ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:56 Ο ledzeppelinick: #6.681 20-09-09 06:56 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Aληθεια?? Σε ποιες σχολες?? Που ξερεις, μπορει να κανουμε και παρεα!! Ειστε ακομα ξυπνιοι?? Click για ανάπτυξη... Ιατρικη και οι 2!! Τωρα εγω παω να την πεσω!! Αντε καληνυχτα και σε σενα συμφορουμιτη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:58 Ο foreverfreak: #6.682 20-09-09 06:58 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ιατρικη και οι 2!! Τωρα εγω παω να την πεσω!! Αντε καληνυχτα και σε σενα συμφορουμιτη.. Click για ανάπτυξη... Αμαν πια, πηξαμε στους γιατρους!! Αντε φιλε μου καληνυχτα... Θα την κανω και γω σιγα σιγα!! Εσυ bam ποτε το κοβεις να κοιμασαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:00 Η Darkness έγραψε: #6.683 20-09-09 07:00 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Αμαν πια, πηξαμε στους γιατρους!! Αντε φιλε μου καληνυχτα... Θα την κανω και γω σιγα σιγα!! Εσυ bam ποτε το κοβεις να κοιμασαι?? Click για ανάπτυξη... τωρα. Παρεα με τον led .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:00 Ο NoiSy MaN: #6.684 20-09-09 07:00 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μαθε,να,μη,κοροιδευεις,τους,αλλους, γιατι,ξερω,για,ποιον,το,λες,αυτο.. Και αν το κανεις συμαινει πως δεν εχεις βρει καποιον ιδιαιτερο τροπο γραφης και κλεβεις των υπολοιπων... Φιλικα παντα..:xixi:δεν σε παραμαζευω.... :s:s:s παντως πως γραφει ετσι ο Γρηγορης? ειναι πραγματικα δυσκολο.. Click για ανάπτυξη... Καλά λίγο πλάκα έκανα. Και σε αρκετά "χειρότερα" που ειπώθηκαν για αυτόν δεν είδα να αντιδράς. Ούτε και ο ίδιος είχε πρόβλημα. Και τώρα λέω κι εγώ ένα no offence και όλα καλά. Ε ναι λοιπόν, ΚΛΕΒΩ(ουυυυ copy) τον ιδιαίτερο τρόπο γραφής του Γρηγόρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:01 Η Darkness έγραψε: #6.685 20-09-09 07:01 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ναι ενθουσιαστηκα!! Παω για νανι ομως τωρα γιατι μαλλον θα τις φαω στο τελος..:scared::scared:..!! Καληνυχτα/μερα συμφορουμιτισσα και συμφορουμιτη...!! Click για ανάπτυξη... :zilia: αυτο ναι...μου αρεσε... :xixi: Καλημερα Νικο.. καλη ξεκουραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:01 Ο foreverfreak: #6.686 20-09-09 07:01 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: τωρα. Παρεα με τον led .... Click για ανάπτυξη... Με απατας μωρη απιστη?? Κοιμασαι με αλλον?? Αντε, την κανω και γω αν ειναι... Αρχισαν να χτυπανε και οι καμπανες της εκκλησιας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:04 Η Darkness έγραψε: #6.687 20-09-09 07:04 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Καλά λίγο πλάκα έκανα. Και σε αρκετά "χειρότερα" που ειπώθηκαν για αυτόν δεν είδα να αντιδράς. Ούτε και ο ίδιος είχε πρόβλημα. Και τώρα λέω κι εγώ ένα no offence και όλα καλά. Ε ναι λοιπόν, ΚΛΕΒΩ(ουυυυ copy) τον ιδιαίτερο τρόπο γραφής του Γρηγόρη. Click για ανάπτυξη... εχεις δικαιο σε αυτο το σημειο που σου εβαλα με τα εντονα...Συγνωμη που παραμασα εσενα.. Απλα ειχε προηγηθει το ποστ του Νικου που με πειραξε... οκ...αφου κανεις πλακα το παιρνω πισω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:05 Ο foreverfreak: #6.688 20-09-09 07:05 Καληνυχτα λοιπον και απο μενα!! Ονειρα γλυκαααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:06 Η Darkness έγραψε: #6.689 20-09-09 07:06 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Με απατας μωρη απιστη?? Κοιμασαι με αλλον?? Αντε, την κανω και γω αν ειναι... Αρχισαν να χτυπανε και οι καμπανες της εκκλησιας!! Click για ανάπτυξη... :!::!: εμας ακομα δεν χτυπησαν... Εχουμε υπναρα παπα... :nono:θα σε απατησω εγω βρε καμαρι ??? Ο Νικος θα κοιμηθει στον καναπε και εγω στο κρεβατι μου βρε ....:eyesup::zilia: :who: εξαλλου ροχαλιζει ο ατιμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:07 Ο NoiSy MaN: #6.690 20-09-09 07:07 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εχεις δικαιο σε αυτο το σημειο που σου εβαλα με τα εντονα...Συγνωμη που παραμασα εσενα.. Απλα ειχε προηγηθει το ποστ του Νικου που με πειραξε... οκ...αφου κανεις πλακα το παιρνω πισω... Click για ανάπτυξη... Άντε με τούμπαρες:xixiείμαι κι εγώ δύσκολος) Τώρα λέω κι εγώ να κοιμηθώ, αλλά άλλο να το λες κι άλλο να το κάνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:08 Η Darkness έγραψε: #6.691 20-09-09 07:08 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Καληνυχτα λοιπον και απο μενα!! Ονειρα γλυκαααααα.... Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα αμορε μιο να με ονειρευτεις.... :who: εφιαλτη θα δεις.. ----------------------------------------- :who: μολις ειδα εναν χρηστη με το νικνειμ dam..... :!: με αντιγραφει... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Άντε με τούμπαρες:xixiείμαι κι εγώ δύσκολος) Τώρα λέω κι εγώ να κοιμηθώ, αλλά άλλο να το λες κι άλλο να το κάνεις Click για ανάπτυξη... πραγματι το λες αλλα ακομα δεν ειδα να το κανεις... μια απο τα ιδια και εγω...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Ο don_aris91: #6.692 20-09-09 12:53 Καλα ρε θηρια...πως αντεξατε μεχρι τις 7 το πρωι;:stars: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:29 Η Vampi έγραψε: #6.693 20-09-09 13:29 Να 'μαι κι εγώ. ----------------------------------------- Καλά κανείς δεν είναι εδώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:12 Ο foreverfreak: #6.694 20-09-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Καλα ρε θηρια...πως αντεξατε μεχρι τις 7 το πρωι;:stars: Click για ανάπτυξη... Ναι, το καταφεραμε κι αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:15 Ο don_aris91: #6.695 20-09-09 14:15 :bravo::bravo: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:15 Ο Νίκος95 έγραψε: #6.696 20-09-09 14:15 γεια σας τι γινεται? εχω βρει μερικα πολυ αξιολογα κομματια και μαμω τις αμερικανιες(στην κατηγορια αμερικαν παι και αλλες αμερικανιες) και πορονομαι. 3 doors down the all american rejects sum 41 και αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:27 Ο don_aris91: #6.697 20-09-09 14:27 Συμφωνω φιλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:30 Ο Νίκος95 έγραψε: #6.698 20-09-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Συμφωνω φιλος!!! Click για ανάπτυξη... στον imagine 89.7 καθε σαββατοκυριακο πετυχαινω τετοια μουσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:30 Ο don_aris91: #6.699 20-09-09 14:30 Θα ηθελα επισης να ζητησω συγγνωμη απο ολα τα μελη του φορουμ και κυριως απο το μελος orathac για την αναστατωση που προκαλεσα τα ξημερωματα.Ο λογος ηταν οτι ηθελα να δω τι πρεπει να κανω για να παρω ban η αθετηση,κατι που τελικα δεν εγινε.Ξερω οτι εγω ειχα αδικο.Και παλι συγγνωμη. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Νίκος95: στον imagine 89.7 καθε σαββατοκυριακο πετυχαινω τετοια μουσικη Click για ανάπτυξη... Απο τις μπαντες που ανεφερες μ αρεσουν πολυ οι sum 41 γιατι τους εχω συνδεσει με το American Pie.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:37 Ο Νίκος95 έγραψε: #6.700 20-09-09 14:37 δεν το εχω δει το american pie αλλα κανω συνειρμους οταν ακουω αυτες τις μπαντες με παρομοιειες καταστασεις και ταινιες( για να παρεις αθετηση γραψε ενα ποστ που να λεει ζητω ο χιτλερ η χρυση αυγη τα ες-ες μπιπ τους τουρκους τους αλβανους του βουλγαρους τους σκοπιανους και μπιτ τον βουδα. ετσι θα φας αρκετα μεγαλο ποσοστο αθετησης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 333 334 335 336 337 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 335 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 335 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Aληθεια?? Σε ποιες σχολες?? Που ξερεις, μπορει να κανουμε και παρεα!! Ειστε ακομα ξυπνιοι?? Click για ανάπτυξη... Ιατρικη και οι 2!! Τωρα εγω παω να την πεσω!! Αντε καληνυχτα και σε σενα συμφορουμιτη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:58 Ο foreverfreak: #6.682 20-09-09 06:58 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ιατρικη και οι 2!! Τωρα εγω παω να την πεσω!! Αντε καληνυχτα και σε σενα συμφορουμιτη.. Click για ανάπτυξη... Αμαν πια, πηξαμε στους γιατρους!! Αντε φιλε μου καληνυχτα... Θα την κανω και γω σιγα σιγα!! Εσυ bam ποτε το κοβεις να κοιμασαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:00 Η Darkness έγραψε: #6.683 20-09-09 07:00 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Αμαν πια, πηξαμε στους γιατρους!! Αντε φιλε μου καληνυχτα... Θα την κανω και γω σιγα σιγα!! Εσυ bam ποτε το κοβεις να κοιμασαι?? Click για ανάπτυξη... τωρα. Παρεα με τον led .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:00 Ο NoiSy MaN: #6.684 20-09-09 07:00 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μαθε,να,μη,κοροιδευεις,τους,αλλους, γιατι,ξερω,για,ποιον,το,λες,αυτο.. Και αν το κανεις συμαινει πως δεν εχεις βρει καποιον ιδιαιτερο τροπο γραφης και κλεβεις των υπολοιπων... Φιλικα παντα..:xixi:δεν σε παραμαζευω.... :s:s:s παντως πως γραφει ετσι ο Γρηγορης? ειναι πραγματικα δυσκολο.. Click για ανάπτυξη... Καλά λίγο πλάκα έκανα. Και σε αρκετά "χειρότερα" που ειπώθηκαν για αυτόν δεν είδα να αντιδράς. Ούτε και ο ίδιος είχε πρόβλημα. Και τώρα λέω κι εγώ ένα no offence και όλα καλά. Ε ναι λοιπόν, ΚΛΕΒΩ(ουυυυ copy) τον ιδιαίτερο τρόπο γραφής του Γρηγόρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:01 Η Darkness έγραψε: #6.685 20-09-09 07:01 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ναι ενθουσιαστηκα!! Παω για νανι ομως τωρα γιατι μαλλον θα τις φαω στο τελος..:scared::scared:..!! Καληνυχτα/μερα συμφορουμιτισσα και συμφορουμιτη...!! Click για ανάπτυξη... :zilia: αυτο ναι...μου αρεσε... :xixi: Καλημερα Νικο.. καλη ξεκουραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:01 Ο foreverfreak: #6.686 20-09-09 07:01 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: τωρα. Παρεα με τον led .... Click για ανάπτυξη... Με απατας μωρη απιστη?? Κοιμασαι με αλλον?? Αντε, την κανω και γω αν ειναι... Αρχισαν να χτυπανε και οι καμπανες της εκκλησιας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:04 Η Darkness έγραψε: #6.687 20-09-09 07:04 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Καλά λίγο πλάκα έκανα. Και σε αρκετά "χειρότερα" που ειπώθηκαν για αυτόν δεν είδα να αντιδράς. Ούτε και ο ίδιος είχε πρόβλημα. Και τώρα λέω κι εγώ ένα no offence και όλα καλά. Ε ναι λοιπόν, ΚΛΕΒΩ(ουυυυ copy) τον ιδιαίτερο τρόπο γραφής του Γρηγόρη. Click για ανάπτυξη... εχεις δικαιο σε αυτο το σημειο που σου εβαλα με τα εντονα...