ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:15 Ο ledzeppelinick: #7.341 23-09-09 02:15 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Και εγώ εδώ είμαι αλλά λέω να πάω για ύπνο... Click για ανάπτυξη... Γιατι ρε φιλε Βαγγελη?? κιολας??.. πωω.. σας ψαχνω και δε σας βρισκω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:19 Η confusius: #7.342 23-09-09 02:19 Μπα,εγώ έχω ακόμη, @$#@$@Τ$%#^#@@! [Λογοκρισία ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:26 Ο ledzeppelinick: #7.343 23-09-09 02:26 Αρχική Δημοσίευση από confusius: Μπα,εγώ έχω ακόμη, @$#@$@Τ$%#^#@@! [Λογοκρισία ] Click για ανάπτυξη... Α ωραια χαιρομαι!! Τι ακριβως διαβαζεις τωρα?? Που βρισκεσαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:34 Η confusius: #7.344 23-09-09 02:34 Μέτρα μιγαδικών! αλλά εκτός απ αυτά έχω και τις ασκήσεις τις γενικής! Ωραία περνάω βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:40 Ο ledzeppelinick: #7.345 23-09-09 02:40 Αρχική Δημοσίευση από confusius: Μέτρα μιγαδικών! αλλά εκτός απ αυτά έχω και τις ασκήσεις τις γενικής! Ωραία περνάω βρε! Click για ανάπτυξη... Καλα εισαι βρε!! Τα θυμασαι καθολου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:46 Η confusius: #7.346 23-09-09 02:46 Μπα,γενικώς λίγα πράγματα θυμόμουν,και κυριώς χημεία. Βιολογία δεν θυμόμουν ακριβώς απλά είδα και καποια πράγματα παραπάνω στη σχολή και κατανόησα λίγο καλύτερα. Αλλά τώρα μαθηματικά είμαι ξανα απ την αρχή, βέβαια κάτι γίνεται, αλλά τώρα έχω νυστάξει και πάω με ρυθμό χελώνας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:48 Η Darkness έγραψε: #7.347 23-09-09 02:48 μπου ...:xixi: ηρθα.... και φευγω.... Η ΒΑΜ διαβαζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:48 Ο ledzeppelinick: #7.348 23-09-09 02:48 Αρχική Δημοσίευση από confusius: Μπα,γενικώς λίγα πράγματα θυμόμουν,και κυριώς χημεία. Βιολογία δεν θυμόμουν ακριβώς απλά είδα και καποια πράγματα παραπάνω στη σχολή και κατανόησα λίγο καλύτερα. Αλλά τώρα μαθηματικά είμαι ξανα απ την αρχή, βέβαια κάτι γίνεται, αλλά τώρα έχω νυστάξει και πάω με ρυθμό χελώνας! Click για ανάπτυξη... Α δε λειτουργεις βραδυ εε?? εγω παλι αντιστροφα.. στη βιολογια κατευθυνσης το πηρα σερι.... μη στεναχωριεσαι θα τα ξαναθυμηθεις!!:no1: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μπου ...:xixi: ηρθα.... και φευγω.... Η ΒΑΜ διαβαζει... Click για ανάπτυξη... ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:51 Ο Zed έγραψε: #7.349 23-09-09 02:51 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Η ΒΑΜ διαβαζει... Click για ανάπτυξη... Aκόμα εξεταστική? Πφφφ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:52 Η Darkness έγραψε: #7.350 23-09-09 02:52 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α δε λειτουργεις βραδυ εε?? εγω παλι αντιστροφα.. στη βιολογια κατευθυνσης το πηρα σερι.... μη στεναχωριεσαι θα τα ξαναθυμηθεις!!:no1: ----------------------------------------- ????? Click για ανάπτυξη... διαβαζω πραγματα που ισως με ρωτησουν στη συνεντευξη για την σχολη:xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Aκόμα εξεταστική? Πφφφ. Click για ανάπτυξη... :!: ...οχι... Φετος περασα καλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:54 Ο ledzeppelinick: #7.351 23-09-09 02:54 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: διαβαζω πραγματα που ισως με ρωτησουν στη συνεντευξη για την σχολη:xixi: Click για ανάπτυξη... Παιζουν και τετοια πραγματα???:rucrazy::rucrazy::rucrazy: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:55 Ο Zed έγραψε: #7.352 23-09-09 02:55 Παίρνουν συνέντευξη στις σχολές? :s Σε ιδιωτική θα πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:55 Η Darkness έγραψε: #7.353 23-09-09 02:55 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Παιζουν και τετοια πραγματα???:rucrazy::rucrazy::rucrazy: Click για ανάπτυξη... Στη Λογοθεραπεια ναι..:xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Παίρνουν συνέντευξη στις σχολές? :s Σε ιδιωτική θα πας? Click για ανάπτυξη... Στη Λογοθεραπεια ναι..:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:59 Ο chris_90 έγραψε: #7.354 23-09-09 02:59 Nαι, και καλα για να δουν αν δεν εχεις καποιο προβλημα στο λογο κλπ... Καλημεριζω τους ξενυχτηδες, αν κι εγω σε λιγο πρεπει να κοιμηθω γιατι εχω πρωινες δουλειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:59 Ο Zed έγραψε: #7.355 23-09-09 02:59 Eντάξει, δε θα σε παρεξηγούσα αν δεν με έκανες quote Άκου συνέντευξη... :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:01 Ο ledzeppelinick: #7.356 23-09-09 03:01 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Nαι, και καλα για να δουν αν δεν εχεις καποιο προβλημα στο λογο κλπ... Καλημεριζω τους ξενυχτηδες, αν κι εγω σε λιγο πρεπει να κοιμηθω γιατι εχω πρωινες δουλειες. Click για ανάπτυξη... Τα σεβη μας κυριε Συντονιστά-Βιολόγε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:01 Η Darkness έγραψε: #7.357 23-09-09 03:01 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Nαι, και καλα για να δουν αν δεν εχεις καποιο προβλημα στο λογο κλπ... Καλημεριζω τους ξενυχτηδες, αν κι εγω σε λιγο πρεπει να κοιμηθω γιατι εχω πρωινες δουλειες. Click για ανάπτυξη... Και εγω..Πρεπει να σηκωθω στις 6.. Σε ευχαριστω που εκατσες να το αναλυσεις εσυ για εμενα... η ΒΑΜ βαριεται λιγουλακι :fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Eντάξει, δε θα σε παρεξηγούσα αν δεν με έκανες quote Άκου συνέντευξη... :!: Click για ανάπτυξη... Ασε...με αγχωνει λιγο... Εσυ τι σπουδαζεις ? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Τα σεβη μας κυριε Συντονιστά-Βιολόγε!! Click για ανάπτυξη... και μελλοντα Ιατρε...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:04 Ο Zed έγραψε: #7.358 23-09-09 03:04 Καληνύχτα chris. Άντε BAM και με την νίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:06 Η Darkness έγραψε: #7.359 23-09-09 03:06 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Καληνύχτα chris. Άντε BAM και με την νίκη. Click για ανάπτυξη... πω...μη με αγχωνεις και αλλο.. thanks...:thanks: εσυ δεν μας ειπες... :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:11 Ο ledzeppelinick: #7.360 23-09-09 03:11 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: πω...μη με αγχωνεις και αλλο.. thanks...:thanks: εσυ δεν μας ειπες... :fss: Click για ανάπτυξη... Το γραφει στο προφιλ του μπαμι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Και εγώ εδώ είμαι αλλά λέω να πάω για ύπνο... Click για ανάπτυξη... Γιατι ρε φιλε Βαγγελη?? κιολας??.. πωω.. σας ψαχνω και δε σας βρισκω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:19 Η confusius: #7.342 23-09-09 02:19 Μπα,εγώ έχω ακόμη, @$#@$@Τ$%#^#@@! [Λογοκρισία ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:26 Ο ledzeppelinick: #7.343 23-09-09 02:26 Αρχική Δημοσίευση από confusius: Μπα,εγώ έχω ακόμη, @$#@$@Τ$%#^#@@! [Λογοκρισία ] Click για ανάπτυξη... Α ωραια χαιρομαι!! Τι ακριβως διαβαζεις τωρα?? Που βρισκεσαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:34 Η confusius: #7.344 23-09-09 02:34 Μέτρα μιγαδικών! αλλά εκτός απ αυτά έχω και τις ασκήσεις τις γενικής! Ωραία περνάω βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:40 Ο ledzeppelinick: #7.345 23-09-09 02:40 Αρχική Δημοσίευση από confusius: Μέτρα μιγαδικών! αλλά εκτός απ αυτά έχω και τις ασκήσεις τις γενικής! Ωραία περνάω βρε! Click για ανάπτυξη... Καλα εισαι βρε!! Τα θυμασαι καθολου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:46 Η confusius: #7.346 23-09-09 02:46 Μπα,γενικώς λίγα πράγματα θυμόμουν,και κυριώς χημεία. Βιολογία δεν θυμόμουν ακριβώς απλά είδα και καποια πράγματα παραπάνω στη σχολή και κατανόησα λίγο καλύτερα. Αλλά τώρα μαθηματικά είμαι ξανα απ την αρχή, βέβαια κάτι γίνεται, αλλά τώρα έχω νυστάξει και πάω με ρυθμό χελώνας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:48 Η Darkness έγραψε: #7.347 23-09-09 02:48 μπου ...:xixi: ηρθα.... και φευγω.... Η ΒΑΜ διαβαζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:48 Ο ledzeppelinick: #7.348 23-09-09 02:48 Αρχική Δημοσίευση από confusius: Μπα,γενικώς λίγα πράγματα θυμόμουν,και κυριώς χημεία. Βιολογία δεν θυμόμουν ακριβώς απλά είδα και καποια πράγματα παραπάνω στη σχολή και κατανόησα λίγο καλύτερα. Αλλά τώρα μαθηματικά είμαι ξανα απ την αρχή, βέβαια κάτι γίνεται, αλλά τώρα έχω νυστάξει και πάω με ρυθμό χελώνας! Click για ανάπτυξη... Α δε λειτουργεις βραδυ εε?? εγω παλι αντιστροφα.. στη βιολογια κατευθυνσης το πηρα σερι.... μη στεναχωριεσαι θα τα ξαναθυμηθεις!!:no1: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μπου ...:xixi: ηρθα.... και φευγω.... Η ΒΑΜ διαβαζει... Click για ανάπτυξη... ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:51 Ο Zed έγραψε: #7.349 23-09-09 02:51 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Η ΒΑΜ διαβαζει... Click για ανάπτυξη... Aκόμα εξεταστική? Πφφφ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:52 Η Darkness έγραψε: #7.350 23-09-09 02:52 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α δε λειτουργεις βραδυ εε?? εγω παλι αντιστροφα.. στη βιολογια κατευθυνσης το πηρα σερι.... μη στεναχωριεσαι θα τα ξαναθυμηθεις!!:no1: ----------------------------------------- ????? Click για ανάπτυξη... διαβαζω πραγματα που ισως με ρωτησουν στη συνεντευξη για την σχολη:xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Aκόμα εξεταστική? Πφφφ. Click για ανάπτυξη... :!: ...