Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:06 Η Kotatsuneko: #5.841 14-09-09 03:06 Λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:10 Η Darkness έγραψε: #5.842 14-09-09 03:10 Αρχική Δημοσίευση από confusius: Ναι αλλά εγώ κούνα-κούνα έπαθα ναυτία! Και πλησιάζει σε λίγο η ώρα που θα γίνω κολοκύθα, οπότε λέω να σας αποχαιρετήσω και να σας ευχηθώ καλό κούνημα! Το πρωινό μου ξύπνημα μεσαααααααααααα Καληνυχτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα..:xixi: Τα λεμε αυριο.. Ουτε εγω κουνιεμαι αλλο, δεν μπορω :s ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: Πανω στην καψουρα μου με εκμεταλευτηκες και σου ειπα και που νοικιασα???δεν ειναι σωστο αυτο που κανεις φιλτατη:nono: ε δεν αντεξα και μου ηρθε ξαφνικο... μου πετας ενα''ειμαι ανωμαλη" και τι να βαλω με το μυαλο μου??....χθες αφησες κατι αλλα το φυλαξα και το επλυνα επισης..()...αλλη φορα να ερχεσαι η με καθαρα η να μη φορας καθολου!!! ......... ----------------------------------------- καληνυχτα κολοκυθα........... Click για ανάπτυξη... αγαπη σου ξανα ειπα πως δεν φορουσα εσωρουχα..-.-' αλλη ξεχασε εκει την βρ@κ@τσελ@... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:22 Ο thanous18: #5.843 14-09-09 03:22 μπαμ μπαμ σβησε μερικα μηνυματα γιατι το δικο μου δεν στελνεται ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Καληνυχτα..:xixi: Τα λεμε αυριο.. Ουτε εγω κουνιεμαι αλλο, δεν μπορω :s ----------------------------------------- αγαπη σου ξανα ειπα πως δεν φορουσα εσωρουχα..-.-' αλλη ξεχασε εκει την βρ@κ@τσελ@... Click για ανάπτυξη... ποια μωρε η μανα μου??αφου μονο εσυ εχεις πατησει το ποδι σου εκει μεσα για μια τοσο οργιαστικη νυχτα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:31 Η Darkness έγραψε: #5.844 14-09-09 03:31 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: μπαμ μπαμ σβησε μερικα μηνυματα γιατι το δικο μου δεν στελνεται ----------------------------------------- ποια μωρε η μανα μου??αφου μονο εσυ εχεις πατησει το ποδι σου εκει μεσα για μια τοσο οργιαστικη νυχτα.... Click για ανάπτυξη... :zilia: ελα τωρα..πες μου πως δεν περασες και καλα... ok..εσβησα..:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:35 Ο thanous18: #5.845 14-09-09 03:35 καλα ηταν αγαπη (αλλα εχω κανει και καλυτερο). αντε στο κρεβατι..... για νανι εννοειται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:40 Η Darkness έγραψε: #5.846 14-09-09 03:40 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: καλα ηταν αγαπη (αλλα εχω κανει και καλυτερο). αντε στο κρεβατι..... για νανι εννοειται... Click για ανάπτυξη... Στα τσακιδια.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: καλα ηταν αγαπη (αλλα εχω κανει και καλυτερο). αντε στο κρεβατι..... για νανι εννοειται... Click για ανάπτυξη... Πλακα κανω.. Καληνυχτα Θανο...!!! Καλη ξεκουραση..:xixi::xixi: Τα λεμε αυριο λοιπον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:05 Ο ledzeppelinick: #5.847 14-09-09 04:05 Is there anybody in here????:who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:08 Η Darkness έγραψε: #5.848 14-09-09 04:08 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Is there anybody in here????:who: Click για ανάπτυξη... no..:who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:10 Η fusebb έγραψε: #5.849 14-09-09 04:10 χαθηκαν ολοι..... ασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:12 Ο ledzeppelinick: #5.850 14-09-09 04:12 Καλησπερ/μεριζω λοιπον παιδες μιας και με υποδεχεστε με τοση προθυμια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:14 Η Darkness έγραψε: #5.851 14-09-09 04:14 Wolfie πες και εσυ ενα γεια βρε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:15 Η fusebb έγραψε: #5.852 14-09-09 04:15 καλησπερ/μερα και σε σενα λεπον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:16 Η Darkness έγραψε: #5.853 14-09-09 04:16 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Καλησπερ/μεριζω λοιπον παιδες μιας και με υποδεχεστε με τοση προθυμια... Click για ανάπτυξη... Γεια σου βρε Νικο...:xixi: Απλα εγω βαριεμαι λιγουλακι...:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:17 Η fusebb έγραψε: #5.854 14-09-09 04:17 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γεια σου βρε Νικο...:xixi: Απλα εγω βαριεμαι λιγουλακι...:fss: Click για ανάπτυξη... και να ησουν η μονη εδω μεσααα:pilot: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:22 Η Darkness έγραψε: #5.855 14-09-09 04:22 Αρχική Δημοσίευση από fusebb: και να ησουν η μονη εδω μεσααα:pilot: Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δαναη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:22 Ο ledzeppelinick: #5.856 14-09-09 04:22 Αρχική Δημοσίευση από fusebb: και να ησουν η μονη εδω μεσααα:pilot: Click για ανάπτυξη... Α δηλαδη επεσε βαρεμαρα στο ακροατηριο εε?? Και ηρθα με υπερενταση... Σημερα (χθες δηλαδη) ξυπνησα στις 2μιση το μεσημερι (με ξυπνητηρι) και μου λεει η μανα μου: ''Μπα?? Μας εκανες την τιμη πριν τις 4???''!!! Η φοιτητικη ζωη σ ολο της το μεγαλειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:24 Η fusebb έγραψε: #5.857 14-09-09 04:24 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γεια σου Δαναη... Click για ανάπτυξη... καλημερα Σοφια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:25 Η Darkness έγραψε: #5.858 14-09-09 04:25 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α δηλαδη επεσε βαρεμαρα στο ακροατηριο εε?? Και ηρθα με υπερενταση... Σημερα (χθες δηλαδη) ξυπνησα στις 2μιση το μεσημερι (με ξυπνητηρι) και μου λεει η μανα μου: ''Μπα?? Μας εκανες την τιμη πριν τις 4???''!!! Η φοιτητικη ζωη σ ολο της το μεγαλειο.. Click για ανάπτυξη... φοβερη η μαμα σου και η δικη μου τα ιδια τραβαει :fss::fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:26 Η fusebb έγραψε: #5.859 14-09-09 04:26 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α δηλαδη επεσε βαρεμαρα στο ακροατηριο εε?? Και ηρθα με υπερενταση... Σημερα (χθες δηλαδη) ξυπνησα στις 2μιση το μεσημερι (με ξυπνητηρι) και μου λεει η μανα μου: ''Μπα?? Μας εκανες την τιμη πριν τις 4???''!!! Η φοιτητικη ζωη σ ολο της το μεγαλειο.. Click για ανάπτυξη... βαρεμαρα δεν λες τιποτα.... και εδω μια απ τα ιδια ξυπναω κατα τις τρεις σχεδον καθε μερα..αλλα δεν μ λενε τπτ το εχουν χωνεψει πια το βραδυ βεβαια δεν μπορω να κλεισω ματι δεν εχει πλακα??------>:magic: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: φοβερη η μαμα σου και η δικη μου τα ιδια τραβαει :fss::fss: Click για ανάπτυξη... αμοιρες μαναδες.......λετε να ξενυχταγανε και αυτες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:36 Ο ledzeppelinick: #5.860 14-09-09 04:36 Αρχική Δημοσίευση από fusebb: βαρεμαρα δεν λες τιποτα.... και εδω μια απ τα ιδια ξυπναω κατα τις τρεις σχεδον καθε μερα..αλλα δεν μ λενε τπτ το εχουν χωνεψει πια το βραδυ βεβαια δεν μπορω να κλεισω ματι δεν εχει πλακα??------>:magic: ----------------------------------------- αμοιρες μαναδες.......λετε να ξενυχταγανε και αυτες?? Click για ανάπτυξη... Εμενα δυσκολευονται λιγο.. αλλα αρχη ειναι ακομα θα τους τακτοποιησω.. παντα ειχα πολλη ελευθερια γιατι με εμπιστυονταν αλλα 5 μερες τωρα δεν τρωω σπιτι... ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΠΛΑΚΑ!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!! ε ναι βρε πιστευω το εκαιγαν κ αυτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:10 Η Darkness έγραψε: #5.842 14-09-09 03:10 Αρχική Δημοσίευση από confusius: Ναι αλλά εγώ κούνα-κούνα έπαθα ναυτία! Και πλησιάζει σε λίγο η ώρα που θα γίνω κολοκύθα, οπότε λέω να σας αποχαιρετήσω και να σας ευχηθώ καλό κούνημα! Το πρωινό μου ξύπνημα μεσαααααααααααα Καληνυχτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα..:xixi: Τα λεμε αυριο.. Ουτε εγω κουνιεμαι αλλο, δεν μπορω :s ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: Πανω στην καψουρα μου με εκμεταλευτηκες και σου ειπα και που νοικιασα???δεν ειναι σωστο αυτο που κανεις φιλτατη:nono: ε δεν αντεξα και μου ηρθε ξαφνικο... μου πετας ενα''ειμαι ανωμαλη" και τι να βαλω με το μυαλο μου??....χθες αφησες κατι αλλα το φυλαξα και το επλυνα επισης..()...αλλη φορα να ερχεσαι η με καθαρα η να μη φορας καθολου!!! ......... ----------------------------------------- καληνυχτα κολοκυθα........... Click για ανάπτυξη... αγαπη σου ξανα ειπα πως δεν φορουσα εσωρουχα..-.-' αλλη ξεχασε εκει την βρ@κ@τσελ@... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:22 Ο thanous18: #5.843 14-09-09 03:22 μπαμ μπαμ σβησε μερικα μηνυματα γιατι το δικο μου δεν στελνεται ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Καληνυχτα..:xixi: Τα λεμε αυριο.. Ουτε εγω κουνιεμαι αλλο, δεν μπορω :s ----------------------------------------- αγαπη σου ξανα ειπα πως δεν φορουσα εσωρουχα..-.-' αλλη ξεχασε εκει την βρ@κ@τσελ@... Click για ανάπτυξη... ποια μωρε η μανα μου??αφου μονο εσυ εχεις πατησει το ποδι σου εκει μεσα για μια τοσο οργιαστικη νυχτα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:31 Η Darkness έγραψε: #5.844 14-09-09 03:31 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: μπαμ μπαμ σβησε μερικα μηνυματα γιατι το δικο μου δεν στελνεται ----------------------------------------- ποια μωρε η μανα μου??αφου μονο εσυ εχεις πατησει το ποδι σου εκει μεσα για μια τοσο οργιαστικη νυχτα.... Click για ανάπτυξη... :zilia: ελα τωρα..πες μου πως δεν περασες και καλα... ok..εσβησα..:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:35 Ο thanous18: #5.845 14-09-09 03:35 καλα ηταν αγαπη (αλλα εχω κανει και καλυτερο). αντε στο κρεβατι..... για νανι εννοειται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:40 Η Darkness έγραψε: #5.846 14-09-09 03:40 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: καλα ηταν αγαπη (αλλα εχω κανει και καλυτερο). αντε στο κρεβατι..... για νανι εννοειται... Click για ανάπτυξη... Στα τσακιδια.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: καλα ηταν αγαπη (αλλα εχω κανει και καλυτερο). αντε στο κρεβατι..... για νανι εννοειται... Click για ανάπτυξη... Πλακα κανω.. Καληνυχτα Θανο...!!! Καλη ξεκουραση..:xixi::xixi: Τα λεμε αυριο λοιπον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:05 Ο ledzeppelinick: #5.847 14-09-09 04:05 Is there anybody in here????:who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:08 Η Darkness έγραψε: #5.848 14-09-09 04:08 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Is there anybody in here????:who: Click για ανάπτυξη... no..:who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:10 Η fusebb έγραψε: #5.849 14-09-09 04:10 χαθηκαν ολοι..... ασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:12 Ο ledzeppelinick: #5.850 14-09-09 04:12 Καλησπερ/μεριζω λοιπον παιδες μιας και με υποδεχεστε με τοση προθυμια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:14 Η Darkness έγραψε: #5.851 14-09-09 04:14 Wolfie πες και εσυ ενα γεια βρε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:15 Η fusebb έγραψε: #5.852 14-09-09 04:15 καλησπερ/μερα και σε σενα λεπον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:16 Η Darkness έγραψε: #5.853 14-09-09 04:16 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Καλησπερ/μεριζω λοιπον παιδες μιας και με υποδεχεστε με τοση προθυμια... Click για ανάπτυξη... Γεια σου βρε Νικο...:xixi: Απλα εγω βαριεμαι λιγουλακι...:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:17 Η fusebb έγραψε: #5.854 14-09-09 04:17 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γεια σου βρε Νικο...:xixi: Απλα εγω βαριεμαι λιγουλακι...:fss: Click για ανάπτυξη... και να ησουν η μονη εδω μεσααα:pilot: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:22 Η Darkness έγραψε: #5.855 14-09-09 04:22 Αρχική Δημοσίευση από fusebb: και να ησουν η μονη εδω μεσααα:pilot: Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δαναη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:22 Ο ledzeppelinick: #5.856 14-09-09 04:22 Αρχική Δημοσίευση από fusebb: και να ησουν η μονη εδω μεσααα:pilot: Click για ανάπτυξη... Α δηλαδη επεσε βαρεμαρα στο ακροατηριο εε?? Και ηρθα με υπερενταση... Σημερα (χθες δηλαδη) ξυπνησα στις 2μιση το μεσημερι (με ξυπνητηρι) και μου λεει η μανα μου: ''Μπα?? Μας εκανες την τιμη πριν τις 4???''!!! Η φοιτητικη ζωη σ ολο της το μεγαλειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:24 Η fusebb έγραψε: #5.857 14-09-09 04:24 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γεια σου Δαναη... Click για ανάπτυξη... καλημερα Σοφια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:25 Η Darkness έγραψε: #5.858 14-09-09 04:25 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α δηλαδη επεσε βαρεμαρα στο ακροατηριο εε?? Και ηρθα με υπερενταση... Σημερα (χθες δηλαδη) ξυπνησα στις 2μιση το μεσημερι (με ξυπνητηρι) και μου λεει η μανα μου: ''Μπα?? Μας εκανες την τιμη πριν τις 4???''!!! Η φοιτητικη ζωη σ ολο της το μεγαλειο.. Click για ανάπτυξη... φοβερη η μαμα σου και η δικη μου τα ιδια τραβαει :fss::fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:26 Η fusebb έγραψε: #5.859 14-09-09 04:26 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α δηλαδη επεσε βαρεμαρα στο ακροατηριο εε?? Και ηρθα με υπερενταση... Σημερα (χθες δηλαδη) ξυπνησα στις 2μιση το μεσημερι (με ξυπνητηρι) και μου λεει η μανα μου: ''Μπα?? Μας εκανες την τιμη πριν τις 4???''!!! Η φοιτητικη ζωη σ ολο της το μεγαλειο.. Click για ανάπτυξη... βαρεμαρα δεν λες τιποτα.... και εδω μια απ τα ιδια ξυπναω κατα τις τρεις σχεδον καθε μερα..αλλα δεν μ λενε τπτ το εχουν χωνεψει πια το βραδυ βεβαια δεν μπορω να κλεισω ματι δεν εχει πλακα??------>:magic: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: φοβερη η μαμα σου και η δικη μου τα ιδια τραβαει :fss::fss: Click για ανάπτυξη... αμοιρες μαναδες.......λετε να ξενυχταγανε και αυτες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:36 Ο ledzeppelinick: #5.860 14-09-09 04:36 Αρχική Δημοσίευση από fusebb: βαρεμαρα δεν λες τιποτα.... και εδω μια απ τα ιδια ξυπναω κατα τις τρεις σχεδον καθε μερα..αλλα δεν μ λενε τπτ το εχουν χωνεψει πια το βραδυ βεβαια δεν μπορω να κλεισω ματι δεν εχει πλακα??------>:magic: ----------------------------------------- αμοιρες μαναδες.......λετε να ξενυχταγανε και αυτες?? Click για ανάπτυξη... Εμενα δυσκολευονται λιγο.. αλλα αρχη ειναι ακομα θα τους τακτοποιησω.. παντα ειχα πολλη ελευθερια γιατι με εμπιστυονταν αλλα 5 μερες τωρα δεν τρωω σπιτι... ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΠΛΑΚΑ!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!! ε ναι βρε πιστευω το εκαιγαν κ αυτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από confusius: Ναι αλλά εγώ κούνα-κούνα έπαθα ναυτία! Και πλησιάζει σε λίγο η ώρα που θα γίνω κολοκύθα, οπότε λέω να σας αποχαιρετήσω και να σας ευχηθώ καλό κούνημα! Το πρωινό μου ξύπνημα μεσαααααααααααα Καληνυχτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα..:xixi: Τα λεμε αυριο.. Ουτε εγω κουνιεμαι αλλο, δεν μπορω :s ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: Πανω στην καψουρα μου με εκμεταλευτηκες και σου ειπα και που νοικιασα???δεν ειναι σωστο αυτο που κανεις φιλτατη:nono: ε δεν αντεξα και μου ηρθε ξαφνικο... μου πετας ενα''ειμαι ανωμαλη" και τι να βαλω με το μυαλο μου??....χθες αφησες κατι αλλα το φυλαξα και το επλυνα επισης..()...αλλη φορα να ερχεσαι η με καθαρα η να μη φορας καθολου!!! ......... ----------------------------------------- καληνυχτα κολοκυθα........... Click για ανάπτυξη... αγαπη σου ξανα ειπα πως δεν φορουσα εσωρουχα..-.-' αλλη ξεχασε εκει την βρ@κ@τσελ@... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:22 Ο thanous18: #5.843 14-09-09 03:22 μπαμ μπαμ σβησε μερικα μηνυματα γιατι το δικο μου δεν στελνεται ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Καληνυχτα..:xixi: Τα λεμε αυριο.. Ουτε εγω κουνιεμαι αλλο, δεν μπορω :s ----------------------------------------- αγαπη σου ξανα ειπα πως δεν φορουσα εσωρουχα..-.-' αλλη ξεχασε εκει την βρ@κ@τσελ@... Click για ανάπτυξη... ποια μωρε η μανα μου??αφου μονο εσυ εχεις πατησει το ποδι σου εκει μεσα για μια τοσο οργιαστικη νυχτα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:31 Η Darkness έγραψε: #5.844 14-09-09 03:31 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: μπαμ μπαμ σβησε μερικα μηνυματα γιατι το δικο μου δεν στελνεται ----------------------------------------- ποια μωρε η μανα μου??αφου μονο εσυ εχεις πατησει το ποδι σου εκει μεσα για μια τοσο οργιαστικη νυχτα.... Click για ανάπτυξη... :zilia: ελα τωρα..πες μου πως δεν περασες και καλα... ok..εσβησα..:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:35 Ο thanous18: #5.845 14-09-09 03:35 καλα ηταν αγαπη (αλλα εχω κανει και καλυτερο). αντε στο κρεβατι..... για νανι εννοειται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:40 Η Darkness έγραψε: #5.846 14-09-09 03:40 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: καλα ηταν αγαπη (αλλα εχω κανει και καλυτερο). αντε στο κρεβατι..... για νανι εννοειται... Click για ανάπτυξη... Στα τσακιδια.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: καλα ηταν αγαπη (αλλα εχω κανει και καλυτερο). αντε στο κρεβατι..... για νανι εννοειται... Click για ανάπτυξη... Πλακα κανω.. Καληνυχτα Θανο...!!! Καλη ξεκουραση..:xixi::xixi: Τα λεμε αυριο λοιπον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:05 Ο ledzeppelinick: #5.847 14-09-09 04:05 Is there anybody in here????:who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:08 Η Darkness έγραψε: #5.848 14-09-09 04:08 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Is there anybody in here????:who: Click για ανάπτυξη... no..:who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:10 Η fusebb έγραψε: #5.849 14-09-09 04:10 χαθηκαν ολοι..... ασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:12 Ο ledzeppelinick: #5.850 14-09-09 04:12 Καλησπερ/μεριζω λοιπον παιδες μιας και με υποδεχεστε με τοση προθυμια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:14 Η Darkness έγραψε: #5.851 14-09-09 04:14 Wolfie πες και εσυ ενα γεια βρε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:15 Η fusebb έγραψε: #5.852 14-09-09 04:15 καλησπερ/μερα και σε σενα λεπον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:16 Η Darkness έγραψε: #5.853 14-09-09 04:16 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Καλησπερ/μεριζω λοιπον παιδες μιας και με υποδεχεστε με τοση προθυμια... Click για ανάπτυξη... Γεια σου βρε Νικο...:xixi: Απλα εγω βαριεμαι λιγουλακι...:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:17 Η fusebb έγραψε: #5.854 14-09-09 04:17 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γεια σου βρε Νικο...:xixi: Απλα εγω βαριεμαι λιγουλακι...:fss: Click για ανάπτυξη... και να ησουν η μονη εδω μεσααα:pilot: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:22 Η Darkness έγραψε: #5.855 14-09-09 04:22 Αρχική Δημοσίευση από fusebb: και να ησουν η μονη εδω μεσααα:pilot: Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δαναη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:22 Ο ledzeppelinick: #5.856 14-09-09 04:22 Αρχική Δημοσίευση από fusebb: και να ησουν η μονη εδω μεσααα:pilot: Click για ανάπτυξη... Α δηλαδη επεσε βαρεμαρα στο ακροατηριο εε?? Και ηρθα με υπερενταση... Σημερα (χθες δηλαδη) ξυπνησα στις 2μιση το μεσημερι (με ξυπνητηρι) και μου λεει η μανα μου: ''Μπα?? Μας εκανες την τιμη πριν τις 4???''!!! Η φοιτητικη ζωη σ ολο της το μεγαλειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:24 Η fusebb έγραψε: #5.857 14-09-09 04:24 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γεια σου Δαναη... Click για ανάπτυξη... καλημερα Σοφια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:25 Η Darkness έγραψε: #5.858 14-09-09 04:25 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α δηλαδη επεσε βαρεμαρα στο ακροατηριο εε?? Και ηρθα με υπερενταση... Σημερα (χθες δηλαδη) ξυπνησα στις 2μιση το μεσημερι (με ξυπνητηρι) και μου λεει η μανα μου: ''Μπα?? Μας εκανες την τιμη πριν τις 4???''!!! Η φοιτητικη ζωη σ ολο της το μεγαλειο.. Click για ανάπτυξη... φοβερη η μαμα σου και η δικη μου τα ιδια τραβαει :fss::fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:26 Η fusebb έγραψε: #5.859 14-09-09 04:26 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α δηλαδη επεσε βαρεμαρα στο ακροατηριο εε?? Και ηρθα με υπερενταση... Σημερα (χθες δηλαδη) ξυπνησα στις 2μιση το μεσημερι (με ξυπνητηρι) και μου λεει η μανα μου: ''Μπα?? Μας εκανες την τιμη πριν τις 4???''!!! Η φοιτητικη ζωη σ ολο της το μεγαλειο.. Click για ανάπτυξη... βαρεμαρα δεν λες τιποτα.... και εδω μια απ τα ιδια ξυπναω κατα τις τρεις σχεδον καθε μερα..αλλα δεν μ λενε τπτ το εχουν χωνεψει πια το βραδυ βεβαια δεν μπορω να κλεισω ματι δεν εχει πλακα??------>:magic: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: φοβερη η μαμα σου και η δικη μου τα ιδια τραβαει :fss::fss: Click για ανάπτυξη... αμοιρες μαναδες.......λετε να ξενυχταγανε και αυτες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:36 Ο ledzeppelinick: #5.860 14-09-09 04:36 Αρχική Δημοσίευση από fusebb: βαρεμαρα δεν λες τιποτα.... και εδω μια απ τα ιδια ξυπναω κατα τις τρεις σχεδον καθε μερα..αλλα δεν μ λενε τπτ το εχουν χωνεψει πια το βραδυ βεβαια δεν μπορω να κλεισω ματι δεν εχει πλακα??------>:magic: ----------------------------------------- αμοιρες μαναδες.......λετε να ξενυχταγανε και αυτες?? Click για ανάπτυξη... Εμενα δυσκολευονται λιγο.. αλλα αρχη ειναι ακομα θα τους τακτοποιησω.. παντα ειχα πολλη ελευθερια γιατι με εμπιστυονταν αλλα 5 μερες τωρα δεν τρωω σπιτι... ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΠΛΑΚΑ!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!! ε ναι βρε πιστευω το εκαιγαν κ αυτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μπαμ μπαμ σβησε μερικα μηνυματα γιατι το δικο μου δεν στελνεται ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Καληνυχτα..:xixi: Τα λεμε αυριο.. Ουτε εγω κουνιεμαι αλλο, δεν μπορω :s ----------------------------------------- αγαπη σου ξανα ειπα πως δεν φορουσα εσωρουχα..-.-' αλλη ξεχασε εκει την βρ@κ@τσελ@... Click για ανάπτυξη... ποια μωρε η μανα μου??αφου μονο εσυ εχεις πατησει το ποδι σου εκει μεσα για μια τοσο οργιαστικη νυχτα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:31 Η Darkness έγραψε: #5.844 14-09-09 03:31 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: μπαμ μπαμ σβησε μερικα μηνυματα γιατι το δικο μου δεν στελνεται ----------------------------------------- ποια μωρε η μανα μου??αφου μονο εσυ εχεις πατησει το ποδι σου εκει μεσα για μια τοσο οργιαστικη νυχτα.... Click για ανάπτυξη... :zilia: ελα τωρα..πες μου πως δεν περασες και καλα... ok..εσβησα..:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:35 Ο thanous18: #5.845 14-09-09 03:35 καλα ηταν αγαπη (αλλα εχω κανει και καλυτερο). αντε στο κρεβατι..... για νανι εννοειται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:40 Η Darkness έγραψε: #5.846 14-09-09 03:40 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: καλα ηταν αγαπη (αλλα εχω κανει και καλυτερο). αντε στο κρεβατι..... για νανι εννοειται... Click για ανάπτυξη... Στα τσακιδια.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: καλα ηταν αγαπη (αλλα εχω κανει και καλυτερο). αντε στο κρεβατι..... για νανι εννοειται... Click για ανάπτυξη... Πλακα κανω.. Καληνυχτα Θανο...!!! Καλη ξεκουραση..:xixi::xixi: Τα λεμε αυριο λοιπον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:05 Ο ledzeppelinick: #5.847 14-09-09 04:05 Is there anybody in here????:who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:08 Η Darkness έγραψε: #5.848 14-09-09 04:08 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Is there anybody in here????:who: Click για ανάπτυξη... no..:who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:10 Η fusebb έγραψε: #5.849 14-09-09 04:10 χαθηκαν ολοι..... ασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:12 Ο ledzeppelinick: #5.850 14-09-09 04:12 Καλησπερ/μεριζω λοιπον παιδες μιας και με υποδεχεστε με τοση προθυμια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:14 Η Darkness έγραψε: #5.851 14-09-09 04:14 Wolfie πες και εσυ ενα γεια βρε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:15 Η fusebb έγραψε: #5.852 14-09-09 04:15 καλησπερ/μερα και σε σενα λεπον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:16 Η Darkness έγραψε: #5.853 14-09-09 04:16 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Καλησπερ/μεριζω λοιπον παιδες μιας και με υποδεχεστε με τοση προθυμια... Click για ανάπτυξη... Γεια σου βρε Νικο...:xixi: Απλα εγω βαριεμαι λιγουλακι...:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:17 Η fusebb έγραψε: #5.854 14-09-09 04:17 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γεια σου βρε Νικο...:xixi: Απλα εγω βαριεμαι λιγουλακι...:fss: Click για ανάπτυξη... και να ησουν η μονη εδω μεσααα:pilot: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:22 Η Darkness έγραψε: #5.855 14-09-09 04:22 Αρχική Δημοσίευση από fusebb: και να ησουν η μονη εδω μεσααα:pilot: Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δαναη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:22 Ο ledzeppelinick: #5.856 14-09-09 04:22 Αρχική Δημοσίευση από fusebb: και να ησουν η μονη εδω μεσααα:pilot: Click για ανάπτυξη... Α δηλαδη επεσε βαρεμαρα στο ακροατηριο εε?? Και ηρθα με υπερενταση... Σημερα (χθες δηλαδη) ξυπνησα στις 2μιση το μεσημερι (με ξυπνητηρι) και μου λεει η μανα μου: ''Μπα?? Μας εκανες την τιμη πριν τις 4???''!!! Η φοιτητικη ζωη σ ολο της το μεγαλειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:24 Η fusebb έγραψε: #5.857 14-09-09 04:24 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γεια σου Δαναη... Click για ανάπτυξη... καλημερα Σοφια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:25 Η Darkness έγραψε: #5.858 14-09-09 04:25 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α δηλαδη επεσε βαρεμαρα στο ακροατηριο εε?? Και ηρθα με υπερενταση... Σημερα (χθες δηλαδη) ξυπνησα στις 2μιση το μεσημερι (με ξυπνητηρι) και μου λεει η μανα μου: ''Μπα?? Μας εκανες την τιμη πριν τις 4???''!!! Η φοιτητικη ζωη σ ολο της το μεγαλειο.. Click για ανάπτυξη... φοβερη η μαμα σου και η δικη μου τα ιδια τραβαει :fss::fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:26 Η fusebb έγραψε: #5.859 14-09-09 04:26 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α δηλαδη επεσε βαρεμαρα στο ακροατηριο εε?? Και ηρθα με υπερενταση... Σημερα (χθες δηλαδη) ξυπνησα στις 2μιση το μεσημερι (με ξυπνητηρι) και μου λεει η μανα μου: ''Μπα?? Μας εκανες την τιμη πριν τις 4???''!!! Η φοιτητικη ζωη σ ολο της το μεγαλειο.. Click για ανάπτυξη... βαρεμαρα δεν λες τιποτα.... και εδω μια απ τα ιδια ξυπναω κατα τις τρεις σχεδον καθε μερα..αλλα δεν μ λενε τπτ το εχουν χωνεψει πια το βραδυ βεβαια δεν μπορω να κλεισω ματι δεν εχει πλακα??------>:magic: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: φοβερη η μαμα σου και η δικη μου τα ιδια τραβαει :fss::fss: Click για ανάπτυξη... αμοιρες μαναδες.......λετε να ξενυχταγανε και αυτες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:36 Ο ledzeppelinick: #5.860 14-09-09 04:36 Αρχική Δημοσίευση από fusebb: βαρεμαρα δεν λες τιποτα.... και εδω μια απ τα ιδια ξυπναω κατα τις τρεις σχεδον καθε μερα..αλλα δεν μ λενε τπτ το εχουν χωνεψει πια το βραδυ βεβαια δεν μπορω να κλεισω ματι δεν εχει πλακα??------>:magic: ----------------------------------------- αμοιρες μαναδες.......λετε να ξενυχταγανε και αυτες?? Click για ανάπτυξη... Εμενα δυσκολευονται λιγο.. αλλα αρχη ειναι ακομα θα τους τακτοποιησω.. παντα ειχα πολλη ελευθερια γιατι με εμπιστυονταν αλλα 5 μερες τωρα δεν τρωω σπιτι... ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΠΛΑΚΑ!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!! ε ναι βρε πιστευω το εκαιγαν κ αυτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από thanous18: μπαμ μπαμ σβησε μερικα μηνυματα γιατι το δικο μου δεν στελνεται ----------------------------------------- ποια μωρε η μανα μου??αφου μονο εσυ εχεις πατησει το ποδι σου εκει μεσα για μια τοσο οργιαστικη νυχτα.... Click για ανάπτυξη... :zilia: ελα τωρα..πες μου πως δεν περασες και καλα... ok..εσβησα..:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:35 Ο thanous18: #5.845 14-09-09 03:35 καλα ηταν αγαπη (αλλα εχω κανει και καλυτερο). αντε στο κρεβατι..... για νανι εννοειται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:40 Η Darkness έγραψε: #5.846 14-09-09 03:40 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: καλα ηταν αγαπη (αλλα εχω κανει και καλυτερο). αντε στο κρεβατι..... για νανι εννοειται... Click για ανάπτυξη... Στα τσακιδια.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: καλα ηταν αγαπη (αλλα εχω κανει και καλυτερο). αντε στο κρεβατι..... για νανι εννοειται... Click για ανάπτυξη... Πλακα κανω.. Καληνυχτα Θανο...!!! Καλη ξεκουραση..:xixi::xixi: Τα λεμε αυριο λοιπον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:05 Ο ledzeppelinick: #5.847 14-09-09 04:05 Is there anybody in here????:who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:08 Η Darkness έγραψε: #5.848 14-09-09 04:08 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Is there anybody in here????:who: Click για ανάπτυξη... no..:who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:10 Η fusebb έγραψε: #5.849 14-09-09 04:10 χαθηκαν ολοι..... ασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:12 Ο ledzeppelinick: #5.850 14-09-09 04:12 Καλησπερ/μεριζω λοιπον παιδες μιας και με υποδεχεστε με τοση προθυμια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:14 Η Darkness έγραψε: #5.851 14-09-09 04:14 Wolfie πες και εσυ ενα γεια βρε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:15 Η fusebb έγραψε: #5.852 14-09-09 04:15 καλησπερ/μερα και σε σενα λεπον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:16 Η Darkness έγραψε: #5.853 14-09-09 04:16 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Καλησπερ/μεριζω λοιπον παιδες μιας και με υποδεχεστε με τοση προθυμια... Click για ανάπτυξη... Γεια σου βρε Νικο...:xixi: Απλα εγω βαριεμαι λιγουλακι...:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:17 Η fusebb έγραψε: #5.854 14-09-09 04:17 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γεια σου βρε Νικο...:xixi: Απλα εγω βαριεμαι λιγουλακι...:fss: Click για ανάπτυξη... και να ησουν η μονη εδω μεσααα:pilot: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:22 Η Darkness έγραψε: #5.855 14-09-09 04:22 Αρχική Δημοσίευση από fusebb: και να ησουν η μονη εδω μεσααα:pilot: Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δαναη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:22 Ο ledzeppelinick: #5.856 14-09-09 04:22 Αρχική Δημοσίευση από fusebb: και να ησουν η μονη εδω μεσααα:pilot: Click για ανάπτυξη... Α δηλαδη επεσε βαρεμαρα στο ακροατηριο εε?? Και ηρθα με υπερενταση... Σημερα (χθες δηλαδη) ξυπνησα στις 2μιση το μεσημερι (με ξυπνητηρι) και μου λεει η μανα μου: ''Μπα?? Μας εκανες την τιμη πριν τις 4???''!!! Η φοιτητικη ζωη σ ολο της το μεγαλειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:24 Η fusebb έγραψε: #5.857 14-09-09 04:24 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γεια σου Δαναη... Click για ανάπτυξη... καλημερα Σοφια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:25 Η Darkness έγραψε: #5.858 14-09-09 04:25 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α δηλαδη επεσε βαρεμαρα στο ακροατηριο εε?? Και ηρθα με υπερενταση... Σημερα (χθες δηλαδη) ξυπνησα στις 2μιση το μεσημερι (με ξυπνητηρι) και μου λεει η μανα μου: ''Μπα?? Μας εκανες την τιμη πριν τις 4???''!!! Η φοιτητικη ζωη σ ολο της το μεγαλειο.. Click για ανάπτυξη... φοβερη η μαμα σου και η δικη μου τα ιδια τραβαει :fss::fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:26 Η fusebb έγραψε: #5.859 14-09-09 04:26 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α δηλαδη επεσε βαρεμαρα στο ακροατηριο εε?? Και ηρθα με υπερενταση... Σημερα (χθες δηλαδη) ξυπνησα στις 2μιση το μεσημερι (με ξυπνητηρι) και μου λεει η μανα μου: ''Μπα?? Μας εκανες την τιμη πριν τις 4???''!!! Η φοιτητικη ζωη σ ολο της το μεγαλειο.. Click για ανάπτυξη... βαρεμαρα δεν λες τιποτα.... και εδω μια απ τα ιδια ξυπναω κατα τις τρεις σχεδον καθε μερα..