Συγνωμη που παραμασα εσενα.. Απλα ειχε προηγηθει το ποστ του Νικου που με πειραξε... οκ...αφου κανεις πλακα το παιρνω πισω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:05 Ο foreverfreak: #6.688 20-09-09 07:05 Καληνυχτα λοιπον και απο μενα!! Ονειρα γλυκαααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:06 Η Darkness έγραψε: #6.689 20-09-09 07:06 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Με απατας μωρη απιστη?? Κοιμασαι με αλλον?? Αντε, την κανω και γω αν ειναι... Αρχισαν να χτυπανε και οι καμπανες της εκκλησιας!! Click για ανάπτυξη... :!::!: εμας ακομα δεν χτυπησαν... Εχουμε υπναρα παπα... :nono:θα σε απατησω εγω βρε καμαρι ??? Ο Νικος θα κοιμηθει στον καναπε και εγω στο κρεβατι μου βρε ....:eyesup::zilia: :who: εξαλλου ροχαλιζει ο ατιμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:07 Ο NoiSy MaN: #6.690 20-09-09 07:07 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εχεις δικαιο σε αυτο το σημειο που σου εβαλα με τα εντονα...Συγνωμη που παραμασα εσενα.. Απλα ειχε προηγηθει το ποστ του Νικου που με πειραξε... οκ...αφου κανεις πλακα το παιρνω πισω... Click για ανάπτυξη... Άντε με τούμπαρες:xixiείμαι κι εγώ δύσκολος) Τώρα λέω κι εγώ να κοιμηθώ, αλλά άλλο να το λες κι άλλο να το κάνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:08 Η Darkness έγραψε: #6.691 20-09-09 07:08 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Καληνυχτα λοιπον και απο μενα!! Ονειρα γλυκαααααα.... Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα αμορε μιο να με ονειρευτεις.... :who: εφιαλτη θα δεις.. ----------------------------------------- :who: μολις ειδα εναν χρηστη με το νικνειμ dam..... :!: με αντιγραφει... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Άντε με τούμπαρες:xixiείμαι κι εγώ δύσκολος) Τώρα λέω κι εγώ να κοιμηθώ, αλλά άλλο να το λες κι άλλο να το κάνεις Click για ανάπτυξη... πραγματι το λες αλλα ακομα δεν ειδα να το κανεις... μια απο τα ιδια και εγω...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Ο don_aris91: #6.692 20-09-09 12:53 Καλα ρε θηρια...πως αντεξατε μεχρι τις 7 το πρωι;:stars: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:29 Η Vampi έγραψε: #6.693 20-09-09 13:29 Να 'μαι κι εγώ. ----------------------------------------- Καλά κανείς δεν είναι εδώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:12 Ο foreverfreak: #6.694 20-09-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Καλα ρε θηρια...πως αντεξατε μεχρι τις 7 το πρωι;:stars: Click για ανάπτυξη... Ναι, το καταφεραμε κι αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:15 Ο don_aris91: #6.695 20-09-09 14:15 :bravo::bravo: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:15 Ο Νίκος95 έγραψε: #6.696 20-09-09 14:15 γεια σας τι γινεται? εχω βρει μερικα πολυ αξιολογα κομματια και μαμω τις αμερικανιες(στην κατηγορια αμερικαν παι και αλλες αμερικανιες) και πορονομαι. 3 doors down the all american rejects sum 41 και αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:27 Ο don_aris91: #6.697 20-09-09 14:27 Συμφωνω φιλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:30 Ο Νίκος95 έγραψε: #6.698 20-09-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Συμφωνω φιλος!!! Click για ανάπτυξη... στον imagine 89.7 καθε σαββατοκυριακο πετυχαινω τετοια μουσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:30 Ο don_aris91: #6.699 20-09-09 14:30 Θα ηθελα επισης να ζητησω συγγνωμη απο ολα τα μελη του φορουμ και κυριως απο το μελος orathac για την αναστατωση που προκαλεσα τα ξημερωματα.Ο λογος ηταν οτι ηθελα να δω τι πρεπει να κανω για να παρω ban η αθετηση,κατι που τελικα δεν εγινε.Ξερω οτι εγω ειχα αδικο.Και παλι συγγνωμη. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Νίκος95: στον imagine 89.7 καθε σαββατοκυριακο πετυχαινω τετοια μουσικη Click για ανάπτυξη... Απο τις μπαντες που ανεφερες μ αρεσουν πολυ οι sum 41 γιατι τους εχω συνδεσει με το American Pie.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:37 Ο Νίκος95 έγραψε: #6.700 20-09-09 14:37 δεν το εχω δει το american pie αλλα κανω συνειρμους οταν ακουω αυτες τις μπαντες με παρομοιειες καταστασεις και ταινιες( για να παρεις αθετηση γραψε ενα ποστ που να λεει ζητω ο χιτλερ η χρυση αυγη τα ες-ες μπιπ τους τουρκους τους αλβανους του βουλγαρους τους σκοπιανους και μπιτ τον βουδα. ετσι θα φας αρκετα μεγαλο ποσοστο αθετησης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 333 334 335 336 337 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 335 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 335 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ιατρικη και οι 2!! Τωρα εγω παω να την πεσω!! Αντε καληνυχτα και σε σενα συμφορουμιτη.. Click για ανάπτυξη... Αμαν πια, πηξαμε στους γιατρους!! Αντε φιλε μου καληνυχτα... Θα την κανω και γω σιγα σιγα!! Εσυ bam ποτε το κοβεις να κοιμασαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:00 Η Darkness έγραψε: #6.683 20-09-09 07:00 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Αμαν πια, πηξαμε στους γιατρους!! Αντε φιλε μου καληνυχτα... Θα την κανω και γω σιγα σιγα!! Εσυ bam ποτε το κοβεις να κοιμασαι?? Click για ανάπτυξη... τωρα. Παρεα με τον led .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:00 Ο NoiSy MaN: #6.684 20-09-09 07:00 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μαθε,να,μη,κοροιδευεις,τους,αλλους, γιατι,ξερω,για,ποιον,το,λες,αυτο.. Και αν το κανεις συμαινει πως δεν εχεις βρει καποιον ιδιαιτερο τροπο γραφης και κλεβεις των υπολοιπων... Φιλικα παντα..:xixi:δεν σε παραμαζευω.... :s:s:s παντως πως γραφει ετσι ο Γρηγορης? ειναι πραγματικα δυσκολο.. Click για ανάπτυξη... Καλά λίγο πλάκα έκανα. Και σε αρκετά "χειρότερα" που ειπώθηκαν για αυτόν δεν είδα να αντιδράς. Ούτε και ο ίδιος είχε πρόβλημα. Και τώρα λέω κι εγώ ένα no offence και όλα καλά. Ε ναι λοιπόν, ΚΛΕΒΩ(ουυυυ copy) τον ιδιαίτερο τρόπο γραφής του Γρηγόρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:01 Η Darkness έγραψε: #6.685 20-09-09 07:01 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ναι ενθουσιαστηκα!! Παω για νανι ομως τωρα γιατι μαλλον θα τις φαω στο τελος..:scared::scared:..!! Καληνυχτα/μερα συμφορουμιτισσα και συμφορουμιτη...!! Click για ανάπτυξη... :zilia: αυτο ναι...μου αρεσε... :xixi: Καλημερα Νικο.. καλη ξεκουραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:01 Ο foreverfreak: #6.686 20-09-09 07:01 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: τωρα. Παρεα με τον led .... Click για ανάπτυξη... Με απατας μωρη απιστη?? Κοιμασαι με αλλον?? Αντε, την κανω και γω αν ειναι... Αρχισαν να χτυπανε και οι καμπανες της εκκλησιας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:04 Η Darkness έγραψε: #6.687 20-09-09 07:04 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Καλά λίγο πλάκα έκανα. Και σε αρκετά "χειρότερα" που ειπώθηκαν για αυτόν δεν είδα να αντιδράς. Ούτε και ο ίδιος είχε πρόβλημα. Και τώρα λέω κι εγώ ένα no offence και όλα καλά. Ε ναι λοιπόν, ΚΛΕΒΩ(ουυυυ copy) τον ιδιαίτερο τρόπο γραφής του Γρηγόρη. Click για ανάπτυξη... εχεις δικαιο σε αυτο το σημειο που σου εβαλα με τα εντονα...Συγνωμη που παραμασα εσενα.. Απλα ειχε προηγηθει το ποστ του Νικου που με πειραξε... οκ...αφου κανεις πλακα το παιρνω πισω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:05 Ο foreverfreak: #6.688 20-09-09 07:05 Καληνυχτα λοιπον και απο μενα!! Ονειρα γλυκαααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:06 Η Darkness έγραψε: #6.689 20-09-09 07:06 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Με απατας μωρη απιστη?? Κοιμασαι με αλλον?? Αντε, την κανω και γω αν ειναι... Αρχισαν να χτυπανε και οι καμπανες της εκκλησιας!! Click για ανάπτυξη... :!::!: εμας ακομα δεν χτυπησαν... Εχουμε υπναρα παπα... :nono:θα σε απατησω εγω βρε καμαρι ??? Ο Νικος θα κοιμηθει στον καναπε και εγω στο κρεβατι μου βρε ....:eyesup::zilia: :who: εξαλλου ροχαλιζει ο ατιμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:07 Ο NoiSy MaN: #6.690 20-09-09 07:07 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εχεις δικαιο σε αυτο το σημειο που σου εβαλα με τα εντονα...Συγνωμη που παραμασα εσενα.. Απλα ειχε προηγηθει το ποστ του Νικου που με πειραξε... οκ...αφου κανεις πλακα το παιρνω πισω... Click για ανάπτυξη... Άντε με τούμπαρες:xixiείμαι κι εγώ δύσκολος) Τώρα λέω κι εγώ να κοιμηθώ, αλλά άλλο να το λες κι άλλο να το κάνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:08 Η Darkness έγραψε: #6.691 20-09-09 07:08 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Καληνυχτα λοιπον και απο μενα!! Ονειρα γλυκαααααα.... Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα αμορε μιο να με ονειρευτεις.... :who: εφιαλτη θα δεις.. ----------------------------------------- :who: μολις ειδα εναν χρηστη με το νικνειμ dam..... :!: με αντιγραφει... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Άντε με τούμπαρες:xixiείμαι κι εγώ δύσκολος) Τώρα λέω κι εγώ να κοιμηθώ, αλλά άλλο να το λες κι άλλο να το κάνεις Click για ανάπτυξη... πραγματι το λες αλλα ακομα δεν ειδα να το κανεις... μια απο τα ιδια και εγω...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Ο don_aris91: #6.692 20-09-09 12:53 Καλα ρε θηρια...πως αντεξατε μεχρι τις 7 το πρωι;:stars: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:29 Η Vampi έγραψε: #6.693 20-09-09 13:29 Να 'μαι κι εγώ. ----------------------------------------- Καλά κανείς δεν είναι εδώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:12 Ο foreverfreak: #6.694 20-09-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Καλα ρε θηρια...πως αντεξατε μεχρι τις 7 το πρωι;:stars: Click για ανάπτυξη... Ναι, το καταφεραμε κι αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:15 Ο don_aris91: #6.695 20-09-09 14:15 :bravo::bravo: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:15 Ο Νίκος95 έγραψε: #6.696 20-09-09 14:15 γεια σας τι γινεται? εχω βρει μερικα πολυ αξιολογα κομματια και μαμω τις αμερικανιες(στην κατηγορια αμερικαν παι και αλλες αμερικανιες) και πορονομαι. 