...πες και μια μικρή:!: Click για ανάπτυξη... μεγάλη ίσως να είναι η ιστορία στο "γτ κομήθηκες 15 ώρες?"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Ο orathac έγραψε: #15.816 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: μεγάλη ίσως να είναι η ιστορία στο "γτ κομήθηκες 15 ώρες?"... Click για ανάπτυξη... Να είδες η Γιώτα τα πιάνει εύκολα, ίσως επειδή έχει εμπειρίες σε αυτό τον τομέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Η Pemptousia: #15.817 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: εγώ πάντα αυτό λεω γιατί πάντα βαριέμαι να εξηγώ!! ----------------------------------------- πάρε χαρτάκι προτεραιότητας να το αγγίξεις!!!:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: -.- μου κανεις πλακα? αν θελω το αγγιζω και τωρα... :fss: εγω δεν μπαινω σε σειρα.. -.-' Click για ανάπτυξη... δηλώσεις!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Ο Goseithor: #15.818 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: μεγάλη ίσως να είναι η ιστορία στο "γτ κομήθηκες 15 ώρες?"... Click για ανάπτυξη... ίσως τα όνειρα που έβλεπε εκείνες τις ώρες να είναι μεγάλη ιστορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Ο orathac έγραψε: #15.819 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :!: συγκλονήστηκα! 15 ρε?! το έχω κάνει... :who: Click για ανάπτυξη... 28 είναι το ρεκόρ, σίγουρα με έχουν περάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:54 Η Pemptousia: #15.820 16-12-09 04:54 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Να είδες η Γιώτα τα πιάνει εύκολα, ίσως επειδή έχει εμπειρίες σε αυτό τον τομέα. Click για ανάπτυξη... σήμερα είναι από τις καλές μου μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 789 790 791 792 793 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 791 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 791 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ρε δεν υπάρχουμε! τι λέμε πάλι?! η ώρα φταίει είμαι σίγουρη! κάτι άλλο φταίει....όχι να το παινευτω δηλαδή:who:.. :gym: Click για ανάπτυξη... κρατα το πουλι κατω απο την μπαρα..:xixi: αλλα με προσοχη:!: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:46 Ο Goseithor: #15.804 16-12-09 04:46 Αρχική Δημοσίευση από orathac: 11, μεγάλη ιστορία. Click για ανάπτυξη... με την ησυχία σου...άρχισε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:46 Η Darkness έγραψε: #15.805 16-12-09 04:46 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ρε δεν υπάρχουμε! τι λέμε πάλι?! η ώρα φταίει είμαι σίγουρη! εμείς τα παγούρια παπαδίτσες τις λέμε... αυτό είναι το σωστό! τελεία κ παύλα! ----------------------------------------- ηδονοβλεψίας μωρή?! Click για ανάπτυξη... εγω μωρε... ?? ποτε.. :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:46 Η Pemptousia: #15.806 16-12-09 04:46 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ρε δεν υπάρχουμε! τι λέμε πάλι?! η ώρα φταίει είμαι σίγουρη! κάτι άλλο φταίει....όχι να το παινευτω δηλαδή:who:.. :gym: Click για ανάπτυξη... όπα ρε! έχετε παρατηρήσει πως όταν λέμε "μεγάλη ιστορία" απλά δεν θέλουμε να πούμε την ιστορία? ή βαριόμαστε..... ή σε εμένα μόνο συμβαίνει αυτό? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:47 Ο Goseithor: #15.807 16-12-09 04:47 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: κρατα το πουλι κατω απο την μπαρα..:xixi: αλλα με προσοχη:!: Click για ανάπτυξη... ...το γυμνάζω κάθε μέρα!!:fss: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:47 Η Darkness έγραψε: #15.808 16-12-09 04:47 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: πως σου φαίνεται??????...παραλίγο να δεις κ εσύ κάτι εχθές:fss: Click για ανάπτυξη... I like it Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:47 Η Pemptousia: #15.809 16-12-09 04:47 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: κρατα το πουλι κατω απο την μπαρα..:xixi: αλλα με προσοχη:!: Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:48 Ο Goseithor: #15.810 16-12-09 04:48 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: όπα ρε! έχετε παρατηρήσει πως όταν λέμε "μεγάλη ιστορία" απλά δεν θέλουμε να πούμε την ιστορία? ή βαριόμαστε..... ή σε εμένα μόνο συμβαίνει αυτό? Click για ανάπτυξη... εγώ πάντα αυτό λεω γιατί πάντα βαριέμαι να εξηγώ!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: I like it Click για ανάπτυξη... πάρε χαρτάκι προτεραιότητας να το αγγίξεις!!!:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: όπα ρε! αμφιβάλεις??? Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:49 Ο orathac έγραψε: #15.811 16-12-09 04:49 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: κ από τις 11 ξύπνησες τώρα?! εγώ θα το πήγαινα σερί μέχρι το πρωί... Click για ανάπτυξη... Άμα έχει κοιμηθεί την προηγούμενη νύχτα καμιά 15αριά ώρες δεν θα μπορούσες. Αυτή είναι η μεγάλη ιστορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:51 Ο Goseithor: #15.812 16-12-09 04:51 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Άμα έχει κοιμηθεί την προηγούμενη νύχτα καμιά 15αριά ώρες δεν θα μπορούσες. Αυτή είναι η μεγάλη ιστορία Click για ανάπτυξη... μεγάλη είναι αυτό???:!:...πες και μια μικρή:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:51 Η Pemptousia: #15.813 16-12-09 04:51 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Άμα έχει κοιμηθεί την προηγούμενη νύχτα καμιά 15αριά ώρες δεν θα μπορούσες. Αυτή είναι η μεγάλη ιστορία Click για ανάπτυξη... :!: συγκλονήστηκα! 15 ρε?! το έχω κάνει... :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:51 Η Darkness έγραψε: #15.814 16-12-09 04:51 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: εγώ πάντα αυτό λεω γιατί πάντα βαριέμαι να εξηγώ!! ----------------------------------------- πάρε χαρτάκι προτεραιότητας να το αγγίξεις!!!:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: όπα ρε! αμφιβάλεις??? Click για ανάπτυξη... -.- μου κανεις πλακα? αν θελω το αγγιζω και τωρα... :fss: εγω δεν μπαινω σε σειρα.. -.-' Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:52 Η Pemptousia: #15.815 16-12-09 04:52 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: μεγάλη είναι αυτό???:!:...πες και μια μικρή:!: Click για ανάπτυξη... μεγάλη ίσως να είναι η ιστορία στο "γτ κομήθηκες 15 ώρες?"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Ο orathac έγραψε: #15.816 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: μεγάλη ίσως να είναι η ιστορία στο "γτ κομήθηκες 15 ώρες?"... Click για ανάπτυξη... Να είδες η Γιώτα τα πιάνει εύκολα, ίσως επειδή έχει εμπειρίες σε αυτό τον τομέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Η Pemptousia: #15.817 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: εγώ πάντα αυτό λεω γιατί πάντα βαριέμαι να εξηγώ!! ----------------------------------------- πάρε χαρτάκι προτεραιότητας να το αγγίξεις!!!:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: -.- μου κανεις πλακα? αν θελω το αγγιζω και τωρα... :fss: εγω δεν μπαινω σε σειρα.. -.-' Click για ανάπτυξη... δηλώσεις!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Ο Goseithor: #15.818 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: μεγάλη ίσως να είναι η ιστορία στο "γτ κομήθηκες 15 ώρες?"... Click για ανάπτυξη... ίσως τα όνειρα που έβλεπε εκείνες τις ώρες να είναι μεγάλη ιστορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Ο orathac έγραψε: #15.819 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :!: συγκλονήστηκα! 15 ρε?! το έχω κάνει... :who: Click για ανάπτυξη... 