Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:09 Ο Νίκος95 έγραψε: #4.321 08-09-09 02:09 Αρχική Δημοσίευση από Rufus: Οπα τι το καναμε το φορουμ? Γραφεια γαμου. Ομορφη , ψηλη 1.80 ,ξ 60 κιλα , ξανθια με πλουσιο μπουστο , γαλαζοπρασινογκριζομελια ματια , 20 χρονων , μηνιαιο εισοδημα 100.000 ευρω , 25 ακινητα και σπιτια σε αγγλια , γερμανια , γαλλια και αμερικη ψαχνει γνωριμια. (και καλα αυτη δεν μπορει να βρει και γραγει στις αγγελιες.οκ ξεφυγα λιγο συνεχιστε τη ροη της συζητησης) Click για ανάπτυξη... να κανω μια ερωτηση? υπαρχει κατι τετοιο? Αρχική Δημοσίευση από Rewial: υπευθηνη δηλωση? Click για ανάπτυξη... βεβαιως που να επιτρεπει τον γαμο της ανηλικης Αρχική Δημοσίευση από roseberry: αα νικο σε πληροφορω οτι ο ενασ αδερφοσ μου ειναι ξανθοσ με γαλαζια ματια(πηρε απο τον παρετα )και οι αλλοι δυο καστανι με γαλαζια ματια!!!!!!!!!!!για να μη λεσ οτι ολοι οι κρητηκοι ειναι μελαχρινοι!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... μονο που ενδιαφερομαι για τις Κρητικες και δεν ρωτησα για τους κρητικους(δεν πρεπει να σε πολυπειραζω γιατι εχεις τρεια αδερφια κρητικους θα με σαπισουν αν με βρουν) φυσικα πλακιζειν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rufus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ilias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:10 Ο Rufus έγραψε: #4.322 08-09-09 02:10 Μιρος εισαι ακομα για την 20χρονη.Κατσε κατω! ----------------------------------------- μιεος = μικρος.ομιλειτε ελληνικα ----------------------------------------- μιεος = μιος = μικρος. ----------------------------------------- μιεος = μιος = μιρος = μικρος...δεν παω καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:11 Ο thanous18: #4.323 08-09-09 02:11 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος95: να κανω μια ερωτηση? υπαρχει κατι τετοιο? Click για ανάπτυξη... Κοιμησου και μπορει να την δεις στον υπνο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:11 Ο Pure_Seduction: #4.324 08-09-09 02:11 μου προσθετεις εναν χρονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:13 Ο thanous18: #4.325 08-09-09 02:13 Αρχική Δημοσίευση από Rufus: Μιρος εισαι ακομα για την 20χρονη.Κατσε κατω! ----------------------------------------- μιεος = μικρος.ομιλειτε ελληνικα ----------------------------------------- μιεος = μιος = μικρος. ----------------------------------------- μιεος = μιος = μιρος = μικρος...δεν παω καλα Click για ανάπτυξη... Σε ποια γλωσσα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:14 Ο Pure_Seduction: #4.326 08-09-09 02:14 χαχαχαχααχχαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:15 Η Darkness έγραψε: #4.327 08-09-09 02:15 Αρχική Δημοσίευση από Rufus: Μιρος εισαι ακομα για την 20χρονη.Κατσε κατω! ----------------------------------------- μιεος = μικρος.ομιλειτε ελληνικα ----------------------------------------- μιεος = μιος = μικρος. ----------------------------------------- μιεος = μιος = μιρος = μικρος...δεν παω καλα Click για ανάπτυξη... ουτε εμεις παμε........ Μην ανησυχεις............................ ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από roseberry: αα νικο σε πληροφορω οτι ο ενασ αδερφοσ μου ειναι ξανθοσ με γαλαζια ματια(πηρε απο τον παρετα )και οι αλλοι δυο καστανι με γαλαζια ματια!!!!!!!!!!!για να μη λεσ οτι ολοι οι κρητηκοι ειναι μελαχρινοι!!!!!!!!!! ----------------------------------------- bam ενωμενεσ θα νικησουμε!