οχι... Φετος περασα καλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:54 Ο ledzeppelinick: #7.351 23-09-09 02:54 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: διαβαζω πραγματα που ισως με ρωτησουν στη συνεντευξη για την σχολη:xixi: Click για ανάπτυξη... Παιζουν και τετοια πραγματα???:rucrazy::rucrazy::rucrazy: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:55 Ο Zed έγραψε: #7.352 23-09-09 02:55 Παίρνουν συνέντευξη στις σχολές? :s Σε ιδιωτική θα πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:55 Η Darkness έγραψε: #7.353 23-09-09 02:55 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Παιζουν και τετοια πραγματα???:rucrazy::rucrazy::rucrazy: Click για ανάπτυξη... Στη Λογοθεραπεια ναι..:xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Παίρνουν συνέντευξη στις σχολές? :s Σε ιδιωτική θα πας? Click για ανάπτυξη... Στη Λογοθεραπεια ναι..:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:59 Ο chris_90 έγραψε: #7.354 23-09-09 02:59 Nαι, και καλα για να δουν αν δεν εχεις καποιο προβλημα στο λογο κλπ... Καλημεριζω τους ξενυχτηδες, αν κι εγω σε λιγο πρεπει να κοιμηθω γιατι εχω πρωινες δουλειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:59 Ο Zed έγραψε: #7.355 23-09-09 02:59 Eντάξει, δε θα σε παρεξηγούσα αν δεν με έκανες quote Άκου συνέντευξη... :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:01 Ο ledzeppelinick: #7.356 23-09-09 03:01 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Nαι, και καλα για να δουν αν δεν εχεις καποιο προβλημα στο λογο κλπ... Καλημεριζω τους ξενυχτηδες, αν κι εγω σε λιγο πρεπει να κοιμηθω γιατι εχω πρωινες δουλειες. Click για ανάπτυξη... Τα σεβη μας κυριε Συντονιστά-Βιολόγε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:01 Η Darkness έγραψε: #7.357 23-09-09 03:01 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Nαι, και καλα για να δουν αν δεν εχεις καποιο προβλημα στο λογο κλπ... Καλημεριζω τους ξενυχτηδες, αν κι εγω σε λιγο πρεπει να κοιμηθω γιατι εχω πρωινες δουλειες. Click για ανάπτυξη... Και εγω..Πρεπει να σηκωθω στις 6.. Σε ευχαριστω που εκατσες να το αναλυσεις εσυ για εμενα... η ΒΑΜ βαριεται λιγουλακι :fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Eντάξει, δε θα σε παρεξηγούσα αν δεν με έκανες quote Άκου συνέντευξη... :!: Click για ανάπτυξη... Ασε...με αγχωνει λιγο... Εσυ τι σπουδαζεις ? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Τα σεβη μας κυριε Συντονιστά-Βιολόγε!! Click για ανάπτυξη... και μελλοντα Ιατρε...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:04 Ο Zed έγραψε: #7.358 23-09-09 03:04 Καληνύχτα chris. Άντε BAM και με την νίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:06 Η Darkness έγραψε: #7.359 23-09-09 03:06 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Καληνύχτα chris. Άντε BAM και με την νίκη. Click για ανάπτυξη... πω...μη με αγχωνεις και αλλο.. thanks...:thanks: εσυ δεν μας ειπες... :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:11 Ο ledzeppelinick: #7.360 23-09-09 03:11 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: πω...μη με αγχωνεις και αλλο.. thanks...:thanks: εσυ δεν μας ειπες... :fss: Click για ανάπτυξη... Το γραφει στο προφιλ του μπαμι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπα,εγώ έχω ακόμη, @$#@$@Τ$%#^#@@! [Λογοκρισία ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:26 Ο ledzeppelinick: #7.343 23-09-09 02:26 Αρχική Δημοσίευση από confusius: Μπα,εγώ έχω ακόμη, @$#@$@Τ$%#^#@@! [Λογοκρισία ] Click για ανάπτυξη... Α ωραια χαιρομαι!! Τι ακριβως διαβαζεις τωρα?? Που βρισκεσαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:34 Η confusius: #7.344 23-09-09 02:34 Μέτρα μιγαδικών! αλλά εκτός απ αυτά έχω και τις ασκήσεις τις γενικής! Ωραία περνάω βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:40 Ο ledzeppelinick: #7.345 23-09-09 02:40 Αρχική Δημοσίευση από confusius: Μέτρα μιγαδικών! αλλά εκτός απ αυτά έχω και τις ασκήσεις τις γενικής! Ωραία περνάω βρε! Click για ανάπτυξη... Καλα εισαι βρε!! Τα θυμασαι καθολου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:46 Η confusius: #7.346 23-09-09 02:46 Μπα,γενικώς λίγα πράγματα θυμόμουν,και κυριώς χημεία. Βιολογία δεν θυμόμουν ακριβώς απλά είδα και καποια πράγματα παραπάνω στη σχολή και κατανόησα λίγο καλύτερα. Αλλά τώρα μαθηματικά είμαι ξανα απ την αρχή, βέβαια κάτι γίνεται, αλλά τώρα έχω νυστάξει και πάω με ρυθμό χελώνας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:48 Η Darkness έγραψε: #7.347 23-09-09 02:48 μπου ...:xixi: ηρθα.... και φευγω.... Η ΒΑΜ διαβαζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:48 Ο ledzeppelinick: #7.348 23-09-09 02:48 Αρχική Δημοσίευση από confusius: Μπα,γενικώς λίγα πράγματα θυμόμουν,και κυριώς χημεία. Βιολογία δεν θυμόμουν ακριβώς απλά είδα και καποια πράγματα παραπάνω στη σχολή και κατανόησα λίγο καλύτερα. Αλλά τώρα μαθηματικά είμαι ξανα απ την αρχή, βέβαια κάτι γίνεται, αλλά τώρα έχω νυστάξει και πάω με ρυθμό χελώνας! Click για ανάπτυξη... Α δε λειτουργεις βραδυ εε?? εγω παλι αντιστροφα.. στη βιολογια κατευθυνσης το πηρα σερι.... μη στεναχωριεσαι θα τα ξαναθυμηθεις!!:no1: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μπου ...:xixi: ηρθα.... και φευγω.... Η ΒΑΜ διαβαζει... Click για ανάπτυξη... ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:51 Ο Zed έγραψε: #7.349 23-09-09 02:51 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Η ΒΑΜ διαβαζει... Click για ανάπτυξη... Aκόμα εξεταστική? Πφφφ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:52 Η Darkness έγραψε: #7.350 23-09-09 02:52 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α δε λειτουργεις βραδυ εε?? εγω παλι αντιστροφα.. στη βιολογια κατευθυνσης το πηρα σερι.... μη στεναχωριεσαι θα τα ξαναθυμηθεις!!:no1: ----------------------------------------- ????? Click για ανάπτυξη... διαβαζω πραγματα που ισως με ρωτησουν στη συνεντευξη για την σχολη:xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Aκόμα εξεταστική? Πφφφ. Click για ανάπτυξη... :!: ...οχι... Φετος περασα καλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:54 Ο ledzeppelinick: #7.351 23-09-09 02:54 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: διαβαζω πραγματα που ισως με ρωτησουν στη συνεντευξη για την σχολη:xixi: Click για ανάπτυξη... Παιζουν και τετοια πραγματα???:rucrazy::rucrazy::rucrazy: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:55 Ο Zed έγραψε: #7.352 23-09-09 02:55 Παίρνουν συνέντευξη στις σχολές? :s Σε ιδιωτική θα πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:55 Η Darkness έγραψε: #7.353 23-09-09 02:55 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Παιζουν και τετοια πραγματα???:rucrazy::rucrazy::rucrazy: Click για ανάπτυξη... Στη Λογοθεραπεια ναι..:xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Παίρνουν συνέντευξη στις σχολές? :s Σε ιδιωτική θα πας? Click για ανάπτυξη... Στη Λογοθεραπεια ναι..:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:59 Ο chris_90 έγραψε: #7.354 23-09-09 02:59 Nαι, και καλα για να δουν αν δεν εχεις καποιο προβλημα στο λογο κλπ... Καλημεριζω τους ξενυχτηδες, αν κι εγω σε λιγο πρεπει να κοιμηθω γιατι εχω πρωινες δουλειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:59 Ο Zed έγραψε: #7.355 23-09-09 02:59 Eντάξει, δε θα σε παρεξηγούσα αν δεν με έκανες quote Άκου συνέντευξη... :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:01 Ο ledzeppelinick: #7.356 23-09-09 03:01 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Nαι, και καλα για να δουν αν δεν εχεις καποιο προβλημα στο λογο κλπ... Καλημεριζω τους ξενυχτηδες, αν κι εγω σε λιγο πρεπει να κοιμηθω γιατι εχω πρωινες δουλειες. Click για ανάπτυξη... Τα σεβη μας κυριε Συντονιστά-Βιολόγε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:01 Η Darkness έγραψε: #7.357 23-09-09 03:01 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Nαι, και καλα για να δουν αν δεν εχεις καποιο προβλημα στο λογο κλπ... Καλημεριζω τους ξενυχτηδες, αν κι εγω σε λιγο πρεπει να κοιμηθω γιατι εχω πρωινες δουλειες. Click για ανάπτυξη... Και εγω..Πρεπει να σηκωθω στις 6.. Σε ευχαριστω που εκατσες να το αναλυσεις εσυ για εμενα... η ΒΑΜ βαριεται λιγουλακι :fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Eντάξει, δε θα σε παρεξηγούσα αν δεν με έκανες quote Άκου συνέντευξη... :!: Click για ανάπτυξη... Ασε...με αγχωνει λιγο... Εσυ τι σπουδαζεις ? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Τα σεβη μας κυριε Συντονιστά-Βιολόγε!! Click για ανάπτυξη... και μελλοντα Ιατρε...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:04 Ο Zed έγραψε: #7.358 23-09-09 03:04 Καληνύχτα chris. Άντε BAM και με την νίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:06 Η Darkness έγραψε: #7.359 23-09-09 03:06 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Καληνύχτα chris. Άντε BAM και με την νίκη. Click για ανάπτυξη... πω...μη με αγχωνεις και αλλο.. thanks...:thanks: εσυ δεν μας ειπες... :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:11 Ο ledzeppelinick: #7.360 23-09-09 03:11 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: πω...