Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:17 Η Darkness έγραψε: #6.661 20-09-09 06:17 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: για αρχή καλά είναι Click για ανάπτυξη... :zilia: ετσι μπραβο...γιατι ειμαι ντροπαλη... σημερα εδωσα αγκαλιτσες.....:yeah::yeah::yeah: :zilia::who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:20 Ο ledzeppelinick: #6.662 20-09-09 06:20 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :zilia: ετσι μπραβο...γιατι ειμαι ντροπαλη... σημερα εδωσα αγκαλιτσες.....:yeah::yeah::yeah: :zilia::who: Click για ανάπτυξη... Τι εγινε ρε παιδια κατάστα κατω απ τη μυτη μου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:23 Ο NoiSy MaN: #6.663 20-09-09 06:23 Σταμάτα ρε. Ντρέπεται η κοπέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:25 Ο ledzeppelinick: #6.664 20-09-09 06:25 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Σταμάτα ρε. Ντρέπεται η κοπέλα Click για ανάπτυξη... ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:25 Η Darkness έγραψε: #6.665 20-09-09 06:25 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Σταμάτα ρε. Ντρέπεται η κοπέλα Click για ανάπτυξη... ε...δεν ντρεπομαι και τοοοοοσο ....:zilia: :who: ειμαι πονυρη κατα βαθος... τωρα για ποσο βαθος μιλαμε δεν ξερω :fss: :s:s:s:s Σημερα νομιζα πως ειναι Δευτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:27 Ο NoiSy MaN: #6.666 20-09-09 06:27 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ε...δεν ντρεπομαι και τοοοοοσο ....:zilia: :who: ειμαι πονυρη κατα βαθος... τωρα για ποσο βαθος μιλαμε δεν ξερω :fss: :s:s:s:s Σημερα νομιζα πως ειναι Δευτερα... Click για ανάπτυξη... φτου ρε και δεν το εκμεταλλεύτηκα καλά αυτό το μπέρδεμα ημερών είναι κλασσικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:30 Ο ledzeppelinick: #6.667 20-09-09 06:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ε...δεν ντρεπομαι και τοοοοοσο ....:zilia: :who: ειμαι πονηρη κατα βαθος... τωρα για ποσο βαθος μιλαμε δεν ξερω :fss: :s:s:s:s Σημερα νομιζα πως ειναι Δευτερα... Click για ανάπτυξη... ...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:31 Ο NoiSy MaN: #6.668 20-09-09 06:31 Κι εγώ το δα, αλλά μη διορθώνεις γιατί τα παίρνει:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:32 Η Darkness έγραψε: #6.669 20-09-09 06:32 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ...!! Click για ανάπτυξη... οκ...μη βαρας... ----------------------------------------- καληνυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:33 Ο ledzeppelinick: #6.670 20-09-09 06:33 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: οκ...μη βαρας... ----------------------------------------- καληνυχτα Click για ανάπτυξη... ποιος βαραει βρε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:33 Ο NoiSy MaN: #6.671 20-09-09 06:33 Τα λεγα εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:34 Ο ledzeppelinick: #6.672 20-09-09 06:34 Παρεπιπτοντως ειμαστε τα μονα συνδεμενα μελη εεεε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:38 Η Darkness έγραψε: #6.673 20-09-09 06:38 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Παρεπιπτοντως ειμαστε τα μονα συνδεμενα μελη εεεε??? Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω το ειδα..... Μια φορα στις αρχες ειχα μεινει και μονη μου ενα βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:38 Ο NoiSy MaN: #6.674 20-09-09 06:38 ε μα. μπαμ δωσε 112 μηνύματα να βάλω δικό μου avatar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:39 Η Darkness έγραψε: #6.675 20-09-09 06:39 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Τα λεγα εγώ Click για ανάπτυξη... σταματα εσυ ... Απλα με πειραξε που το ειχε τοσο εντονο ... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: ε μα. μπαμ δωσε 112 μηνύματα να βάλω δικό μου avatar Click για ανάπτυξη... δεν μπορω, τα απεκτησα με πολυ κοπο..... ολη μερα ποσταρα.... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:41 Ο ledzeppelinick: #6.676 20-09-09 06:41 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σταματα εσυ ... Απλα με πειραξε που το ειχε τοσο εντονο ... Click για ανάπτυξη... ηθελα κ εγω μια φορα να γραψω ετσι εντονα (δεν ηξερα πως γινεται) και το βρηκα πριν λιγο και ενθουσιαστηκα.... μην το παιρνεις τοις μετροιτοις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:42 Ο NoiSy MaN: #6.677 20-09-09 06:42 άμα,δεν,μου,δώσεισ,θα,γράφω,έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:49 Η Darkness έγραψε: #6.678 20-09-09 06:49 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ηθελα κ εγω μια φορα να γραψω ετσι εντονα (δεν ηξερα πως γινεται) και το βρηκα πριν λιγο και ενθουσιαστηκα.... μην το παιρνεις τοις μετροιτοις.. Click για ανάπτυξη... ok...ενθουσιαστικες τουλαχιστον???:xixi::xixi: αν δει κανεις αυτο που σου εβαλα με εντονα θα στεναχωρεθει...λες και ξεκινας συγκοινητικη ιστορια εισαι...:xixi::xixi: (ναι σε αφηνω να διορθωσεις και εδω τα ορθογραφικα μου) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: άμα,δεν,μου,δώσεισ,θα,γράφω,έτσι Click για ανάπτυξη... μαθε,να,μη,κοροιδευεις,τους,αλλους, γιατι,ξερω,για,ποιον,το,λες,αυτο.. Και αν το κανεις συμαινει πως δεν εχεις βρει καποιον ιδιαιτερο τροπο γραφης και κλεβεις των υπολοιπων... Φιλικα παντα..:xixi:δεν σε παραμαζευω.... :s:s:s παντως πως γραφει ετσι ο Γρηγορης? ειναι πραγματικα δυσκολο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:51 Ο ledzeppelinick: #6.679 20-09-09 06:51 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ok...ενθουσιαστικες τουλαχιστον???:xixi::xixi: αν δει κανεις αυτο που σου εβαλα με εντονα θα στεναθωρεθει...λες και ξεκινας συγκοινητικη ιστορια εισαι...:xixi::xixi: Click για ανάπτυξη... Ναι ενθουσιαστηκα!! Παω για νανι ομως τωρα γιατι μαλλον θα τις φαω στο τελος..:scared::scared:..!! Καληνυχτα/μερα συμφορουμιτισσα και συμφορουμιτη...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:54 Ο foreverfreak: #6.680 20-09-09 06:54 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α και 2 φιλοι μου περασαν αλεξ/πολη.. Τωρα ανεβεις-κατεβεις δεν εχει σημασια η κατευθυνση αλλα το αποτελεσμα!! Click για ανάπτυξη... Aληθεια?? Σε ποιες σχολες?? Που ξερεις, μπορει να κανουμε και παρεα!! Ειστε ακομα ξυπνιοι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 332 333 334 335 336 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 334 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 334 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: για αρχή καλά είναι Click για ανάπτυξη... :zilia: ετσι μπραβο...γιατι ειμαι ντροπαλη... σημερα εδωσα αγκαλιτσες.....:yeah::yeah::yeah: :zilia::who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:20 Ο ledzeppelinick: #6.662 20-09-09 06:20 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :zilia: ετσι μπραβο...γιατι ειμαι ντροπαλη... σημερα εδωσα αγκαλιτσες.....:yeah::yeah::yeah: :zilia::who: Click για ανάπτυξη... Τι εγινε ρε παιδια κατάστα κατω απ τη μυτη μου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:23 Ο NoiSy MaN: #6.663 20-09-09 06:23 Σταμάτα ρε. Ντρέπεται η κοπέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:25 Ο ledzeppelinick: #6.664 20-09-09 06:25 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Σταμάτα ρε. Ντρέπεται η κοπέλα Click για ανάπτυξη... ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:25 Η Darkness έγραψε: #6.665 20-09-09 06:25 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Σταμάτα ρε. Ντρέπεται η κοπέλα Click για ανάπτυξη... ε...δεν ντρεπομαι και τοοοοοσο ....:zilia: :who: ειμαι πονυρη κατα βαθος... τωρα για ποσο βαθος μιλαμε δεν ξερω :fss: :s:s:s:s Σημερα νομιζα πως ειναι Δευτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:27 Ο NoiSy MaN: #6.666 20-09-09 06:27 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ε...δεν ντρεπομαι και τοοοοοσο ....:zilia: :who: ειμαι πονυρη κατα βαθος... τωρα για ποσο βαθος μιλαμε δεν ξερω :fss: :s:s:s:s Σημερα νομιζα πως ειναι Δευτερα... Click για ανάπτυξη... φτου ρε και δεν το εκμεταλλεύτηκα καλά αυτό το μπέρδεμα ημερών είναι κλασσικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:30 Ο ledzeppelinick: #6.667 20-09-09 06:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ε...δεν ντρεπομαι και τοοοοοσο ....:zilia: :who: ειμαι πονηρη κατα βαθος... τωρα για ποσο βαθος μιλαμε δεν ξερω :fss: :s:s:s:s Σημερα νομιζα πως ειναι Δευτερα... Click για ανάπτυξη... ...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:31 Ο NoiSy MaN: #6.668 20-09-09 06:31 Κι εγώ το δα, αλλά μη διορθώνεις γιατί τα παίρνει:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:32 Η Darkness έγραψε: #6.669 20-09-09 06:32 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ...!! Click για ανάπτυξη... οκ...μη βαρας... ----------------------------------------- καληνυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:33 Ο ledzeppelinick: #6.670 20-09-09 06:33 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: οκ...μη βαρας... ----------------------------------------- καληνυχτα Click για ανάπτυξη... ποιος βαραει βρε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:33 Ο NoiSy MaN: #6.671 20-09-09 06:33 Τα λεγα εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:34 Ο ledzeppelinick: #6.672 20-09-09 06:34 Παρεπιπτοντως ειμαστε τα μονα συνδεμενα μελη εεεε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:38 Η Darkness έγραψε: #6.673 20-09-09 06:38 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Παρεπιπτοντως ειμαστε τα μονα συνδεμενα μελη εεεε??? Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω το ειδα..... Μια φορα στις αρχες ειχα μεινει και μονη μου ενα βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:38 Ο NoiSy MaN: #6.674 20-09-09 06:38 ε μα. μπαμ δωσε 112 μηνύματα να βάλω δικό μου avatar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:39 Η Darkness έγραψε: #6.675 20-09-09 06:39 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Τα λεγα εγώ Click για ανάπτυξη... σταματα εσυ ... Απλα με πειραξε που το ειχε τοσο εντονο ... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: ε μα. μπαμ δωσε 112 μηνύματα να βάλω δικό μου avatar Click για ανάπτυξη... δεν μπορω, τα απεκτησα με πολυ κοπο..... ολη μερα ποσταρα.... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:41 Ο ledzeppelinick: #6.676 20-09-09 06:41 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σταματα εσυ ... Απλα με πειραξε που το ειχε τοσο εντονο ... Click για ανάπτυξη... ηθελα κ εγω μια φορα να γραψω ετσι εντονα (δεν ηξερα πως γινεται) και το βρηκα πριν λιγο και ενθουσιαστηκα.... μην το παιρνεις τοις μετροιτοις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:42 Ο NoiSy MaN: #6.677 20-09-09 06:42 άμα,δεν,μου,δώσεισ,θα,γράφω,έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:49 Η Darkness έγραψε: #6.678 20-09-09 06:49 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ηθελα κ εγω μια φορα να γραψω ετσι εντονα (δεν ηξερα πως γινεται) και το βρηκα πριν λιγο και ενθουσιαστηκα.... μην το παιρνεις τοις μετροιτοις.. Click για ανάπτυξη... ok...ενθουσιαστικες τουλαχιστον???:xixi::xixi: αν δει κανεις αυτο που σου εβαλα με εντονα θα στεναχωρεθει...λες και ξεκινας συγκοινητικη ιστορια εισαι...:xixi::xixi: (ναι σε αφηνω να διορθωσεις και εδω τα ορθογραφικα μου) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: άμα,δεν,μου,δώσεισ,θα,γράφω,έτσι Click για ανάπτυξη... μαθε,να,μη,κοροιδευεις,τους,αλλους, γιατι,ξερω,για,ποιον,το,λες,αυτο.. Και αν το κανεις συμαινει πως δεν εχεις βρει καποιον ιδιαιτερο τροπο γραφης και κλεβεις των υπολοιπων... Φιλικα παντα..:xixi:δεν σε παραμαζευω.... :s:s:s παντως πως γραφει ετσι ο Γρηγορης? ειναι πραγματικα δυσκολο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:51 Ο ledzeppelinick: #6.679 20-09-09 06:51 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ok...ενθουσιαστικες τουλαχιστον???:xixi::xixi: αν δει κανεις αυτο που σου εβαλα με εντονα θα στεναθωρεθει...λες και ξεκινας συγκοινητικη ιστορια εισαι...:xixi::xixi: Click για ανάπτυξη... Ναι ενθουσιαστηκα!! Παω για νανι ομως τωρα γιατι μαλλον θα τις φαω στο τελος..:scared::scared:..!! Καληνυχτα/μερα συμφορουμιτισσα και συμφορουμιτη...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:54 Ο foreverfreak: #6.680 20-09-09 06:54 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α και 2 φιλοι μου περασαν αλεξ/πολη.. Τωρα ανεβεις-κατεβεις δεν εχει σημασια η κατευθυνση αλλα το αποτελεσμα!! Click για ανάπτυξη... Aληθεια?? Σε ποιες σχολες?? Που ξερεις, μπορει να κανουμε και παρεα!! Ειστε ακομα ξυπνιοι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 332 333 334 335 336 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 334 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 334 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :zilia: ετσι μπραβο...γιατι ειμαι ντροπαλη... σημερα εδωσα αγκαλιτσες.....:yeah::yeah::yeah: :zilia::who: Click για ανάπτυξη... Τι εγινε ρε παιδια κατάστα κατω απ τη μυτη μου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:23 Ο NoiSy MaN: #6.663 20-09-09 06:23 Σταμάτα ρε. Ντρέπεται η κοπέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:25 Ο ledzeppelinick: #6.664 20-09-09 06:25 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Σταμάτα ρε. Ντρέπεται η κοπέλα Click για ανάπτυξη... ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:25 Η Darkness έγραψε: #6.665 20-09-09 06:25 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Σταμάτα ρε. Ντρέπεται η κοπέλα Click για ανάπτυξη... ε...δεν ντρεπομαι και τοοοοοσο ....:zilia: :who: ειμαι πονυρη κατα βαθος... τωρα για ποσο βαθος μιλαμε δεν ξερω :fss: :s:s:s:s Σημερα νομιζα πως ειναι Δευτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:27 Ο NoiSy MaN: #6.666 20-09-09 06:27 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ε...δεν ντρεπομαι και τοοοοοσο ....:zilia: :who: ειμαι πονυρη κατα βαθος... τωρα για ποσο βαθος μιλαμε δεν ξερω :fss: :s:s:s:s Σημερα νομιζα πως ειναι Δευτερα... Click για ανάπτυξη... φτου ρε και δεν το εκμεταλλεύτηκα καλά αυτό το μπέρδεμα ημερών είναι κλασσικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:30 Ο ledzeppelinick: #6.667 20-09-09 06:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ε...δεν ντρεπομαι και τοοοοοσο ....:zilia: :who: ειμαι πονηρη κατα βαθος... τωρα για ποσο βαθος μιλαμε δεν ξερω :fss: :s:s:s:s Σημερα νομιζα πως ειναι Δευτερα... Click για ανάπτυξη... ...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:31 Ο NoiSy MaN: #6.668 20-09-09 06:31 Κι εγώ το δα, αλλά μη διορθώνεις γιατί τα παίρνει:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:32 Η Darkness έγραψε: #6.669 20-09-09 06:32 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ...!! Click για ανάπτυξη... οκ...μη βαρας... ----------------------------------------- καληνυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:33 Ο ledzeppelinick: #6.670 20-09-09 06:33 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: οκ...μη βαρας... ----------------------------------------- καληνυχτα Click για ανάπτυξη... ποιος βαραει βρε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:33 Ο NoiSy MaN: #6.671 20-09-09 06:33 Τα λεγα εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:34 Ο ledzeppelinick: #6.672 20-09-09 06:34 Παρεπιπτοντως ειμαστε τα μονα συνδεμενα μελη εεεε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:38 Η Darkness έγραψε: #6.673 20-09-09 06:38 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Παρεπιπτοντως ειμαστε τα μονα συνδεμενα μελη εεεε??? Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω το ειδα..... Μια φορα στις αρχες ειχα μεινει και μονη μου ενα βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:38 Ο NoiSy MaN: #6.674 20-09-09 06:38 ε μα. μπαμ δωσε 112 μηνύματα να βάλω δικό μου avatar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:39 Η Darkness έγραψε: #6.675 20-09-09 06:39 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Τα λεγα εγώ Click για ανάπτυξη... σταματα εσυ ... Απλα με πειραξε που το ειχε τοσο εντονο ... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: ε μα. μπαμ δωσε 112 μηνύματα να βάλω δικό μου avatar Click για ανάπτυξη... δεν μπορω, τα απεκτησα με πολυ κοπο..... ολη μερα ποσταρα.... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:41 Ο ledzeppelinick: #6.676 20-09-09 06:41 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σταματα εσυ ... Απλα με πειραξε που το ειχε τοσο εντονο ... Click για ανάπτυξη... ηθελα κ εγω μια φορα να γραψω ετσι εντονα (δεν ηξερα πως γινεται) και το βρηκα πριν λιγο και ενθουσιαστηκα.... μην το παιρνεις τοις μετροιτοις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:42 Ο NoiSy MaN: #6.677 20-09-09 06:42 άμα,δεν,μου,δώσεισ,θα,γράφω,έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:49 Η Darkness έγραψε: #6.678 20-09-09 06:49 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ηθελα κ εγω μια φορα να γραψω ετσι εντονα (δεν ηξερα πως γινεται) και το βρηκα πριν λιγο και ενθουσιαστηκα.... μην το παιρνεις τοις μετροιτοις.. Click για ανάπτυξη... ok...ενθουσιαστικες τουλαχιστον???:xixi::xixi: αν δει κανεις αυτο που σου εβαλα με εντονα θα στεναχωρεθει...λες και ξεκινας συγκοινητικη ιστορια εισαι...:xixi::xixi: (ναι σε αφηνω να διορθωσεις και εδω τα ορθογραφικα μου) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: άμα,δεν,μου,δώσεισ,θα,γράφω,έτσι Click για ανάπτυξη... μαθε,να,μη,κοροιδευεις,τους,αλλους, γιατι,ξερω,για,ποιον,το,λες,αυτο.. Και αν το κανεις συμαινει πως δεν εχεις βρει καποιον ιδιαιτερο τροπο γραφης και κλεβεις των υπολοιπων... Φιλικα παντα..:xixi:δεν σε παραμαζευω.... :s:s:s παντως πως γραφει ετσι ο Γρηγορης? ειναι πραγματικα δυσκολο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:51 Ο ledzeppelinick: #6.679 20-09-09 06:51 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ok...ενθουσιαστικες τουλαχιστον???:xixi::xixi: αν δει κανεις αυτο που σου εβαλα με εντονα θα στεναθωρεθει...λες και ξεκινας συγκοινητικη ιστορια εισαι...:xixi::xixi: Click για ανάπτυξη... Ναι ενθουσιαστηκα!! Παω για νανι ομως τωρα γιατι μαλλον θα τις φαω στο τελος..:scared::scared:..!! Καληνυχτα/μερα συμφορουμιτισσα και συμφορουμιτη...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:54 Ο foreverfreak: #6.680 20-09-09 06:54 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α και 2 φιλοι μου περασαν αλεξ/πολη.. Τωρα ανεβεις-κατεβεις δεν εχει σημασια η κατευθυνση αλλα το αποτελεσμα!! Click για ανάπτυξη... Aληθεια?? Σε ποιες σχολες?? Που ξερεις, μπορει να κανουμε και παρεα!! Ειστε ακομα ξυπνιοι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 332 333 334 335 336 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 334 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 334 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σταμάτα ρε. Ντρέπεται η κοπέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:25 Ο ledzeppelinick: #6.664 20-09-09 06:25 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Σταμάτα ρε. Ντρέπεται η κοπέλα Click για ανάπτυξη... ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:25 Η Darkness έγραψε: #6.665 20-09-09 06:25 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Σταμάτα ρε. Ντρέπεται η κοπέλα Click για ανάπτυξη... ε...δεν ντρεπομαι και τοοοοοσο ....:zilia: :who: ειμαι πονυρη κατα βαθος... τωρα για ποσο βαθος μιλαμε δεν ξερω :fss: :s:s:s:s Σημερα νομιζα πως ειναι Δευτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:27 Ο NoiSy MaN: #6.666 20-09-09 06:27 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ε...δεν ντρεπομαι και τοοοοοσο ....:zilia: :who: ειμαι πονυρη κατα βαθος... τωρα για ποσο βαθος μιλαμε δεν ξερω :fss: :s:s:s:s Σημερα νομιζα πως ειναι Δευτερα... Click για ανάπτυξη... φτου ρε και δεν το εκμεταλλεύτηκα καλά αυτό το μπέρδεμα ημερών είναι κλασσικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:30 Ο ledzeppelinick: #6.667 20-09-09 06:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ε...δεν ντρεπομαι και τοοοοοσο ....:zilia: :who: ειμαι πονηρη κατα βαθος... τωρα για ποσο βαθος μιλαμε δεν ξερω :fss: :s:s:s:s Σημερα νομιζα πως ειναι Δευτερα... Click για ανάπτυξη... ...