foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:14 Ο foreverfreak: #6.561 20-09-09 04:14 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Είμαστε cool γι' αυτό. Εγώ προσωπικά έχω συνηθίσει. Click για ανάπτυξη... Μια απο τα ιδια και γω!! Σοφιαννα και Σοφια 3 μας ειμαστε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:14 Η Darkness έγραψε: #6.562 20-09-09 04:14 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Κατι ξερω και εγω. Αντε τα λεμε κοριτσια αυριο, δεν την βλεπω να ξυπναω κανονικα. Click για ανάπτυξη... Γεια σου...:xixi: αυριο θα ειμαστε εδω..μη μας ξεχασεις...:fss: Spoiler :who: πες φιλακια στη βαμπι, θα παρεξηγηθει :fss::fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:14 Ο orathac έγραψε: #6.563 20-09-09 04:14 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ψιτ, εσύ! Να σου πω ένα μυστικό; Ξεράδια ξέρεις. Καληνύχτα. Click για ανάπτυξη... Καλο καλο σου'χω καλυτερο ομως. Προβλεπω το μελον οχι το παρον Νυχτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:15 Η Vampi έγραψε: #6.564 20-09-09 04:15 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μια απο τα ιδια και γω!! Σοφιαννα και Σοφια 3 μας ειμαστε?? Click για ανάπτυξη... Που ξέρεις το όνομά μου; :who: Τώρα που φεύγει ο ξερόλας () ναι οι τρεις μας θα είμαστε. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γεια σου...:xixi: αυριο θα ειμαστε εδω..μη μας ξεχασεις...:fss: Spoiler :who: πες φιλακια στη βαμπι, θα παρεξηγηθει :fss::fss: Click για ανάπτυξη... Αει μωρή ΒΑΜ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:17 Η Darkness έγραψε: #6.565 20-09-09 04:17 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μια απο τα ιδια και γω!! Σοφιαννα και Σοφια 3 μας ειμαστε?? Click για ανάπτυξη... με αναφερεις και δευτερη ??? αουτς.......αυτο πονεσε... εγω βλεπω πως παντα οι δυο μας μενουμε...:fss: και εγω εχω συνηθησει...:xixi:και ειναι δυσκολο να ξεσυνηθησω αν και πρεπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:17 Ο foreverfreak: #6.566 20-09-09 04:17 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Που ξέρεις το όνομά μου; :who: Τώρα που φεύγει ο ξερόλας () ναι οι τρεις μας θα είμαστε. Click για ανάπτυξη... Ολους σας ξερω εδω μεσα και εσενα σε συμπαθω ιδιαιτερως!! Απλα δεν ειμαι τοσο ενεργο μελος στη διασκεδαση-χαλαρη κουβεντα, γι αυτο δε με εχεις προσεξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:18 Η Darkness έγραψε: #6.567 20-09-09 04:18 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Καλο καλο σου'χω καλυτερο ομως. Προβλεπω το μελον οχι το παρον Νυχτες. Click για ανάπτυξη... πολυ καλο, πραγματι .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:19 Ο foreverfreak: #6.568 20-09-09 04:19 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: με αναφερεις και δευτερη ??? αουτς.......αυτο πονεσε... εγω βλεπω πως παντα οι δυο μας μενουμε...:fss: και εγω εχω συνηθησει...:xixi:και ειναι δυσκολο να ξεσυνηθησω αν και πρεπει... Click για ανάπτυξη... Σοφακι, εσυ θα εισαι παντα πρωτη στην καρδια μου (), απλα ειπα να αναφερω πρωτη τη Σοφιαννα που δεν τα χουμε πει πολλες φορες!! Ναι, πλακα πλακα κατα τις 5 μονο εσυ και γω ειμαστε μεσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:19 Η Vampi έγραψε: #6.569 20-09-09 04:19 Και μάντης ο Γιωργάκης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:20 Η Darkness έγραψε: #6.570 20-09-09 04:20 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ολους σας ξερω εδω μεσα και εσενα σε συμπαθω ιδιαιτερως!! Απλα δεν ειμαι τοσο ενεργο μελος στη διασκεδαση-χαλαρη κουβεντα, γι αυτο δε με εχεις προσεξει... Click για ανάπτυξη... το ΒΑΜακι ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:20 Ο foreverfreak: #6.571 20-09-09 04:20 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Και μάντης ο Γιωργάκης; Click για ανάπτυξη... Ναι, ο Καλχας... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: το ΒΑΜακι ??? Click για ανάπτυξη... Σου απαντησα παραπανω, αλλα φαινεται πως θελεις να το ακους πολλες φορες!! Ειπαμε, ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:21 Η Vampi έγραψε: #6.572 20-09-09 04:21 "Μυριαμ και Τζόσουα" Κοντά σας. Προβλέπουμε το μέλλον με 100% επιτυχία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:21 Η Darkness έγραψε: #6.573 20-09-09 04:21 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Σοφακι, εσυ θα εισαι παντα πρωτη στην καρδια μου (), απλα ειπα να αναφερω πρωτη τη Σοφιαννα που δεν τα χουμε πει πολλες φορες!! Ναι, πλακα πλακα κατα τις 5 μονο εσυ και γω ειμαστε μεσα... Click για ανάπτυξη... οκ... :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:22 Ο ledzeppelinick: #6.574 20-09-09 04:22 Χαιρετωωωωωωωω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:23 Ο foreverfreak: #6.575 20-09-09 04:23 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Χαιρετωωωωωωωω!! Click για ανάπτυξη... Τα σεβη μας χημικε μηχανικε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:23 Η Darkness έγραψε: #6.576 20-09-09 04:23 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ναι, ο Καλχας... ----------------------------------------- Σου απαντησα παραπανω, αλλα φαινεται πως θελεις να το ακους πολλες φορες!! Ειπαμε, ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ... Click για ανάπτυξη... Spoiler Spoiler Spoiler ναι μου αρεσει :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:23 Ο foreverfreak: #6.577 20-09-09 04:23 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Spoiler Spoiler Spoiler ναι μου αρεσει :zilia: Click για ανάπτυξη... Ολες οι γυναικες ιδιες ειστε τελικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:24 Η Vampi έγραψε: #6.578 20-09-09 04:24 Βρε, βρε τον Led. Καλως ήρθες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:25 Η Darkness έγραψε: #6.579 20-09-09 04:25 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ολες οι γυναικες ιδιες ειστε τελικα... Click για ανάπτυξη... :nono:εγω δεν ανηκω σε αυτες τις ολες... και δεν ειμαι ιδια με αυτο το καραγκιοζιλικι που κυκλοφωρει.... καθολου δε με ξερεις θα σε χωρισω.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Χαιρετωωωωωωωω!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου βρε Νικο....:xixi: Πως περασαμε ??? ειμαι σιγουρη πως περασες καλα :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:28 Ο foreverfreak: #6.580 20-09-09 04:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :nono:εγω δεν ανηκω σε αυτες τις ολες... και δεν ειμαι ιδια με αυτο το καραγκιοζιλικι που κυκλοφωρει.... καθολου δε με ξερεις θα σε χωρισω.. Click για ανάπτυξη... Σε ξερω καλα μωρη, μην κοιτας που το παιζω χαζος!! Αφου εισαι ευαισθητουλα... Α, και εννοειται πως δεν ανηκεις στο μπουγιο!! Εσυ εισαι ξεχωριστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 327 328 329 330 331 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 329 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 329 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Είμαστε cool γι' αυτό. Εγώ προσωπικά έχω συνηθίσει. Click για ανάπτυξη... Μια απο τα ιδια και γω!! Σοφιαννα και Σοφια 3 μας ειμαστε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:14 Η Darkness έγραψε: #6.562 20-09-09 04:14 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Κατι ξερω και εγω. Αντε τα λεμε κοριτσια αυριο, δεν την βλεπω να ξυπναω κανονικα. Click για ανάπτυξη... Γεια σου...:xixi: αυριο θα ειμαστε εδω..μη μας ξεχασεις...:fss: Spoiler :who: πες φιλακια στη βαμπι, θα παρεξηγηθει :fss::fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:14 Ο orathac έγραψε: #6.563 20-09-09 04:14 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ψιτ, εσύ! Να σου πω ένα μυστικό; Ξεράδια ξέρεις. Καληνύχτα. Click για ανάπτυξη... Καλο καλο σου'χω καλυτερο ομως. Προβλεπω το μελον οχι το παρον Νυχτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:15 Η Vampi έγραψε: #6.564 20-09-09 04:15 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μια απο τα ιδια και γω!! Σοφιαννα και Σοφια 3 μας ειμαστε?? Click για ανάπτυξη... Που ξέρεις το όνομά μου; :who: Τώρα που φεύγει ο ξερόλας () ναι οι τρεις μας θα είμαστε. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γεια σου...:xixi: αυριο θα ειμαστε εδω..μη μας ξεχασεις...:fss: Spoiler :who: πες φιλακια στη βαμπι, θα παρεξηγηθει :fss::fss: Click για ανάπτυξη... Αει μωρή ΒΑΜ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:17 Η Darkness έγραψε: #6.565 20-09-09 04:17 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μια απο τα ιδια και γω!! Σοφιαννα και Σοφια 3 μας ειμαστε?? Click για ανάπτυξη... με αναφερεις και δευτερη ??? αουτς.......αυτο πονεσε... εγω βλεπω πως παντα οι δυο μας μενουμε...:fss: και εγω εχω συνηθησει...:xixi:και ειναι δυσκολο να ξεσυνηθησω αν και πρεπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:17 Ο foreverfreak: #6.566 20-09-09 04:17 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Που ξέρεις το όνομά μου; :who: Τώρα που φεύγει ο ξερόλας () ναι οι τρεις μας θα είμαστε. Click για ανάπτυξη... Ολους σας ξερω εδω μεσα και εσενα σε συμπαθω ιδιαιτερως!! Απλα δεν ειμαι τοσο ενεργο μελος στη διασκεδαση-χαλαρη κουβεντα, γι αυτο δε με εχεις προσεξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:18 Η Darkness έγραψε: #6.567 20-09-09 04:18 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Καλο καλο σου'χω καλυτερο ομως. Προβλεπω το μελον οχι το παρον Νυχτες. Click για ανάπτυξη... πολυ καλο, πραγματι .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:19 Ο foreverfreak: #6.568 20-09-09 04:19 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: με αναφερεις και δευτερη ??? αουτς.......