28 είναι το ρεκόρ, σίγουρα με έχουν περάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:54 Η Pemptousia: #15.820 16-12-09 04:54 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Να είδες η Γιώτα τα πιάνει εύκολα, ίσως επειδή έχει εμπειρίες σε αυτό τον τομέα. Click για ανάπτυξη... σήμερα είναι από τις καλές μου μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 789 790 791 792 793 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 791 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 791 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από orathac: 11, μεγάλη ιστορία. Click για ανάπτυξη... με την ησυχία σου...άρχισε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:46 Η Darkness έγραψε: #15.805 16-12-09 04:46 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ρε δεν υπάρχουμε! τι λέμε πάλι?! η ώρα φταίει είμαι σίγουρη! εμείς τα παγούρια παπαδίτσες τις λέμε... αυτό είναι το σωστό! τελεία κ παύλα! ----------------------------------------- ηδονοβλεψίας μωρή?! Click για ανάπτυξη... εγω μωρε... ?? ποτε.. :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:46 Η Pemptousia: #15.806 16-12-09 04:46 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ρε δεν υπάρχουμε! τι λέμε πάλι?! η ώρα φταίει είμαι σίγουρη! κάτι άλλο φταίει....όχι να το παινευτω δηλαδή:who:.. :gym: Click για ανάπτυξη... όπα ρε! έχετε παρατηρήσει πως όταν λέμε "μεγάλη ιστορία" απλά δεν θέλουμε να πούμε την ιστορία? ή βαριόμαστε..... ή σε εμένα μόνο συμβαίνει αυτό? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:47 Ο Goseithor: #15.807 16-12-09 04:47 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: κρατα το πουλι κατω απο την μπαρα..:xixi: αλλα με προσοχη:!: Click για ανάπτυξη... ...το γυμνάζω κάθε μέρα!!:fss: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:47 Η Darkness έγραψε: #15.808 16-12-09 04:47 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: πως σου φαίνεται??????...παραλίγο να δεις κ εσύ κάτι εχθές:fss: Click για ανάπτυξη... I like it Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:47 Η Pemptousia: #15.809 16-12-09 04:47 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: κρατα το πουλι κατω απο την μπαρα..:xixi: αλλα με προσοχη:!: Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:48 Ο Goseithor: #15.810 16-12-09 04:48 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: όπα ρε! έχετε παρατηρήσει πως όταν λέμε "μεγάλη ιστορία" απλά δεν θέλουμε να πούμε την ιστορία? ή βαριόμαστε..... ή σε εμένα μόνο συμβαίνει αυτό? Click για ανάπτυξη... εγώ πάντα αυτό λεω γιατί πάντα βαριέμαι να εξηγώ!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: I like it Click για ανάπτυξη... πάρε χαρτάκι προτεραιότητας να το αγγίξεις!!!:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: όπα ρε! αμφιβάλεις??? Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:49 Ο orathac έγραψε: #15.811 16-12-09 04:49 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: κ από τις 11 ξύπνησες τώρα?! εγώ θα το πήγαινα σερί μέχρι το πρωί... Click για ανάπτυξη... Άμα έχει κοιμηθεί την προηγούμενη νύχτα καμιά 15αριά ώρες δεν θα μπορούσες. Αυτή είναι η μεγάλη ιστορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:51 Ο Goseithor: #15.812 16-12-09 04:51 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Άμα έχει κοιμηθεί την προηγούμενη νύχτα καμιά 15αριά ώρες δεν θα μπορούσες. Αυτή είναι η μεγάλη ιστορία Click για ανάπτυξη... μεγάλη είναι αυτό???:!:...πες και μια μικρή:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:51 Η Pemptousia: #15.813 16-12-09 04:51 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Άμα έχει κοιμηθεί την προηγούμενη νύχτα καμιά 15αριά ώρες δεν θα μπορούσες. Αυτή είναι η μεγάλη ιστορία Click για ανάπτυξη... :!: συγκλονήστηκα! 15 ρε?! το έχω κάνει... :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:51 Η Darkness έγραψε: #15.814 16-12-09 04:51 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: εγώ πάντα αυτό λεω γιατί πάντα βαριέμαι να εξηγώ!! ----------------------------------------- πάρε χαρτάκι προτεραιότητας να το αγγίξεις!!!:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: όπα ρε! αμφιβάλεις??? Click για ανάπτυξη... -.- μου κανεις πλακα? αν θελω το αγγιζω και τωρα... :fss: εγω δεν μπαινω σε σειρα.. -.-' Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:52 Η Pemptousia: #15.815 16-12-09 04:52 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: μεγάλη είναι αυτό???:!:...πες και μια μικρή:!: Click για ανάπτυξη... μεγάλη ίσως να είναι η ιστορία στο "γτ κομήθηκες 15 ώρες?"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Ο orathac έγραψε: #15.816 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: μεγάλη ίσως να είναι η ιστορία στο "γτ κομήθηκες 15 ώρες?"... Click για ανάπτυξη... Να είδες η Γιώτα τα πιάνει εύκολα, ίσως επειδή έχει εμπειρίες σε αυτό τον τομέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Η Pemptousia: #15.817 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: εγώ πάντα αυτό λεω γιατί πάντα βαριέμαι να εξηγώ!! ----------------------------------------- πάρε χαρτάκι προτεραιότητας να το αγγίξεις!!!:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: -.- μου κανεις πλακα? αν θελω το αγγιζω και τωρα... :fss: εγω δεν μπαινω σε σειρα.. -.-' Click για ανάπτυξη... δηλώσεις!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Ο Goseithor: #15.818 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: μεγάλη ίσως να είναι η ιστορία στο "γτ κομήθηκες 15 ώρες?"... Click για ανάπτυξη... ίσως τα όνειρα που έβλεπε εκείνες τις ώρες να είναι μεγάλη ιστορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Ο orathac έγραψε: #15.819 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :!: συγκλονήστηκα! 15 ρε?! το έχω κάνει... :who: Click για ανάπτυξη... 28 είναι το ρεκόρ, σίγουρα με έχουν περάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:54 Η Pemptousia: #15.820 16-12-09 04:54 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Να είδες η Γιώτα τα πιάνει εύκολα, ίσως επειδή έχει εμπειρίες σε αυτό τον τομέα. Click για ανάπτυξη... σήμερα είναι από τις καλές μου μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 789 790 791 792 793 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 791 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 791 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ρε δεν υπάρχουμε! τι λέμε πάλι?! η ώρα φταίει είμαι σίγουρη! εμείς τα παγούρια παπαδίτσες τις λέμε... αυτό είναι το σωστό! τελεία κ παύλα! ----------------------------------------- ηδονοβλεψίας μωρή?! Click για ανάπτυξη... εγω μωρε... ?? ποτε.. :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:46 Η Pemptousia: #15.806 16-12-09 04:46 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ρε δεν υπάρχουμε! τι λέμε πάλι?! η ώρα φταίει είμαι σίγουρη! κάτι άλλο φταίει....όχι να το παινευτω δηλαδή:who:.. :gym: Click για ανάπτυξη... όπα ρε! έχετε παρατηρήσει πως όταν λέμε "μεγάλη ιστορία" απλά δεν θέλουμε να πούμε την ιστορία? ή βαριόμαστε..... ή σε εμένα μόνο συμβαίνει αυτό? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:47 Ο Goseithor: #15.807 16-12-09 04:47 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: κρατα το πουλι κατω απο την μπαρα..:xixi: αλλα με προσοχη:!: Click για ανάπτυξη... ...το γυμνάζω κάθε μέρα!!:fss: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:47 Η Darkness έγραψε: #15.808 16-12-09 04:47 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: πως σου φαίνεται??????...