αλλα δεν μ λενε τπτ το εχουν χωνεψει πια το βραδυ βεβαια δεν μπορω να κλεισω ματι δεν εχει πλακα??------>:magic: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: φοβερη η μαμα σου και η δικη μου τα ιδια τραβαει :fss::fss: Click για ανάπτυξη... αμοιρες μαναδες.......λετε να ξενυχταγανε και αυτες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:36 Ο ledzeppelinick: #5.860 14-09-09 04:36 Αρχική Δημοσίευση από fusebb: βαρεμαρα δεν λες τιποτα.... και εδω μια απ τα ιδια ξυπναω κατα τις τρεις σχεδον καθε μερα..αλλα δεν μ λενε τπτ το εχουν χωνεψει πια το βραδυ βεβαια δεν μπορω να κλεισω ματι δεν εχει πλακα??------>:magic: ----------------------------------------- αμοιρες μαναδες.......λετε να ξενυχταγανε και αυτες?? Click για ανάπτυξη... Εμενα δυσκολευονται λιγο.. αλλα αρχη ειναι ακομα θα τους τακτοποιησω.. παντα ειχα πολλη ελευθερια γιατι με εμπιστυονταν αλλα 5 μερες τωρα δεν τρωω σπιτι... ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΠΛΑΚΑ!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!! ε ναι βρε πιστευω το εκαιγαν κ αυτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλα ηταν αγαπη (αλλα εχω κανει και καλυτερο). αντε στο κρεβατι..... για νανι εννοειται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:40 Η Darkness έγραψε: #5.846 14-09-09 03:40 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: καλα ηταν αγαπη (αλλα εχω κανει και καλυτερο). αντε στο κρεβατι..... για νανι εννοειται... Click για ανάπτυξη... Στα τσακιδια.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: καλα ηταν αγαπη (αλλα εχω κανει και καλυτερο). αντε στο κρεβατι..... για νανι εννοειται... Click για ανάπτυξη... Πλακα κανω.. Καληνυχτα Θανο...!!! Καλη ξεκουραση..:xixi::xixi: Τα λεμε αυριο λοιπον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:05 Ο ledzeppelinick: #5.847 14-09-09 04:05 Is there anybody in here????:who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:08 Η Darkness έγραψε: #5.848 14-09-09 04:08 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Is there anybody in here????:who: Click για ανάπτυξη... no..:who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:10 Η fusebb έγραψε: #5.849 14-09-09 04:10 χαθηκαν ολοι..... ασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:12 Ο ledzeppelinick: #5.850 14-09-09 04:12 Καλησπερ/μεριζω λοιπον παιδες μιας και με υποδεχεστε με τοση προθυμια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:14 Η Darkness έγραψε: #5.851 14-09-09 04:14 Wolfie πες και εσυ ενα γεια βρε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:15 Η fusebb έγραψε: #5.852 14-09-09 04:15 καλησπερ/μερα και σε σενα λεπον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:16 Η Darkness έγραψε: #5.853 14-09-09 04:16 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Καλησπερ/μεριζω λοιπον παιδες μιας και με υποδεχεστε με τοση προθυμια... Click για ανάπτυξη... Γεια σου βρε Νικο...:xixi: Απλα εγω βαριεμαι λιγουλακι...:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:17 Η fusebb έγραψε: #5.854 14-09-09 04:17 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γεια σου βρε Νικο...:xixi: Απλα εγω βαριεμαι λιγουλακι...:fss: Click για ανάπτυξη... και να ησουν η μονη εδω μεσααα:pilot: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:22 Η Darkness έγραψε: #5.855 14-09-09 04:22 Αρχική Δημοσίευση από fusebb: και να ησουν η μονη εδω μεσααα:pilot: Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δαναη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:22 Ο ledzeppelinick: #5.856 14-09-09 04:22 Αρχική Δημοσίευση από fusebb: και να ησουν η μονη εδω μεσααα:pilot: Click για ανάπτυξη... Α δηλαδη επεσε βαρεμαρα στο ακροατηριο εε?? Και ηρθα με υπερενταση... Σημερα (χθες δηλαδη) ξυπνησα στις 2μιση το μεσημερι (με ξυπνητηρι) και μου λεει η μανα μου: ''Μπα?? Μας εκανες την τιμη πριν τις 4???''!!! Η φοιτητικη ζωη σ ολο της το μεγαλειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:24 Η fusebb έγραψε: #5.857 14-09-09 04:24 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γεια σου Δαναη... Click για ανάπτυξη... καλημερα Σοφια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:25 Η Darkness έγραψε: #5.858 14-09-09 04:25 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α δηλαδη επεσε βαρεμαρα στο ακροατηριο εε?? Και ηρθα με υπερενταση... Σημερα (χθες δηλαδη) ξυπνησα στις 2μιση το μεσημερι (με ξυπνητηρι) και μου λεει η μανα μου: ''Μπα?? Μας εκανες την τιμη πριν τις 4???''!!! Η φοιτητικη ζωη σ ολο της το μεγαλειο.. Click για ανάπτυξη... φοβερη η μαμα σου και η δικη μου τα ιδια τραβαει :fss::fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:26 Η fusebb έγραψε: #5.859 14-09-09 04:26 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α δηλαδη επεσε βαρεμαρα στο ακροατηριο εε?? Και ηρθα με υπερενταση... Σημερα (χθες δηλαδη) ξυπνησα στις 2μιση το μεσημερι (με ξυπνητηρι) και μου λεει η μανα μου: ''Μπα?? Μας εκανες την τιμη πριν τις 4???''!!! Η φοιτητικη ζωη σ ολο της το μεγαλειο.. Click για ανάπτυξη... βαρεμαρα δεν λες τιποτα.... και εδω μια απ τα ιδια ξυπναω κατα τις τρεις σχεδον καθε μερα..αλλα δεν μ λενε τπτ το εχουν χωνεψει πια το βραδυ βεβαια δεν μπορω να κλεισω ματι δεν εχει πλακα??------>:magic: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: φοβερη η μαμα σου και η δικη μου τα ιδια τραβαει :fss::fss: Click για ανάπτυξη... αμοιρες μαναδες.......λετε να ξενυχταγανε και αυτες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:36 Ο ledzeppelinick: #5.860 14-09-09 04:36 Αρχική Δημοσίευση από fusebb: βαρεμαρα δεν λες τιποτα.... και εδω μια απ τα ιδια ξυπναω κατα τις τρεις σχεδον καθε μερα..αλλα δεν μ λενε τπτ το εχουν χωνεψει πια το βραδυ βεβαια δεν μπορω να κλεισω ματι δεν εχει πλακα??------>:magic: ----------------------------------------- αμοιρες μαναδες.......λετε να ξενυχταγανε και αυτες?? Click για ανάπτυξη... Εμενα δυσκολευονται λιγο.. αλλα αρχη ειναι ακομα θα τους τακτοποιησω.. παντα ειχα πολλη ελευθερια γιατι με εμπιστυονταν αλλα 5 μερες τωρα δεν τρωω σπιτι... ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΠΛΑΚΑ!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!! ε ναι βρε πιστευω το εκαιγαν κ αυτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από thanous18: καλα ηταν αγαπη (αλλα εχω κανει και καλυτερο). αντε στο κρεβατι..... για νανι εννοειται... Click για ανάπτυξη... Στα τσακιδια.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: καλα ηταν αγαπη (αλλα εχω κανει και καλυτερο). αντε στο κρεβατι..... για νανι εννοειται... Click για ανάπτυξη... Πλακα κανω.. Καληνυχτα Θανο...!!! Καλη ξεκουραση..:xixi::xixi: Τα λεμε αυριο λοιπον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:05 Ο ledzeppelinick: #5.847 14-09-09 04:05 Is there anybody in here????:who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:08 Η Darkness έγραψε: #5.848 14-09-09 04:08 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Is there anybody in here????:who: Click για ανάπτυξη... no..:who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:10 Η fusebb έγραψε: #5.849 14-09-09 04:10 χαθηκαν ολοι..... ασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:12 Ο ledzeppelinick: #5.850 14-09-09 04:12 Καλησπερ/μεριζω λοιπον παιδες μιας και με υποδεχεστε με τοση προθυμια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:14 Η Darkness έγραψε: #5.851 14-09-09 04:14 Wolfie πες και εσυ ενα γεια βρε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:15 Η fusebb έγραψε: #5.852 14-09-09 04:15 καλησπερ/μερα και σε σενα λεπον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:16 Η Darkness έγραψε: #5.853 14-09-09 04:16 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Καλησπερ/μεριζω λοιπον παιδες μιας και με υποδεχεστε με τοση προθυμια... Click για ανάπτυξη... Γεια σου βρε Νικο...:xixi: Απλα εγω βαριεμαι λιγουλακι...:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:17 Η fusebb έγραψε: #5.854 14-09-09 04:17 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γεια σου βρε Νικο...:xixi: Απλα εγω βαριεμαι λιγουλακι...:fss: Click για ανάπτυξη... και να ησουν η μονη εδω μεσααα:pilot: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:22 Η Darkness έγραψε: #5.855 14-09-09 04:22 Αρχική Δημοσίευση από fusebb: και να ησουν η μονη εδω μεσααα:pilot: Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δαναη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:22 Ο ledzeppelinick: #5.856 14-09-09 04:22 Αρχική Δημοσίευση από fusebb: και να ησουν η μονη εδω μεσααα:pilot: Click για ανάπτυξη... Α δηλαδη επεσε βαρεμαρα στο ακροατηριο εε?? Και ηρθα με υπερενταση... Σημερα (χθες δηλαδη) ξυπνησα στις 2μιση το μεσημερι (με ξυπνητηρι) και μου λεει η μανα μου: ''Μπα?? Μας εκανες την τιμη πριν τις 4???''!!! Η φοιτητικη ζωη σ ολο της το μεγαλειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:24 Η fusebb έγραψε: #5.857 14-09-09 04:24 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γεια σου Δαναη... Click για ανάπτυξη... καλημερα Σοφια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:25 Η Darkness έγραψε: #5.858 14-09-09 04:25 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α δηλαδη επεσε βαρεμαρα στο ακροατηριο εε?? Και ηρθα με υπερενταση... Σημερα (χθες δηλαδη) ξυπνησα στις 2μιση το μεσημερι (με ξυπνητηρι) και μου λεει η μανα μου: ''Μπα?? Μας εκανες την τιμη πριν τις 4???''!!! Η φοιτητικη ζωη σ ολο της το μεγαλειο.. Click για ανάπτυξη... φοβερη η μαμα σου και η δικη μου τα ιδια τραβαει :fss::fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:26 Η fusebb έγραψε: #5.859 14-09-09 04:26 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α δηλαδη επεσε βαρεμαρα στο ακροατηριο εε?? Και ηρθα με υπερενταση... Σημερα (χθες δηλαδη) ξυπνησα στις 2μιση το μεσημερι (με ξυπνητηρι) και μου λεει η μανα μου: ''Μπα?? Μας εκανες την τιμη πριν τις 4???''!!! Η φοιτητικη ζωη σ ολο της το μεγαλειο.. Click για ανάπτυξη... βαρεμαρα δεν λες τιποτα.... και εδω μια απ τα ιδια ξυπναω κατα τις τρεις σχεδον καθε μερα..αλλα δεν μ λενε τπτ το εχουν χωνεψει πια το βραδυ βεβαια δεν μπορω να κλεισω ματι δεν εχει πλακα??------>:magic: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: φοβερη η μαμα σου και η δικη μου τα ιδια τραβαει :fss::fss: Click για ανάπτυξη... αμοιρες μαναδες.......λετε να ξενυχταγανε και αυτες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:36 Ο ledzeppelinick: #5.860 14-09-09 04:36 Αρχική Δημοσίευση από fusebb: βαρεμαρα δεν λες τιποτα.... και εδω μια απ τα ιδια ξυπναω κατα τις τρεις σχεδον καθε μερα..αλλα δεν μ λενε τπτ το εχουν χωνεψει πια το βραδυ βεβαια δεν μπορω να κλεισω ματι δεν εχει πλακα??