αυτο πονεσε... εγω βλεπω πως παντα οι δυο μας μενουμε...:fss: και εγω εχω συνηθησει...:xixi:και ειναι δυσκολο να ξεσυνηθησω αν και πρεπει... Click για ανάπτυξη... Σοφακι, εσυ θα εισαι παντα πρωτη στην καρδια μου (), απλα ειπα να αναφερω πρωτη τη Σοφιαννα που δεν τα χουμε πει πολλες φορες!! Ναι, πλακα πλακα κατα τις 5 μονο εσυ και γω ειμαστε μεσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:19 Η Vampi έγραψε: #6.569 20-09-09 04:19 Και μάντης ο Γιωργάκης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:20 Η Darkness έγραψε: #6.570 20-09-09 04:20 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ολους σας ξερω εδω μεσα και εσενα σε συμπαθω ιδιαιτερως!! Απλα δεν ειμαι τοσο ενεργο μελος στη διασκεδαση-χαλαρη κουβεντα, γι αυτο δε με εχεις προσεξει... Click για ανάπτυξη... το ΒΑΜακι ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:20 Ο foreverfreak: #6.571 20-09-09 04:20 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Και μάντης ο Γιωργάκης; Click για ανάπτυξη... Ναι, ο Καλχας... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: το ΒΑΜακι ??? Click για ανάπτυξη... Σου απαντησα παραπανω, αλλα φαινεται πως θελεις να το ακους πολλες φορες!! Ειπαμε, ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:21 Η Vampi έγραψε: #6.572 20-09-09 04:21 "Μυριαμ και Τζόσουα" Κοντά σας. Προβλέπουμε το μέλλον με 100% επιτυχία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:21 Η Darkness έγραψε: #6.573 20-09-09 04:21 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Σοφακι, εσυ θα εισαι παντα πρωτη στην καρδια μου (), απλα ειπα να αναφερω πρωτη τη Σοφιαννα που δεν τα χουμε πει πολλες φορες!! Ναι, πλακα πλακα κατα τις 5 μονο εσυ και γω ειμαστε μεσα... Click για ανάπτυξη... οκ... :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:22 Ο ledzeppelinick: #6.574 20-09-09 04:22 Χαιρετωωωωωωωω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:23 Ο foreverfreak: #6.575 20-09-09 04:23 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Χαιρετωωωωωωωω!! Click για ανάπτυξη... Τα σεβη μας χημικε μηχανικε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:23 Η Darkness έγραψε: #6.576 20-09-09 04:23 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ναι, ο Καλχας... ----------------------------------------- Σου απαντησα παραπανω, αλλα φαινεται πως θελεις να το ακους πολλες φορες!! Ειπαμε, ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ... Click για ανάπτυξη... Spoiler Spoiler Spoiler ναι μου αρεσει :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:23 Ο foreverfreak: #6.577 20-09-09 04:23 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Spoiler Spoiler Spoiler ναι μου αρεσει :zilia: Click για ανάπτυξη... Ολες οι γυναικες ιδιες ειστε τελικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:24 Η Vampi έγραψε: #6.578 20-09-09 04:24 Βρε, βρε τον Led. Καλως ήρθες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:25 Η Darkness έγραψε: #6.579 20-09-09 04:25 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ολες οι γυναικες ιδιες ειστε τελικα... Click για ανάπτυξη... :nono:εγω δεν ανηκω σε αυτες τις ολες... και δεν ειμαι ιδια με αυτο το καραγκιοζιλικι που κυκλοφωρει.... καθολου δε με ξερεις θα σε χωρισω.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Χαιρετωωωωωωωω!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου βρε Νικο....:xixi: Πως περασαμε ??? ειμαι σιγουρη πως περασες καλα :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:28 Ο foreverfreak: #6.580 20-09-09 04:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :nono:εγω δεν ανηκω σε αυτες τις ολες... και δεν ειμαι ιδια με αυτο το καραγκιοζιλικι που κυκλοφωρει.... καθολου δε με ξερεις θα σε χωρισω.. Click για ανάπτυξη... Σε ξερω καλα μωρη, μην κοιτας που το παιζω χαζος!! Αφου εισαι ευαισθητουλα... Α, και εννοειται πως δεν ανηκεις στο μπουγιο!! Εσυ εισαι ξεχωριστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 327 328 329 330 331 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 329 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 329 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από orathac: Κατι ξερω και εγω. Αντε τα λεμε κοριτσια αυριο, δεν την βλεπω να ξυπναω κανονικα. Click για ανάπτυξη... Γεια σου...:xixi: αυριο θα ειμαστε εδω..μη μας ξεχασεις...:fss: Spoiler :who: πες φιλακια στη βαμπι, θα παρεξηγηθει :fss::fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:14 Ο orathac έγραψε: #6.563 20-09-09 04:14 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ψιτ, εσύ! Να σου πω ένα μυστικό; Ξεράδια ξέρεις. Καληνύχτα. Click για ανάπτυξη... Καλο καλο σου'χω καλυτερο ομως. Προβλεπω το μελον οχι το παρον Νυχτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:15 Η Vampi έγραψε: #6.564 20-09-09 04:15 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μια απο τα ιδια και γω!! Σοφιαννα και Σοφια 3 μας ειμαστε?? Click για ανάπτυξη... Που ξέρεις το όνομά μου; :who: Τώρα που φεύγει ο ξερόλας () ναι οι τρεις μας θα είμαστε. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γεια σου...:xixi: αυριο θα ειμαστε εδω..μη μας ξεχασεις...:fss: Spoiler :who: πες φιλακια στη βαμπι, θα παρεξηγηθει :fss::fss: Click για ανάπτυξη... Αει μωρή ΒΑΜ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:17 Η Darkness έγραψε: #6.565 20-09-09 04:17 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μια απο τα ιδια και γω!! Σοφιαννα και Σοφια 3 μας ειμαστε?? Click για ανάπτυξη... με αναφερεις και δευτερη ??? αουτς.......αυτο πονεσε... εγω βλεπω πως παντα οι δυο μας μενουμε...:fss: και εγω εχω συνηθησει...:xixi:και ειναι δυσκολο να ξεσυνηθησω αν και πρεπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:17 Ο foreverfreak: #6.566 20-09-09 04:17 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Που ξέρεις το όνομά μου; :who: Τώρα που φεύγει ο ξερόλας () ναι οι τρεις μας θα είμαστε. Click για ανάπτυξη... Ολους σας ξερω εδω μεσα και εσενα σε συμπαθω ιδιαιτερως!! Απλα δεν ειμαι τοσο ενεργο μελος στη διασκεδαση-χαλαρη κουβεντα, γι αυτο δε με εχεις προσεξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:18 Η Darkness έγραψε: #6.567 20-09-09 04:18 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Καλο καλο σου'χω καλυτερο ομως. Προβλεπω το μελον οχι το παρον Νυχτες. Click για ανάπτυξη... πολυ καλο, πραγματι .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:19 Ο foreverfreak: #6.568 20-09-09 04:19 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: με αναφερεις και δευτερη ??? αουτς.......αυτο πονεσε... εγω βλεπω πως παντα οι δυο μας μενουμε...:fss: και εγω εχω συνηθησει...:xixi:και ειναι δυσκολο να ξεσυνηθησω αν και πρεπει... Click για ανάπτυξη... Σοφακι, εσυ θα εισαι παντα πρωτη στην καρδια μου (), απλα ειπα να αναφερω πρωτη τη Σοφιαννα που δεν τα χουμε πει πολλες φορες!! Ναι, πλακα πλακα κατα τις 5 μονο εσυ και γω ειμαστε μεσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:19 Η Vampi έγραψε: #6.569 20-09-09 04:19 Και μάντης ο Γιωργάκης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:20 Η Darkness έγραψε: #6.570 20-09-09 04:20 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ολους σας ξερω εδω μεσα και εσενα σε συμπαθω ιδιαιτερως!! Απλα δεν ειμαι τοσο ενεργο μελος στη διασκεδαση-χαλαρη κουβεντα, γι αυτο δε με εχεις προσεξει... Click για ανάπτυξη... το ΒΑΜακι ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:20 Ο foreverfreak: #6.571 20-09-09 04:20 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Και μάντης ο Γιωργάκης; Click για ανάπτυξη... Ναι, ο Καλχας... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: το ΒΑΜακι ??? Click για ανάπτυξη... Σου απαντησα παραπανω, αλλα φαινεται πως θελεις να το ακους πολλες φορες!! Ειπαμε, ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:21 Η Vampi έγραψε: #6.572 20-09-09 04:21 "Μυριαμ και Τζόσουα" Κοντά σας. Προβλέπουμε το μέλλον με 100% επιτυχία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:21 Η Darkness έγραψε: #6.573 20-09-09 04:21 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Σοφακι, εσυ θα εισαι παντα πρωτη στην καρδια μου (), απλα ειπα να αναφερω πρωτη τη Σοφιαννα που δεν τα χουμε πει πολλες φορες!! Ναι, πλακα πλακα κατα τις 5 μονο εσυ και γω ειμαστε μεσα... Click για ανάπτυξη... οκ... :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:22 Ο ledzeppelinick: #6.574 20-09-09 04:22 Χαιρετωωωωωωωω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:23 Ο foreverfreak: #6.575 20-09-09 04:23 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Χαιρετωωωωωωωω!! Click για ανάπτυξη... Τα σεβη μας χημικε μηχανικε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:23 Η Darkness έγραψε: #6.576 20-09-09 04:23 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ναι, ο Καλχας... ----------------------------------------- Σου απαντησα παραπανω, αλλα φαινεται πως θελεις να το ακους πολλες φορες!! Ειπαμε, ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ... Click για ανάπτυξη... Spoiler Spoiler Spoiler ναι μου αρεσει :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:23 Ο foreverfreak: #6.577 20-09-09 04:23 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Spoiler Spoiler Spoiler ναι μου αρεσει :zilia: Click για ανάπτυξη... Ολες οι γυναικες ιδιες ειστε τελικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:24 Η Vampi έγραψε: #6.578 20-09-09 04:24 Βρε, βρε τον Led. Καλως ήρθες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:25 Η Darkness έγραψε: #6.579 20-09-09 04:25 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ολες οι γυναικες ιδιες ειστε τελικα... Click για ανάπτυξη... :nono:εγω δεν ανηκω σε αυτες τις ολες... και δεν ειμαι ιδια με αυτο το καραγκιοζιλικι που κυκλοφωρει.... καθολου δε με ξερεις θα σε χωρισω.