Darkness
Περιβόητο μέλος
:zilia: ετσι μπραβο...γιατι ειμαι ντροπαλη...για αρχή καλά είναι![]()

σημερα εδωσα αγκαλιτσες.....:yeah::yeah::yeah:
:zilia::who:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι εγινε ρε παιδια κατάστα κατω απ τη μυτη μου??:zilia: ετσι μπραβο...γιατι ειμαι ντροπαλη...
σημερα εδωσα αγκαλιτσες.....:yeah::yeah::yeah:
:zilia::who:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NoiSy MaN
Πολύ δραστήριο μέλος

ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Darkness
Περιβόητο μέλος
ε...δεν ντρεπομαι και τοοοοοσο ....:zilia:Σταμάτα ρε. Ντρέπεται η κοπέλα![]()
:who: ειμαι πονυρη κατα βαθος...
τωρα για ποσο βαθος μιλαμε δεν ξερω :fss:
:s:s:s:s Σημερα νομιζα πως ειναι Δευτερα...
NoiSy MaN
Πολύ δραστήριο μέλος
ε...δεν ντρεπομαι και τοοοοοσο ....:zilia:
:who: ειμαι πονυρη κατα βαθος...
φτου ρε και δεν το εκμεταλλεύτηκα

καλά αυτό το μπέρδεμα ημερών είναι κλασσικό

ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
ε...δεν ντρεπομαι και τοοοοοσο ....:zilia:
:who: ειμαι πονηρη κατα βαθος...
...!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NoiSy MaN
Πολύ δραστήριο μέλος
Darkness
Περιβόητο μέλος
οκ...μη βαρας......!!
-----------------------------------------
καληνυχτα
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
ποιος βαραει βρε??οκ...μη βαρας...
καληνυχτα

NoiSy MaN
Πολύ δραστήριο μέλος

ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος

Darkness
Περιβόητο μέλος
Ναι και εγω το ειδα.....Παρεπιπτοντως ειμαστε τα μονα συνδεμενα μελη εεεε???![]()
Μια φορα στις αρχες ειχα μεινει και μονη μου ενα βραδυ

NoiSy MaN
Πολύ δραστήριο μέλος

Darkness
Περιβόητο μέλος
σταματα εσυ ...Τα λεγα εγώ![]()

Απλα με πειραξε που το ειχε τοσο εντονο ...

δεν μπορω, τα απεκτησα με πολυ κοπο.....ε μα. μπαμ δωσε 112 μηνύματα να βάλω δικό μου avatar![]()
ολη μερα ποσταρα....

:xixi:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
ηθελα κ εγω μια φορα να γραψω ετσι εντονα (δεν ηξερα πως γινεται) και το βρηκα πριν λιγο και ενθουσιαστηκα..σταματα εσυ ...
Απλα με πειραξε που το ειχε τοσο εντονο ...![]()
.. μην το παιρνεις τοις μετροιτοις..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NoiSy MaN
Πολύ δραστήριο μέλος

Darkness
Περιβόητο μέλος
ηθελα κ εγω μια φορα να γραψω ετσι εντονα (δεν ηξερα πως γινεται) και το βρηκα πριν λιγο και ενθουσιαστηκα.... μην το παιρνεις τοις μετροιτοις..

ok...ενθουσιαστικες τουλαχιστον???:xixi::xixi:αν δει κανεις αυτο που σου εβαλα με εντονα θα στεναχωρεθει...

λες και ξεκινας συγκοινητικη ιστορια εισαι...:xixi::xixi: (ναι σε αφηνω να διορθωσεις και εδω τα ορθογραφικα μου)
μαθε,να,μη,κοροιδευεις,τους,αλλους,άμα,δεν,μου,δώσεισ,θα,γράφω,έτσι![]()
γιατι,ξερω,για,ποιον,το,λες,αυτο..
Και αν το κανεις συμαινει πως δεν εχεις βρει καποιον ιδιαιτερο τροπο γραφης και κλεβεις των υπολοιπων...
Φιλικα παντα..:xixi:δεν σε παραμαζευω....
:s:s:s παντως πως γραφει ετσι ο Γρηγορης? ειναι πραγματικα δυσκολο..

ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι ενθουσιαστηκαok...ενθουσιαστικες τουλαχιστον???:xixi::xixi:
αν δει κανεις αυτο που σου εβαλα με εντονα θα στεναθωρεθει...λες και ξεκινας συγκοινητικη ιστορια εισαι...:xixi::xixi:

!! Παω για νανι ομως τωρα γιατι μαλλον θα τις φαω στο τελος..:scared::scared:..
!! Καληνυχτα/μερα συμφορουμιτισσα και συμφορουμιτη...!!

foreverfreak
Διάσημο μέλος
Aληθεια?? Σε ποιες σχολες?? Που ξερεις, μπορει να κανουμε και παρεαΑ και 2 φιλοι μου περασαν αλεξ/πολη..Τωρα ανεβεις-κατεβεις δεν εχει σημασια η κατευθυνση αλλα το αποτελεσμα!!
![]()

!!Ειστε ακομα ξυπνιοι??
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool