Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:32 Η Darkness έγραψε: #15.781 16-12-09 04:32 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: γμτ! με ανακάλυψες!!!!!! :who: α, ΒΑΜ μου είπες ότι πηγαίνεις στο wild rose, έτσι? δεν έχω πάει ποτέ γτ δεν είμαι ροκού αλλά έχω ακούσει ότι είναι καλό!!! βεβαίαέχω ακούσει ότι παλιότερα ήταν καλύτερο αλλά δεν ξέρω... ----------------------------------------- για "εκεί κάτω" λέμε... Click για ανάπτυξη... ... α... για κατω..?... συνεχιστε...:fss: μονο θα βλεπω.. :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:32 Ο Goseithor: #15.782 16-12-09 04:32 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: γμτ! με ανακάλυψες!!!!!! :who: α, ΒΑΜ μου είπες ότι πηγαίνεις στο wild rose, έτσι? δεν έχω πάει ποτέ γτ δεν είμαι ροκού αλλά έχω ακούσει ότι είναι καλό!!! βεβαίαέχω ακούσει ότι παλιότερα ήταν καλύτερο αλλά δεν ξέρω... ----------------------------------------- για "εκεί κάτω" λέμε... Click για ανάπτυξη... να πω ότι δεν μ αρέσει που κοιτάς????ψέμματα θα πω:fss::fss::fss:.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:33 Η Darkness έγραψε: #15.783 16-12-09 04:33 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: γμτ! με ανακάλυψες!!!!!! :who: α, ΒΑΜ μου είπες ότι πηγαίνεις στο wild rose, έτσι? δεν έχω πάει ποτέ γτ δεν είμαι ροκού αλλά έχω ακούσει ότι είναι καλό!!! βεβαίαέχω ακούσει ότι παλιότερα ήταν καλύτερο αλλά δεν ξέρω... ----------------------------------------- για "εκεί κάτω" λέμε... Click για ανάπτυξη... καλο ειναι μωρε... θα ψαξω για καλυτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:34 Η Pemptousia: #15.784 16-12-09 04:34 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: να πω ότι δεν μ αρέσει που κοιτάς????ψέμματα θα πω:fss::fss::fss:.... Click για ανάπτυξη... ωστε μπορώ ελεύθερα λοιπόν?! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ... α... για κατω..?... συνεχιστε...:fss: μονο θα βλεπω.. :xixi: Click για ανάπτυξη... αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:36 Ο Goseithor: #15.785 16-12-09 04:36 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ... α... για κατω..?... συνεχιστε...:fss: μονο θα βλεπω.. πάρε και ποπκορν ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ωστε μπορώ ελεύθερα λοιπόν?! ναι....:fss::fss::fss:...:nyxterida: Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:38 Η Darkness έγραψε: #15.786 16-12-09 04:38 εχω πιασει ηδη τα τσιπς.... :fss: δεν μου αρεσουν τα ποπ κορν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:38 Η Pemptousia: #15.787 16-12-09 04:38 μπορώ... κ να το αγγίξω? οκ, κάποιος να με σταματήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:38 Ο orathac έγραψε: #15.788 16-12-09 04:38 Μέρα, μόλις ξύπνησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:39 Η Pemptousia: #15.789 16-12-09 04:39 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εχω πιασει ηδη τα τσιπς.... :fss: δεν μου αρεσουν τα ποπ κορν Click για ανάπτυξη... τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μέρα, μόλις ξύπνησα. Click για ανάπτυξη... γεια! καλα, τι ώρα κοιμηθηκες? :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:40 Η Darkness έγραψε: #15.790 16-12-09 04:40 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! ----------------------------------------- γεια! καλα, τι ώρα κοιμηθηκες? :!: Click για ανάπτυξη... εμεις τα λεμε μπαμπουλες ανοητη... αλλα δεν το ειπα γιατι δεν θα το καταλαβαινατε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:41 Ο Goseithor: #15.791 16-12-09 04:41 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: μπορώ... κ να το αγγίξω? οκ, κάποιος να με σταματήσει! Click για ανάπτυξη... γιατί να σταματήσεις????μ αρέσει!!!!...άγγιζε άγγιζε!!!:fss:.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μέρα, μόλις ξύπνησα. Click για ανάπτυξη... καλημέρα!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:41 Η Darkness έγραψε: #15.792 16-12-09 04:41 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μέρα, μόλις ξύπνησα. Click για ανάπτυξη... :!: γεια σου.. καλη ξυπνητουρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:41 Ο Goseithor: #15.793 16-12-09 04:41 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! παπάδες τι λέτε???? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εμεις τα λεμε μπαμπουλες ανοητη... αλλα δεν το ειπα γιατι δεν θα το καταλαβαινατε.. Click για ανάπτυξη... μπαμπούλες/////.>??????με ποια λογική??:!: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:42 Η Darkness έγραψε: #15.794 16-12-09 04:42 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: μπορώ... κ να το αγγίξω? οκ, κάποιος να με σταματήσει! Click για ανάπτυξη... :who: εγω δεν μπορω να σε σταματησω οχι πως δε σε σταματω για να βλεπω:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:43 Η Pemptousia: #15.795 16-12-09 04:43 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: γιατί να σταματήσεις????μ αρέσει!!!!...άγγιζε άγγιζε!!!:fss:.... ----------------------------------------- καλημέρα!!!:no1: Click για ανάπτυξη... ρε δεν υπάρχουμε! τι λέμε πάλι?! η ώρα φταίει είμαι σίγουρη! εμείς τα παγούρια παπαδίτσες τις λέμε... αυτό είναι το σωστό! τελεία κ παύλα! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :who: εγω δεν μπορω να σε σταματησω οχι πως δε σε σταματω για να βλεπω:fss: Click για ανάπτυξη... ηδονοβλεψίας μωρή?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:44 Ο Goseithor: #15.796 16-12-09 04:44 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :who: εγω δεν μπορω να σε σταματησω οχι πως δε σε σταματω για να βλεπω:fss: Click για ανάπτυξη... πως σου φαίνεται??????...παραλίγο να δεις κ εσύ κάτι εχθές:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:44 Η Darkness έγραψε: #15.797 16-12-09 04:44 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! παπάδες τι λέτε???? ----------------------------------------- μπαμπούλες/////.>??????με ποια λογική??:!: Click για ανάπτυξη... επειδη ειναι ασπρα και περιεργα μαλλον..:xixi: ειναι γαματα οταν τιναζονται σαν τρελα.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:44 Ο orathac έγραψε: #15.798 16-12-09 04:44 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! ----------------------------------------- γεια! καλα, τι ώρα κοιμηθηκες? :!: Click για ανάπτυξη... 11, μεγάλη ιστορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:45 Ο Goseithor: #15.799 16-12-09 04:45 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ρε δεν υπάρχουμε! τι λέμε πάλι?! η ώρα φταίει είμαι σίγουρη! κάτι άλλο φταίει....όχι να το παινευτω δηλαδή:who:.. :gym: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:45 Η Darkness έγραψε: #15.800 16-12-09 04:45 Αρχική Δημοσίευση από orathac: 11, μεγάλη ιστορία. Click για ανάπτυξη... δεν εχουμε υπνο οποτε ακουμε ^.^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 788 789 790 791 792 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 790 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 790 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: γμτ! με ανακάλυψες!!!!!! :who: α, ΒΑΜ μου είπες ότι πηγαίνεις στο wild rose, έτσι? δεν έχω πάει ποτέ γτ δεν είμαι ροκού αλλά έχω ακούσει ότι είναι καλό!!! βεβαίαέχω ακούσει ότι παλιότερα ήταν καλύτερο αλλά δεν ξέρω... ----------------------------------------- για "εκεί κάτω" λέμε... Click για ανάπτυξη... ... α... για κατω..?... συνεχιστε...:fss: μονο θα βλεπω.. :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:32 Ο Goseithor: #15.782 16-12-09 04:32 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: γμτ! με ανακάλυψες!!!!!! :who: α, ΒΑΜ μου είπες ότι πηγαίνεις στο wild rose, έτσι? δεν έχω πάει ποτέ γτ δεν είμαι ροκού αλλά έχω ακούσει ότι είναι καλό!!! βεβαίαέχω ακούσει ότι παλιότερα ήταν καλύτερο αλλά δεν ξέρω... ----------------------------------------- για "εκεί κάτω" λέμε... Click για ανάπτυξη... να πω ότι δεν μ αρέσει που κοιτάς????ψέμματα θα πω:fss::fss::fss:.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:33 Η Darkness έγραψε: #15.783 16-12-09 04:33 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: γμτ! με ανακάλυψες!!!!!! :who: α, ΒΑΜ μου είπες ότι πηγαίνεις στο wild rose, έτσι? δεν έχω πάει ποτέ γτ δεν είμαι ροκού αλλά έχω ακούσει ότι είναι καλό!!! βεβαίαέχω ακούσει ότι παλιότερα ήταν καλύτερο αλλά δεν ξέρω... ----------------------------------------- για "εκεί κάτω" λέμε... Click για ανάπτυξη... καλο ειναι μωρε... θα ψαξω για καλυτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:34 Η Pemptousia: #15.784 16-12-09 04:34 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: να πω ότι δεν μ αρέσει που κοιτάς????ψέμματα θα πω:fss::fss::fss:.... Click για ανάπτυξη... ωστε μπορώ ελεύθερα λοιπόν?! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ... α... για κατω..?... συνεχιστε...:fss: μονο θα βλεπω.. :xixi: Click για ανάπτυξη... αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:36 Ο Goseithor: #15.785 16-12-09 04:36 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ... α... για κατω..?... συνεχιστε...:fss: μονο θα βλεπω.. πάρε και ποπκορν ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ωστε μπορώ ελεύθερα λοιπόν?! ναι....:fss::fss::fss:...:nyxterida: Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:38 Η Darkness έγραψε: #15.786 16-12-09 04:38 εχω πιασει ηδη τα τσιπς.... :fss: δεν μου αρεσουν τα ποπ κορν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:38 Η Pemptousia: #15.787 16-12-09 04:38 μπορώ... κ να το αγγίξω? οκ, κάποιος να με σταματήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:38 Ο orathac έγραψε: #15.788 16-12-09 04:38 Μέρα, μόλις ξύπνησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:39 Η Pemptousia: #15.789 16-12-09 04:39 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εχω πιασει ηδη τα τσιπς.... :fss: δεν μου αρεσουν τα ποπ κορν Click για ανάπτυξη... τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μέρα, μόλις ξύπνησα. Click για ανάπτυξη... γεια! καλα, τι ώρα κοιμηθηκες? :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:40 Η Darkness έγραψε: #15.790 16-12-09 04:40 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! ----------------------------------------- γεια! καλα, τι ώρα κοιμηθηκες? :!: Click για ανάπτυξη... εμεις τα λεμε μπαμπουλες ανοητη... αλλα δεν το ειπα γιατι δεν θα το καταλαβαινατε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:41 Ο Goseithor: #15.791 16-12-09 04:41 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: μπορώ... κ να το αγγίξω? οκ, κάποιος να με σταματήσει! Click για ανάπτυξη... γιατί να σταματήσεις????μ αρέσει!!!!...άγγιζε άγγιζε!!!:fss:.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μέρα, μόλις ξύπνησα. Click για ανάπτυξη... καλημέρα!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:41 Η Darkness έγραψε: #15.792 16-12-09 04:41 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μέρα, μόλις ξύπνησα. Click για ανάπτυξη... :!: γεια σου.. καλη ξυπνητουρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:41 Ο Goseithor: #15.793 16-12-09 04:41 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! παπάδες τι λέτε???? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εμεις τα λεμε μπαμπουλες ανοητη... αλλα δεν το ειπα γιατι δεν θα το καταλαβαινατε.. Click για ανάπτυξη... μπαμπούλες/////.>??????με ποια λογική??:!: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:42 Η Darkness έγραψε: #15.794 16-12-09 04:42 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: μπορώ... κ να το αγγίξω? οκ, κάποιος να με σταματήσει! Click για ανάπτυξη... :who: εγω δεν μπορω να σε σταματησω οχι πως δε σε σταματω για να βλεπω:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:43 Η Pemptousia: #15.795 16-12-09 04:43 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: γιατί να σταματήσεις????μ αρέσει!!!!...άγγιζε άγγιζε!!!:fss:.... ----------------------------------------- καλημέρα!!!:no1: Click για ανάπτυξη... ρε δεν υπάρχουμε! τι λέμε πάλι?! η ώρα φταίει είμαι σίγουρη! εμείς τα παγούρια παπαδίτσες τις λέμε... αυτό είναι το σωστό! τελεία κ παύλα! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :who: εγω δεν μπορω να σε σταματησω οχι πως δε σε σταματω για να βλεπω:fss: Click για ανάπτυξη... ηδονοβλεψίας μωρή?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:44 Ο Goseithor: #15.796 16-12-09 04:44 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :who: εγω δεν μπορω να σε σταματησω οχι πως δε σε σταματω για να βλεπω:fss: Click για ανάπτυξη... πως σου φαίνεται??????...παραλίγο να δεις κ εσύ κάτι εχθές:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:44 Η Darkness έγραψε: #15.797 16-12-09 04:44 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! παπάδες τι λέτε???? ----------------------------------------- μπαμπούλες/////.>??????με ποια λογική??:!: Click για ανάπτυξη... επειδη ειναι ασπρα και περιεργα μαλλον..:xixi: ειναι γαματα οταν τιναζονται σαν τρελα.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:44 Ο orathac έγραψε: #15.798 16-12-09 04:44 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! ----------------------------------------- γεια! καλα, τι ώρα κοιμηθηκες? :!: Click για ανάπτυξη... 11, μεγάλη ιστορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:45 Ο Goseithor: #15.799 16-12-09 04:45 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ρε δεν υπάρχουμε! τι λέμε πάλι?! η ώρα φταίει είμαι σίγουρη! κάτι άλλο φταίει....όχι να το παινευτω δηλαδή:who:.. :gym: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:45 Η Darkness έγραψε: #15.800 16-12-09 04:45 Αρχική Δημοσίευση από orathac: 11, μεγάλη ιστορία. Click για ανάπτυξη... δεν εχουμε υπνο οποτε ακουμε ^.^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 788 789 790 791 792 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 790 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 790 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: γμτ! με ανακάλυψες!!!!!! :who: α, ΒΑΜ μου είπες ότι πηγαίνεις στο wild rose, έτσι? δεν έχω πάει ποτέ γτ δεν είμαι ροκού αλλά έχω ακούσει ότι είναι καλό!!! βεβαίαέχω ακούσει ότι παλιότερα ήταν καλύτερο αλλά δεν ξέρω... ----------------------------------------- για "εκεί κάτω" λέμε... Click για ανάπτυξη... να πω ότι δεν μ αρέσει που κοιτάς????ψέμματα θα πω:fss::fss::fss:.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:33 Η Darkness έγραψε: #15.783 16-12-09 04:33 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: γμτ! με ανακάλυψες!!!!!! :who: α, ΒΑΜ μου είπες ότι πηγαίνεις στο wild rose, έτσι? δεν έχω πάει ποτέ γτ δεν είμαι ροκού αλλά έχω ακούσει ότι είναι καλό!!! βεβαίαέχω ακούσει ότι παλιότερα ήταν καλύτερο αλλά δεν ξέρω... ----------------------------------------- για "εκεί κάτω" λέμε... Click για ανάπτυξη... καλο ειναι μωρε... θα ψαξω για καλυτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:34 Η Pemptousia: #15.784 16-12-09 04:34 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: να πω ότι δεν μ αρέσει που κοιτάς????ψέμματα θα πω:fss::fss::fss:.... Click για ανάπτυξη... ωστε μπορώ ελεύθερα λοιπόν?! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ... α... για κατω..?... συνεχιστε...:fss: μονο θα βλεπω.. :xixi: Click για ανάπτυξη... αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:36 Ο Goseithor: #15.785 16-12-09 04:36 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ... α... για κατω..?... συνεχιστε...:fss: μονο θα βλεπω.. πάρε και ποπκορν ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ωστε μπορώ ελεύθερα λοιπόν?! ναι....:fss::fss::fss:...:nyxterida: Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:38 Η Darkness έγραψε: #15.786 16-12-09 04:38 εχω πιασει ηδη τα τσιπς.... :fss: δεν μου αρεσουν τα ποπ κορν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:38 Η Pemptousia: #15.787 16-12-09 04:38 μπορώ... κ να το αγγίξω? οκ, κάποιος να με σταματήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:38 Ο orathac έγραψε: #15.788 16-12-09 04:38 Μέρα, μόλις ξύπνησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:39 Η Pemptousia: #15.789 16-12-09 04:39 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εχω πιασει ηδη τα τσιπς.... :fss: δεν μου αρεσουν τα ποπ κορν Click για ανάπτυξη... τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μέρα, μόλις ξύπνησα. Click για ανάπτυξη... γεια! καλα, τι ώρα κοιμηθηκες? :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:40 Η Darkness έγραψε: #15.790 16-12-09 04:40 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! ----------------------------------------- γεια! καλα, τι ώρα κοιμηθηκες? :!: Click για ανάπτυξη... εμεις τα λεμε μπαμπουλες ανοητη... αλλα δεν το ειπα γιατι δεν θα το καταλαβαινατε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:41 Ο Goseithor: #15.791 16-12-09 04:41 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: μπορώ... κ να το αγγίξω? οκ, κάποιος να με σταματήσει! Click για ανάπτυξη... γιατί να σταματήσεις????μ αρέσει!!!!...άγγιζε άγγιζε!!!:fss:.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μέρα, μόλις ξύπνησα. Click για ανάπτυξη... καλημέρα!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:41 Η Darkness έγραψε: #15.792 16-12-09 04:41 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μέρα, μόλις ξύπνησα. Click για ανάπτυξη... :!: γεια σου.. καλη ξυπνητουρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:41 Ο Goseithor: #15.793 16-12-09 04:41 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! παπάδες τι λέτε???? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εμεις τα λεμε μπαμπουλες ανοητη... αλλα δεν το ειπα γιατι δεν θα το καταλαβαινατε.. Click για ανάπτυξη... μπαμπούλες/////.>??????με ποια λογική??:!: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:42 Η Darkness έγραψε: #15.794 16-12-09 04:42 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: μπορώ... κ να το αγγίξω? οκ, κάποιος να με σταματήσει! Click για ανάπτυξη... :who: εγω δεν μπορω να σε σταματησω οχι πως δε σε σταματω για να βλεπω:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:43 Η Pemptousia: #15.795 16-12-09 04:43 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: γιατί να σταματήσεις????μ αρέσει!!!!...άγγιζε άγγιζε!!!:fss:.... ----------------------------------------- καλημέρα!!!:no1: Click για ανάπτυξη... ρε δεν υπάρχουμε! τι λέμε πάλι?! η ώρα φταίει είμαι σίγουρη! εμείς τα παγούρια παπαδίτσες τις λέμε... αυτό είναι το σωστό! τελεία κ παύλα! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :who: εγω δεν μπορω να σε σταματησω οχι πως δε σε σταματω για να βλεπω:fss: Click για ανάπτυξη... ηδονοβλεψίας μωρή?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:44 Ο Goseithor: #15.796 16-12-09 04:44 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :who: εγω δεν μπορω να σε σταματησω οχι πως δε σε σταματω για να βλεπω:fss: Click για ανάπτυξη... πως σου φαίνεται??????...