confusius
Δραστήριο μέλος
φφφ τα καλύτερα χάνω μια ζωή!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness
Περιβόητο μέλος
Πηγα και το ειδα...:fss:
Αν και μου αρεσει να ρωτω καποιον κατι παρα να τρεχω στο προφιλ του να το δω.. Ετσι μπορεις να αρχισεις απο καπου για να συζητησεις..
-----------------------------------------
γεια...εριξα τους παντες για υπνο...και καμια ωρα διαβασα.. και επι ευκαιριας πριν κλεισω το πι σι ειπα να δω τι παιζει και εδω..Καλέ ένα τέταρτο ξεχάστηκα κι εγώ και μπήκε η ΒΑΜ κι έγινε και σούσουρο??
φφφ τα καλύτερα χάνω μια ζωή!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
confusius
Δραστήριο μέλος
Κι εγώ ακόμα παλεύω με τα μαθηματικά αλλά μου φαίνεται θα πάω να την πέσω όπου να ναι γιατί δεν την παλεύω άλλο!
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Σωστη η λογικη σουok....Νικο...μη μαλωνεις την ΒΑΜι..
Πηγα και το ειδα...:fss:
Αν και μου αρεσει να ρωτω καποιον κατι παρα να τρεχω στο προφιλ του να το δω.. Ετσι μπορεις να αρχισεις απο καπου για να συζητησεις..
γεια...εριξα τους παντες για υπνο...και καμια ωρα διαβασα.. και επι ευκαιριας πριν κλεισω το πι σι ειπα να δω τι παιζει και εδω..
Καλα εκανες και μπηκες βρε!! (να φαινομαστε πολλοι)
Darkness
Περιβόητο μέλος
Νικοοοοοοοο :xixi: ?Το γραφει στο προφιλ του μπαμι!!
Ειδα οτι αλλαξες τα ενδιαφεροντα σου...
Ομολογω πως ειναι αρκετα καλα. Ειδικα εκει που λες για τα βιβλια που θες να αρχισεις να διαβαζεις κατι που θα κανω και εγω..Και μεσα σε αυτα που θελω ειναι και αυτα που γραφεις εσυ..
Επισης τα ντραμς:xixi: ... ερωτας καλα κανεις και θα τα αρχισεις ..αρχισες..δεν θυμαμαι..
:what: δε θυμαμαι τι αλλο μου αρεσε...
καποτε επαιζα και εγω μπασκετ :fss:
Και εγω πρεπει να ξαπλωσω λιγουλακι...:emm:γειααα! Καλά έκανες! Καλή επιτυχία με τη συνεντευξη!
Κι εγώ ακόμα παλεύω με τα μαθηματικά αλλά μου φαίνεται θα πάω να την πέσω όπου να ναι γιατί δεν την παλεύω άλλο!
Αντε υπομονη με τα μαθηματικα...δεν σε φοβαμαι εσενα...:no1:
Ευχαριστω..αν και δεν ξερω ακομα ουτε το ποτε θα παω για εγγραφη..
απαντηση προς σποιλερ:Σωστη η λογικη σουυστερα εμενα την βαμπι και τον Αρη κατηγορεις για κουσκουσακι ενοσω κοιμασαι..
Καλα εκανες και μπηκες βρε!! (να φαινομαστε πολλοι)
ναι αλλα νομιζα πως ημουν και εγω στην παρεα για αυτο σας ειχα πει...
confusius
Δραστήριο μέλος
Εγώ τερμάτισα για σήμερα,δεν την παλεύω άλλο!!
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Νικοοοοοοοο :xixi: ?
Ειδα οτι αλλαξες τα ενδιαφεροντα σου...
Ομολογω πως ειναι αρκετα καλα. Ειδικα εκει που λες για τα βιβλια που θες να αρχισεις να διαβαζεις κατι που θα κανω και εγω..Και μεσα σε αυτα που θελω ειναι και αυτα που γραφεις εσυ..
Επισης τα ντραμς:xixi: ... ερωτας καλα κανεις και θα τα αρχισεις ..αρχισες..δεν θυμαμαι..
:what: δε θυμαμαι τι αλλο μου αρεσε...
καποτε επαιζα και εγω μπασκετ :fss:
---------------------
απαντηση προς σποιλερ:
ναι αλλα νομιζα πως ημουν και εγω στην παρεα για αυτο σας ειχα πει...
''Θα'' αρχισω ντραμς δεν αρχισα ακομα.. κοιτα κανω μια προσπαθεια να φτασω την ιδιοτητα του homo universalis...
Φυσικα και εισαι ρε χαζο αλλα εσυ κοιμοσουν!!!!!
Καληνύχτα ξενύχτηδες!
Εγώ τερμάτισα για σήμερα,δεν την παλεύω άλλο!!
Καλη ξεκουραση και καλο κουραγιο κονφου!!!:no1::no1:
NoiSy MaN
Πολύ δραστήριο μέλος
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
ledzeppelinick εμφανίσου τώρα
NoiSy MaN
Πολύ δραστήριο μέλος
2. Πως πέρασες σήμερα?
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
1.οκ1. Φακ δις σιτ
2. Πως πέρασες σήμερα?
2ολα καλα!!
Καναμε παρτυ εκπληξη σε ενα φιλαρακι που ειχε γενεθλια.. φαση ειχε.. Εσυ?? πως περασες?? Ρε καρνταση γραψε στο θεματακι που ποσταρα στη ''φοιτητικη ζωη''..
NoiSy MaN
Πολύ δραστήριο μέλος
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
NoiSy MaN
Πολύ δραστήριο μέλος
(άμα έδινες κατευθείαν λινκ θα κουραζόσουν)
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολυ καλη ιδεα!!!!!!!!:no1::no1::no1::no1:Ναι να συναντηθούμε να πάμε για κανένα ναργιλέ
(άμα έδινες κατευθείαν λινκ θα κουραζόσουν)
Μαστορα εψαχνα κατι αλλο... (δε θα κουραζομουν εχεις δικιο...)
Παω να την πεσω κ εγω φιλε!! Αντε θα τα πουμε!!
grigoris91
Πολύ δραστήριο μέλος
γερη,ρατσα,ειστε
Darkness
Περιβόητο μέλος
don_aris91
Δραστήριο μέλος
grigoris91
Πολύ δραστήριο μέλος
don_aris91
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.