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Χαιρετωωωωωωωω!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου βρε Νικο....:xixi: Πως περασαμε ??? ειμαι σιγουρη πως περασες καλα :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:28 Ο foreverfreak: #6.580 20-09-09 04:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :nono:εγω δεν ανηκω σε αυτες τις ολες... και δεν ειμαι ιδια με αυτο το καραγκιοζιλικι που κυκλοφωρει.... καθολου δε με ξερεις θα σε χωρισω.. Click για ανάπτυξη... Σε ξερω καλα μωρη, μην κοιτας που το παιζω χαζος!! Αφου εισαι ευαισθητουλα... Α, και εννοειται πως δεν ανηκεις στο μπουγιο!! Εσυ εισαι ξεχωριστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 327 328 329 330 331 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 329 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 329 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ψιτ, εσύ! Να σου πω ένα μυστικό; Ξεράδια ξέρεις. Καληνύχτα. Click για ανάπτυξη... Καλο καλο σου'χω καλυτερο ομως. Προβλεπω το μελον οχι το παρον Νυχτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:15 Η Vampi έγραψε: #6.564 20-09-09 04:15 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μια απο τα ιδια και γω!! Σοφιαννα και Σοφια 3 μας ειμαστε?? Click για ανάπτυξη... Που ξέρεις το όνομά μου; :who: Τώρα που φεύγει ο ξερόλας () ναι οι τρεις μας θα είμαστε. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γεια σου...:xixi: αυριο θα ειμαστε εδω..μη μας ξεχασεις...:fss: Spoiler :who: πες φιλακια στη βαμπι, θα παρεξηγηθει :fss::fss: Click για ανάπτυξη... Αει μωρή ΒΑΜ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:17 Η Darkness έγραψε: #6.565 20-09-09 04:17 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μια απο τα ιδια και γω!! Σοφιαννα και Σοφια 3 μας ειμαστε?? Click για ανάπτυξη... με αναφερεις και δευτερη ??? αουτς.......αυτο πονεσε... εγω βλεπω πως παντα οι δυο μας μενουμε...:fss: και εγω εχω συνηθησει...:xixi:και ειναι δυσκολο να ξεσυνηθησω αν και πρεπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:17 Ο foreverfreak: #6.566 20-09-09 04:17 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Που ξέρεις το όνομά μου; :who: Τώρα που φεύγει ο ξερόλας () ναι οι τρεις μας θα είμαστε. Click για ανάπτυξη... Ολους σας ξερω εδω μεσα και εσενα σε συμπαθω ιδιαιτερως!! Απλα δεν ειμαι τοσο ενεργο μελος στη διασκεδαση-χαλαρη κουβεντα, γι αυτο δε με εχεις προσεξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:18 Η Darkness έγραψε: #6.567 20-09-09 04:18 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Καλο καλο σου'χω καλυτερο ομως. Προβλεπω το μελον οχι το παρον Νυχτες. Click για ανάπτυξη... πολυ καλο, πραγματι .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:19 Ο foreverfreak: #6.568 20-09-09 04:19 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: με αναφερεις και δευτερη ??? αουτς.......αυτο πονεσε... εγω βλεπω πως παντα οι δυο μας μενουμε...:fss: και εγω εχω συνηθησει...:xixi:και ειναι δυσκολο να ξεσυνηθησω αν και πρεπει... Click για ανάπτυξη... Σοφακι, εσυ θα εισαι παντα πρωτη στην καρδια μου (), απλα ειπα να αναφερω πρωτη τη Σοφιαννα που δεν τα χουμε πει πολλες φορες!! Ναι, πλακα πλακα κατα τις 5 μονο εσυ και γω ειμαστε μεσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:19 Η Vampi έγραψε: #6.569 20-09-09 04:19 Και μάντης ο Γιωργάκης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:20 Η Darkness έγραψε: #6.570 20-09-09 04:20 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ολους σας ξερω εδω μεσα και εσενα σε συμπαθω ιδιαιτερως!! Απλα δεν ειμαι τοσο ενεργο μελος στη διασκεδαση-χαλαρη κουβεντα, γι αυτο δε με εχεις προσεξει... Click για ανάπτυξη... το ΒΑΜακι ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:20 Ο foreverfreak: #6.571 20-09-09 04:20 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Και μάντης ο Γιωργάκης; Click για ανάπτυξη... Ναι, ο Καλχας... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: το ΒΑΜακι ??? Click για ανάπτυξη... Σου απαντησα παραπανω, αλλα φαινεται πως θελεις να το ακους πολλες φορες!! Ειπαμε, ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:21 Η Vampi έγραψε: #6.572 20-09-09 04:21 "Μυριαμ και Τζόσουα" Κοντά σας. Προβλέπουμε το μέλλον με 100% επιτυχία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:21 Η Darkness έγραψε: #6.573 20-09-09 04:21 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Σοφακι, εσυ θα εισαι παντα πρωτη στην καρδια μου (), απλα ειπα να αναφερω πρωτη τη Σοφιαννα που δεν τα χουμε πει πολλες φορες!! Ναι, πλακα πλακα κατα τις 5 μονο εσυ και γω ειμαστε μεσα... Click για ανάπτυξη... οκ... :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:22 Ο ledzeppelinick: #6.574 20-09-09 04:22 Χαιρετωωωωωωωω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:23 Ο foreverfreak: #6.575 20-09-09 04:23 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Χαιρετωωωωωωωω!! Click για ανάπτυξη... Τα σεβη μας χημικε μηχανικε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:23 Η Darkness έγραψε: #6.576 20-09-09 04:23 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ναι, ο Καλχας... ----------------------------------------- Σου απαντησα παραπανω, αλλα φαινεται πως θελεις να το ακους πολλες φορες!! Ειπαμε, ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ... Click για ανάπτυξη... Spoiler Spoiler Spoiler ναι μου αρεσει :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:23 Ο foreverfreak: #6.577 20-09-09 04:23 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Spoiler Spoiler Spoiler ναι μου αρεσει :zilia: Click για ανάπτυξη... Ολες οι γυναικες ιδιες ειστε τελικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:24 Η Vampi έγραψε: #6.578 20-09-09 04:24 Βρε, βρε τον Led. Καλως ήρθες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:25 Η Darkness έγραψε: #6.579 20-09-09 04:25 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ολες οι γυναικες ιδιες ειστε τελικα... Click για ανάπτυξη... :nono:εγω δεν ανηκω σε αυτες τις ολες... και δεν ειμαι ιδια με αυτο το καραγκιοζιλικι που κυκλοφωρει.... καθολου δε με ξερεις θα σε χωρισω.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Χαιρετωωωωωωωω!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου βρε Νικο....:xixi: Πως περασαμε ??? ειμαι σιγουρη πως περασες καλα :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:28 Ο foreverfreak: #6.580 20-09-09 04:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :nono:εγω δεν ανηκω σε αυτες τις ολες... και δεν ειμαι ιδια με αυτο το καραγκιοζιλικι που κυκλοφωρει.... καθολου δε με ξερεις θα σε χωρισω.. Click για ανάπτυξη... Σε ξερω καλα μωρη, μην κοιτας που το παιζω χαζος!! Αφου εισαι ευαισθητουλα... Α, και εννοειται πως δεν ανηκεις στο μπουγιο!! Εσυ εισαι ξεχωριστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 327 328 329 330 331 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 329 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 329 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μια απο τα ιδια και γω!! Σοφιαννα και Σοφια 3 μας ειμαστε?? Click για ανάπτυξη... Που ξέρεις το όνομά μου; :who: Τώρα που φεύγει ο ξερόλας () ναι οι τρεις μας θα είμαστε. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γεια σου...:xixi: αυριο θα ειμαστε εδω..μη μας ξεχασεις...:fss: Spoiler :who: πες φιλακια στη βαμπι, θα παρεξηγηθει :fss::fss: Click για ανάπτυξη... Αει μωρή ΒΑΜ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:17 Η Darkness έγραψε: #6.565 20-09-09 04:17 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μια απο τα ιδια και γω!! Σοφιαννα και Σοφια 3 μας ειμαστε?? Click για ανάπτυξη... με αναφερεις και δευτερη ??? αουτς.......αυτο πονεσε... εγω βλεπω πως παντα οι δυο μας μενουμε...:fss: και εγω εχω συνηθησει...:xixi:και ειναι δυσκολο να ξεσυνηθησω αν και πρεπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:17 Ο foreverfreak: #6.566 20-09-09 04:17 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Που ξέρεις το όνομά μου; :who: Τώρα που φεύγει ο ξερόλας () ναι οι τρεις μας θα είμαστε. Click για ανάπτυξη... Ολους σας ξερω εδω μεσα και εσενα σε συμπαθω ιδιαιτερως!! Απλα δεν ειμαι τοσο ενεργο μελος στη διασκεδαση-χαλαρη κουβεντα, γι αυτο δε με εχεις προσεξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:18 Η Darkness έγραψε: #6.567 20-09-09 04:18 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Καλο καλο σου'χω καλυτερο ομως. Προβλεπω το μελον οχι το παρον Νυχτες. Click για ανάπτυξη... πολυ καλο, πραγματι .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:19 Ο foreverfreak: #6.568 20-09-09 04:19 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: με αναφερεις και δευτερη ??? αουτς.......αυτο πονεσε... εγω βλεπω πως παντα οι δυο μας μενουμε...:fss: και εγω εχω συνηθησει...:xixi:και ειναι δυσκολο να ξεσυνηθησω αν και πρεπει... Click για ανάπτυξη... Σοφακι, εσυ θα εισαι παντα πρωτη στην καρδια μου (), απλα ειπα να αναφερω πρωτη τη Σοφιαννα που δεν τα χουμε πει πολλες φορες!! Ναι, πλακα πλακα κατα τις 5 μονο εσυ και γω ειμαστε μεσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:19 Η Vampi έγραψε: #6.569 20-09-09 04:19 Και μάντης ο Γιωργάκης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:20 Η Darkness έγραψε: #6.570 20-09-09 04:20 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ολους σας ξερω εδω μεσα και εσενα σε συμπαθω ιδιαιτερως!! Απλα δεν ειμαι τοσο ενεργο μελος στη διασκεδαση-χαλαρη κουβεντα, γι αυτο δε με εχεις προσεξει... Click για ανάπτυξη... το ΒΑΜακι ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:20 Ο foreverfreak: #6.571 20-09-09 04:20 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Και μάντης ο Γιωργάκης; Click για ανάπτυξη... Ναι, ο Καλχας... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: το ΒΑΜακι ??? Click για ανάπτυξη... Σου απαντησα παραπανω, αλλα φαινεται πως θελεις να το ακους πολλες φορες!! Ειπαμε, ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:21 Η Vampi έγραψε: #6.572 20-09-09 04:21 "Μυριαμ και Τζόσουα" Κοντά σας. Προβλέπουμε το μέλλον με 100% επιτυχία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:21 Η Darkness έγραψε: #6.573 20-09-09 04:21 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Σοφακι, εσυ θα εισαι παντα πρωτη στην καρδια μου (), απλα ειπα να αναφερω πρωτη τη Σοφιαννα που δεν τα χουμε πει πολλες φορες!! Ναι, πλακα πλακα κατα τις 5 μονο εσυ και γω ειμαστε μεσα... Click για ανάπτυξη... οκ... :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:22 Ο ledzeppelinick: #6.574 20-09-09 04:22 Χαιρετωωωωωωωω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:23 Ο foreverfreak: #6.575 20-09-09 04:23 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Χαιρετωωωωωωωω!! Click για ανάπτυξη... Τα σεβη μας χημικε μηχανικε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:23 Η Darkness έγραψε: #6.576 20-09-09 04:23 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ναι, ο Καλχας... ----------------------------------------- Σου απαντησα παραπανω, αλλα φαινεται πως θελεις να το ακους πολλες φορες!! Ειπαμε, ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ... Click για ανάπτυξη... Spoiler Spoiler Spoiler ναι μου αρεσει :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:23 Ο foreverfreak: #6.577 20-09-09 04:23 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Spoiler Spoiler Spoiler ναι μου αρεσει :zilia: Click για ανάπτυξη... Ολες οι γυναικες ιδιες ειστε τελικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:24 Η Vampi έγραψε: #6.578 20-09-09 04:24 Βρε, βρε τον Led. Καλως ήρθες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:25 Η Darkness έγραψε: #6.579 20-09-09 04:25 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ολες οι γυναικες ιδιες ειστε τελικα... Click για ανάπτυξη... :nono:εγω δεν ανηκω σε αυτες τις ολες... και δεν ειμαι ιδια με αυτο το καραγκιοζιλικι που κυκλοφωρει.... καθολου δε με ξερεις θα σε χωρισω.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Χαιρετωωωωωωωω!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου βρε Νικο....:xixi: Πως περασαμε ??? ειμαι σιγουρη πως περασες καλα :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:28 Ο foreverfreak: #6.580 20-09-09 04:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :nono:εγω δεν ανηκω σε αυτες τις ολες... και δεν ειμαι ιδια με αυτο το καραγκιοζιλικι που κυκλοφωρει.... καθολου δε με ξερεις θα σε χωρισω.. Click για ανάπτυξη... Σε ξερω καλα μωρη, μην κοιτας που το παιζω χαζος!! Αφου εισαι ευαισθητουλα... Α, και εννοειται πως δεν ανηκεις στο μπουγιο!! Εσυ εισαι ξεχωριστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 327 328 329 330 331 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 329 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 329 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μια απο τα ιδια και γω!! Σοφιαννα και Σοφια 3 μας ειμαστε?? Click για ανάπτυξη... με αναφερεις και δευτερη ??? αουτς.......αυτο πονεσε... εγω βλεπω πως παντα οι δυο μας μενουμε...:fss: και εγω εχω συνηθησει...:xixi:και ειναι δυσκολο να ξεσυνηθησω αν και πρεπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:17 Ο foreverfreak: #6.566 20-09-09 04:17 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Που ξέρεις το όνομά μου; :who: Τώρα που φεύγει ο ξερόλας () ναι οι τρεις μας θα είμαστε. Click για ανάπτυξη... Ολους σας ξερω εδω μεσα και εσενα σε συμπαθω ιδιαιτερως!! Απλα δεν ειμαι τοσο ενεργο μελος στη διασκεδαση-χαλαρη κουβεντα, γι αυτο δε με εχεις προσεξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:18 Η Darkness έγραψε: #6.567 20-09-09 04:18 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Καλο καλο σου'χω καλυτερο ομως. Προβλεπω το μελον οχι το παρον Νυχτες. Click για ανάπτυξη... πολυ καλο, πραγματι .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:19 Ο foreverfreak: #6.568 20-09-09 04:19 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: με αναφερεις και δευτερη ??? αουτς.......αυτο πονεσε... εγω βλεπω πως παντα οι δυο μας μενουμε...:fss: και εγω εχω συνηθησει...:xixi:και ειναι δυσκολο να ξεσυνηθησω αν και πρεπει... Click για ανάπτυξη... Σοφακι, εσυ θα εισαι παντα πρωτη στην καρδια μου (), απλα ειπα να αναφερω πρωτη τη Σοφιαννα που δεν τα χουμε πει πολλες φορες!! Ναι, πλακα πλακα κατα τις 5 μονο εσυ και γω ειμαστε μεσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:19 Η Vampi έγραψε: #6.569 20-09-09 04:19 Και μάντης ο Γιωργάκης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:20 Η Darkness έγραψε: #6.570 20-09-09 04:20 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ολους σας ξερω εδω μεσα και εσενα σε συμπαθω ιδιαιτερως!! Απλα δεν ειμαι τοσο ενεργο μελος στη διασκεδαση-χαλαρη κουβεντα, γι αυτο δε με εχεις προσεξει... Click για ανάπτυξη... το ΒΑΜακι ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:20 Ο foreverfreak: #6.571 20-09-09 04:20 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Και μάντης ο Γιωργάκης; Click για ανάπτυξη... Ναι, ο Καλχας... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: το ΒΑΜακι ??? Click για ανάπτυξη... Σου απαντησα παραπανω, αλλα φαινεται πως θελεις να το ακους πολλες φορες!! Ειπαμε, ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:21 Η Vampi έγραψε: #6.572 20-09-09 04:21 "Μυριαμ και Τζόσουα" Κοντά σας. Προβλέπουμε το μέλλον με 100% επιτυχία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:21 Η Darkness έγραψε: #6.573 20-09-09 04:21 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Σοφακι, εσυ θα εισαι παντα πρωτη στην καρδια μου (), απλα ειπα να αναφερω πρωτη τη Σοφιαννα που δεν τα χουμε πει πολλες φορες!! Ναι, πλακα πλακα κατα τις 5 μονο εσυ και γω ειμαστε μεσα... Click για ανάπτυξη... οκ... :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:22 Ο ledzeppelinick: #6.574 20-09-09 04:22 Χαιρετωωωωωωωω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:23 Ο foreverfreak: #6.575 20-09-09 04:23 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Χαιρετωωωωωωωω!! Click για ανάπτυξη... Τα σεβη μας χημικε μηχανικε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:23 Η Darkness έγραψε: #6.576 20-09-09 04:23 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ναι, ο Καλχας... ----------------------------------------- Σου απαντησα παραπανω, αλλα φαινεται πως θελεις να το ακους πολλες φορες!! Ειπαμε, ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ... Click για ανάπτυξη... Spoiler Spoiler Spoiler ναι μου αρεσει :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:23 Ο foreverfreak: #6.577 20-09-09 04:23 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Spoiler Spoiler Spoiler ναι μου αρεσει :zilia: Click για ανάπτυξη... Ολες οι γυναικες ιδιες ειστε τελικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:24 Η Vampi έγραψε: #6.578 20-09-09 04:24 Βρε, βρε τον Led. Καλως ήρθες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:25 Η Darkness έγραψε: #6.579 20-09-09 04:25 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ολες οι γυναικες ιδιες ειστε τελικα... Click για ανάπτυξη... :nono:εγω δεν ανηκω σε αυτες τις ολες... και δεν ειμαι ιδια με αυτο το καραγκιοζιλικι που κυκλοφωρει.... καθολου δε με ξερεις θα σε χωρισω.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Χαιρετωωωωωωωω!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου βρε Νικο....:xixi: Πως περασαμε ??? ειμαι σιγουρη πως περασες καλα :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:28 Ο foreverfreak: #6.580 20-09-09 04:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :nono:εγω δεν ανηκω σε αυτες τις ολες... και δεν ειμαι ιδια με αυτο το καραγκιοζιλικι που κυκλοφωρει.... καθολου δε με ξερεις θα σε χωρισω.. Click για ανάπτυξη... Σε ξερω καλα μωρη, μην κοιτας που το παιζω χαζος!! Αφου εισαι ευαισθητουλα... Α, και εννοειται πως δεν ανηκεις στο μπουγιο!! Εσυ εισαι ξεχωριστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 327 328 329 330 331 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 329 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 329 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Που ξέρεις το όνομά μου; :who: Τώρα που φεύγει ο ξερόλας () ναι οι τρεις μας θα είμαστε. Click για ανάπτυξη... Ολους σας ξερω εδω μεσα και εσενα σε συμπαθω ιδιαιτερως!! Απλα δεν ειμαι τοσο ενεργο μελος στη διασκεδαση-χαλαρη κουβεντα, γι αυτο δε με εχεις προσεξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:18 Η Darkness έγραψε: #6.567 20-09-09 04:18 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Καλο καλο σου'χω καλυτερο ομως. Προβλεπω το μελον οχι το παρον Νυχτες. Click για ανάπτυξη... πολυ καλο, πραγματι .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:19 Ο foreverfreak: #6.568 20-09-09 04:19 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: με αναφερεις και δευτερη ??? αουτς.......