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... :!: μωρη εχεις τρια αδελφια και δεν μιλας? Θα ερθουν και αυτοι μαζι μας για φαγητο ??? :zilia: Ενωμενες θα νικησουμε ωρε.... :xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: Οχι ρε αλλα αλλα δεν ξερω το ισιο με προκαλει περισσοτερο... Click για ανάπτυξη... τα ισιωνουμε για εσενα :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:21 Ο grigoris91: #4.328 08-09-09 02:21 για,μενα,μπαμ,τα,ισιωνεισ,η,οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rufus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ilias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:24 Ο Rufus έγραψε: #4.329 08-09-09 02:24 στην ηλιιστικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:27 Η Darkness έγραψε: #4.330 08-09-09 02:27 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: για,μενα,μπαμ,τα,ισιωνεισ,η,οχι... Click για ανάπτυξη... Και για εσενα Γρηγορη... :zilia: Αλλα εγω αγαπω τα σγουρα μου τα μαλλια... :xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:29 Ο grigoris91: #4.331 08-09-09 02:29 ασε,εμασ,που,λεμε,εσυ,οπωσ,γουσταρεισ,να,τα,εχεισ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:29 Η Darkness έγραψε: #4.332 08-09-09 02:29 Αρχική Δημοσίευση από Rufus: στην ηλιιστικη Click για ανάπτυξη... :bravo::bravo::bravo: .... Η μητρικη σου γλωσσα ειναι ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:30 Ο thanous18: #4.333 08-09-09 02:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Και για εσενα Γρηγορη... :zilia: Αλλα εγω αγαπω τα σγουρα μου τα μαλλια... :xixi::xixi: Click για ανάπτυξη... :no1::no1:Ετσι μπραβο!!Μην κανεις ποτε κατι μονο για τον αλλο μα πανω απο ολα επειδη το θελεις!! Μπαμ το τελευταιο μου πμ σου ηρθε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:31 Η Darkness έγραψε: #4.334 08-09-09 02:31 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: ασε,εμασ,που,λεμε,εσυ,οπωσ,γουσταρεισ,να,τα,εχεισ Click για ανάπτυξη... Εννοειτε βρε...:xixi: Ειναι το μονο πραγμα που μου αρεσει πανω μου :zilia::zilia: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: :no1::no1:Ετσι μπραβο!!Μην κανεις ποτε κατι μονο για τον αλλο μα πανω απο ολα επειδη το θελεις!! Μπαμ το τελευταιο μου πμ σου ηρθε? Click για ανάπτυξη... οχι ... Και το περιμενω μια ωρα :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:36 Ο grigoris91: #4.335 08-09-09 02:36 μονο,τα,μαλλια,σου,σου,αρεσουν μπραβο,αυτοπεποιθηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:38 Η Darkness έγραψε: #4.336 08-09-09 02:38 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: μονο,τα,μαλλια,σου,σου,αρεσουν μπραβο,αυτοπεποιθηση Click για ανάπτυξη... Μα δεν ειπα ποτε οτι εχω αυτοπεποιθηση..:what: Ε... πες και τα ματια μου ..:zilia: Αυτα μονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:39 Η roseberry: #4.337 08-09-09 02:39 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ουτε εμεις παμε........ Μην ανησυχεις............................ ----------------------------------------- :!: μωρη εχεις τρια αδελφια και δεν μιλας? Θα ερθουν και αυτοι μαζι μας για φαγητο ??? :zilia: Ενωμενες θα νικησουμε ωρε.... :xixi: ----------------------------------------- τα ισιωνουμε για εσενα :fss: Click για ανάπτυξη... μαρη τουσ αδερφουσ μου θελεισ??:emm: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:40 Η Darkness έγραψε: #4.338 08-09-09 02:40 Θανο που ειναι το πμ ................. ??? :who::who: λες να βρηκε κινηση ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:40 Ο grigoris91: #4.339 08-09-09 02:40 η,αυτοπεποιθησηερχετε,αν,νιωθεισ,οτι,οι,αλλοι,σε,αποδεχονται αν,εσυ,δεν,σε,αποδεχεσε,πωσ,θα,σε,αποδεχτουν,οι,αλλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:42 Η Darkness έγραψε: #4.340 08-09-09 02:42 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: μαρη τουσ αδερφουσ μου θελεισ??:emm: Click για ανάπτυξη... :nono:οχι.. πανω απο ολα η φιλια και οχι οι γκομενοι... Μονο για εσενα θα ερθω , να χλαπακιασουμε !!! :xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Rufus: Οπα τι το καναμε το φορουμ? Γραφεια γαμου. Ομορφη , ψηλη 1.80 ,ξ 60 κιλα , ξανθια με πλουσιο μπουστο , γαλαζοπρασινογκριζομελια ματια , 20 χρονων , μηνιαιο εισοδημα 100.000 ευρω , 25 ακινητα και σπιτια σε αγγλια , γερμανια , γαλλια και αμερικη ψαχνει γνωριμια. (και καλα αυτη δεν μπορει να βρει και γραγει στις αγγελιες.