παραλίγο να δεις κ εσύ κάτι εχθές:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:44 Η Darkness έγραψε: #15.797 16-12-09 04:44 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! παπάδες τι λέτε???? ----------------------------------------- μπαμπούλες/////.>??????με ποια λογική??:!: Click για ανάπτυξη... επειδη ειναι ασπρα και περιεργα μαλλον..:xixi: ειναι γαματα οταν τιναζονται σαν τρελα.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:44 Ο orathac έγραψε: #15.798 16-12-09 04:44 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! ----------------------------------------- γεια! καλα, τι ώρα κοιμηθηκες? :!: Click για ανάπτυξη... 11, μεγάλη ιστορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:45 Ο Goseithor: #15.799 16-12-09 04:45 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ρε δεν υπάρχουμε! τι λέμε πάλι?! η ώρα φταίει είμαι σίγουρη! κάτι άλλο φταίει....όχι να το παινευτω δηλαδή:who:.. :gym: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:45 Η Darkness έγραψε: #15.800 16-12-09 04:45 Αρχική Δημοσίευση από orathac: 11, μεγάλη ιστορία. Click για ανάπτυξη... δεν εχουμε υπνο οποτε ακουμε ^.^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 788 789 790 791 792 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 790 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 790 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: γμτ! με ανακάλυψες!!!!!! :who: α, ΒΑΜ μου είπες ότι πηγαίνεις στο wild rose, έτσι? δεν έχω πάει ποτέ γτ δεν είμαι ροκού αλλά έχω ακούσει ότι είναι καλό!!! βεβαίαέχω ακούσει ότι παλιότερα ήταν καλύτερο αλλά δεν ξέρω... ----------------------------------------- για "εκεί κάτω" λέμε... Click για ανάπτυξη... καλο ειναι μωρε... θα ψαξω για καλυτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:34 Η Pemptousia: #15.784 16-12-09 04:34 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: να πω ότι δεν μ αρέσει που κοιτάς????ψέμματα θα πω:fss::fss::fss:.... Click για ανάπτυξη... ωστε μπορώ ελεύθερα λοιπόν?! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ... α... για κατω..?... συνεχιστε...:fss: μονο θα βλεπω.. :xixi: Click για ανάπτυξη... αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:36 Ο Goseithor: #15.785 16-12-09 04:36 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ... α... για κατω..?... συνεχιστε...:fss: μονο θα βλεπω.. πάρε και ποπκορν ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ωστε μπορώ ελεύθερα λοιπόν?! ναι....:fss::fss::fss:...:nyxterida: Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:38 Η Darkness έγραψε: #15.786 16-12-09 04:38 εχω πιασει ηδη τα τσιπς.... :fss: δεν μου αρεσουν τα ποπ κορν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:38 Η Pemptousia: #15.787 16-12-09 04:38 μπορώ... κ να το αγγίξω? οκ, κάποιος να με σταματήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:38 Ο orathac έγραψε: #15.788 16-12-09 04:38 Μέρα, μόλις ξύπνησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:39 Η Pemptousia: #15.789 16-12-09 04:39 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εχω πιασει ηδη τα τσιπς.... :fss: δεν μου αρεσουν τα ποπ κορν Click για ανάπτυξη... τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μέρα, μόλις ξύπνησα. Click για ανάπτυξη... γεια! καλα, τι ώρα κοιμηθηκες? :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:40 Η Darkness έγραψε: #15.790 16-12-09 04:40 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! ----------------------------------------- γεια! καλα, τι ώρα κοιμηθηκες? :!: Click για ανάπτυξη... εμεις τα λεμε μπαμπουλες ανοητη... αλλα δεν το ειπα γιατι δεν θα το καταλαβαινατε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:41 Ο Goseithor: #15.791 16-12-09 04:41 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: μπορώ... κ να το αγγίξω? οκ, κάποιος να με σταματήσει! Click για ανάπτυξη... γιατί να σταματήσεις????μ αρέσει!!!!...άγγιζε άγγιζε!!!:fss:.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μέρα, μόλις ξύπνησα. Click για ανάπτυξη... καλημέρα!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:41 Η Darkness έγραψε: #15.792 16-12-09 04:41 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μέρα, μόλις ξύπνησα. Click για ανάπτυξη... :!: γεια σου.. καλη ξυπνητουρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:41 Ο Goseithor: #15.793 16-12-09 04:41 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! παπάδες τι λέτε???? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εμεις τα λεμε μπαμπουλες ανοητη... αλλα δεν το ειπα γιατι δεν θα το καταλαβαινατε.. Click για ανάπτυξη... μπαμπούλες/////.>??????με ποια λογική??:!: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:42 Η Darkness έγραψε: #15.794 16-12-09 04:42 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: μπορώ... κ να το αγγίξω? οκ, κάποιος να με σταματήσει! Click για ανάπτυξη... :who: εγω δεν μπορω να σε σταματησω οχι πως δε σε σταματω για να βλεπω:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:43 Η Pemptousia: #15.795 16-12-09 04:43 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: γιατί να σταματήσεις????μ αρέσει!!!!...άγγιζε άγγιζε!!!:fss:.... ----------------------------------------- καλημέρα!!!:no1: Click για ανάπτυξη... ρε δεν υπάρχουμε! τι λέμε πάλι?! η ώρα φταίει είμαι σίγουρη! εμείς τα παγούρια παπαδίτσες τις λέμε... αυτό είναι το σωστό! τελεία κ παύλα! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :who: εγω δεν μπορω να σε σταματησω οχι πως δε σε σταματω για να βλεπω:fss: Click για ανάπτυξη... ηδονοβλεψίας μωρή?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:44 Ο Goseithor: #15.796 16-12-09 04:44 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :who: εγω δεν μπορω να σε σταματησω οχι πως δε σε σταματω για να βλεπω:fss: Click για ανάπτυξη... πως σου φαίνεται??????...παραλίγο να δεις κ εσύ κάτι εχθές:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:44 Η Darkness έγραψε: #15.797 16-12-09 04:44 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! παπάδες τι λέτε???? ----------------------------------------- μπαμπούλες/////.>??????με ποια λογική??:!: Click για ανάπτυξη... επειδη ειναι ασπρα και περιεργα μαλλον..:xixi: ειναι γαματα οταν τιναζονται σαν τρελα.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:44 Ο orathac έγραψε: #15.798 16-12-09 04:44 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! ----------------------------------------- γεια! καλα, τι ώρα κοιμηθηκες? :!: Click για ανάπτυξη... 11, μεγάλη ιστορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:45 Ο Goseithor: #15.799 16-12-09 04:45 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ρε δεν υπάρχουμε! τι λέμε πάλι?! η ώρα φταίει είμαι σίγουρη! κάτι άλλο φταίει....όχι να το παινευτω δηλαδή:who:.. :gym: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:45 Η Darkness έγραψε: #15.800 16-12-09 04:45 Αρχική Δημοσίευση από orathac: 11, μεγάλη ιστορία. Click για ανάπτυξη... δεν εχουμε υπνο οποτε ακουμε ^.^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 788 789 790 791 792 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 790 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 790 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: να πω ότι δεν μ αρέσει που κοιτάς????ψέμματα θα πω:fss::fss::fss:.... Click για ανάπτυξη... ωστε μπορώ ελεύθερα λοιπόν?! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ... α... για κατω..?... συνεχιστε...:fss: μονο θα βλεπω.. :xixi: Click για ανάπτυξη... αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:36 Ο Goseithor: #15.785 16-12-09 04:36 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ... α... για κατω..?... συνεχιστε...:fss: μονο θα βλεπω.. πάρε και ποπκορν ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ωστε μπορώ ελεύθερα λοιπόν?! ναι....:fss::fss::fss:...:nyxterida: Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:38 Η Darkness έγραψε: #15.786 16-12-09 04:38 εχω πιασει ηδη τα τσιπς.... :fss: δεν μου αρεσουν τα ποπ κορν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:38 Η Pemptousia: #15.787 16-12-09 04:38 μπορώ... κ να το αγγίξω? οκ, κάποιος να με σταματήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:38 Ο orathac έγραψε: #15.788 16-12-09 04:38 Μέρα, μόλις ξύπνησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:39 Η Pemptousia: #15.789 16-12-09 04:39 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εχω πιασει ηδη τα τσιπς.... :fss: δεν μου αρεσουν τα ποπ κορν Click για ανάπτυξη... τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μέρα, μόλις ξύπνησα. Click για ανάπτυξη... γεια! καλα, τι ώρα κοιμηθηκες? :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:40 Η Darkness έγραψε: #15.790 16-12-09 04:40 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! ----------------------------------------- γεια! καλα, τι ώρα κοιμηθηκες? :!: Click για ανάπτυξη... εμεις τα λεμε μπαμπουλες ανοητη... αλλα δεν το ειπα γιατι δεν θα το καταλαβαινατε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:41 Ο Goseithor: #15.791 16-12-09 04:41 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: μπορώ... κ να το αγγίξω? οκ, κάποιος να με σταματήσει! Click για ανάπτυξη... γιατί να σταματήσεις????μ αρέσει!!!!...άγγιζε άγγιζε!!!:fss:.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μέρα, μόλις ξύπνησα. Click για ανάπτυξη... καλημέρα!