παραλίγο να δεις κ εσύ κάτι εχθές:fss: Click για ανάπτυξη... I like it Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:47 Η Pemptousia: #15.809 16-12-09 04:47 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: κρατα το πουλι κατω απο την μπαρα..:xixi: αλλα με προσοχη:!: Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:48 Ο Goseithor: #15.810 16-12-09 04:48 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: όπα ρε! έχετε παρατηρήσει πως όταν λέμε "μεγάλη ιστορία" απλά δεν θέλουμε να πούμε την ιστορία? ή βαριόμαστε..... ή σε εμένα μόνο συμβαίνει αυτό? Click για ανάπτυξη... εγώ πάντα αυτό λεω γιατί πάντα βαριέμαι να εξηγώ!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: I like it Click για ανάπτυξη... πάρε χαρτάκι προτεραιότητας να το αγγίξεις!!!:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: όπα ρε! αμφιβάλεις??? Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:49 Ο orathac έγραψε: #15.811 16-12-09 04:49 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: κ από τις 11 ξύπνησες τώρα?! εγώ θα το πήγαινα σερί μέχρι το πρωί... Click για ανάπτυξη... Άμα έχει κοιμηθεί την προηγούμενη νύχτα καμιά 15αριά ώρες δεν θα μπορούσες. Αυτή είναι η μεγάλη ιστορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:51 Ο Goseithor: #15.812 16-12-09 04:51 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Άμα έχει κοιμηθεί την προηγούμενη νύχτα καμιά 15αριά ώρες δεν θα μπορούσες. Αυτή είναι η μεγάλη ιστορία Click για ανάπτυξη... μεγάλη είναι αυτό???:!:...πες και μια μικρή:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:51 Η Pemptousia: #15.813 16-12-09 04:51 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Άμα έχει κοιμηθεί την προηγούμενη νύχτα καμιά 15αριά ώρες δεν θα μπορούσες. Αυτή είναι η μεγάλη ιστορία Click για ανάπτυξη... :!: συγκλονήστηκα! 15 ρε?! το έχω κάνει... :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:51 Η Darkness έγραψε: #15.814 16-12-09 04:51 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: εγώ πάντα αυτό λεω γιατί πάντα βαριέμαι να εξηγώ!! ----------------------------------------- πάρε χαρτάκι προτεραιότητας να το αγγίξεις!!!:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: όπα ρε! αμφιβάλεις??? Click για ανάπτυξη... -.- μου κανεις πλακα? αν θελω το αγγιζω και τωρα... :fss: εγω δεν μπαινω σε σειρα.. -.-' Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:52 Η Pemptousia: #15.815 16-12-09 04:52 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: μεγάλη είναι αυτό???:!:...πες και μια μικρή:!: Click για ανάπτυξη... μεγάλη ίσως να είναι η ιστορία στο "γτ κομήθηκες 15 ώρες?"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Ο orathac έγραψε: #15.816 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: μεγάλη ίσως να είναι η ιστορία στο "γτ κομήθηκες 15 ώρες?"... Click για ανάπτυξη... Να είδες η Γιώτα τα πιάνει εύκολα, ίσως επειδή έχει εμπειρίες σε αυτό τον τομέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Η Pemptousia: #15.817 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: εγώ πάντα αυτό λεω γιατί πάντα βαριέμαι να εξηγώ!! ----------------------------------------- πάρε χαρτάκι προτεραιότητας να το αγγίξεις!!!:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: -.- μου κανεις πλακα? αν θελω το αγγιζω και τωρα... :fss: εγω δεν μπαινω σε σειρα.. -.-' Click για ανάπτυξη... δηλώσεις!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Ο Goseithor: #15.818 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: μεγάλη ίσως να είναι η ιστορία στο "γτ κομήθηκες 15 ώρες?"... Click για ανάπτυξη... ίσως τα όνειρα που έβλεπε εκείνες τις ώρες να είναι μεγάλη ιστορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Ο orathac έγραψε: #15.819 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :!: συγκλονήστηκα! 15 ρε?! το έχω κάνει... :who: Click για ανάπτυξη... 28 είναι το ρεκόρ, σίγουρα με έχουν περάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:54 Η Pemptousia: #15.820 16-12-09 04:54 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Να είδες η Γιώτα τα πιάνει εύκολα, ίσως επειδή έχει εμπειρίες σε αυτό τον τομέα. Click για ανάπτυξη... σήμερα είναι από τις καλές μου μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 789 790 791 792 793 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 791 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 791 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ρε δεν υπάρχουμε! τι λέμε πάλι?! η ώρα φταίει είμαι σίγουρη! κάτι άλλο φταίει....όχι να το παινευτω δηλαδή:who:.. :gym: Click για ανάπτυξη... όπα ρε! έχετε παρατηρήσει πως όταν λέμε "μεγάλη ιστορία" απλά δεν θέλουμε να πούμε την ιστορία? ή βαριόμαστε..... ή σε εμένα μόνο συμβαίνει αυτό? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:47 Ο Goseithor: #15.807 16-12-09 04:47 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: κρατα το πουλι κατω απο την μπαρα..:xixi: αλλα με προσοχη:!: Click για ανάπτυξη... ...το γυμνάζω κάθε μέρα!!:fss: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:47 Η Darkness έγραψε: #15.808 16-12-09 04:47 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: πως σου φαίνεται??????...παραλίγο να δεις κ εσύ κάτι εχθές:fss: Click για ανάπτυξη... I like it Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:47 Η Pemptousia: #15.809 16-12-09 04:47 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: κρατα το πουλι κατω απο την μπαρα..:xixi: αλλα με προσοχη:!: Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:48 Ο Goseithor: #15.810 16-12-09 04:48 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: όπα ρε! έχετε παρατηρήσει πως όταν λέμε "μεγάλη ιστορία" απλά δεν θέλουμε να πούμε την ιστορία? ή βαριόμαστε..... ή σε εμένα μόνο συμβαίνει αυτό? Click για ανάπτυξη... εγώ πάντα αυτό λεω γιατί πάντα βαριέμαι να εξηγώ!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: I like it Click για ανάπτυξη... πάρε χαρτάκι προτεραιότητας να το αγγίξεις!!!:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: όπα ρε! αμφιβάλεις??? Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:49 Ο orathac έγραψε: #15.811 16-12-09 04:49 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: κ από τις 11 ξύπνησες τώρα?! εγώ θα το πήγαινα σερί μέχρι το πρωί... Click για ανάπτυξη... Άμα έχει κοιμηθεί την προηγούμενη νύχτα καμιά 15αριά ώρες δεν θα μπορούσες. Αυτή είναι η μεγάλη ιστορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:51 Ο Goseithor: #15.812 16-12-09 04:51 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Άμα έχει κοιμηθεί την προηγούμενη νύχτα καμιά 15αριά ώρες δεν θα μπορούσες. Αυτή είναι η μεγάλη ιστορία Click για ανάπτυξη... μεγάλη είναι αυτό???:!:...πες και μια μικρή:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:51 Η Pemptousia: #15.813 16-12-09 04:51 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Άμα έχει κοιμηθεί την προηγούμενη νύχτα καμιά 15αριά ώρες δεν θα μπορούσες. Αυτή είναι η μεγάλη ιστορία Click για ανάπτυξη... :!: συγκλονήστηκα! 15 ρε?! το έχω κάνει... :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:51 Η Darkness έγραψε: #15.814 16-12-09 04:51 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: εγώ πάντα αυτό λεω γιατί πάντα βαριέμαι να εξηγώ!! ----------------------------------------- πάρε χαρτάκι προτεραιότητας να το αγγίξεις!!!:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: όπα ρε! αμφιβάλεις??? Click για ανάπτυξη... -.- μου κανεις πλακα? αν θελω το αγγιζω και τωρα... :fss: εγω δεν μπαινω σε σειρα.. -.-' Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:52 Η Pemptousia: #15.815 16-12-09 04:52 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: μεγάλη είναι αυτό???:!:...