ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Ωωωω μ αρεσε ετσι οπως το ειπατε καθηγητα!!:thanks::thanks:Τα σεβη μας χημικε μηχανικε!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Ημουν σιγουρος πως θα σου αρεσε!! Αλλα σε παρακαλω, δασκαλος, οχι καθηγητης... Εχω τραυματικες εμπειριες απο αυτους!!Ωωωω μ αρεσε ετσι οπως το ειπατε καθηγητα!!:thanks::thanks:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NoiSy MaN
Πολύ δραστήριο μέλος
Darkness
Περιβόητο μέλος
ευαισθητουλα ...ΝΑΙ..:xixi:Σε ξερω καλα μωρη, μην κοιτας που το παιζω χαζος!! Αφου εισαι ευαισθητουλα... Α, και εννοειται πως δεν ανηκεις στο μπουγιο!! Εσυ εισαι ξεχωριστη...
δεν ανηκω στο μπουγιο...ΝΑΙιιιιιι...:xixi:
ξεχωριστη......ΟΧΙ....
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Γεια σου Χρηστο!!χελόου γκάιζ
Darkness
Περιβόητο μέλος
hi boy...:xixi:χελόου γκάιζ
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Εσυ ξεχωριστη και συ, οπως και ολοι μας αλλωστε!! Αλλιως ο κοσμος θα ηταν τρομερα αδιαφορος...ευαισθητουλα ...ΝΑΙ..:xixi:
δεν ανηκω στο μπουγιο...ΝΑΙιιιιιι...:xixi:
ξεχωριστη......ΟΧΙ....
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολυ καλα ναι!! Κατι εχουμε παθει αυτες τις μερες και παντα στο ναργιλαδικο καταληγουμε...:fss::fss: Γευση ανανας σημερα (μ αρεσει που δινω ανταποκριση)!! Ενα ουισκακι εφυγε παλι σημερα (κανει καλοοοοο)!!Γεια σου βρε Νικο....:xixi:
Πως περασαμε ???
ειμαι σιγουρη πως περασες καλα :fss:
-----------------------------------------
Καλως σας βρηκα συμφορουμίτες και συμφορουμιτισες..!!Βρε, βρε τον Led. Καλως ήρθες.
Πολυ καλα ναι!! Κατι εχουμε παθει αυτες τις μερες και παντα στο ναργιλαδικο καταληγουμε...:fss::fss: Γευση ανανας σημερα (μ αρεσει που δινω ανταποκριση)!! Ενα ουισκακι εφυγε παλι σημερα (κανει καλοοοοο)!!
Φωτογραφία έβγαλες ρε;
Πω ρε...Η μικρότερη είμαι εδώ μέσα. Τώρα το είδα.
NoiSy MaN
Πολύ δραστήριο μέλος
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Δεν πειραζει, το ποτο κανει καλο!! Μαζι σου ειμαι... Και οσο για το ναργιλε, απλα λατρεια, αλλα με ανανα πρεπει να ηταν αηδια!!Πολυ καλα ναι!! Κατι εχουμε παθει αυτες τις μερες και παντα στο ναργιλαδικο καταληγουμε...:fss::fss: Γευση ανανας σημερα (μ αρεσει που δινω ανταποκριση)!! Ενα ουισκακι εφυγε παλι σημερα (κανει καλοοοοο)!!
Ναι, εισαι το μικρουλι μας!!Φωτογραφία έβγαλες ρε;
Darkness
Περιβόητο μέλος
ενα ?Πολυ καλα ναι!! Κατι εχουμε παθει αυτες τις μερες και παντα στο ναργιλαδικο καταληγουμε...:fss::fss: Γευση ανανας σημερα (μ αρεσει που δινω ανταποκριση)!! Ενα ουισκακι εφυγε παλι σημερα (κανει καλοοοοο)!!
Καλως σας βρηκα συμφορουμίτες και συμφορουμιτισες..!!
εγω οχι μονο ενα :fss:
Ανανα ε ??
δεν ηξερα οτι εχει...
Να σε ρωτησω κατι ?? Γιατι εχεις φωτο την καθε στιγμη? Σου αρεσει ??:xixi::xixi:
α...και οι κυριες προηγουντε...:fss:
πρωτα τις συμφορουμιτισες... και μου αρεσε που μας ειπες ετσι..:xixi:
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Μπουκαλι εννοει προφανως!!ενα ?
εγω οχι μονο ενα :fss:
Ανανα ε ??
δεν ηξερα οτι εχει...
Να σε ρωτησω κατι ?? Γιατι εχεις φωτο την καθε στιγμη? Σου αρεσει ??:xixi::xixi:
α...και οι κυριες προηγουντε...:fss:
πρωτα τις συμφορουμιτισες... και μου αρεσε που μας ειπες ετσι..:xixi:
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Ραχατι ηταν φουλ οταν πηγαμε δικε μου.. Πηγαμε στο Bellino καμια 100αρια μετρα δεξια απ το ραχατι οπως ανεβαινεις απο αριστοτελους... Στον ιδιο δρομο ειναι.. Δεν εχει πολυ κοσμο αλλα κατα τη γνωμη μου ειναι πιο καλο απ το ραχατι..!! και ειναι πιο μεγαλο!! Σ το συνιστω ανεπιφυλακτα!!Που πας ρε Σαλονικέ? Ραχάτ?
Θα σε προσεχουμε μωρε...Φωτογραφία έβγαλες ρε;
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Α ρε Σαλονικη με τα ωραια σου!! Οποτε μπορω θα κατεβαινω να σας επισκεπτομαι...Ραχατι ηταν φουλ οταν πηγαμε δικε μου.. Πηγαμε στο Bellino καμια 100αρια μετρα δεξια απ το ραχατι οπως ανεβαινεις απο αριστοτελους... Στον ιδιο δρομο ειναι.. Δεν εχει πολυ κοσμο αλλα κατα τη γνωμη μου ειναι πιο καλο απ το ραχατι..!! και ειναι πιο μεγαλο!! Σ το συνιστω ανεπιφυλακτα!!
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπα ποτηρακι.. δεν υπαρχει πολυ χρημα..Μπουκαλι εννοει προφανως!!
NoiSy MaN
Πολύ δραστήριο μέλος
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Καλα και δω μη φανταστεις, στην ιδια κατασταση βρισκομαστε!! No money Honey...Μπα ποτηρακι.. δεν υπαρχει πολυ χρημα..
Darkness
Περιβόητο μέλος
επρεπε να ερθεις εδω να σε κερασω ..:fss:Μπα ποτηρακι.. δεν υπαρχει πολυ χρημα..
χα...καταλαβα οτι ηταν ποτηρακι..:xixi:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.