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:41 Η Darkness έγραψε: #15.792 16-12-09 04:41 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μέρα, μόλις ξύπνησα. Click για ανάπτυξη... :!: γεια σου.. καλη ξυπνητουρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:41 Ο Goseithor: #15.793 16-12-09 04:41 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! παπάδες τι λέτε???? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εμεις τα λεμε μπαμπουλες ανοητη... αλλα δεν το ειπα γιατι δεν θα το καταλαβαινατε.. Click για ανάπτυξη... μπαμπούλες/////.>??????με ποια λογική??:!: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:42 Η Darkness έγραψε: #15.794 16-12-09 04:42 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: μπορώ... κ να το αγγίξω? οκ, κάποιος να με σταματήσει! Click για ανάπτυξη... :who: εγω δεν μπορω να σε σταματησω οχι πως δε σε σταματω για να βλεπω:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:43 Η Pemptousia: #15.795 16-12-09 04:43 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: γιατί να σταματήσεις????μ αρέσει!!!!...άγγιζε άγγιζε!!!:fss:.... ----------------------------------------- καλημέρα!!!:no1: Click για ανάπτυξη... ρε δεν υπάρχουμε! τι λέμε πάλι?! η ώρα φταίει είμαι σίγουρη! εμείς τα παγούρια παπαδίτσες τις λέμε... αυτό είναι το σωστό! τελεία κ παύλα! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :who: εγω δεν μπορω να σε σταματησω οχι πως δε σε σταματω για να βλεπω:fss: Click για ανάπτυξη... ηδονοβλεψίας μωρή?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:44 Ο Goseithor: #15.796 16-12-09 04:44 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :who: εγω δεν μπορω να σε σταματησω οχι πως δε σε σταματω για να βλεπω:fss: Click για ανάπτυξη... πως σου φαίνεται??????...παραλίγο να δεις κ εσύ κάτι εχθές:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:44 Η Darkness έγραψε: #15.797 16-12-09 04:44 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! παπάδες τι λέτε???? ----------------------------------------- μπαμπούλες/////.>??????με ποια λογική??:!: Click για ανάπτυξη... επειδη ειναι ασπρα και περιεργα μαλλον..:xixi: ειναι γαματα οταν τιναζονται σαν τρελα.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:44 Ο orathac έγραψε: #15.798 16-12-09 04:44 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! ----------------------------------------- γεια! καλα, τι ώρα κοιμηθηκες? :!: Click για ανάπτυξη... 11, μεγάλη ιστορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:45 Ο Goseithor: #15.799 16-12-09 04:45 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ρε δεν υπάρχουμε! τι λέμε πάλι?! η ώρα φταίει είμαι σίγουρη! κάτι άλλο φταίει....όχι να το παινευτω δηλαδή:who:.. :gym: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:45 Η Darkness έγραψε: #15.800 16-12-09 04:45 Αρχική Δημοσίευση από orathac: 11, μεγάλη ιστορία. Click για ανάπτυξη... δεν εχουμε υπνο οποτε ακουμε ^.^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 788 789 790 791 792 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 790 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 790 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ... α... για κατω..?... συνεχιστε...:fss: μονο θα βλεπω.. πάρε και ποπκορν ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ωστε μπορώ ελεύθερα λοιπόν?! ναι....:fss::fss::fss:...:nyxterida: Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:38 Η Darkness έγραψε: #15.786 16-12-09 04:38 εχω πιασει ηδη τα τσιπς.... :fss: δεν μου αρεσουν τα ποπ κορν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:38 Η Pemptousia: #15.787 16-12-09 04:38 μπορώ... κ να το αγγίξω? οκ, κάποιος να με σταματήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:38 Ο orathac έγραψε: #15.788 16-12-09 04:38 Μέρα, μόλις ξύπνησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:39 Η Pemptousia: #15.789 16-12-09 04:39 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εχω πιασει ηδη τα τσιπς.... :fss: δεν μου αρεσουν τα ποπ κορν Click για ανάπτυξη... τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μέρα, μόλις ξύπνησα. Click για ανάπτυξη... γεια! καλα, τι ώρα κοιμηθηκες? :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:40 Η Darkness έγραψε: #15.790 16-12-09 04:40 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! ----------------------------------------- γεια! καλα, τι ώρα κοιμηθηκες? :!: Click για ανάπτυξη... εμεις τα λεμε μπαμπουλες ανοητη... αλλα δεν το ειπα γιατι δεν θα το καταλαβαινατε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:41 Ο Goseithor: #15.791 16-12-09 04:41 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: μπορώ... κ να το αγγίξω? οκ, κάποιος να με σταματήσει! Click για ανάπτυξη... γιατί να σταματήσεις????μ αρέσει!!!!...άγγιζε άγγιζε!!!:fss:.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μέρα, μόλις ξύπνησα. Click για ανάπτυξη... καλημέρα!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:41 Η Darkness έγραψε: #15.792 16-12-09 04:41 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μέρα, μόλις ξύπνησα. Click για ανάπτυξη... :!: γεια σου.. καλη ξυπνητουρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:41 Ο Goseithor: #15.793 16-12-09 04:41 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! παπάδες τι λέτε???? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εμεις τα λεμε μπαμπουλες ανοητη... αλλα δεν το ειπα γιατι δεν θα το καταλαβαινατε.. Click για ανάπτυξη... μπαμπούλες/////.>??????με ποια λογική??:!: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:42 Η Darkness έγραψε: #15.794 16-12-09 04:42 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: μπορώ... κ να το αγγίξω? οκ, κάποιος να με σταματήσει! Click για ανάπτυξη... :who: εγω δεν μπορω να σε σταματησω οχι πως δε σε σταματω για να βλεπω:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:43 Η Pemptousia: #15.795 16-12-09 04:43 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: γιατί να σταματήσεις????μ αρέσει!!!!...άγγιζε άγγιζε!!!:fss:.... ----------------------------------------- καλημέρα!!!:no1: Click για ανάπτυξη... ρε δεν υπάρχουμε! τι λέμε πάλι?! η ώρα φταίει είμαι σίγουρη! εμείς τα παγούρια παπαδίτσες τις λέμε... αυτό είναι το σωστό! τελεία κ παύλα! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :who: εγω δεν μπορω να σε σταματησω οχι πως δε σε σταματω για να βλεπω:fss: Click για ανάπτυξη... ηδονοβλεψίας μωρή?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:44 Ο Goseithor: #15.796 16-12-09 04:44 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :who: εγω δεν μπορω να σε σταματησω οχι πως δε σε σταματω για να βλεπω:fss: Click για ανάπτυξη... πως σου φαίνεται??????...παραλίγο να δεις κ εσύ κάτι εχθές:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:44 Η Darkness έγραψε: #15.797 16-12-09 04:44 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! παπάδες τι λέτε???? ----------------------------------------- μπαμπούλες/////.>??????με ποια λογική??:!: Click για ανάπτυξη... επειδη ειναι ασπρα και περιεργα μαλλον..:xixi: ειναι γαματα οταν τιναζονται σαν τρελα.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:44 Ο orathac έγραψε: #15.798 16-12-09 04:44 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! ----------------------------------------- γεια! καλα, τι ώρα κοιμηθηκες? :!: Click για ανάπτυξη... 11, μεγάλη ιστορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:45 Ο Goseithor: #15.799 16-12-09 04:45 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ρε δεν υπάρχουμε! τι λέμε πάλι?! η ώρα φταίει είμαι σίγουρη! κάτι άλλο φταίει....όχι να το παινευτω δηλαδή:who:.. :gym: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:45 Η Darkness έγραψε: #15.800 16-12-09 04:45 Αρχική Δημοσίευση από orathac: 11, μεγάλη ιστορία. Click για ανάπτυξη... δεν εχουμε υπνο οποτε ακουμε ^.^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 788 789 790 791 792 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 790 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 790 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εχω πιασει ηδη τα τσιπς.... :fss: δεν μου αρεσουν τα ποπ κορν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:38 Η Pemptousia: #15.787 16-12-09 04:38 μπορώ... κ να το αγγίξω? οκ, κάποιος να με σταματήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:38 Ο orathac έγραψε: #15.788 16-12-09 04:38 Μέρα, μόλις ξύπνησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:39 Η Pemptousia: #15.789 16-12-09 04:39 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εχω πιασει ηδη τα τσιπς.... :fss: δεν μου αρεσουν τα ποπ κορν Click για ανάπτυξη... τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μέρα, μόλις ξύπνησα. Click για ανάπτυξη... γεια! καλα, τι ώρα κοιμηθηκες? :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:40 Η Darkness έγραψε: #15.790 16-12-09 04:40 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! ----------------------------------------- γεια! καλα, τι ώρα κοιμηθηκες? :!: Click για ανάπτυξη... εμεις τα λεμε μπαμπουλες ανοητη... αλλα δεν το ειπα γιατι δεν θα το καταλαβαινατε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:41 Ο Goseithor: #15.791 16-12-09 04:41 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: μπορώ... κ να το αγγίξω? οκ, κάποιος να με σταματήσει! Click για ανάπτυξη... γιατί να σταματήσεις????μ αρέσει!!!!...άγγιζε άγγιζε!!!:fss:.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μέρα, μόλις ξύπνησα. Click για ανάπτυξη... καλημέρα!