3 doors down the all american rejects sum 41 και αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:27 Ο don_aris91: #6.697 20-09-09 14:27 Συμφωνω φιλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:30 Ο Νίκος95 έγραψε: #6.698 20-09-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Συμφωνω φιλος!!! Click για ανάπτυξη... στον imagine 89.7 καθε σαββατοκυριακο πετυχαινω τετοια μουσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:30 Ο don_aris91: #6.699 20-09-09 14:30 Θα ηθελα επισης να ζητησω συγγνωμη απο ολα τα μελη του φορουμ και κυριως απο το μελος orathac για την αναστατωση που προκαλεσα τα ξημερωματα.Ο λογος ηταν οτι ηθελα να δω τι πρεπει να κανω για να παρω ban η αθετηση,κατι που τελικα δεν εγινε.Ξερω οτι εγω ειχα αδικο.Και παλι συγγνωμη. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Νίκος95: στον imagine 89.7 καθε σαββατοκυριακο πετυχαινω τετοια μουσικη Click για ανάπτυξη... Απο τις μπαντες που ανεφερες μ αρεσουν πολυ οι sum 41 γιατι τους εχω συνδεσει με το American Pie.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:37 Ο Νίκος95 έγραψε: #6.700 20-09-09 14:37 δεν το εχω δει το american pie αλλα κανω συνειρμους οταν ακουω αυτες τις μπαντες με παρομοιειες καταστασεις και ταινιες( για να παρεις αθετηση γραψε ενα ποστ που να λεει ζητω ο χιτλερ η χρυση αυγη τα ες-ες μπιπ τους τουρκους τους αλβανους του βουλγαρους τους σκοπιανους και μπιτ τον βουδα. ετσι θα φας αρκετα μεγαλο ποσοστο αθετησης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 333 334 335 336 337 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 335 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 335 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Αμαν πια, πηξαμε στους γιατρους!! Αντε φιλε μου καληνυχτα... Θα την κανω και γω σιγα σιγα!! Εσυ bam ποτε το κοβεις να κοιμασαι?? Click για ανάπτυξη... τωρα. Παρεα με τον led .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:00 Ο NoiSy MaN: #6.684 20-09-09 07:00 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μαθε,να,μη,κοροιδευεις,τους,αλλους, γιατι,ξερω,για,ποιον,το,λες,αυτο.. Και αν το κανεις συμαινει πως δεν εχεις βρει καποιον ιδιαιτερο τροπο γραφης και κλεβεις των υπολοιπων... Φιλικα παντα..:xixi:δεν σε παραμαζευω.... :s:s:s παντως πως γραφει ετσι ο Γρηγορης? ειναι πραγματικα δυσκολο.. Click για ανάπτυξη... Καλά λίγο πλάκα έκανα. Και σε αρκετά "χειρότερα" που ειπώθηκαν για αυτόν δεν είδα να αντιδράς. Ούτε και ο ίδιος είχε πρόβλημα. Και τώρα λέω κι εγώ ένα no offence και όλα καλά. Ε ναι λοιπόν, ΚΛΕΒΩ(ουυυυ copy) τον ιδιαίτερο τρόπο γραφής του Γρηγόρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:01 Η Darkness έγραψε: #6.685 20-09-09 07:01 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ναι ενθουσιαστηκα!! Παω για νανι ομως τωρα γιατι μαλλον θα τις φαω στο τελος..:scared::scared:..!! Καληνυχτα/μερα συμφορουμιτισσα και συμφορουμιτη...!! Click για ανάπτυξη... :zilia: αυτο ναι...μου αρεσε... :xixi: Καλημερα Νικο.. καλη ξεκουραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:01 Ο foreverfreak: #6.686 20-09-09 07:01 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: τωρα. Παρεα με τον led .... Click για ανάπτυξη... Με απατας μωρη απιστη?? Κοιμασαι με αλλον?? Αντε, την κανω και γω αν ειναι... Αρχισαν να χτυπανε και οι καμπανες της εκκλησιας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:04 Η Darkness έγραψε: #6.687 20-09-09 07:04 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Καλά λίγο πλάκα έκανα. Και σε αρκετά "χειρότερα" που ειπώθηκαν για αυτόν δεν είδα να αντιδράς. Ούτε και ο ίδιος είχε πρόβλημα. Και τώρα λέω κι εγώ ένα no offence και όλα καλά. Ε ναι λοιπόν, ΚΛΕΒΩ(ουυυυ copy) τον ιδιαίτερο τρόπο γραφής του Γρηγόρη. Click για ανάπτυξη... εχεις δικαιο σε αυτο το σημειο που σου εβαλα με τα εντονα...Συγνωμη που παραμασα εσενα.. Απλα ειχε προηγηθει το ποστ του Νικου που με πειραξε... οκ...αφου κανεις πλακα το παιρνω πισω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:05 Ο foreverfreak: #6.688 20-09-09 07:05 Καληνυχτα λοιπον και απο μενα!! Ονειρα γλυκαααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:06 Η Darkness έγραψε: #6.689 20-09-09 07:06 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Με απατας μωρη απιστη?? Κοιμασαι με αλλον?? Αντε, την κανω και γω αν ειναι... Αρχισαν να χτυπανε και οι καμπανες της εκκλησιας!! Click για ανάπτυξη... :!::!: εμας ακομα δεν χτυπησαν... Εχουμε υπναρα παπα... :nono:θα σε απατησω εγω βρε καμαρι ??? Ο Νικος θα κοιμηθει στον καναπε και εγω στο κρεβατι μου βρε ....:eyesup::zilia: :who: εξαλλου ροχαλιζει ο ατιμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:07 Ο NoiSy MaN: #6.690 20-09-09 07:07 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εχεις δικαιο σε αυτο το σημειο που σου εβαλα με τα εντονα...Συγνωμη που παραμασα εσενα.. Απλα ειχε προηγηθει το ποστ του Νικου που με πειραξε... οκ...αφου κανεις πλακα το παιρνω πισω... Click για ανάπτυξη... Άντε με τούμπαρες:xixiείμαι κι εγώ δύσκολος) Τώρα λέω κι εγώ να κοιμηθώ, αλλά άλλο να το λες κι άλλο να το κάνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:08 Η Darkness έγραψε: #6.691 20-09-09 07:08 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Καληνυχτα λοιπον και απο μενα!! Ονειρα γλυκαααααα.... Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα αμορε μιο να με ονειρευτεις.... :who: εφιαλτη θα δεις.. ----------------------------------------- :who: μολις ειδα εναν χρηστη με το νικνειμ dam..... :!: με αντιγραφει... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Άντε με τούμπαρες:xixiείμαι κι εγώ δύσκολος) Τώρα λέω κι εγώ να κοιμηθώ, αλλά άλλο να το λες κι άλλο να το κάνεις Click για ανάπτυξη... πραγματι το λες αλλα ακομα δεν ειδα να το κανεις... μια απο τα ιδια και εγω...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Ο don_aris91: #6.692 20-09-09 12:53 Καλα ρε θηρια...πως αντεξατε μεχρι τις 7 το πρωι;:stars: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:29 Η Vampi έγραψε: #6.693 20-09-09 13:29 Να 'μαι κι εγώ. ----------------------------------------- Καλά κανείς δεν είναι εδώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:12 Ο foreverfreak: #6.694 20-09-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Καλα ρε θηρια...πως αντεξατε μεχρι τις 7 το πρωι;:stars: Click για ανάπτυξη... Ναι, το καταφεραμε κι αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:15 Ο don_aris91: #6.695 20-09-09 14:15 :bravo::bravo: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:15 Ο Νίκος95 έγραψε: #6.696 20-09-09 14:15 γεια σας τι γινεται? εχω βρει μερικα πολυ αξιολογα κομματια και μαμω τις αμερικανιες(στην κατηγορια αμερικαν παι και αλλες αμερικανιες) και πορονομαι. 3 doors down the all american rejects sum 41 και αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:27 Ο don_aris91: #6.697 20-09-09 14:27 Συμφωνω φιλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:30 Ο Νίκος95 έγραψε: #6.698 20-09-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Συμφωνω φιλος!!! Click για ανάπτυξη... στον imagine 89.7 καθε σαββατοκυριακο πετυχαινω τετοια μουσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:30 Ο don_aris91: #6.699 20-09-09 14:30 Θα ηθελα επισης να ζητησω συγγνωμη απο ολα τα μελη του φορουμ και κυριως απο το μελος orathac για την αναστατωση που προκαλεσα τα ξημερωματα.Ο λογος ηταν οτι ηθελα να δω τι πρεπει να κανω για να παρω ban η αθετηση,κατι που τελικα δεν εγινε.Ξερω οτι εγω ειχα αδικο.Και παλι συγγνωμη. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Νίκος95: στον imagine 89.7 καθε σαββατοκυριακο πετυχαινω τετοια μουσικη Click για ανάπτυξη... Απο τις μπαντες που ανεφερες μ αρεσουν πολυ οι sum 41 γιατι τους εχω συνδεσει με το American Pie.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:37 Ο Νίκος95 έγραψε: #6.700 20-09-09 14:37 δεν το εχω δει το american pie αλλα κανω συνειρμους οταν ακουω αυτες τις μπαντες με παρομοιειες καταστασεις και ταινιες( για να παρεις αθετηση γραψε ενα ποστ που να λεει ζητω ο χιτλερ η χρυση αυγη τα ες-ες μπιπ τους τουρκους τους αλβανους του βουλγαρους τους σκοπιανους και μπιτ τον βουδα. ετσι θα φας αρκετα μεγαλο ποσοστο αθετησης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 333 334 335 336 337 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 335 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 335 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μαθε,να,μη,κοροιδευεις,τους,αλλους, γιατι,ξερω,για,ποιον,το,λες,αυτο.. Και αν το κανεις συμαινει πως δεν εχεις βρει καποιον ιδιαιτερο τροπο γραφης και κλεβεις των υπολοιπων... Φιλικα παντα..:xixi:δεν σε παραμαζευω.... :s:s:s παντως πως γραφει ετσι ο Γρηγορης? ειναι πραγματικα δυσκολο.. Click για ανάπτυξη... Καλά λίγο πλάκα έκανα. Και σε αρκετά "χειρότερα" που ειπώθηκαν για αυτόν δεν είδα να αντιδράς. Ούτε και ο ίδιος είχε πρόβλημα. Και τώρα λέω κι εγώ ένα no offence και όλα καλά. Ε ναι λοιπόν, ΚΛΕΒΩ(ουυυυ copy) τον ιδιαίτερο τρόπο γραφής του Γρηγόρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:01 Η Darkness έγραψε: #6.685 20-09-09 07:01 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ναι ενθουσιαστηκα!! Παω για νανι ομως τωρα γιατι μαλλον θα τις φαω στο τελος..:scared::scared:..!! Καληνυχτα/μερα συμφορουμιτισσα και συμφορουμιτη...!! Click για ανάπτυξη... :zilia: αυτο ναι...μου αρεσε... :xixi: Καλημερα Νικο.. καλη ξεκουραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:01 Ο foreverfreak: #6.686 20-09-09 07:01 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: τωρα. Παρεα με τον led .... Click για ανάπτυξη... Με απατας μωρη απιστη?? Κοιμασαι με αλλον?? Αντε, την κανω και γω αν ειναι... Αρχισαν να χτυπανε και οι καμπανες της εκκλησιας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:04 Η Darkness έγραψε: #6.687 20-09-09 07:04 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Καλά λίγο πλάκα έκανα. Και σε αρκετά "χειρότερα" που ειπώθηκαν για αυτόν δεν είδα να αντιδράς. Ούτε και ο ίδιος είχε πρόβλημα. Και τώρα λέω κι εγώ ένα no offence και όλα καλά. Ε ναι λοιπόν, ΚΛΕΒΩ(ουυυυ copy) τον ιδιαίτερο τρόπο γραφής του Γρηγόρη. Click για ανάπτυξη... εχεις δικαιο σε αυτο το σημειο που σου εβαλα με τα εντονα...Συγνωμη που παραμασα εσενα.. Απλα ειχε προηγηθει το ποστ του Νικου που με πειραξε... οκ...