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:31 Ο NoiSy MaN: #6.668 20-09-09 06:31 Κι εγώ το δα, αλλά μη διορθώνεις γιατί τα παίρνει:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:32 Η Darkness έγραψε: #6.669 20-09-09 06:32 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ...!! Click για ανάπτυξη... οκ...μη βαρας... ----------------------------------------- καληνυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:33 Ο ledzeppelinick: #6.670 20-09-09 06:33 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: οκ...μη βαρας... ----------------------------------------- καληνυχτα Click για ανάπτυξη... ποιος βαραει βρε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:33 Ο NoiSy MaN: #6.671 20-09-09 06:33 Τα λεγα εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:34 Ο ledzeppelinick: #6.672 20-09-09 06:34 Παρεπιπτοντως ειμαστε τα μονα συνδεμενα μελη εεεε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:38 Η Darkness έγραψε: #6.673 20-09-09 06:38 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Παρεπιπτοντως ειμαστε τα μονα συνδεμενα μελη εεεε??? Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω το ειδα..... Μια φορα στις αρχες ειχα μεινει και μονη μου ενα βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:38 Ο NoiSy MaN: #6.674 20-09-09 06:38 ε μα. μπαμ δωσε 112 μηνύματα να βάλω δικό μου avatar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:39 Η Darkness έγραψε: #6.675 20-09-09 06:39 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Τα λεγα εγώ Click για ανάπτυξη... σταματα εσυ ... Απλα με πειραξε που το ειχε τοσο εντονο ... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: ε μα. μπαμ δωσε 112 μηνύματα να βάλω δικό μου avatar Click για ανάπτυξη... δεν μπορω, τα απεκτησα με πολυ κοπο..... ολη μερα ποσταρα.... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:41 Ο ledzeppelinick: #6.676 20-09-09 06:41 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σταματα εσυ ... Απλα με πειραξε που το ειχε τοσο εντονο ... Click για ανάπτυξη... ηθελα κ εγω μια φορα να γραψω ετσι εντονα (δεν ηξερα πως γινεται) και το βρηκα πριν λιγο και ενθουσιαστηκα.... μην το παιρνεις τοις μετροιτοις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:42 Ο NoiSy MaN: #6.677 20-09-09 06:42 άμα,δεν,μου,δώσεισ,θα,γράφω,έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:49 Η Darkness έγραψε: #6.678 20-09-09 06:49 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ηθελα κ εγω μια φορα να γραψω ετσι εντονα (δεν ηξερα πως γινεται) και το βρηκα πριν λιγο και ενθουσιαστηκα.... μην το παιρνεις τοις μετροιτοις.. Click για ανάπτυξη... ok...ενθουσιαστικες τουλαχιστον???:xixi::xixi: αν δει κανεις αυτο που σου εβαλα με εντονα θα στεναχωρεθει...λες και ξεκινας συγκοινητικη ιστορια εισαι...:xixi::xixi: (ναι σε αφηνω να διορθωσεις και εδω τα ορθογραφικα μου) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: άμα,δεν,μου,δώσεισ,θα,γράφω,έτσι Click για ανάπτυξη... μαθε,να,μη,κοροιδευεις,τους,αλλους, γιατι,ξερω,για,ποιον,το,λες,αυτο.. Και αν το κανεις συμαινει πως δεν εχεις βρει καποιον ιδιαιτερο τροπο γραφης και κλεβεις των υπολοιπων... Φιλικα παντα..:xixi:δεν σε παραμαζευω.... :s:s:s παντως πως γραφει ετσι ο Γρηγορης? ειναι πραγματικα δυσκολο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:51 Ο ledzeppelinick: #6.679 20-09-09 06:51 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ok...ενθουσιαστικες τουλαχιστον???:xixi::xixi: αν δει κανεις αυτο που σου εβαλα με εντονα θα στεναθωρεθει...λες και ξεκινας συγκοινητικη ιστορια εισαι...:xixi::xixi: Click για ανάπτυξη... Ναι ενθουσιαστηκα!! Παω για νανι ομως τωρα γιατι μαλλον θα τις φαω στο τελος..:scared::scared:..!! Καληνυχτα/μερα συμφορουμιτισσα και συμφορουμιτη...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:54 Ο foreverfreak: #6.680 20-09-09 06:54 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α και 2 φιλοι μου περασαν αλεξ/πολη.. Τωρα ανεβεις-κατεβεις δεν εχει σημασια η κατευθυνση αλλα το αποτελεσμα!! Click για ανάπτυξη... Aληθεια?? Σε ποιες σχολες?? Που ξερεις, μπορει να κανουμε και παρεα!! Ειστε ακομα ξυπνιοι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 332 333 334 335 336 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 334 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 334 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Σταμάτα ρε. Ντρέπεται η κοπέλα Click για ανάπτυξη... ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:25 Η Darkness έγραψε: #6.665 20-09-09 06:25 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Σταμάτα ρε. Ντρέπεται η κοπέλα Click για ανάπτυξη... ε...δεν ντρεπομαι και τοοοοοσο ....:zilia: :who: ειμαι πονυρη κατα βαθος... τωρα για ποσο βαθος μιλαμε δεν ξερω :fss: :s:s:s:s Σημερα νομιζα πως ειναι Δευτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:27 Ο NoiSy MaN: #6.666 20-09-09 06:27 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ε...δεν ντρεπομαι και τοοοοοσο ....:zilia: :who: ειμαι πονυρη κατα βαθος... τωρα για ποσο βαθος μιλαμε δεν ξερω :fss: :s:s:s:s Σημερα νομιζα πως ειναι Δευτερα... Click για ανάπτυξη... φτου ρε και δεν το εκμεταλλεύτηκα καλά αυτό το μπέρδεμα ημερών είναι κλασσικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:30 Ο ledzeppelinick: #6.667 20-09-09 06:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ε...δεν ντρεπομαι και τοοοοοσο ....:zilia: :who: ειμαι πονηρη κατα βαθος... τωρα για ποσο βαθος μιλαμε δεν ξερω :fss: :s:s:s:s Σημερα νομιζα πως ειναι Δευτερα... Click για ανάπτυξη... ...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:31 Ο NoiSy MaN: #6.668 20-09-09 06:31 Κι εγώ το δα, αλλά μη διορθώνεις γιατί τα παίρνει:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:32 Η Darkness έγραψε: #6.669 20-09-09 06:32 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ...!! Click για ανάπτυξη... οκ...μη βαρας... ----------------------------------------- καληνυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:33 Ο ledzeppelinick: #6.670 20-09-09 06:33 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: οκ...μη βαρας... ----------------------------------------- καληνυχτα Click για ανάπτυξη... ποιος βαραει βρε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:33 Ο NoiSy MaN: #6.671 20-09-09 06:33 Τα λεγα εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:34 Ο ledzeppelinick: #6.672 20-09-09 06:34 Παρεπιπτοντως ειμαστε τα μονα συνδεμενα μελη εεεε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:38 Η Darkness έγραψε: #6.673 20-09-09 06:38 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Παρεπιπτοντως ειμαστε τα μονα συνδεμενα μελη εεεε??? Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω το ειδα..... Μια φορα στις αρχες ειχα μεινει και μονη μου ενα βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:38 Ο NoiSy MaN: #6.674 20-09-09 06:38 ε μα. μπαμ δωσε 112 μηνύματα να βάλω δικό μου avatar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:39 Η Darkness έγραψε: #6.675 20-09-09 06:39 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Τα λεγα εγώ Click για ανάπτυξη... σταματα εσυ ... Απλα με πειραξε που το ειχε τοσο εντονο ... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: ε μα. μπαμ δωσε 112 μηνύματα να βάλω δικό μου avatar Click για ανάπτυξη... δεν μπορω, τα απεκτησα με πολυ κοπο..... ολη μερα ποσταρα.... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:41 Ο ledzeppelinick: #6.676 20-09-09 06:41 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σταματα εσυ ... Απλα με πειραξε που το ειχε τοσο εντονο ... Click για ανάπτυξη... ηθελα κ εγω μια φορα να γραψω ετσι εντονα (δεν ηξερα πως γινεται) και το βρηκα πριν λιγο και ενθουσιαστηκα.... μην το παιρνεις τοις μετροιτοις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:42 Ο NoiSy MaN: #6.677 20-09-09 06:42 άμα,δεν,μου,δώσεισ,θα,γράφω,έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:49 Η Darkness έγραψε: #6.678 20-09-09 06:49 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ηθελα κ εγω μια φορα να γραψω ετσι εντονα (δεν ηξερα πως γινεται) και το βρηκα πριν λιγο και ενθουσιαστηκα.... μην το παιρνεις τοις μετροιτοις.. Click για ανάπτυξη... ok...ενθουσιαστικες τουλαχιστον???:xixi::xixi: αν δει κανεις αυτο που σου εβαλα με εντονα θα στεναχωρεθει...λες και ξεκινας συγκοινητικη ιστορια εισαι...:xixi::xixi: (ναι σε αφηνω να διορθωσεις και εδω τα ορθογραφικα μου) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: άμα,δεν,μου,δώσεισ,θα,γράφω,έτσι Click για ανάπτυξη... μαθε,να,μη,κοροιδευεις,τους,αλλους, γιατι,ξερω,για,ποιον,το,λες,αυτο.. Και αν το κανεις συμαινει πως δεν εχεις βρει καποιον ιδιαιτερο τροπο γραφης και κλεβεις των υπολοιπων... Φιλικα παντα..:xixi:δεν σε παραμαζευω.... :s:s:s παντως πως γραφει ετσι ο Γρηγορης? ειναι πραγματικα δυσκολο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:51 Ο ledzeppelinick: #6.679 20-09-09 06:51 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ok...ενθουσιαστικες τουλαχιστον???:xixi::xixi: αν δει κανεις αυτο που σου εβαλα με εντονα θα στεναθωρεθει...λες και ξεκινας συγκοινητικη ιστορια εισαι...:xixi::xixi: Click για ανάπτυξη... Ναι ενθουσιαστηκα!! Παω για νανι ομως τωρα γιατι μαλλον θα τις φαω στο τελος..:scared::scared:..!! Καληνυχτα/μερα συμφορουμιτισσα και συμφορουμιτη...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:54 Ο foreverfreak: #6.680 20-09-09 06:54 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α και 2 φιλοι μου περασαν αλεξ/πολη.. Τωρα ανεβεις-κατεβεις δεν εχει σημασια η κατευθυνση αλλα το αποτελεσμα!! Click για ανάπτυξη... Aληθεια?? Σε ποιες σχολες?? Που ξερεις, μπορει να κανουμε και παρεα!! Ειστε ακομα ξυπνιοι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 332 333 334 335 336 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 334 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 334 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Σταμάτα ρε. Ντρέπεται η κοπέλα Click για ανάπτυξη... ε...δεν ντρεπομαι και τοοοοοσο ....:zilia: :who: ειμαι πονυρη κατα βαθος... τωρα για ποσο βαθος μιλαμε δεν ξερω :fss: :s:s:s:s Σημερα νομιζα πως ειναι Δευτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:27 Ο NoiSy MaN: #6.666 20-09-09 06:27 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ε...