------>:magic: ----------------------------------------- αμοιρες μαναδες.......λετε να ξενυχταγανε και αυτες?? Click για ανάπτυξη... Εμενα δυσκολευονται λιγο.. αλλα αρχη ειναι ακομα θα τους τακτοποιησω.. παντα ειχα πολλη ελευθερια γιατι με εμπιστυονταν αλλα 5 μερες τωρα δεν τρωω σπιτι... ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΠΛΑΚΑ!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!! ε ναι βρε πιστευω το εκαιγαν κ αυτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Is there anybody in here????:who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:08 Η Darkness έγραψε: #5.848 14-09-09 04:08 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Is there anybody in here????:who: Click για ανάπτυξη... no..:who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:10 Η fusebb έγραψε: #5.849 14-09-09 04:10 χαθηκαν ολοι..... ασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:12 Ο ledzeppelinick: #5.850 14-09-09 04:12 Καλησπερ/μεριζω λοιπον παιδες μιας και με υποδεχεστε με τοση προθυμια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:14 Η Darkness έγραψε: #5.851 14-09-09 04:14 Wolfie πες και εσυ ενα γεια βρε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:15 Η fusebb έγραψε: #5.852 14-09-09 04:15 καλησπερ/μερα και σε σενα λεπον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:16 Η Darkness έγραψε: #5.853 14-09-09 04:16 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Καλησπερ/μεριζω λοιπον παιδες μιας και με υποδεχεστε με τοση προθυμια... Click για ανάπτυξη... Γεια σου βρε Νικο...:xixi: Απλα εγω βαριεμαι λιγουλακι...:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:17 Η fusebb έγραψε: #5.854 14-09-09 04:17 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γεια σου βρε Νικο...:xixi: Απλα εγω βαριεμαι λιγουλακι...:fss: Click για ανάπτυξη... και να ησουν η μονη εδω μεσααα:pilot: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:22 Η Darkness έγραψε: #5.855 14-09-09 04:22 Αρχική Δημοσίευση από fusebb: και να ησουν η μονη εδω μεσααα:pilot: Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δαναη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:22 Ο ledzeppelinick: #5.856 14-09-09 04:22 Αρχική Δημοσίευση από fusebb: και να ησουν η μονη εδω μεσααα:pilot: Click για ανάπτυξη... Α δηλαδη επεσε βαρεμαρα στο ακροατηριο εε?? Και ηρθα με υπερενταση... Σημερα (χθες δηλαδη) ξυπνησα στις 2μιση το μεσημερι (με ξυπνητηρι) και μου λεει η μανα μου: ''Μπα?? Μας εκανες την τιμη πριν τις 4???''!!! Η φοιτητικη ζωη σ ολο της το μεγαλειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:24 Η fusebb έγραψε: #5.857 14-09-09 04:24 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γεια σου Δαναη... Click για ανάπτυξη... καλημερα Σοφια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:25 Η Darkness έγραψε: #5.858 14-09-09 04:25 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α δηλαδη επεσε βαρεμαρα στο ακροατηριο εε?? Και ηρθα με υπερενταση... Σημερα (χθες δηλαδη) ξυπνησα στις 2μιση το μεσημερι (με ξυπνητηρι) και μου λεει η μανα μου: ''Μπα?? Μας εκανες την τιμη πριν τις 4???''!!! Η φοιτητικη ζωη σ ολο της το μεγαλειο.. Click για ανάπτυξη... φοβερη η μαμα σου και η δικη μου τα ιδια τραβαει :fss::fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:26 Η fusebb έγραψε: #5.859 14-09-09 04:26 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α δηλαδη επεσε βαρεμαρα στο ακροατηριο εε?? Και ηρθα με υπερενταση... Σημερα (χθες δηλαδη) ξυπνησα στις 2μιση το μεσημερι (με ξυπνητηρι) και μου λεει η μανα μου: ''Μπα?? Μας εκανες την τιμη πριν τις 4???''!!! Η φοιτητικη ζωη σ ολο της το μεγαλειο.. Click για ανάπτυξη... βαρεμαρα δεν λες τιποτα.... και εδω μια απ τα ιδια ξυπναω κατα τις τρεις σχεδον καθε μερα..αλλα δεν μ λενε τπτ το εχουν χωνεψει πια το βραδυ βεβαια δεν μπορω να κλεισω ματι δεν εχει πλακα??------>:magic: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: φοβερη η μαμα σου και η δικη μου τα ιδια τραβαει :fss::fss: Click για ανάπτυξη... αμοιρες μαναδες.......λετε να ξενυχταγανε και αυτες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:36 Ο ledzeppelinick: #5.860 14-09-09 04:36 Αρχική Δημοσίευση από fusebb: βαρεμαρα δεν λες τιποτα.... και εδω μια απ τα ιδια ξυπναω κατα τις τρεις σχεδον καθε μερα..αλλα δεν μ λενε τπτ το εχουν χωνεψει πια το βραδυ βεβαια δεν μπορω να κλεισω ματι δεν εχει πλακα??------>:magic: ----------------------------------------- αμοιρες μαναδες.......λετε να ξενυχταγανε και αυτες?? Click για ανάπτυξη... Εμενα δυσκολευονται λιγο.. αλλα αρχη ειναι ακομα θα τους τακτοποιησω.. παντα ειχα πολλη ελευθερια γιατι με εμπιστυονταν αλλα 5 μερες τωρα δεν τρωω σπιτι... ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΠΛΑΚΑ!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!! ε ναι βρε πιστευω το εκαιγαν κ αυτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Is there anybody in here????:who: Click για ανάπτυξη... no..:who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:10 Η fusebb έγραψε: #5.849 14-09-09 04:10 χαθηκαν ολοι..... ασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:12 Ο ledzeppelinick: #5.850 14-09-09 04:12 Καλησπερ/μεριζω λοιπον παιδες μιας και με υποδεχεστε με τοση προθυμια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:14 Η Darkness έγραψε: #5.851 14-09-09 04:14 Wolfie πες και εσυ ενα γεια βρε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:15 Η fusebb έγραψε: #5.852 14-09-09 04:15 καλησπερ/μερα και σε σενα λεπον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:16 Η Darkness έγραψε: #5.853 14-09-09 04:16 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Καλησπερ/μεριζω λοιπον παιδες μιας και με υποδεχεστε με τοση προθυμια... Click για ανάπτυξη... Γεια σου βρε Νικο...:xixi: Απλα εγω βαριεμαι λιγουλακι...:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:17 Η fusebb έγραψε: #5.854 14-09-09 04:17 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γεια σου βρε Νικο...:xixi: Απλα εγω βαριεμαι λιγουλακι...:fss: Click για ανάπτυξη... και να ησουν η μονη εδω μεσααα:pilot: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:22 Η Darkness έγραψε: #5.855 14-09-09 04:22 Αρχική Δημοσίευση από fusebb: και να ησουν η μονη εδω μεσααα:pilot: Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δαναη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:22 Ο ledzeppelinick: #5.856 14-09-09 04:22 Αρχική Δημοσίευση από fusebb: και να ησουν η μονη εδω μεσααα:pilot: Click για ανάπτυξη... Α δηλαδη επεσε βαρεμαρα στο ακροατηριο εε?? Και ηρθα με υπερενταση... Σημερα (χθες δηλαδη) ξυπνησα στις 2μιση το μεσημερι (με ξυπνητηρι) και μου λεει η μανα μου: ''Μπα?? Μας εκανες την τιμη πριν τις 4???''!!! Η φοιτητικη ζωη σ ολο της το μεγαλειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:24 Η fusebb έγραψε: #5.857 14-09-09 04:24 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γεια σου Δαναη... Click για ανάπτυξη... καλημερα Σοφια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:25 Η Darkness έγραψε: #5.858 14-09-09 04:25 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α δηλαδη επεσε βαρεμαρα στο ακροατηριο εε?? Και ηρθα με υπερενταση... Σημερα (χθες δηλαδη) ξυπνησα στις 2μιση το μεσημερι (με ξυπνητηρι) και μου λεει η μανα μου: ''Μπα?? Μας εκανες την τιμη πριν τις 4???''!!! Η φοιτητικη ζωη σ ολο της το μεγαλειο.. Click για ανάπτυξη... φοβερη η μαμα σου και η δικη μου τα ιδια τραβαει :fss::fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:26 Η fusebb έγραψε: #5.859 14-09-09 04:26 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α δηλαδη επεσε βαρεμαρα στο ακροατηριο εε?? Και ηρθα με υπερενταση... Σημερα (χθες δηλαδη) ξυπνησα στις 2μιση το μεσημερι (με ξυπνητηρι) και μου λεει η μανα μου: ''Μπα?? Μας εκανες την τιμη πριν τις 4???''!!! Η φοιτητικη ζωη σ ολο της το μεγαλειο.. Click για ανάπτυξη... βαρεμαρα δεν λες τιποτα.... και εδω μια απ τα ιδια ξυπναω κατα τις τρεις σχεδον καθε μερα..αλλα δεν μ λενε τπτ το εχουν χωνεψει πια το βραδυ βεβαια δεν μπορω να κλεισω ματι δεν εχει πλακα??------>:magic: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: φοβερη η μαμα σου και η δικη μου τα ιδια τραβαει :fss::fss: Click για ανάπτυξη... αμοιρες μαναδες.......λετε να ξενυχταγανε και αυτες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:36 Ο ledzeppelinick: #5.860 14-09-09 04:36 Αρχική Δημοσίευση από fusebb: βαρεμαρα δεν λες τιποτα.... και εδω μια απ τα ιδια ξυπναω κατα τις τρεις σχεδον καθε μερα..αλλα δεν μ λενε τπτ το εχουν χωνεψει πια το βραδυ βεβαια δεν μπορω να κλεισω ματι δεν εχει πλακα??------>:magic: ----------------------------------------- αμοιρες μαναδες.......λετε να ξενυχταγανε και αυτες?? Click για ανάπτυξη... Εμενα δυσκολευονται λιγο.. αλλα αρχη ειναι ακομα θα τους τακτοποιησω.. παντα ειχα πολλη ελευθερια γιατι με εμπιστυονταν αλλα 5 μερες τωρα δεν τρωω σπιτι... ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΠΛΑΚΑ!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!! ε ναι βρε πιστευω το εκαιγαν κ αυτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χαθηκαν ολοι..... ασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:12 Ο ledzeppelinick: #5.850 14-09-09 04:12 Καλησπερ/μεριζω λοιπον παιδες μιας και με υποδεχεστε με τοση προθυμια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:14 Η Darkness έγραψε: #5.851 14-09-09 04:14 Wolfie πες και εσυ ενα γεια βρε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:15 Η fusebb έγραψε: #5.852 14-09-09 04:15 καλησπερ/μερα και σε σενα λεπον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:16 Η Darkness έγραψε: #5.853 14-09-09 04:16 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Καλησπερ/μεριζω λοιπον παιδες μιας και με υποδεχεστε με τοση προθυμια... Click για ανάπτυξη... Γεια σου βρε Νικο...:xixi: Απλα εγω βαριεμαι λιγουλακι...:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:17 Η fusebb έγραψε: #5.854 14-09-09 04:17 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γεια σου βρε Νικο...:xixi: Απλα εγω βαριεμαι λιγουλακι...:fss: Click για ανάπτυξη... και να ησουν η μονη εδω μεσααα:pilot: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:22 Η Darkness έγραψε: #5.855 14-09-09 04:22 Αρχική Δημοσίευση από fusebb: και να ησουν η μονη εδω μεσααα:pilot: Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δαναη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:22 Ο ledzeppelinick: #5.856 14-09-09 04:22 Αρχική Δημοσίευση από fusebb: και να ησουν η μονη εδω μεσααα:pilot: Click για ανάπτυξη... Α δηλαδη επεσε βαρεμαρα στο ακροατηριο εε?? Και ηρθα με υπερενταση... Σημερα (χθες δηλαδη) ξυπνησα στις 2μιση το μεσημερι (με ξυπνητηρι) και μου λεει η μανα μου: ''Μπα?? Μας εκανες την τιμη πριν τις 4???''