οκ ξεφυγα λιγο συνεχιστε τη ροη της συζητησης) Click για ανάπτυξη... να κανω μια ερωτηση? υπαρχει κατι τετοιο? Αρχική Δημοσίευση από Rewial: υπευθηνη δηλωση? Click για ανάπτυξη... βεβαιως που να επιτρεπει τον γαμο της ανηλικης Αρχική Δημοσίευση από roseberry: αα νικο σε πληροφορω οτι ο ενασ αδερφοσ μου ειναι ξανθοσ με γαλαζια ματια(πηρε απο τον παρετα )και οι αλλοι δυο καστανι με γαλαζια ματια!!!!!!!!!!!για να μη λεσ οτι ολοι οι κρητηκοι ειναι μελαχρινοι!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... μονο που ενδιαφερομαι για τις Κρητικες και δεν ρωτησα για τους κρητικους(δεν πρεπει να σε πολυπειραζω γιατι εχεις τρεια αδερφια κρητικους θα με σαπισουν αν με βρουν) φυσικα πλακιζειν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rufus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ilias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:10 Ο Rufus έγραψε: #4.322 08-09-09 02:10 Μιρος εισαι ακομα για την 20χρονη.Κατσε κατω! ----------------------------------------- μιεος = μικρος.ομιλειτε ελληνικα ----------------------------------------- μιεος = μιος = μικρος. ----------------------------------------- μιεος = μιος = μιρος = μικρος...δεν παω καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:11 Ο thanous18: #4.323 08-09-09 02:11 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος95: να κανω μια ερωτηση? υπαρχει κατι τετοιο? Click για ανάπτυξη... Κοιμησου και μπορει να την δεις στον υπνο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:11 Ο Pure_Seduction: #4.324 08-09-09 02:11 μου προσθετεις εναν χρονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:13 Ο thanous18: #4.325 08-09-09 02:13 Αρχική Δημοσίευση από Rufus: Μιρος εισαι ακομα για την 20χρονη.Κατσε κατω! ----------------------------------------- μιεος = μικρος.ομιλειτε ελληνικα ----------------------------------------- μιεος = μιος = μικρος. ----------------------------------------- μιεος = μιος = μιρος = μικρος...δεν παω καλα Click για ανάπτυξη... Σε ποια γλωσσα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:14 Ο Pure_Seduction: #4.326 08-09-09 02:14 χαχαχαχααχχαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:15 Η Darkness έγραψε: #4.327 08-09-09 02:15 Αρχική Δημοσίευση από Rufus: Μιρος εισαι ακομα για την 20χρονη.Κατσε κατω! ----------------------------------------- μιεος = μικρος.ομιλειτε ελληνικα ----------------------------------------- μιεος = μιος = μικρος. ----------------------------------------- μιεος = μιος = μιρος = μικρος...δεν παω καλα Click για ανάπτυξη... ουτε εμεις παμε........ Μην ανησυχεις............................ ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από roseberry: αα νικο σε πληροφορω οτι ο ενασ αδερφοσ μου ειναι ξανθοσ με γαλαζια ματια(πηρε απο τον παρετα )και οι αλλοι δυο καστανι με γαλαζια ματια!!!!!!!!!!!για να μη λεσ οτι ολοι οι κρητηκοι ειναι μελαχρινοι!!!!!!!!!! ----------------------------------------- bam ενωμενεσ θα νικησουμε!