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:41 Η Darkness έγραψε: #15.792 16-12-09 04:41 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μέρα, μόλις ξύπνησα. Click για ανάπτυξη... :!: γεια σου.. καλη ξυπνητουρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:41 Ο Goseithor: #15.793 16-12-09 04:41 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! παπάδες τι λέτε???? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εμεις τα λεμε μπαμπουλες ανοητη... αλλα δεν το ειπα γιατι δεν θα το καταλαβαινατε.. Click για ανάπτυξη... μπαμπούλες/////.>??????με ποια λογική??:!: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:42 Η Darkness έγραψε: #15.794 16-12-09 04:42 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: μπορώ... κ να το αγγίξω? οκ, κάποιος να με σταματήσει! Click για ανάπτυξη... :who: εγω δεν μπορω να σε σταματησω οχι πως δε σε σταματω για να βλεπω:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:43 Η Pemptousia: #15.795 16-12-09 04:43 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: γιατί να σταματήσεις????μ αρέσει!!!!...άγγιζε άγγιζε!!!:fss:.... ----------------------------------------- καλημέρα!!!:no1: Click για ανάπτυξη... ρε δεν υπάρχουμε! τι λέμε πάλι?! η ώρα φταίει είμαι σίγουρη! εμείς τα παγούρια παπαδίτσες τις λέμε... αυτό είναι το σωστό! τελεία κ παύλα! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :who: εγω δεν μπορω να σε σταματησω οχι πως δε σε σταματω για να βλεπω:fss: Click για ανάπτυξη... ηδονοβλεψίας μωρή?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:44 Ο Goseithor: #15.796 16-12-09 04:44 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :who: εγω δεν μπορω να σε σταματησω οχι πως δε σε σταματω για να βλεπω:fss: Click για ανάπτυξη... πως σου φαίνεται??????...παραλίγο να δεις κ εσύ κάτι εχθές:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:44 Η Darkness έγραψε: #15.797 16-12-09 04:44 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! παπάδες τι λέτε???? ----------------------------------------- μπαμπούλες/////.>??????με ποια λογική??:!: Click για ανάπτυξη... επειδη ειναι ασπρα και περιεργα μαλλον..:xixi: ειναι γαματα οταν τιναζονται σαν τρελα.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:44 Ο orathac έγραψε: #15.798 16-12-09 04:44 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! ----------------------------------------- γεια! καλα, τι ώρα κοιμηθηκες? :!: Click για ανάπτυξη... 11, μεγάλη ιστορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:45 Ο Goseithor: #15.799 16-12-09 04:45 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ρε δεν υπάρχουμε! τι λέμε πάλι?! η ώρα φταίει είμαι σίγουρη! κάτι άλλο φταίει....όχι να το παινευτω δηλαδή:who:.. :gym: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:45 Η Darkness έγραψε: #15.800 16-12-09 04:45 Αρχική Δημοσίευση από orathac: 11, μεγάλη ιστορία. Click για ανάπτυξη... δεν εχουμε υπνο οποτε ακουμε ^.^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 788 789 790 791 792 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 790 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 790 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μπορώ... κ να το αγγίξω? οκ, κάποιος να με σταματήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:38 Ο orathac έγραψε: #15.788 16-12-09 04:38 Μέρα, μόλις ξύπνησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:39 Η Pemptousia: #15.789 16-12-09 04:39 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εχω πιασει ηδη τα τσιπς.... :fss: δεν μου αρεσουν τα ποπ κορν Click για ανάπτυξη... τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μέρα, μόλις ξύπνησα. Click για ανάπτυξη... γεια! καλα, τι ώρα κοιμηθηκες? :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:40 Η Darkness έγραψε: #15.790 16-12-09 04:40 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! ----------------------------------------- γεια! καλα, τι ώρα κοιμηθηκες? :!: Click για ανάπτυξη... εμεις τα λεμε μπαμπουλες ανοητη... αλλα δεν το ειπα γιατι δεν θα το καταλαβαινατε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:41 Ο Goseithor: #15.791 16-12-09 04:41 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: μπορώ... κ να το αγγίξω? οκ, κάποιος να με σταματήσει! Click για ανάπτυξη... γιατί να σταματήσεις????μ αρέσει!!!!...άγγιζε άγγιζε!!!:fss:.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μέρα, μόλις ξύπνησα. Click για ανάπτυξη... καλημέρα!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:41 Η Darkness έγραψε: #15.792 16-12-09 04:41 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μέρα, μόλις ξύπνησα. Click για ανάπτυξη... :!: γεια σου.. καλη ξυπνητουρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:41 Ο Goseithor: #15.793 16-12-09 04:41 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! παπάδες τι λέτε???? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εμεις τα λεμε μπαμπουλες ανοητη... αλλα δεν το ειπα γιατι δεν θα το καταλαβαινατε.. Click για ανάπτυξη... μπαμπούλες/////.>??????με ποια λογική??:!: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:42 Η Darkness έγραψε: #15.794 16-12-09 04:42 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: μπορώ... κ να το αγγίξω? οκ, κάποιος να με σταματήσει! Click για ανάπτυξη... :who: εγω δεν μπορω να σε σταματησω οχι πως δε σε σταματω για να βλεπω:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:43 Η Pemptousia: #15.795 16-12-09 04:43 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: γιατί να σταματήσεις????μ αρέσει!!!!...άγγιζε άγγιζε!!!:fss:.... ----------------------------------------- καλημέρα!!!:no1: Click για ανάπτυξη... ρε δεν υπάρχουμε! τι λέμε πάλι?! η ώρα φταίει είμαι σίγουρη! εμείς τα παγούρια παπαδίτσες τις λέμε... αυτό είναι το σωστό! τελεία κ παύλα! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :who: εγω δεν μπορω να σε σταματησω οχι πως δε σε σταματω για να βλεπω:fss: Click για ανάπτυξη... ηδονοβλεψίας μωρή?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:44 Ο Goseithor: #15.796 16-12-09 04:44 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :who: εγω δεν μπορω να σε σταματησω οχι πως δε σε σταματω για να βλεπω:fss: Click για ανάπτυξη... πως σου φαίνεται??????...παραλίγο να δεις κ εσύ κάτι εχθές:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:44 Η Darkness έγραψε: #15.797 16-12-09 04:44 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! παπάδες τι λέτε???? ----------------------------------------- μπαμπούλες/////.>??????με ποια λογική??:!: Click για ανάπτυξη... επειδη ειναι ασπρα και περιεργα μαλλον..:xixi: ειναι γαματα οταν τιναζονται σαν τρελα.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:44 Ο orathac έγραψε: #15.798 16-12-09 04:44 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! ----------------------------------------- γεια! καλα, τι ώρα κοιμηθηκες? :!: Click για ανάπτυξη... 11, μεγάλη ιστορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:45 Ο Goseithor: #15.799 16-12-09 04:45 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ρε δεν υπάρχουμε! τι λέμε πάλι?! η ώρα φταίει είμαι σίγουρη! κάτι άλλο φταίει....όχι να το παινευτω δηλαδή:who:.. :gym: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:45 Η Darkness έγραψε: #15.800 16-12-09 04:45 Αρχική Δημοσίευση από orathac: 11, μεγάλη ιστορία. Click για ανάπτυξη... δεν εχουμε υπνο οποτε ακουμε ^.^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 788 789 790 791 792 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 790 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 790 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μέρα, μόλις ξύπνησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:39 Η Pemptousia: #15.789 16-12-09 04:39 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εχω πιασει ηδη τα τσιπς.... :fss: δεν μου αρεσουν τα ποπ κορν Click για ανάπτυξη... τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μέρα, μόλις ξύπνησα. Click για ανάπτυξη... γεια! καλα, τι ώρα κοιμηθηκες? :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:40 Η Darkness έγραψε: #15.790 16-12-09 04:40 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! ----------------------------------------- γεια! καλα, τι ώρα κοιμηθηκες? :!: Click για ανάπτυξη... εμεις τα λεμε μπαμπουλες ανοητη... αλλα δεν το ειπα γιατι δεν θα το καταλαβαινατε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:41 Ο Goseithor: #15.791 16-12-09 04:41 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: μπορώ... κ να το αγγίξω? οκ, κάποιος να με σταματήσει! Click για ανάπτυξη... γιατί να σταματήσεις????μ αρέσει!!!!...άγγιζε άγγιζε!!!:fss:.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μέρα, μόλις ξύπνησα. Click για ανάπτυξη... καλημέρα!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:41 Η Darkness έγραψε: #15.792 16-12-09 04:41 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μέρα, μόλις ξύπνησα. Click για ανάπτυξη... :!: γεια σου.. καλη ξυπνητουρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:41 Ο Goseithor: #15.793 16-12-09 04:41 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! παπάδες τι λέτε???? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εμεις τα λεμε μπαμπουλες ανοητη... αλλα δεν το ειπα γιατι δεν θα το καταλαβαινατε.. Click για ανάπτυξη... μπαμπούλες/////.>??????