!!! Η φοιτητικη ζωη σ ολο της το μεγαλειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:24 Η fusebb έγραψε: #5.857 14-09-09 04:24 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γεια σου Δαναη... Click για ανάπτυξη... καλημερα Σοφια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:25 Η Darkness έγραψε: #5.858 14-09-09 04:25 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α δηλαδη επεσε βαρεμαρα στο ακροατηριο εε?? Και ηρθα με υπερενταση... Σημερα (χθες δηλαδη) ξυπνησα στις 2μιση το μεσημερι (με ξυπνητηρι) και μου λεει η μανα μου: ''Μπα?? Μας εκανες την τιμη πριν τις 4???''!!! Η φοιτητικη ζωη σ ολο της το μεγαλειο.. Click για ανάπτυξη... φοβερη η μαμα σου και η δικη μου τα ιδια τραβαει :fss::fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:26 Η fusebb έγραψε: #5.859 14-09-09 04:26 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α δηλαδη επεσε βαρεμαρα στο ακροατηριο εε?? Και ηρθα με υπερενταση... Σημερα (χθες δηλαδη) ξυπνησα στις 2μιση το μεσημερι (με ξυπνητηρι) και μου λεει η μανα μου: ''Μπα?? Μας εκανες την τιμη πριν τις 4???''!!! Η φοιτητικη ζωη σ ολο της το μεγαλειο.. Click για ανάπτυξη... βαρεμαρα δεν λες τιποτα.... και εδω μια απ τα ιδια ξυπναω κατα τις τρεις σχεδον καθε μερα..αλλα δεν μ λενε τπτ το εχουν χωνεψει πια το βραδυ βεβαια δεν μπορω να κλεισω ματι δεν εχει πλακα??------>:magic: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: φοβερη η μαμα σου και η δικη μου τα ιδια τραβαει :fss::fss: Click για ανάπτυξη... αμοιρες μαναδες.......λετε να ξενυχταγανε και αυτες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:36 Ο ledzeppelinick: #5.860 14-09-09 04:36 Αρχική Δημοσίευση από fusebb: βαρεμαρα δεν λες τιποτα.... και εδω μια απ τα ιδια ξυπναω κατα τις τρεις σχεδον καθε μερα..αλλα δεν μ λενε τπτ το εχουν χωνεψει πια το βραδυ βεβαια δεν μπορω να κλεισω ματι δεν εχει πλακα??------>:magic: ----------------------------------------- αμοιρες μαναδες.......λετε να ξενυχταγανε και αυτες?? Click για ανάπτυξη... Εμενα δυσκολευονται λιγο.. αλλα αρχη ειναι ακομα θα τους τακτοποιησω.. παντα ειχα πολλη ελευθερια γιατι με εμπιστυονταν αλλα 5 μερες τωρα δεν τρωω σπιτι... ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΠΛΑΚΑ!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!! ε ναι βρε πιστευω το εκαιγαν κ αυτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπερ/μεριζω λοιπον παιδες μιας και με υποδεχεστε με τοση προθυμια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:14 Η Darkness έγραψε: #5.851 14-09-09 04:14 Wolfie πες και εσυ ενα γεια βρε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:15 Η fusebb έγραψε: #5.852 14-09-09 04:15 καλησπερ/μερα και σε σενα λεπον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:16 Η Darkness έγραψε: #5.853 14-09-09 04:16 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Καλησπερ/μεριζω λοιπον παιδες μιας και με υποδεχεστε με τοση προθυμια... Click για ανάπτυξη... Γεια σου βρε Νικο...:xixi: Απλα εγω βαριεμαι λιγουλακι...:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:17 Η fusebb έγραψε: #5.854 14-09-09 04:17 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γεια σου βρε Νικο...:xixi: Απλα εγω βαριεμαι λιγουλακι...:fss: Click για ανάπτυξη... και να ησουν η μονη εδω μεσααα:pilot: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:22 Η Darkness έγραψε: #5.855 14-09-09 04:22 Αρχική Δημοσίευση από fusebb: και να ησουν η μονη εδω μεσααα:pilot: Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δαναη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:22 Ο ledzeppelinick: #5.856 14-09-09 04:22 Αρχική Δημοσίευση από fusebb: και να ησουν η μονη εδω μεσααα:pilot: Click για ανάπτυξη... Α δηλαδη επεσε βαρεμαρα στο ακροατηριο εε?? Και ηρθα με υπερενταση... Σημερα (χθες δηλαδη) ξυπνησα στις 2μιση το μεσημερι (με ξυπνητηρι) και μου λεει η μανα μου: ''Μπα?? Μας εκανες την τιμη πριν τις 4???''!!! Η φοιτητικη ζωη σ ολο της το μεγαλειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:24 Η fusebb έγραψε: #5.857 14-09-09 04:24 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γεια σου Δαναη... Click για ανάπτυξη... καλημερα Σοφια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:25 Η Darkness έγραψε: #5.858 14-09-09 04:25 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α δηλαδη επεσε βαρεμαρα στο ακροατηριο εε?? Και ηρθα με υπερενταση... Σημερα (χθες δηλαδη) ξυπνησα στις 2μιση το μεσημερι (με ξυπνητηρι) και μου λεει η μανα μου: ''Μπα?? Μας εκανες την τιμη πριν τις 4???''!!! Η φοιτητικη ζωη σ ολο της το μεγαλειο.. Click για ανάπτυξη... φοβερη η μαμα σου και η δικη μου τα ιδια τραβαει :fss::fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:26 Η fusebb έγραψε: #5.859 14-09-09 04:26 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α δηλαδη επεσε βαρεμαρα στο ακροατηριο εε?? Και ηρθα με υπερενταση... Σημερα (χθες δηλαδη) ξυπνησα στις 2μιση το μεσημερι (με ξυπνητηρι) και μου λεει η μανα μου: ''Μπα?? Μας εκανες την τιμη πριν τις 4???''!!! Η φοιτητικη ζωη σ ολο της το μεγαλειο.. Click για ανάπτυξη... βαρεμαρα δεν λες τιποτα.... και εδω μια απ τα ιδια ξυπναω κατα τις τρεις σχεδον καθε μερα..αλλα δεν μ λενε τπτ το εχουν χωνεψει πια το βραδυ βεβαια δεν μπορω να κλεισω ματι δεν εχει πλακα??------>:magic: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: φοβερη η μαμα σου και η δικη μου τα ιδια τραβαει :fss::fss: Click για ανάπτυξη... αμοιρες μαναδες.......λετε να ξενυχταγανε και αυτες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:36 Ο ledzeppelinick: #5.860 14-09-09 04:36 Αρχική Δημοσίευση από fusebb: βαρεμαρα δεν λες τιποτα.... και εδω μια απ τα ιδια ξυπναω κατα τις τρεις σχεδον καθε μερα..αλλα δεν μ λενε τπτ το εχουν χωνεψει πια το βραδυ βεβαια δεν μπορω να κλεισω ματι δεν εχει πλακα??------>:magic: ----------------------------------------- αμοιρες μαναδες.......λετε να ξενυχταγανε και αυτες?? Click για ανάπτυξη... Εμενα δυσκολευονται λιγο.. αλλα αρχη ειναι ακομα θα τους τακτοποιησω.. παντα ειχα πολλη ελευθερια γιατι με εμπιστυονταν αλλα 5 μερες τωρα δεν τρωω σπιτι... ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΠΛΑΚΑ!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!! ε ναι βρε πιστευω το εκαιγαν κ αυτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Wolfie πες και εσυ ενα γεια βρε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:15 Η fusebb έγραψε: #5.852 14-09-09 04:15 καλησπερ/μερα και σε σενα λεπον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:16 Η Darkness έγραψε: #5.853 14-09-09 04:16 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Καλησπερ/μεριζω λοιπον παιδες μιας και με υποδεχεστε με τοση προθυμια... Click για ανάπτυξη... Γεια σου βρε Νικο...:xixi: Απλα εγω βαριεμαι λιγουλακι...:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:17 Η fusebb έγραψε: #5.854 14-09-09 04:17 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γεια σου βρε Νικο...:xixi: Απλα εγω βαριεμαι λιγουλακι...:fss: Click για ανάπτυξη... και να ησουν η μονη εδω μεσααα:pilot: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:22 Η Darkness έγραψε: #5.855 14-09-09 04:22 Αρχική Δημοσίευση από fusebb: και να ησουν η μονη εδω μεσααα:pilot: Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δαναη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:22 Ο ledzeppelinick: #5.856 14-09-09 04:22 Αρχική Δημοσίευση από fusebb: και να ησουν η μονη εδω μεσααα:pilot: Click για ανάπτυξη... Α δηλαδη επεσε βαρεμαρα στο ακροατηριο εε?? Και ηρθα με υπερενταση... Σημερα (χθες δηλαδη) ξυπνησα στις 2μιση το μεσημερι (με ξυπνητηρι) και μου λεει η μανα μου: ''Μπα?? Μας εκανες την τιμη πριν τις 4???''!!! Η φοιτητικη ζωη σ ολο της το μεγαλειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:24 Η fusebb έγραψε: #5.857 14-09-09 04:24 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γεια σου Δαναη... Click για ανάπτυξη... καλημερα Σοφια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:25 Η Darkness έγραψε: #5.858 14-09-09 04:25 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α δηλαδη επεσε βαρεμαρα στο ακροατηριο εε?? Και ηρθα με υπερενταση... Σημερα (χθες δηλαδη) ξυπνησα στις 2μιση το μεσημερι (με ξυπνητηρι) και μου λεει η μανα μου: ''Μπα?? Μας εκανες την τιμη πριν τις 4???''!!! Η φοιτητικη ζωη σ ολο της το μεγαλειο.. Click για ανάπτυξη... φοβερη η μαμα σου και η δικη μου τα ιδια τραβαει :fss::fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:26 Η fusebb έγραψε: #5.859 14-09-09 04:26 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α δηλαδη επεσε βαρεμαρα στο ακροατηριο εε?? Και ηρθα με υπερενταση... Σημερα (χθες δηλαδη) ξυπνησα στις 2μιση το μεσημερι (με ξυπνητηρι) και μου λεει η μανα μου: ''Μπα?? Μας εκανες την τιμη πριν τις 4???''!!! Η φοιτητικη ζωη σ ολο της το μεγαλειο.. Click για ανάπτυξη... βαρεμαρα δεν λες τιποτα.... και εδω μια απ τα ιδια ξυπναω κατα τις τρεις σχεδον καθε μερα..αλλα δεν μ λενε τπτ το εχουν χωνεψει πια το βραδυ βεβαια δεν μπορω να κλεισω ματι δεν εχει πλακα??------>:magic: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: φοβερη η μαμα σου και η δικη μου τα ιδια τραβαει :fss::fss: Click για ανάπτυξη... αμοιρες μαναδες.......λετε να ξενυχταγανε και αυτες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:36 Ο ledzeppelinick: #5.860 14-09-09 04:36 Αρχική Δημοσίευση από fusebb: βαρεμαρα δεν λες τιποτα.... και εδω μια απ τα ιδια ξυπναω κατα τις τρεις σχεδον καθε μερα..αλλα δεν μ λενε τπτ το εχουν χωνεψει πια το βραδυ βεβαια δεν μπορω να κλεισω ματι δεν εχει πλακα??------>:magic: ----------------------------------------- αμοιρες μαναδες.......λετε να ξενυχταγανε και αυτες?? Click για ανάπτυξη... Εμενα δυσκολευονται λιγο.. αλλα αρχη ειναι ακομα θα τους τακτοποιησω.. παντα ειχα πολλη ελευθερια γιατι με εμπιστυονταν αλλα 5 μερες τωρα δεν τρωω σπιτι... ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΠΛΑΚΑ!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!! ε ναι βρε πιστευω το εκαιγαν κ αυτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλησπερ/μερα και σε σενα λεπον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:16 Η Darkness έγραψε: #5.853 14-09-09 04:16 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Καλησπερ/μεριζω λοιπον παιδες μιας και με υποδεχεστε με τοση προθυμια... Click για ανάπτυξη... Γεια σου βρε Νικο...:xixi: Απλα εγω βαριεμαι λιγουλακι...:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:17 Η fusebb έγραψε: #5.854 14-09-09 04:17 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γεια σου βρε Νικο...:xixi: Απλα εγω βαριεμαι λιγουλακι...:fss: Click για ανάπτυξη... και να ησουν η μονη εδω μεσααα:pilot: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:22 Η Darkness έγραψε: #5.855 14-09-09 04:22 Αρχική Δημοσίευση από fusebb: και να ησουν η μονη εδω μεσααα:pilot: Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δαναη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:22 Ο ledzeppelinick: #5.856 14-09-09 04:22 Αρχική Δημοσίευση από fusebb: και να ησουν η μονη εδω μεσααα:pilot: Click για ανάπτυξη... Α δηλαδη επεσε βαρεμαρα στο ακροατηριο εε?? Και ηρθα με υπερενταση... Σημερα (χθες δηλαδη) ξυπνησα στις 2μιση το μεσημερι (με ξυπνητηρι) και μου λεει η μανα μου: ''Μπα?? Μας εκανες την τιμη πριν τις 4???''!!! Η φοιτητικη ζωη σ ολο της το μεγαλειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:24 Η fusebb έγραψε: #5.857 14-09-09 04:24 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γεια σου Δαναη... Click για ανάπτυξη... καλημερα Σοφια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:25 Η Darkness έγραψε: #5.858 14-09-09 04:25 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α δηλαδη επεσε βαρεμαρα στο ακροατηριο εε?? Και ηρθα με υπερενταση... Σημερα (χθες δηλαδη) ξυπνησα στις 2μιση το μεσημερι (με ξυπνητηρι) και μου λεει η μανα μου: ''Μπα?? Μας εκανες την τιμη πριν τις 4???''!!! Η φοιτητικη ζωη σ ολο της το μεγαλειο.. Click για ανάπτυξη... φοβερη η μαμα σου και η δικη μου τα ιδια τραβαει :fss::fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:26 Η fusebb έγραψε: #5.859 14-09-09 04:26 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α δηλαδη επεσε βαρεμαρα στο ακροατηριο εε?? Και ηρθα με υπερενταση... Σημερα (χθες δηλαδη) ξυπνησα στις 2μιση το μεσημερι (με ξυπνητηρι) και μου λεει η μανα μου: ''Μπα?? Μας εκανες την τιμη πριν τις 4???''!!! Η φοιτητικη ζωη σ ολο της το μεγαλειο.. Click για ανάπτυξη... βαρεμαρα δεν λες τιποτα.... και εδω μια απ τα ιδια ξυπναω κατα τις τρεις σχεδον καθε μερα..αλλα δεν μ λενε τπτ το εχουν χωνεψει πια το βραδυ βεβαια δεν μπορω να κλεισω ματι δεν εχει πλακα??------>:magic: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: φοβερη η μαμα σου και η δικη μου τα ιδια τραβαει :fss::fss: Click για ανάπτυξη... αμοιρες μαναδες.......λετε να ξενυχταγανε και αυτες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:36 Ο ledzeppelinick: #5.860 14-09-09 04:36 Αρχική Δημοσίευση από fusebb: βαρεμαρα δεν λες τιποτα.... και εδω μια απ τα ιδια ξυπναω κατα τις τρεις σχεδον καθε μερα..αλλα δεν μ λενε τπτ το εχουν χωνεψει πια το βραδυ βεβαια δεν μπορω να κλεισω ματι δεν εχει πλακα??------>:magic: ----------------------------------------- αμοιρες μαναδες.......λετε να ξενυχταγανε και αυτες?? Click για ανάπτυξη... Εμενα δυσκολευονται λιγο.. αλλα αρχη ειναι ακομα θα τους τακτοποιησω.. παντα ειχα πολλη ελευθερια γιατι με εμπιστυονταν αλλα 5 μερες τωρα δεν τρωω σπιτι... ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΠΛΑΚΑ!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!! ε ναι βρε πιστευω το εκαιγαν κ αυτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Καλησπερ/μεριζω λοιπον παιδες μιας και με υποδεχεστε με τοση προθυμια... Click για ανάπτυξη... Γεια σου βρε Νικο...:xixi: Απλα εγω βαριεμαι λιγουλακι...:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:17 Η fusebb έγραψε: #5.854 14-09-09 04:17 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γεια σου βρε Νικο...:xixi: Απλα εγω βαριεμαι λιγουλακι...:fss: Click για ανάπτυξη... και να ησουν η μονη εδω μεσααα:pilot: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:22 Η Darkness έγραψε: #5.855 14-09-09 04:22 Αρχική Δημοσίευση από fusebb: και να ησουν η μονη εδω μεσααα:pilot: Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δαναη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:22 Ο ledzeppelinick: #5.856 14-09-09 04:22 Αρχική Δημοσίευση από fusebb: και να ησουν η μονη εδω μεσααα:pilot: Click για ανάπτυξη... Α δηλαδη επεσε βαρεμαρα στο ακροατηριο εε?? Και ηρθα με υπερενταση... Σημερα (χθες δηλαδη) ξυπνησα στις 2μιση το μεσημερι (με ξυπνητηρι) και μου λεει η μανα μου: ''Μπα?? Μας εκανες την τιμη πριν τις 4???''!!! Η φοιτητικη ζωη σ ολο της το μεγαλειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:24 Η fusebb έγραψε: #5.857 14-09-09 04:24 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γεια σου Δαναη... Click για ανάπτυξη... καλημερα Σοφια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:25 Η Darkness έγραψε: #5.858 14-09-09 04:25 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α δηλαδη επεσε βαρεμαρα στο ακροατηριο εε?? Και ηρθα με υπερενταση... Σημερα (χθες δηλαδη) ξυπνησα στις 2μιση το μεσημερι (με ξυπνητηρι) και μου λεει η μανα μου: ''Μπα?? Μας εκανες την τιμη πριν τις 4???''!!! Η φοιτητικη ζωη σ ολο της το μεγαλειο.. Click για ανάπτυξη... φοβερη η μαμα σου και η δικη μου τα ιδια τραβαει :fss::fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:26 Η fusebb έγραψε: #5.859 14-09-09 04:26 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α δηλαδη επεσε βαρεμαρα στο ακροατηριο εε?? Και ηρθα με υπερενταση... Σημερα (χθες δηλαδη) ξυπνησα στις 2μιση το μεσημερι (με ξυπνητηρι) και μου λεει η μανα μου: ''Μπα?? Μας εκανες την τιμη πριν τις 4???''!!! Η φοιτητικη ζωη σ ολο της το μεγαλειο.. Click για ανάπτυξη... βαρεμαρα δεν λες τιποτα.... και εδω μια απ τα ιδια ξυπναω κατα τις τρεις σχεδον καθε μερα..αλλα δεν μ λενε τπτ το εχουν χωνεψει πια το βραδυ βεβαια δεν μπορω να κλεισω ματι δεν εχει πλακα??------>:magic: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: φοβερη η μαμα σου και η δικη μου τα ιδια τραβαει :fss::fss: Click για ανάπτυξη... αμοιρες μαναδες.......λετε να ξενυχταγανε και αυτες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:36 Ο ledzeppelinick: #5.860 14-09-09 04:36 Αρχική Δημοσίευση από fusebb: βαρεμαρα δεν λες τιποτα.... και εδω μια απ τα ιδια ξυπναω κατα τις τρεις σχεδον καθε μερα..αλλα δεν μ λενε τπτ το εχουν χωνεψει πια το βραδυ βεβαια δεν μπορω να κλεισω ματι δεν εχει πλακα??------>:magic: ----------------------------------------- αμοιρες μαναδες.......λετε να ξενυχταγανε και αυτες?? Click για ανάπτυξη... Εμενα δυσκολευονται λιγο.. αλλα αρχη ειναι ακομα θα τους τακτοποιησω.. παντα ειχα πολλη ελευθερια γιατι με εμπιστυονταν αλλα 5 μερες τωρα δεν τρωω σπιτι... ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΠΛΑΚΑ!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!! ε ναι βρε πιστευω το εκαιγαν κ αυτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γεια σου βρε Νικο...:xixi: Απλα εγω βαριεμαι λιγουλακι...:fss: Click για ανάπτυξη... και να ησουν η μονη εδω μεσααα:pilot: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:22 Η Darkness έγραψε: #5.855 14-09-09 04:22 Αρχική Δημοσίευση από fusebb: και να ησουν η μονη εδω μεσααα:pilot: Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δαναη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:22 Ο ledzeppelinick: #5.856 14-09-09 04:22 Αρχική Δημοσίευση από fusebb: και να ησουν η μονη εδω μεσααα:pilot: Click για ανάπτυξη... Α δηλαδη επεσε βαρεμαρα στο ακροατηριο εε?? Και ηρθα με υπερενταση... Σημερα (χθες δηλαδη) ξυπνησα στις 2μιση το μεσημερι (με ξυπνητηρι) και μου λεει η μανα μου: ''Μπα?? Μας εκανες την τιμη πριν τις 4???''!!! Η φοιτητικη ζωη σ ολο της το μεγαλειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:24 Η fusebb έγραψε: #5.857 14-09-09 04:24 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γεια σου Δαναη... Click για ανάπτυξη... καλημερα Σοφια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:25 Η Darkness έγραψε: #5.858 14-09-09 04:25 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α δηλαδη επεσε βαρεμαρα στο ακροατηριο εε?? Και ηρθα με υπερενταση... Σημερα (χθες δηλαδη) ξυπνησα στις 2μιση το μεσημερι (με ξυπνητηρι) και μου λεει η μανα μου: ''Μπα?? Μας εκανες την τιμη πριν τις 4???''!!! Η φοιτητικη ζωη σ ολο της το μεγαλειο.. Click για ανάπτυξη... φοβερη η μαμα σου και η δικη μου τα ιδια τραβαει :fss::fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:26 Η fusebb έγραψε: #5.859 14-09-09 04:26 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α δηλαδη επεσε βαρεμαρα στο ακροατηριο εε?? Και ηρθα με υπερενταση... Σημερα (χθες δηλαδη) ξυπνησα στις 2μιση το μεσημερι (με ξυπνητηρι) και μου λεει η μανα μου: ''Μπα?? Μας εκανες την τιμη πριν τις 4???''!!! Η φοιτητικη ζωη σ ολο της το μεγαλειο.. Click για ανάπτυξη... βαρεμαρα δεν λες τιποτα.... και εδω μια απ τα ιδια ξυπναω κατα τις τρεις σχεδον καθε μερα..αλλα δεν μ λενε τπτ το εχουν χωνεψει πια το βραδυ βεβαια δεν μπορω να κλεισω ματι δεν εχει πλακα??------>:magic: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: φοβερη η μαμα σου και η δικη μου τα ιδια τραβαει :fss::fss: Click για ανάπτυξη... αμοιρες μαναδες.......λετε να ξενυχταγανε και αυτες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:36 Ο ledzeppelinick: #5.860 14-09-09 04:36 Αρχική Δημοσίευση από fusebb: βαρεμαρα δεν λες τιποτα.... και εδω μια απ τα ιδια ξυπναω κατα τις τρεις σχεδον καθε μερα..αλλα δεν μ λενε τπτ το εχουν χωνεψει πια το βραδυ βεβαια δεν μπορω να κλεισω ματι δεν εχει πλακα??------>:magic: ----------------------------------------- αμοιρες μαναδες.......λετε να ξενυχταγανε και αυτες?? Click για ανάπτυξη... Εμενα δυσκολευονται λιγο.. αλλα αρχη ειναι ακομα θα τους τακτοποιησω.. παντα ειχα πολλη ελευθερια γιατι με εμπιστυονταν αλλα 5 μερες τωρα δεν τρωω σπιτι... ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΠΛΑΚΑ!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!! ε ναι βρε πιστευω το εκαιγαν κ αυτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fusebb: και να ησουν η μονη εδω μεσααα:pilot: Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δαναη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:22 Ο ledzeppelinick: #5.856 14-09-09 04:22 Αρχική Δημοσίευση από fusebb: και να ησουν η μονη εδω μεσααα:pilot: Click για ανάπτυξη... Α δηλαδη επεσε βαρεμαρα στο ακροατηριο εε?? Και ηρθα με υπερενταση... Σημερα (χθες δηλαδη) ξυπνησα στις 2μιση το μεσημερι (με ξυπνητηρι) και μου λεει η μανα μου: ''Μπα?? Μας εκανες την τιμη πριν τις 4???''!!! Η φοιτητικη ζωη σ ολο της το μεγαλειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:24 Η fusebb έγραψε: #5.857 14-09-09 04:24 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γεια σου Δαναη... Click για ανάπτυξη... καλημερα Σοφια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:25 Η Darkness έγραψε: #5.858 14-09-09 04:25 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α δηλαδη επεσε βαρεμαρα στο ακροατηριο εε?? Και ηρθα με υπερενταση... Σημερα (χθες δηλαδη) ξυπνησα στις 2μιση το μεσημερι (με ξυπνητηρι) και μου λεει η μανα μου: ''Μπα?? Μας εκανες την τιμη πριν τις 4???''