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... :!: μωρη εχεις τρια αδελφια και δεν μιλας? Θα ερθουν και αυτοι μαζι μας για φαγητο ??? :zilia: Ενωμενες θα νικησουμε ωρε.... :xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: Οχι ρε αλλα αλλα δεν ξερω το ισιο με προκαλει περισσοτερο... Click για ανάπτυξη... τα ισιωνουμε για εσενα :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:21 Ο grigoris91: #4.328 08-09-09 02:21 για,μενα,μπαμ,τα,ισιωνεισ,η,οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rufus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ilias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:24 Ο Rufus έγραψε: #4.329 08-09-09 02:24 στην ηλιιστικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:27 Η Darkness έγραψε: #4.330 08-09-09 02:27 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: για,μενα,μπαμ,τα,ισιωνεισ,η,οχι... Click για ανάπτυξη... Και για εσενα Γρηγορη... :zilia: Αλλα εγω αγαπω τα σγουρα μου τα μαλλια... :xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:29 Ο grigoris91: #4.331 08-09-09 02:29 ασε,εμασ,που,λεμε,εσυ,οπωσ,γουσταρεισ,να,τα,εχεισ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:29 Η Darkness έγραψε: #4.332 08-09-09 02:29 Αρχική Δημοσίευση από Rufus: στην ηλιιστικη Click για ανάπτυξη... :bravo::bravo::bravo: .... Η μητρικη σου γλωσσα ειναι ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:30 Ο thanous18: #4.333 08-09-09 02:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Και για εσενα Γρηγορη... :zilia: Αλλα εγω αγαπω τα σγουρα μου τα μαλλια... :xixi::xixi: Click για ανάπτυξη... :no1::no1:Ετσι μπραβο!!Μην κανεις ποτε κατι μονο για τον αλλο μα πανω απο ολα επειδη το θελεις!! Μπαμ το τελευταιο μου πμ σου ηρθε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:31 Η Darkness έγραψε: #4.334 08-09-09 02:31 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: ασε,εμασ,που,λεμε,εσυ,οπωσ,γουσταρεισ,να,τα,εχεισ Click για ανάπτυξη... Εννοειτε βρε...:xixi: Ειναι το μονο πραγμα που μου αρεσει πανω μου :zilia::zilia: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: :no1::no1:Ετσι μπραβο!!Μην κανεις ποτε κατι μονο για τον αλλο μα πανω απο ολα επειδη το θελεις!! Μπαμ το τελευταιο μου πμ σου ηρθε? Click για ανάπτυξη... οχι ... Και το περιμενω μια ωρα :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:36 Ο grigoris91: #4.335 08-09-09 02:36 μονο,τα,μαλλια,σου,σου,αρεσουν μπραβο,αυτοπεποιθηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:38 Η Darkness έγραψε: #4.336 08-09-09 02:38 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: μονο,τα,μαλλια,σου,σου,αρεσουν μπραβο,αυτοπεποιθηση Click για ανάπτυξη... Μα δεν ειπα ποτε οτι εχω αυτοπεποιθηση..:what: Ε... πες και τα ματια μου ..:zilia: Αυτα μονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:39 Η roseberry: #4.337 08-09-09 02:39 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ουτε εμεις παμε........ Μην ανησυχεις............................ ----------------------------------------- :!: μωρη εχεις τρια αδελφια και δεν μιλας? Θα ερθουν και αυτοι μαζι μας για φαγητο ??? :zilia: Ενωμενες θα νικησουμε ωρε.... :xixi: ----------------------------------------- τα ισιωνουμε για εσενα :fss: Click για ανάπτυξη... μαρη τουσ αδερφουσ μου θελεισ??:emm: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:40 Η Darkness έγραψε: #4.338 08-09-09 02:40 Θανο που ειναι το πμ ................. ??? :who::who: λες να βρηκε κινηση ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:40 Ο grigoris91: #4.339 08-09-09 02:40 η,αυτοπεποιθησηερχετε,αν,νιωθεισ,οτι,οι,αλλοι,σε,αποδεχονται αν,εσυ,δεν,σε,αποδεχεσε,πωσ,θα,σε,αποδεχτουν,οι,αλλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:42 Η Darkness έγραψε: #4.340 08-09-09 02:42 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: μαρη τουσ αδερφουσ μου θελεισ??:emm: Click για ανάπτυξη... :nono:οχι.. πανω απο ολα η φιλια και οχι οι γκομενοι... Μονο για εσενα θα ερθω , να χλαπακιασουμε !!! :xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μιρος εισαι ακομα για την 20χρονη.Κατσε κατω! ----------------------------------------- μιεος = μικρος.ομιλειτε ελληνικα ----------------------------------------- μιεος = μιος = μικρος. ----------------------------------------- μιεος = μιος = μιρος = μικρος...