αφου κανεις πλακα το παιρνω πισω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:05 Ο foreverfreak: #6.688 20-09-09 07:05 Καληνυχτα λοιπον και απο μενα!! Ονειρα γλυκαααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:06 Η Darkness έγραψε: #6.689 20-09-09 07:06 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Με απατας μωρη απιστη?? Κοιμασαι με αλλον?? Αντε, την κανω και γω αν ειναι... Αρχισαν να χτυπανε και οι καμπανες της εκκλησιας!! Click για ανάπτυξη... :!::!: εμας ακομα δεν χτυπησαν... Εχουμε υπναρα παπα... :nono:θα σε απατησω εγω βρε καμαρι ??? Ο Νικος θα κοιμηθει στον καναπε και εγω στο κρεβατι μου βρε ....:eyesup::zilia: :who: εξαλλου ροχαλιζει ο ατιμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:07 Ο NoiSy MaN: #6.690 20-09-09 07:07 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εχεις δικαιο σε αυτο το σημειο που σου εβαλα με τα εντονα...Συγνωμη που παραμασα εσενα.. Απλα ειχε προηγηθει το ποστ του Νικου που με πειραξε... οκ...αφου κανεις πλακα το παιρνω πισω... Click για ανάπτυξη... Άντε με τούμπαρες:xixiείμαι κι εγώ δύσκολος) Τώρα λέω κι εγώ να κοιμηθώ, αλλά άλλο να το λες κι άλλο να το κάνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:08 Η Darkness έγραψε: #6.691 20-09-09 07:08 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Καληνυχτα λοιπον και απο μενα!! Ονειρα γλυκαααααα.... Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα αμορε μιο να με ονειρευτεις.... :who: εφιαλτη θα δεις.. ----------------------------------------- :who: μολις ειδα εναν χρηστη με το νικνειμ dam..... :!: με αντιγραφει... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Άντε με τούμπαρες:xixiείμαι κι εγώ δύσκολος) Τώρα λέω κι εγώ να κοιμηθώ, αλλά άλλο να το λες κι άλλο να το κάνεις Click για ανάπτυξη... πραγματι το λες αλλα ακομα δεν ειδα να το κανεις... μια απο τα ιδια και εγω...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Ο don_aris91: #6.692 20-09-09 12:53 Καλα ρε θηρια...πως αντεξατε μεχρι τις 7 το πρωι;:stars: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:29 Η Vampi έγραψε: #6.693 20-09-09 13:29 Να 'μαι κι εγώ. ----------------------------------------- Καλά κανείς δεν είναι εδώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:12 Ο foreverfreak: #6.694 20-09-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Καλα ρε θηρια...πως αντεξατε μεχρι τις 7 το πρωι;:stars: Click για ανάπτυξη... Ναι, το καταφεραμε κι αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:15 Ο don_aris91: #6.695 20-09-09 14:15 :bravo::bravo: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:15 Ο Νίκος95 έγραψε: #6.696 20-09-09 14:15 γεια σας τι γινεται? εχω βρει μερικα πολυ αξιολογα κομματια και μαμω τις αμερικανιες(στην κατηγορια αμερικαν παι και αλλες αμερικανιες) και πορονομαι. 3 doors down the all american rejects sum 41 και αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:27 Ο don_aris91: #6.697 20-09-09 14:27 Συμφωνω φιλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:30 Ο Νίκος95 έγραψε: #6.698 20-09-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Συμφωνω φιλος!!! Click για ανάπτυξη... στον imagine 89.7 καθε σαββατοκυριακο πετυχαινω τετοια μουσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:30 Ο don_aris91: #6.699 20-09-09 14:30 Θα ηθελα επισης να ζητησω συγγνωμη απο ολα τα μελη του φορουμ και κυριως απο το μελος orathac για την αναστατωση που προκαλεσα τα ξημερωματα.Ο λογος ηταν οτι ηθελα να δω τι πρεπει να κανω για να παρω ban η αθετηση,κατι που τελικα δεν εγινε.Ξερω οτι εγω ειχα αδικο.Και παλι συγγνωμη. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Νίκος95: στον imagine 89.7 καθε σαββατοκυριακο πετυχαινω τετοια μουσικη Click για ανάπτυξη... Απο τις μπαντες που ανεφερες μ αρεσουν πολυ οι sum 41 γιατι τους εχω συνδεσει με το American Pie.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:37 Ο Νίκος95 έγραψε: #6.700 20-09-09 14:37 δεν το εχω δει το american pie αλλα κανω συνειρμους οταν ακουω αυτες τις μπαντες με παρομοιειες καταστασεις και ταινιες( για να παρεις αθετηση γραψε ενα ποστ που να λεει ζητω ο χιτλερ η χρυση αυγη τα ες-ες μπιπ τους τουρκους τους αλβανους του βουλγαρους τους σκοπιανους και μπιτ τον βουδα. ετσι θα φας αρκετα μεγαλο ποσοστο αθετησης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 333 334 335 336 337 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 335 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 335 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ναι ενθουσιαστηκα!! Παω για νανι ομως τωρα γιατι μαλλον θα τις φαω στο τελος..:scared::scared:..!! Καληνυχτα/μερα συμφορουμιτισσα και συμφορουμιτη...!! Click για ανάπτυξη... :zilia: αυτο ναι...μου αρεσε... :xixi: Καλημερα Νικο.. καλη ξεκουραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:01 Ο foreverfreak: #6.686 20-09-09 07:01 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: τωρα. Παρεα με τον led .... Click για ανάπτυξη... Με απατας μωρη απιστη?? Κοιμασαι με αλλον?? Αντε, την κανω και γω αν ειναι... Αρχισαν να χτυπανε και οι καμπανες της εκκλησιας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:04 Η Darkness έγραψε: #6.687 20-09-09 07:04 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Καλά λίγο πλάκα έκανα. Και σε αρκετά "χειρότερα" που ειπώθηκαν για αυτόν δεν είδα να αντιδράς. Ούτε και ο ίδιος είχε πρόβλημα. Και τώρα λέω κι εγώ ένα no offence και όλα καλά. Ε ναι λοιπόν, ΚΛΕΒΩ(ουυυυ copy) τον ιδιαίτερο τρόπο γραφής του Γρηγόρη. Click για ανάπτυξη... εχεις δικαιο σε αυτο το σημειο που σου εβαλα με τα εντονα...Συγνωμη που παραμασα εσενα.. Απλα ειχε προηγηθει το ποστ του Νικου που με πειραξε... οκ...αφου κανεις πλακα το παιρνω πισω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:05 Ο foreverfreak: #6.688 20-09-09 07:05 Καληνυχτα λοιπον και απο μενα!! Ονειρα γλυκαααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:06 Η Darkness έγραψε: #6.689 20-09-09 07:06 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Με απατας μωρη απιστη?? Κοιμασαι με αλλον?? Αντε, την κανω και γω αν ειναι... Αρχισαν να χτυπανε και οι καμπανες της εκκλησιας!! Click για ανάπτυξη... :!::!: εμας ακομα δεν χτυπησαν... Εχουμε υπναρα παπα... :nono:θα σε απατησω εγω βρε καμαρι ??? Ο Νικος θα κοιμηθει στον καναπε και εγω στο κρεβατι μου βρε ....:eyesup::zilia: :who: εξαλλου ροχαλιζει ο ατιμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:07 Ο NoiSy MaN: #6.690 20-09-09 07:07 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εχεις δικαιο σε αυτο το σημειο που σου εβαλα με τα εντονα...Συγνωμη που παραμασα εσενα.. Απλα ειχε προηγηθει το ποστ του Νικου που με πειραξε... οκ...αφου κανεις πλακα το παιρνω πισω... Click για ανάπτυξη... Άντε με τούμπαρες:xixiείμαι κι εγώ δύσκολος) Τώρα λέω κι εγώ να κοιμηθώ, αλλά άλλο να το λες κι άλλο να το κάνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:08 Η Darkness έγραψε: #6.691 20-09-09 07:08 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Καληνυχτα λοιπον και απο μενα!! Ονειρα γλυκαααααα.... Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα αμορε μιο να με ονειρευτεις.... :who: εφιαλτη θα δεις.. ----------------------------------------- :who: μολις ειδα εναν χρηστη με το νικνειμ dam..... :!: με αντιγραφει... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Άντε με τούμπαρες:xixiείμαι κι εγώ δύσκολος) Τώρα λέω κι εγώ να κοιμηθώ, αλλά άλλο να το λες κι άλλο να το κάνεις Click για ανάπτυξη... πραγματι το λες αλλα ακομα δεν ειδα να το κανεις... μια απο τα ιδια και εγω...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Ο don_aris91: #6.692 20-09-09 12:53 Καλα ρε θηρια...πως αντεξατε μεχρι τις 7 το πρωι;:stars: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:29 Η Vampi έγραψε: #6.693 20-09-09 13:29 Να 'μαι κι εγώ. ----------------------------------------- Καλά κανείς δεν είναι εδώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:12 Ο foreverfreak: #6.694 20-09-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Καλα ρε θηρια...πως αντεξατε μεχρι τις 7 το πρωι;:stars: Click για ανάπτυξη... Ναι, το καταφεραμε κι αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:15 Ο don_aris91: #6.695 20-09-09 14:15 :bravo::bravo: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:15 Ο Νίκος95 έγραψε: #6.696 20-09-09 14:15 γεια σας τι γινεται? εχω βρει μερικα πολυ αξιολογα κομματια και μαμω τις αμερικανιες(στην κατηγορια αμερικαν παι και αλλες αμερικανιες) και πορονομαι. 3 doors down the all american rejects sum 41 και αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:27 Ο don_aris91: #6.697 20-09-09 14:27 Συμφωνω φιλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:30 Ο Νίκος95 έγραψε: #6.698 20-09-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Συμφωνω φιλος!!! Click για ανάπτυξη... στον imagine 89.7 καθε σαββατοκυριακο πετυχαινω τετοια μουσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:30 Ο don_aris91: #6.699 20-09-09 14:30 Θα ηθελα επισης να ζητησω συγγνωμη απο ολα τα μελη του φορουμ και κυριως απο το μελος orathac για την αναστατωση που προκαλεσα τα ξημερωματα.Ο λογος ηταν οτι ηθελα να δω τι πρεπει να κανω για να παρω ban η αθετηση,κατι που τελικα δεν εγινε.Ξερω οτι εγω ειχα αδικο.Και παλι συγγνωμη. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Νίκος95: στον imagine 89.7 καθε σαββατοκυριακο πετυχαινω τετοια μουσικη Click για ανάπτυξη... Απο τις μπαντες που ανεφερες μ αρεσουν πολυ οι sum 41 γιατι τους εχω συνδεσει με το American Pie.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:37 Ο Νίκος95 έγραψε: #6.700 20-09-09 14:37 δεν το εχω δει το american pie αλλα κανω συνειρμους οταν ακουω αυτες τις μπαντες με παρομοιειες καταστασεις και ταινιες( για να παρεις αθετηση γραψε ενα ποστ που να λεει ζητω ο χιτλερ η χρυση αυγη τα ες-ες μπιπ τους τουρκους τους αλβανους του βουλγαρους τους σκοπιανους και μπιτ τον βουδα. ετσι θα φας αρκετα μεγαλο ποσοστο αθετησης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 333 334 335 336 337 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 335 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 335 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: τωρα. Παρεα με τον led .... Click για ανάπτυξη... Με απατας μωρη απιστη?? Κοιμασαι με αλλον?? Αντε, την κανω και γω αν ειναι... Αρχισαν να χτυπανε και οι καμπανες της εκκλησιας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:04 Η Darkness έγραψε: #6.687 20-09-09 07:04 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Καλά λίγο πλάκα έκανα. Και σε αρκετά "χειρότερα" που ειπώθηκαν για αυτόν δεν είδα να αντιδράς. Ούτε και ο ίδιος είχε πρόβλημα. Και τώρα λέω κι εγώ ένα no offence και όλα καλά. Ε ναι λοιπόν, ΚΛΕΒΩ(ουυυυ copy) τον ιδιαίτερο τρόπο γραφής του Γρηγόρη. Click για ανάπτυξη... εχεις δικαιο σε αυτο το σημειο που σου εβαλα με τα εντονα...