πες και μια μικρή:!: Click για ανάπτυξη... μεγάλη ίσως να είναι η ιστορία στο "γτ κομήθηκες 15 ώρες?"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Ο orathac έγραψε: #15.816 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: μεγάλη ίσως να είναι η ιστορία στο "γτ κομήθηκες 15 ώρες?"... Click για ανάπτυξη... Να είδες η Γιώτα τα πιάνει εύκολα, ίσως επειδή έχει εμπειρίες σε αυτό τον τομέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Η Pemptousia: #15.817 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: εγώ πάντα αυτό λεω γιατί πάντα βαριέμαι να εξηγώ!! ----------------------------------------- πάρε χαρτάκι προτεραιότητας να το αγγίξεις!!!:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: -.- μου κανεις πλακα? αν θελω το αγγιζω και τωρα... :fss: εγω δεν μπαινω σε σειρα.. -.-' Click για ανάπτυξη... δηλώσεις!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Ο Goseithor: #15.818 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: μεγάλη ίσως να είναι η ιστορία στο "γτ κομήθηκες 15 ώρες?"... Click για ανάπτυξη... ίσως τα όνειρα που έβλεπε εκείνες τις ώρες να είναι μεγάλη ιστορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Ο orathac έγραψε: #15.819 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :!: συγκλονήστηκα! 15 ρε?! το έχω κάνει... :who: Click για ανάπτυξη... 28 είναι το ρεκόρ, σίγουρα με έχουν περάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:54 Η Pemptousia: #15.820 16-12-09 04:54 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Να είδες η Γιώτα τα πιάνει εύκολα, ίσως επειδή έχει εμπειρίες σε αυτό τον τομέα. Click για ανάπτυξη... σήμερα είναι από τις καλές μου μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 789 790 791 792 793 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 791 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 791 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: κρατα το πουλι κατω απο την μπαρα..:xixi: αλλα με προσοχη:!: Click για ανάπτυξη... ...το γυμνάζω κάθε μέρα!!:fss: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:47 Η Darkness έγραψε: #15.808 16-12-09 04:47 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: πως σου φαίνεται??????...παραλίγο να δεις κ εσύ κάτι εχθές:fss: Click για ανάπτυξη... I like it Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:47 Η Pemptousia: #15.809 16-12-09 04:47 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: κρατα το πουλι κατω απο την μπαρα..:xixi: αλλα με προσοχη:!: Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:48 Ο Goseithor: #15.810 16-12-09 04:48 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: όπα ρε! έχετε παρατηρήσει πως όταν λέμε "μεγάλη ιστορία" απλά δεν θέλουμε να πούμε την ιστορία? ή βαριόμαστε..... ή σε εμένα μόνο συμβαίνει αυτό? Click για ανάπτυξη... εγώ πάντα αυτό λεω γιατί πάντα βαριέμαι να εξηγώ!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: I like it Click για ανάπτυξη... πάρε χαρτάκι προτεραιότητας να το αγγίξεις!!!:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: όπα ρε! αμφιβάλεις??? Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:49 Ο orathac έγραψε: #15.811 16-12-09 04:49 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: κ από τις 11 ξύπνησες τώρα?! εγώ θα το πήγαινα σερί μέχρι το πρωί... Click για ανάπτυξη... Άμα έχει κοιμηθεί την προηγούμενη νύχτα καμιά 15αριά ώρες δεν θα μπορούσες. Αυτή είναι η μεγάλη ιστορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:51 Ο Goseithor: #15.812 16-12-09 04:51 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Άμα έχει κοιμηθεί την προηγούμενη νύχτα καμιά 15αριά ώρες δεν θα μπορούσες. Αυτή είναι η μεγάλη ιστορία Click για ανάπτυξη... μεγάλη είναι αυτό???:!:...πες και μια μικρή:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:51 Η Pemptousia: #15.813 16-12-09 04:51 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Άμα έχει κοιμηθεί την προηγούμενη νύχτα καμιά 15αριά ώρες δεν θα μπορούσες. Αυτή είναι η μεγάλη ιστορία Click για ανάπτυξη... :!: συγκλονήστηκα! 15 ρε?! το έχω κάνει... :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:51 Η Darkness έγραψε: #15.814 16-12-09 04:51 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: εγώ πάντα αυτό λεω γιατί πάντα βαριέμαι να εξηγώ!! ----------------------------------------- πάρε χαρτάκι προτεραιότητας να το αγγίξεις!!!:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: όπα ρε! αμφιβάλεις??? Click για ανάπτυξη... -.- μου κανεις πλακα? αν θελω το αγγιζω και τωρα... :fss: εγω δεν μπαινω σε σειρα.. -.-' Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:52 Η Pemptousia: #15.815 16-12-09 04:52 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: μεγάλη είναι αυτό???:!:...πες και μια μικρή:!: Click για ανάπτυξη... μεγάλη ίσως να είναι η ιστορία στο "γτ κομήθηκες 15 ώρες?"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Ο orathac έγραψε: #15.816 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: μεγάλη ίσως να είναι η ιστορία στο "γτ κομήθηκες 15 ώρες?"... Click για ανάπτυξη... Να είδες η Γιώτα τα πιάνει εύκολα, ίσως επειδή έχει εμπειρίες σε αυτό τον τομέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Η Pemptousia: #15.817 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: εγώ πάντα αυτό λεω γιατί πάντα βαριέμαι να εξηγώ!! ----------------------------------------- πάρε χαρτάκι προτεραιότητας να το αγγίξεις!!!:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: -.- μου κανεις πλακα? αν θελω το αγγιζω και τωρα... :fss: εγω δεν μπαινω σε σειρα.. -.-' Click για ανάπτυξη... δηλώσεις!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Ο Goseithor: #15.818 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: μεγάλη ίσως να είναι η ιστορία στο "γτ κομήθηκες 15 ώρες?"... Click για ανάπτυξη... ίσως τα όνειρα που έβλεπε εκείνες τις ώρες να είναι μεγάλη ιστορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Ο orathac έγραψε: #15.819 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :!: συγκλονήστηκα! 15 ρε?! το έχω κάνει... :who: Click για ανάπτυξη... 28 είναι το ρεκόρ, σίγουρα με έχουν περάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:54 Η Pemptousia: #15.820 16-12-09 04:54 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Να είδες η Γιώτα τα πιάνει εύκολα, ίσως επειδή έχει εμπειρίες σε αυτό τον τομέα. Click για ανάπτυξη... σήμερα είναι από τις καλές μου μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 789 790 791 792 793 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 791 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 791 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: πως σου φαίνεται??????...παραλίγο να δεις κ εσύ κάτι εχθές:fss: Click για ανάπτυξη... I like it Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:47 Η Pemptousia: #15.809 16-12-09 04:47 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: κρατα το πουλι κατω απο την μπαρα..:xixi: αλλα με προσοχη:!: Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:48 Ο Goseithor: #15.810 16-12-09 04:48 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: όπα ρε! έχετε παρατηρήσει πως όταν λέμε "μεγάλη ιστορία" απλά δεν θέλουμε να πούμε την ιστορία? ή βαριόμαστε..... ή σε εμένα μόνο συμβαίνει αυτό? Click για ανάπτυξη... εγώ πάντα αυτό λεω γιατί πάντα βαριέμαι να εξηγώ!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: I like it Click για ανάπτυξη... πάρε χαρτάκι προτεραιότητας να το αγγίξεις!!!:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: όπα ρε! αμφιβάλεις??? Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:49 Ο orathac έγραψε: #15.811 16-12-09 04:49 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: κ από τις 11 ξύπνησες τώρα?! εγώ θα το πήγαινα σερί μέχρι το πρωί... Click για ανάπτυξη... Άμα έχει κοιμηθεί την προηγούμενη νύχτα καμιά 15αριά ώρες δεν θα μπορούσες. Αυτή είναι η μεγάλη ιστορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:51 Ο Goseithor: #15.812 16-12-09 04:51 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Άμα έχει κοιμηθεί την προηγούμενη νύχτα καμιά 15αριά ώρες δεν θα μπορούσες. Αυτή είναι η μεγάλη ιστορία Click για ανάπτυξη... μεγάλη είναι αυτό???:!:...πες και μια μικρή:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:51 Η Pemptousia: #15.813 16-12-09 04:51 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Άμα έχει κοιμηθεί την προηγούμενη νύχτα καμιά 15αριά ώρες δεν θα μπορούσες. Αυτή είναι η μεγάλη ιστορία Click για ανάπτυξη... :!: συγκλονήστηκα! 15 ρε?! το έχω κάνει... :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:51 Η Darkness έγραψε: #15.814 16-12-09 04:51 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: εγώ πάντα αυτό λεω γιατί πάντα βαριέμαι να εξηγώ!! ----------------------------------------- πάρε χαρτάκι προτεραιότητας να το αγγίξεις!!!:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: όπα ρε! αμφιβάλεις??? Click για ανάπτυξη... -.- μου κανεις πλακα? αν θελω το αγγιζω και τωρα... :fss: εγω δεν μπαινω σε σειρα.. -.-' Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:52 Η Pemptousia: #15.815 16-12-09 04:52 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: μεγάλη είναι αυτό???:!:...πες και μια μικρή:!: Click για ανάπτυξη... μεγάλη ίσως να είναι η ιστορία στο "γτ κομήθηκες 15 ώρες?"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Ο orathac έγραψε: #15.816 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: μεγάλη ίσως να είναι η ιστορία στο "γτ κομήθηκες 15 ώρες?"... Click για ανάπτυξη... Να είδες η Γιώτα τα πιάνει εύκολα, ίσως επειδή έχει εμπειρίες σε αυτό τον τομέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Η Pemptousia: #15.817 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: εγώ πάντα αυτό λεω γιατί πάντα βαριέμαι να εξηγώ!! ----------------------------------------- πάρε χαρτάκι προτεραιότητας να το αγγίξεις!!!:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: -.- μου κανεις πλακα? αν θελω το αγγιζω και τωρα... :fss: εγω δεν μπαινω σε σειρα.. -.-' Click για ανάπτυξη... δηλώσεις!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Ο Goseithor: #15.818 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: μεγάλη ίσως να είναι η ιστορία στο "γτ κομήθηκες 15 ώρες?"... Click για ανάπτυξη... ίσως τα όνειρα που έβλεπε εκείνες τις ώρες να είναι μεγάλη ιστορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Ο orathac έγραψε: #15.819 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :!: συγκλονήστηκα! 15 ρε?! το έχω κάνει... :who: Click για ανάπτυξη... 28 είναι το ρεκόρ, σίγουρα με έχουν περάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:54 Η Pemptousia: #15.820 16-12-09 04:54 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Να είδες η Γιώτα τα πιάνει εύκολα, ίσως επειδή έχει εμπειρίες σε αυτό τον τομέα. Click για ανάπτυξη... σήμερα είναι από τις καλές μου μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 789 790 791 792 793 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 791 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 791 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: κρατα το πουλι κατω απο την μπαρα..:xixi: αλλα με προσοχη:!: Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:48 Ο Goseithor: #15.810 16-12-09 04:48 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: όπα ρε! έχετε παρατηρήσει πως όταν λέμε "μεγάλη ιστορία" απλά δεν θέλουμε να πούμε την ιστορία? ή βαριόμαστε..... ή σε εμένα μόνο συμβαίνει αυτό? Click για ανάπτυξη... εγώ πάντα αυτό λεω γιατί πάντα βαριέμαι να εξηγώ!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: I like it Click για ανάπτυξη... πάρε χαρτάκι προτεραιότητας να το αγγίξεις!!!:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: όπα ρε! αμφιβάλεις??? Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:49 Ο orathac έγραψε: #15.811 16-12-09 04:49 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: κ από τις 11 ξύπνησες τώρα?! εγώ θα το πήγαινα σερί μέχρι το πρωί... Click για ανάπτυξη... Άμα έχει κοιμηθεί την προηγούμενη νύχτα καμιά 15αριά ώρες δεν θα μπορούσες. Αυτή είναι η μεγάλη ιστορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:51 Ο Goseithor: #15.812 16-12-09 04:51 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Άμα έχει κοιμηθεί την προηγούμενη νύχτα καμιά 15αριά ώρες δεν θα μπορούσες. Αυτή είναι η μεγάλη ιστορία Click για ανάπτυξη... μεγάλη είναι αυτό???:!:...πες και μια μικρή:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:51 Η Pemptousia: #15.813 16-12-09 04:51 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Άμα έχει κοιμηθεί την προηγούμενη νύχτα καμιά 15αριά ώρες δεν θα μπορούσες. Αυτή είναι η μεγάλη ιστορία Click για ανάπτυξη... :!: συγκλονήστηκα! 15 ρε?! το έχω κάνει... :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:51 Η Darkness έγραψε: #15.814 16-12-09 04:51 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: εγώ πάντα αυτό λεω γιατί πάντα βαριέμαι να εξηγώ!! ----------------------------------------- πάρε χαρτάκι προτεραιότητας να το αγγίξεις!!!:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: όπα ρε! αμφιβάλεις??? Click για ανάπτυξη... -.- μου κανεις πλακα? αν θελω το αγγιζω και τωρα... :fss: εγω δεν μπαινω σε σειρα.. -.-' Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:52 Η Pemptousia: #15.815 16-12-09 04:52 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: μεγάλη είναι αυτό???:!:...πες και μια μικρή:!: Click για ανάπτυξη... μεγάλη ίσως να είναι η ιστορία στο "γτ κομήθηκες 15 ώρες?"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Ο orathac έγραψε: #15.816 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: μεγάλη ίσως να είναι η ιστορία στο "γτ κομήθηκες 15 ώρες?"... Click για ανάπτυξη... Να είδες η Γιώτα τα πιάνει εύκολα, ίσως επειδή έχει εμπειρίες σε αυτό τον τομέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Η Pemptousia: #15.817 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: εγώ πάντα αυτό λεω γιατί πάντα βαριέμαι να εξηγώ!! ----------------------------------------- πάρε χαρτάκι προτεραιότητας να το αγγίξεις!!!:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: -.- μου κανεις πλακα? αν θελω το αγγιζω και τωρα... :fss: εγω δεν μπαινω σε σειρα.. -.-' Click για ανάπτυξη... δηλώσεις!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Ο Goseithor: #15.818 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: μεγάλη ίσως να είναι η ιστορία στο "γτ κομήθηκες 15 ώρες?"... Click για ανάπτυξη... ίσως τα όνειρα που έβλεπε εκείνες τις ώρες να είναι μεγάλη ιστορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Ο orathac έγραψε: #15.819 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :!: συγκλονήστηκα! 15 ρε?! το έχω κάνει... :who: Click για ανάπτυξη... 