ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:16 Ο ledzeppelinick: #5.141 11-09-09 06:16 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: τοτ σπιτιτ μου ειναι ρε συ ...μου φαινεται πρεπει να παρω καθαριστικο προσωπικο..μπαμ προσφερεσαι να με βοηθησεις που εχω γινει σαν την κατακαημενη ρουμελη??? ----------------------------------------- με αρωμα μουχλας και απλυτης παλιατζουρας?? Click για ανάπτυξη... Το σπιτι που εχεις στη σαλονικα??? εχω ψιλομπερδευτει.....:what::what:..... Ναι ναι αυτο ειναι!!! Ρε θανο κ εσυ μ αυτο κανεις??? (οταν και αν..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:16 Η Darkness έγραψε: #5.142 11-09-09 06:16 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: τοτ σπιτιτ μου ειναι ρε συ ...μου φαινεται πρεπει να παρω καθαριστικο προσωπικο..μπαμ προσφερεσαι να με βοηθησεις που εχω γινει σαν την κατακαημενη ρουμελη??? ----------------------------------------- με αρωμα μουχλας και απλυτης παλιατζουρας?? Click για ανάπτυξη... Αυτο στη Θεσσαλονικη ή στο πατρικο σου ??? Εννοειτε βρε πως θα σε βοηθησω....:zilia::zilia::zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:20 Ο thanous18: #5.143 11-09-09 06:20 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Το σπιτι που εχεις στη σαλονικα??? εχω ψιλομπερδευτει.....:what::what:..... Ναι ναι αυτο ειναι!!! Ρε θανο κ εσυ μ αυτο κανεις??? (οταν και αν..) Click για ανάπτυξη... οχι ξανθη ειναι αυτο στη θεσσ ειναι 50 μονο...το επαιρνε και η γιαγια μου το βαπορακι για να απωθει τους μπατσους...!!μουρλια μυρωδια!!! ----------------------------------------- παιδια την κανω .....πτωμα dead:mpam: ....αντε καλο ξημερωμα ...τα λεμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:24 Η Darkness έγραψε: #5.144 11-09-09 06:24 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οχι ξανθη ειναι αυτο στη θεσσ ειναι 50 μονο...το επαιρνε και η γιαγια μου το βαπορακι για να απωθει τους μπατσους...!!μουρλια μυρωδια!!! ----------------------------------------- παιδια την κανω .....πτωμα dead:mpam: ....αντε καλο ξημερωμα ...τα λεμε!!! Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα Θανουλη... Τα λεμε αυριο..!:xixi::xixi: Καλη ξεκουραση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:25 Ο ledzeppelinick: #5.145 11-09-09 06:25 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οχι ξανθη ειναι αυτο στη θεσσ ειναι 50 μονο...το επαιρνε και η γιαγια μου το βαπορακι για να απωθει τους μπατσους...!!μουρλια μυρωδια!!! ----------------------------------------- παιδια την κανω .....πτωμα dead:mpam: ....αντε καλο ξημερωμα ...τα λεμε!!! Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα/μερα και ενα μεγαλο RESPECT στη γιαγια σου που προφανως ηταν απ την περσια... ----------------------------------------- Την κανω κ εγω!! Καλο ξημερωμα μπαμ μιας κ εμεινες μονο εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:58 Η Darkness έγραψε: #5.146 11-09-09 06:58 Καλημερα βρε Νικο... Τα λεμε αυριο.. και παλι μονη...:xixi::xixi::xixi: ----------------------------------------- :thanks:Σωστα το ξεχασα... RESPECT στη γιαγια του Θανου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:16 Η roseberry: #5.147 11-09-09 07:16 καλημερα.............πωπω μολισ ξθπνησα και πρεπει να ετοιμαστω γοα το σχολειο βαρεμαρααααααααααααα......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:22 Η Darkness έγραψε: #5.148 11-09-09 07:22 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: καλημερα.............πωπω μολισ ξθπνησα και πρεπει να ετοιμαστω γοα το σχολειο βαρεμαρααααααααααααα......... Click για ανάπτυξη... κοριτσαρα....... ΚΑΛΗΜΕΡΑ...!! Και καλη αρχη...!!:xixi::xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:16 Η roseberry: #5.149 11-09-09 08:16 ευχαριστω........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Vampi έγραψε: #5.150 11-09-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: να σου τη δωσουμε μονο να μην μας κοπανας στο κεφαλι με αυτη.αν εισαι καλο κοριστι θα παρεις και το χρυσο φτυαρι!!καλα θα σε βαλω με τη Μαιρη και αυτον το Σοφιανο.αληθεια ποιος ειναι αυτος? Click για ανάπτυξη... Καλά ρε, Σοφιανό εμένα;;;:nono: Σοφιάνα με λένε.! Ή ακόμα καλύτερα Λάαπληθ Ελδεμίνιελ, το Άστρο του Λυκόφωτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:18 Ο Pure_Seduction: #5.151 11-09-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Καλά ρε, Σοφιανό εμένα;;;:nono: Σοφιάνα με λένε.! Ή ακόμα καλύτερα Λάαπληθ Ελδεμίνιελ, το Άστρο του Λυκόφωτος. Click για ανάπτυξη... φαλκον στο θυληκο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:19 Η Vampi έγραψε: #5.152 11-09-09 14:19 Είχα την τιμή να ξανά βαπτιστώ από το άλογο δίχως καβαλάρη, τον Ίσκιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:49 Ο ledzeppelinick: #5.153 11-09-09 16:49 ''Καλημερα'' παιδες!! Πως ηταν η πρωτη μερα στο σχολειο??? Καλη αρχη να εχετε και να εχουμε ολοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:52 Η roseberry: #5.154 11-09-09 16:52 τα ιδια εγω τωρα πηγα λυκειο δεν ξετρελαθηκα κιολα αλλα δε βαριεσαι...... τα χαζα ειδα παλι....... μεσα στην βροχη ειμασταν.......τι αλλα....αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:53 Η Vampi έγραψε: #5.155 11-09-09 16:53 Πολύ ωραία. Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα. Δεν ξέρω γιατί. Έχει και ωραίο καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:58 Ο ledzeppelinick: #5.156 11-09-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Πολύ ωραία. Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα. Δεν ξέρω γιατί. Έχει και ωραίο καιρό. Click για ανάπτυξη... Εδω συννεφια και το παει για βροχη.. (Φανταζομαι το ιδιο κ εκει για να λες ωραιο καιρο)!! Ετσι ωραια ν αρχιζει η σχολικη χρονια!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από roseberry: τα ιδια εγω τωρα πηγα λυκειο δεν ξετρελαθηκα κιολα αλλα δε βαριεσαι...... τα χαζα ειδα παλι....... μεσα στην βροχη ειμασταν.......τι αλλα....αυτα Click για ανάπτυξη... χαχα!! Μην στεναχωριεσαι στην πορεια θα σ αρεσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:59 Η Vampi έγραψε: #5.157 11-09-09 16:59 Εδώ βρέχει ασταμάτητα! Έχω ενθουσιαστεί μιλάμε! Δεν ξέρω και το λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:04 Ο ledzeppelinick: #5.158 11-09-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εδώ βρέχει ασταμάτητα! Έχω ενθουσιαστεί μιλάμε! Δεν ξέρω και το λόγο... Click για ανάπτυξη... Ειδες κανενα συγκεκριμενο ατομο στο σχολειο που να σε ενθουσιασε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Η Vampi έγραψε: #5.159 11-09-09 17:05 Όχι. Κανείς δεν με ενθουσιάζει απο εκεί μέσα. :xixi: ----------------------------------------- Άντε, απόψε στην παρέα σας θα είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η roseberry: #5.160 11-09-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Όχι. Κανείς δεν με ενθουσιάζει απο εκεί μέσα. :xixi: ----------------------------------------- Άντε, απόψε στην παρέα σας θα είμαι. Click για ανάπτυξη... χχαχα και εμενα το ιδιο ολοι σκατα ειναι:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 256 257 258 259 260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 258 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 258 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από thanous18: τοτ σπιτιτ μου ειναι ρε συ ...μου φαινεται πρεπει να παρω καθαριστικο προσωπικο..μπαμ προσφερεσαι να με βοηθησεις που εχω γινει σαν την κατακαημενη ρουμελη??? ----------------------------------------- με αρωμα μουχλας και απλυτης παλιατζουρας?? Click για ανάπτυξη... Το σπιτι που εχεις στη σαλονικα??? εχω ψιλομπερδευτει.....:what::what:..... Ναι ναι αυτο ειναι!!! Ρε θανο κ εσυ μ αυτο κανεις??? (οταν και αν..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:16 Η Darkness έγραψε: #5.142 11-09-09 06:16 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: τοτ σπιτιτ μου ειναι ρε συ ...μου φαινεται πρεπει να παρω καθαριστικο προσωπικο..μπαμ προσφερεσαι να με βοηθησεις που εχω γινει σαν την κατακαημενη ρουμελη??? ----------------------------------------- με αρωμα μουχλας και απλυτης παλιατζουρας?? Click για ανάπτυξη... Αυτο στη Θεσσαλονικη ή στο πατρικο σου ??? Εννοειτε βρε πως θα σε βοηθησω....:zilia::zilia::zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:20 Ο thanous18: #5.143 11-09-09 06:20 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Το σπιτι που εχεις στη σαλονικα??? εχω ψιλομπερδευτει.....:what::what:..... Ναι ναι αυτο ειναι!!! Ρε θανο κ εσυ μ αυτο κανεις??? (οταν και αν..) Click για ανάπτυξη... οχι ξανθη ειναι αυτο στη θεσσ ειναι 50 μονο...το επαιρνε και η γιαγια μου το βαπορακι για να απωθει τους μπατσους...!!μουρλια μυρωδια!!! ----------------------------------------- παιδια την κανω .....πτωμα dead:mpam: ....αντε καλο ξημερωμα ...τα λεμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:24 Η Darkness έγραψε: #5.144 11-09-09 06:24 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οχι ξανθη ειναι αυτο στη θεσσ ειναι 50 μονο...το επαιρνε και η γιαγια μου το βαπορακι για να απωθει τους μπατσους...!!μουρλια μυρωδια!!! ----------------------------------------- παιδια την κανω .....πτωμα dead:mpam: ....αντε καλο ξημερωμα ...τα λεμε!!! Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα Θανουλη... Τα λεμε αυριο..!:xixi::xixi: Καλη ξεκουραση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:25 Ο ledzeppelinick: #5.145 11-09-09 06:25 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οχι ξανθη ειναι αυτο στη θεσσ ειναι 50 μονο...το επαιρνε και η γιαγια μου το βαπορακι για να απωθει τους μπατσους...!!μουρλια μυρωδια!!! ----------------------------------------- παιδια την κανω .....πτωμα dead:mpam: ....αντε καλο ξημερωμα ...τα λεμε!!! Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα/μερα και ενα μεγαλο RESPECT στη γιαγια σου που προφανως ηταν απ την περσια... ----------------------------------------- Την κανω κ εγω!! Καλο ξημερωμα μπαμ μιας κ εμεινες μονο εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:58 Η Darkness έγραψε: #5.146 11-09-09 06:58 Καλημερα βρε Νικο... Τα λεμε αυριο.. και παλι μονη...:xixi::xixi::xixi: ----------------------------------------- :thanks:Σωστα το ξεχασα... RESPECT στη γιαγια του Θανου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:16 Η roseberry: #5.147 11-09-09 07:16 καλημερα.............πωπω μολισ ξθπνησα και πρεπει να ετοιμαστω γοα το σχολειο βαρεμαρααααααααααααα......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:22 Η Darkness έγραψε: #5.148 11-09-09 07:22 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: καλημερα.............πωπω μολισ ξθπνησα και πρεπει να ετοιμαστω γοα το σχολειο βαρεμαρααααααααααααα......... Click για ανάπτυξη... κοριτσαρα....... ΚΑΛΗΜΕΡΑ...!! Και καλη αρχη...!!:xixi::xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:16 Η roseberry: #5.149 11-09-09 08:16 ευχαριστω........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Vampi έγραψε: #5.150 11-09-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: να σου τη δωσουμε μονο να μην μας κοπανας στο κεφαλι με αυτη.αν εισαι καλο κοριστι θα παρεις και το χρυσο φτυαρι!!καλα θα σε βαλω με τη Μαιρη και αυτον το Σοφιανο.αληθεια ποιος ειναι αυτος? Click για ανάπτυξη... Καλά ρε, Σοφιανό εμένα;;;:nono: Σοφιάνα με λένε.! Ή ακόμα καλύτερα Λάαπληθ Ελδεμίνιελ, το Άστρο του Λυκόφωτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:18 Ο Pure_Seduction: #5.151 11-09-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Καλά ρε, Σοφιανό εμένα;;;:nono: Σοφιάνα με λένε.! Ή ακόμα καλύτερα Λάαπληθ Ελδεμίνιελ, το Άστρο του Λυκόφωτος. Click για ανάπτυξη... φαλκον στο θυληκο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:19 Η Vampi έγραψε: #5.152 11-09-09 14:19 Είχα την τιμή να ξανά βαπτιστώ από το άλογο δίχως καβαλάρη, τον Ίσκιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:49 Ο ledzeppelinick: #5.153 11-09-09 16:49 ''Καλημερα'' παιδες!! Πως ηταν η πρωτη μερα στο σχολειο??? Καλη αρχη να εχετε και να εχουμε ολοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:52 Η roseberry: #5.154 11-09-09 16:52 τα ιδια εγω τωρα πηγα λυκειο δεν ξετρελαθηκα κιολα αλλα δε βαριεσαι...... τα χαζα ειδα παλι....... μεσα στην βροχη ειμασταν.......τι αλλα....αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:53 Η Vampi έγραψε: #5.155 11-09-09 16:53 Πολύ ωραία. Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα. Δεν ξέρω γιατί. Έχει και ωραίο καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:58 Ο ledzeppelinick: #5.156 11-09-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Πολύ ωραία. Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα. Δεν ξέρω γιατί. Έχει και ωραίο καιρό. Click για ανάπτυξη... Εδω συννεφια και το παει για βροχη.. (Φανταζομαι το ιδιο κ εκει για να λες ωραιο καιρο)!! Ετσι ωραια ν αρχιζει η σχολικη χρονια!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από roseberry: τα ιδια εγω τωρα πηγα λυκειο δεν ξετρελαθηκα κιολα αλλα δε βαριεσαι...... τα χαζα ειδα παλι....... μεσα στην βροχη ειμασταν.......τι αλλα....αυτα Click για ανάπτυξη... χαχα!! Μην στεναχωριεσαι στην πορεια θα σ αρεσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:59 Η Vampi έγραψε: #5.157 11-09-09 16:59 Εδώ βρέχει ασταμάτητα! Έχω ενθουσιαστεί μιλάμε! Δεν ξέρω και το λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:04 Ο ledzeppelinick: #5.158 11-09-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εδώ βρέχει ασταμάτητα! Έχω ενθουσιαστεί μιλάμε! Δεν ξέρω και το λόγο... Click για ανάπτυξη... Ειδες κανενα συγκεκριμενο ατομο στο σχολειο που να σε ενθουσιασε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Η Vampi έγραψε: #5.159 11-09-09 17:05 Όχι. Κανείς δεν με ενθουσιάζει απο εκεί μέσα. :xixi: ----------------------------------------- Άντε, απόψε στην παρέα σας θα είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η roseberry: #5.160 11-09-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Όχι. Κανείς δεν με ενθουσιάζει απο εκεί μέσα. :xixi: ----------------------------------------- Άντε, απόψε στην παρέα σας θα είμαι. Click για ανάπτυξη... χχαχα και εμενα το ιδιο ολοι σκατα ειναι:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 256 257 258 259 260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 258 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 258 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από thanous18: τοτ σπιτιτ μου ειναι ρε συ ...μου φαινεται πρεπει να παρω καθαριστικο προσωπικο..μπαμ προσφερεσαι να με βοηθησεις που εχω γινει σαν την κατακαημενη ρουμελη??? ----------------------------------------- με αρωμα μουχλας και απλυτης παλιατζουρας?? Click για ανάπτυξη... Αυτο στη Θεσσαλονικη ή στο πατρικο σου ??? Εννοειτε βρε πως θα σε βοηθησω....:zilia::zilia::zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:20 Ο thanous18: #5.143 11-09-09 06:20 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Το σπιτι που εχεις στη σαλονικα??? εχω ψιλομπερδευτει.....:what::what:..... Ναι ναι αυτο ειναι!!! Ρε θανο κ εσυ μ αυτο κανεις??? (οταν και αν..) Click για ανάπτυξη... οχι ξανθη ειναι αυτο στη θεσσ ειναι 50 μονο...το επαιρνε και η γιαγια μου το βαπορακι για να απωθει τους μπατσους...!!μουρλια μυρωδια!!! ----------------------------------------- παιδια την κανω .....πτωμα dead:mpam: ....αντε καλο ξημερωμα ...τα λεμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:24 Η Darkness έγραψε: #5.144 11-09-09 06:24 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οχι ξανθη ειναι αυτο στη θεσσ ειναι 50 μονο...το επαιρνε και η γιαγια μου το βαπορακι για να απωθει τους μπατσους...!!μουρλια μυρωδια!!! ----------------------------------------- παιδια την κανω .....πτωμα dead:mpam: ....αντε καλο ξημερωμα ...τα λεμε!!! Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα Θανουλη... Τα λεμε αυριο..!:xixi::xixi: Καλη ξεκουραση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:25 Ο ledzeppelinick: #5.145 11-09-09 06:25 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οχι ξανθη ειναι αυτο στη θεσσ ειναι 50 μονο...το επαιρνε και η γιαγια μου το βαπορακι για να απωθει τους μπατσους...!!μουρλια μυρωδια!!! ----------------------------------------- παιδια την κανω .....πτωμα dead:mpam: ....αντε καλο ξημερωμα ...τα λεμε!!! Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα/μερα και ενα μεγαλο RESPECT στη γιαγια σου που προφανως ηταν απ την περσια... ----------------------------------------- Την κανω κ εγω!! Καλο ξημερωμα μπαμ μιας κ εμεινες μονο εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:58 Η Darkness έγραψε: #5.146 11-09-09 06:58 Καλημερα βρε Νικο... Τα λεμε αυριο.. και παλι μονη...:xixi::xixi::xixi: ----------------------------------------- :thanks:Σωστα το ξεχασα... RESPECT στη γιαγια του Θανου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:16 Η roseberry: #5.147 11-09-09 07:16 καλημερα.............πωπω μολισ ξθπνησα και πρεπει να ετοιμαστω γοα το σχολειο βαρεμαρααααααααααααα......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:22 Η Darkness έγραψε: #5.148 11-09-09 07:22 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: καλημερα.............πωπω μολισ ξθπνησα και πρεπει να ετοιμαστω γοα το σχολειο βαρεμαρααααααααααααα......... Click για ανάπτυξη... κοριτσαρα....... ΚΑΛΗΜΕΡΑ...!! Και καλη αρχη...!!:xixi::xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:16 Η roseberry: #5.149 11-09-09 08:16 ευχαριστω........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Vampi έγραψε: #5.150 11-09-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: να σου τη δωσουμε μονο να μην μας κοπανας στο κεφαλι με αυτη.αν εισαι καλο κοριστι θα παρεις και το χρυσο φτυαρι!!καλα θα σε βαλω με τη Μαιρη και αυτον το Σοφιανο.αληθεια ποιος ειναι αυτος? Click για ανάπτυξη... Καλά ρε, Σοφιανό εμένα;;;:nono: Σοφιάνα με λένε.! Ή ακόμα καλύτερα Λάαπληθ Ελδεμίνιελ, το Άστρο του Λυκόφωτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:18 Ο Pure_Seduction: #5.151 11-09-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Καλά ρε, Σοφιανό εμένα;;;:nono: Σοφιάνα με λένε.! Ή ακόμα καλύτερα Λάαπληθ Ελδεμίνιελ, το Άστρο του Λυκόφωτος. Click για ανάπτυξη... φαλκον στο θυληκο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:19 Η Vampi έγραψε: #5.152 11-09-09 14:19 Είχα την τιμή να ξανά βαπτιστώ από το άλογο δίχως καβαλάρη, τον Ίσκιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:49 Ο ledzeppelinick: #5.153 11-09-09 16:49 ''Καλημερα'' παιδες!! Πως ηταν η πρωτη μερα στο σχολειο??? Καλη αρχη να εχετε και να εχουμε ολοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:52 Η roseberry: #5.154 11-09-09 16:52 τα ιδια εγω τωρα πηγα λυκειο δεν ξετρελαθηκα κιολα αλλα δε βαριεσαι...... τα χαζα ειδα παλι....... μεσα στην βροχη ειμασταν.......