!!! Η φοιτητικη ζωη σ ολο της το μεγαλειο.. Click για ανάπτυξη... φοβερη η μαμα σου και η δικη μου τα ιδια τραβαει :fss::fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:26 Η fusebb έγραψε: #5.859 14-09-09 04:26 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α δηλαδη επεσε βαρεμαρα στο ακροατηριο εε?? Και ηρθα με υπερενταση... Σημερα (χθες δηλαδη) ξυπνησα στις 2μιση το μεσημερι (με ξυπνητηρι) και μου λεει η μανα μου: ''Μπα?? Μας εκανες την τιμη πριν τις 4???''!!! Η φοιτητικη ζωη σ ολο της το μεγαλειο.. Click για ανάπτυξη... βαρεμαρα δεν λες τιποτα.... και εδω μια απ τα ιδια ξυπναω κατα τις τρεις σχεδον καθε μερα..αλλα δεν μ λενε τπτ το εχουν χωνεψει πια το βραδυ βεβαια δεν μπορω να κλεισω ματι δεν εχει πλακα??------>:magic: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: φοβερη η μαμα σου και η δικη μου τα ιδια τραβαει :fss::fss: Click για ανάπτυξη... αμοιρες μαναδες.......λετε να ξενυχταγανε και αυτες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:36 Ο ledzeppelinick: #5.860 14-09-09 04:36 Αρχική Δημοσίευση από fusebb: βαρεμαρα δεν λες τιποτα.... και εδω μια απ τα ιδια ξυπναω κατα τις τρεις σχεδον καθε μερα..αλλα δεν μ λενε τπτ το εχουν χωνεψει πια το βραδυ βεβαια δεν μπορω να κλεισω ματι δεν εχει πλακα??------>:magic: ----------------------------------------- αμοιρες μαναδες.......λετε να ξενυχταγανε και αυτες?? Click για ανάπτυξη... Εμενα δυσκολευονται λιγο.. αλλα αρχη ειναι ακομα θα τους τακτοποιησω.. παντα ειχα πολλη ελευθερια γιατι με εμπιστυονταν αλλα 5 μερες τωρα δεν τρωω σπιτι... ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΠΛΑΚΑ!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!! ε ναι βρε πιστευω το εκαιγαν κ αυτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fusebb: και να ησουν η μονη εδω μεσααα:pilot: Click για ανάπτυξη... Α δηλαδη επεσε βαρεμαρα στο ακροατηριο εε?? Και ηρθα με υπερενταση... Σημερα (χθες δηλαδη) ξυπνησα στις 2μιση το μεσημερι (με ξυπνητηρι) και μου λεει η μανα μου: ''Μπα?? Μας εκανες την τιμη πριν τις 4???''!!! Η φοιτητικη ζωη σ ολο της το μεγαλειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:24 Η fusebb έγραψε: #5.857 14-09-09 04:24 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γεια σου Δαναη... Click για ανάπτυξη... καλημερα Σοφια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:25 Η Darkness έγραψε: #5.858 14-09-09 04:25 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α δηλαδη επεσε βαρεμαρα στο ακροατηριο εε?? Και ηρθα με υπερενταση... Σημερα (χθες δηλαδη) ξυπνησα στις 2μιση το μεσημερι (με ξυπνητηρι) και μου λεει η μανα μου: ''Μπα?? Μας εκανες την τιμη πριν τις 4???''!!! Η φοιτητικη ζωη σ ολο της το μεγαλειο.. Click για ανάπτυξη... φοβερη η μαμα σου και η δικη μου τα ιδια τραβαει :fss::fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:26 Η fusebb έγραψε: #5.859 14-09-09 04:26 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α δηλαδη επεσε βαρεμαρα στο ακροατηριο εε?? Και ηρθα με υπερενταση... Σημερα (χθες δηλαδη) ξυπνησα στις 2μιση το μεσημερι (με ξυπνητηρι) και μου λεει η μανα μου: ''Μπα?? Μας εκανες την τιμη πριν τις 4???''!!! Η φοιτητικη ζωη σ ολο της το μεγαλειο.. Click για ανάπτυξη... βαρεμαρα δεν λες τιποτα.... και εδω μια απ τα ιδια ξυπναω κατα τις τρεις σχεδον καθε μερα..αλλα δεν μ λενε τπτ το εχουν χωνεψει πια το βραδυ βεβαια δεν μπορω να κλεισω ματι δεν εχει πλακα??------>:magic: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: φοβερη η μαμα σου και η δικη μου τα ιδια τραβαει :fss::fss: Click για ανάπτυξη... αμοιρες μαναδες.......λετε να ξενυχταγανε και αυτες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:36 Ο ledzeppelinick: #5.860 14-09-09 04:36 Αρχική Δημοσίευση από fusebb: βαρεμαρα δεν λες τιποτα.... και εδω μια απ τα ιδια ξυπναω κατα τις τρεις σχεδον καθε μερα..αλλα δεν μ λενε τπτ το εχουν χωνεψει πια το βραδυ βεβαια δεν μπορω να κλεισω ματι δεν εχει πλακα??------>:magic: ----------------------------------------- αμοιρες μαναδες.......λετε να ξενυχταγανε και αυτες?? Click για ανάπτυξη... Εμενα δυσκολευονται λιγο.. αλλα αρχη ειναι ακομα θα τους τακτοποιησω.. παντα ειχα πολλη ελευθερια γιατι με εμπιστυονταν αλλα 5 μερες τωρα δεν τρωω σπιτι... ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΠΛΑΚΑ!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!! ε ναι βρε πιστευω το εκαιγαν κ αυτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γεια σου Δαναη... Click για ανάπτυξη... καλημερα Σοφια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:25 Η Darkness έγραψε: #5.858 14-09-09 04:25 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α δηλαδη επεσε βαρεμαρα στο ακροατηριο εε?? Και ηρθα με υπερενταση... Σημερα (χθες δηλαδη) ξυπνησα στις 2μιση το μεσημερι (με ξυπνητηρι) και μου λεει η μανα μου: ''Μπα?? Μας εκανες την τιμη πριν τις 4???''!!! Η φοιτητικη ζωη σ ολο της το μεγαλειο.. Click για ανάπτυξη... φοβερη η μαμα σου και η δικη μου τα ιδια τραβαει :fss::fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:26 Η fusebb έγραψε: #5.859 14-09-09 04:26 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α δηλαδη επεσε βαρεμαρα στο ακροατηριο εε?? Και ηρθα με υπερενταση... Σημερα (χθες δηλαδη) ξυπνησα στις 2μιση το μεσημερι (με ξυπνητηρι) και μου λεει η μανα μου: ''Μπα?? Μας εκανες την τιμη πριν τις 4???''!!! Η φοιτητικη ζωη σ ολο της το μεγαλειο.. Click για ανάπτυξη... βαρεμαρα δεν λες τιποτα.... και εδω μια απ τα ιδια ξυπναω κατα τις τρεις σχεδον καθε μερα..αλλα δεν μ λενε τπτ το εχουν χωνεψει πια το βραδυ βεβαια δεν μπορω να κλεισω ματι δεν εχει πλακα??------>:magic: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: φοβερη η μαμα σου και η δικη μου τα ιδια τραβαει :fss::fss: Click για ανάπτυξη... αμοιρες μαναδες.......λετε να ξενυχταγανε και αυτες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:36 Ο ledzeppelinick: #5.860 14-09-09 04:36 Αρχική Δημοσίευση από fusebb: βαρεμαρα δεν λες τιποτα.... και εδω μια απ τα ιδια ξυπναω κατα τις τρεις σχεδον καθε μερα..αλλα δεν μ λενε τπτ το εχουν χωνεψει πια το βραδυ βεβαια δεν μπορω να κλεισω ματι δεν εχει πλακα??------>:magic: ----------------------------------------- αμοιρες μαναδες.......λετε να ξενυχταγανε και αυτες?? Click για ανάπτυξη... Εμενα δυσκολευονται λιγο.. αλλα αρχη ειναι ακομα θα τους τακτοποιησω.. παντα ειχα πολλη ελευθερια γιατι με εμπιστυονταν αλλα 5 μερες τωρα δεν τρωω σπιτι... ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΠΛΑΚΑ!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!! ε ναι βρε πιστευω το εκαιγαν κ αυτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α δηλαδη επεσε βαρεμαρα στο ακροατηριο εε?? Και ηρθα με υπερενταση... Σημερα (χθες δηλαδη) ξυπνησα στις 2μιση το μεσημερι (με ξυπνητηρι) και μου λεει η μανα μου: ''Μπα?? Μας εκανες την τιμη πριν τις 4???''!!! Η φοιτητικη ζωη σ ολο της το μεγαλειο.. Click για ανάπτυξη... φοβερη η μαμα σου και η δικη μου τα ιδια τραβαει :fss::fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:26 Η fusebb έγραψε: #5.859 14-09-09 04:26 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α δηλαδη επεσε βαρεμαρα στο ακροατηριο εε?? Και ηρθα με υπερενταση... Σημερα (χθες δηλαδη) ξυπνησα στις 2μιση το μεσημερι (με ξυπνητηρι) και μου λεει η μανα μου: ''Μπα?? Μας εκανες την τιμη πριν τις 4???''!!! Η φοιτητικη ζωη σ ολο της το μεγαλειο.. Click για ανάπτυξη... βαρεμαρα δεν λες τιποτα.... και εδω μια απ τα ιδια ξυπναω κατα τις τρεις σχεδον καθε μερα..αλλα δεν μ λενε τπτ το εχουν χωνεψει πια το βραδυ βεβαια δεν μπορω να κλεισω ματι δεν εχει πλακα??------>:magic: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: φοβερη η μαμα σου και η δικη μου τα ιδια τραβαει :fss::fss: Click για ανάπτυξη... αμοιρες μαναδες.......λετε να ξενυχταγανε και αυτες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:36 Ο ledzeppelinick: #5.860 14-09-09 04:36 Αρχική Δημοσίευση από fusebb: βαρεμαρα δεν λες τιποτα.... και εδω μια απ τα ιδια ξυπναω κατα τις τρεις σχεδον καθε μερα..αλλα δεν μ λενε τπτ το εχουν χωνεψει πια το βραδυ βεβαια δεν μπορω να κλεισω ματι δεν εχει πλακα??------>:magic: ----------------------------------------- αμοιρες μαναδες.......λετε να ξενυχταγανε και αυτες?? Click για ανάπτυξη... Εμενα δυσκολευονται λιγο.. αλλα αρχη ειναι ακομα θα τους τακτοποιησω.. παντα ειχα πολλη ελευθερια γιατι με εμπιστυονταν αλλα 5 μερες τωρα δεν τρωω σπιτι... ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΠΛΑΚΑ!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!! ε ναι βρε πιστευω το εκαιγαν κ αυτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Α δηλαδη επεσε βαρεμαρα στο ακροατηριο εε?? Και ηρθα με υπερενταση... Σημερα (χθες δηλαδη) ξυπνησα στις 2μιση το μεσημερι (με ξυπνητηρι) και μου λεει η μανα μου: ''Μπα?? Μας εκανες την τιμη πριν τις 4???''!!! Η φοιτητικη ζωη σ ολο της το μεγαλειο.. Click για ανάπτυξη... βαρεμαρα δεν λες τιποτα.... και εδω μια απ τα ιδια ξυπναω κατα τις τρεις σχεδον καθε μερα..αλλα δεν μ λενε τπτ το εχουν χωνεψει πια το βραδυ βεβαια δεν μπορω να κλεισω ματι δεν εχει πλακα??------>:magic: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: φοβερη η μαμα σου και η δικη μου τα ιδια τραβαει :fss::fss: Click για ανάπτυξη... αμοιρες μαναδες.......λετε να ξενυχταγανε και αυτες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:36 Ο ledzeppelinick: #5.860 14-09-09 04:36 Αρχική Δημοσίευση από fusebb: βαρεμαρα δεν λες τιποτα.... και εδω μια απ τα ιδια ξυπναω κατα τις τρεις σχεδον καθε μερα..αλλα δεν μ λενε τπτ το εχουν χωνεψει πια το βραδυ βεβαια δεν μπορω να κλεισω ματι δεν εχει πλακα??------>:magic: ----------------------------------------- αμοιρες μαναδες.......λετε να ξενυχταγανε και αυτες?? Click για ανάπτυξη... Εμενα δυσκολευονται λιγο.. αλλα αρχη ειναι ακομα θα τους τακτοποιησω.. παντα ειχα πολλη ελευθερια γιατι με εμπιστυονταν αλλα 5 μερες τωρα δεν τρωω σπιτι... ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΠΛΑΚΑ!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!! ε ναι βρε πιστευω το εκαιγαν κ αυτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από fusebb: βαρεμαρα δεν λες τιποτα.... και εδω μια απ τα ιδια ξυπναω κατα τις τρεις σχεδον καθε μερα..αλλα δεν μ λενε τπτ το εχουν χωνεψει πια το βραδυ βεβαια δεν μπορω να κλεισω ματι δεν εχει πλακα??------>:magic: ----------------------------------------- αμοιρες μαναδες.......λετε να ξενυχταγανε και αυτες?? Click για ανάπτυξη... Εμενα δυσκολευονται λιγο.. αλλα αρχη ειναι ακομα θα τους τακτοποιησω.. παντα ειχα πολλη ελευθερια γιατι με εμπιστυονταν αλλα 5 μερες τωρα δεν τρωω σπιτι... ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΠΛΑΚΑ!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!! ε ναι βρε πιστευω το εκαιγαν κ αυτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.