28 είναι το ρεκόρ, σίγουρα με έχουν περάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:54 Η Pemptousia: #15.820 16-12-09 04:54 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Να είδες η Γιώτα τα πιάνει εύκολα, ίσως επειδή έχει εμπειρίες σε αυτό τον τομέα. Click για ανάπτυξη... σήμερα είναι από τις καλές μου μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 789 790 791 792 793 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 791 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 791 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: όπα ρε! έχετε παρατηρήσει πως όταν λέμε "μεγάλη ιστορία" απλά δεν θέλουμε να πούμε την ιστορία? ή βαριόμαστε..... ή σε εμένα μόνο συμβαίνει αυτό? Click για ανάπτυξη... εγώ πάντα αυτό λεω γιατί πάντα βαριέμαι να εξηγώ!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: I like it Click για ανάπτυξη... πάρε χαρτάκι προτεραιότητας να το αγγίξεις!!!:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: όπα ρε! αμφιβάλεις??? Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:49 Ο orathac έγραψε: #15.811 16-12-09 04:49 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: κ από τις 11 ξύπνησες τώρα?! εγώ θα το πήγαινα σερί μέχρι το πρωί... Click για ανάπτυξη... Άμα έχει κοιμηθεί την προηγούμενη νύχτα καμιά 15αριά ώρες δεν θα μπορούσες. Αυτή είναι η μεγάλη ιστορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:51 Ο Goseithor: #15.812 16-12-09 04:51 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Άμα έχει κοιμηθεί την προηγούμενη νύχτα καμιά 15αριά ώρες δεν θα μπορούσες. Αυτή είναι η μεγάλη ιστορία Click για ανάπτυξη... μεγάλη είναι αυτό???:!:...πες και μια μικρή:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:51 Η Pemptousia: #15.813 16-12-09 04:51 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Άμα έχει κοιμηθεί την προηγούμενη νύχτα καμιά 15αριά ώρες δεν θα μπορούσες. Αυτή είναι η μεγάλη ιστορία Click για ανάπτυξη... :!: συγκλονήστηκα! 15 ρε?! το έχω κάνει... :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:51 Η Darkness έγραψε: #15.814 16-12-09 04:51 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: εγώ πάντα αυτό λεω γιατί πάντα βαριέμαι να εξηγώ!! ----------------------------------------- πάρε χαρτάκι προτεραιότητας να το αγγίξεις!!!:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: όπα ρε! αμφιβάλεις??? Click για ανάπτυξη... -.- μου κανεις πλακα? αν θελω το αγγιζω και τωρα... :fss: εγω δεν μπαινω σε σειρα.. -.-' Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:52 Η Pemptousia: #15.815 16-12-09 04:52 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: μεγάλη είναι αυτό???:!:...πες και μια μικρή:!: Click για ανάπτυξη... μεγάλη ίσως να είναι η ιστορία στο "γτ κομήθηκες 15 ώρες?"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Ο orathac έγραψε: #15.816 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: μεγάλη ίσως να είναι η ιστορία στο "γτ κομήθηκες 15 ώρες?"... Click για ανάπτυξη... Να είδες η Γιώτα τα πιάνει εύκολα, ίσως επειδή έχει εμπειρίες σε αυτό τον τομέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Η Pemptousia: #15.817 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: εγώ πάντα αυτό λεω γιατί πάντα βαριέμαι να εξηγώ!! ----------------------------------------- πάρε χαρτάκι προτεραιότητας να το αγγίξεις!!!:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: -.- μου κανεις πλακα? αν θελω το αγγιζω και τωρα... :fss: εγω δεν μπαινω σε σειρα.. -.-' Click για ανάπτυξη... δηλώσεις!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Ο Goseithor: #15.818 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: μεγάλη ίσως να είναι η ιστορία στο "γτ κομήθηκες 15 ώρες?"... Click για ανάπτυξη... ίσως τα όνειρα που έβλεπε εκείνες τις ώρες να είναι μεγάλη ιστορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Ο orathac έγραψε: #15.819 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :!: συγκλονήστηκα! 15 ρε?! το έχω κάνει... :who: Click για ανάπτυξη... 28 είναι το ρεκόρ, σίγουρα με έχουν περάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:54 Η Pemptousia: #15.820 16-12-09 04:54 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Να είδες η Γιώτα τα πιάνει εύκολα, ίσως επειδή έχει εμπειρίες σε αυτό τον τομέα. Click για ανάπτυξη... σήμερα είναι από τις καλές μου μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 789 790 791 792 793 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 791 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 791 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: κ από τις 11 ξύπνησες τώρα?! εγώ θα το πήγαινα σερί μέχρι το πρωί... Click για ανάπτυξη... Άμα έχει κοιμηθεί την προηγούμενη νύχτα καμιά 15αριά ώρες δεν θα μπορούσες. Αυτή είναι η μεγάλη ιστορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:51 Ο Goseithor: #15.812 16-12-09 04:51 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Άμα έχει κοιμηθεί την προηγούμενη νύχτα καμιά 15αριά ώρες δεν θα μπορούσες. Αυτή είναι η μεγάλη ιστορία Click για ανάπτυξη... μεγάλη είναι αυτό???:!:...πες και μια μικρή:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:51 Η Pemptousia: #15.813 16-12-09 04:51 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Άμα έχει κοιμηθεί την προηγούμενη νύχτα καμιά 15αριά ώρες δεν θα μπορούσες. Αυτή είναι η μεγάλη ιστορία Click για ανάπτυξη... :!: συγκλονήστηκα! 15 ρε?! το έχω κάνει... :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:51 Η Darkness έγραψε: #15.814 16-12-09 04:51 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: εγώ πάντα αυτό λεω γιατί πάντα βαριέμαι να εξηγώ!! ----------------------------------------- πάρε χαρτάκι προτεραιότητας να το αγγίξεις!!!:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: όπα ρε! αμφιβάλεις??? Click για ανάπτυξη... -.- μου κανεις πλακα? αν θελω το αγγιζω και τωρα... :fss: εγω δεν μπαινω σε σειρα.. -.-' Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:52 Η Pemptousia: #15.815 16-12-09 04:52 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: μεγάλη είναι αυτό???:!:...πες και μια μικρή:!: Click για ανάπτυξη... μεγάλη ίσως να είναι η ιστορία στο "γτ κομήθηκες 15 ώρες?"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Ο orathac έγραψε: #15.816 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: μεγάλη ίσως να είναι η ιστορία στο "γτ κομήθηκες 15 ώρες?"... Click για ανάπτυξη... Να είδες η Γιώτα τα πιάνει εύκολα, ίσως επειδή έχει εμπειρίες σε αυτό τον τομέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Η Pemptousia: #15.817 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: εγώ πάντα αυτό λεω γιατί πάντα βαριέμαι να εξηγώ!! ----------------------------------------- πάρε χαρτάκι προτεραιότητας να το αγγίξεις!!!:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: -.- μου κανεις πλακα? αν θελω το αγγιζω και τωρα... :fss: εγω δεν μπαινω σε σειρα.. -.-' Click για ανάπτυξη... δηλώσεις!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Ο Goseithor: #15.818 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: μεγάλη ίσως να είναι η ιστορία στο "γτ κομήθηκες 15 ώρες?"... Click για ανάπτυξη... ίσως τα όνειρα που έβλεπε εκείνες τις ώρες να είναι μεγάλη ιστορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Ο orathac έγραψε: #15.819 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :!: συγκλονήστηκα! 15 ρε?! το έχω κάνει... :who: Click για ανάπτυξη... 