τι αλλα....αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:53 Η Vampi έγραψε: #5.155 11-09-09 16:53 Πολύ ωραία. Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα. Δεν ξέρω γιατί. Έχει και ωραίο καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:58 Ο ledzeppelinick: #5.156 11-09-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Πολύ ωραία. Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα. Δεν ξέρω γιατί. Έχει και ωραίο καιρό. Click για ανάπτυξη... Εδω συννεφια και το παει για βροχη.. (Φανταζομαι το ιδιο κ εκει για να λες ωραιο καιρο)!! Ετσι ωραια ν αρχιζει η σχολικη χρονια!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από roseberry: τα ιδια εγω τωρα πηγα λυκειο δεν ξετρελαθηκα κιολα αλλα δε βαριεσαι...... τα χαζα ειδα παλι....... μεσα στην βροχη ειμασταν.......τι αλλα....αυτα Click για ανάπτυξη... χαχα!! Μην στεναχωριεσαι στην πορεια θα σ αρεσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:59 Η Vampi έγραψε: #5.157 11-09-09 16:59 Εδώ βρέχει ασταμάτητα! Έχω ενθουσιαστεί μιλάμε! Δεν ξέρω και το λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:04 Ο ledzeppelinick: #5.158 11-09-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εδώ βρέχει ασταμάτητα! Έχω ενθουσιαστεί μιλάμε! Δεν ξέρω και το λόγο... Click για ανάπτυξη... Ειδες κανενα συγκεκριμενο ατομο στο σχολειο που να σε ενθουσιασε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Η Vampi έγραψε: #5.159 11-09-09 17:05 Όχι. Κανείς δεν με ενθουσιάζει απο εκεί μέσα. :xixi: ----------------------------------------- Άντε, απόψε στην παρέα σας θα είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η roseberry: #5.160 11-09-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Όχι. Κανείς δεν με ενθουσιάζει απο εκεί μέσα. :xixi: ----------------------------------------- Άντε, απόψε στην παρέα σας θα είμαι. Click για ανάπτυξη... χχαχα και εμενα το ιδιο ολοι σκατα ειναι:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 256 257 258 259 260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 258 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 258 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Το σπιτι που εχεις στη σαλονικα??? εχω ψιλομπερδευτει.....:what::what:..... Ναι ναι αυτο ειναι!!! Ρε θανο κ εσυ μ αυτο κανεις??? (οταν και αν..) Click για ανάπτυξη... οχι ξανθη ειναι αυτο στη θεσσ ειναι 50 μονο...το επαιρνε και η γιαγια μου το βαπορακι για να απωθει τους μπατσους...!!μουρλια μυρωδια!!! ----------------------------------------- παιδια την κανω .....πτωμα dead:mpam: ....αντε καλο ξημερωμα ...τα λεμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:24 Η Darkness έγραψε: #5.144 11-09-09 06:24 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οχι ξανθη ειναι αυτο στη θεσσ ειναι 50 μονο...το επαιρνε και η γιαγια μου το βαπορακι για να απωθει τους μπατσους...!!μουρλια μυρωδια!!! ----------------------------------------- παιδια την κανω .....πτωμα dead:mpam: ....αντε καλο ξημερωμα ...τα λεμε!!! Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα Θανουλη... Τα λεμε αυριο..!:xixi::xixi: Καλη ξεκουραση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:25 Ο ledzeppelinick: #5.145 11-09-09 06:25 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οχι ξανθη ειναι αυτο στη θεσσ ειναι 50 μονο...το επαιρνε και η γιαγια μου το βαπορακι για να απωθει τους μπατσους...!!μουρλια μυρωδια!!! ----------------------------------------- παιδια την κανω .....πτωμα dead:mpam: ....αντε καλο ξημερωμα ...τα λεμε!!! Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα/μερα και ενα μεγαλο RESPECT στη γιαγια σου που προφανως ηταν απ την περσια... ----------------------------------------- Την κανω κ εγω!! Καλο ξημερωμα μπαμ μιας κ εμεινες μονο εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:58 Η Darkness έγραψε: #5.146 11-09-09 06:58 Καλημερα βρε Νικο... Τα λεμε αυριο.. και παλι μονη...:xixi::xixi::xixi: ----------------------------------------- :thanks:Σωστα το ξεχασα... RESPECT στη γιαγια του Θανου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:16 Η roseberry: #5.147 11-09-09 07:16 καλημερα.............πωπω μολισ ξθπνησα και πρεπει να ετοιμαστω γοα το σχολειο βαρεμαρααααααααααααα......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:22 Η Darkness έγραψε: #5.148 11-09-09 07:22 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: καλημερα.............πωπω μολισ ξθπνησα και πρεπει να ετοιμαστω γοα το σχολειο βαρεμαρααααααααααααα......... Click για ανάπτυξη... κοριτσαρα....... ΚΑΛΗΜΕΡΑ...!! Και καλη αρχη...!!:xixi::xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:16 Η roseberry: #5.149 11-09-09 08:16 ευχαριστω........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Vampi έγραψε: #5.150 11-09-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: να σου τη δωσουμε μονο να μην μας κοπανας στο κεφαλι με αυτη.αν εισαι καλο κοριστι θα παρεις και το χρυσο φτυαρι!!καλα θα σε βαλω με τη Μαιρη και αυτον το Σοφιανο.αληθεια ποιος ειναι αυτος? Click για ανάπτυξη... Καλά ρε, Σοφιανό εμένα;;;:nono: Σοφιάνα με λένε.! Ή ακόμα καλύτερα Λάαπληθ Ελδεμίνιελ, το Άστρο του Λυκόφωτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:18 Ο Pure_Seduction: #5.151 11-09-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Καλά ρε, Σοφιανό εμένα;;;:nono: Σοφιάνα με λένε.! Ή ακόμα καλύτερα Λάαπληθ Ελδεμίνιελ, το Άστρο του Λυκόφωτος. Click για ανάπτυξη... φαλκον στο θυληκο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:19 Η Vampi έγραψε: #5.152 11-09-09 14:19 Είχα την τιμή να ξανά βαπτιστώ από το άλογο δίχως καβαλάρη, τον Ίσκιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:49 Ο ledzeppelinick: #5.153 11-09-09 16:49 ''Καλημερα'' παιδες!! Πως ηταν η πρωτη μερα στο σχολειο??? Καλη αρχη να εχετε και να εχουμε ολοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:52 Η roseberry: #5.154 11-09-09 16:52 τα ιδια εγω τωρα πηγα λυκειο δεν ξετρελαθηκα κιολα αλλα δε βαριεσαι...... τα χαζα ειδα παλι....... μεσα στην βροχη ειμασταν.......τι αλλα....αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:53 Η Vampi έγραψε: #5.155 11-09-09 16:53 Πολύ ωραία. Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα. Δεν ξέρω γιατί. Έχει και ωραίο καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:58 Ο ledzeppelinick: #5.156 11-09-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Πολύ ωραία. Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα. Δεν ξέρω γιατί. Έχει και ωραίο καιρό. Click για ανάπτυξη... Εδω συννεφια και το παει για βροχη.. (Φανταζομαι το ιδιο κ εκει για να λες ωραιο καιρο)!! Ετσι ωραια ν αρχιζει η σχολικη χρονια!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από roseberry: τα ιδια εγω τωρα πηγα λυκειο δεν ξετρελαθηκα κιολα αλλα δε βαριεσαι...... τα χαζα ειδα παλι....... μεσα στην βροχη ειμασταν.......τι αλλα....αυτα Click για ανάπτυξη... χαχα!! Μην στεναχωριεσαι στην πορεια θα σ αρεσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:59 Η Vampi έγραψε: #5.157 11-09-09 16:59 Εδώ βρέχει ασταμάτητα! Έχω ενθουσιαστεί μιλάμε! Δεν ξέρω και το λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:04 Ο ledzeppelinick: #5.158 11-09-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εδώ βρέχει ασταμάτητα! Έχω ενθουσιαστεί μιλάμε! Δεν ξέρω και το λόγο... Click για ανάπτυξη... Ειδες κανενα συγκεκριμενο ατομο στο σχολειο που να σε ενθουσιασε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Η Vampi έγραψε: #5.159 11-09-09 17:05 Όχι. Κανείς δεν με ενθουσιάζει απο εκεί μέσα. :xixi: ----------------------------------------- Άντε, απόψε στην παρέα σας θα είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η roseberry: #5.160 11-09-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Όχι. Κανείς δεν με ενθουσιάζει απο εκεί μέσα. :xixi: ----------------------------------------- Άντε, απόψε στην παρέα σας θα είμαι. Click για ανάπτυξη... χχαχα και εμενα το ιδιο ολοι σκατα ειναι:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 256 257 258 259 260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 258 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 258 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οχι ξανθη ειναι αυτο στη θεσσ ειναι 50 μονο...το επαιρνε και η γιαγια μου το βαπορακι για να απωθει τους μπατσους...!!μουρλια μυρωδια!!! ----------------------------------------- παιδια την κανω .....πτωμα dead:mpam: ....αντε καλο ξημερωμα ...τα λεμε!!! Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα Θανουλη... Τα λεμε αυριο..!:xixi::xixi: Καλη ξεκουραση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:25 Ο ledzeppelinick: #5.145 11-09-09 06:25 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οχι ξανθη ειναι αυτο στη θεσσ ειναι 50 μονο...το επαιρνε και η γιαγια μου το βαπορακι για να απωθει τους μπατσους...!!