μη με αγχωνεις και αλλο.. thanks...:thanks: εσυ δεν μας ειπες... :fss: Click για ανάπτυξη... Το γραφει στο προφιλ του μπαμι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από confusius: Μπα,εγώ έχω ακόμη, @$#@$@Τ$%#^#@@! [Λογοκρισία ] Click για ανάπτυξη... Α ωραια χαιρομαι!! Τι ακριβως διαβαζεις τωρα?? Που βρισκεσαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:34 Η confusius: #7.344 23-09-09 02:34 Μέτρα μιγαδικών! αλλά εκτός απ αυτά έχω και τις ασκήσεις τις γενικής! Ωραία περνάω βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:40 Ο ledzeppelinick: #7.345 23-09-09 02:40 Αρχική Δημοσίευση από confusius: Μέτρα μιγαδικών! αλλά εκτός απ αυτά έχω και τις ασκήσεις τις γενικής! Ωραία περνάω βρε! Click για ανάπτυξη... Καλα εισαι βρε!! Τα θυμασαι καθολου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:46 Η confusius: #7.346 23-09-09 02:46 Μπα,γενικώς λίγα πράγματα θυμόμουν,και κυριώς χημεία. Βιολογία δεν θυμόμουν ακριβώς απλά είδα και καποια πράγματα παραπάνω στη σχολή και κατανόησα λίγο καλύτερα. Αλλά τώρα μαθηματικά είμαι ξανα απ την αρχή, βέβαια κάτι γίνεται, αλλά τώρα έχω νυστάξει και πάω με ρυθμό χελώνας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:48 Η Darkness έγραψε: #7.347 23-09-09 02:48 μπου ...:xixi: ηρθα.... και φευγω.... Η ΒΑΜ διαβαζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:48 Ο ledzeppelinick: #7.348 23-09-09 02:48 Αρχική Δημοσίευση από confusius: Μπα,γενικώς λίγα πράγματα θυμόμουν,και κυριώς χημεία. Βιολογία δεν θυμόμουν ακριβώς απλά είδα και καποια πράγματα παραπάνω στη σχολή και κατανόησα λίγο καλύτερα. Αλλά τώρα μαθηματικά είμαι ξανα απ την αρχή, βέβαια κάτι γίνεται, αλλά τώρα έχω νυστάξει και πάω με ρυθμό χελώνας! Click για ανάπτυξη... Α δε λειτουργεις βραδυ εε?? εγω παλι αντιστροφα.. στη βιολογια κατευθυνσης το πηρα σερι.... μη στεναχωριεσαι θα τα ξαναθυμηθεις!!:no1: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μπου ...:xixi: ηρθα.... και φευγω.... Η ΒΑΜ διαβαζει... Click για ανάπτυξη... ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:51 Ο Zed έγραψε: #7.349 23-09-09 02:51 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Η ΒΑΜ διαβαζει... Click για ανάπτυξη... Aκόμα εξεταστική? Πφφφ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:52 Η Darkness έγραψε: #7.350 23-09-09 02:52 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α δε λειτουργεις βραδυ εε?? εγω παλι αντιστροφα.. στη βιολογια κατευθυνσης το πηρα σερι.... μη στεναχωριεσαι θα τα ξαναθυμηθεις!!:no1: ----------------------------------------- ????? Click για ανάπτυξη... διαβαζω πραγματα που ισως με ρωτησουν στη συνεντευξη για την σχολη:xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Aκόμα εξεταστική? Πφφφ. Click για ανάπτυξη... :!: ...οχι... Φετος περασα καλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:54 Ο ledzeppelinick: #7.351 23-09-09 02:54 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: διαβαζω πραγματα που ισως με ρωτησουν στη συνεντευξη για την σχολη:xixi: Click για ανάπτυξη... Παιζουν και τετοια πραγματα???:rucrazy::rucrazy::rucrazy: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:55 Ο Zed έγραψε: #7.352 23-09-09 02:55 Παίρνουν συνέντευξη στις σχολές? :s Σε ιδιωτική θα πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:55 Η Darkness έγραψε: #7.353 23-09-09 02:55 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Παιζουν και τετοια πραγματα???:rucrazy::rucrazy::rucrazy: Click για ανάπτυξη... Στη Λογοθεραπεια ναι..:xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Παίρνουν συνέντευξη στις σχολές? :s Σε ιδιωτική θα πας? Click για ανάπτυξη... Στη Λογοθεραπεια ναι..:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:59 Ο chris_90 έγραψε: #7.354 23-09-09 02:59 Nαι, και καλα για να δουν αν δεν εχεις καποιο προβλημα στο λογο κλπ... Καλημεριζω τους ξενυχτηδες, αν κι εγω σε λιγο πρεπει να κοιμηθω γιατι εχω πρωινες δουλειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:59 Ο Zed έγραψε: #7.355 23-09-09 02:59 Eντάξει, δε θα σε παρεξηγούσα αν δεν με έκανες quote Άκου συνέντευξη... :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:01 Ο ledzeppelinick: #7.356 23-09-09 03:01 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Nαι, και καλα για να δουν αν δεν εχεις καποιο προβλημα στο λογο κλπ... Καλημεριζω τους ξενυχτηδες, αν κι εγω σε λιγο πρεπει να κοιμηθω γιατι εχω πρωινες δουλειες. Click για ανάπτυξη... Τα σεβη μας κυριε Συντονιστά-Βιολόγε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:01 Η Darkness έγραψε: #7.357 23-09-09 03:01 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Nαι, και καλα για να δουν αν δεν εχεις καποιο προβλημα στο λογο κλπ... Καλημεριζω τους ξενυχτηδες, αν κι εγω σε λιγο πρεπει να κοιμηθω γιατι εχω πρωινες δουλειες. Click για ανάπτυξη... Και εγω..Πρεπει να σηκωθω στις 6.. Σε ευχαριστω που εκατσες να το αναλυσεις εσυ για εμενα... η ΒΑΜ βαριεται λιγουλακι :fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Eντάξει, δε θα σε παρεξηγούσα αν δεν με έκανες quote Άκου συνέντευξη... :!: Click για ανάπτυξη... Ασε...με αγχωνει λιγο... Εσυ τι σπουδαζεις ? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Τα σεβη μας κυριε Συντονιστά-Βιολόγε!! Click για ανάπτυξη... και μελλοντα Ιατρε...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:04 Ο Zed έγραψε: #7.358 23-09-09 03:04 Καληνύχτα chris. Άντε BAM και με την νίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:06 Η Darkness έγραψε: #7.359 23-09-09 03:06 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Καληνύχτα chris. Άντε BAM και με την νίκη. Click για ανάπτυξη... πω...μη με αγχωνεις και αλλο.. thanks...:thanks: εσυ δεν μας ειπες... :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:11 Ο ledzeppelinick: #7.360 23-09-09 03:11 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: πω...μη με αγχωνεις και αλλο.. thanks...:thanks: εσυ δεν μας ειπες... :fss: Click για ανάπτυξη... Το γραφει στο προφιλ του μπαμι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μέτρα μιγαδικών! αλλά εκτός απ αυτά έχω και τις ασκήσεις τις γενικής! Ωραία περνάω βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:40 Ο ledzeppelinick: #7.345 23-09-09 02:40 Αρχική Δημοσίευση από confusius: Μέτρα μιγαδικών! αλλά εκτός απ αυτά έχω και τις ασκήσεις τις γενικής! Ωραία περνάω βρε! Click για ανάπτυξη... Καλα εισαι βρε!! Τα θυμασαι καθολου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:46 Η confusius: #7.346 23-09-09 02:46 Μπα,γενικώς λίγα πράγματα θυμόμουν,και κυριώς χημεία. Βιολογία δεν θυμόμουν ακριβώς απλά είδα και καποια πράγματα παραπάνω στη σχολή και κατανόησα λίγο καλύτερα. Αλλά τώρα μαθηματικά είμαι ξανα απ την αρχή, βέβαια κάτι γίνεται, αλλά τώρα έχω νυστάξει και πάω με ρυθμό χελώνας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:48 Η Darkness έγραψε: #7.347 23-09-09 02:48 μπου ...:xixi: ηρθα.... και φευγω.... Η ΒΑΜ διαβαζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:48 Ο ledzeppelinick: #7.348 23-09-09 02:48 Αρχική Δημοσίευση από confusius: Μπα,γενικώς λίγα πράγματα θυμόμουν,και κυριώς χημεία. Βιολογία δεν θυμόμουν ακριβώς απλά είδα και καποια πράγματα παραπάνω στη σχολή και κατανόησα λίγο καλύτερα. Αλλά τώρα μαθηματικά είμαι ξανα απ την αρχή, βέβαια κάτι γίνεται, αλλά τώρα έχω νυστάξει και πάω με ρυθμό χελώνας! Click για ανάπτυξη... Α δε λειτουργεις βραδυ εε?? εγω παλι αντιστροφα.. στη βιολογια κατευθυνσης το πηρα σερι.... μη στεναχωριεσαι θα τα ξαναθυμηθεις!!:no1: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μπου ...:xixi: ηρθα.... και φευγω.... Η ΒΑΜ διαβαζει... Click για ανάπτυξη... ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:51 Ο Zed έγραψε: #7.349 23-09-09 02:51 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Η ΒΑΜ διαβαζει... Click για ανάπτυξη... Aκόμα εξεταστική? Πφφφ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:52 Η Darkness έγραψε: #7.350 23-09-09 02:52 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α δε λειτουργεις βραδυ εε?? εγω παλι αντιστροφα.. στη βιολογια κατευθυνσης το πηρα σερι.... μη στεναχωριεσαι θα τα ξαναθυμηθεις!!:no1: ----------------------------------------- ????? Click για ανάπτυξη... διαβαζω πραγματα που ισως με ρωτησουν στη συνεντευξη για την σχολη:xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Aκόμα εξεταστική? Πφφφ. Click για ανάπτυξη... :!: ...οχι... Φετος περασα καλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:54 Ο ledzeppelinick: #7.351 23-09-09 02:54 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: διαβαζω πραγματα που ισως με ρωτησουν στη συνεντευξη για την σχολη:xixi: Click για ανάπτυξη... Παιζουν και τετοια πραγματα???:rucrazy::rucrazy::rucrazy: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:55 Ο Zed έγραψε: #7.352 23-09-09 02:55 Παίρνουν συνέντευξη στις σχολές? :s Σε ιδιωτική θα πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:55 Η Darkness έγραψε: #7.353 23-09-09 02:55 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Παιζουν και τετοια πραγματα???:rucrazy::rucrazy::rucrazy: Click για ανάπτυξη... Στη Λογοθεραπεια ναι..:xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Παίρνουν συνέντευξη στις σχολές? :s Σε ιδιωτική θα πας? Click για ανάπτυξη... Στη Λογοθεραπεια ναι..:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:59 Ο chris_90 έγραψε: #7.354 23-09-09 02:59 Nαι, και καλα για να δουν αν δεν εχεις καποιο προβλημα στο λογο κλπ... Καλημεριζω τους ξενυχτηδες, αν κι εγω σε λιγο πρεπει να κοιμηθω γιατι εχω πρωινες δουλειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:59 Ο Zed έγραψε: #7.355 23-09-09 02:59 Eντάξει, δε θα σε παρεξηγούσα αν δεν με έκανες quote Άκου συνέντευξη... :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:01 Ο ledzeppelinick: #7.356 23-09-09 03:01 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Nαι, και καλα για να δουν αν δεν εχεις καποιο προβλημα στο λογο κλπ... Καλημεριζω τους ξενυχτηδες, αν κι εγω σε λιγο πρεπει να κοιμηθω γιατι εχω πρωινες δουλειες. Click για ανάπτυξη... Τα σεβη μας κυριε Συντονιστά-Βιολόγε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:01 Η Darkness έγραψε: #7.357 23-09-09 03:01 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Nαι, και καλα για να δουν αν δεν εχεις καποιο προβλημα στο λογο κλπ... Καλημεριζω τους ξενυχτηδες, αν κι εγω σε λιγο πρεπει να κοιμηθω γιατι εχω πρωινες δουλειες. Click για ανάπτυξη... Και εγω..