28 είναι το ρεκόρ, σίγουρα με έχουν περάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:54 Η Pemptousia: #15.820 16-12-09 04:54 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Να είδες η Γιώτα τα πιάνει εύκολα, ίσως επειδή έχει εμπειρίες σε αυτό τον τομέα. Click για ανάπτυξη... σήμερα είναι από τις καλές μου μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 789 790 791 792 793 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 791 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 791 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από orathac: Άμα έχει κοιμηθεί την προηγούμενη νύχτα καμιά 15αριά ώρες δεν θα μπορούσες. Αυτή είναι η μεγάλη ιστορία Click για ανάπτυξη... μεγάλη είναι αυτό???:!:...πες και μια μικρή:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:51 Η Pemptousia: #15.813 16-12-09 04:51 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Άμα έχει κοιμηθεί την προηγούμενη νύχτα καμιά 15αριά ώρες δεν θα μπορούσες. Αυτή είναι η μεγάλη ιστορία Click για ανάπτυξη... :!: συγκλονήστηκα! 15 ρε?! το έχω κάνει... :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:51 Η Darkness έγραψε: #15.814 16-12-09 04:51 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: εγώ πάντα αυτό λεω γιατί πάντα βαριέμαι να εξηγώ!! ----------------------------------------- πάρε χαρτάκι προτεραιότητας να το αγγίξεις!!!:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: όπα ρε! αμφιβάλεις??? Click για ανάπτυξη... -.- μου κανεις πλακα? αν θελω το αγγιζω και τωρα... :fss: εγω δεν μπαινω σε σειρα.. -.-' Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:52 Η Pemptousia: #15.815 16-12-09 04:52 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: μεγάλη είναι αυτό???:!:...πες και μια μικρή:!: Click για ανάπτυξη... μεγάλη ίσως να είναι η ιστορία στο "γτ κομήθηκες 15 ώρες?"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Ο orathac έγραψε: #15.816 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: μεγάλη ίσως να είναι η ιστορία στο "γτ κομήθηκες 15 ώρες?"... Click για ανάπτυξη... Να είδες η Γιώτα τα πιάνει εύκολα, ίσως επειδή έχει εμπειρίες σε αυτό τον τομέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Η Pemptousia: #15.817 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: εγώ πάντα αυτό λεω γιατί πάντα βαριέμαι να εξηγώ!! ----------------------------------------- πάρε χαρτάκι προτεραιότητας να το αγγίξεις!!!:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: -.- μου κανεις πλακα? αν θελω το αγγιζω και τωρα... :fss: εγω δεν μπαινω σε σειρα.. -.-' Click για ανάπτυξη... δηλώσεις!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Ο Goseithor: #15.818 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: μεγάλη ίσως να είναι η ιστορία στο "γτ κομήθηκες 15 ώρες?"... Click για ανάπτυξη... ίσως τα όνειρα που έβλεπε εκείνες τις ώρες να είναι μεγάλη ιστορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Ο orathac έγραψε: #15.819 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :!: συγκλονήστηκα! 15 ρε?! το έχω κάνει... :who: Click για ανάπτυξη... 28 είναι το ρεκόρ, σίγουρα με έχουν περάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:54 Η Pemptousia: #15.820 16-12-09 04:54 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Να είδες η Γιώτα τα πιάνει εύκολα, ίσως επειδή έχει εμπειρίες σε αυτό τον τομέα. Click για ανάπτυξη... σήμερα είναι από τις καλές μου μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 789 790 791 792 793 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 791 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 791 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από orathac: Άμα έχει κοιμηθεί την προηγούμενη νύχτα καμιά 15αριά ώρες δεν θα μπορούσες. Αυτή είναι η μεγάλη ιστορία Click για ανάπτυξη... :!: συγκλονήστηκα! 15 ρε?! το έχω κάνει... :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:51 Η Darkness έγραψε: #15.814 16-12-09 04:51 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: εγώ πάντα αυτό λεω γιατί πάντα βαριέμαι να εξηγώ!! ----------------------------------------- πάρε χαρτάκι προτεραιότητας να το αγγίξεις!!!:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: όπα ρε! αμφιβάλεις??? Click για ανάπτυξη... -.- μου κανεις πλακα? αν θελω το αγγιζω και τωρα... :fss: εγω δεν μπαινω σε σειρα.. -.-' Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:52 Η Pemptousia: #15.815 16-12-09 04:52 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: μεγάλη είναι αυτό???:!:...πες και μια μικρή:!: Click για ανάπτυξη... μεγάλη ίσως να είναι η ιστορία στο "γτ κομήθηκες 15 ώρες?"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Ο orathac έγραψε: #15.816 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: μεγάλη ίσως να είναι η ιστορία στο "γτ κομήθηκες 15 ώρες?"... Click για ανάπτυξη... Να είδες η Γιώτα τα πιάνει εύκολα, ίσως επειδή έχει εμπειρίες σε αυτό τον τομέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Η Pemptousia: #15.817 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: εγώ πάντα αυτό λεω γιατί πάντα βαριέμαι να εξηγώ!! ----------------------------------------- πάρε χαρτάκι προτεραιότητας να το αγγίξεις!!!:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: -.- μου κανεις πλακα? αν θελω το αγγιζω και τωρα... :fss: εγω δεν μπαινω σε σειρα.. -.-' Click για ανάπτυξη... δηλώσεις!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Ο Goseithor: #15.818 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: μεγάλη ίσως να είναι η ιστορία στο "γτ κομήθηκες 15 ώρες?"... Click για ανάπτυξη... ίσως τα όνειρα που έβλεπε εκείνες τις ώρες να είναι μεγάλη ιστορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Ο orathac έγραψε: #15.819 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :!: συγκλονήστηκα! 15 ρε?! το έχω κάνει... :who: Click για ανάπτυξη... 28 είναι το ρεκόρ, σίγουρα με έχουν περάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:54 Η Pemptousia: #15.820 16-12-09 04:54 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Να είδες η Γιώτα τα πιάνει εύκολα, ίσως επειδή έχει εμπειρίες σε αυτό τον τομέα. Click για ανάπτυξη... σήμερα είναι από τις καλές μου μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 789 790 791 792 793 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 791 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 791 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: εγώ πάντα αυτό λεω γιατί πάντα βαριέμαι να εξηγώ!! ----------------------------------------- πάρε χαρτάκι προτεραιότητας να το αγγίξεις!!!:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: όπα ρε! αμφιβάλεις??? Click για ανάπτυξη... -.- μου κανεις πλακα? αν θελω το αγγιζω και τωρα... :fss: εγω δεν μπαινω σε σειρα.. -.-' Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:52 Η Pemptousia: #15.815 16-12-09 04:52 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: μεγάλη είναι αυτό???:!:...πες και μια μικρή:!: Click για ανάπτυξη... μεγάλη ίσως να είναι η ιστορία στο "γτ κομήθηκες 15 ώρες?"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Ο orathac έγραψε: #15.816 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: μεγάλη ίσως να είναι η ιστορία στο "γτ κομήθηκες 15 ώρες?"... Click για ανάπτυξη... Να είδες η Γιώτα τα πιάνει εύκολα, ίσως επειδή έχει εμπειρίες σε αυτό τον τομέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Η Pemptousia: #15.817 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: εγώ πάντα αυτό λεω γιατί πάντα βαριέμαι να εξηγώ!! ----------------------------------------- πάρε χαρτάκι προτεραιότητας να το αγγίξεις!!!:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: -.- μου κανεις πλακα? αν θελω το αγγιζω και τωρα... :fss: εγω δεν μπαινω σε σειρα.. -.-' Click για ανάπτυξη... δηλώσεις!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Ο Goseithor: #15.818 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: μεγάλη ίσως να είναι η ιστορία στο "γτ κομήθηκες 15 ώρες?"