δεν ντρεπομαι και τοοοοοσο ....:zilia: :who: ειμαι πονυρη κατα βαθος... τωρα για ποσο βαθος μιλαμε δεν ξερω :fss: :s:s:s:s Σημερα νομιζα πως ειναι Δευτερα... Click για ανάπτυξη... φτου ρε και δεν το εκμεταλλεύτηκα καλά αυτό το μπέρδεμα ημερών είναι κλασσικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:30 Ο ledzeppelinick: #6.667 20-09-09 06:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ε...δεν ντρεπομαι και τοοοοοσο ....:zilia: :who: ειμαι πονηρη κατα βαθος... τωρα για ποσο βαθος μιλαμε δεν ξερω :fss: :s:s:s:s Σημερα νομιζα πως ειναι Δευτερα... Click για ανάπτυξη... ...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:31 Ο NoiSy MaN: #6.668 20-09-09 06:31 Κι εγώ το δα, αλλά μη διορθώνεις γιατί τα παίρνει:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:32 Η Darkness έγραψε: #6.669 20-09-09 06:32 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ...!! Click για ανάπτυξη... οκ...μη βαρας... ----------------------------------------- καληνυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:33 Ο ledzeppelinick: #6.670 20-09-09 06:33 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: οκ...μη βαρας... ----------------------------------------- καληνυχτα Click για ανάπτυξη... ποιος βαραει βρε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:33 Ο NoiSy MaN: #6.671 20-09-09 06:33 Τα λεγα εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:34 Ο ledzeppelinick: #6.672 20-09-09 06:34 Παρεπιπτοντως ειμαστε τα μονα συνδεμενα μελη εεεε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:38 Η Darkness έγραψε: #6.673 20-09-09 06:38 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Παρεπιπτοντως ειμαστε τα μονα συνδεμενα μελη εεεε??? Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω το ειδα..... Μια φορα στις αρχες ειχα μεινει και μονη μου ενα βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:38 Ο NoiSy MaN: #6.674 20-09-09 06:38 ε μα. μπαμ δωσε 112 μηνύματα να βάλω δικό μου avatar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:39 Η Darkness έγραψε: #6.675 20-09-09 06:39 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Τα λεγα εγώ Click για ανάπτυξη... σταματα εσυ ... Απλα με πειραξε που το ειχε τοσο εντονο ... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: ε μα. μπαμ δωσε 112 μηνύματα να βάλω δικό μου avatar Click για ανάπτυξη... δεν μπορω, τα απεκτησα με πολυ κοπο..... ολη μερα ποσταρα.... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:41 Ο ledzeppelinick: #6.676 20-09-09 06:41 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σταματα εσυ ... Απλα με πειραξε που το ειχε τοσο εντονο ... Click για ανάπτυξη... ηθελα κ εγω μια φορα να γραψω ετσι εντονα (δεν ηξερα πως γινεται) και το βρηκα πριν λιγο και ενθουσιαστηκα.... μην το παιρνεις τοις μετροιτοις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:42 Ο NoiSy MaN: #6.677 20-09-09 06:42 άμα,δεν,μου,δώσεισ,θα,γράφω,έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:49 Η Darkness έγραψε: #6.678 20-09-09 06:49 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ηθελα κ εγω μια φορα να γραψω ετσι εντονα (δεν ηξερα πως γινεται) και το βρηκα πριν λιγο και ενθουσιαστηκα.... μην το παιρνεις τοις μετροιτοις.. Click για ανάπτυξη... ok...ενθουσιαστικες τουλαχιστον???:xixi::xixi: αν δει κανεις αυτο που σου εβαλα με εντονα θα στεναχωρεθει...λες και ξεκινας συγκοινητικη ιστορια εισαι...:xixi::xixi: (ναι σε αφηνω να διορθωσεις και εδω τα ορθογραφικα μου) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: άμα,δεν,μου,δώσεισ,θα,γράφω,έτσι Click για ανάπτυξη... μαθε,να,μη,κοροιδευεις,τους,αλλους, γιατι,ξερω,για,ποιον,το,λες,αυτο.. Και αν το κανεις συμαινει πως δεν εχεις βρει καποιον ιδιαιτερο τροπο γραφης και κλεβεις των υπολοιπων... Φιλικα παντα..:xixi:δεν σε παραμαζευω.... :s:s:s παντως πως γραφει ετσι ο Γρηγορης? ειναι πραγματικα δυσκολο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:51 Ο ledzeppelinick: #6.679 20-09-09 06:51 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ok...ενθουσιαστικες τουλαχιστον???:xixi::xixi: αν δει κανεις αυτο που σου εβαλα με εντονα θα στεναθωρεθει...λες και ξεκινας συγκοινητικη ιστορια εισαι...:xixi::xixi: Click για ανάπτυξη... Ναι ενθουσιαστηκα!! Παω για νανι ομως τωρα γιατι μαλλον θα τις φαω στο τελος..:scared::scared:..!! Καληνυχτα/μερα συμφορουμιτισσα και συμφορουμιτη...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:54 Ο foreverfreak: #6.680 20-09-09 06:54 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α και 2 φιλοι μου περασαν αλεξ/πολη.. Τωρα ανεβεις-κατεβεις δεν εχει σημασια η κατευθυνση αλλα το αποτελεσμα!! Click για ανάπτυξη... Aληθεια?? Σε ποιες σχολες?? Που ξερεις, μπορει να κανουμε και παρεα!! Ειστε ακομα ξυπνιοι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 332 333 334 335 336 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 334 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 334 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ε...δεν ντρεπομαι και τοοοοοσο ....:zilia: :who: ειμαι πονυρη κατα βαθος... τωρα για ποσο βαθος μιλαμε δεν ξερω :fss: :s:s:s:s Σημερα νομιζα πως ειναι Δευτερα... Click για ανάπτυξη... φτου ρε και δεν το εκμεταλλεύτηκα καλά αυτό το μπέρδεμα ημερών είναι κλασσικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:30 Ο ledzeppelinick: #6.667 20-09-09 06:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ε...δεν ντρεπομαι και τοοοοοσο ....:zilia: :who: ειμαι πονηρη κατα βαθος... τωρα για ποσο βαθος μιλαμε δεν ξερω :fss: :s:s:s:s Σημερα νομιζα πως ειναι Δευτερα... Click για ανάπτυξη... ...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:31 Ο NoiSy MaN: #6.668 20-09-09 06:31 Κι εγώ το δα, αλλά μη διορθώνεις γιατί τα παίρνει:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:32 Η Darkness έγραψε: #6.669 20-09-09 06:32 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ...!! Click για ανάπτυξη... οκ...μη βαρας... ----------------------------------------- καληνυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:33 Ο ledzeppelinick: #6.670 20-09-09 06:33 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: οκ...μη βαρας... ----------------------------------------- καληνυχτα Click για ανάπτυξη... ποιος βαραει βρε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:33 Ο NoiSy MaN: #6.671 20-09-09 06:33 Τα λεγα εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:34 Ο ledzeppelinick: #6.672 20-09-09 06:34 Παρεπιπτοντως ειμαστε τα μονα συνδεμενα μελη εεεε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:38 Η Darkness έγραψε: #6.673 20-09-09 06:38 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Παρεπιπτοντως ειμαστε τα μονα συνδεμενα μελη εεεε??? Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω το ειδα..... Μια φορα στις αρχες ειχα μεινει και μονη μου ενα βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:38 Ο NoiSy MaN: #6.674 20-09-09 06:38 ε μα. μπαμ δωσε 112 μηνύματα να βάλω δικό μου avatar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:39 Η Darkness έγραψε: #6.675 20-09-09 06:39 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Τα λεγα εγώ Click για ανάπτυξη... σταματα εσυ ... Απλα με πειραξε που το ειχε τοσο εντονο ... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: ε μα. μπαμ δωσε 112 μηνύματα να βάλω δικό μου avatar Click για ανάπτυξη... δεν μπορω, τα απεκτησα με πολυ κοπο..... ολη μερα ποσταρα.... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:41 Ο ledzeppelinick: #6.676 20-09-09 06:41 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σταματα εσυ ... Απλα με πειραξε που το ειχε τοσο εντονο ... Click για ανάπτυξη... ηθελα κ εγω μια φορα να γραψω ετσι εντονα (δεν ηξερα πως γινεται) και το βρηκα πριν λιγο και ενθουσιαστηκα.... μην το παιρνεις τοις μετροιτοις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:42 Ο NoiSy MaN: #6.677 20-09-09 06:42 άμα,δεν,μου,δώσεισ,θα,γράφω,έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:49 Η Darkness έγραψε: #6.678 20-09-09 06:49 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ηθελα κ εγω μια φορα να γραψω ετσι εντονα (δεν ηξερα πως γινεται) και το βρηκα πριν λιγο και ενθουσιαστηκα.... μην το παιρνεις τοις μετροιτοις.. Click για ανάπτυξη... ok...ενθουσιαστικες τουλαχιστον???:xixi::xixi: αν δει κανεις αυτο που σου εβαλα με εντονα θα στεναχωρεθει...λες και ξεκινας συγκοινητικη ιστορια εισαι...:xixi::xixi: (ναι σε αφηνω να διορθωσεις και εδω τα ορθογραφικα μου) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: άμα,δεν,μου,δώσεισ,θα,γράφω,έτσι Click για ανάπτυξη... μαθε,να,μη,κοροιδευεις,τους,αλλους, γιατι,ξερω,για,ποιον,το,λες,αυτο.. Και αν το κανεις συμαινει πως δεν εχεις βρει καποιον ιδιαιτερο τροπο γραφης και κλεβεις των υπολοιπων... Φιλικα παντα..:xixi:δεν σε παραμαζευω.... :s:s:s παντως πως γραφει ετσι ο Γρηγορης? ειναι πραγματικα δυσκολο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:51 Ο ledzeppelinick: #6.679 20-09-09 06:51 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ok...ενθουσιαστικες τουλαχιστον???:xixi::xixi: αν δει κανεις αυτο που σου εβαλα με εντονα θα στεναθωρεθει...λες και ξεκινας συγκοινητικη ιστορια εισαι...:xixi::xixi: Click για ανάπτυξη... Ναι ενθουσιαστηκα!! Παω για νανι ομως τωρα γιατι μαλλον θα τις φαω στο τελος..:scared::scared:..!! Καληνυχτα/μερα συμφορουμιτισσα και συμφορουμιτη...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:54 Ο foreverfreak: #6.680 20-09-09 06:54 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α και 2 φιλοι μου περασαν αλεξ/πολη.. Τωρα ανεβεις-κατεβεις δεν εχει σημασια η κατευθυνση αλλα το αποτελεσμα!! Click για ανάπτυξη... Aληθεια?? Σε ποιες σχολες?? Που ξερεις, μπορει να κανουμε και παρεα!! Ειστε ακομα ξυπνιοι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 332 333 334 335 336 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 334 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 334 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ε...δεν ντρεπομαι και τοοοοοσο ....:zilia: :who: ειμαι πονηρη κατα βαθος... τωρα για ποσο βαθος μιλαμε δεν ξερω :fss: :s:s:s:s Σημερα νομιζα πως ειναι Δευτερα... Click για ανάπτυξη... ...