Πρεπει να σηκωθω στις 6.. Σε ευχαριστω που εκατσες να το αναλυσεις εσυ για εμενα... η ΒΑΜ βαριεται λιγουλακι :fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Eντάξει, δε θα σε παρεξηγούσα αν δεν με έκανες quote Άκου συνέντευξη... :!: Click για ανάπτυξη... Ασε...με αγχωνει λιγο... Εσυ τι σπουδαζεις ? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Τα σεβη μας κυριε Συντονιστά-Βιολόγε!! Click για ανάπτυξη... και μελλοντα Ιατρε...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:04 Ο Zed έγραψε: #7.358 23-09-09 03:04 Καληνύχτα chris. Άντε BAM και με την νίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:06 Η Darkness έγραψε: #7.359 23-09-09 03:06 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Καληνύχτα chris. Άντε BAM και με την νίκη. Click για ανάπτυξη... πω...μη με αγχωνεις και αλλο.. thanks...:thanks: εσυ δεν μας ειπες... :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:11 Ο ledzeppelinick: #7.360 23-09-09 03:11 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: πω...μη με αγχωνεις και αλλο.. thanks...:thanks: εσυ δεν μας ειπες... :fss: Click για ανάπτυξη... Το γραφει στο προφιλ του μπαμι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από confusius: Μέτρα μιγαδικών! αλλά εκτός απ αυτά έχω και τις ασκήσεις τις γενικής! Ωραία περνάω βρε! Click για ανάπτυξη... Καλα εισαι βρε!! Τα θυμασαι καθολου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:46 Η confusius: #7.346 23-09-09 02:46 Μπα,γενικώς λίγα πράγματα θυμόμουν,και κυριώς χημεία. Βιολογία δεν θυμόμουν ακριβώς απλά είδα και καποια πράγματα παραπάνω στη σχολή και κατανόησα λίγο καλύτερα. Αλλά τώρα μαθηματικά είμαι ξανα απ την αρχή, βέβαια κάτι γίνεται, αλλά τώρα έχω νυστάξει και πάω με ρυθμό χελώνας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:48 Η Darkness έγραψε: #7.347 23-09-09 02:48 μπου ...:xixi: ηρθα.... και φευγω.... Η ΒΑΜ διαβαζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:48 Ο ledzeppelinick: #7.348 23-09-09 02:48 Αρχική Δημοσίευση από confusius: Μπα,γενικώς λίγα πράγματα θυμόμουν,και κυριώς χημεία. Βιολογία δεν θυμόμουν ακριβώς απλά είδα και καποια πράγματα παραπάνω στη σχολή και κατανόησα λίγο καλύτερα. Αλλά τώρα μαθηματικά είμαι ξανα απ την αρχή, βέβαια κάτι γίνεται, αλλά τώρα έχω νυστάξει και πάω με ρυθμό χελώνας! Click για ανάπτυξη... Α δε λειτουργεις βραδυ εε?? εγω παλι αντιστροφα.. στη βιολογια κατευθυνσης το πηρα σερι.... μη στεναχωριεσαι θα τα ξαναθυμηθεις!!:no1: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μπου ...:xixi: ηρθα.... και φευγω.... Η ΒΑΜ διαβαζει... Click για ανάπτυξη... ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:51 Ο Zed έγραψε: #7.349 23-09-09 02:51 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Η ΒΑΜ διαβαζει... Click για ανάπτυξη... Aκόμα εξεταστική? Πφφφ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:52 Η Darkness έγραψε: #7.350 23-09-09 02:52 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α δε λειτουργεις βραδυ εε?? εγω παλι αντιστροφα.. στη βιολογια κατευθυνσης το πηρα σερι.... μη στεναχωριεσαι θα τα ξαναθυμηθεις!!:no1: ----------------------------------------- ????? Click για ανάπτυξη... διαβαζω πραγματα που ισως με ρωτησουν στη συνεντευξη για την σχολη:xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Aκόμα εξεταστική? Πφφφ. Click για ανάπτυξη... :!: ...οχι... Φετος περασα καλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:54 Ο ledzeppelinick: #7.351 23-09-09 02:54 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: διαβαζω πραγματα που ισως με ρωτησουν στη συνεντευξη για την σχολη:xixi: Click για ανάπτυξη... Παιζουν και τετοια πραγματα???:rucrazy::rucrazy::rucrazy: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:55 Ο Zed έγραψε: #7.352 23-09-09 02:55 Παίρνουν συνέντευξη στις σχολές? :s Σε ιδιωτική θα πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:55 Η Darkness έγραψε: #7.353 23-09-09 02:55 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Παιζουν και τετοια πραγματα???:rucrazy::rucrazy::rucrazy: Click για ανάπτυξη... Στη Λογοθεραπεια ναι..:xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Παίρνουν συνέντευξη στις σχολές? :s Σε ιδιωτική θα πας? Click για ανάπτυξη... Στη Λογοθεραπεια ναι..:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:59 Ο chris_90 έγραψε: #7.354 23-09-09 02:59 Nαι, και καλα για να δουν αν δεν εχεις καποιο προβλημα στο λογο κλπ... Καλημεριζω τους ξενυχτηδες, αν κι εγω σε λιγο πρεπει να κοιμηθω γιατι εχω πρωινες δουλειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:59 Ο Zed έγραψε: #7.355 23-09-09 02:59 Eντάξει, δε θα σε παρεξηγούσα αν δεν με έκανες quote Άκου συνέντευξη... :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:01 Ο ledzeppelinick: #7.356 23-09-09 03:01 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Nαι, και καλα για να δουν αν δεν εχεις καποιο προβλημα στο λογο κλπ... Καλημεριζω τους ξενυχτηδες, αν κι εγω σε λιγο πρεπει να κοιμηθω γιατι εχω πρωινες δουλειες. Click για ανάπτυξη... Τα σεβη μας κυριε Συντονιστά-Βιολόγε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:01 Η Darkness έγραψε: #7.357 23-09-09 03:01 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Nαι, και καλα για να δουν αν δεν εχεις καποιο προβλημα στο λογο κλπ... Καλημεριζω τους ξενυχτηδες, αν κι εγω σε λιγο πρεπει να κοιμηθω γιατι εχω πρωινες δουλειες. Click για ανάπτυξη... Και εγω..Πρεπει να σηκωθω στις 6.. Σε ευχαριστω που εκατσες να το αναλυσεις εσυ για εμενα... η ΒΑΜ βαριεται λιγουλακι :fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Eντάξει, δε θα σε παρεξηγούσα αν δεν με έκανες quote Άκου συνέντευξη... :!: Click για ανάπτυξη... Ασε...με αγχωνει λιγο... Εσυ τι σπουδαζεις ? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Τα σεβη μας κυριε Συντονιστά-Βιολόγε!! Click για ανάπτυξη... και μελλοντα Ιατρε...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:04 Ο Zed έγραψε: #7.358 23-09-09 03:04 Καληνύχτα chris. Άντε BAM και με την νίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:06 Η Darkness έγραψε: #7.359 23-09-09 03:06 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Καληνύχτα chris. Άντε BAM και με την νίκη. Click για ανάπτυξη... πω...μη με αγχωνεις και αλλο.. thanks...:thanks: εσυ δεν μας ειπες... :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:11 Ο ledzeppelinick: #7.360 23-09-09 03:11 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: πω...μη με αγχωνεις και αλλο.. thanks...:thanks: εσυ δεν μας ειπες... :fss: Click για ανάπτυξη... Το γραφει στο προφιλ του μπαμι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπα,γενικώς λίγα πράγματα θυμόμουν,και κυριώς χημεία. Βιολογία δεν θυμόμουν ακριβώς απλά είδα και καποια πράγματα παραπάνω στη σχολή και κατανόησα λίγο καλύτερα. Αλλά τώρα μαθηματικά είμαι ξανα απ την αρχή, βέβαια κάτι γίνεται, αλλά τώρα έχω νυστάξει και πάω με ρυθμό χελώνας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:48 Η Darkness έγραψε: #7.347 23-09-09 02:48 μπου ...:xixi: ηρθα.... και φευγω.... Η ΒΑΜ διαβαζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:48 Ο ledzeppelinick: #7.348 23-09-09 02:48 Αρχική Δημοσίευση από confusius: Μπα,γενικώς λίγα πράγματα θυμόμουν,και κυριώς χημεία. Βιολογία δεν θυμόμουν ακριβώς απλά είδα και καποια πράγματα παραπάνω στη σχολή και κατανόησα λίγο καλύτερα. Αλλά τώρα μαθηματικά είμαι ξανα απ την αρχή, βέβαια κάτι γίνεται, αλλά τώρα έχω νυστάξει και πάω με ρυθμό χελώνας! Click για ανάπτυξη... Α δε λειτουργεις βραδυ εε?? εγω παλι αντιστροφα.. στη βιολογια κατευθυνσης το πηρα σερι.... μη στεναχωριεσαι θα τα ξαναθυμηθεις!!:no1: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μπου ...:xixi: ηρθα.... και φευγω.... Η ΒΑΜ διαβαζει... Click για ανάπτυξη... ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:51 Ο Zed έγραψε: #7.349 23-09-09 02:51 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Η ΒΑΜ διαβαζει... Click για ανάπτυξη... Aκόμα εξεταστική? Πφφφ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:52 Η Darkness έγραψε: #7.350 23-09-09 02:52 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α δε λειτουργεις βραδυ εε?? εγω παλι αντιστροφα.. στη βιολογια κατευθυνσης το πηρα σερι.... μη στεναχωριεσαι θα τα ξαναθυμηθεις!!:no1: ----------------------------------------- ????? Click για ανάπτυξη... διαβαζω πραγματα που ισως με ρωτησουν στη συνεντευξη για την σχολη:xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Aκόμα εξεταστική? Πφφφ. Click για ανάπτυξη... :!: ...