δεν παω καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:11 Ο thanous18: #4.323 08-09-09 02:11 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος95: να κανω μια ερωτηση? υπαρχει κατι τετοιο? Click για ανάπτυξη... Κοιμησου και μπορει να την δεις στον υπνο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:11 Ο Pure_Seduction: #4.324 08-09-09 02:11 μου προσθετεις εναν χρονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:13 Ο thanous18: #4.325 08-09-09 02:13 Αρχική Δημοσίευση από Rufus: Μιρος εισαι ακομα για την 20χρονη.Κατσε κατω! ----------------------------------------- μιεος = μικρος.ομιλειτε ελληνικα ----------------------------------------- μιεος = μιος = μικρος. ----------------------------------------- μιεος = μιος = μιρος = μικρος...δεν παω καλα Click για ανάπτυξη... Σε ποια γλωσσα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:14 Ο Pure_Seduction: #4.326 08-09-09 02:14 χαχαχαχααχχαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:15 Η Darkness έγραψε: #4.327 08-09-09 02:15 Αρχική Δημοσίευση από Rufus: Μιρος εισαι ακομα για την 20χρονη.Κατσε κατω! ----------------------------------------- μιεος = μικρος.ομιλειτε ελληνικα ----------------------------------------- μιεος = μιος = μικρος. ----------------------------------------- μιεος = μιος = μιρος = μικρος...δεν παω καλα Click για ανάπτυξη... ουτε εμεις παμε........ Μην ανησυχεις............................ ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από roseberry: αα νικο σε πληροφορω οτι ο ενασ αδερφοσ μου ειναι ξανθοσ με γαλαζια ματια(πηρε απο τον παρετα )και οι αλλοι δυο καστανι με γαλαζια ματια!!!!!!!!!!!για να μη λεσ οτι ολοι οι κρητηκοι ειναι μελαχρινοι!!!!!!!!!! ----------------------------------------- bam ενωμενεσ θα νικησουμε!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... :!: μωρη εχεις τρια αδελφια και δεν μιλας? Θα ερθουν και αυτοι μαζι μας για φαγητο ??? :zilia: Ενωμενες θα νικησουμε ωρε.... :xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: Οχι ρε αλλα αλλα δεν ξερω το ισιο με προκαλει περισσοτερο... Click για ανάπτυξη... τα ισιωνουμε για εσενα :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:21 Ο grigoris91: #4.328 08-09-09 02:21 για,μενα,μπαμ,τα,ισιωνεισ,η,οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rufus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ilias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:24 Ο Rufus έγραψε: #4.329 08-09-09 02:24 στην ηλιιστικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:27 Η Darkness έγραψε: #4.330 08-09-09 02:27 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: για,μενα,μπαμ,τα,ισιωνεισ,η,οχι... Click για ανάπτυξη... Και για εσενα Γρηγορη... :zilia: Αλλα εγω αγαπω τα σγουρα μου τα μαλλια... :xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:29 Ο grigoris91: #4.331 08-09-09 02:29 ασε,εμασ,που,λεμε,εσυ,οπωσ,γουσταρεισ,να,τα,εχεισ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:29 Η Darkness έγραψε: #4.332 08-09-09 02:29 Αρχική Δημοσίευση από Rufus: στην ηλιιστικη Click για ανάπτυξη... :bravo::bravo::bravo: .... Η μητρικη σου γλωσσα ειναι ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:30 Ο thanous18: #4.333 08-09-09 02:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Και για εσενα Γρηγορη... :zilia: Αλλα εγω αγαπω τα σγουρα μου τα μαλλια... :xixi::xixi: Click για ανάπτυξη... :no1::no1:Ετσι μπραβο!!Μην κανεις ποτε κατι μονο για τον αλλο μα πανω απο ολα επειδη το θελεις!! Μπαμ το τελευταιο μου πμ σου ηρθε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:31 Η Darkness έγραψε: #4.334 08-09-09 02:31 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: ασε,εμασ,που,λεμε,εσυ,οπωσ,γουσταρεισ,να,τα,εχεισ Click για ανάπτυξη... Εννοειτε βρε...:xixi: Ειναι το μονο πραγμα που μου αρεσει πανω μου :zilia::zilia: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: :no1::no1:Ετσι μπραβο!!