μουρλια μυρωδια!!! ----------------------------------------- παιδια την κανω .....πτωμα dead:mpam: ....αντε καλο ξημερωμα ...τα λεμε!!! Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα/μερα και ενα μεγαλο RESPECT στη γιαγια σου που προφανως ηταν απ την περσια... ----------------------------------------- Την κανω κ εγω!! Καλο ξημερωμα μπαμ μιας κ εμεινες μονο εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:58 Η Darkness έγραψε: #5.146 11-09-09 06:58 Καλημερα βρε Νικο... Τα λεμε αυριο.. και παλι μονη...:xixi::xixi::xixi: ----------------------------------------- :thanks:Σωστα το ξεχασα... RESPECT στη γιαγια του Θανου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:16 Η roseberry: #5.147 11-09-09 07:16 καλημερα.............πωπω μολισ ξθπνησα και πρεπει να ετοιμαστω γοα το σχολειο βαρεμαρααααααααααααα......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:22 Η Darkness έγραψε: #5.148 11-09-09 07:22 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: καλημερα.............πωπω μολισ ξθπνησα και πρεπει να ετοιμαστω γοα το σχολειο βαρεμαρααααααααααααα......... Click για ανάπτυξη... κοριτσαρα....... ΚΑΛΗΜΕΡΑ...!! Και καλη αρχη...!!:xixi::xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:16 Η roseberry: #5.149 11-09-09 08:16 ευχαριστω........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Vampi έγραψε: #5.150 11-09-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: να σου τη δωσουμε μονο να μην μας κοπανας στο κεφαλι με αυτη.αν εισαι καλο κοριστι θα παρεις και το χρυσο φτυαρι!!καλα θα σε βαλω με τη Μαιρη και αυτον το Σοφιανο.αληθεια ποιος ειναι αυτος? Click για ανάπτυξη... Καλά ρε, Σοφιανό εμένα;;;:nono: Σοφιάνα με λένε.! Ή ακόμα καλύτερα Λάαπληθ Ελδεμίνιελ, το Άστρο του Λυκόφωτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:18 Ο Pure_Seduction: #5.151 11-09-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Καλά ρε, Σοφιανό εμένα;;;:nono: Σοφιάνα με λένε.! Ή ακόμα καλύτερα Λάαπληθ Ελδεμίνιελ, το Άστρο του Λυκόφωτος. Click για ανάπτυξη... φαλκον στο θυληκο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:19 Η Vampi έγραψε: #5.152 11-09-09 14:19 Είχα την τιμή να ξανά βαπτιστώ από το άλογο δίχως καβαλάρη, τον Ίσκιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:49 Ο ledzeppelinick: #5.153 11-09-09 16:49 ''Καλημερα'' παιδες!! Πως ηταν η πρωτη μερα στο σχολειο??? Καλη αρχη να εχετε και να εχουμε ολοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:52 Η roseberry: #5.154 11-09-09 16:52 τα ιδια εγω τωρα πηγα λυκειο δεν ξετρελαθηκα κιολα αλλα δε βαριεσαι...... τα χαζα ειδα παλι....... μεσα στην βροχη ειμασταν.......τι αλλα....αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:53 Η Vampi έγραψε: #5.155 11-09-09 16:53 Πολύ ωραία. Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα. Δεν ξέρω γιατί. Έχει και ωραίο καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:58 Ο ledzeppelinick: #5.156 11-09-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Πολύ ωραία. Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα. Δεν ξέρω γιατί. Έχει και ωραίο καιρό. Click για ανάπτυξη... Εδω συννεφια και το παει για βροχη.. (Φανταζομαι το ιδιο κ εκει για να λες ωραιο καιρο)!! Ετσι ωραια ν αρχιζει η σχολικη χρονια!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από roseberry: τα ιδια εγω τωρα πηγα λυκειο δεν ξετρελαθηκα κιολα αλλα δε βαριεσαι...... τα χαζα ειδα παλι....... μεσα στην βροχη ειμασταν.......τι αλλα....αυτα Click για ανάπτυξη... χαχα!! Μην στεναχωριεσαι στην πορεια θα σ αρεσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:59 Η Vampi έγραψε: #5.157 11-09-09 16:59 Εδώ βρέχει ασταμάτητα! Έχω ενθουσιαστεί μιλάμε! Δεν ξέρω και το λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:04 Ο ledzeppelinick: #5.158 11-09-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εδώ βρέχει ασταμάτητα! Έχω ενθουσιαστεί μιλάμε! Δεν ξέρω και το λόγο... Click για ανάπτυξη... Ειδες κανενα συγκεκριμενο ατομο στο σχολειο που να σε ενθουσιασε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Η Vampi έγραψε: #5.159 11-09-09 17:05 Όχι. Κανείς δεν με ενθουσιάζει απο εκεί μέσα. :xixi: ----------------------------------------- Άντε, απόψε στην παρέα σας θα είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η roseberry: #5.160 11-09-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Όχι. Κανείς δεν με ενθουσιάζει απο εκεί μέσα. :xixi: ----------------------------------------- Άντε, απόψε στην παρέα σας θα είμαι. Click για ανάπτυξη... χχαχα και εμενα το ιδιο ολοι σκατα ειναι:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 256 257 258 259 260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 258 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 258 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οχι ξανθη ειναι αυτο στη θεσσ ειναι 50 μονο...το επαιρνε και η γιαγια μου το βαπορακι για να απωθει τους μπατσους...!!μουρλια μυρωδια!!! ----------------------------------------- παιδια την κανω .....πτωμα dead:mpam: ....αντε καλο ξημερωμα ...τα λεμε!!! Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα/μερα και ενα μεγαλο RESPECT στη γιαγια σου που προφανως ηταν απ την περσια... ----------------------------------------- Την κανω κ εγω!! Καλο ξημερωμα μπαμ μιας κ εμεινες μονο εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:58 Η Darkness έγραψε: #5.146 11-09-09 06:58 Καλημερα βρε Νικο... Τα λεμε αυριο.. και παλι μονη...:xixi::xixi::xixi: ----------------------------------------- :thanks:Σωστα το ξεχασα... RESPECT στη γιαγια του Θανου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:16 Η roseberry: #5.147 11-09-09 07:16 καλημερα.............πωπω μολισ ξθπνησα και πρεπει να ετοιμαστω γοα το σχολειο βαρεμαρααααααααααααα......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:22 Η Darkness έγραψε: #5.148 11-09-09 07:22 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: καλημερα.............πωπω μολισ ξθπνησα και πρεπει να ετοιμαστω γοα το σχολειο βαρεμαρααααααααααααα......... Click για ανάπτυξη... κοριτσαρα....... ΚΑΛΗΜΕΡΑ...!! Και καλη αρχη...!!:xixi::xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:16 Η roseberry: #5.149 11-09-09 08:16 ευχαριστω........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Vampi έγραψε: #5.150 11-09-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: να σου τη δωσουμε μονο να μην μας κοπανας στο κεφαλι με αυτη.αν εισαι καλο κοριστι θα παρεις και το χρυσο φτυαρι!!καλα θα σε βαλω με τη Μαιρη και αυτον το Σοφιανο.αληθεια ποιος ειναι αυτος? Click για ανάπτυξη... Καλά ρε, Σοφιανό εμένα;;;:nono: Σοφιάνα με λένε.! Ή ακόμα καλύτερα Λάαπληθ Ελδεμίνιελ, το Άστρο του Λυκόφωτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:18 Ο Pure_Seduction: #5.151 11-09-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Καλά ρε, Σοφιανό εμένα;;;:nono: Σοφιάνα με λένε.! Ή ακόμα καλύτερα Λάαπληθ Ελδεμίνιελ, το Άστρο του Λυκόφωτος. Click για ανάπτυξη... φαλκον στο θυληκο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:19 Η Vampi έγραψε: #5.152 11-09-09 14:19 Είχα την τιμή να ξανά βαπτιστώ από το άλογο δίχως καβαλάρη, τον Ίσκιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:49 Ο ledzeppelinick: #5.153 11-09-09 16:49 ''Καλημερα'' παιδες!! Πως ηταν η πρωτη μερα στο σχολειο??? Καλη αρχη να εχετε και να εχουμε ολοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:52 Η roseberry: #5.154 11-09-09 16:52 τα ιδια εγω τωρα πηγα λυκειο δεν ξετρελαθηκα κιολα αλλα δε βαριεσαι...... τα χαζα ειδα παλι....... μεσα στην βροχη ειμασταν.......τι αλλα....αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:53 Η Vampi έγραψε: #5.155 11-09-09 16:53 Πολύ ωραία. Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα. Δεν ξέρω γιατί. Έχει και ωραίο καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:58 Ο ledzeppelinick: #5.156 11-09-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Πολύ ωραία. Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα. Δεν ξέρω γιατί. Έχει και ωραίο καιρό. Click για ανάπτυξη... Εδω συννεφια και το παει για βροχη.. (Φανταζομαι το ιδιο κ εκει για να λες ωραιο καιρο)!! Ετσι ωραια ν αρχιζει η σχολικη χρονια!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από roseberry: τα ιδια εγω τωρα πηγα λυκειο δεν ξετρελαθηκα κιολα αλλα δε βαριεσαι...... τα χαζα ειδα παλι....... μεσα στην βροχη ειμασταν.......τι αλλα....