με ποια λογική??:!: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:42 Η Darkness έγραψε: #15.794 16-12-09 04:42 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: μπορώ... κ να το αγγίξω? οκ, κάποιος να με σταματήσει! Click για ανάπτυξη... :who: εγω δεν μπορω να σε σταματησω οχι πως δε σε σταματω για να βλεπω:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:43 Η Pemptousia: #15.795 16-12-09 04:43 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: γιατί να σταματήσεις????μ αρέσει!!!!...άγγιζε άγγιζε!!!:fss:.... ----------------------------------------- καλημέρα!!!:no1: Click για ανάπτυξη... ρε δεν υπάρχουμε! τι λέμε πάλι?! η ώρα φταίει είμαι σίγουρη! εμείς τα παγούρια παπαδίτσες τις λέμε... αυτό είναι το σωστό! τελεία κ παύλα! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :who: εγω δεν μπορω να σε σταματησω οχι πως δε σε σταματω για να βλεπω:fss: Click για ανάπτυξη... ηδονοβλεψίας μωρή?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:44 Ο Goseithor: #15.796 16-12-09 04:44 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :who: εγω δεν μπορω να σε σταματησω οχι πως δε σε σταματω για να βλεπω:fss: Click για ανάπτυξη... πως σου φαίνεται??????...παραλίγο να δεις κ εσύ κάτι εχθές:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:44 Η Darkness έγραψε: #15.797 16-12-09 04:44 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! παπάδες τι λέτε???? ----------------------------------------- μπαμπούλες/////.>??????με ποια λογική??:!: Click για ανάπτυξη... επειδη ειναι ασπρα και περιεργα μαλλον..:xixi: ειναι γαματα οταν τιναζονται σαν τρελα.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:44 Ο orathac έγραψε: #15.798 16-12-09 04:44 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! ----------------------------------------- γεια! καλα, τι ώρα κοιμηθηκες? :!: Click για ανάπτυξη... 11, μεγάλη ιστορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:45 Ο Goseithor: #15.799 16-12-09 04:45 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ρε δεν υπάρχουμε! τι λέμε πάλι?! η ώρα φταίει είμαι σίγουρη! κάτι άλλο φταίει....όχι να το παινευτω δηλαδή:who:.. :gym: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:45 Η Darkness έγραψε: #15.800 16-12-09 04:45 Αρχική Δημοσίευση από orathac: 11, μεγάλη ιστορία. Click για ανάπτυξη... δεν εχουμε υπνο οποτε ακουμε ^.^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 788 789 790 791 792 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 790 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 790 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εχω πιασει ηδη τα τσιπς.... :fss: δεν μου αρεσουν τα ποπ κορν Click για ανάπτυξη... τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μέρα, μόλις ξύπνησα. Click για ανάπτυξη... γεια! καλα, τι ώρα κοιμηθηκες? :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:40 Η Darkness έγραψε: #15.790 16-12-09 04:40 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! ----------------------------------------- γεια! καλα, τι ώρα κοιμηθηκες? :!: Click για ανάπτυξη... εμεις τα λεμε μπαμπουλες ανοητη... αλλα δεν το ειπα γιατι δεν θα το καταλαβαινατε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:41 Ο Goseithor: #15.791 16-12-09 04:41 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: μπορώ... κ να το αγγίξω? οκ, κάποιος να με σταματήσει! Click για ανάπτυξη... γιατί να σταματήσεις????μ αρέσει!!!!...άγγιζε άγγιζε!!!:fss:.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μέρα, μόλις ξύπνησα. Click για ανάπτυξη... καλημέρα!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:41 Η Darkness έγραψε: #15.792 16-12-09 04:41 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μέρα, μόλις ξύπνησα. Click για ανάπτυξη... :!: γεια σου.. καλη ξυπνητουρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:41 Ο Goseithor: #15.793 16-12-09 04:41 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! παπάδες τι λέτε???? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εμεις τα λεμε μπαμπουλες ανοητη... αλλα δεν το ειπα γιατι δεν θα το καταλαβαινατε.. Click για ανάπτυξη... μπαμπούλες/////.>??????με ποια λογική??:!: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:42 Η Darkness έγραψε: #15.794 16-12-09 04:42 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: μπορώ... κ να το αγγίξω? οκ, κάποιος να με σταματήσει! Click για ανάπτυξη... :who: εγω δεν μπορω να σε σταματησω οχι πως δε σε σταματω για να βλεπω:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:43 Η Pemptousia: #15.795 16-12-09 04:43 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: γιατί να σταματήσεις????μ αρέσει!!!!...άγγιζε άγγιζε!!!:fss:.... ----------------------------------------- καλημέρα!!!:no1: Click για ανάπτυξη... ρε δεν υπάρχουμε! τι λέμε πάλι?! η ώρα φταίει είμαι σίγουρη! εμείς τα παγούρια παπαδίτσες τις λέμε... αυτό είναι το σωστό! τελεία κ παύλα! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :who: εγω δεν μπορω να σε σταματησω οχι πως δε σε σταματω για να βλεπω:fss: Click για ανάπτυξη... ηδονοβλεψίας μωρή?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:44 Ο Goseithor: #15.796 16-12-09 04:44 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :who: εγω δεν μπορω να σε σταματησω οχι πως δε σε σταματω για να βλεπω:fss: Click για ανάπτυξη... πως σου φαίνεται??????...παραλίγο να δεις κ εσύ κάτι εχθές:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:44 Η Darkness έγραψε: #15.797 16-12-09 04:44 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! παπάδες τι λέτε???? ----------------------------------------- μπαμπούλες/////.>??????με ποια λογική??:!: Click για ανάπτυξη... επειδη ειναι ασπρα και περιεργα μαλλον..:xixi: ειναι γαματα οταν τιναζονται σαν τρελα.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:44 Ο orathac έγραψε: #15.798 16-12-09 04:44 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! ----------------------------------------- γεια! καλα, τι ώρα κοιμηθηκες? :!: Click για ανάπτυξη... 11, μεγάλη ιστορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:45 Ο Goseithor: #15.799 16-12-09 04:45 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ρε δεν υπάρχουμε! τι λέμε πάλι?! η ώρα φταίει είμαι σίγουρη! κάτι άλλο φταίει....όχι να το παινευτω δηλαδή:who:.. :gym: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:45 Η Darkness έγραψε: #15.800 16-12-09 04:45 Αρχική Δημοσίευση από orathac: 11, μεγάλη ιστορία. Click για ανάπτυξη... δεν εχουμε υπνο οποτε ακουμε ^.^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 788 789 790 791 792 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 790 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 790 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! ----------------------------------------- γεια! καλα, τι ώρα κοιμηθηκες? :!: Click για ανάπτυξη... εμεις τα λεμε μπαμπουλες ανοητη... αλλα δεν το ειπα γιατι δεν θα το καταλαβαινατε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:41 Ο Goseithor: #15.791 16-12-09 04:41 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: μπορώ... κ να το αγγίξω? οκ, κάποιος να με σταματήσει! Click για ανάπτυξη... γιατί να σταματήσεις????μ αρέσει!!!!...άγγιζε άγγιζε!!!:fss:.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μέρα, μόλις ξύπνησα. Click για ανάπτυξη... καλημέρα!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:41 Η Darkness έγραψε: #15.792 16-12-09 04:41 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μέρα, μόλις ξύπνησα. Click για ανάπτυξη... :!: γεια σου.. καλη ξυπνητουρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:41 Ο Goseithor: #15.793 16-12-09 04:41 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! παπάδες τι λέτε???? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εμεις τα λεμε μπαμπουλες ανοητη... αλλα δεν το ειπα γιατι δεν θα το καταλαβαινατε.. Click για ανάπτυξη... μπαμπούλες/////.>??????με ποια λογική??:!: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:42 Η Darkness έγραψε: #15.794 16-12-09 04:42 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: μπορώ... κ να το αγγίξω? οκ, κάποιος να με σταματήσει! Click για ανάπτυξη... :who: εγω δεν μπορω να σε σταματησω οχι πως δε σε σταματω για να βλεπω:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:43 Η Pemptousia: #15.795 16-12-09 04:43 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: γιατί να σταματήσεις????μ αρέσει!!!!...άγγιζε άγγιζε!!!:fss:.... ----------------------------------------- καλημέρα!!!:no1: Click για ανάπτυξη... ρε δεν υπάρχουμε! τι λέμε πάλι?! η ώρα φταίει είμαι σίγουρη! εμείς τα παγούρια παπαδίτσες τις λέμε... αυτό είναι το σωστό! τελεία κ παύλα! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :who: εγω δεν μπορω να σε σταματησω οχι πως δε σε σταματω για να βλεπω:fss: Click για ανάπτυξη... ηδονοβλεψίας μωρή?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:44 Ο Goseithor: #15.796 16-12-09 04:44 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :who: εγω δεν μπορω να σε σταματησω οχι πως δε σε σταματω για να βλεπω:fss: Click για ανάπτυξη... πως σου φαίνεται??????...παραλίγο να δεις κ εσύ κάτι εχθές:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:44 Η Darkness έγραψε: #15.797 16-12-09 04:44 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! παπάδες τι λέτε???? ----------------------------------------- μπαμπούλες/////.>??????με ποια λογική??:!: Click για ανάπτυξη... επειδη ειναι ασπρα και περιεργα μαλλον..:xixi: ειναι γαματα οταν τιναζονται σαν τρελα.