Συγνωμη που παραμασα εσενα.. Απλα ειχε προηγηθει το ποστ του Νικου που με πειραξε... οκ...αφου κανεις πλακα το παιρνω πισω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:05 Ο foreverfreak: #6.688 20-09-09 07:05 Καληνυχτα λοιπον και απο μενα!! Ονειρα γλυκαααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:06 Η Darkness έγραψε: #6.689 20-09-09 07:06 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Με απατας μωρη απιστη?? Κοιμασαι με αλλον?? Αντε, την κανω και γω αν ειναι... Αρχισαν να χτυπανε και οι καμπανες της εκκλησιας!! Click για ανάπτυξη... :!::!: εμας ακομα δεν χτυπησαν... Εχουμε υπναρα παπα... :nono:θα σε απατησω εγω βρε καμαρι ??? Ο Νικος θα κοιμηθει στον καναπε και εγω στο κρεβατι μου βρε ....:eyesup::zilia: :who: εξαλλου ροχαλιζει ο ατιμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:07 Ο NoiSy MaN: #6.690 20-09-09 07:07 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εχεις δικαιο σε αυτο το σημειο που σου εβαλα με τα εντονα...Συγνωμη που παραμασα εσενα.. Απλα ειχε προηγηθει το ποστ του Νικου που με πειραξε... οκ...αφου κανεις πλακα το παιρνω πισω... Click για ανάπτυξη... Άντε με τούμπαρες:xixiείμαι κι εγώ δύσκολος) Τώρα λέω κι εγώ να κοιμηθώ, αλλά άλλο να το λες κι άλλο να το κάνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:08 Η Darkness έγραψε: #6.691 20-09-09 07:08 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Καληνυχτα λοιπον και απο μενα!! Ονειρα γλυκαααααα.... Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα αμορε μιο να με ονειρευτεις.... :who: εφιαλτη θα δεις.. ----------------------------------------- :who: μολις ειδα εναν χρηστη με το νικνειμ dam..... :!: με αντιγραφει... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Άντε με τούμπαρες:xixiείμαι κι εγώ δύσκολος) Τώρα λέω κι εγώ να κοιμηθώ, αλλά άλλο να το λες κι άλλο να το κάνεις Click για ανάπτυξη... πραγματι το λες αλλα ακομα δεν ειδα να το κανεις... μια απο τα ιδια και εγω...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Ο don_aris91: #6.692 20-09-09 12:53 Καλα ρε θηρια...πως αντεξατε μεχρι τις 7 το πρωι;:stars: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:29 Η Vampi έγραψε: #6.693 20-09-09 13:29 Να 'μαι κι εγώ. ----------------------------------------- Καλά κανείς δεν είναι εδώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:12 Ο foreverfreak: #6.694 20-09-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Καλα ρε θηρια...πως αντεξατε μεχρι τις 7 το πρωι;:stars: Click για ανάπτυξη... Ναι, το καταφεραμε κι αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:15 Ο don_aris91: #6.695 20-09-09 14:15 :bravo::bravo: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:15 Ο Νίκος95 έγραψε: #6.696 20-09-09 14:15 γεια σας τι γινεται? εχω βρει μερικα πολυ αξιολογα κομματια και μαμω τις αμερικανιες(στην κατηγορια αμερικαν παι και αλλες αμερικανιες) και πορονομαι. 3 doors down the all american rejects sum 41 και αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:27 Ο don_aris91: #6.697 20-09-09 14:27 Συμφωνω φιλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:30 Ο Νίκος95 έγραψε: #6.698 20-09-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Συμφωνω φιλος!!! Click για ανάπτυξη... στον imagine 89.7 καθε σαββατοκυριακο πετυχαινω τετοια μουσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:30 Ο don_aris91: #6.699 20-09-09 14:30 Θα ηθελα επισης να ζητησω συγγνωμη απο ολα τα μελη του φορουμ και κυριως απο το μελος orathac για την αναστατωση που προκαλεσα τα ξημερωματα.Ο λογος ηταν οτι ηθελα να δω τι πρεπει να κανω για να παρω ban η αθετηση,κατι που τελικα δεν εγινε.Ξερω οτι εγω ειχα αδικο.Και παλι συγγνωμη. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Νίκος95: στον imagine 89.7 καθε σαββατοκυριακο πετυχαινω τετοια μουσικη Click για ανάπτυξη... Απο τις μπαντες που ανεφερες μ αρεσουν πολυ οι sum 41 γιατι τους εχω συνδεσει με το American Pie.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:37 Ο Νίκος95 έγραψε: #6.700 20-09-09 14:37 δεν το εχω δει το american pie αλλα κανω συνειρμους οταν ακουω αυτες τις μπαντες με παρομοιειες καταστασεις και ταινιες( για να παρεις αθετηση γραψε ενα ποστ που να λεει ζητω ο χιτλερ η χρυση αυγη τα ες-ες μπιπ τους τουρκους τους αλβανους του βουλγαρους τους σκοπιανους και μπιτ τον βουδα. ετσι θα φας αρκετα μεγαλο ποσοστο αθετησης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 333 334 335 336 337 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 335 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 335 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Καλά λίγο πλάκα έκανα. Και σε αρκετά "χειρότερα" που ειπώθηκαν για αυτόν δεν είδα να αντιδράς. Ούτε και ο ίδιος είχε πρόβλημα. Και τώρα λέω κι εγώ ένα no offence και όλα καλά. Ε ναι λοιπόν, ΚΛΕΒΩ(ουυυυ copy) τον ιδιαίτερο τρόπο γραφής του Γρηγόρη. Click για ανάπτυξη... εχεις δικαιο σε αυτο το σημειο που σου εβαλα με τα εντονα...Συγνωμη που παραμασα εσενα.. Απλα ειχε προηγηθει το ποστ του Νικου που με πειραξε... οκ...αφου κανεις πλακα το παιρνω πισω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:05 Ο foreverfreak: #6.688 20-09-09 07:05 Καληνυχτα λοιπον και απο μενα!! Ονειρα γλυκαααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:06 Η Darkness έγραψε: #6.689 20-09-09 07:06 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Με απατας μωρη απιστη?? Κοιμασαι με αλλον?? Αντε, την κανω και γω αν ειναι... Αρχισαν να χτυπανε και οι καμπανες της εκκλησιας!! Click για ανάπτυξη... :!::!: εμας ακομα δεν χτυπησαν... Εχουμε υπναρα παπα... :nono:θα σε απατησω εγω βρε καμαρι ??? Ο Νικος θα κοιμηθει στον καναπε και εγω στο κρεβατι μου βρε ....:eyesup::zilia: :who: εξαλλου ροχαλιζει ο ατιμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:07 Ο NoiSy MaN: #6.690 20-09-09 07:07 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εχεις δικαιο σε αυτο το σημειο που σου εβαλα με τα εντονα...Συγνωμη που παραμασα εσενα.. Απλα ειχε προηγηθει το ποστ του Νικου που με πειραξε... οκ...αφου κανεις πλακα το παιρνω πισω... Click για ανάπτυξη... Άντε με τούμπαρες:xixiείμαι κι εγώ δύσκολος) Τώρα λέω κι εγώ να κοιμηθώ, αλλά άλλο να το λες κι άλλο να το κάνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:08 Η Darkness έγραψε: #6.691 20-09-09 07:08 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Καληνυχτα λοιπον και απο μενα!! Ονειρα γλυκαααααα.... Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα αμορε μιο να με ονειρευτεις.... :who: εφιαλτη θα δεις.. ----------------------------------------- :who: μολις ειδα εναν χρηστη με το νικνειμ dam..... :!: με αντιγραφει... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Άντε με τούμπαρες:xixiείμαι κι εγώ δύσκολος) Τώρα λέω κι εγώ να κοιμηθώ, αλλά άλλο να το λες κι άλλο να το κάνεις Click για ανάπτυξη... πραγματι το λες αλλα ακομα δεν ειδα να το κανεις... μια απο τα ιδια και εγω...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Ο don_aris91: #6.692 20-09-09 12:53 Καλα ρε θηρια...πως αντεξατε μεχρι τις 7 το πρωι;:stars: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:29 Η Vampi έγραψε: #6.693 20-09-09 13:29 Να 'μαι κι εγώ. ----------------------------------------- Καλά κανείς δεν είναι εδώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:12 Ο foreverfreak: #6.694 20-09-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Καλα ρε θηρια...πως αντεξατε μεχρι τις 7 το πρωι;:stars: Click για ανάπτυξη... Ναι, το καταφεραμε κι αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:15 Ο don_aris91: #6.695 20-09-09 14:15 :bravo::bravo: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:15 Ο Νίκος95 έγραψε: #6.696 20-09-09 14:15 γεια σας τι γινεται? εχω βρει μερικα πολυ αξιολογα κομματια και μαμω τις αμερικανιες(στην κατηγορια αμερικαν παι και αλλες αμερικανιες) και πορονομαι. 3 doors down the all american rejects sum 41 και αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:27 Ο don_aris91: #6.697 20-09-09 14:27 Συμφωνω φιλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:30 Ο Νίκος95 έγραψε: #6.698 20-09-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Συμφωνω φιλος!!! Click για ανάπτυξη... στον imagine 89.7 καθε σαββατοκυριακο πετυχαινω τετοια μουσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:30 Ο don_aris91: #6.699 20-09-09 14:30 Θα ηθελα επισης να ζητησω συγγνωμη απο ολα τα μελη του φορουμ και κυριως απο το μελος orathac για την αναστατωση που προκαλεσα τα ξημερωματα.Ο λογος ηταν οτι ηθελα να δω τι πρεπει να κανω για να παρω ban η αθετηση,κατι που τελικα δεν εγινε.Ξερω οτι εγω ειχα αδικο.Και παλι συγγνωμη. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Νίκος95: στον imagine 89.7 καθε σαββατοκυριακο πετυχαινω τετοια μουσικη Click για ανάπτυξη... Απο τις μπαντες που ανεφερες μ αρεσουν πολυ οι sum 41 γιατι τους εχω συνδεσει με το American Pie.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:37 Ο Νίκος95 έγραψε: #6.700 20-09-09 14:37 δεν το εχω δει το american pie αλλα κανω συνειρμους οταν ακουω αυτες τις μπαντες με παρομοιειες καταστασεις και ταινιες( για να παρεις αθετηση γραψε ενα ποστ που να λεει ζητω ο χιτλερ η χρυση αυγη τα ες-ες μπιπ τους τουρκους τους αλβανους του βουλγαρους τους σκοπιανους και μπιτ τον βουδα. ετσι θα φας αρκετα μεγαλο ποσοστο αθετησης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 333 334 335 336 337 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 335 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 335 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καληνυχτα λοιπον και απο μενα!! Ονειρα γλυκαααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:06 Η Darkness έγραψε: #6.689 20-09-09 07:06 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Με απατας μωρη απιστη?? Κοιμασαι με αλλον?? Αντε, την κανω και γω αν ειναι... Αρχισαν να χτυπανε και οι καμπανες της εκκλησιας!! Click για ανάπτυξη... :!::!: εμας ακομα δεν χτυπησαν... Εχουμε υπναρα παπα... :nono:θα σε απατησω εγω βρε καμαρι ??? Ο Νικος θα κοιμηθει στον καναπε και εγω στο κρεβατι μου βρε ....:eyesup::zilia: :who: εξαλλου ροχαλιζει ο ατιμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:07 Ο NoiSy MaN: #6.690 20-09-09 07:07 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εχεις δικαιο σε αυτο το σημειο που σου εβαλα με τα εντονα...