οχι... Φετος περασα καλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:54 Ο ledzeppelinick: #7.351 23-09-09 02:54 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: διαβαζω πραγματα που ισως με ρωτησουν στη συνεντευξη για την σχολη:xixi: Click για ανάπτυξη... Παιζουν και τετοια πραγματα???:rucrazy::rucrazy::rucrazy: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:55 Ο Zed έγραψε: #7.352 23-09-09 02:55 Παίρνουν συνέντευξη στις σχολές? :s Σε ιδιωτική θα πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:55 Η Darkness έγραψε: #7.353 23-09-09 02:55 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Παιζουν και τετοια πραγματα???:rucrazy::rucrazy::rucrazy: Click για ανάπτυξη... Στη Λογοθεραπεια ναι..:xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Παίρνουν συνέντευξη στις σχολές? :s Σε ιδιωτική θα πας? Click για ανάπτυξη... Στη Λογοθεραπεια ναι..:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:59 Ο chris_90 έγραψε: #7.354 23-09-09 02:59 Nαι, και καλα για να δουν αν δεν εχεις καποιο προβλημα στο λογο κλπ... Καλημεριζω τους ξενυχτηδες, αν κι εγω σε λιγο πρεπει να κοιμηθω γιατι εχω πρωινες δουλειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:59 Ο Zed έγραψε: #7.355 23-09-09 02:59 Eντάξει, δε θα σε παρεξηγούσα αν δεν με έκανες quote Άκου συνέντευξη... :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:01 Ο ledzeppelinick: #7.356 23-09-09 03:01 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Nαι, και καλα για να δουν αν δεν εχεις καποιο προβλημα στο λογο κλπ... Καλημεριζω τους ξενυχτηδες, αν κι εγω σε λιγο πρεπει να κοιμηθω γιατι εχω πρωινες δουλειες. Click για ανάπτυξη... Τα σεβη μας κυριε Συντονιστά-Βιολόγε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:01 Η Darkness έγραψε: #7.357 23-09-09 03:01 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Nαι, και καλα για να δουν αν δεν εχεις καποιο προβλημα στο λογο κλπ... Καλημεριζω τους ξενυχτηδες, αν κι εγω σε λιγο πρεπει να κοιμηθω γιατι εχω πρωινες δουλειες. Click για ανάπτυξη... Και εγω..Πρεπει να σηκωθω στις 6.. Σε ευχαριστω που εκατσες να το αναλυσεις εσυ για εμενα... η ΒΑΜ βαριεται λιγουλακι :fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Eντάξει, δε θα σε παρεξηγούσα αν δεν με έκανες quote Άκου συνέντευξη... :!: Click για ανάπτυξη... Ασε...με αγχωνει λιγο... Εσυ τι σπουδαζεις ? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Τα σεβη μας κυριε Συντονιστά-Βιολόγε!! Click για ανάπτυξη... και μελλοντα Ιατρε...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:04 Ο Zed έγραψε: #7.358 23-09-09 03:04 Καληνύχτα chris. Άντε BAM και με την νίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:06 Η Darkness έγραψε: #7.359 23-09-09 03:06 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Καληνύχτα chris. Άντε BAM και με την νίκη. Click για ανάπτυξη... πω...μη με αγχωνεις και αλλο.. thanks...:thanks: εσυ δεν μας ειπες... :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:11 Ο ledzeppelinick: #7.360 23-09-09 03:11 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: πω...μη με αγχωνεις και αλλο.. thanks...:thanks: εσυ δεν μας ειπες... :fss: Click για ανάπτυξη... Το γραφει στο προφιλ του μπαμι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μπου ...:xixi: ηρθα.... και φευγω.... Η ΒΑΜ διαβαζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:48 Ο ledzeppelinick: #7.348 23-09-09 02:48 Αρχική Δημοσίευση από confusius: Μπα,γενικώς λίγα πράγματα θυμόμουν,και κυριώς χημεία. Βιολογία δεν θυμόμουν ακριβώς απλά είδα και καποια πράγματα παραπάνω στη σχολή και κατανόησα λίγο καλύτερα. Αλλά τώρα μαθηματικά είμαι ξανα απ την αρχή, βέβαια κάτι γίνεται, αλλά τώρα έχω νυστάξει και πάω με ρυθμό χελώνας! Click για ανάπτυξη... Α δε λειτουργεις βραδυ εε?? εγω παλι αντιστροφα.. στη βιολογια κατευθυνσης το πηρα σερι.... μη στεναχωριεσαι θα τα ξαναθυμηθεις!!:no1: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μπου ...:xixi: ηρθα.... και φευγω.... Η ΒΑΜ διαβαζει... Click για ανάπτυξη... ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:51 Ο Zed έγραψε: #7.349 23-09-09 02:51 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Η ΒΑΜ διαβαζει... Click για ανάπτυξη... Aκόμα εξεταστική? Πφφφ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:52 Η Darkness έγραψε: #7.350 23-09-09 02:52 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α δε λειτουργεις βραδυ εε?? εγω παλι αντιστροφα.. στη βιολογια κατευθυνσης το πηρα σερι.... μη στεναχωριεσαι θα τα ξαναθυμηθεις!!:no1: ----------------------------------------- ????? Click για ανάπτυξη... διαβαζω πραγματα που ισως με ρωτησουν στη συνεντευξη για την σχολη:xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Aκόμα εξεταστική? Πφφφ. Click για ανάπτυξη... :!: ...οχι... Φετος περασα καλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:54 Ο ledzeppelinick: #7.351 23-09-09 02:54 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: διαβαζω πραγματα που ισως με ρωτησουν στη συνεντευξη για την σχολη:xixi: Click για ανάπτυξη... Παιζουν και τετοια πραγματα???:rucrazy::rucrazy::rucrazy: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:55 Ο Zed έγραψε: #7.352 23-09-09 02:55 Παίρνουν συνέντευξη στις σχολές? :s Σε ιδιωτική θα πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:55 Η Darkness έγραψε: #7.353 23-09-09 02:55 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Παιζουν και τετοια πραγματα???:rucrazy::rucrazy::rucrazy: Click για ανάπτυξη... Στη Λογοθεραπεια ναι..:xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Παίρνουν συνέντευξη στις σχολές? :s Σε ιδιωτική θα πας? Click για ανάπτυξη... Στη Λογοθεραπεια ναι..:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:59 Ο chris_90 έγραψε: #7.354 23-09-09 02:59 Nαι, και καλα για να δουν αν δεν εχεις καποιο προβλημα στο λογο κλπ... Καλημεριζω τους ξενυχτηδες, αν κι εγω σε λιγο πρεπει να κοιμηθω γιατι εχω πρωινες δουλειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:59 Ο Zed έγραψε: #7.355 23-09-09 02:59 Eντάξει, δε θα σε παρεξηγούσα αν δεν με έκανες quote Άκου συνέντευξη... :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:01 Ο ledzeppelinick: #7.356 23-09-09 03:01 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Nαι, και καλα για να δουν αν δεν εχεις καποιο προβλημα στο λογο κλπ... Καλημεριζω τους ξενυχτηδες, αν κι εγω σε λιγο πρεπει να κοιμηθω γιατι εχω πρωινες δουλειες. Click για ανάπτυξη... Τα σεβη μας κυριε Συντονιστά-Βιολόγε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:01 Η Darkness έγραψε: #7.357 23-09-09 03:01 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Nαι, και καλα για να δουν αν δεν εχεις καποιο προβλημα στο λογο κλπ... Καλημεριζω τους ξενυχτηδες, αν κι εγω σε λιγο πρεπει να κοιμηθω γιατι εχω πρωινες δουλειες. Click για ανάπτυξη... Και εγω..Πρεπει να σηκωθω στις 6.. Σε ευχαριστω που εκατσες να το αναλυσεις εσυ για εμενα... η ΒΑΜ βαριεται λιγουλακι :fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Eντάξει, δε θα σε παρεξηγούσα αν δεν με έκανες quote Άκου συνέντευξη... :!: Click για ανάπτυξη... Ασε...με αγχωνει λιγο... Εσυ τι σπουδαζεις ? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Τα σεβη μας κυριε Συντονιστά-Βιολόγε!! Click για ανάπτυξη... και μελλοντα Ιατρε...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:04 Ο Zed έγραψε: #7.358 23-09-09 03:04 Καληνύχτα chris. Άντε BAM και με την νίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:06 Η Darkness έγραψε: #7.359 23-09-09 03:06 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Καληνύχτα chris. Άντε BAM και με την νίκη. Click για ανάπτυξη... πω...μη με αγχωνεις και αλλο.. thanks...:thanks: εσυ δεν μας ειπες... :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:11 Ο ledzeppelinick: #7.360 23-09-09 03:11 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: πω...μη με αγχωνεις και αλλο.. thanks...:thanks: εσυ δεν μας ειπες... :fss: Click για ανάπτυξη... Το γραφει στο προφιλ του μπαμι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από confusius: Μπα,γενικώς λίγα πράγματα θυμόμουν,και κυριώς χημεία. Βιολογία δεν θυμόμουν ακριβώς απλά είδα και καποια πράγματα παραπάνω στη σχολή και κατανόησα λίγο καλύτερα. Αλλά τώρα μαθηματικά είμαι ξανα απ την αρχή, βέβαια κάτι γίνεται, αλλά τώρα έχω νυστάξει και πάω με ρυθμό χελώνας! Click για ανάπτυξη... Α δε λειτουργεις βραδυ εε?? εγω παλι αντιστροφα.. στη βιολογια κατευθυνσης το πηρα σερι.... μη στεναχωριεσαι θα τα ξαναθυμηθεις!!:no1: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μπου ...:xixi: ηρθα.... και φευγω.... Η ΒΑΜ διαβαζει... Click για ανάπτυξη... ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:51 Ο Zed έγραψε: #7.349 23-09-09 02:51 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Η ΒΑΜ διαβαζει... Click για ανάπτυξη... Aκόμα εξεταστική? Πφφφ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:52 Η Darkness έγραψε: #7.350 23-09-09 02:52 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α δε λειτουργεις βραδυ εε?? εγω παλι αντιστροφα.. στη βιολογια κατευθυνσης το πηρα σερι.... μη στεναχωριεσαι θα τα ξαναθυμηθεις!!:no1: ----------------------------------------- ????? Click για ανάπτυξη... διαβαζω πραγματα που ισως με ρωτησουν στη συνεντευξη για την σχολη:xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Aκόμα εξεταστική? Πφφφ. Click για ανάπτυξη... :!: ...