αυτα Click για ανάπτυξη... χαχα!! Μην στεναχωριεσαι στην πορεια θα σ αρεσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:59 Η Vampi έγραψε: #5.157 11-09-09 16:59 Εδώ βρέχει ασταμάτητα! Έχω ενθουσιαστεί μιλάμε! Δεν ξέρω και το λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:04 Ο ledzeppelinick: #5.158 11-09-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εδώ βρέχει ασταμάτητα! Έχω ενθουσιαστεί μιλάμε! Δεν ξέρω και το λόγο... Click για ανάπτυξη... Ειδες κανενα συγκεκριμενο ατομο στο σχολειο που να σε ενθουσιασε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Η Vampi έγραψε: #5.159 11-09-09 17:05 Όχι. Κανείς δεν με ενθουσιάζει απο εκεί μέσα. :xixi: ----------------------------------------- Άντε, απόψε στην παρέα σας θα είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η roseberry: #5.160 11-09-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Όχι. Κανείς δεν με ενθουσιάζει απο εκεί μέσα. :xixi: ----------------------------------------- Άντε, απόψε στην παρέα σας θα είμαι. Click για ανάπτυξη... χχαχα και εμενα το ιδιο ολοι σκατα ειναι:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 256 257 258 259 260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 258 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 258 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα βρε Νικο... Τα λεμε αυριο.. και παλι μονη...:xixi::xixi::xixi: ----------------------------------------- :thanks:Σωστα το ξεχασα... RESPECT στη γιαγια του Θανου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:16 Η roseberry: #5.147 11-09-09 07:16 καλημερα.............πωπω μολισ ξθπνησα και πρεπει να ετοιμαστω γοα το σχολειο βαρεμαρααααααααααααα......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:22 Η Darkness έγραψε: #5.148 11-09-09 07:22 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: καλημερα.............πωπω μολισ ξθπνησα και πρεπει να ετοιμαστω γοα το σχολειο βαρεμαρααααααααααααα......... Click για ανάπτυξη... κοριτσαρα....... ΚΑΛΗΜΕΡΑ...!! Και καλη αρχη...!!:xixi::xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:16 Η roseberry: #5.149 11-09-09 08:16 ευχαριστω........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Vampi έγραψε: #5.150 11-09-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: να σου τη δωσουμε μονο να μην μας κοπανας στο κεφαλι με αυτη.αν εισαι καλο κοριστι θα παρεις και το χρυσο φτυαρι!!καλα θα σε βαλω με τη Μαιρη και αυτον το Σοφιανο.αληθεια ποιος ειναι αυτος? Click για ανάπτυξη... Καλά ρε, Σοφιανό εμένα;;;:nono: Σοφιάνα με λένε.! Ή ακόμα καλύτερα Λάαπληθ Ελδεμίνιελ, το Άστρο του Λυκόφωτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:18 Ο Pure_Seduction: #5.151 11-09-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Καλά ρε, Σοφιανό εμένα;;;:nono: Σοφιάνα με λένε.! Ή ακόμα καλύτερα Λάαπληθ Ελδεμίνιελ, το Άστρο του Λυκόφωτος. Click για ανάπτυξη... φαλκον στο θυληκο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:19 Η Vampi έγραψε: #5.152 11-09-09 14:19 Είχα την τιμή να ξανά βαπτιστώ από το άλογο δίχως καβαλάρη, τον Ίσκιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:49 Ο ledzeppelinick: #5.153 11-09-09 16:49 ''Καλημερα'' παιδες!! Πως ηταν η πρωτη μερα στο σχολειο??? Καλη αρχη να εχετε και να εχουμε ολοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:52 Η roseberry: #5.154 11-09-09 16:52 τα ιδια εγω τωρα πηγα λυκειο δεν ξετρελαθηκα κιολα αλλα δε βαριεσαι...... τα χαζα ειδα παλι....... μεσα στην βροχη ειμασταν.......τι αλλα....αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:53 Η Vampi έγραψε: #5.155 11-09-09 16:53 Πολύ ωραία. Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα. Δεν ξέρω γιατί. Έχει και ωραίο καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:58 Ο ledzeppelinick: #5.156 11-09-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Πολύ ωραία. Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα. Δεν ξέρω γιατί. Έχει και ωραίο καιρό. Click για ανάπτυξη... Εδω συννεφια και το παει για βροχη.. (Φανταζομαι το ιδιο κ εκει για να λες ωραιο καιρο)!! Ετσι ωραια ν αρχιζει η σχολικη χρονια!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από roseberry: τα ιδια εγω τωρα πηγα λυκειο δεν ξετρελαθηκα κιολα αλλα δε βαριεσαι...... τα χαζα ειδα παλι....... μεσα στην βροχη ειμασταν.......τι αλλα....αυτα Click για ανάπτυξη... χαχα!! Μην στεναχωριεσαι στην πορεια θα σ αρεσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:59 Η Vampi έγραψε: #5.157 11-09-09 16:59 Εδώ βρέχει ασταμάτητα! Έχω ενθουσιαστεί μιλάμε! Δεν ξέρω και το λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:04 Ο ledzeppelinick: #5.158 11-09-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εδώ βρέχει ασταμάτητα! Έχω ενθουσιαστεί μιλάμε! Δεν ξέρω και το λόγο... Click για ανάπτυξη... Ειδες κανενα συγκεκριμενο ατομο στο σχολειο που να σε ενθουσιασε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Η Vampi έγραψε: #5.159 11-09-09 17:05 Όχι. Κανείς δεν με ενθουσιάζει απο εκεί μέσα. :xixi: ----------------------------------------- Άντε, απόψε στην παρέα σας θα είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η roseberry: #5.160 11-09-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Όχι. Κανείς δεν με ενθουσιάζει απο εκεί μέσα. :xixi: ----------------------------------------- Άντε, απόψε στην παρέα σας θα είμαι. Click για ανάπτυξη... χχαχα και εμενα το ιδιο ολοι σκατα ειναι:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 256 257 258 259 260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 258 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 258 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημερα.............πωπω μολισ ξθπνησα και πρεπει να ετοιμαστω γοα το σχολειο βαρεμαρααααααααααααα......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:22 Η Darkness έγραψε: #5.148 11-09-09 07:22 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: καλημερα.............πωπω μολισ ξθπνησα και πρεπει να ετοιμαστω γοα το σχολειο βαρεμαρααααααααααααα......... Click για ανάπτυξη... κοριτσαρα....... ΚΑΛΗΜΕΡΑ...!! Και καλη αρχη...!!:xixi::xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:16 Η roseberry: #5.149 11-09-09 08:16 ευχαριστω........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Vampi έγραψε: #5.150 11-09-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: να σου τη δωσουμε μονο να μην μας κοπανας στο κεφαλι με αυτη.αν εισαι καλο κοριστι θα παρεις και το χρυσο φτυαρι!!καλα θα σε βαλω με τη Μαιρη και αυτον το Σοφιανο.αληθεια ποιος ειναι αυτος? Click για ανάπτυξη... Καλά ρε, Σοφιανό εμένα;;;:nono: Σοφιάνα με λένε.! Ή ακόμα καλύτερα Λάαπληθ Ελδεμίνιελ, το Άστρο του Λυκόφωτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:18 Ο Pure_Seduction: #5.151 11-09-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Καλά ρε, Σοφιανό εμένα;;;:nono: Σοφιάνα με λένε.! Ή ακόμα καλύτερα Λάαπληθ Ελδεμίνιελ, το Άστρο του Λυκόφωτος. Click για ανάπτυξη... φαλκον στο θυληκο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:19 Η Vampi έγραψε: #5.152 11-09-09 14:19 Είχα την τιμή να ξανά βαπτιστώ από το άλογο δίχως καβαλάρη, τον Ίσκιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:49 Ο ledzeppelinick: #5.153 11-09-09 16:49 ''Καλημερα'' παιδες!! Πως ηταν η πρωτη μερα στο σχολειο??? Καλη αρχη να εχετε και να εχουμε ολοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:52 Η roseberry: #5.154 11-09-09 16:52 τα ιδια εγω τωρα πηγα λυκειο δεν ξετρελαθηκα κιολα αλλα δε βαριεσαι...... τα χαζα ειδα παλι....... μεσα στην βροχη ειμασταν.......τι αλλα....αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:53 Η Vampi έγραψε: #5.155 11-09-09 16:53 Πολύ ωραία. Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα. Δεν ξέρω γιατί. Έχει και ωραίο καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:58 Ο ledzeppelinick: #5.156 11-09-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Πολύ ωραία. Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα. Δεν ξέρω γιατί. Έχει και ωραίο καιρό. Click για ανάπτυξη... Εδω συννεφια και το παει για βροχη.. (Φανταζομαι το ιδιο κ εκει για να λες ωραιο καιρο)!! Ετσι ωραια ν αρχιζει η σχολικη χρονια!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από roseberry: τα ιδια εγω τωρα πηγα λυκειο δεν ξετρελαθηκα κιολα αλλα δε βαριεσαι...... τα χαζα ειδα παλι....... μεσα στην βροχη ειμασταν.......τι αλλα....αυτα Click για ανάπτυξη... χαχα!! Μην στεναχωριεσαι στην πορεια θα σ αρεσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:59 Η Vampi έγραψε: #5.157 11-09-09 16:59 Εδώ βρέχει ασταμάτητα! Έχω ενθουσιαστεί μιλάμε! Δεν ξέρω και το λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:04 Ο ledzeppelinick: #5.158 11-09-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εδώ βρέχει ασταμάτητα! Έχω ενθουσιαστεί μιλάμε! Δεν ξέρω και το λόγο... Click για ανάπτυξη... Ειδες κανενα συγκεκριμενο ατομο στο σχολειο που να σε ενθουσιασε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Η Vampi έγραψε: #5.159 11-09-09 17:05 Όχι. Κανείς δεν με ενθουσιάζει απο εκεί μέσα. :xixi: ----------------------------------------- Άντε, απόψε στην παρέα σας θα είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η roseberry: #5.160 11-09-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Όχι. Κανείς δεν με ενθουσιάζει απο εκεί μέσα. :xixi: ----------------------------------------- Άντε, απόψε στην παρέα σας θα είμαι. Click για ανάπτυξη... χχαχα και εμενα το ιδιο ολοι σκατα ειναι:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 256 257 258 259 260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 258 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 258 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από roseberry: καλημερα.............πωπω μολισ ξθπνησα και πρεπει να ετοιμαστω γοα το σχολειο βαρεμαρααααααααααααα......... Click για ανάπτυξη... κοριτσαρα....... ΚΑΛΗΜΕΡΑ...!! Και καλη αρχη...!!:xixi::xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:16 Η roseberry: #5.149 11-09-09 08:16 ευχαριστω........