αυτο πονεσε... εγω βλεπω πως παντα οι δυο μας μενουμε...:fss: και εγω εχω συνηθησει...:xixi:και ειναι δυσκολο να ξεσυνηθησω αν και πρεπει... Click για ανάπτυξη... Σοφακι, εσυ θα εισαι παντα πρωτη στην καρδια μου (), απλα ειπα να αναφερω πρωτη τη Σοφιαννα που δεν τα χουμε πει πολλες φορες!! Ναι, πλακα πλακα κατα τις 5 μονο εσυ και γω ειμαστε μεσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:19 Η Vampi έγραψε: #6.569 20-09-09 04:19 Και μάντης ο Γιωργάκης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:20 Η Darkness έγραψε: #6.570 20-09-09 04:20 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ολους σας ξερω εδω μεσα και εσενα σε συμπαθω ιδιαιτερως!! Απλα δεν ειμαι τοσο ενεργο μελος στη διασκεδαση-χαλαρη κουβεντα, γι αυτο δε με εχεις προσεξει... Click για ανάπτυξη... το ΒΑΜακι ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:20 Ο foreverfreak: #6.571 20-09-09 04:20 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Και μάντης ο Γιωργάκης; Click για ανάπτυξη... Ναι, ο Καλχας... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: το ΒΑΜακι ??? Click για ανάπτυξη... Σου απαντησα παραπανω, αλλα φαινεται πως θελεις να το ακους πολλες φορες!! Ειπαμε, ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:21 Η Vampi έγραψε: #6.572 20-09-09 04:21 "Μυριαμ και Τζόσουα" Κοντά σας. Προβλέπουμε το μέλλον με 100% επιτυχία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:21 Η Darkness έγραψε: #6.573 20-09-09 04:21 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Σοφακι, εσυ θα εισαι παντα πρωτη στην καρδια μου (), απλα ειπα να αναφερω πρωτη τη Σοφιαννα που δεν τα χουμε πει πολλες φορες!! Ναι, πλακα πλακα κατα τις 5 μονο εσυ και γω ειμαστε μεσα... Click για ανάπτυξη... οκ... :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:22 Ο ledzeppelinick: #6.574 20-09-09 04:22 Χαιρετωωωωωωωω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:23 Ο foreverfreak: #6.575 20-09-09 04:23 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Χαιρετωωωωωωωω!! Click για ανάπτυξη... Τα σεβη μας χημικε μηχανικε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:23 Η Darkness έγραψε: #6.576 20-09-09 04:23 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ναι, ο Καλχας... ----------------------------------------- Σου απαντησα παραπανω, αλλα φαινεται πως θελεις να το ακους πολλες φορες!! Ειπαμε, ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ... Click για ανάπτυξη... Spoiler Spoiler Spoiler ναι μου αρεσει :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:23 Ο foreverfreak: #6.577 20-09-09 04:23 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Spoiler Spoiler Spoiler ναι μου αρεσει :zilia: Click για ανάπτυξη... Ολες οι γυναικες ιδιες ειστε τελικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:24 Η Vampi έγραψε: #6.578 20-09-09 04:24 Βρε, βρε τον Led. Καλως ήρθες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:25 Η Darkness έγραψε: #6.579 20-09-09 04:25 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ολες οι γυναικες ιδιες ειστε τελικα... Click για ανάπτυξη... :nono:εγω δεν ανηκω σε αυτες τις ολες... και δεν ειμαι ιδια με αυτο το καραγκιοζιλικι που κυκλοφωρει.... καθολου δε με ξερεις θα σε χωρισω.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Χαιρετωωωωωωωω!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου βρε Νικο....:xixi: Πως περασαμε ??? ειμαι σιγουρη πως περασες καλα :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:28 Ο foreverfreak: #6.580 20-09-09 04:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :nono:εγω δεν ανηκω σε αυτες τις ολες... και δεν ειμαι ιδια με αυτο το καραγκιοζιλικι που κυκλοφωρει.... καθολου δε με ξερεις θα σε χωρισω.. Click για ανάπτυξη... Σε ξερω καλα μωρη, μην κοιτας που το παιζω χαζος!! Αφου εισαι ευαισθητουλα... Α, και εννοειται πως δεν ανηκεις στο μπουγιο!! Εσυ εισαι ξεχωριστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 327 328 329 330 331 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 329 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 329 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από orathac: Καλο καλο σου'χω καλυτερο ομως. Προβλεπω το μελον οχι το παρον Νυχτες. Click για ανάπτυξη... πολυ καλο, πραγματι .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:19 Ο foreverfreak: #6.568 20-09-09 04:19 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: με αναφερεις και δευτερη ??? αουτς.......αυτο πονεσε... εγω βλεπω πως παντα οι δυο μας μενουμε...:fss: και εγω εχω συνηθησει...:xixi:και ειναι δυσκολο να ξεσυνηθησω αν και πρεπει... Click για ανάπτυξη... Σοφακι, εσυ θα εισαι παντα πρωτη στην καρδια μου (), απλα ειπα να αναφερω πρωτη τη Σοφιαννα που δεν τα χουμε πει πολλες φορες!! Ναι, πλακα πλακα κατα τις 5 μονο εσυ και γω ειμαστε μεσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:19 Η Vampi έγραψε: #6.569 20-09-09 04:19 Και μάντης ο Γιωργάκης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:20 Η Darkness έγραψε: #6.570 20-09-09 04:20 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ολους σας ξερω εδω μεσα και εσενα σε συμπαθω ιδιαιτερως!! Απλα δεν ειμαι τοσο ενεργο μελος στη διασκεδαση-χαλαρη κουβεντα, γι αυτο δε με εχεις προσεξει... Click για ανάπτυξη... το ΒΑΜακι ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:20 Ο foreverfreak: #6.571 20-09-09 04:20 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Και μάντης ο Γιωργάκης; Click για ανάπτυξη... Ναι, ο Καλχας... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: το ΒΑΜακι ??? Click για ανάπτυξη... Σου απαντησα παραπανω, αλλα φαινεται πως θελεις να το ακους πολλες φορες!! Ειπαμε, ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:21 Η Vampi έγραψε: #6.572 20-09-09 04:21 "Μυριαμ και Τζόσουα" Κοντά σας. Προβλέπουμε το μέλλον με 100% επιτυχία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:21 Η Darkness έγραψε: #6.573 20-09-09 04:21 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Σοφακι, εσυ θα εισαι παντα πρωτη στην καρδια μου (), απλα ειπα να αναφερω πρωτη τη Σοφιαννα που δεν τα χουμε πει πολλες φορες!! Ναι, πλακα πλακα κατα τις 5 μονο εσυ και γω ειμαστε μεσα... Click για ανάπτυξη... οκ... :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:22 Ο ledzeppelinick: #6.574 20-09-09 04:22 Χαιρετωωωωωωωω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:23 Ο foreverfreak: #6.575 20-09-09 04:23 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Χαιρετωωωωωωωω!! Click για ανάπτυξη... Τα σεβη μας χημικε μηχανικε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:23 Η Darkness έγραψε: #6.576 20-09-09 04:23 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ναι, ο Καλχας... ----------------------------------------- Σου απαντησα παραπανω, αλλα φαινεται πως θελεις να το ακους πολλες φορες!! Ειπαμε, ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ... Click για ανάπτυξη... Spoiler Spoiler Spoiler ναι μου αρεσει :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:23 Ο foreverfreak: #6.577 20-09-09 04:23 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Spoiler Spoiler Spoiler ναι μου αρεσει :zilia: Click για ανάπτυξη... Ολες οι γυναικες ιδιες ειστε τελικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:24 Η Vampi έγραψε: #6.578 20-09-09 04:24 Βρε, βρε τον Led. Καλως ήρθες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:25 Η Darkness έγραψε: #6.579 20-09-09 04:25 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ολες οι γυναικες ιδιες ειστε τελικα... Click για ανάπτυξη... :nono:εγω δεν ανηκω σε αυτες τις ολες... και δεν ειμαι ιδια με αυτο το καραγκιοζιλικι που κυκλοφωρει.... καθολου δε με ξερεις θα σε χωρισω.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Χαιρετωωωωωωωω!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου βρε Νικο....:xixi: Πως περασαμε ??? ειμαι σιγουρη πως περασες καλα :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:28 Ο foreverfreak: #6.580 20-09-09 04:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :nono:εγω δεν ανηκω σε αυτες τις ολες... και δεν ειμαι ιδια με αυτο το καραγκιοζιλικι που κυκλοφωρει.... καθολου δε με ξερεις θα σε χωρισω.. Click για ανάπτυξη... Σε ξερω καλα μωρη, μην κοιτας που το παιζω χαζος!! Αφου εισαι ευαισθητουλα... Α, και εννοειται πως δεν ανηκεις στο μπουγιο!! Εσυ εισαι ξεχωριστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 327 328 329 330 331 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 329 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 329 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: με αναφερεις και δευτερη ??? αουτς.......αυτο πονεσε... εγω βλεπω πως παντα οι δυο μας μενουμε...:fss: και εγω εχω συνηθησει...:xixi:και ειναι δυσκολο να ξεσυνηθησω αν και πρεπει... Click για ανάπτυξη... Σοφακι, εσυ θα εισαι παντα πρωτη στην καρδια μου (), απλα ειπα να αναφερω πρωτη τη Σοφιαννα που δεν τα χουμε πει πολλες φορες!! Ναι, πλακα πλακα κατα τις 5 μονο εσυ και γω ειμαστε μεσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:19 Η Vampi έγραψε: #6.569 20-09-09 04:19 Και μάντης ο Γιωργάκης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:20 Η Darkness έγραψε: #6.570 20-09-09 04:20 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ολους σας ξερω εδω μεσα και εσενα σε συμπαθω ιδιαιτερως!! Απλα δεν ειμαι τοσο ενεργο μελος στη διασκεδαση-χαλαρη κουβεντα, γι αυτο δε με εχεις προσεξει... Click για ανάπτυξη... το ΒΑΜακι ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:20 Ο foreverfreak: #6.571 20-09-09 04:20 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Και μάντης ο Γιωργάκης; Click για ανάπτυξη... Ναι, ο Καλχας... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: το ΒΑΜακι ??? Click για ανάπτυξη... Σου απαντησα παραπανω, αλλα φαινεται πως θελεις να το ακους πολλες φορες!! Ειπαμε, ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:21 Η Vampi έγραψε: #6.572 20-09-09 04:21 "Μυριαμ και Τζόσουα" Κοντά σας. Προβλέπουμε το μέλλον με 100% επιτυχία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:21 Η Darkness έγραψε: #6.573 20-09-09 04:21 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Σοφακι, εσυ θα εισαι παντα πρωτη στην καρδια μου (), απλα ειπα να αναφερω πρωτη τη Σοφιαννα που δεν τα χουμε πει πολλες φορες!! Ναι, πλακα πλακα κατα τις 5 μονο εσυ και γω ειμαστε μεσα... Click για ανάπτυξη... οκ... :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:22 Ο ledzeppelinick: #6.574 20-09-09 04:22 Χαιρετωωωωωωωω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:23 Ο foreverfreak: #6.575 20-09-09 04:23 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Χαιρετωωωωωωωω!! Click για ανάπτυξη... Τα σεβη μας χημικε μηχανικε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:23 Η Darkness έγραψε: #6.576 20-09-09 04:23 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ναι, ο Καλχας... ----------------------------------------- Σου απαντησα παραπανω, αλλα φαινεται πως θελεις να το ακους πολλες φορες!! Ειπαμε, ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ... Click για ανάπτυξη... Spoiler Spoiler Spoiler ναι μου αρεσει :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:23 Ο foreverfreak: #6.577 20-09-09 04:23 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Spoiler Spoiler Spoiler ναι μου αρεσει :zilia: Click για ανάπτυξη... Ολες οι γυναικες ιδιες ειστε τελικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:24 Η Vampi έγραψε: #6.578 20-09-09 04:24 Βρε, βρε τον Led. Καλως ήρθες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:25 Η Darkness έγραψε: #6.579 20-09-09 04:25 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ολες οι γυναικες ιδιες ειστε τελικα... Click για ανάπτυξη... :nono:εγω δεν ανηκω σε αυτες τις ολες... και δεν ειμαι ιδια με αυτο το καραγκιοζιλικι που κυκλοφωρει.... καθολου δε με ξερεις θα σε χωρισω.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Χαιρετωωωωωωωω!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου βρε Νικο....:xixi: Πως περασαμε ??? ειμαι σιγουρη πως περασες καλα :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:28 Ο foreverfreak: #6.580 20-09-09 04:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :nono:εγω δεν ανηκω σε αυτες τις ολες... και δεν ειμαι ιδια με αυτο το καραγκιοζιλικι που κυκλοφωρει.... καθολου δε με ξερεις θα σε χωρισω.. Click για ανάπτυξη... Σε ξερω καλα μωρη, μην κοιτας που το παιζω χαζος!! Αφου εισαι ευαισθητουλα... Α, και εννοειται πως δεν ανηκεις στο μπουγιο!! Εσυ εισαι ξεχωριστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 327 328 329 330 331 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 329 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 329 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και μάντης ο Γιωργάκης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:20 Η Darkness έγραψε: #6.570 20-09-09 04:20 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ολους σας ξερω εδω μεσα και εσενα σε συμπαθω ιδιαιτερως!! Απλα δεν ειμαι τοσο ενεργο μελος στη διασκεδαση-χαλαρη κουβεντα, γι αυτο δε με εχεις προσεξει... Click για ανάπτυξη... το ΒΑΜακι ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:20 Ο foreverfreak: #6.571 20-09-09 04:20 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Και μάντης ο Γιωργάκης; Click για ανάπτυξη... Ναι, ο Καλχας... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: το ΒΑΜακι ??? Click για ανάπτυξη... Σου απαντησα παραπανω, αλλα φαινεται πως θελεις να το ακους πολλες φορες!! Ειπαμε, ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:21 Η Vampi έγραψε: #6.572 20-09-09 04:21 "Μυριαμ και Τζόσουα" Κοντά σας. Προβλέπουμε το μέλλον με 100% επιτυχία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:21 Η Darkness έγραψε: #6.573 20-09-09 04:21 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Σοφακι, εσυ θα εισαι παντα πρωτη στην καρδια μου (), απλα ειπα να αναφερω πρωτη τη Σοφιαννα που δεν τα χουμε πει πολλες φορες!! Ναι, πλακα πλακα κατα τις 5 μονο εσυ και γω ειμαστε μεσα... Click για ανάπτυξη... οκ... :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:22 Ο ledzeppelinick: #6.574 20-09-09 04:22 Χαιρετωωωωωωωω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:23 Ο foreverfreak: #6.575 20-09-09 04:23 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Χαιρετωωωωωωωω!! Click για ανάπτυξη... Τα σεβη μας χημικε μηχανικε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:23 Η Darkness έγραψε: #6.576 20-09-09 04:23 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ναι, ο Καλχας... ----------------------------------------- Σου απαντησα παραπανω, αλλα φαινεται πως θελεις να το ακους πολλες φορες!! Ειπαμε, ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ... Click για ανάπτυξη... Spoiler Spoiler Spoiler ναι μου αρεσει :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:23 Ο foreverfreak: #6.577 20-09-09 04:23 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Spoiler Spoiler Spoiler ναι μου αρεσει :zilia: Click για ανάπτυξη... Ολες οι γυναικες ιδιες ειστε τελικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:24 Η Vampi έγραψε: #6.578 20-09-09 04:24 Βρε, βρε τον Led. Καλως ήρθες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:25 Η Darkness έγραψε: #6.579 20-09-09 04:25 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ολες οι γυναικες ιδιες ειστε τελικα... Click για ανάπτυξη... :nono:εγω δεν ανηκω σε αυτες τις ολες... και δεν ειμαι ιδια με αυτο το καραγκιοζιλικι που κυκλοφωρει.... καθολου δε με ξερεις θα σε χωρισω.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Χαιρετωωωωωωωω!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου βρε Νικο....:xixi: Πως περασαμε ??? ειμαι σιγουρη πως περασες καλα :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:28 Ο foreverfreak: #6.580 20-09-09 04:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :nono:εγω δεν ανηκω σε αυτες τις ολες... και δεν ειμαι ιδια με αυτο το καραγκιοζιλικι που κυκλοφωρει.... καθολου δε με ξερεις θα σε χωρισω.. Click για ανάπτυξη... Σε ξερω καλα μωρη, μην κοιτας που το παιζω χαζος!! Αφου εισαι ευαισθητουλα... Α, και εννοειται πως δεν ανηκεις στο μπουγιο!! Εσυ εισαι ξεχωριστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 327 328 329 330 331 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 329 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 329 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ολους σας ξερω εδω μεσα και εσενα σε συμπαθω ιδιαιτερως!! Απλα δεν ειμαι τοσο ενεργο μελος στη διασκεδαση-χαλαρη κουβεντα, γι αυτο δε με εχεις προσεξει... Click για ανάπτυξη... το ΒΑΜακι ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:20 Ο foreverfreak: #6.571 20-09-09 04:20 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Και μάντης ο Γιωργάκης; Click για ανάπτυξη... Ναι, ο Καλχας... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: το ΒΑΜακι ??? Click για ανάπτυξη... Σου απαντησα παραπανω, αλλα φαινεται πως θελεις να το ακους πολλες φορες!! Ειπαμε, ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:21 Η Vampi έγραψε: #6.572 20-09-09 04:21 "Μυριαμ και Τζόσουα" Κοντά σας. Προβλέπουμε το μέλλον με 100% επιτυχία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:21 Η Darkness έγραψε: #6.573 20-09-09 04:21 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Σοφακι, εσυ θα εισαι παντα πρωτη στην καρδια μου (), απλα ειπα να αναφερω πρωτη τη Σοφιαννα που δεν τα χουμε πει πολλες φορες!! Ναι, πλακα πλακα κατα τις 5 μονο εσυ και γω ειμαστε μεσα... Click για ανάπτυξη... οκ... :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:22 Ο ledzeppelinick: #6.574 20-09-09 04:22 Χαιρετωωωωωωωω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:23 Ο foreverfreak: #6.575 20-09-09 04:23 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Χαιρετωωωωωωωω!! Click για ανάπτυξη... Τα σεβη μας χημικε μηχανικε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:23 Η Darkness έγραψε: #6.576 20-09-09 04:23 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ναι, ο Καλχας... ----------------------------------------- Σου απαντησα παραπανω, αλλα φαινεται πως θελεις να το ακους πολλες φορες!! Ειπαμε, ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ... Click για ανάπτυξη... Spoiler Spoiler Spoiler ναι μου αρεσει :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:23 Ο foreverfreak: #6.577 20-09-09 04:23 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Spoiler Spoiler Spoiler ναι μου αρεσει :zilia: Click για ανάπτυξη... Ολες οι γυναικες ιδιες ειστε τελικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:24 Η Vampi έγραψε: #6.578 20-09-09 04:24 Βρε, βρε τον Led. Καλως ήρθες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:25 Η Darkness έγραψε: #6.579 20-09-09 04:25 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ολες οι γυναικες ιδιες ειστε τελικα... Click για ανάπτυξη... :nono:εγω δεν ανηκω σε αυτες τις ολες... και δεν ειμαι ιδια με αυτο το καραγκιοζιλικι που κυκλοφωρει.... καθολου δε με ξερεις θα σε χωρισω.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Χαιρετωωωωωωωω!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου βρε Νικο....:xixi: Πως περασαμε ??? ειμαι σιγουρη πως περασες καλα :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:28 Ο foreverfreak: #6.580 20-09-09 04:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :nono:εγω δεν ανηκω σε αυτες τις ολες... και δεν ειμαι ιδια με αυτο το καραγκιοζιλικι που κυκλοφωρει.... καθολου δε με ξερεις θα σε χωρισω.. Click για ανάπτυξη... Σε ξερω καλα μωρη, μην κοιτας που το παιζω χαζος!! Αφου εισαι ευαισθητουλα... Α, και εννοειται πως δεν ανηκεις στο μπουγιο!! Εσυ εισαι ξεχωριστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 327 328 329 330 331 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 329 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 329 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Και μάντης ο Γιωργάκης; Click για ανάπτυξη... Ναι, ο Καλχας... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: το ΒΑΜακι ??? Click για ανάπτυξη... Σου απαντησα παραπανω, αλλα φαινεται πως θελεις να το ακους πολλες φορες!! Ειπαμε, ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:21 Η Vampi έγραψε: #6.572 20-09-09 04:21 "Μυριαμ και Τζόσουα" Κοντά σας. Προβλέπουμε το μέλλον με 100% επιτυχία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:21 Η Darkness έγραψε: #6.573 20-09-09 04:21 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Σοφακι, εσυ θα εισαι παντα πρωτη στην καρδια μου (), απλα ειπα να αναφερω πρωτη τη Σοφιαννα που δεν τα χουμε πει πολλες φορες!! Ναι, πλακα πλακα κατα τις 5 μονο εσυ και γω ειμαστε μεσα... Click για ανάπτυξη... οκ... :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:22 Ο ledzeppelinick: #6.574 20-09-09 04:22 Χαιρετωωωωωωωω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:23 Ο foreverfreak: #6.575 20-09-09 04:23 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Χαιρετωωωωωωωω!! Click για ανάπτυξη... Τα σεβη μας χημικε μηχανικε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:23 Η Darkness έγραψε: #6.576 20-09-09 04:23 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ναι, ο Καλχας... ----------------------------------------- Σου απαντησα παραπανω, αλλα φαινεται πως θελεις να το ακους πολλες φορες!! Ειπαμε, ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ... Click για ανάπτυξη... Spoiler Spoiler Spoiler ναι μου αρεσει :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:23 Ο foreverfreak: #6.577 20-09-09 04:23 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Spoiler Spoiler Spoiler ναι μου αρεσει :zilia: Click για ανάπτυξη... Ολες οι γυναικες ιδιες ειστε τελικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:24 Η Vampi έγραψε: #6.578 20-09-09 04:24 Βρε, βρε τον Led. Καλως ήρθες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:25 Η Darkness έγραψε: #6.579 20-09-09 04:25 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ολες οι γυναικες ιδιες ειστε τελικα... Click για ανάπτυξη... :nono:εγω δεν ανηκω σε αυτες τις ολες... και δεν ειμαι ιδια με αυτο το καραγκιοζιλικι που κυκλοφωρει.... καθολου δε με ξερεις θα σε χωρισω.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Χαιρετωωωωωωωω!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου βρε Νικο....:xixi: Πως περασαμε ??? ειμαι σιγουρη πως περασες καλα :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:28 Ο foreverfreak: #6.580 20-09-09 04:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :nono:εγω δεν ανηκω σε αυτες τις ολες... και δεν ειμαι ιδια με αυτο το καραγκιοζιλικι που κυκλοφωρει.... καθολου δε με ξερεις θα σε χωρισω.. Click για ανάπτυξη... Σε ξερω καλα μωρη, μην κοιτας που το παιζω χαζος!! Αφου εισαι ευαισθητουλα... Α, και εννοειται πως δεν ανηκεις στο μπουγιο!! Εσυ εισαι ξεχωριστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 327 328 329 330 331 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 329 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 329 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
"Μυριαμ και Τζόσουα" Κοντά σας. Προβλέπουμε το μέλλον με 100% επιτυχία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:21 Η Darkness έγραψε: #6.573 20-09-09 04:21 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Σοφακι, εσυ θα εισαι παντα πρωτη στην καρδια μου (), απλα ειπα να αναφερω πρωτη τη Σοφιαννα που δεν τα χουμε πει πολλες φορες!! Ναι, πλακα πλακα κατα τις 5 μονο εσυ και γω ειμαστε μεσα... Click για ανάπτυξη... οκ... :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:22 Ο ledzeppelinick: #6.574 20-09-09 04:22 Χαιρετωωωωωωωω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:23 Ο foreverfreak: #6.575 20-09-09 04:23 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Χαιρετωωωωωωωω!! Click για ανάπτυξη... Τα σεβη μας χημικε μηχανικε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:23 Η Darkness έγραψε: #6.576 20-09-09 04:23 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ναι, ο Καλχας... ----------------------------------------- Σου απαντησα παραπανω, αλλα φαινεται πως θελεις να το ακους πολλες φορες!! Ειπαμε, ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ... Click για ανάπτυξη... Spoiler Spoiler Spoiler ναι μου αρεσει :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:23 Ο foreverfreak: #6.577 20-09-09 04:23 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Spoiler Spoiler Spoiler ναι μου αρεσει :zilia: Click για ανάπτυξη... Ολες οι γυναικες ιδιες ειστε τελικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:24 Η Vampi έγραψε: #6.578 20-09-09 04:24 Βρε, βρε τον Led. Καλως ήρθες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:25 Η Darkness έγραψε: #6.579 20-09-09 04:25 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ολες οι γυναικες ιδιες ειστε τελικα... Click για ανάπτυξη... :nono:εγω δεν ανηκω σε αυτες τις ολες... και δεν ειμαι ιδια με αυτο το καραγκιοζιλικι που κυκλοφωρει.... καθολου δε με ξερεις θα σε χωρισω.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Χαιρετωωωωωωωω!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου βρε Νικο....:xixi: Πως περασαμε ??? ειμαι σιγουρη πως περασες καλα :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:28 Ο foreverfreak: #6.580 20-09-09 04:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :nono:εγω δεν ανηκω σε αυτες τις ολες... και δεν ειμαι ιδια με αυτο το καραγκιοζιλικι που κυκλοφωρει.... καθολου δε με ξερεις θα σε χωρισω.. Click για ανάπτυξη... Σε ξερω καλα μωρη, μην κοιτας που το παιζω χαζος!! Αφου εισαι ευαισθητουλα... Α, και εννοειται πως δεν ανηκεις στο μπουγιο!! Εσυ εισαι ξεχωριστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 327 328 329 330 331 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 329 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 329 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Σοφακι, εσυ θα εισαι παντα πρωτη στην καρδια μου (), απλα ειπα να αναφερω πρωτη τη Σοφιαννα που δεν τα χουμε πει πολλες φορες!! Ναι, πλακα πλακα κατα τις 5 μονο εσυ και γω ειμαστε μεσα... Click για ανάπτυξη... οκ... :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:22 Ο ledzeppelinick: #6.574 20-09-09 04:22 Χαιρετωωωωωωωω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:23 Ο foreverfreak: #6.575 20-09-09 04:23 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Χαιρετωωωωωωωω!! Click για ανάπτυξη... Τα σεβη μας χημικε μηχανικε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:23 Η Darkness έγραψε: #6.576 20-09-09 04:23 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ναι, ο Καλχας... ----------------------------------------- Σου απαντησα παραπανω, αλλα φαινεται πως θελεις να το ακους πολλες φορες!! Ειπαμε, ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ... Click για ανάπτυξη... Spoiler Spoiler Spoiler ναι μου αρεσει :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:23 Ο foreverfreak: #6.577 20-09-09 04:23 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Spoiler Spoiler Spoiler ναι μου αρεσει :zilia: Click για ανάπτυξη... Ολες οι γυναικες ιδιες ειστε τελικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:24 Η Vampi έγραψε: #6.578 20-09-09 04:24 Βρε, βρε τον Led. Καλως ήρθες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:25 Η Darkness έγραψε: #6.579 20-09-09 04:25 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ολες οι γυναικες ιδιες ειστε τελικα... Click για ανάπτυξη... :nono:εγω δεν ανηκω σε αυτες τις ολες... και δεν ειμαι ιδια με αυτο το καραγκιοζιλικι που κυκλοφωρει.... καθολου δε με ξερεις θα σε χωρισω.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Χαιρετωωωωωωωω!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου βρε Νικο....:xixi: Πως περασαμε ??? ειμαι σιγουρη πως περασες καλα :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:28 Ο foreverfreak: #6.580 20-09-09 04:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :nono:εγω δεν ανηκω σε αυτες τις ολες... και δεν ειμαι ιδια με αυτο το καραγκιοζιλικι που κυκλοφωρει.... καθολου δε με ξερεις θα σε χωρισω.. Click για ανάπτυξη... Σε ξερω καλα μωρη, μην κοιτας που το παιζω χαζος!! Αφου εισαι ευαισθητουλα... Α, και εννοειται πως δεν ανηκεις στο μπουγιο!! Εσυ εισαι ξεχωριστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 327 328 329 330 331 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 329 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 329 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χαιρετωωωωωωωω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:23 Ο foreverfreak: #6.575 20-09-09 04:23 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Χαιρετωωωωωωωω!! Click για ανάπτυξη... Τα σεβη μας χημικε μηχανικε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:23 Η Darkness έγραψε: #6.576 20-09-09 04:23 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ναι, ο Καλχας... ----------------------------------------- Σου απαντησα παραπανω, αλλα φαινεται πως θελεις να το ακους πολλες φορες!! Ειπαμε, ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ... Click για ανάπτυξη... Spoiler Spoiler Spoiler ναι μου αρεσει :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:23 Ο foreverfreak: #6.577 20-09-09 04:23 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Spoiler Spoiler Spoiler ναι μου αρεσει :zilia: Click για ανάπτυξη... Ολες οι γυναικες ιδιες ειστε τελικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:24 Η Vampi έγραψε: #6.578 20-09-09 04:24 Βρε, βρε τον Led. Καλως ήρθες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:25 Η Darkness έγραψε: #6.579 20-09-09 04:25 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ολες οι γυναικες ιδιες ειστε τελικα... Click για ανάπτυξη... :nono:εγω δεν ανηκω σε αυτες τις ολες... και δεν ειμαι ιδια με αυτο το καραγκιοζιλικι που κυκλοφωρει.... καθολου δε με ξερεις θα σε χωρισω.