οχι... Φετος περασα καλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:54 Ο ledzeppelinick: #7.351 23-09-09 02:54 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: διαβαζω πραγματα που ισως με ρωτησουν στη συνεντευξη για την σχολη:xixi: Click για ανάπτυξη... Παιζουν και τετοια πραγματα???:rucrazy::rucrazy::rucrazy: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:55 Ο Zed έγραψε: #7.352 23-09-09 02:55 Παίρνουν συνέντευξη στις σχολές? :s Σε ιδιωτική θα πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:55 Η Darkness έγραψε: #7.353 23-09-09 02:55 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Παιζουν και τετοια πραγματα???:rucrazy::rucrazy::rucrazy: Click για ανάπτυξη... Στη Λογοθεραπεια ναι..:xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Παίρνουν συνέντευξη στις σχολές? :s Σε ιδιωτική θα πας? Click για ανάπτυξη... Στη Λογοθεραπεια ναι..:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:59 Ο chris_90 έγραψε: #7.354 23-09-09 02:59 Nαι, και καλα για να δουν αν δεν εχεις καποιο προβλημα στο λογο κλπ... Καλημεριζω τους ξενυχτηδες, αν κι εγω σε λιγο πρεπει να κοιμηθω γιατι εχω πρωινες δουλειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:59 Ο Zed έγραψε: #7.355 23-09-09 02:59 Eντάξει, δε θα σε παρεξηγούσα αν δεν με έκανες quote Άκου συνέντευξη... :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:01 Ο ledzeppelinick: #7.356 23-09-09 03:01 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Nαι, και καλα για να δουν αν δεν εχεις καποιο προβλημα στο λογο κλπ... Καλημεριζω τους ξενυχτηδες, αν κι εγω σε λιγο πρεπει να κοιμηθω γιατι εχω πρωινες δουλειες. Click για ανάπτυξη... Τα σεβη μας κυριε Συντονιστά-Βιολόγε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:01 Η Darkness έγραψε: #7.357 23-09-09 03:01 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Nαι, και καλα για να δουν αν δεν εχεις καποιο προβλημα στο λογο κλπ... Καλημεριζω τους ξενυχτηδες, αν κι εγω σε λιγο πρεπει να κοιμηθω γιατι εχω πρωινες δουλειες. Click για ανάπτυξη... Και εγω..Πρεπει να σηκωθω στις 6.. Σε ευχαριστω που εκατσες να το αναλυσεις εσυ για εμενα... η ΒΑΜ βαριεται λιγουλακι :fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Eντάξει, δε θα σε παρεξηγούσα αν δεν με έκανες quote Άκου συνέντευξη... :!: Click για ανάπτυξη... Ασε...με αγχωνει λιγο... Εσυ τι σπουδαζεις ? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Τα σεβη μας κυριε Συντονιστά-Βιολόγε!! Click για ανάπτυξη... και μελλοντα Ιατρε...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:04 Ο Zed έγραψε: #7.358 23-09-09 03:04 Καληνύχτα chris. Άντε BAM και με την νίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:06 Η Darkness έγραψε: #7.359 23-09-09 03:06 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Καληνύχτα chris. Άντε BAM και με την νίκη. Click για ανάπτυξη... πω...μη με αγχωνεις και αλλο.. thanks...:thanks: εσυ δεν μας ειπες... :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:11 Ο ledzeppelinick: #7.360 23-09-09 03:11 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: πω...μη με αγχωνεις και αλλο.. thanks...:thanks: εσυ δεν μας ειπες... :fss: Click για ανάπτυξη... Το γραφει στο προφιλ του μπαμι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Η ΒΑΜ διαβαζει... Click για ανάπτυξη... Aκόμα εξεταστική? Πφφφ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:52 Η Darkness έγραψε: #7.350 23-09-09 02:52 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α δε λειτουργεις βραδυ εε?? εγω παλι αντιστροφα.. στη βιολογια κατευθυνσης το πηρα σερι.... μη στεναχωριεσαι θα τα ξαναθυμηθεις!!:no1: ----------------------------------------- ????? Click για ανάπτυξη... διαβαζω πραγματα που ισως με ρωτησουν στη συνεντευξη για την σχολη:xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Aκόμα εξεταστική? Πφφφ. Click για ανάπτυξη... :!: ...οχι... Φετος περασα καλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:54 Ο ledzeppelinick: #7.351 23-09-09 02:54 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: διαβαζω πραγματα που ισως με ρωτησουν στη συνεντευξη για την σχολη:xixi: Click για ανάπτυξη... Παιζουν και τετοια πραγματα???:rucrazy::rucrazy::rucrazy: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:55 Ο Zed έγραψε: #7.352 23-09-09 02:55 Παίρνουν συνέντευξη στις σχολές? :s Σε ιδιωτική θα πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:55 Η Darkness έγραψε: #7.353 23-09-09 02:55 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Παιζουν και τετοια πραγματα???:rucrazy::rucrazy::rucrazy: Click για ανάπτυξη... Στη Λογοθεραπεια ναι..:xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Παίρνουν συνέντευξη στις σχολές? :s Σε ιδιωτική θα πας? Click για ανάπτυξη... Στη Λογοθεραπεια ναι..:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:59 Ο chris_90 έγραψε: #7.354 23-09-09 02:59 Nαι, και καλα για να δουν αν δεν εχεις καποιο προβλημα στο λογο κλπ... Καλημεριζω τους ξενυχτηδες, αν κι εγω σε λιγο πρεπει να κοιμηθω γιατι εχω πρωινες δουλειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:59 Ο Zed έγραψε: #7.355 23-09-09 02:59 Eντάξει, δε θα σε παρεξηγούσα αν δεν με έκανες quote Άκου συνέντευξη... :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:01 Ο ledzeppelinick: #7.356 23-09-09 03:01 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Nαι, και καλα για να δουν αν δεν εχεις καποιο προβλημα στο λογο κλπ... Καλημεριζω τους ξενυχτηδες, αν κι εγω σε λιγο πρεπει να κοιμηθω γιατι εχω πρωινες δουλειες. Click για ανάπτυξη... Τα σεβη μας κυριε Συντονιστά-Βιολόγε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:01 Η Darkness έγραψε: #7.357 23-09-09 03:01 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Nαι, και καλα για να δουν αν δεν εχεις καποιο προβλημα στο λογο κλπ... Καλημεριζω τους ξενυχτηδες, αν κι εγω σε λιγο πρεπει να κοιμηθω γιατι εχω πρωινες δουλειες. Click για ανάπτυξη... Και εγω..Πρεπει να σηκωθω στις 6.. Σε ευχαριστω που εκατσες να το αναλυσεις εσυ για εμενα... η ΒΑΜ βαριεται λιγουλακι :fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Eντάξει, δε θα σε παρεξηγούσα αν δεν με έκανες quote Άκου συνέντευξη... :!: Click για ανάπτυξη... Ασε...με αγχωνει λιγο... Εσυ τι σπουδαζεις ? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Τα σεβη μας κυριε Συντονιστά-Βιολόγε!! Click για ανάπτυξη... και μελλοντα Ιατρε...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:04 Ο Zed έγραψε: #7.358 23-09-09 03:04 Καληνύχτα chris. Άντε BAM και με την νίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:06 Η Darkness έγραψε: #7.359 23-09-09 03:06 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Καληνύχτα chris. Άντε BAM και με την νίκη. Click για ανάπτυξη... πω...μη με αγχωνεις και αλλο.. thanks...:thanks: εσυ δεν μας ειπες... :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:11 Ο ledzeppelinick: #7.360 23-09-09 03:11 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: πω...μη με αγχωνεις και αλλο.. thanks...:thanks: εσυ δεν μας ειπες... :fss: Click για ανάπτυξη... Το γραφει στο προφιλ του μπαμι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α δε λειτουργεις βραδυ εε?? εγω παλι αντιστροφα.. στη βιολογια κατευθυνσης το πηρα σερι.... μη στεναχωριεσαι θα τα ξαναθυμηθεις!!:no1: ----------------------------------------- ????? Click για ανάπτυξη... διαβαζω πραγματα που ισως με ρωτησουν στη συνεντευξη για την σχολη:xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Aκόμα εξεταστική? Πφφφ. Click για ανάπτυξη... :!: ...οχι... Φετος περασα καλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:54 Ο ledzeppelinick: #7.351 23-09-09 02:54 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: διαβαζω πραγματα που ισως με ρωτησουν στη συνεντευξη για την σχολη:xixi: Click για ανάπτυξη... Παιζουν και τετοια πραγματα???:rucrazy::rucrazy::rucrazy: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:55 Ο Zed έγραψε: #7.352 23-09-09 02:55 Παίρνουν συνέντευξη στις σχολές? :s Σε ιδιωτική θα πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:55 Η Darkness έγραψε: #7.353 23-09-09 02:55 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Παιζουν και τετοια πραγματα???:rucrazy::rucrazy::rucrazy: Click για ανάπτυξη... Στη Λογοθεραπεια ναι..:xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Παίρνουν συνέντευξη στις σχολές? :s Σε ιδιωτική θα πας? Click για ανάπτυξη... Στη Λογοθεραπεια ναι..:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:59 Ο chris_90 έγραψε: #7.354 23-09-09 02:59 Nαι, και καλα για να δουν αν δεν εχεις καποιο προβλημα στο λογο κλπ... Καλημεριζω τους ξενυχτηδες, αν κι εγω σε λιγο πρεπει να κοιμηθω γιατι εχω πρωινες δουλειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:59 Ο Zed έγραψε: #7.355 23-09-09 02:59 Eντάξει, δε θα σε παρεξηγούσα αν δεν με έκανες quote Άκου συνέντευξη... :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:01 Ο ledzeppelinick: #7.356 23-09-09 03:01 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Nαι, και καλα για να δουν αν δεν εχεις καποιο προβλημα στο λογο κλπ... Καλημεριζω τους ξενυχτηδες, αν κι εγω σε λιγο πρεπει να κοιμηθω γιατι εχω πρωινες δουλειες. Click για ανάπτυξη... Τα σεβη μας κυριε Συντονιστά-Βιολόγε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:01 Η Darkness έγραψε: #7.357 23-09-09 03:01 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Nαι, και καλα για να δουν αν δεν εχεις καποιο προβλημα στο λογο κλπ... Καλημεριζω τους ξενυχτηδες, αν κι εγω σε λιγο πρεπει να κοιμηθω γιατι εχω πρωινες δουλειες. Click για ανάπτυξη... Και εγω..