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:44 Ο orathac έγραψε: #15.798 16-12-09 04:44 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! ----------------------------------------- γεια! καλα, τι ώρα κοιμηθηκες? :!: Click για ανάπτυξη... 11, μεγάλη ιστορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:45 Ο Goseithor: #15.799 16-12-09 04:45 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ρε δεν υπάρχουμε! τι λέμε πάλι?! η ώρα φταίει είμαι σίγουρη! κάτι άλλο φταίει....όχι να το παινευτω δηλαδή:who:.. :gym: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:45 Η Darkness έγραψε: #15.800 16-12-09 04:45 Αρχική Δημοσίευση από orathac: 11, μεγάλη ιστορία. Click για ανάπτυξη... δεν εχουμε υπνο οποτε ακουμε ^.^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 788 789 790 791 792 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 790 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 790 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: μπορώ... κ να το αγγίξω? οκ, κάποιος να με σταματήσει! Click για ανάπτυξη... γιατί να σταματήσεις????μ αρέσει!!!!...άγγιζε άγγιζε!!!:fss:.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μέρα, μόλις ξύπνησα. Click για ανάπτυξη... καλημέρα!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:41 Η Darkness έγραψε: #15.792 16-12-09 04:41 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μέρα, μόλις ξύπνησα. Click για ανάπτυξη... :!: γεια σου.. καλη ξυπνητουρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:41 Ο Goseithor: #15.793 16-12-09 04:41 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! παπάδες τι λέτε???? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εμεις τα λεμε μπαμπουλες ανοητη... αλλα δεν το ειπα γιατι δεν θα το καταλαβαινατε.. Click για ανάπτυξη... μπαμπούλες/////.>??????με ποια λογική??:!: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:42 Η Darkness έγραψε: #15.794 16-12-09 04:42 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: μπορώ... κ να το αγγίξω? οκ, κάποιος να με σταματήσει! Click για ανάπτυξη... :who: εγω δεν μπορω να σε σταματησω οχι πως δε σε σταματω για να βλεπω:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:43 Η Pemptousia: #15.795 16-12-09 04:43 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: γιατί να σταματήσεις????μ αρέσει!!!!...άγγιζε άγγιζε!!!:fss:.... ----------------------------------------- καλημέρα!!!:no1: Click για ανάπτυξη... ρε δεν υπάρχουμε! τι λέμε πάλι?! η ώρα φταίει είμαι σίγουρη! εμείς τα παγούρια παπαδίτσες τις λέμε... αυτό είναι το σωστό! τελεία κ παύλα! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :who: εγω δεν μπορω να σε σταματησω οχι πως δε σε σταματω για να βλεπω:fss: Click για ανάπτυξη... ηδονοβλεψίας μωρή?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:44 Ο Goseithor: #15.796 16-12-09 04:44 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :who: εγω δεν μπορω να σε σταματησω οχι πως δε σε σταματω για να βλεπω:fss: Click για ανάπτυξη... πως σου φαίνεται??????...παραλίγο να δεις κ εσύ κάτι εχθές:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:44 Η Darkness έγραψε: #15.797 16-12-09 04:44 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! παπάδες τι λέτε???? ----------------------------------------- μπαμπούλες/////.>??????με ποια λογική??:!: Click για ανάπτυξη... επειδη ειναι ασπρα και περιεργα μαλλον..:xixi: ειναι γαματα οταν τιναζονται σαν τρελα.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:44 Ο orathac έγραψε: #15.798 16-12-09 04:44 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! ----------------------------------------- γεια! καλα, τι ώρα κοιμηθηκες? :!: Click για ανάπτυξη... 11, μεγάλη ιστορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:45 Ο Goseithor: #15.799 16-12-09 04:45 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ρε δεν υπάρχουμε! τι λέμε πάλι?! η ώρα φταίει είμαι σίγουρη! κάτι άλλο φταίει....όχι να το παινευτω δηλαδή:who:.. :gym: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:45 Η Darkness έγραψε: #15.800 16-12-09 04:45 Αρχική Δημοσίευση από orathac: 11, μεγάλη ιστορία. Click για ανάπτυξη... δεν εχουμε υπνο οποτε ακουμε ^.^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 788 789 790 791 792 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 790 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 790 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μέρα, μόλις ξύπνησα. Click για ανάπτυξη... :!: γεια σου.. καλη ξυπνητουρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:41 Ο Goseithor: #15.793 16-12-09 04:41 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! παπάδες τι λέτε???? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εμεις τα λεμε μπαμπουλες ανοητη... αλλα δεν το ειπα γιατι δεν θα το καταλαβαινατε.. Click για ανάπτυξη... μπαμπούλες/////.>??????με ποια λογική??:!: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:42 Η Darkness έγραψε: #15.794 16-12-09 04:42 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: μπορώ... κ να το αγγίξω? οκ, κάποιος να με σταματήσει! Click για ανάπτυξη... :who: εγω δεν μπορω να σε σταματησω οχι πως δε σε σταματω για να βλεπω:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:43 Η Pemptousia: #15.795 16-12-09 04:43 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: γιατί να σταματήσεις????μ αρέσει!!!!...άγγιζε άγγιζε!!!:fss:.... ----------------------------------------- καλημέρα!!!:no1: Click για ανάπτυξη... ρε δεν υπάρχουμε! τι λέμε πάλι?! η ώρα φταίει είμαι σίγουρη! εμείς τα παγούρια παπαδίτσες τις λέμε... αυτό είναι το σωστό! τελεία κ παύλα! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :who: εγω δεν μπορω να σε σταματησω οχι πως δε σε σταματω για να βλεπω:fss: Click για ανάπτυξη... ηδονοβλεψίας μωρή?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:44 Ο Goseithor: #15.796 16-12-09 04:44 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :who: εγω δεν μπορω να σε σταματησω οχι πως δε σε σταματω για να βλεπω:fss: Click για ανάπτυξη... πως σου φαίνεται??????...παραλίγο να δεις κ εσύ κάτι εχθές:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:44 Η Darkness έγραψε: #15.797 16-12-09 04:44 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! παπάδες τι λέτε???? ----------------------------------------- μπαμπούλες/////.>??????με ποια λογική??:!: Click για ανάπτυξη... επειδη ειναι ασπρα και περιεργα μαλλον..:xixi: ειναι γαματα οταν τιναζονται σαν τρελα.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:44 Ο orathac έγραψε: #15.798 16-12-09 04:44 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! ----------------------------------------- γεια! καλα, τι ώρα κοιμηθηκες? :!: Click για ανάπτυξη... 11, μεγάλη ιστορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:45 Ο Goseithor: #15.799 16-12-09 04:45 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ρε δεν υπάρχουμε! τι λέμε πάλι?! η ώρα φταίει είμαι σίγουρη! κάτι άλλο φταίει....όχι να το παινευτω δηλαδή:who:.. :gym: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:45 Η Darkness έγραψε: #15.800 16-12-09 04:45 Αρχική Δημοσίευση από orathac: 11, μεγάλη ιστορία. Click για ανάπτυξη... δεν εχουμε υπνο οποτε ακουμε ^.^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 788 789 790 791 792 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 790 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 790 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! παπάδες τι λέτε???? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εμεις τα λεμε μπαμπουλες ανοητη... αλλα δεν το ειπα γιατι δεν θα το καταλαβαινατε.. Click για ανάπτυξη... μπαμπούλες/////.>??????με ποια λογική??:!: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:42 Η Darkness έγραψε: #15.794 16-12-09 04:42 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: μπορώ... κ να το αγγίξω? οκ, κάποιος να με σταματήσει! Click για ανάπτυξη... :who: εγω δεν μπορω να σε σταματησω οχι πως δε σε σταματω για να βλεπω:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:43 Η Pemptousia: #15.795 16-12-09 04:43 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: γιατί να σταματήσεις????μ αρέσει!!!!...άγγιζε άγγιζε!!!:fss:.... ----------------------------------------- καλημέρα!!!:no1: Click για ανάπτυξη... ρε δεν υπάρχουμε! τι λέμε πάλι?! η ώρα φταίει είμαι σίγουρη! εμείς τα παγούρια παπαδίτσες τις λέμε... αυτό είναι το σωστό! τελεία κ παύλα! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :who: εγω δεν μπορω να σε σταματησω οχι πως δε σε σταματω για να βλεπω:fss: Click για ανάπτυξη... ηδονοβλεψίας μωρή?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:44 Ο Goseithor: #15.796 16-12-09 04:44 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :who: εγω δεν μπορω να σε σταματησω οχι πως δε σε σταματω για να βλεπω:fss: Click για ανάπτυξη... πως σου φαίνεται??????...παραλίγο να δεις κ εσύ κάτι εχθές:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:44 Η Darkness έγραψε: #15.797 16-12-09 04:44 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! παπάδες τι λέτε???? ----------------------------------------- μπαμπούλες/////.>??????με ποια λογική??:!: Click για ανάπτυξη... επειδη ειναι ασπρα και περιεργα μαλλον..:xixi: ειναι γαματα οταν τιναζονται σαν τρελα.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:44 Ο orathac έγραψε: #15.798 16-12-09 04:44 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! ----------------------------------------- γεια! καλα, τι ώρα κοιμηθηκες? :!: Click για ανάπτυξη... 