Συγνωμη που παραμασα εσενα.. Απλα ειχε προηγηθει το ποστ του Νικου που με πειραξε... οκ...αφου κανεις πλακα το παιρνω πισω... Click για ανάπτυξη... Άντε με τούμπαρες:xixiείμαι κι εγώ δύσκολος) Τώρα λέω κι εγώ να κοιμηθώ, αλλά άλλο να το λες κι άλλο να το κάνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:08 Η Darkness έγραψε: #6.691 20-09-09 07:08 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Καληνυχτα λοιπον και απο μενα!! Ονειρα γλυκαααααα.... Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα αμορε μιο να με ονειρευτεις.... :who: εφιαλτη θα δεις.. ----------------------------------------- :who: μολις ειδα εναν χρηστη με το νικνειμ dam..... :!: με αντιγραφει... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Άντε με τούμπαρες:xixiείμαι κι εγώ δύσκολος) Τώρα λέω κι εγώ να κοιμηθώ, αλλά άλλο να το λες κι άλλο να το κάνεις Click για ανάπτυξη... πραγματι το λες αλλα ακομα δεν ειδα να το κανεις... μια απο τα ιδια και εγω...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Ο don_aris91: #6.692 20-09-09 12:53 Καλα ρε θηρια...πως αντεξατε μεχρι τις 7 το πρωι;:stars: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:29 Η Vampi έγραψε: #6.693 20-09-09 13:29 Να 'μαι κι εγώ. ----------------------------------------- Καλά κανείς δεν είναι εδώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:12 Ο foreverfreak: #6.694 20-09-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Καλα ρε θηρια...πως αντεξατε μεχρι τις 7 το πρωι;:stars: Click για ανάπτυξη... Ναι, το καταφεραμε κι αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:15 Ο don_aris91: #6.695 20-09-09 14:15 :bravo::bravo: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:15 Ο Νίκος95 έγραψε: #6.696 20-09-09 14:15 γεια σας τι γινεται? εχω βρει μερικα πολυ αξιολογα κομματια και μαμω τις αμερικανιες(στην κατηγορια αμερικαν παι και αλλες αμερικανιες) και πορονομαι. 3 doors down the all american rejects sum 41 και αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:27 Ο don_aris91: #6.697 20-09-09 14:27 Συμφωνω φιλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:30 Ο Νίκος95 έγραψε: #6.698 20-09-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Συμφωνω φιλος!!! Click για ανάπτυξη... στον imagine 89.7 καθε σαββατοκυριακο πετυχαινω τετοια μουσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:30 Ο don_aris91: #6.699 20-09-09 14:30 Θα ηθελα επισης να ζητησω συγγνωμη απο ολα τα μελη του φορουμ και κυριως απο το μελος orathac για την αναστατωση που προκαλεσα τα ξημερωματα.Ο λογος ηταν οτι ηθελα να δω τι πρεπει να κανω για να παρω ban η αθετηση,κατι που τελικα δεν εγινε.Ξερω οτι εγω ειχα αδικο.Και παλι συγγνωμη. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Νίκος95: στον imagine 89.7 καθε σαββατοκυριακο πετυχαινω τετοια μουσικη Click για ανάπτυξη... Απο τις μπαντες που ανεφερες μ αρεσουν πολυ οι sum 41 γιατι τους εχω συνδεσει με το American Pie.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:37 Ο Νίκος95 έγραψε: #6.700 20-09-09 14:37 δεν το εχω δει το american pie αλλα κανω συνειρμους οταν ακουω αυτες τις μπαντες με παρομοιειες καταστασεις και ταινιες( για να παρεις αθετηση γραψε ενα ποστ που να λεει ζητω ο χιτλερ η χρυση αυγη τα ες-ες μπιπ τους τουρκους τους αλβανους του βουλγαρους τους σκοπιανους και μπιτ τον βουδα. ετσι θα φας αρκετα μεγαλο ποσοστο αθετησης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 333 334 335 336 337 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 335 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 335 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Με απατας μωρη απιστη?? Κοιμασαι με αλλον?? Αντε, την κανω και γω αν ειναι... Αρχισαν να χτυπανε και οι καμπανες της εκκλησιας!! Click για ανάπτυξη... :!::!: εμας ακομα δεν χτυπησαν... Εχουμε υπναρα παπα... :nono:θα σε απατησω εγω βρε καμαρι ??? Ο Νικος θα κοιμηθει στον καναπε και εγω στο κρεβατι μου βρε ....:eyesup::zilia: :who: εξαλλου ροχαλιζει ο ατιμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:07 Ο NoiSy MaN: #6.690 20-09-09 07:07 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εχεις δικαιο σε αυτο το σημειο που σου εβαλα με τα εντονα...Συγνωμη που παραμασα εσενα.. Απλα ειχε προηγηθει το ποστ του Νικου που με πειραξε... οκ...αφου κανεις πλακα το παιρνω πισω... Click για ανάπτυξη... Άντε με τούμπαρες:xixiείμαι κι εγώ δύσκολος) Τώρα λέω κι εγώ να κοιμηθώ, αλλά άλλο να το λες κι άλλο να το κάνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:08 Η Darkness έγραψε: #6.691 20-09-09 07:08 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Καληνυχτα λοιπον και απο μενα!! Ονειρα γλυκαααααα.... Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα αμορε μιο να με ονειρευτεις.... :who: εφιαλτη θα δεις.. ----------------------------------------- :who: μολις ειδα εναν χρηστη με το νικνειμ dam..... :!: με αντιγραφει... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Άντε με τούμπαρες:xixiείμαι κι εγώ δύσκολος) Τώρα λέω κι εγώ να κοιμηθώ, αλλά άλλο να το λες κι άλλο να το κάνεις Click για ανάπτυξη... πραγματι το λες αλλα ακομα δεν ειδα να το κανεις... μια απο τα ιδια και εγω...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Ο don_aris91: #6.692 20-09-09 12:53 Καλα ρε θηρια...πως αντεξατε μεχρι τις 7 το πρωι;:stars: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:29 Η Vampi έγραψε: #6.693 20-09-09 13:29 Να 'μαι κι εγώ. ----------------------------------------- Καλά κανείς δεν είναι εδώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:12 Ο foreverfreak: #6.694 20-09-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Καλα ρε θηρια...πως αντεξατε μεχρι τις 7 το πρωι;:stars: Click για ανάπτυξη... Ναι, το καταφεραμε κι αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:15 Ο don_aris91: #6.695 20-09-09 14:15 :bravo::bravo: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:15 Ο Νίκος95 έγραψε: #6.696 20-09-09 14:15 γεια σας τι γινεται? εχω βρει μερικα πολυ αξιολογα κομματια και μαμω τις αμερικανιες(στην κατηγορια αμερικαν παι και αλλες αμερικανιες) και πορονομαι. 3 doors down the all american rejects sum 41 και αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:27 Ο don_aris91: #6.697 20-09-09 14:27 Συμφωνω φιλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:30 Ο Νίκος95 έγραψε: #6.698 20-09-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Συμφωνω φιλος!!! Click για ανάπτυξη... στον imagine 89.7 καθε σαββατοκυριακο πετυχαινω τετοια μουσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:30 Ο don_aris91: #6.699 20-09-09 14:30 Θα ηθελα επισης να ζητησω συγγνωμη απο ολα τα μελη του φορουμ και κυριως απο το μελος orathac για την αναστατωση που προκαλεσα τα ξημερωματα.Ο λογος ηταν οτι ηθελα να δω τι πρεπει να κανω για να παρω ban η αθετηση,κατι που τελικα δεν εγινε.Ξερω οτι εγω ειχα αδικο.Και παλι συγγνωμη. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Νίκος95: στον imagine 89.7 καθε σαββατοκυριακο πετυχαινω τετοια μουσικη Click για ανάπτυξη... Απο τις μπαντες που ανεφερες μ αρεσουν πολυ οι sum 41 γιατι τους εχω συνδεσει με το American Pie.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:37 Ο Νίκος95 έγραψε: #6.700 20-09-09 14:37 δεν το εχω δει το american pie αλλα κανω συνειρμους οταν ακουω αυτες τις μπαντες με παρομοιειες καταστασεις και ταινιες( για να παρεις αθετηση γραψε ενα ποστ που να λεει ζητω ο χιτλερ η χρυση αυγη τα ες-ες μπιπ τους τουρκους τους αλβανους του βουλγαρους τους σκοπιανους και μπιτ τον βουδα. ετσι θα φας αρκετα μεγαλο ποσοστο αθετησης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 333 334 335 336 337 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 335 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 335 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εχεις δικαιο σε αυτο το σημειο που σου εβαλα με τα εντονα...Συγνωμη που παραμασα εσενα.. Απλα ειχε προηγηθει το ποστ του Νικου που με πειραξε... οκ...αφου κανεις πλακα το παιρνω πισω... Click για ανάπτυξη... Άντε με τούμπαρες:xixiείμαι κι εγώ δύσκολος) Τώρα λέω κι εγώ να κοιμηθώ, αλλά άλλο να το λες κι άλλο να το κάνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:08 Η Darkness έγραψε: #6.691 20-09-09 07:08 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Καληνυχτα λοιπον και απο μενα!! Ονειρα γλυκαααααα.... Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα αμορε μιο να με ονειρευτεις.... :who: εφιαλτη θα δεις.. ----------------------------------------- :who: μολις ειδα εναν χρηστη με το νικνειμ dam..... :!: με αντιγραφει... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Άντε με τούμπαρες:xixiείμαι κι εγώ δύσκολος) Τώρα λέω κι εγώ να κοιμηθώ, αλλά άλλο να το λες κι άλλο να το κάνεις Click για ανάπτυξη... πραγματι το λες αλλα ακομα δεν ειδα να το κανεις... μια απο τα ιδια και εγω...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Ο don_aris91: #6.692 20-09-09 12:53 Καλα ρε θηρια...πως αντεξατε μεχρι τις 7 το πρωι;:stars: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:29 Η Vampi έγραψε: #6.693 20-09-09 13:29 Να 'μαι κι εγώ. ----------------------------------------- Καλά κανείς δεν είναι εδώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:12 Ο foreverfreak: #6.694 20-09-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Καλα ρε θηρια...πως αντεξατε μεχρι τις 7 το πρωι;:stars: Click για ανάπτυξη... Ναι, το καταφεραμε κι αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:15 Ο don_aris91: #6.695 20-09-09 14:15 :bravo::bravo: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:15 Ο Νίκος95 έγραψε: #6.696 20-09-09 14:15 γεια σας τι γινεται? εχω βρει μερικα πολυ αξιολογα κομματια και μαμω τις αμερικανιες(στην κατηγορια αμερικαν παι και αλλες αμερικανιες) και πορονομαι. 