Πρεπει να σηκωθω στις 6.. Σε ευχαριστω που εκατσες να το αναλυσεις εσυ για εμενα... η ΒΑΜ βαριεται λιγουλακι :fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Eντάξει, δε θα σε παρεξηγούσα αν δεν με έκανες quote Άκου συνέντευξη... :!: Click για ανάπτυξη... Ασε...με αγχωνει λιγο... Εσυ τι σπουδαζεις ? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Τα σεβη μας κυριε Συντονιστά-Βιολόγε!! Click για ανάπτυξη... και μελλοντα Ιατρε...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:04 Ο Zed έγραψε: #7.358 23-09-09 03:04 Καληνύχτα chris. Άντε BAM και με την νίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:06 Η Darkness έγραψε: #7.359 23-09-09 03:06 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Καληνύχτα chris. Άντε BAM και με την νίκη. Click για ανάπτυξη... πω...μη με αγχωνεις και αλλο.. thanks...:thanks: εσυ δεν μας ειπες... :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:11 Ο ledzeppelinick: #7.360 23-09-09 03:11 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: πω...μη με αγχωνεις και αλλο.. thanks...:thanks: εσυ δεν μας ειπες... :fss: Click για ανάπτυξη... Το γραφει στο προφιλ του μπαμι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: διαβαζω πραγματα που ισως με ρωτησουν στη συνεντευξη για την σχολη:xixi: Click για ανάπτυξη... Παιζουν και τετοια πραγματα???:rucrazy::rucrazy::rucrazy: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:55 Ο Zed έγραψε: #7.352 23-09-09 02:55 Παίρνουν συνέντευξη στις σχολές? :s Σε ιδιωτική θα πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:55 Η Darkness έγραψε: #7.353 23-09-09 02:55 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Παιζουν και τετοια πραγματα???:rucrazy::rucrazy::rucrazy: Click για ανάπτυξη... Στη Λογοθεραπεια ναι..:xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Παίρνουν συνέντευξη στις σχολές? :s Σε ιδιωτική θα πας? Click για ανάπτυξη... Στη Λογοθεραπεια ναι..:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:59 Ο chris_90 έγραψε: #7.354 23-09-09 02:59 Nαι, και καλα για να δουν αν δεν εχεις καποιο προβλημα στο λογο κλπ... Καλημεριζω τους ξενυχτηδες, αν κι εγω σε λιγο πρεπει να κοιμηθω γιατι εχω πρωινες δουλειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:59 Ο Zed έγραψε: #7.355 23-09-09 02:59 Eντάξει, δε θα σε παρεξηγούσα αν δεν με έκανες quote Άκου συνέντευξη... :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:01 Ο ledzeppelinick: #7.356 23-09-09 03:01 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Nαι, και καλα για να δουν αν δεν εχεις καποιο προβλημα στο λογο κλπ... Καλημεριζω τους ξενυχτηδες, αν κι εγω σε λιγο πρεπει να κοιμηθω γιατι εχω πρωινες δουλειες. Click για ανάπτυξη... Τα σεβη μας κυριε Συντονιστά-Βιολόγε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:01 Η Darkness έγραψε: #7.357 23-09-09 03:01 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Nαι, και καλα για να δουν αν δεν εχεις καποιο προβλημα στο λογο κλπ... Καλημεριζω τους ξενυχτηδες, αν κι εγω σε λιγο πρεπει να κοιμηθω γιατι εχω πρωινες δουλειες. Click για ανάπτυξη... Και εγω..Πρεπει να σηκωθω στις 6.. Σε ευχαριστω που εκατσες να το αναλυσεις εσυ για εμενα... η ΒΑΜ βαριεται λιγουλακι :fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Eντάξει, δε θα σε παρεξηγούσα αν δεν με έκανες quote Άκου συνέντευξη... :!: Click για ανάπτυξη... Ασε...με αγχωνει λιγο... Εσυ τι σπουδαζεις ? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Τα σεβη μας κυριε Συντονιστά-Βιολόγε!! Click για ανάπτυξη... και μελλοντα Ιατρε...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:04 Ο Zed έγραψε: #7.358 23-09-09 03:04 Καληνύχτα chris. Άντε BAM και με την νίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:06 Η Darkness έγραψε: #7.359 23-09-09 03:06 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Καληνύχτα chris. Άντε BAM και με την νίκη. Click για ανάπτυξη... πω...μη με αγχωνεις και αλλο.. thanks...:thanks: εσυ δεν μας ειπες... :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:11 Ο ledzeppelinick: #7.360 23-09-09 03:11 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: πω...μη με αγχωνεις και αλλο.. thanks...:thanks: εσυ δεν μας ειπες... :fss: Click για ανάπτυξη... Το γραφει στο προφιλ του μπαμι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παίρνουν συνέντευξη στις σχολές? :s Σε ιδιωτική θα πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:55 Η Darkness έγραψε: #7.353 23-09-09 02:55 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Παιζουν και τετοια πραγματα???:rucrazy::rucrazy::rucrazy: Click για ανάπτυξη... Στη Λογοθεραπεια ναι..:xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Παίρνουν συνέντευξη στις σχολές? :s Σε ιδιωτική θα πας? Click για ανάπτυξη... Στη Λογοθεραπεια ναι..:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:59 Ο chris_90 έγραψε: #7.354 23-09-09 02:59 Nαι, και καλα για να δουν αν δεν εχεις καποιο προβλημα στο λογο κλπ... Καλημεριζω τους ξενυχτηδες, αν κι εγω σε λιγο πρεπει να κοιμηθω γιατι εχω πρωινες δουλειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:59 Ο Zed έγραψε: #7.355 23-09-09 02:59 Eντάξει, δε θα σε παρεξηγούσα αν δεν με έκανες quote Άκου συνέντευξη... :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:01 Ο ledzeppelinick: #7.356 23-09-09 03:01 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Nαι, και καλα για να δουν αν δεν εχεις καποιο προβλημα στο λογο κλπ... Καλημεριζω τους ξενυχτηδες, αν κι εγω σε λιγο πρεπει να κοιμηθω γιατι εχω πρωινες δουλειες. Click για ανάπτυξη... Τα σεβη μας κυριε Συντονιστά-Βιολόγε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:01 Η Darkness έγραψε: #7.357 23-09-09 03:01 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Nαι, και καλα για να δουν αν δεν εχεις καποιο προβλημα στο λογο κλπ... Καλημεριζω τους ξενυχτηδες, αν κι εγω σε λιγο πρεπει να κοιμηθω γιατι εχω πρωινες δουλειες. Click για ανάπτυξη... Και εγω..Πρεπει να σηκωθω στις 6.. Σε ευχαριστω που εκατσες να το αναλυσεις εσυ για εμενα... η ΒΑΜ βαριεται λιγουλακι :fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Eντάξει, δε θα σε παρεξηγούσα αν δεν με έκανες quote Άκου συνέντευξη... :!: Click για ανάπτυξη... Ασε...με αγχωνει λιγο... Εσυ τι σπουδαζεις ? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Τα σεβη μας κυριε Συντονιστά-Βιολόγε!! Click για ανάπτυξη... και μελλοντα Ιατρε...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:04 Ο Zed έγραψε: #7.358 23-09-09 03:04 Καληνύχτα chris. Άντε BAM και με την νίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:06 Η Darkness έγραψε: #7.359 23-09-09 03:06 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Καληνύχτα chris. Άντε BAM και με την νίκη. Click για ανάπτυξη... πω...μη με αγχωνεις και αλλο.. thanks...:thanks: εσυ δεν μας ειπες... :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:11 Ο ledzeppelinick: #7.360 23-09-09 03:11 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: πω...μη με αγχωνεις και αλλο.. thanks...:thanks: εσυ δεν μας ειπες... :fss: Click για ανάπτυξη... Το γραφει στο προφιλ του μπαμι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Παιζουν και τετοια πραγματα???:rucrazy::rucrazy::rucrazy: Click για ανάπτυξη... Στη Λογοθεραπεια ναι..:xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Παίρνουν συνέντευξη στις σχολές? :s Σε ιδιωτική θα πας? Click για ανάπτυξη... Στη Λογοθεραπεια ναι..:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:59 Ο chris_90 έγραψε: #7.354 23-09-09 02:59 Nαι, και καλα για να δουν αν δεν εχεις καποιο προβλημα στο λογο κλπ... Καλημεριζω τους ξενυχτηδες, αν κι εγω σε λιγο πρεπει να κοιμηθω γιατι εχω πρωινες δουλειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:59 Ο Zed έγραψε: #7.355 23-09-09 02:59 Eντάξει, δε θα σε παρεξηγούσα αν δεν με έκανες quote Άκου συνέντευξη... :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:01 Ο ledzeppelinick: #7.356 23-09-09 03:01 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Nαι, και καλα για να δουν αν δεν εχεις καποιο προβλημα στο λογο κλπ... Καλημεριζω τους ξενυχτηδες, αν κι εγω σε λιγο πρεπει να κοιμηθω γιατι εχω πρωινες δουλειες. Click για ανάπτυξη... Τα σεβη μας κυριε Συντονιστά-Βιολόγε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:01 Η Darkness έγραψε: #7.357 23-09-09 03:01 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Nαι, και καλα για να δουν αν δεν εχεις καποιο προβλημα στο λογο κλπ... Καλημεριζω τους ξενυχτηδες, αν κι εγω σε λιγο πρεπει να κοιμηθω γιατι εχω πρωινες δουλειες. Click για ανάπτυξη... Και εγω..Πρεπει να σηκωθω στις 6.. Σε ευχαριστω που εκατσες να το αναλυσεις εσυ για εμενα... η ΒΑΜ βαριεται λιγουλακι :fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Eντάξει, δε θα σε παρεξηγούσα αν δεν με έκανες quote Άκου συνέντευξη... :!: Click για ανάπτυξη... Ασε...με αγχωνει λιγο... Εσυ τι σπουδαζεις ? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Τα σεβη μας κυριε Συντονιστά-Βιολόγε!! Click για ανάπτυξη... και μελλοντα Ιατρε...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:04 Ο Zed έγραψε: #7.358 23-09-09 03:04 Καληνύχτα chris. Άντε BAM και με την νίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:06 Η Darkness έγραψε: #7.359 23-09-09 03:06 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Καληνύχτα chris. Άντε BAM και με την νίκη. Click για ανάπτυξη... πω...