11, μεγάλη ιστορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:45 Ο Goseithor: #15.799 16-12-09 04:45 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ρε δεν υπάρχουμε! τι λέμε πάλι?! η ώρα φταίει είμαι σίγουρη! κάτι άλλο φταίει....όχι να το παινευτω δηλαδή:who:.. :gym: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:45 Η Darkness έγραψε: #15.800 16-12-09 04:45 Αρχική Δημοσίευση από orathac: 11, μεγάλη ιστορία. Click για ανάπτυξη... δεν εχουμε υπνο οποτε ακουμε ^.^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 788 789 790 791 792 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 790 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 790 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: μπορώ... κ να το αγγίξω? οκ, κάποιος να με σταματήσει! Click για ανάπτυξη... :who: εγω δεν μπορω να σε σταματησω οχι πως δε σε σταματω για να βλεπω:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:43 Η Pemptousia: #15.795 16-12-09 04:43 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: γιατί να σταματήσεις????μ αρέσει!!!!...άγγιζε άγγιζε!!!:fss:.... ----------------------------------------- καλημέρα!!!:no1: Click για ανάπτυξη... ρε δεν υπάρχουμε! τι λέμε πάλι?! η ώρα φταίει είμαι σίγουρη! εμείς τα παγούρια παπαδίτσες τις λέμε... αυτό είναι το σωστό! τελεία κ παύλα! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :who: εγω δεν μπορω να σε σταματησω οχι πως δε σε σταματω για να βλεπω:fss: Click για ανάπτυξη... ηδονοβλεψίας μωρή?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:44 Ο Goseithor: #15.796 16-12-09 04:44 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :who: εγω δεν μπορω να σε σταματησω οχι πως δε σε σταματω για να βλεπω:fss: Click για ανάπτυξη... πως σου φαίνεται??????...παραλίγο να δεις κ εσύ κάτι εχθές:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:44 Η Darkness έγραψε: #15.797 16-12-09 04:44 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! παπάδες τι λέτε???? ----------------------------------------- μπαμπούλες/////.>??????με ποια λογική??:!: Click για ανάπτυξη... επειδη ειναι ασπρα και περιεργα μαλλον..:xixi: ειναι γαματα οταν τιναζονται σαν τρελα.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:44 Ο orathac έγραψε: #15.798 16-12-09 04:44 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! ----------------------------------------- γεια! καλα, τι ώρα κοιμηθηκες? :!: Click για ανάπτυξη... 11, μεγάλη ιστορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:45 Ο Goseithor: #15.799 16-12-09 04:45 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ρε δεν υπάρχουμε! τι λέμε πάλι?! η ώρα φταίει είμαι σίγουρη! κάτι άλλο φταίει....όχι να το παινευτω δηλαδή:who:.. :gym: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:45 Η Darkness έγραψε: #15.800 16-12-09 04:45 Αρχική Δημοσίευση από orathac: 11, μεγάλη ιστορία. Click για ανάπτυξη... δεν εχουμε υπνο οποτε ακουμε ^.^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 788 789 790 791 792 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 790 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 790 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: γιατί να σταματήσεις????μ αρέσει!!!!...άγγιζε άγγιζε!!!:fss:.... ----------------------------------------- καλημέρα!!!:no1: Click για ανάπτυξη... ρε δεν υπάρχουμε! τι λέμε πάλι?! η ώρα φταίει είμαι σίγουρη! εμείς τα παγούρια παπαδίτσες τις λέμε... αυτό είναι το σωστό! τελεία κ παύλα! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :who: εγω δεν μπορω να σε σταματησω οχι πως δε σε σταματω για να βλεπω:fss: Click για ανάπτυξη... ηδονοβλεψίας μωρή?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:44 Ο Goseithor: #15.796 16-12-09 04:44 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :who: εγω δεν μπορω να σε σταματησω οχι πως δε σε σταματω για να βλεπω:fss: Click για ανάπτυξη... πως σου φαίνεται??????...παραλίγο να δεις κ εσύ κάτι εχθές:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:44 Η Darkness έγραψε: #15.797 16-12-09 04:44 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! παπάδες τι λέτε???? ----------------------------------------- μπαμπούλες/////.>??????με ποια λογική??:!: Click για ανάπτυξη... επειδη ειναι ασπρα και περιεργα μαλλον..:xixi: ειναι γαματα οταν τιναζονται σαν τρελα.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:44 Ο orathac έγραψε: #15.798 16-12-09 04:44 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! ----------------------------------------- γεια! καλα, τι ώρα κοιμηθηκες? :!: Click για ανάπτυξη... 11, μεγάλη ιστορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:45 Ο Goseithor: #15.799 16-12-09 04:45 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ρε δεν υπάρχουμε! τι λέμε πάλι?! η ώρα φταίει είμαι σίγουρη! κάτι άλλο φταίει....όχι να το παινευτω δηλαδή:who:.. :gym: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:45 Η Darkness έγραψε: #15.800 16-12-09 04:45 Αρχική Δημοσίευση από orathac: 11, μεγάλη ιστορία. Click για ανάπτυξη... δεν εχουμε υπνο οποτε ακουμε ^.^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 788 789 790 791 792 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 790 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 790 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :who: εγω δεν μπορω να σε σταματησω οχι πως δε σε σταματω για να βλεπω:fss: Click για ανάπτυξη... πως σου φαίνεται??????...παραλίγο να δεις κ εσύ κάτι εχθές:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:44 Η Darkness έγραψε: #15.797 16-12-09 04:44 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! παπάδες τι λέτε???? ----------------------------------------- μπαμπούλες/////.>??????με ποια λογική??:!: Click για ανάπτυξη... επειδη ειναι ασπρα και περιεργα μαλλον..:xixi: ειναι γαματα οταν τιναζονται σαν τρελα.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:44 Ο orathac έγραψε: #15.798 16-12-09 04:44 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! ----------------------------------------- γεια! καλα, τι ώρα κοιμηθηκες? :!: Click για ανάπτυξη... 11, μεγάλη ιστορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:45 Ο Goseithor: #15.799 16-12-09 04:45 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ρε δεν υπάρχουμε! τι λέμε πάλι?! η ώρα φταίει είμαι σίγουρη! κάτι άλλο φταίει....όχι να το παινευτω δηλαδή:who:.. :gym: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:45 Η Darkness έγραψε: #15.800 16-12-09 04:45 Αρχική Δημοσίευση από orathac: 11, μεγάλη ιστορία. Click για ανάπτυξη... δεν εχουμε υπνο οποτε ακουμε ^.^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 788 789 790 791 792 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 790 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 790 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! παπάδες τι λέτε???? ----------------------------------------- μπαμπούλες/////.>??????με ποια λογική??:!: Click για ανάπτυξη... επειδη ειναι ασπρα και περιεργα μαλλον..:xixi: ειναι γαματα οταν τιναζονται σαν τρελα.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:44 Ο orathac έγραψε: #15.798 16-12-09 04:44 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! ----------------------------------------- γεια! καλα, τι ώρα κοιμηθηκες? :!: Click για ανάπτυξη... 11, μεγάλη ιστορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:45 Ο Goseithor: #15.799 16-12-09 04:45 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ρε δεν υπάρχουμε! τι λέμε πάλι?! η ώρα φταίει είμαι σίγουρη! κάτι άλλο φταίει....όχι να το παινευτω δηλαδή:who:.. :gym: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:45 Η Darkness έγραψε: #15.800 16-12-09 04:45 Αρχική Δημοσίευση από orathac: 11, μεγάλη ιστορία. Click για ανάπτυξη... δεν εχουμε υπνο οποτε ακουμε ^.^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 788 789 790 791 792 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 790 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 790 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: τς τς... άκου εκεί ¨"ποπ κορν"... είχες κ στο χωριό σου ποπ κορν?! παπαδίτσες λέγονται! ----------------------------------------- γεια! καλα, τι ώρα κοιμηθηκες? :!: Click για ανάπτυξη... 11, μεγάλη ιστορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:45 Ο Goseithor: #15.799 16-12-09 04:45 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ρε δεν υπάρχουμε! τι λέμε πάλι?! η ώρα φταίει είμαι σίγουρη! κάτι άλλο φταίει....όχι να το παινευτω δηλαδή:who:.. :gym: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:45 Η Darkness έγραψε: #15.800 16-12-09 04:45 Αρχική Δημοσίευση από orathac: 11, μεγάλη ιστορία. Click για ανάπτυξη... δεν εχουμε υπνο οποτε ακουμε ^.^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 788 789 790 791 792 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 790 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 790 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ρε δεν υπάρχουμε! τι λέμε πάλι?! η ώρα φταίει είμαι σίγουρη! κάτι άλλο φταίει....όχι να το παινευτω δηλαδή:who:.. :gym: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:45 Η Darkness έγραψε: #15.800 16-12-09 04:45 Αρχική Δημοσίευση από orathac: 11, μεγάλη ιστορία. Click για ανάπτυξη... δεν εχουμε υπνο οποτε ακουμε ^.^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από orathac: 11, μεγάλη ιστορία. Click για ανάπτυξη... δεν εχουμε υπνο οποτε ακουμε ^.^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.