Δεν είσαι ο μόνος που ξενυχτάς...

ενα ?

εγω οχι μονο ενα :fss:

Ανανα ε ?? :hmm:
δεν ηξερα οτι εχει...
Να σε ρωτησω κατι ?? Γιατι εχεις φωτο την καθε στιγμη? Σου αρεσει ??:xixi::xixi:

α...και οι κυριες προηγουντε...:fss:
πρωτα τις συμφορουμιτισες... και μου αρεσε που μας ειπες ετσι..:xixi:
Πραγματικα δεν ξερω ποτε δε βγαιναμε.. τωρα τελευταια βγαινουμε για να τα θυμομαστε...:D:P Και καποιες αλλες βγαινουν απλα σε ακυρες στιγμες και τυχαινει να ειναι καλες..:D Α με συγχωρειτε δεσποινις.. οφ κορς και προηγουνται...:D:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλα και δω μη φανταστεις, στην ιδια κατασταση βρισκομαστε!! No money Honey:P:P...
και εσυ επρεπε να ερθεις, αλλα εσυ εισαι μακρυα, ο Νικος οχι..:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν πειραζει, το ποτο κανει καλο!! Μαζι σου ειμαι:P:P... Και οσο για το ναργιλε, απλα λατρεια, αλλα με ανανα πρεπει να ηταν αηδια!!
Κοιτα δεν ειχε καποια ιδιαιτερη γευση... Ουτε κρυο ουτε ζεστη.. Κανε λεμονι ρε μαστορα ειναι γαματος!!!:no1:Γενικα ειναι ωραιος γιατι ειναι ακατεργαστος καπνος με σιροπι και δεν αφηνει καπνιλα οπως τα πουρα η τα τσιγαρα..:D

ΒΑΜ που μένεις;

Κοιτα δεν ειχε καποια ιδιαιτερη γευση... Ουτε κρυο ουτε ζεστη.. Κανε λεμονι ρε μαστορα ειναι γαματος!!!:no1:Γενικα ειναι ωραιος γιατι ειναι ακατεργαστος καπνος με σιροπι και δεν αφηνει καπνιλα οπως τα πουρα η τα τσιγαρα..:D
Οκ, θα το δοκιμασουμε!!

Πραγματικα δεν ξερω ποτε δε βγαιναμε.. τωρα τελευταια βγαινουμε για να τα θυμομαστε...:D:P Και καποιες αλλες βγαινουν απλα σε ακυρες στιγμες και τυχαινει να ειναι καλες..:D Α με συγχωρειτε δεσποινις.. οφ κορς και προηγουνται...:D:P
Μου αρεσουν οι φωτογραφιες για αυτο σε ρωτω...:xixi:
Γενικα μου αρεσει να βγαζω διαφορες στιγμες αλλα μονο τους αλους...

αλλα ενα χρονο τωρα το εχω αφησει ΚΑΙ αυτο .....:(:(:'(

Καλα και δω μη φανταστεις, στην ιδια κατασταση βρισκομαστε!! No money Honey:P:P...
Ασε φιλε ασε... Ανεβειτε ρε παιδια καμια μερα σαλονικα να κανουμε ολοι μαζι ενα ναργιλονι σαν φοιτητουδια του θεου...:D:lol::lol::lol:

Εμένα το λεμόνι δε μου πολυάρεσει...παρόλο που γενικά είναι μια απ'τις αγαπημένες μου γεύσεις. ΟΥΖΟ ΡΕ:jumpy:

επρεπε να ερθεις εδω να σε κερασω ..:fss:

χα...καταλαβα οτι ηταν ποτηρακι..:xixi:
Ωπα??? και δευτερο κερασμα??? Στο καλυτερο φορουμ γραφτηκα βρε παιδια!!:D:D:P
-----------------------------------------
και εσυ επρεπε να ερθεις, αλλα εσυ εισαι μακρυα, ο Νικος οχι..:P
Χαλκιδικη isn't it??

Ασε φιλε ασε... Ανεβειτε ρε παιδια καμια μερα σαλονικα να κανουμε ολοι μαζι ενα ναργιλονι σαν φοιτητουδια του θεου...:D:lol::lol::lol:
Εγω προσωπικα θα κατεβω, γιατι για τα επομενα 4 χρονια θα ειμαι στην Αλεξανδρουπολη!!