μη με αγχωνεις και αλλο.. thanks...:thanks: εσυ δεν μας ειπες... :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:11 Ο ledzeppelinick: #7.360 23-09-09 03:11 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: πω...μη με αγχωνεις και αλλο.. thanks...:thanks: εσυ δεν μας ειπες... :fss: Click για ανάπτυξη... Το γραφει στο προφιλ του μπαμι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Nαι, και καλα για να δουν αν δεν εχεις καποιο προβλημα στο λογο κλπ... Καλημεριζω τους ξενυχτηδες, αν κι εγω σε λιγο πρεπει να κοιμηθω γιατι εχω πρωινες δουλειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:59 Ο Zed έγραψε: #7.355 23-09-09 02:59 Eντάξει, δε θα σε παρεξηγούσα αν δεν με έκανες quote Άκου συνέντευξη... :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:01 Ο ledzeppelinick: #7.356 23-09-09 03:01 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Nαι, και καλα για να δουν αν δεν εχεις καποιο προβλημα στο λογο κλπ... Καλημεριζω τους ξενυχτηδες, αν κι εγω σε λιγο πρεπει να κοιμηθω γιατι εχω πρωινες δουλειες. Click για ανάπτυξη... Τα σεβη μας κυριε Συντονιστά-Βιολόγε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:01 Η Darkness έγραψε: #7.357 23-09-09 03:01 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Nαι, και καλα για να δουν αν δεν εχεις καποιο προβλημα στο λογο κλπ... Καλημεριζω τους ξενυχτηδες, αν κι εγω σε λιγο πρεπει να κοιμηθω γιατι εχω πρωινες δουλειες. Click για ανάπτυξη... Και εγω..Πρεπει να σηκωθω στις 6.. Σε ευχαριστω που εκατσες να το αναλυσεις εσυ για εμενα... η ΒΑΜ βαριεται λιγουλακι :fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Eντάξει, δε θα σε παρεξηγούσα αν δεν με έκανες quote Άκου συνέντευξη... :!: Click για ανάπτυξη... Ασε...με αγχωνει λιγο... Εσυ τι σπουδαζεις ? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Τα σεβη μας κυριε Συντονιστά-Βιολόγε!! Click για ανάπτυξη... και μελλοντα Ιατρε...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:04 Ο Zed έγραψε: #7.358 23-09-09 03:04 Καληνύχτα chris. Άντε BAM και με την νίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:06 Η Darkness έγραψε: #7.359 23-09-09 03:06 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Καληνύχτα chris. Άντε BAM και με την νίκη. Click για ανάπτυξη... πω...μη με αγχωνεις και αλλο.. thanks...:thanks: εσυ δεν μας ειπες... :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:11 Ο ledzeppelinick: #7.360 23-09-09 03:11 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: πω...μη με αγχωνεις και αλλο.. thanks...:thanks: εσυ δεν μας ειπες... :fss: Click για ανάπτυξη... Το γραφει στο προφιλ του μπαμι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eντάξει, δε θα σε παρεξηγούσα αν δεν με έκανες quote Άκου συνέντευξη... :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:01 Ο ledzeppelinick: #7.356 23-09-09 03:01 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Nαι, και καλα για να δουν αν δεν εχεις καποιο προβλημα στο λογο κλπ... Καλημεριζω τους ξενυχτηδες, αν κι εγω σε λιγο πρεπει να κοιμηθω γιατι εχω πρωινες δουλειες. Click για ανάπτυξη... Τα σεβη μας κυριε Συντονιστά-Βιολόγε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:01 Η Darkness έγραψε: #7.357 23-09-09 03:01 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Nαι, και καλα για να δουν αν δεν εχεις καποιο προβλημα στο λογο κλπ... Καλημεριζω τους ξενυχτηδες, αν κι εγω σε λιγο πρεπει να κοιμηθω γιατι εχω πρωινες δουλειες. Click για ανάπτυξη... Και εγω..Πρεπει να σηκωθω στις 6.. Σε ευχαριστω που εκατσες να το αναλυσεις εσυ για εμενα... η ΒΑΜ βαριεται λιγουλακι :fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Eντάξει, δε θα σε παρεξηγούσα αν δεν με έκανες quote Άκου συνέντευξη... :!: Click για ανάπτυξη... Ασε...με αγχωνει λιγο... Εσυ τι σπουδαζεις ? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Τα σεβη μας κυριε Συντονιστά-Βιολόγε!! Click για ανάπτυξη... και μελλοντα Ιατρε...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:04 Ο Zed έγραψε: #7.358 23-09-09 03:04 Καληνύχτα chris. Άντε BAM και με την νίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:06 Η Darkness έγραψε: #7.359 23-09-09 03:06 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Καληνύχτα chris. Άντε BAM και με την νίκη. Click για ανάπτυξη... πω...μη με αγχωνεις και αλλο.. thanks...:thanks: εσυ δεν μας ειπες... :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:11 Ο ledzeppelinick: #7.360 23-09-09 03:11 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: πω...μη με αγχωνεις και αλλο.. thanks...:thanks: εσυ δεν μας ειπες... :fss: Click για ανάπτυξη... Το γραφει στο προφιλ του μπαμι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Nαι, και καλα για να δουν αν δεν εχεις καποιο προβλημα στο λογο κλπ... Καλημεριζω τους ξενυχτηδες, αν κι εγω σε λιγο πρεπει να κοιμηθω γιατι εχω πρωινες δουλειες. Click για ανάπτυξη... Τα σεβη μας κυριε Συντονιστά-Βιολόγε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:01 Η Darkness έγραψε: #7.357 23-09-09 03:01 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Nαι, και καλα για να δουν αν δεν εχεις καποιο προβλημα στο λογο κλπ... Καλημεριζω τους ξενυχτηδες, αν κι εγω σε λιγο πρεπει να κοιμηθω γιατι εχω πρωινες δουλειες. Click για ανάπτυξη... Και εγω..Πρεπει να σηκωθω στις 6.. Σε ευχαριστω που εκατσες να το αναλυσεις εσυ για εμενα... η ΒΑΜ βαριεται λιγουλακι :fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Eντάξει, δε θα σε παρεξηγούσα αν δεν με έκανες quote Άκου συνέντευξη... :!: Click για ανάπτυξη... Ασε...με αγχωνει λιγο... Εσυ τι σπουδαζεις ? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Τα σεβη μας κυριε Συντονιστά-Βιολόγε!! Click για ανάπτυξη... και μελλοντα Ιατρε...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:04 Ο Zed έγραψε: #7.358 23-09-09 03:04 Καληνύχτα chris. Άντε BAM και με την νίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:06 Η Darkness έγραψε: #7.359 23-09-09 03:06 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Καληνύχτα chris. Άντε BAM και με την νίκη. Click για ανάπτυξη... πω...μη με αγχωνεις και αλλο.. thanks...:thanks: εσυ δεν μας ειπες... :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:11 Ο ledzeppelinick: #7.360 23-09-09 03:11 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: πω...μη με αγχωνεις και αλλο.. thanks...:thanks: εσυ δεν μας ειπες... :fss: Click για ανάπτυξη... Το γραφει στο προφιλ του μπαμι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Nαι, και καλα για να δουν αν δεν εχεις καποιο προβλημα στο λογο κλπ... Καλημεριζω τους ξενυχτηδες, αν κι εγω σε λιγο πρεπει να κοιμηθω γιατι εχω πρωινες δουλειες. Click για ανάπτυξη... Και εγω..Πρεπει να σηκωθω στις 6.. Σε ευχαριστω που εκατσες να το αναλυσεις εσυ για εμενα... η ΒΑΜ βαριεται λιγουλακι :fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Eντάξει, δε θα σε παρεξηγούσα αν δεν με έκανες quote Άκου συνέντευξη... :!: Click για ανάπτυξη... Ασε...με αγχωνει λιγο... Εσυ τι σπουδαζεις ? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Τα σεβη μας κυριε Συντονιστά-Βιολόγε!! Click για ανάπτυξη... και μελλοντα Ιατρε...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:04 Ο Zed έγραψε: #7.358 23-09-09 03:04 Καληνύχτα chris. Άντε BAM και με την νίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:06 Η Darkness έγραψε: #7.359 23-09-09 03:06 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Καληνύχτα chris. Άντε BAM και με την νίκη. Click για ανάπτυξη... πω...μη με αγχωνεις και αλλο.. thanks...:thanks: εσυ δεν μας ειπες... :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:11 Ο ledzeppelinick: #7.360 23-09-09 03:11 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: πω...μη με αγχωνεις και αλλο.. thanks...:thanks: εσυ δεν μας ειπες... :fss: Click για ανάπτυξη... Το γραφει στο προφιλ του μπαμι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καληνύχτα chris. Άντε BAM και με την νίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:06 Η Darkness έγραψε: #7.359 23-09-09 03:06 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Καληνύχτα chris. Άντε BAM και με την νίκη. Click για ανάπτυξη... πω...μη με αγχωνεις και αλλο.. thanks...:thanks: εσυ δεν μας ειπες... :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:11 Ο ledzeppelinick: #7.360 23-09-09 03:11 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: πω...μη με αγχωνεις και αλλο.. thanks...:thanks: εσυ δεν μας ειπες... :fss: Click για ανάπτυξη... Το γραφει στο προφιλ του μπαμι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Καληνύχτα chris. Άντε BAM και με την νίκη. Click για ανάπτυξη... πω...μη με αγχωνεις και αλλο.. thanks...:thanks: εσυ δεν μας ειπες... :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:11 Ο ledzeppelinick: #7.360 23-09-09 03:11 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: πω...μη με αγχωνεις και αλλο.. thanks...:thanks: εσυ δεν μας ειπες... :fss: Click για ανάπτυξη... Το γραφει στο προφιλ του μπαμι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: πω...μη με αγχωνεις και αλλο.. thanks...:thanks: εσυ δεν μας ειπες... :fss: Click για ανάπτυξη... Το γραφει στο προφιλ του μπαμι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.