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Vampi έγραψε: #5.150 11-09-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: να σου τη δωσουμε μονο να μην μας κοπανας στο κεφαλι με αυτη.αν εισαι καλο κοριστι θα παρεις και το χρυσο φτυαρι!!καλα θα σε βαλω με τη Μαιρη και αυτον το Σοφιανο.αληθεια ποιος ειναι αυτος? Click για ανάπτυξη... Καλά ρε, Σοφιανό εμένα;;;:nono: Σοφιάνα με λένε.! Ή ακόμα καλύτερα Λάαπληθ Ελδεμίνιελ, το Άστρο του Λυκόφωτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:18 Ο Pure_Seduction: #5.151 11-09-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Καλά ρε, Σοφιανό εμένα;;;:nono: Σοφιάνα με λένε.! Ή ακόμα καλύτερα Λάαπληθ Ελδεμίνιελ, το Άστρο του Λυκόφωτος. Click για ανάπτυξη... φαλκον στο θυληκο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:19 Η Vampi έγραψε: #5.152 11-09-09 14:19 Είχα την τιμή να ξανά βαπτιστώ από το άλογο δίχως καβαλάρη, τον Ίσκιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:49 Ο ledzeppelinick: #5.153 11-09-09 16:49 ''Καλημερα'' παιδες!! Πως ηταν η πρωτη μερα στο σχολειο??? Καλη αρχη να εχετε και να εχουμε ολοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:52 Η roseberry: #5.154 11-09-09 16:52 τα ιδια εγω τωρα πηγα λυκειο δεν ξετρελαθηκα κιολα αλλα δε βαριεσαι...... τα χαζα ειδα παλι....... μεσα στην βροχη ειμασταν.......τι αλλα....αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:53 Η Vampi έγραψε: #5.155 11-09-09 16:53 Πολύ ωραία. Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα. Δεν ξέρω γιατί. Έχει και ωραίο καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:58 Ο ledzeppelinick: #5.156 11-09-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Πολύ ωραία. Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα. Δεν ξέρω γιατί. Έχει και ωραίο καιρό. Click για ανάπτυξη... Εδω συννεφια και το παει για βροχη.. (Φανταζομαι το ιδιο κ εκει για να λες ωραιο καιρο)!! Ετσι ωραια ν αρχιζει η σχολικη χρονια!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από roseberry: τα ιδια εγω τωρα πηγα λυκειο δεν ξετρελαθηκα κιολα αλλα δε βαριεσαι...... τα χαζα ειδα παλι....... μεσα στην βροχη ειμασταν.......τι αλλα....αυτα Click για ανάπτυξη... χαχα!! Μην στεναχωριεσαι στην πορεια θα σ αρεσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:59 Η Vampi έγραψε: #5.157 11-09-09 16:59 Εδώ βρέχει ασταμάτητα! Έχω ενθουσιαστεί μιλάμε! Δεν ξέρω και το λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:04 Ο ledzeppelinick: #5.158 11-09-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εδώ βρέχει ασταμάτητα! Έχω ενθουσιαστεί μιλάμε! Δεν ξέρω και το λόγο... Click για ανάπτυξη... Ειδες κανενα συγκεκριμενο ατομο στο σχολειο που να σε ενθουσιασε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Η Vampi έγραψε: #5.159 11-09-09 17:05 Όχι. Κανείς δεν με ενθουσιάζει απο εκεί μέσα. :xixi: ----------------------------------------- Άντε, απόψε στην παρέα σας θα είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η roseberry: #5.160 11-09-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Όχι. Κανείς δεν με ενθουσιάζει απο εκεί μέσα. :xixi: ----------------------------------------- Άντε, απόψε στην παρέα σας θα είμαι. Click για ανάπτυξη... χχαχα και εμενα το ιδιο ολοι σκατα ειναι:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 256 257 258 259 260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 258 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 258 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ευχαριστω........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Vampi έγραψε: #5.150 11-09-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: να σου τη δωσουμε μονο να μην μας κοπανας στο κεφαλι με αυτη.αν εισαι καλο κοριστι θα παρεις και το χρυσο φτυαρι!!καλα θα σε βαλω με τη Μαιρη και αυτον το Σοφιανο.αληθεια ποιος ειναι αυτος? Click για ανάπτυξη... Καλά ρε, Σοφιανό εμένα;;;:nono: Σοφιάνα με λένε.! Ή ακόμα καλύτερα Λάαπληθ Ελδεμίνιελ, το Άστρο του Λυκόφωτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:18 Ο Pure_Seduction: #5.151 11-09-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Καλά ρε, Σοφιανό εμένα;;;:nono: Σοφιάνα με λένε.! Ή ακόμα καλύτερα Λάαπληθ Ελδεμίνιελ, το Άστρο του Λυκόφωτος. Click για ανάπτυξη... φαλκον στο θυληκο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:19 Η Vampi έγραψε: #5.152 11-09-09 14:19 Είχα την τιμή να ξανά βαπτιστώ από το άλογο δίχως καβαλάρη, τον Ίσκιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:49 Ο ledzeppelinick: #5.153 11-09-09 16:49 ''Καλημερα'' παιδες!! Πως ηταν η πρωτη μερα στο σχολειο??? Καλη αρχη να εχετε και να εχουμε ολοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:52 Η roseberry: #5.154 11-09-09 16:52 τα ιδια εγω τωρα πηγα λυκειο δεν ξετρελαθηκα κιολα αλλα δε βαριεσαι...... τα χαζα ειδα παλι....... μεσα στην βροχη ειμασταν.......τι αλλα....αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:53 Η Vampi έγραψε: #5.155 11-09-09 16:53 Πολύ ωραία. Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα. Δεν ξέρω γιατί. Έχει και ωραίο καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:58 Ο ledzeppelinick: #5.156 11-09-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Πολύ ωραία. Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα. Δεν ξέρω γιατί. Έχει και ωραίο καιρό. Click για ανάπτυξη... Εδω συννεφια και το παει για βροχη.. (Φανταζομαι το ιδιο κ εκει για να λες ωραιο καιρο)!! Ετσι ωραια ν αρχιζει η σχολικη χρονια!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από roseberry: τα ιδια εγω τωρα πηγα λυκειο δεν ξετρελαθηκα κιολα αλλα δε βαριεσαι...... τα χαζα ειδα παλι....... μεσα στην βροχη ειμασταν.......τι αλλα....αυτα Click για ανάπτυξη... χαχα!! Μην στεναχωριεσαι στην πορεια θα σ αρεσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:59 Η Vampi έγραψε: #5.157 11-09-09 16:59 Εδώ βρέχει ασταμάτητα! Έχω ενθουσιαστεί μιλάμε! Δεν ξέρω και το λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:04 Ο ledzeppelinick: #5.158 11-09-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εδώ βρέχει ασταμάτητα! Έχω ενθουσιαστεί μιλάμε! Δεν ξέρω και το λόγο... Click για ανάπτυξη... Ειδες κανενα συγκεκριμενο ατομο στο σχολειο που να σε ενθουσιασε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Η Vampi έγραψε: #5.159 11-09-09 17:05 Όχι. Κανείς δεν με ενθουσιάζει απο εκεί μέσα. :xixi: ----------------------------------------- Άντε, απόψε στην παρέα σας θα είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η roseberry: #5.160 11-09-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Όχι. Κανείς δεν με ενθουσιάζει απο εκεί μέσα. :xixi: ----------------------------------------- Άντε, απόψε στην παρέα σας θα είμαι. Click για ανάπτυξη... χχαχα και εμενα το ιδιο ολοι σκατα ειναι:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 256 257 258 259 260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 258 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 258 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από thanous18: να σου τη δωσουμε μονο να μην μας κοπανας στο κεφαλι με αυτη.αν εισαι καλο κοριστι θα παρεις και το χρυσο φτυαρι!!καλα θα σε βαλω με τη Μαιρη και αυτον το Σοφιανο.αληθεια ποιος ειναι αυτος? Click για ανάπτυξη... Καλά ρε, Σοφιανό εμένα;;;:nono: Σοφιάνα με λένε.! Ή ακόμα καλύτερα Λάαπληθ Ελδεμίνιελ, το Άστρο του Λυκόφωτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:18 Ο Pure_Seduction: #5.151 11-09-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Καλά ρε, Σοφιανό εμένα;;;:nono: Σοφιάνα με λένε.! Ή ακόμα καλύτερα Λάαπληθ Ελδεμίνιελ, το Άστρο του Λυκόφωτος. Click για ανάπτυξη... φαλκον στο θυληκο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:19 Η Vampi έγραψε: #5.152 11-09-09 14:19 Είχα την τιμή να ξανά βαπτιστώ από το άλογο δίχως καβαλάρη, τον Ίσκιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:49 Ο ledzeppelinick: #5.153 11-09-09 16:49 ''Καλημερα'' παιδες!! Πως ηταν η πρωτη μερα στο σχολειο??? Καλη αρχη να εχετε και να εχουμε ολοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:52 Η roseberry: #5.154 11-09-09 16:52 τα ιδια εγω τωρα πηγα λυκειο δεν ξετρελαθηκα κιολα αλλα δε βαριεσαι...... τα χαζα ειδα παλι....... μεσα στην βροχη ειμασταν.......τι αλλα....αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:53 Η Vampi έγραψε: #5.155 11-09-09 16:53 Πολύ ωραία. Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα. Δεν ξέρω γιατί. Έχει και ωραίο καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:58 Ο ledzeppelinick: #5.156 11-09-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Πολύ ωραία. Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα. Δεν ξέρω γιατί. Έχει και ωραίο καιρό. Click για ανάπτυξη... Εδω συννεφια και το παει για βροχη.. (Φανταζομαι το ιδιο κ εκει για να λες ωραιο καιρο)!! Ετσι ωραια ν αρχιζει η σχολικη χρονια!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από roseberry: τα ιδια εγω τωρα πηγα λυκειο δεν ξετρελαθηκα κιολα αλλα δε βαριεσαι...... τα χαζα ειδα παλι....... μεσα στην βροχη ειμασταν.......τι αλλα....