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:31 Ο NoiSy MaN: #6.668 20-09-09 06:31 Κι εγώ το δα, αλλά μη διορθώνεις γιατί τα παίρνει:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:32 Η Darkness έγραψε: #6.669 20-09-09 06:32 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ...!! Click για ανάπτυξη... οκ...μη βαρας... ----------------------------------------- καληνυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:33 Ο ledzeppelinick: #6.670 20-09-09 06:33 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: οκ...μη βαρας... ----------------------------------------- καληνυχτα Click για ανάπτυξη... ποιος βαραει βρε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:33 Ο NoiSy MaN: #6.671 20-09-09 06:33 Τα λεγα εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:34 Ο ledzeppelinick: #6.672 20-09-09 06:34 Παρεπιπτοντως ειμαστε τα μονα συνδεμενα μελη εεεε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:38 Η Darkness έγραψε: #6.673 20-09-09 06:38 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Παρεπιπτοντως ειμαστε τα μονα συνδεμενα μελη εεεε??? Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω το ειδα..... Μια φορα στις αρχες ειχα μεινει και μονη μου ενα βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:38 Ο NoiSy MaN: #6.674 20-09-09 06:38 ε μα. μπαμ δωσε 112 μηνύματα να βάλω δικό μου avatar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:39 Η Darkness έγραψε: #6.675 20-09-09 06:39 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Τα λεγα εγώ Click για ανάπτυξη... σταματα εσυ ... Απλα με πειραξε που το ειχε τοσο εντονο ... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: ε μα. μπαμ δωσε 112 μηνύματα να βάλω δικό μου avatar Click για ανάπτυξη... δεν μπορω, τα απεκτησα με πολυ κοπο..... ολη μερα ποσταρα.... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:41 Ο ledzeppelinick: #6.676 20-09-09 06:41 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σταματα εσυ ... Απλα με πειραξε που το ειχε τοσο εντονο ... Click για ανάπτυξη... ηθελα κ εγω μια φορα να γραψω ετσι εντονα (δεν ηξερα πως γινεται) και το βρηκα πριν λιγο και ενθουσιαστηκα.... μην το παιρνεις τοις μετροιτοις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:42 Ο NoiSy MaN: #6.677 20-09-09 06:42 άμα,δεν,μου,δώσεισ,θα,γράφω,έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:49 Η Darkness έγραψε: #6.678 20-09-09 06:49 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ηθελα κ εγω μια φορα να γραψω ετσι εντονα (δεν ηξερα πως γινεται) και το βρηκα πριν λιγο και ενθουσιαστηκα.... μην το παιρνεις τοις μετροιτοις.. Click για ανάπτυξη... ok...ενθουσιαστικες τουλαχιστον???:xixi::xixi: αν δει κανεις αυτο που σου εβαλα με εντονα θα στεναχωρεθει...λες και ξεκινας συγκοινητικη ιστορια εισαι...:xixi::xixi: (ναι σε αφηνω να διορθωσεις και εδω τα ορθογραφικα μου) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: άμα,δεν,μου,δώσεισ,θα,γράφω,έτσι Click για ανάπτυξη... μαθε,να,μη,κοροιδευεις,τους,αλλους, γιατι,ξερω,για,ποιον,το,λες,αυτο.. Και αν το κανεις συμαινει πως δεν εχεις βρει καποιον ιδιαιτερο τροπο γραφης και κλεβεις των υπολοιπων... Φιλικα παντα..:xixi:δεν σε παραμαζευω.... :s:s:s παντως πως γραφει ετσι ο Γρηγορης? ειναι πραγματικα δυσκολο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:51 Ο ledzeppelinick: #6.679 20-09-09 06:51 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ok...ενθουσιαστικες τουλαχιστον???:xixi::xixi: αν δει κανεις αυτο που σου εβαλα με εντονα θα στεναθωρεθει...λες και ξεκινας συγκοινητικη ιστορια εισαι...:xixi::xixi: Click για ανάπτυξη... Ναι ενθουσιαστηκα!! Παω για νανι ομως τωρα γιατι μαλλον θα τις φαω στο τελος..:scared::scared:..!! Καληνυχτα/μερα συμφορουμιτισσα και συμφορουμιτη...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:54 Ο foreverfreak: #6.680 20-09-09 06:54 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α και 2 φιλοι μου περασαν αλεξ/πολη.. Τωρα ανεβεις-κατεβεις δεν εχει σημασια η κατευθυνση αλλα το αποτελεσμα!! Click για ανάπτυξη... Aληθεια?? Σε ποιες σχολες?? Που ξερεις, μπορει να κανουμε και παρεα!! Ειστε ακομα ξυπνιοι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 332 333 334 335 336 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 334 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 334 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγώ το δα, αλλά μη διορθώνεις γιατί τα παίρνει:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:32 Η Darkness έγραψε: #6.669 20-09-09 06:32 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ...!! Click για ανάπτυξη... οκ...μη βαρας... ----------------------------------------- καληνυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:33 Ο ledzeppelinick: #6.670 20-09-09 06:33 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: οκ...μη βαρας... ----------------------------------------- καληνυχτα Click για ανάπτυξη... ποιος βαραει βρε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:33 Ο NoiSy MaN: #6.671 20-09-09 06:33 Τα λεγα εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:34 Ο ledzeppelinick: #6.672 20-09-09 06:34 Παρεπιπτοντως ειμαστε τα μονα συνδεμενα μελη εεεε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:38 Η Darkness έγραψε: #6.673 20-09-09 06:38 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Παρεπιπτοντως ειμαστε τα μονα συνδεμενα μελη εεεε??? Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω το ειδα..... Μια φορα στις αρχες ειχα μεινει και μονη μου ενα βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:38 Ο NoiSy MaN: #6.674 20-09-09 06:38 ε μα. μπαμ δωσε 112 μηνύματα να βάλω δικό μου avatar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:39 Η Darkness έγραψε: #6.675 20-09-09 06:39 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Τα λεγα εγώ Click για ανάπτυξη... σταματα εσυ ... Απλα με πειραξε που το ειχε τοσο εντονο ... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: ε μα. μπαμ δωσε 112 μηνύματα να βάλω δικό μου avatar Click για ανάπτυξη... δεν μπορω, τα απεκτησα με πολυ κοπο..... ολη μερα ποσταρα.... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:41 Ο ledzeppelinick: #6.676 20-09-09 06:41 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σταματα εσυ ... Απλα με πειραξε που το ειχε τοσο εντονο ... Click για ανάπτυξη... ηθελα κ εγω μια φορα να γραψω ετσι εντονα (δεν ηξερα πως γινεται) και το βρηκα πριν λιγο και ενθουσιαστηκα.... μην το παιρνεις τοις μετροιτοις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:42 Ο NoiSy MaN: #6.677 20-09-09 06:42 άμα,δεν,μου,δώσεισ,θα,γράφω,έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:49 Η Darkness έγραψε: #6.678 20-09-09 06:49 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ηθελα κ εγω μια φορα να γραψω ετσι εντονα (δεν ηξερα πως γινεται) και το βρηκα πριν λιγο και ενθουσιαστηκα.... μην το παιρνεις τοις μετροιτοις.. Click για ανάπτυξη... ok...ενθουσιαστικες τουλαχιστον???:xixi::xixi: αν δει κανεις αυτο που σου εβαλα με εντονα θα στεναχωρεθει...λες και ξεκινας συγκοινητικη ιστορια εισαι...:xixi::xixi: (ναι σε αφηνω να διορθωσεις και εδω τα ορθογραφικα μου) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: άμα,δεν,μου,δώσεισ,θα,γράφω,έτσι Click για ανάπτυξη... μαθε,να,μη,κοροιδευεις,τους,αλλους, γιατι,ξερω,για,ποιον,το,λες,αυτο.. Και αν το κανεις συμαινει πως δεν εχεις βρει καποιον ιδιαιτερο τροπο γραφης και κλεβεις των υπολοιπων... Φιλικα παντα..:xixi:δεν σε παραμαζευω.... :s:s:s παντως πως γραφει ετσι ο Γρηγορης? ειναι πραγματικα δυσκολο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:51 Ο ledzeppelinick: #6.679 20-09-09 06:51 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ok...ενθουσιαστικες τουλαχιστον???:xixi::xixi: αν δει κανεις αυτο που σου εβαλα με εντονα θα στεναθωρεθει...λες και ξεκινας συγκοινητικη ιστορια εισαι...:xixi::xixi: Click για ανάπτυξη... Ναι ενθουσιαστηκα!! Παω για νανι ομως τωρα γιατι μαλλον θα τις φαω στο τελος..:scared::scared:..!! Καληνυχτα/μερα συμφορουμιτισσα και συμφορουμιτη...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:54 Ο foreverfreak: #6.680 20-09-09 06:54 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α και 2 φιλοι μου περασαν αλεξ/πολη.. Τωρα ανεβεις-κατεβεις δεν εχει σημασια η κατευθυνση αλλα το αποτελεσμα!! Click για ανάπτυξη... Aληθεια?? Σε ποιες σχολες?? Που ξερεις, μπορει να κανουμε και παρεα!! Ειστε ακομα ξυπνιοι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 332 333 334 335 336 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 334 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 334 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ...!! Click για ανάπτυξη... οκ...μη βαρας... ----------------------------------------- καληνυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:33 Ο ledzeppelinick: #6.670 20-09-09 06:33 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: οκ...μη βαρας... ----------------------------------------- καληνυχτα Click για ανάπτυξη... ποιος βαραει βρε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:33 Ο NoiSy MaN: #6.671 20-09-09 06:33 Τα λεγα εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:34 Ο ledzeppelinick: #6.672 20-09-09 06:34 Παρεπιπτοντως ειμαστε τα μονα συνδεμενα μελη εεεε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:38 Η Darkness έγραψε: #6.673 20-09-09 06:38 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Παρεπιπτοντως ειμαστε τα μονα συνδεμενα μελη εεεε??? Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω το ειδα..... Μια φορα στις αρχες ειχα μεινει και μονη μου ενα βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:38 Ο NoiSy MaN: #6.674 20-09-09 06:38 ε μα. μπαμ δωσε 112 μηνύματα να βάλω δικό μου avatar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:39 Η Darkness έγραψε: #6.675 20-09-09 06:39 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Τα λεγα εγώ Click για ανάπτυξη... σταματα εσυ ... Απλα με πειραξε που το ειχε τοσο εντονο ... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: ε μα. μπαμ δωσε 112 μηνύματα να βάλω δικό μου avatar Click για ανάπτυξη... δεν μπορω, τα απεκτησα με πολυ κοπο..... ολη μερα ποσταρα.... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:41 Ο ledzeppelinick: #6.676 20-09-09 06:41 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σταματα εσυ ... Απλα με πειραξε που το ειχε τοσο εντονο ... Click για ανάπτυξη... ηθελα κ εγω μια φορα να γραψω ετσι εντονα (δεν ηξερα πως γινεται) και το βρηκα πριν λιγο και ενθουσιαστηκα.... μην το παιρνεις τοις μετροιτοις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:42 Ο NoiSy MaN: #6.677 20-09-09 06:42 άμα,δεν,μου,δώσεισ,θα,γράφω,έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:49 Η Darkness έγραψε: #6.678 20-09-09 06:49 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ηθελα κ εγω μια φορα να γραψω ετσι εντονα (δεν ηξερα πως γινεται) και το βρηκα πριν λιγο και ενθουσιαστηκα.... μην το παιρνεις τοις μετροιτοις.. Click για ανάπτυξη... ok...ενθουσιαστικες τουλαχιστον???:xixi::xixi: αν δει κανεις αυτο που σου εβαλα με εντονα θα στεναχωρεθει...λες και ξεκινας συγκοινητικη ιστορια εισαι...:xixi::xixi: (ναι σε αφηνω να διορθωσεις και εδω τα ορθογραφικα μου) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: άμα,δεν,μου,δώσεισ,θα,γράφω,έτσι Click για ανάπτυξη... μαθε,να,μη,κοροιδευεις,τους,αλλους, γιατι,ξερω,για,ποιον,το,λες,αυτο.. Και αν το κανεις συμαινει πως δεν εχεις βρει καποιον ιδιαιτερο τροπο γραφης και κλεβεις των υπολοιπων... Φιλικα παντα..:xixi:δεν σε παραμαζευω.... :s:s:s παντως πως γραφει ετσι ο Γρηγορης? ειναι πραγματικα δυσκολο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:51 Ο ledzeppelinick: #6.679 20-09-09 06:51 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ok...ενθουσιαστικες τουλαχιστον???:xixi::xixi: αν δει κανεις αυτο που σου εβαλα με εντονα θα στεναθωρεθει...λες και ξεκινας συγκοινητικη ιστορια εισαι...:xixi::xixi: Click για ανάπτυξη... Ναι ενθουσιαστηκα!! Παω για νανι ομως τωρα γιατι μαλλον θα τις φαω στο τελος..:scared::scared:..!! Καληνυχτα/μερα συμφορουμιτισσα και συμφορουμιτη...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:54 Ο foreverfreak: #6.680 20-09-09 06:54 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α και 2 φιλοι μου περασαν αλεξ/πολη.. Τωρα ανεβεις-κατεβεις δεν εχει σημασια η κατευθυνση αλλα το αποτελεσμα!! Click για ανάπτυξη... Aληθεια?? Σε ποιες σχολες?? Που ξερεις, μπορει να κανουμε και παρεα!! Ειστε ακομα ξυπνιοι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 332 333 334 335 336 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 334 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 334 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: οκ...μη βαρας... ----------------------------------------- καληνυχτα Click για ανάπτυξη... ποιος βαραει βρε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:33 Ο NoiSy MaN: #6.671 20-09-09 06:33 Τα λεγα εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:34 Ο ledzeppelinick: #6.672 20-09-09 06:34 Παρεπιπτοντως ειμαστε τα μονα συνδεμενα μελη εεεε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:38 Η Darkness έγραψε: #6.673 20-09-09 06:38 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Παρεπιπτοντως ειμαστε τα μονα συνδεμενα μελη εεεε??? Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω το ειδα..... Μια φορα στις αρχες ειχα μεινει και μονη μου ενα βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:38 Ο NoiSy MaN: #6.674 20-09-09 06:38 ε μα. μπαμ δωσε 112 μηνύματα να βάλω δικό μου avatar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:39 Η Darkness έγραψε: #6.675 20-09-09 06:39 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Τα λεγα εγώ Click για ανάπτυξη... σταματα εσυ ... Απλα με πειραξε που το ειχε τοσο εντονο ... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: ε μα. μπαμ δωσε 112 μηνύματα να βάλω δικό μου avatar Click για ανάπτυξη... δεν μπορω, τα απεκτησα με πολυ κοπο..... ολη μερα ποσταρα.... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:41 Ο ledzeppelinick: #6.676 20-09-09 06:41 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σταματα εσυ ... Απλα με πειραξε που το ειχε τοσο εντονο ... Click για ανάπτυξη... ηθελα κ εγω μια φορα να γραψω ετσι εντονα (δεν ηξερα πως γινεται) και το βρηκα πριν λιγο και ενθουσιαστηκα.... μην το παιρνεις τοις μετροιτοις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:42 Ο NoiSy MaN: #6.677 20-09-09 06:42 άμα,δεν,μου,δώσεισ,θα,γράφω,έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:49 Η Darkness έγραψε: #6.678 20-09-09 06:49 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ηθελα κ εγω μια φορα να γραψω ετσι εντονα (δεν ηξερα πως γινεται) και το βρηκα πριν λιγο και ενθουσιαστηκα.... μην το παιρνεις τοις μετροιτοις.. Click για ανάπτυξη... ok...ενθουσιαστικες τουλαχιστον???:xixi::xixi: αν δει κανεις αυτο που σου εβαλα με εντονα θα στεναχωρεθει...λες και ξεκινας συγκοινητικη ιστορια εισαι...:xixi::xixi: (ναι σε αφηνω να διορθωσεις και εδω τα ορθογραφικα μου) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: άμα,δεν,μου,δώσεισ,θα,γράφω,έτσι Click για ανάπτυξη... μαθε,να,μη,κοροιδευεις,τους,αλλους, γιατι,ξερω,για,ποιον,το,λες,αυτο.. Και αν το κανεις συμαινει πως δεν εχεις βρει καποιον ιδιαιτερο τροπο γραφης και κλεβεις των υπολοιπων... Φιλικα παντα..:xixi:δεν σε παραμαζευω.... :s:s:s παντως πως γραφει ετσι ο Γρηγορης? ειναι πραγματικα δυσκολο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:51 Ο ledzeppelinick: #6.679 20-09-09 06:51 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ok...ενθουσιαστικες τουλαχιστον???:xixi::xixi: αν δει κανεις αυτο που σου εβαλα με εντονα θα στεναθωρεθει...λες και ξεκινας συγκοινητικη ιστορια εισαι...:xixi::xixi: Click για ανάπτυξη... Ναι ενθουσιαστηκα!! Παω για νανι ομως τωρα γιατι μαλλον θα τις φαω στο τελος..:scared::scared:..!! Καληνυχτα/μερα συμφορουμιτισσα και συμφορουμιτη...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:54 Ο foreverfreak: #6.680 20-09-09 06:54 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α και 2 φιλοι μου περασαν αλεξ/πολη.. Τωρα ανεβεις-κατεβεις δεν εχει σημασια η κατευθυνση αλλα το αποτελεσμα!! Click για ανάπτυξη... Aληθεια?? Σε ποιες σχολες?? Που ξερεις, μπορει να κανουμε και παρεα!! Ειστε ακομα ξυπνιοι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 332 333 334 335 336 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 334 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 334 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα λεγα εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:34 Ο ledzeppelinick: #6.672 20-09-09 06:34 Παρεπιπτοντως ειμαστε τα μονα συνδεμενα μελη εεεε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:38 Η Darkness έγραψε: #6.673 20-09-09 06:38 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Παρεπιπτοντως ειμαστε τα μονα συνδεμενα μελη εεεε??? Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω το ειδα..... Μια φορα στις αρχες ειχα μεινει και μονη μου ενα βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:38 Ο NoiSy MaN: #6.674 20-09-09 06:38 ε μα. μπαμ δωσε 112 μηνύματα να βάλω δικό μου avatar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:39 Η Darkness έγραψε: #6.675 20-09-09 06:39 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Τα λεγα εγώ Click για ανάπτυξη... σταματα εσυ ... Απλα με πειραξε που το ειχε τοσο εντονο ... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: ε μα. μπαμ δωσε 112 μηνύματα να βάλω δικό μου avatar Click για ανάπτυξη... δεν μπορω, τα απεκτησα με πολυ κοπο..... ολη μερα ποσταρα.... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:41 Ο ledzeppelinick: #6.676 20-09-09 06:41 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σταματα εσυ ... Απλα με πειραξε που το ειχε τοσο εντονο ... Click για ανάπτυξη... ηθελα κ εγω μια φορα να γραψω ετσι εντονα (δεν ηξερα πως γινεται) και το βρηκα πριν λιγο και ενθουσιαστηκα.... μην το παιρνεις τοις μετροιτοις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:42 Ο NoiSy MaN: #6.677 20-09-09 06:42 άμα,δεν,μου,δώσεισ,θα,γράφω,έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:49 Η Darkness έγραψε: #6.678 20-09-09 06:49 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ηθελα κ εγω μια φορα να γραψω ετσι εντονα (δεν ηξερα πως γινεται) και το βρηκα πριν λιγο και ενθουσιαστηκα.... μην το παιρνεις τοις μετροιτοις.. Click για ανάπτυξη... ok...ενθουσιαστικες τουλαχιστον???:xixi::xixi: αν δει κανεις αυτο που σου εβαλα με εντονα θα στεναχωρεθει...λες και ξεκινας συγκοινητικη ιστορια εισαι...:xixi::xixi: (ναι σε αφηνω να διορθωσεις και εδω τα ορθογραφικα μου) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: άμα,δεν,μου,δώσεισ,θα,γράφω,έτσι Click για ανάπτυξη... μαθε,να,μη,κοροιδευεις,τους,αλλους, γιατι,ξερω,για,ποιον,το,λες,αυτο.. Και αν το κανεις συμαινει πως δεν εχεις βρει καποιον ιδιαιτερο τροπο γραφης και κλεβεις των υπολοιπων... Φιλικα παντα..:xixi:δεν σε παραμαζευω.... :s:s:s παντως πως γραφει ετσι ο Γρηγορης? ειναι πραγματικα δυσκολο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:51 Ο ledzeppelinick: #6.679 20-09-09 06:51 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ok...ενθουσιαστικες τουλαχιστον???:xixi::xixi: αν δει κανεις αυτο που σου εβαλα με εντονα θα στεναθωρεθει...λες και ξεκινας συγκοινητικη ιστορια εισαι...:xixi::xixi: Click για ανάπτυξη... Ναι ενθουσιαστηκα!! Παω για νανι ομως τωρα γιατι μαλλον θα τις φαω στο τελος..:scared::scared:..!! Καληνυχτα/μερα συμφορουμιτισσα και συμφορουμιτη...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:54 Ο foreverfreak: #6.680 20-09-09 06:54 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α και 2 φιλοι μου περασαν αλεξ/πολη.. Τωρα ανεβεις-κατεβεις δεν εχει σημασια η κατευθυνση αλλα το αποτελεσμα!! Click για ανάπτυξη... Aληθεια?? Σε ποιες σχολες?? Που ξερεις, μπορει να κανουμε και παρεα!! Ειστε ακομα ξυπνιοι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 332 333 334 335 336 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 334 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 334 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παρεπιπτοντως ειμαστε τα μονα συνδεμενα μελη εεεε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:38 Η Darkness έγραψε: #6.673 20-09-09 06:38 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Παρεπιπτοντως ειμαστε τα μονα συνδεμενα μελη εεεε??? Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω το ειδα..... Μια φορα στις αρχες ειχα μεινει και μονη μου ενα βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:38 Ο NoiSy MaN: #6.674 20-09-09 06:38 ε μα. μπαμ δωσε 112 μηνύματα να βάλω δικό μου avatar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:39 Η Darkness έγραψε: #6.675 20-09-09 06:39 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Τα λεγα εγώ Click για ανάπτυξη... σταματα εσυ ... Απλα με πειραξε που το ειχε τοσο εντονο ... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: ε μα. μπαμ δωσε 112 μηνύματα να βάλω δικό μου avatar Click για ανάπτυξη... δεν μπορω, τα απεκτησα με πολυ κοπο..... ολη μερα ποσταρα.... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:41 Ο ledzeppelinick: #6.676 20-09-09 06:41 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σταματα εσυ ... Απλα με πειραξε που το ειχε τοσο εντονο ... Click για ανάπτυξη... ηθελα κ εγω μια φορα να γραψω ετσι εντονα (δεν ηξερα πως γινεται) και το βρηκα πριν λιγο και ενθουσιαστηκα.... μην το παιρνεις τοις μετροιτοις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:42 Ο NoiSy MaN: #6.677 20-09-09 06:42 άμα,δεν,μου,δώσεισ,θα,γράφω,έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:49 Η Darkness έγραψε: #6.678 20-09-09 06:49 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ηθελα κ εγω μια φορα να γραψω ετσι εντονα (δεν ηξερα πως γινεται) και το βρηκα πριν λιγο και ενθουσιαστηκα.... μην το παιρνεις τοις μετροιτοις.. Click για ανάπτυξη... ok...ενθουσιαστικες τουλαχιστον???:xixi::xixi: αν δει κανεις αυτο που σου εβαλα με εντονα θα στεναχωρεθει...λες και ξεκινας συγκοινητικη ιστορια εισαι...:xixi::xixi: (ναι σε αφηνω να διορθωσεις και εδω τα ορθογραφικα μου) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: άμα,δεν,μου,δώσεισ,θα,γράφω,έτσι Click για ανάπτυξη... μαθε,να,μη,κοροιδευεις,τους,αλλους, γιατι,ξερω,για,ποιον,το,λες,αυτο.. Και αν το κανεις συμαινει πως δεν εχεις βρει καποιον ιδιαιτερο τροπο γραφης και κλεβεις των υπολοιπων... Φιλικα παντα..:xixi:δεν σε παραμαζευω.... :s:s:s παντως πως γραφει ετσι ο Γρηγορης? ειναι πραγματικα δυσκολο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:51 Ο ledzeppelinick: #6.679 20-09-09 06:51 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ok...ενθουσιαστικες τουλαχιστον???:xixi::xixi: αν δει κανεις αυτο που σου εβαλα με εντονα θα στεναθωρεθει...λες και ξεκινας συγκοινητικη ιστορια εισαι...:xixi::xixi: Click για ανάπτυξη... Ναι ενθουσιαστηκα!! Παω για νανι ομως τωρα γιατι μαλλον θα τις φαω στο τελος..:scared::scared:..!! Καληνυχτα/μερα συμφορουμιτισσα και συμφορουμιτη...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:54 Ο foreverfreak: #6.680 20-09-09 06:54 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α και 2 φιλοι μου περασαν αλεξ/πολη.. Τωρα ανεβεις-κατεβεις δεν εχει σημασια η κατευθυνση αλλα το αποτελεσμα!! Click για ανάπτυξη... Aληθεια?? Σε ποιες σχολες?? Που ξερεις, μπορει να κανουμε και παρεα!! Ειστε ακομα ξυπνιοι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 332 333 334 335 336 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 334 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 334 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Παρεπιπτοντως ειμαστε τα μονα συνδεμενα μελη εεεε??? Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω το ειδα..... Μια φορα στις αρχες ειχα μεινει και μονη μου ενα βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:38 Ο NoiSy MaN: #6.674 20-09-09 06:38 ε μα. μπαμ δωσε 112 μηνύματα να βάλω δικό μου avatar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:39 Η Darkness έγραψε: #6.675 20-09-09 06:39 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Τα λεγα εγώ Click για ανάπτυξη... σταματα εσυ ... Απλα με πειραξε που το ειχε τοσο εντονο ... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: ε μα. μπαμ δωσε 112 μηνύματα να βάλω δικό μου avatar Click για ανάπτυξη... δεν μπορω, τα απεκτησα με πολυ κοπο..... ολη μερα ποσταρα.... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:41 Ο ledzeppelinick: #6.676 20-09-09 06:41 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σταματα εσυ ... Απλα με πειραξε που το ειχε τοσο εντονο ... Click για ανάπτυξη... ηθελα κ εγω μια φορα να γραψω ετσι εντονα (δεν ηξερα πως γινεται) και το βρηκα πριν λιγο και ενθουσιαστηκα.... μην το παιρνεις τοις μετροιτοις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:42 Ο NoiSy MaN: #6.677 20-09-09 06:42 άμα,δεν,μου,δώσεισ,θα,γράφω,έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:49 Η Darkness έγραψε: #6.678 20-09-09 06:49 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ηθελα κ εγω μια φορα να γραψω ετσι εντονα (δεν ηξερα πως γινεται) και το βρηκα πριν λιγο και ενθουσιαστηκα.... μην το παιρνεις τοις μετροιτοις.. Click για ανάπτυξη... ok...ενθουσιαστικες τουλαχιστον???:xixi::xixi: αν δει κανεις αυτο που σου εβαλα με εντονα θα στεναχωρεθει...λες και ξεκινας συγκοινητικη ιστορια εισαι...:xixi::xixi: (ναι σε αφηνω να διορθωσεις και εδω τα ορθογραφικα μου) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: άμα,δεν,μου,δώσεισ,θα,γράφω,έτσι Click για ανάπτυξη... μαθε,να,μη,κοροιδευεις,τους,αλλους, γιατι,ξερω,για,ποιον,το,λες,αυτο.. Και αν το κανεις συμαινει πως δεν εχεις βρει καποιον ιδιαιτερο τροπο γραφης και κλεβεις των υπολοιπων... Φιλικα παντα..:xixi:δεν σε παραμαζευω.... :s:s:s παντως πως γραφει ετσι ο Γρηγορης? ειναι πραγματικα δυσκολο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:51 Ο ledzeppelinick: #6.679 20-09-09 06:51 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ok...ενθουσιαστικες τουλαχιστον???:xixi::xixi: αν δει κανεις αυτο που σου εβαλα με εντονα θα στεναθωρεθει...λες και ξεκινας συγκοινητικη ιστορια εισαι...:xixi::xixi: Click για ανάπτυξη... Ναι ενθουσιαστηκα!! Παω για νανι ομως τωρα γιατι μαλλον θα τις φαω στο τελος..:scared::scared:..!! Καληνυχτα/μερα συμφορουμιτισσα και συμφορουμιτη...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:54 Ο foreverfreak: #6.680 20-09-09 06:54 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α και 2 φιλοι μου περασαν αλεξ/πολη.. Τωρα ανεβεις-κατεβεις δεν εχει σημασια η κατευθυνση αλλα το αποτελεσμα!! Click για ανάπτυξη... Aληθεια?? Σε ποιες σχολες?? Που ξερεις, μπορει να κανουμε και παρεα!! Ειστε ακομα ξυπνιοι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 332 333 334 335 336 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 334 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 334 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ε μα. μπαμ δωσε 112 μηνύματα να βάλω δικό μου avatar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:39 Η Darkness έγραψε: #6.675 20-09-09 06:39 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Τα λεγα εγώ Click για ανάπτυξη... σταματα εσυ ... Απλα με πειραξε που το ειχε τοσο εντονο ... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: ε μα. μπαμ δωσε 112 μηνύματα να βάλω δικό μου avatar Click για ανάπτυξη... δεν μπορω, τα απεκτησα με πολυ κοπο..... ολη μερα ποσταρα.... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:41 Ο ledzeppelinick: #6.676 20-09-09 06:41 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σταματα εσυ ... Απλα με πειραξε που το ειχε τοσο εντονο ... Click για ανάπτυξη... ηθελα κ εγω μια φορα να γραψω ετσι εντονα (δεν ηξερα πως γινεται) και το βρηκα πριν λιγο και ενθουσιαστηκα.... μην το παιρνεις τοις μετροιτοις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:42 Ο NoiSy MaN: #6.677 20-09-09 06:42 άμα,δεν,μου,δώσεισ,θα,γράφω,έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:49 Η Darkness έγραψε: #6.678 20-09-09 06:49 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ηθελα κ εγω μια φορα να γραψω ετσι εντονα (δεν ηξερα πως γινεται) και το βρηκα πριν λιγο και ενθουσιαστηκα.... μην το παιρνεις τοις μετροιτοις.. Click για ανάπτυξη... ok...ενθουσιαστικες τουλαχιστον???:xixi::xixi: αν δει κανεις αυτο που σου εβαλα με εντονα θα στεναχωρεθει...λες και ξεκινας συγκοινητικη ιστορια εισαι...:xixi::xixi: (ναι σε αφηνω να διορθωσεις και εδω τα ορθογραφικα μου) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: άμα,δεν,μου,δώσεισ,θα,γράφω,έτσι Click για ανάπτυξη... μαθε,να,μη,κοροιδευεις,τους,αλλους, γιατι,ξερω,για,ποιον,το,λες,αυτο.. Και αν το κανεις συμαινει πως δεν εχεις βρει καποιον ιδιαιτερο τροπο γραφης και κλεβεις των υπολοιπων... Φιλικα παντα..:xixi:δεν σε παραμαζευω.... :s:s:s παντως πως γραφει ετσι ο Γρηγορης? ειναι πραγματικα δυσκολο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:51 Ο ledzeppelinick: #6.679 20-09-09 06:51 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ok...ενθουσιαστικες τουλαχιστον???:xixi::xixi: αν δει κανεις αυτο που σου εβαλα με εντονα θα στεναθωρεθει...λες και ξεκινας συγκοινητικη ιστορια εισαι...:xixi::xixi: Click για ανάπτυξη... Ναι ενθουσιαστηκα!! Παω για νανι ομως τωρα γιατι μαλλον θα τις φαω στο τελος..:scared::scared:..!! Καληνυχτα/μερα συμφορουμιτισσα και συμφορουμιτη...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:54 Ο foreverfreak: #6.680 20-09-09 06:54 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α και 2 φιλοι μου περασαν αλεξ/πολη.. Τωρα ανεβεις-κατεβεις δεν εχει σημασια η κατευθυνση αλλα το αποτελεσμα!! Click για ανάπτυξη... Aληθεια?? Σε ποιες σχολες?? Που ξερεις, μπορει να κανουμε και παρεα!! Ειστε ακομα ξυπνιοι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 332 333 334 335 336 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 334 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 334 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Τα λεγα εγώ Click για ανάπτυξη... σταματα εσυ ... Απλα με πειραξε που το ειχε τοσο εντονο ... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: ε μα. μπαμ δωσε 112 μηνύματα να βάλω δικό μου avatar Click για ανάπτυξη... δεν μπορω, τα απεκτησα με πολυ κοπο..... ολη μερα ποσταρα.... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:41 Ο ledzeppelinick: #6.676 20-09-09 06:41 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σταματα εσυ ... Απλα με πειραξε που το ειχε τοσο εντονο ... Click για ανάπτυξη... ηθελα κ εγω μια φορα να γραψω ετσι εντονα (δεν ηξερα πως γινεται) και το βρηκα πριν λιγο και ενθουσιαστηκα.... μην το παιρνεις τοις μετροιτοις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:42 Ο NoiSy MaN: #6.677 20-09-09 06:42 άμα,δεν,μου,δώσεισ,θα,γράφω,έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:49 Η Darkness έγραψε: #6.678 20-09-09 06:49 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ηθελα κ εγω μια φορα να γραψω ετσι εντονα (δεν ηξερα πως γινεται) και το βρηκα πριν λιγο και ενθουσιαστηκα.... μην το παιρνεις τοις μετροιτοις.. Click για ανάπτυξη... ok...ενθουσιαστικες τουλαχιστον???:xixi::xixi: αν δει κανεις αυτο που σου εβαλα με εντονα θα στεναχωρεθει...λες και ξεκινας συγκοινητικη ιστορια εισαι...:xixi::xixi: (ναι σε αφηνω να διορθωσεις και εδω τα ορθογραφικα μου) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: άμα,δεν,μου,δώσεισ,θα,γράφω,έτσι Click για ανάπτυξη... μαθε,να,μη,κοροιδευεις,τους,αλλους, γιατι,ξερω,για,ποιον,το,λες,αυτο.. Και αν το κανεις συμαινει πως δεν εχεις βρει καποιον ιδιαιτερο τροπο γραφης και κλεβεις των υπολοιπων... Φιλικα παντα..:xixi:δεν σε παραμαζευω.... :s:s:s παντως πως γραφει ετσι ο Γρηγορης? ειναι πραγματικα δυσκολο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:51 Ο ledzeppelinick: #6.679 20-09-09 06:51 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ok...ενθουσιαστικες τουλαχιστον???:xixi::xixi: αν δει κανεις αυτο που σου εβαλα με εντονα θα στεναθωρεθει...λες και ξεκινας συγκοινητικη ιστορια εισαι...:xixi::xixi: Click για ανάπτυξη... Ναι ενθουσιαστηκα!! Παω για νανι ομως τωρα γιατι μαλλον θα τις φαω στο τελος..:scared::scared:..!! Καληνυχτα/μερα συμφορουμιτισσα και συμφορουμιτη...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:54 Ο foreverfreak: #6.680 20-09-09 06:54 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α και 2 φιλοι μου περασαν αλεξ/πολη.. Τωρα ανεβεις-κατεβεις δεν εχει σημασια η κατευθυνση αλλα το αποτελεσμα!! Click για ανάπτυξη... Aληθεια?? Σε ποιες σχολες?? Που ξερεις, μπορει να κανουμε και παρεα!! Ειστε ακομα ξυπνιοι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 332 333 334 335 336 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 334 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 334 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σταματα εσυ ... Απλα με πειραξε που το ειχε τοσο εντονο ... Click για ανάπτυξη... ηθελα κ εγω μια φορα να γραψω ετσι εντονα (δεν ηξερα πως γινεται) και το βρηκα πριν λιγο και ενθουσιαστηκα.... μην το παιρνεις τοις μετροιτοις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:42 Ο NoiSy MaN: #6.677 20-09-09 06:42 άμα,δεν,μου,δώσεισ,θα,γράφω,έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:49 Η Darkness έγραψε: #6.678 20-09-09 06:49 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ηθελα κ εγω μια φορα να γραψω ετσι εντονα (δεν ηξερα πως γινεται) και το βρηκα πριν λιγο και ενθουσιαστηκα.... μην το παιρνεις τοις μετροιτοις.. Click για ανάπτυξη... ok...ενθουσιαστικες τουλαχιστον???:xixi::xixi: αν δει κανεις αυτο που σου εβαλα με εντονα θα στεναχωρεθει...λες και ξεκινας συγκοινητικη ιστορια εισαι...:xixi::xixi: (ναι σε αφηνω να διορθωσεις και εδω τα ορθογραφικα μου) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: άμα,δεν,μου,δώσεισ,θα,γράφω,έτσι Click για ανάπτυξη... μαθε,να,μη,κοροιδευεις,τους,αλλους, γιατι,ξερω,για,ποιον,το,λες,αυτο.. Και αν το κανεις συμαινει πως δεν εχεις βρει καποιον ιδιαιτερο τροπο γραφης και κλεβεις των υπολοιπων... Φιλικα παντα..:xixi:δεν σε παραμαζευω.... :s:s:s παντως πως γραφει ετσι ο Γρηγορης? ειναι πραγματικα δυσκολο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:51 Ο ledzeppelinick: #6.679 20-09-09 06:51 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ok...ενθουσιαστικες τουλαχιστον???:xixi::xixi: αν δει κανεις αυτο που σου εβαλα με εντονα θα στεναθωρεθει...λες και ξεκινας συγκοινητικη ιστορια εισαι...:xixi::xixi: Click για ανάπτυξη... Ναι ενθουσιαστηκα!! Παω για νανι ομως τωρα γιατι μαλλον θα τις φαω στο τελος..:scared::scared:..!! Καληνυχτα/μερα συμφορουμιτισσα και συμφορουμιτη...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:54 Ο foreverfreak: #6.680 20-09-09 06:54 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α και 2 φιλοι μου περασαν αλεξ/πολη.. Τωρα ανεβεις-κατεβεις δεν εχει σημασια η κατευθυνση αλλα το αποτελεσμα!! Click για ανάπτυξη... Aληθεια?? Σε ποιες σχολες?? Που ξερεις, μπορει να κανουμε και παρεα!! Ειστε ακομα ξυπνιοι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 332 333 334 335 336 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 334 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 334 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
άμα,δεν,μου,δώσεισ,θα,γράφω,έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:49 Η Darkness έγραψε: #6.678 20-09-09 06:49 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ηθελα κ εγω μια φορα να γραψω ετσι εντονα (δεν ηξερα πως γινεται) και το βρηκα πριν λιγο και ενθουσιαστηκα.... μην το παιρνεις τοις μετροιτοις.. Click για ανάπτυξη... ok...ενθουσιαστικες τουλαχιστον???:xixi::xixi: αν δει κανεις αυτο που σου εβαλα με εντονα θα στεναχωρεθει...λες και ξεκινας συγκοινητικη ιστορια εισαι...:xixi::xixi: (ναι σε αφηνω να διορθωσεις και εδω τα ορθογραφικα μου) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: άμα,δεν,μου,δώσεισ,θα,γράφω,έτσι Click για ανάπτυξη... μαθε,να,μη,κοροιδευεις,τους,αλλους, γιατι,ξερω,για,ποιον,το,λες,αυτο.. Και αν το κανεις συμαινει πως δεν εχεις βρει καποιον ιδιαιτερο τροπο γραφης και κλεβεις των υπολοιπων... Φιλικα παντα..:xixi:δεν σε παραμαζευω.... :s:s:s παντως πως γραφει ετσι ο Γρηγορης? ειναι πραγματικα δυσκολο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:51 Ο ledzeppelinick: #6.679 20-09-09 06:51 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ok...ενθουσιαστικες τουλαχιστον???:xixi::xixi: αν δει κανεις αυτο που σου εβαλα με εντονα θα στεναθωρεθει...λες και ξεκινας συγκοινητικη ιστορια εισαι...:xixi::xixi: Click για ανάπτυξη... Ναι ενθουσιαστηκα!! Παω για νανι ομως τωρα γιατι μαλλον θα τις φαω στο τελος..:scared::scared:..!! Καληνυχτα/μερα συμφορουμιτισσα και συμφορουμιτη...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:54 Ο foreverfreak: #6.680 20-09-09 06:54 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α και 2 φιλοι μου περασαν αλεξ/πολη.. Τωρα ανεβεις-κατεβεις δεν εχει σημασια η κατευθυνση αλλα το αποτελεσμα!! Click για ανάπτυξη... Aληθεια?? Σε ποιες σχολες?? Που ξερεις, μπορει να κανουμε και παρεα!! Ειστε ακομα ξυπνιοι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 332 333 334 335 336 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 334 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 334 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ηθελα κ εγω μια φορα να γραψω ετσι εντονα (δεν ηξερα πως γινεται) και το βρηκα πριν λιγο και ενθουσιαστηκα.... μην το παιρνεις τοις μετροιτοις.. Click για ανάπτυξη... ok...ενθουσιαστικες τουλαχιστον???:xixi::xixi: αν δει κανεις αυτο που σου εβαλα με εντονα θα στεναχωρεθει...λες και ξεκινας συγκοινητικη ιστορια εισαι...:xixi::xixi: (ναι σε αφηνω να διορθωσεις και εδω τα ορθογραφικα μου) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: άμα,δεν,μου,δώσεισ,θα,γράφω,έτσι Click για ανάπτυξη... μαθε,να,μη,κοροιδευεις,τους,αλλους, γιατι,ξερω,για,ποιον,το,λες,αυτο.. Και αν το κανεις συμαινει πως δεν εχεις βρει καποιον ιδιαιτερο τροπο γραφης και κλεβεις των υπολοιπων... Φιλικα παντα..:xixi:δεν σε παραμαζευω.... :s:s:s παντως πως γραφει ετσι ο Γρηγορης? ειναι πραγματικα δυσκολο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:51 Ο ledzeppelinick: #6.679 20-09-09 06:51 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ok...ενθουσιαστικες τουλαχιστον???:xixi::xixi: αν δει κανεις αυτο που σου εβαλα με εντονα θα στεναθωρεθει...λες και ξεκινας συγκοινητικη ιστορια εισαι...:xixi::xixi: Click για ανάπτυξη... Ναι ενθουσιαστηκα!! Παω για νανι ομως τωρα γιατι μαλλον θα τις φαω στο τελος..:scared::scared:..!! Καληνυχτα/μερα συμφορουμιτισσα και συμφορουμιτη...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:54 Ο foreverfreak: #6.680 20-09-09 06:54 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α και 2 φιλοι μου περασαν αλεξ/πολη.. Τωρα ανεβεις-κατεβεις δεν εχει σημασια η κατευθυνση αλλα το αποτελεσμα!! Click για ανάπτυξη... Aληθεια?? Σε ποιες σχολες?? Που ξερεις, μπορει να κανουμε και παρεα!! Ειστε ακομα ξυπνιοι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 332 333 334 335 336 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 334 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 334 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ok...ενθουσιαστικες τουλαχιστον???:xixi::xixi: αν δει κανεις αυτο που σου εβαλα με εντονα θα στεναθωρεθει...λες και ξεκινας συγκοινητικη ιστορια εισαι...:xixi::xixi: Click για ανάπτυξη... Ναι ενθουσιαστηκα!! Παω για νανι ομως τωρα γιατι μαλλον θα τις φαω στο τελος..:scared::scared:..!! Καληνυχτα/μερα συμφορουμιτισσα και συμφορουμιτη...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:54 Ο foreverfreak: #6.680 20-09-09 06:54 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α και 2 φιλοι μου περασαν αλεξ/πολη.. Τωρα ανεβεις-κατεβεις δεν εχει σημασια η κατευθυνση αλλα το αποτελεσμα!! Click για ανάπτυξη... Aληθεια?? Σε ποιες σχολες?? Που ξερεις, μπορει να κανουμε και παρεα!! Ειστε ακομα ξυπνιοι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α και 2 φιλοι μου περασαν αλεξ/πολη.. Τωρα ανεβεις-κατεβεις δεν εχει σημασια η κατευθυνση αλλα το αποτελεσμα!! Click για ανάπτυξη... Aληθεια?? Σε ποιες σχολες?? Που ξερεις, μπορει να κανουμε και παρεα!! Ειστε ακομα ξυπνιοι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.