3 doors down the all american rejects sum 41 και αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:27 Ο don_aris91: #6.697 20-09-09 14:27 Συμφωνω φιλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:30 Ο Νίκος95 έγραψε: #6.698 20-09-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Συμφωνω φιλος!!! Click για ανάπτυξη... στον imagine 89.7 καθε σαββατοκυριακο πετυχαινω τετοια μουσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:30 Ο don_aris91: #6.699 20-09-09 14:30 Θα ηθελα επισης να ζητησω συγγνωμη απο ολα τα μελη του φορουμ και κυριως απο το μελος orathac για την αναστατωση που προκαλεσα τα ξημερωματα.Ο λογος ηταν οτι ηθελα να δω τι πρεπει να κανω για να παρω ban η αθετηση,κατι που τελικα δεν εγινε.Ξερω οτι εγω ειχα αδικο.Και παλι συγγνωμη. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Νίκος95: στον imagine 89.7 καθε σαββατοκυριακο πετυχαινω τετοια μουσικη Click για ανάπτυξη... Απο τις μπαντες που ανεφερες μ αρεσουν πολυ οι sum 41 γιατι τους εχω συνδεσει με το American Pie.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:37 Ο Νίκος95 έγραψε: #6.700 20-09-09 14:37 δεν το εχω δει το american pie αλλα κανω συνειρμους οταν ακουω αυτες τις μπαντες με παρομοιειες καταστασεις και ταινιες( για να παρεις αθετηση γραψε ενα ποστ που να λεει ζητω ο χιτλερ η χρυση αυγη τα ες-ες μπιπ τους τουρκους τους αλβανους του βουλγαρους τους σκοπιανους και μπιτ τον βουδα. ετσι θα φας αρκετα μεγαλο ποσοστο αθετησης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 333 334 335 336 337 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 335 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 335 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Καληνυχτα λοιπον και απο μενα!! Ονειρα γλυκαααααα.... Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα αμορε μιο να με ονειρευτεις.... :who: εφιαλτη θα δεις.. ----------------------------------------- :who: μολις ειδα εναν χρηστη με το νικνειμ dam..... :!: με αντιγραφει... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Άντε με τούμπαρες:xixiείμαι κι εγώ δύσκολος) Τώρα λέω κι εγώ να κοιμηθώ, αλλά άλλο να το λες κι άλλο να το κάνεις Click για ανάπτυξη... πραγματι το λες αλλα ακομα δεν ειδα να το κανεις... μια απο τα ιδια και εγω...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Ο don_aris91: #6.692 20-09-09 12:53 Καλα ρε θηρια...πως αντεξατε μεχρι τις 7 το πρωι;:stars: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:29 Η Vampi έγραψε: #6.693 20-09-09 13:29 Να 'μαι κι εγώ. ----------------------------------------- Καλά κανείς δεν είναι εδώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:12 Ο foreverfreak: #6.694 20-09-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Καλα ρε θηρια...πως αντεξατε μεχρι τις 7 το πρωι;:stars: Click για ανάπτυξη... Ναι, το καταφεραμε κι αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:15 Ο don_aris91: #6.695 20-09-09 14:15 :bravo::bravo: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:15 Ο Νίκος95 έγραψε: #6.696 20-09-09 14:15 γεια σας τι γινεται? εχω βρει μερικα πολυ αξιολογα κομματια και μαμω τις αμερικανιες(στην κατηγορια αμερικαν παι και αλλες αμερικανιες) και πορονομαι. 3 doors down the all american rejects sum 41 και αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:27 Ο don_aris91: #6.697 20-09-09 14:27 Συμφωνω φιλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:30 Ο Νίκος95 έγραψε: #6.698 20-09-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Συμφωνω φιλος!!! Click για ανάπτυξη... στον imagine 89.7 καθε σαββατοκυριακο πετυχαινω τετοια μουσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:30 Ο don_aris91: #6.699 20-09-09 14:30 Θα ηθελα επισης να ζητησω συγγνωμη απο ολα τα μελη του φορουμ και κυριως απο το μελος orathac για την αναστατωση που προκαλεσα τα ξημερωματα.Ο λογος ηταν οτι ηθελα να δω τι πρεπει να κανω για να παρω ban η αθετηση,κατι που τελικα δεν εγινε.Ξερω οτι εγω ειχα αδικο.Και παλι συγγνωμη. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Νίκος95: στον imagine 89.7 καθε σαββατοκυριακο πετυχαινω τετοια μουσικη Click για ανάπτυξη... Απο τις μπαντες που ανεφερες μ αρεσουν πολυ οι sum 41 γιατι τους εχω συνδεσει με το American Pie.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:37 Ο Νίκος95 έγραψε: #6.700 20-09-09 14:37 δεν το εχω δει το american pie αλλα κανω συνειρμους οταν ακουω αυτες τις μπαντες με παρομοιειες καταστασεις και ταινιες( για να παρεις αθετηση γραψε ενα ποστ που να λεει ζητω ο χιτλερ η χρυση αυγη τα ες-ες μπιπ τους τουρκους τους αλβανους του βουλγαρους τους σκοπιανους και μπιτ τον βουδα. ετσι θα φας αρκετα μεγαλο ποσοστο αθετησης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 333 334 335 336 337 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 335 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 335 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλα ρε θηρια...πως αντεξατε μεχρι τις 7 το πρωι;:stars: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:29 Η Vampi έγραψε: #6.693 20-09-09 13:29 Να 'μαι κι εγώ. ----------------------------------------- Καλά κανείς δεν είναι εδώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:12 Ο foreverfreak: #6.694 20-09-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Καλα ρε θηρια...πως αντεξατε μεχρι τις 7 το πρωι;:stars: Click για ανάπτυξη... Ναι, το καταφεραμε κι αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:15 Ο don_aris91: #6.695 20-09-09 14:15 :bravo::bravo: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:15 Ο Νίκος95 έγραψε: #6.696 20-09-09 14:15 γεια σας τι γινεται? εχω βρει μερικα πολυ αξιολογα κομματια και μαμω τις αμερικανιες(στην κατηγορια αμερικαν παι και αλλες αμερικανιες) και πορονομαι. 3 doors down the all american rejects sum 41 και αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:27 Ο don_aris91: #6.697 20-09-09 14:27 Συμφωνω φιλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:30 Ο Νίκος95 έγραψε: #6.698 20-09-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Συμφωνω φιλος!!! Click για ανάπτυξη... στον imagine 89.7 καθε σαββατοκυριακο πετυχαινω τετοια μουσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:30 Ο don_aris91: #6.699 20-09-09 14:30 Θα ηθελα επισης να ζητησω συγγνωμη απο ολα τα μελη του φορουμ και κυριως απο το μελος orathac για την αναστατωση που προκαλεσα τα ξημερωματα.Ο λογος ηταν οτι ηθελα να δω τι πρεπει να κανω για να παρω ban η αθετηση,κατι που τελικα δεν εγινε.Ξερω οτι εγω ειχα αδικο.Και παλι συγγνωμη. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Νίκος95: στον imagine 89.7 καθε σαββατοκυριακο πετυχαινω τετοια μουσικη Click για ανάπτυξη... Απο τις μπαντες που ανεφερες μ αρεσουν πολυ οι sum 41 γιατι τους εχω συνδεσει με το American Pie.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:37 Ο Νίκος95 έγραψε: #6.700 20-09-09 14:37 δεν το εχω δει το american pie αλλα κανω συνειρμους οταν ακουω αυτες τις μπαντες με παρομοιειες καταστασεις και ταινιες( για να παρεις αθετηση γραψε ενα ποστ που να λεει ζητω ο χιτλερ η χρυση αυγη τα ες-ες μπιπ τους τουρκους τους αλβανους του βουλγαρους τους σκοπιανους και μπιτ τον βουδα. ετσι θα φας αρκετα μεγαλο ποσοστο αθετησης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 333 334 335 336 337 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 335 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 335 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να 'μαι κι εγώ. ----------------------------------------- Καλά κανείς δεν είναι εδώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:12 Ο foreverfreak: #6.694 20-09-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Καλα ρε θηρια...πως αντεξατε μεχρι τις 7 το πρωι;:stars: Click για ανάπτυξη... Ναι, το καταφεραμε κι αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:15 Ο don_aris91: #6.695 20-09-09 14:15 :bravo::bravo: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:15 Ο Νίκος95 έγραψε: #6.696 20-09-09 14:15 γεια σας τι γινεται? εχω βρει μερικα πολυ αξιολογα κομματια και μαμω τις αμερικανιες(στην κατηγορια αμερικαν παι και αλλες αμερικανιες) και πορονομαι. 3 doors down the all american rejects sum 41 και αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:27 Ο don_aris91: #6.697 20-09-09 14:27 Συμφωνω φιλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:30 Ο Νίκος95 έγραψε: #6.698 20-09-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Συμφωνω φιλος!!! Click για ανάπτυξη... στον imagine 89.7 καθε σαββατοκυριακο πετυχαινω τετοια μουσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:30 Ο don_aris91: #6.699 20-09-09 14:30 Θα ηθελα επισης να ζητησω συγγνωμη απο ολα τα μελη του φορουμ και κυριως απο το μελος orathac για την αναστατωση που προκαλεσα τα ξημερωματα.Ο λογος ηταν οτι ηθελα να δω τι πρεπει να κανω για να παρω ban η αθετηση,κατι που τελικα δεν εγινε.Ξερω οτι εγω ειχα αδικο.Και παλι συγγνωμη. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Νίκος95: στον imagine 89.7 καθε σαββατοκυριακο πετυχαινω τετοια μουσικη Click για ανάπτυξη... Απο τις μπαντες που ανεφερες μ αρεσουν πολυ οι sum 41 γιατι τους εχω συνδεσει με το American Pie.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:37 Ο Νίκος95 έγραψε: #6.700 20-09-09 14:37 δεν το εχω δει το american pie αλλα κανω συνειρμους οταν ακουω αυτες τις μπαντες με παρομοιειες καταστασεις και ταινιες( για να παρεις αθετηση γραψε ενα ποστ που να λεει ζητω ο χιτλερ η χρυση αυγη τα ες-ες μπιπ τους τουρκους τους αλβανους του βουλγαρους τους σκοπιανους και μπιτ τον βουδα. ετσι θα φας αρκετα μεγαλο ποσοστο αθετησης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 333 334 335 336 337 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 335 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 335 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Καλα ρε θηρια...