αυτα Click για ανάπτυξη... χαχα!! Μην στεναχωριεσαι στην πορεια θα σ αρεσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:59 Η Vampi έγραψε: #5.157 11-09-09 16:59 Εδώ βρέχει ασταμάτητα! Έχω ενθουσιαστεί μιλάμε! Δεν ξέρω και το λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:04 Ο ledzeppelinick: #5.158 11-09-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εδώ βρέχει ασταμάτητα! Έχω ενθουσιαστεί μιλάμε! Δεν ξέρω και το λόγο... Click για ανάπτυξη... Ειδες κανενα συγκεκριμενο ατομο στο σχολειο που να σε ενθουσιασε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Η Vampi έγραψε: #5.159 11-09-09 17:05 Όχι. Κανείς δεν με ενθουσιάζει απο εκεί μέσα. :xixi: ----------------------------------------- Άντε, απόψε στην παρέα σας θα είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η roseberry: #5.160 11-09-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Όχι. Κανείς δεν με ενθουσιάζει απο εκεί μέσα. :xixi: ----------------------------------------- Άντε, απόψε στην παρέα σας θα είμαι. Click για ανάπτυξη... χχαχα και εμενα το ιδιο ολοι σκατα ειναι:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 256 257 258 259 260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 258 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 258 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Καλά ρε, Σοφιανό εμένα;;;:nono: Σοφιάνα με λένε.! Ή ακόμα καλύτερα Λάαπληθ Ελδεμίνιελ, το Άστρο του Λυκόφωτος. Click για ανάπτυξη... φαλκον στο θυληκο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:19 Η Vampi έγραψε: #5.152 11-09-09 14:19 Είχα την τιμή να ξανά βαπτιστώ από το άλογο δίχως καβαλάρη, τον Ίσκιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:49 Ο ledzeppelinick: #5.153 11-09-09 16:49 ''Καλημερα'' παιδες!! Πως ηταν η πρωτη μερα στο σχολειο??? Καλη αρχη να εχετε και να εχουμε ολοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:52 Η roseberry: #5.154 11-09-09 16:52 τα ιδια εγω τωρα πηγα λυκειο δεν ξετρελαθηκα κιολα αλλα δε βαριεσαι...... τα χαζα ειδα παλι....... μεσα στην βροχη ειμασταν.......τι αλλα....αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:53 Η Vampi έγραψε: #5.155 11-09-09 16:53 Πολύ ωραία. Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα. Δεν ξέρω γιατί. Έχει και ωραίο καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:58 Ο ledzeppelinick: #5.156 11-09-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Πολύ ωραία. Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα. Δεν ξέρω γιατί. Έχει και ωραίο καιρό. Click για ανάπτυξη... Εδω συννεφια και το παει για βροχη.. (Φανταζομαι το ιδιο κ εκει για να λες ωραιο καιρο)!! Ετσι ωραια ν αρχιζει η σχολικη χρονια!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από roseberry: τα ιδια εγω τωρα πηγα λυκειο δεν ξετρελαθηκα κιολα αλλα δε βαριεσαι...... τα χαζα ειδα παλι....... μεσα στην βροχη ειμασταν.......τι αλλα....αυτα Click για ανάπτυξη... χαχα!! Μην στεναχωριεσαι στην πορεια θα σ αρεσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:59 Η Vampi έγραψε: #5.157 11-09-09 16:59 Εδώ βρέχει ασταμάτητα! Έχω ενθουσιαστεί μιλάμε! Δεν ξέρω και το λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:04 Ο ledzeppelinick: #5.158 11-09-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εδώ βρέχει ασταμάτητα! Έχω ενθουσιαστεί μιλάμε! Δεν ξέρω και το λόγο... Click για ανάπτυξη... Ειδες κανενα συγκεκριμενο ατομο στο σχολειο που να σε ενθουσιασε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Η Vampi έγραψε: #5.159 11-09-09 17:05 Όχι. Κανείς δεν με ενθουσιάζει απο εκεί μέσα. :xixi: ----------------------------------------- Άντε, απόψε στην παρέα σας θα είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η roseberry: #5.160 11-09-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Όχι. Κανείς δεν με ενθουσιάζει απο εκεί μέσα. :xixi: ----------------------------------------- Άντε, απόψε στην παρέα σας θα είμαι. Click για ανάπτυξη... χχαχα και εμενα το ιδιο ολοι σκατα ειναι:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 256 257 258 259 260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 258 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 258 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είχα την τιμή να ξανά βαπτιστώ από το άλογο δίχως καβαλάρη, τον Ίσκιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:49 Ο ledzeppelinick: #5.153 11-09-09 16:49 ''Καλημερα'' παιδες!! Πως ηταν η πρωτη μερα στο σχολειο??? Καλη αρχη να εχετε και να εχουμε ολοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:52 Η roseberry: #5.154 11-09-09 16:52 τα ιδια εγω τωρα πηγα λυκειο δεν ξετρελαθηκα κιολα αλλα δε βαριεσαι...... τα χαζα ειδα παλι....... μεσα στην βροχη ειμασταν.......τι αλλα....αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:53 Η Vampi έγραψε: #5.155 11-09-09 16:53 Πολύ ωραία. Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα. Δεν ξέρω γιατί. Έχει και ωραίο καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:58 Ο ledzeppelinick: #5.156 11-09-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Πολύ ωραία. Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα. Δεν ξέρω γιατί. Έχει και ωραίο καιρό. Click για ανάπτυξη... Εδω συννεφια και το παει για βροχη.. (Φανταζομαι το ιδιο κ εκει για να λες ωραιο καιρο)!! Ετσι ωραια ν αρχιζει η σχολικη χρονια!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από roseberry: τα ιδια εγω τωρα πηγα λυκειο δεν ξετρελαθηκα κιολα αλλα δε βαριεσαι...... τα χαζα ειδα παλι....... μεσα στην βροχη ειμασταν.......τι αλλα....αυτα Click για ανάπτυξη... χαχα!! Μην στεναχωριεσαι στην πορεια θα σ αρεσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:59 Η Vampi έγραψε: #5.157 11-09-09 16:59 Εδώ βρέχει ασταμάτητα! Έχω ενθουσιαστεί μιλάμε! Δεν ξέρω και το λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:04 Ο ledzeppelinick: #5.158 11-09-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εδώ βρέχει ασταμάτητα! Έχω ενθουσιαστεί μιλάμε! Δεν ξέρω και το λόγο... Click για ανάπτυξη... Ειδες κανενα συγκεκριμενο ατομο στο σχολειο που να σε ενθουσιασε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Η Vampi έγραψε: #5.159 11-09-09 17:05 Όχι. Κανείς δεν με ενθουσιάζει απο εκεί μέσα. :xixi: ----------------------------------------- Άντε, απόψε στην παρέα σας θα είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η roseberry: #5.160 11-09-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Όχι. Κανείς δεν με ενθουσιάζει απο εκεί μέσα. :xixi: ----------------------------------------- Άντε, απόψε στην παρέα σας θα είμαι. Click για ανάπτυξη... χχαχα και εμενα το ιδιο ολοι σκατα ειναι:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 256 257 258 259 260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 258 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 258 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
''Καλημερα'' παιδες!! Πως ηταν η πρωτη μερα στο σχολειο??? Καλη αρχη να εχετε και να εχουμε ολοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:52 Η roseberry: #5.154 11-09-09 16:52 τα ιδια εγω τωρα πηγα λυκειο δεν ξετρελαθηκα κιολα αλλα δε βαριεσαι...... τα χαζα ειδα παλι....... μεσα στην βροχη ειμασταν.......τι αλλα....αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:53 Η Vampi έγραψε: #5.155 11-09-09 16:53 Πολύ ωραία. Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα. Δεν ξέρω γιατί. Έχει και ωραίο καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:58 Ο ledzeppelinick: #5.156 11-09-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Πολύ ωραία. Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα. Δεν ξέρω γιατί. Έχει και ωραίο καιρό. Click για ανάπτυξη... Εδω συννεφια και το παει για βροχη.. (Φανταζομαι το ιδιο κ εκει για να λες ωραιο καιρο)!! Ετσι ωραια ν αρχιζει η σχολικη χρονια!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από roseberry: τα ιδια εγω τωρα πηγα λυκειο δεν ξετρελαθηκα κιολα αλλα δε βαριεσαι...... τα χαζα ειδα παλι....... μεσα στην βροχη ειμασταν.......τι αλλα....αυτα Click για ανάπτυξη... χαχα!! Μην στεναχωριεσαι στην πορεια θα σ αρεσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:59 Η Vampi έγραψε: #5.157 11-09-09 16:59 Εδώ βρέχει ασταμάτητα! Έχω ενθουσιαστεί μιλάμε! Δεν ξέρω και το λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:04 Ο ledzeppelinick: #5.158 11-09-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εδώ βρέχει ασταμάτητα! Έχω ενθουσιαστεί μιλάμε! Δεν ξέρω και το λόγο... Click για ανάπτυξη... Ειδες κανενα συγκεκριμενο ατομο στο σχολειο που να σε ενθουσιασε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Η Vampi έγραψε: #5.159 11-09-09 17:05 Όχι. Κανείς δεν με ενθουσιάζει απο εκεί μέσα. :xixi: ----------------------------------------- Άντε, απόψε στην παρέα σας θα είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η roseberry: #5.160 11-09-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Όχι. Κανείς δεν με ενθουσιάζει απο εκεί μέσα. :xixi: ----------------------------------------- Άντε, απόψε στην παρέα σας θα είμαι. Click για ανάπτυξη... χχαχα και εμενα το ιδιο ολοι σκατα ειναι:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 256 257 258 259 260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 258 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 258 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τα ιδια εγω τωρα πηγα λυκειο δεν ξετρελαθηκα κιολα αλλα δε βαριεσαι...... τα χαζα ειδα παλι....... μεσα στην βροχη ειμασταν.......