Εμένα το λεμόνι δε μου πολυάρεσει...παρόλο που γενικά είναι μια απ'τις αγαπημένες μου γεύσεις. ΟΥΖΟ ΡΕ:jumpy:
ουζο... καλη ιδεα!! Θα κανω την επομενη φορα!!:no1::no1::D:D (που μαλλον δεν αργει..:P)

ΒΑΜ που μένεις;
πως σου ηρθε τωρα αυτο βρε ???:xixi::xixi:

Ειδες τα τεστ που εχω κανει στο fb ..??? :hmm::hmm::what:

ουζο... καλη ιδεα!! Θα κανω την επομενη φορα!!:no1::no1::D:D

Έτσι! Κάνε και πες μας εντυπώσεις:D. Έχει έντονη γεύση να ξες.

Περιέργεια. Απλά. Αν δεν θέλεις μην πεις. Όχι δεν τα είδα ακόμα.

Ωπα??? και δευτερο κερασμα??? Στο καλυτερο φορουμ γραφτηκα βρε παιδια!!:D:D:P

Χαλκιδικη isn't it??
:who: γιατι ρε ??? ποιος αλλος κερνα και δεν με ειπε????

:(τον βλακα....

Ναι Χαλικιδικη :who:

Οσο για ναργιλε θα δουμε...;)παιζει συναντηση με κατι παιδια αλλα δεν ξερω ακομα για ποτε ..:(

Μου αρεσουν οι φωτογραφιες για αυτο σε ρωτω...:xixi:
Γενικα μου αρεσει να βγαζω διαφορες στιγμες αλλα μονο τους αλους...

αλλα ενα χρονο τωρα το εχω αφησει ΚΑΙ αυτο .....:(:(:'(
Γιατι μονο τους αλλους...??? Εμενα μ αρεσει να βγαινουμε ακυρες φωτο με την παρεα η σε chill out καταστασεις...;):D
:who: γιατι ρε ??? ποιος αλλος κερνα και δεν με ειπε????

:(τον βλακα....

Ναι Χαλικιδικη :who:

Οσο για ναργιλε θα δουμε...;)παιζει συναντηση με κατι παιδια αλλα δεν ξερω ακομα για ποτε ..:(
Η πιτσιρικα(βαμπι):P μου χρωσταει..:xixi::xixi: στη συναντηση του ischool να ρθειτε ρε παιδια αν κανει μεσα στη χρονια... Του κερατα πια τοσες βραδιες ξενυχτησαμε εδω τουγκεδα..:P

Περιέργεια. Απλά. Αν δεν θέλεις μην πεις. Όχι δεν τα είδα ακόμα.
Σου απαντησε ο led ...:P
τωρα χωριο δεν αποκαλυπτουμε :fss:

:who: θα πλακωσουν οι θαυμαστες...

:lol::lol:

Εγω προσωπικα θα κατεβω, γιατι για τα επομενα 4 χρονια θα ειμαι στην Αλεξανδρουπολη!!
Α και 2 φιλοι μου περασαν αλεξ/πολη..:D Τωρα ανεβεις-κατεβεις δεν εχει σημασια η κατευθυνση αλλα το αποτελεσμα!!:P:D
Έτσι! Κάνε και πες μας εντυπώσεις:D. Έχει έντονη γεύση να ξες.
Ψηθηκαααααααααα:jumpy::jumpy::D:D!! Οκ θα σας ενημερωσω παραυτα..:P!!

Γιατι μονο τους αλλους...??? Εμενα μ αρεσει να βγαινουμε ακυρες φωτο με την παρεα η σε chill out καταστασεις...;):D

Η πιτσιρικα(βαμπι):P μου χρωσταει..:xixi::xixi: στη συναντηση του ischool να ρθειτε ρε παιδια αν κανει μεσα στη χρονια... Του κερατα πια τοσες βραδιες ξενυχτησαμε εδω τουγκεδα..:P
Γιατι μονο τους αλλους ???
Μα δεν εχεις καταλαβει ακομα την τρομερη αυτοπεπηθηση που εχω με τον εαυτο μου ?? :xixi:

η Vampi κερνα και εμενα τιποτα..:mad:

Τι θες ΒΑΜ μου;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back