... Click για ανάπτυξη... ίσως τα όνειρα που έβλεπε εκείνες τις ώρες να είναι μεγάλη ιστορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Ο orathac έγραψε: #15.819 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :!: συγκλονήστηκα! 15 ρε?! το έχω κάνει... :who: Click για ανάπτυξη... 28 είναι το ρεκόρ, σίγουρα με έχουν περάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:54 Η Pemptousia: #15.820 16-12-09 04:54 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Να είδες η Γιώτα τα πιάνει εύκολα, ίσως επειδή έχει εμπειρίες σε αυτό τον τομέα. Click για ανάπτυξη... σήμερα είναι από τις καλές μου μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 789 790 791 792 793 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 791 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 791 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: μεγάλη είναι αυτό???:!:...πες και μια μικρή:!: Click για ανάπτυξη... μεγάλη ίσως να είναι η ιστορία στο "γτ κομήθηκες 15 ώρες?"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Ο orathac έγραψε: #15.816 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: μεγάλη ίσως να είναι η ιστορία στο "γτ κομήθηκες 15 ώρες?"... Click για ανάπτυξη... Να είδες η Γιώτα τα πιάνει εύκολα, ίσως επειδή έχει εμπειρίες σε αυτό τον τομέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Η Pemptousia: #15.817 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: εγώ πάντα αυτό λεω γιατί πάντα βαριέμαι να εξηγώ!! ----------------------------------------- πάρε χαρτάκι προτεραιότητας να το αγγίξεις!!!:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: -.- μου κανεις πλακα? αν θελω το αγγιζω και τωρα... :fss: εγω δεν μπαινω σε σειρα.. -.-' Click για ανάπτυξη... δηλώσεις!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Ο Goseithor: #15.818 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: μεγάλη ίσως να είναι η ιστορία στο "γτ κομήθηκες 15 ώρες?"... Click για ανάπτυξη... ίσως τα όνειρα που έβλεπε εκείνες τις ώρες να είναι μεγάλη ιστορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Ο orathac έγραψε: #15.819 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :!: συγκλονήστηκα! 15 ρε?! το έχω κάνει... :who: Click για ανάπτυξη... 28 είναι το ρεκόρ, σίγουρα με έχουν περάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:54 Η Pemptousia: #15.820 16-12-09 04:54 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Να είδες η Γιώτα τα πιάνει εύκολα, ίσως επειδή έχει εμπειρίες σε αυτό τον τομέα. Click για ανάπτυξη... σήμερα είναι από τις καλές μου μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 789 790 791 792 793 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 791 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 791 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: μεγάλη ίσως να είναι η ιστορία στο "γτ κομήθηκες 15 ώρες?"... Click για ανάπτυξη... Να είδες η Γιώτα τα πιάνει εύκολα, ίσως επειδή έχει εμπειρίες σε αυτό τον τομέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Η Pemptousia: #15.817 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: εγώ πάντα αυτό λεω γιατί πάντα βαριέμαι να εξηγώ!! ----------------------------------------- πάρε χαρτάκι προτεραιότητας να το αγγίξεις!!!:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: -.- μου κανεις πλακα? αν θελω το αγγιζω και τωρα... :fss: εγω δεν μπαινω σε σειρα.. -.-' Click για ανάπτυξη... δηλώσεις!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Ο Goseithor: #15.818 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: μεγάλη ίσως να είναι η ιστορία στο "γτ κομήθηκες 15 ώρες?"... Click για ανάπτυξη... ίσως τα όνειρα που έβλεπε εκείνες τις ώρες να είναι μεγάλη ιστορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Ο orathac έγραψε: #15.819 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :!: συγκλονήστηκα! 15 ρε?! το έχω κάνει... :who: Click για ανάπτυξη... 28 είναι το ρεκόρ, σίγουρα με έχουν περάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:54 Η Pemptousia: #15.820 16-12-09 04:54 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Να είδες η Γιώτα τα πιάνει εύκολα, ίσως επειδή έχει εμπειρίες σε αυτό τον τομέα. Click για ανάπτυξη... σήμερα είναι από τις καλές μου μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 789 790 791 792 793 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 791 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 791 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: εγώ πάντα αυτό λεω γιατί πάντα βαριέμαι να εξηγώ!! ----------------------------------------- πάρε χαρτάκι προτεραιότητας να το αγγίξεις!!!:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: -.- μου κανεις πλακα? αν θελω το αγγιζω και τωρα... :fss: εγω δεν μπαινω σε σειρα.. -.-' Click για ανάπτυξη... δηλώσεις!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Ο Goseithor: #15.818 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: μεγάλη ίσως να είναι η ιστορία στο "γτ κομήθηκες 15 ώρες?"... Click για ανάπτυξη... ίσως τα όνειρα που έβλεπε εκείνες τις ώρες να είναι μεγάλη ιστορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Ο orathac έγραψε: #15.819 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :!: συγκλονήστηκα! 15 ρε?! το έχω κάνει... :who: Click για ανάπτυξη... 28 είναι το ρεκόρ, σίγουρα με έχουν περάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:54 Η Pemptousia: #15.820 16-12-09 04:54 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Να είδες η Γιώτα τα πιάνει εύκολα, ίσως επειδή έχει εμπειρίες σε αυτό τον τομέα. Click για ανάπτυξη... σήμερα είναι από τις καλές μου μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 789 790 791 792 793 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 791 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 791 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: μεγάλη ίσως να είναι η ιστορία στο "γτ κομήθηκες 15 ώρες?"... Click για ανάπτυξη... ίσως τα όνειρα που έβλεπε εκείνες τις ώρες να είναι μεγάλη ιστορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:53 Ο orathac έγραψε: #15.819 16-12-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :!: συγκλονήστηκα! 15 ρε?! το έχω κάνει... :who: Click για ανάπτυξη... 28 είναι το ρεκόρ, σίγουρα με έχουν περάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:54 Η Pemptousia: #15.820 16-12-09 04:54 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Να είδες η Γιώτα τα πιάνει εύκολα, ίσως επειδή έχει εμπειρίες σε αυτό τον τομέα. Click για ανάπτυξη... σήμερα είναι από τις καλές μου μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 789 790 791 792 793 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 791 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 791 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :!: συγκλονήστηκα! 15 ρε?! το έχω κάνει... :who: Click για ανάπτυξη... 28 είναι το ρεκόρ, σίγουρα με έχουν περάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:54 Η Pemptousia: #15.820 16-12-09 04:54 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Να είδες η Γιώτα τα πιάνει εύκολα, ίσως επειδή έχει εμπειρίες σε αυτό τον τομέα. Click για ανάπτυξη... σήμερα είναι από τις καλές μου μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από orathac: Να είδες η Γιώτα τα πιάνει εύκολα, ίσως επειδή έχει εμπειρίες σε αυτό τον τομέα. Click για ανάπτυξη... σήμερα είναι από τις καλές μου μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.