τι αλλα....αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:53 Η Vampi έγραψε: #5.155 11-09-09 16:53 Πολύ ωραία. Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα. Δεν ξέρω γιατί. Έχει και ωραίο καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:58 Ο ledzeppelinick: #5.156 11-09-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Πολύ ωραία. Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα. Δεν ξέρω γιατί. Έχει και ωραίο καιρό. Click για ανάπτυξη... Εδω συννεφια και το παει για βροχη.. (Φανταζομαι το ιδιο κ εκει για να λες ωραιο καιρο)!! Ετσι ωραια ν αρχιζει η σχολικη χρονια!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από roseberry: τα ιδια εγω τωρα πηγα λυκειο δεν ξετρελαθηκα κιολα αλλα δε βαριεσαι...... τα χαζα ειδα παλι....... μεσα στην βροχη ειμασταν.......τι αλλα....αυτα Click για ανάπτυξη... χαχα!! Μην στεναχωριεσαι στην πορεια θα σ αρεσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:59 Η Vampi έγραψε: #5.157 11-09-09 16:59 Εδώ βρέχει ασταμάτητα! Έχω ενθουσιαστεί μιλάμε! Δεν ξέρω και το λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:04 Ο ledzeppelinick: #5.158 11-09-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εδώ βρέχει ασταμάτητα! Έχω ενθουσιαστεί μιλάμε! Δεν ξέρω και το λόγο... Click για ανάπτυξη... Ειδες κανενα συγκεκριμενο ατομο στο σχολειο που να σε ενθουσιασε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Η Vampi έγραψε: #5.159 11-09-09 17:05 Όχι. Κανείς δεν με ενθουσιάζει απο εκεί μέσα. :xixi: ----------------------------------------- Άντε, απόψε στην παρέα σας θα είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η roseberry: #5.160 11-09-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Όχι. Κανείς δεν με ενθουσιάζει απο εκεί μέσα. :xixi: ----------------------------------------- Άντε, απόψε στην παρέα σας θα είμαι. Click για ανάπτυξη... χχαχα και εμενα το ιδιο ολοι σκατα ειναι:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 256 257 258 259 260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 258 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 258 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πολύ ωραία. Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα. Δεν ξέρω γιατί. Έχει και ωραίο καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:58 Ο ledzeppelinick: #5.156 11-09-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Πολύ ωραία. Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα. Δεν ξέρω γιατί. Έχει και ωραίο καιρό. Click για ανάπτυξη... Εδω συννεφια και το παει για βροχη.. (Φανταζομαι το ιδιο κ εκει για να λες ωραιο καιρο)!! Ετσι ωραια ν αρχιζει η σχολικη χρονια!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από roseberry: τα ιδια εγω τωρα πηγα λυκειο δεν ξετρελαθηκα κιολα αλλα δε βαριεσαι...... τα χαζα ειδα παλι....... μεσα στην βροχη ειμασταν.......τι αλλα....αυτα Click για ανάπτυξη... χαχα!! Μην στεναχωριεσαι στην πορεια θα σ αρεσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:59 Η Vampi έγραψε: #5.157 11-09-09 16:59 Εδώ βρέχει ασταμάτητα! Έχω ενθουσιαστεί μιλάμε! Δεν ξέρω και το λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:04 Ο ledzeppelinick: #5.158 11-09-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εδώ βρέχει ασταμάτητα! Έχω ενθουσιαστεί μιλάμε! Δεν ξέρω και το λόγο... Click για ανάπτυξη... Ειδες κανενα συγκεκριμενο ατομο στο σχολειο που να σε ενθουσιασε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Η Vampi έγραψε: #5.159 11-09-09 17:05 Όχι. Κανείς δεν με ενθουσιάζει απο εκεί μέσα. :xixi: ----------------------------------------- Άντε, απόψε στην παρέα σας θα είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η roseberry: #5.160 11-09-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Όχι. Κανείς δεν με ενθουσιάζει απο εκεί μέσα. :xixi: ----------------------------------------- Άντε, απόψε στην παρέα σας θα είμαι. Click για ανάπτυξη... χχαχα και εμενα το ιδιο ολοι σκατα ειναι:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 256 257 258 259 260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 258 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 258 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Πολύ ωραία. Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα. Δεν ξέρω γιατί. Έχει και ωραίο καιρό. Click για ανάπτυξη... Εδω συννεφια και το παει για βροχη.. (Φανταζομαι το ιδιο κ εκει για να λες ωραιο καιρο)!! Ετσι ωραια ν αρχιζει η σχολικη χρονια!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από roseberry: τα ιδια εγω τωρα πηγα λυκειο δεν ξετρελαθηκα κιολα αλλα δε βαριεσαι...... τα χαζα ειδα παλι....... μεσα στην βροχη ειμασταν.......τι αλλα....αυτα Click για ανάπτυξη... χαχα!! Μην στεναχωριεσαι στην πορεια θα σ αρεσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:59 Η Vampi έγραψε: #5.157 11-09-09 16:59 Εδώ βρέχει ασταμάτητα! Έχω ενθουσιαστεί μιλάμε! Δεν ξέρω και το λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:04 Ο ledzeppelinick: #5.158 11-09-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εδώ βρέχει ασταμάτητα! Έχω ενθουσιαστεί μιλάμε! Δεν ξέρω και το λόγο... Click για ανάπτυξη... Ειδες κανενα συγκεκριμενο ατομο στο σχολειο που να σε ενθουσιασε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Η Vampi έγραψε: #5.159 11-09-09 17:05 Όχι. Κανείς δεν με ενθουσιάζει απο εκεί μέσα. :xixi: ----------------------------------------- Άντε, απόψε στην παρέα σας θα είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η roseberry: #5.160 11-09-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Όχι. Κανείς δεν με ενθουσιάζει απο εκεί μέσα. :xixi: ----------------------------------------- Άντε, απόψε στην παρέα σας θα είμαι. Click για ανάπτυξη... χχαχα και εμενα το ιδιο ολοι σκατα ειναι:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 256 257 258 259 260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 258 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 258 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εδώ βρέχει ασταμάτητα! Έχω ενθουσιαστεί μιλάμε! Δεν ξέρω και το λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:04 Ο ledzeppelinick: #5.158 11-09-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εδώ βρέχει ασταμάτητα! Έχω ενθουσιαστεί μιλάμε! Δεν ξέρω και το λόγο... Click για ανάπτυξη... Ειδες κανενα συγκεκριμενο ατομο στο σχολειο που να σε ενθουσιασε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Η Vampi έγραψε: #5.159 11-09-09 17:05 Όχι. Κανείς δεν με ενθουσιάζει απο εκεί μέσα. :xixi: ----------------------------------------- Άντε, απόψε στην παρέα σας θα είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η roseberry: #5.160 11-09-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Όχι. Κανείς δεν με ενθουσιάζει απο εκεί μέσα. :xixi: ----------------------------------------- Άντε, απόψε στην παρέα σας θα είμαι. Click για ανάπτυξη... χχαχα και εμενα το ιδιο ολοι σκατα ειναι:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 256 257 258 259 260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 258 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 258 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εδώ βρέχει ασταμάτητα! Έχω ενθουσιαστεί μιλάμε! Δεν ξέρω και το λόγο... Click για ανάπτυξη... Ειδες κανενα συγκεκριμενο ατομο στο σχολειο που να σε ενθουσιασε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Η Vampi έγραψε: #5.159 11-09-09 17:05 Όχι. Κανείς δεν με ενθουσιάζει απο εκεί μέσα. :xixi: ----------------------------------------- Άντε, απόψε στην παρέα σας θα είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η roseberry: #5.160 11-09-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Όχι. Κανείς δεν με ενθουσιάζει απο εκεί μέσα. :xixi: ----------------------------------------- Άντε, απόψε στην παρέα σας θα είμαι. Click για ανάπτυξη... χχαχα και εμενα το ιδιο ολοι σκατα ειναι:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 256 257 258 259 260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 258 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 258 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Όχι. Κανείς δεν με ενθουσιάζει απο εκεί μέσα. :xixi: ----------------------------------------- Άντε, απόψε στην παρέα σας θα είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η roseberry: #5.160 11-09-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Όχι. Κανείς δεν με ενθουσιάζει απο εκεί μέσα. :xixi: ----------------------------------------- Άντε, απόψε στην παρέα σας θα είμαι. Click για ανάπτυξη... χχαχα και εμενα το ιδιο ολοι σκατα ειναι:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Όχι. Κανείς δεν με ενθουσιάζει απο εκεί μέσα. :xixi: ----------------------------------------- Άντε, απόψε στην παρέα σας θα είμαι. Click για ανάπτυξη... χχαχα και εμενα το ιδιο ολοι σκατα ειναι:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.