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Χαιρετωωωωωωωω!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου βρε Νικο....:xixi: Πως περασαμε ??? ειμαι σιγουρη πως περασες καλα :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:28 Ο foreverfreak: #6.580 20-09-09 04:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :nono:εγω δεν ανηκω σε αυτες τις ολες... και δεν ειμαι ιδια με αυτο το καραγκιοζιλικι που κυκλοφωρει.... καθολου δε με ξερεις θα σε χωρισω.. Click για ανάπτυξη... Σε ξερω καλα μωρη, μην κοιτας που το παιζω χαζος!! Αφου εισαι ευαισθητουλα... Α, και εννοειται πως δεν ανηκεις στο μπουγιο!! Εσυ εισαι ξεχωριστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 327 328 329 330 331 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 329 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 329 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Χαιρετωωωωωωωω!! Click για ανάπτυξη... Τα σεβη μας χημικε μηχανικε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:23 Η Darkness έγραψε: #6.576 20-09-09 04:23 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ναι, ο Καλχας... ----------------------------------------- Σου απαντησα παραπανω, αλλα φαινεται πως θελεις να το ακους πολλες φορες!! Ειπαμε, ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ... Click για ανάπτυξη... Spoiler Spoiler Spoiler ναι μου αρεσει :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:23 Ο foreverfreak: #6.577 20-09-09 04:23 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Spoiler Spoiler Spoiler ναι μου αρεσει :zilia: Click για ανάπτυξη... Ολες οι γυναικες ιδιες ειστε τελικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:24 Η Vampi έγραψε: #6.578 20-09-09 04:24 Βρε, βρε τον Led. Καλως ήρθες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:25 Η Darkness έγραψε: #6.579 20-09-09 04:25 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ολες οι γυναικες ιδιες ειστε τελικα... Click για ανάπτυξη... :nono:εγω δεν ανηκω σε αυτες τις ολες... και δεν ειμαι ιδια με αυτο το καραγκιοζιλικι που κυκλοφωρει.... καθολου δε με ξερεις θα σε χωρισω.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Χαιρετωωωωωωωω!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου βρε Νικο....:xixi: Πως περασαμε ??? ειμαι σιγουρη πως περασες καλα :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:28 Ο foreverfreak: #6.580 20-09-09 04:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :nono:εγω δεν ανηκω σε αυτες τις ολες... και δεν ειμαι ιδια με αυτο το καραγκιοζιλικι που κυκλοφωρει.... καθολου δε με ξερεις θα σε χωρισω.. Click για ανάπτυξη... Σε ξερω καλα μωρη, μην κοιτας που το παιζω χαζος!! Αφου εισαι ευαισθητουλα... Α, και εννοειται πως δεν ανηκεις στο μπουγιο!! Εσυ εισαι ξεχωριστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 327 328 329 330 331 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 329 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 329 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ναι, ο Καλχας... ----------------------------------------- Σου απαντησα παραπανω, αλλα φαινεται πως θελεις να το ακους πολλες φορες!! Ειπαμε, ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ... Click για ανάπτυξη... Spoiler Spoiler Spoiler ναι μου αρεσει :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:23 Ο foreverfreak: #6.577 20-09-09 04:23 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Spoiler Spoiler Spoiler ναι μου αρεσει :zilia: Click για ανάπτυξη... Ολες οι γυναικες ιδιες ειστε τελικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:24 Η Vampi έγραψε: #6.578 20-09-09 04:24 Βρε, βρε τον Led. Καλως ήρθες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:25 Η Darkness έγραψε: #6.579 20-09-09 04:25 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ολες οι γυναικες ιδιες ειστε τελικα... Click για ανάπτυξη... :nono:εγω δεν ανηκω σε αυτες τις ολες... και δεν ειμαι ιδια με αυτο το καραγκιοζιλικι που κυκλοφωρει.... καθολου δε με ξερεις θα σε χωρισω.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Χαιρετωωωωωωωω!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου βρε Νικο....:xixi: Πως περασαμε ??? ειμαι σιγουρη πως περασες καλα :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:28 Ο foreverfreak: #6.580 20-09-09 04:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :nono:εγω δεν ανηκω σε αυτες τις ολες... και δεν ειμαι ιδια με αυτο το καραγκιοζιλικι που κυκλοφωρει.... καθολου δε με ξερεις θα σε χωρισω.. Click για ανάπτυξη... Σε ξερω καλα μωρη, μην κοιτας που το παιζω χαζος!! Αφου εισαι ευαισθητουλα... Α, και εννοειται πως δεν ανηκεις στο μπουγιο!! Εσυ εισαι ξεχωριστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 327 328 329 330 331 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 329 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 329 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Spoiler Spoiler Spoiler ναι μου αρεσει :zilia: Click για ανάπτυξη... Ολες οι γυναικες ιδιες ειστε τελικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:24 Η Vampi έγραψε: #6.578 20-09-09 04:24 Βρε, βρε τον Led. Καλως ήρθες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:25 Η Darkness έγραψε: #6.579 20-09-09 04:25 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ολες οι γυναικες ιδιες ειστε τελικα... Click για ανάπτυξη... :nono:εγω δεν ανηκω σε αυτες τις ολες... και δεν ειμαι ιδια με αυτο το καραγκιοζιλικι που κυκλοφωρει.... καθολου δε με ξερεις θα σε χωρισω.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Χαιρετωωωωωωωω!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου βρε Νικο....:xixi: Πως περασαμε ??? ειμαι σιγουρη πως περασες καλα :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:28 Ο foreverfreak: #6.580 20-09-09 04:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :nono:εγω δεν ανηκω σε αυτες τις ολες... και δεν ειμαι ιδια με αυτο το καραγκιοζιλικι που κυκλοφωρει.... καθολου δε με ξερεις θα σε χωρισω.. Click για ανάπτυξη... Σε ξερω καλα μωρη, μην κοιτας που το παιζω χαζος!! Αφου εισαι ευαισθητουλα... Α, και εννοειται πως δεν ανηκεις στο μπουγιο!! Εσυ εισαι ξεχωριστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 327 328 329 330 331 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 329 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 329 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βρε, βρε τον Led. Καλως ήρθες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:25 Η Darkness έγραψε: #6.579 20-09-09 04:25 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ολες οι γυναικες ιδιες ειστε τελικα... Click για ανάπτυξη... :nono:εγω δεν ανηκω σε αυτες τις ολες... και δεν ειμαι ιδια με αυτο το καραγκιοζιλικι που κυκλοφωρει.... καθολου δε με ξερεις θα σε χωρισω.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Χαιρετωωωωωωωω!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου βρε Νικο....:xixi: Πως περασαμε ??? ειμαι σιγουρη πως περασες καλα :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:28 Ο foreverfreak: #6.580 20-09-09 04:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :nono:εγω δεν ανηκω σε αυτες τις ολες... και δεν ειμαι ιδια με αυτο το καραγκιοζιλικι που κυκλοφωρει.... καθολου δε με ξερεις θα σε χωρισω.. Click για ανάπτυξη... Σε ξερω καλα μωρη, μην κοιτας που το παιζω χαζος!! Αφου εισαι ευαισθητουλα... Α, και εννοειται πως δεν ανηκεις στο μπουγιο!! Εσυ εισαι ξεχωριστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 327 328 329 330 331 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 329 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 329 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ολες οι γυναικες ιδιες ειστε τελικα... Click για ανάπτυξη... :nono:εγω δεν ανηκω σε αυτες τις ολες... και δεν ειμαι ιδια με αυτο το καραγκιοζιλικι που κυκλοφωρει.... καθολου δε με ξερεις θα σε χωρισω.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Χαιρετωωωωωωωω!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου βρε Νικο....:xixi: Πως περασαμε ??? ειμαι σιγουρη πως περασες καλα :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:28 Ο foreverfreak: #6.580 20-09-09 04:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :nono:εγω δεν ανηκω σε αυτες τις ολες... και δεν ειμαι ιδια με αυτο το καραγκιοζιλικι που κυκλοφωρει.... καθολου δε με ξερεις θα σε χωρισω.. Click για ανάπτυξη... Σε ξερω καλα μωρη, μην κοιτας που το παιζω χαζος!! Αφου εισαι ευαισθητουλα... Α, και εννοειται πως δεν ανηκεις στο μπουγιο!! Εσυ εισαι ξεχωριστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :nono:εγω δεν ανηκω σε αυτες τις ολες... και δεν ειμαι ιδια με αυτο το καραγκιοζιλικι που κυκλοφωρει.... καθολου δε με ξερεις θα σε χωρισω.. Click για ανάπτυξη... Σε ξερω καλα μωρη, μην κοιτας που το παιζω χαζος!! Αφου εισαι ευαισθητουλα... Α, και εννοειται πως δεν ανηκεις στο μπουγιο!! Εσυ εισαι ξεχωριστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.