πως αντεξατε μεχρι τις 7 το πρωι;:stars: Click για ανάπτυξη... Ναι, το καταφεραμε κι αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:15 Ο don_aris91: #6.695 20-09-09 14:15 :bravo::bravo: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:15 Ο Νίκος95 έγραψε: #6.696 20-09-09 14:15 γεια σας τι γινεται? εχω βρει μερικα πολυ αξιολογα κομματια και μαμω τις αμερικανιες(στην κατηγορια αμερικαν παι και αλλες αμερικανιες) και πορονομαι. 3 doors down the all american rejects sum 41 και αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:27 Ο don_aris91: #6.697 20-09-09 14:27 Συμφωνω φιλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:30 Ο Νίκος95 έγραψε: #6.698 20-09-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Συμφωνω φιλος!!! Click για ανάπτυξη... στον imagine 89.7 καθε σαββατοκυριακο πετυχαινω τετοια μουσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:30 Ο don_aris91: #6.699 20-09-09 14:30 Θα ηθελα επισης να ζητησω συγγνωμη απο ολα τα μελη του φορουμ και κυριως απο το μελος orathac για την αναστατωση που προκαλεσα τα ξημερωματα.Ο λογος ηταν οτι ηθελα να δω τι πρεπει να κανω για να παρω ban η αθετηση,κατι που τελικα δεν εγινε.Ξερω οτι εγω ειχα αδικο.Και παλι συγγνωμη. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Νίκος95: στον imagine 89.7 καθε σαββατοκυριακο πετυχαινω τετοια μουσικη Click για ανάπτυξη... Απο τις μπαντες που ανεφερες μ αρεσουν πολυ οι sum 41 γιατι τους εχω συνδεσει με το American Pie.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:37 Ο Νίκος95 έγραψε: #6.700 20-09-09 14:37 δεν το εχω δει το american pie αλλα κανω συνειρμους οταν ακουω αυτες τις μπαντες με παρομοιειες καταστασεις και ταινιες( για να παρεις αθετηση γραψε ενα ποστ που να λεει ζητω ο χιτλερ η χρυση αυγη τα ες-ες μπιπ τους τουρκους τους αλβανους του βουλγαρους τους σκοπιανους και μπιτ τον βουδα. ετσι θα φας αρκετα μεγαλο ποσοστο αθετησης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 333 334 335 336 337 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 335 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 335 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
:bravo::bravo: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:15 Ο Νίκος95 έγραψε: #6.696 20-09-09 14:15 γεια σας τι γινεται? εχω βρει μερικα πολυ αξιολογα κομματια και μαμω τις αμερικανιες(στην κατηγορια αμερικαν παι και αλλες αμερικανιες) και πορονομαι. 3 doors down the all american rejects sum 41 και αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:27 Ο don_aris91: #6.697 20-09-09 14:27 Συμφωνω φιλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:30 Ο Νίκος95 έγραψε: #6.698 20-09-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Συμφωνω φιλος!!! Click για ανάπτυξη... στον imagine 89.7 καθε σαββατοκυριακο πετυχαινω τετοια μουσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:30 Ο don_aris91: #6.699 20-09-09 14:30 Θα ηθελα επισης να ζητησω συγγνωμη απο ολα τα μελη του φορουμ και κυριως απο το μελος orathac για την αναστατωση που προκαλεσα τα ξημερωματα.Ο λογος ηταν οτι ηθελα να δω τι πρεπει να κανω για να παρω ban η αθετηση,κατι που τελικα δεν εγινε.Ξερω οτι εγω ειχα αδικο.Και παλι συγγνωμη. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Νίκος95: στον imagine 89.7 καθε σαββατοκυριακο πετυχαινω τετοια μουσικη Click για ανάπτυξη... Απο τις μπαντες που ανεφερες μ αρεσουν πολυ οι sum 41 γιατι τους εχω συνδεσει με το American Pie.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:37 Ο Νίκος95 έγραψε: #6.700 20-09-09 14:37 δεν το εχω δει το american pie αλλα κανω συνειρμους οταν ακουω αυτες τις μπαντες με παρομοιειες καταστασεις και ταινιες( για να παρεις αθετηση γραψε ενα ποστ που να λεει ζητω ο χιτλερ η χρυση αυγη τα ες-ες μπιπ τους τουρκους τους αλβανους του βουλγαρους τους σκοπιανους και μπιτ τον βουδα. ετσι θα φας αρκετα μεγαλο ποσοστο αθετησης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 333 334 335 336 337 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 335 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 335 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
γεια σας τι γινεται? εχω βρει μερικα πολυ αξιολογα κομματια και μαμω τις αμερικανιες(στην κατηγορια αμερικαν παι και αλλες αμερικανιες) και πορονομαι. 3 doors down the all american rejects sum 41 και αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:27 Ο don_aris91: #6.697 20-09-09 14:27 Συμφωνω φιλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:30 Ο Νίκος95 έγραψε: #6.698 20-09-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Συμφωνω φιλος!!! Click για ανάπτυξη... στον imagine 89.7 καθε σαββατοκυριακο πετυχαινω τετοια μουσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:30 Ο don_aris91: #6.699 20-09-09 14:30 Θα ηθελα επισης να ζητησω συγγνωμη απο ολα τα μελη του φορουμ και κυριως απο το μελος orathac για την αναστατωση που προκαλεσα τα ξημερωματα.Ο λογος ηταν οτι ηθελα να δω τι πρεπει να κανω για να παρω ban η αθετηση,κατι που τελικα δεν εγινε.Ξερω οτι εγω ειχα αδικο.Και παλι συγγνωμη. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Νίκος95: στον imagine 89.7 καθε σαββατοκυριακο πετυχαινω τετοια μουσικη Click για ανάπτυξη... Απο τις μπαντες που ανεφερες μ αρεσουν πολυ οι sum 41 γιατι τους εχω συνδεσει με το American Pie.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:37 Ο Νίκος95 έγραψε: #6.700 20-09-09 14:37 δεν το εχω δει το american pie αλλα κανω συνειρμους οταν ακουω αυτες τις μπαντες με παρομοιειες καταστασεις και ταινιες( για να παρεις αθετηση γραψε ενα ποστ που να λεει ζητω ο χιτλερ η χρυση αυγη τα ες-ες μπιπ τους τουρκους τους αλβανους του βουλγαρους τους σκοπιανους και μπιτ τον βουδα. ετσι θα φας αρκετα μεγαλο ποσοστο αθετησης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 333 334 335 336 337 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 335 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 335 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Συμφωνω φιλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:30 Ο Νίκος95 έγραψε: #6.698 20-09-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Συμφωνω φιλος!!! Click για ανάπτυξη... στον imagine 89.7 καθε σαββατοκυριακο πετυχαινω τετοια μουσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:30 Ο don_aris91: #6.699 20-09-09 14:30 Θα ηθελα επισης να ζητησω συγγνωμη απο ολα τα μελη του φορουμ και κυριως απο το μελος orathac για την αναστατωση που προκαλεσα τα ξημερωματα.Ο λογος ηταν οτι ηθελα να δω τι πρεπει να κανω για να παρω ban η αθετηση,κατι που τελικα δεν εγινε.Ξερω οτι εγω ειχα αδικο.Και παλι συγγνωμη. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Νίκος95: στον imagine 89.7 καθε σαββατοκυριακο πετυχαινω τετοια μουσικη Click για ανάπτυξη... Απο τις μπαντες που ανεφερες μ αρεσουν πολυ οι sum 41 γιατι τους εχω συνδεσει με το American Pie.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:37 Ο Νίκος95 έγραψε: #6.700 20-09-09 14:37 δεν το εχω δει το american pie αλλα κανω συνειρμους οταν ακουω αυτες τις μπαντες με παρομοιειες καταστασεις και ταινιες( για να παρεις αθετηση γραψε ενα ποστ που να λεει ζητω ο χιτλερ η χρυση αυγη τα ες-ες μπιπ τους τουρκους τους αλβανους του βουλγαρους τους σκοπιανους και μπιτ τον βουδα. ετσι θα φας αρκετα μεγαλο ποσοστο αθετησης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 333 334 335 336 337 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 335 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 335 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Συμφωνω φιλος!!! Click για ανάπτυξη... στον imagine 89.7 καθε σαββατοκυριακο πετυχαινω τετοια μουσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:30 Ο don_aris91: #6.699 20-09-09 14:30 Θα ηθελα επισης να ζητησω συγγνωμη απο ολα τα μελη του φορουμ και κυριως απο το μελος orathac για την αναστατωση που προκαλεσα τα ξημερωματα.Ο λογος ηταν οτι ηθελα να δω τι πρεπει να κανω για να παρω ban η αθετηση,κατι που τελικα δεν εγινε.Ξερω οτι εγω ειχα αδικο.Και παλι συγγνωμη. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Νίκος95: στον imagine 89.7 καθε σαββατοκυριακο πετυχαινω τετοια μουσικη Click για ανάπτυξη... Απο τις μπαντες που ανεφερες μ αρεσουν πολυ οι sum 41 γιατι τους εχω συνδεσει με το American Pie.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:37 Ο Νίκος95 έγραψε: #6.700 20-09-09 14:37 δεν το εχω δει το american pie αλλα κανω συνειρμους οταν ακουω αυτες τις μπαντες με παρομοιειες καταστασεις και ταινιες( για να παρεις αθετηση γραψε ενα ποστ που να λεει ζητω ο χιτλερ η χρυση αυγη τα ες-ες μπιπ τους τουρκους τους αλβανους του βουλγαρους τους σκοπιανους και μπιτ τον βουδα. ετσι θα φας αρκετα μεγαλο ποσοστο αθετησης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 333 334 335 336 337 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 335 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 335 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Θα ηθελα επισης να ζητησω συγγνωμη απο ολα τα μελη του φορουμ και κυριως απο το μελος orathac για την αναστατωση που προκαλεσα τα ξημερωματα.Ο λογος ηταν οτι ηθελα να δω τι πρεπει να κανω για να παρω ban η αθετηση,κατι που τελικα δεν εγινε.Ξερω οτι εγω ειχα αδικο.Και παλι συγγνωμη. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Νίκος95: στον imagine 89.7 καθε σαββατοκυριακο πετυχαινω τετοια μουσικη Click για ανάπτυξη... Απο τις μπαντες που ανεφερες μ αρεσουν πολυ οι sum 41 γιατι τους εχω συνδεσει με το American Pie.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:37 Ο Νίκος95 έγραψε: #6.700 20-09-09 14:37 δεν το εχω δει το american pie αλλα κανω συνειρμους οταν ακουω αυτες τις μπαντες με παρομοιειες καταστασεις και ταινιες( για να παρεις αθετηση γραψε ενα ποστ που να λεει ζητω ο χιτλερ η χρυση αυγη τα ες-ες μπιπ τους τουρκους τους αλβανους του βουλγαρους τους σκοπιανους και μπιτ τον βουδα. ετσι θα φας αρκετα μεγαλο ποσοστο αθετησης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
δεν το εχω δει το american pie αλλα κανω συνειρμους οταν ακουω αυτες τις μπαντες με παρομοιειες καταστασεις και ταινιες( για να παρεις αθετηση γραψε ενα ποστ που να λεει ζητω ο χιτλερ η χρυση αυγη τα ες-ες μπιπ τους τουρκους τους αλβανους του βουλγαρους τους σκοπιανους και μπιτ τον βουδα. ετσι θα φας αρκετα μεγαλο ποσοστο αθετησης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.