Μην κανεις ποτε κατι μονο για τον αλλο μα πανω απο ολα επειδη το θελεις!! Μπαμ το τελευταιο μου πμ σου ηρθε? Click για ανάπτυξη... οχι ... Και το περιμενω μια ωρα :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:36 Ο grigoris91: #4.335 08-09-09 02:36 μονο,τα,μαλλια,σου,σου,αρεσουν μπραβο,αυτοπεποιθηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:38 Η Darkness έγραψε: #4.336 08-09-09 02:38 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: μονο,τα,μαλλια,σου,σου,αρεσουν μπραβο,αυτοπεποιθηση Click για ανάπτυξη... Μα δεν ειπα ποτε οτι εχω αυτοπεποιθηση..:what: Ε... πες και τα ματια μου ..:zilia: Αυτα μονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:39 Η roseberry: #4.337 08-09-09 02:39 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ουτε εμεις παμε........ Μην ανησυχεις............................ ----------------------------------------- :!: μωρη εχεις τρια αδελφια και δεν μιλας? Θα ερθουν και αυτοι μαζι μας για φαγητο ??? :zilia: Ενωμενες θα νικησουμε ωρε.... :xixi: ----------------------------------------- τα ισιωνουμε για εσενα :fss: Click για ανάπτυξη... μαρη τουσ αδερφουσ μου θελεισ??:emm: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:40 Η Darkness έγραψε: #4.338 08-09-09 02:40 Θανο που ειναι το πμ ................. ??? :who::who: λες να βρηκε κινηση ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:40 Ο grigoris91: #4.339 08-09-09 02:40 η,αυτοπεποιθησηερχετε,αν,νιωθεισ,οτι,οι,αλλοι,σε,αποδεχονται αν,εσυ,δεν,σε,αποδεχεσε,πωσ,θα,σε,αποδεχτουν,οι,αλλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:42 Η Darkness έγραψε: #4.340 08-09-09 02:42 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: μαρη τουσ αδερφουσ μου θελεισ??:emm: Click για ανάπτυξη... :nono:οχι.. πανω απο ολα η φιλια και οχι οι γκομενοι... Μονο για εσενα θα ερθω , να χλαπακιασουμε !!! :xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νίκος95: να κανω μια ερωτηση? υπαρχει κατι τετοιο? Click για ανάπτυξη... Κοιμησου και μπορει να την δεις στον υπνο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:11 Ο Pure_Seduction: #4.324 08-09-09 02:11 μου προσθετεις εναν χρονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:13 Ο thanous18: #4.325 08-09-09 02:13 Αρχική Δημοσίευση από Rufus: Μιρος εισαι ακομα για την 20χρονη.Κατσε κατω! ----------------------------------------- μιεος = μικρος.ομιλειτε ελληνικα ----------------------------------------- μιεος = μιος = μικρος. ----------------------------------------- μιεος = μιος = μιρος = μικρος...δεν παω καλα Click για ανάπτυξη... Σε ποια γλωσσα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:14 Ο Pure_Seduction: #4.326 08-09-09 02:14 χαχαχαχααχχαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:15 Η Darkness έγραψε: #4.327 08-09-09 02:15 Αρχική Δημοσίευση από Rufus: Μιρος εισαι ακομα για την 20χρονη.Κατσε κατω! ----------------------------------------- μιεος = μικρος.ομιλειτε ελληνικα ----------------------------------------- μιεος = μιος = μικρος. ----------------------------------------- μιεος = μιος = μιρος = μικρος...δεν παω καλα Click για ανάπτυξη... ουτε εμεις παμε........ Μην ανησυχεις............................ ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από roseberry: αα νικο σε πληροφορω οτι ο ενασ αδερφοσ μου ειναι ξανθοσ με γαλαζια ματια(πηρε απο τον παρετα )και οι αλλοι δυο καστανι με γαλαζια ματια!!!!!!!!!!!για να μη λεσ οτι ολοι οι κρητηκοι ειναι μελαχρινοι!!!!!!!!!! ----------------------------------------- bam ενωμενεσ θα νικησουμε!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... :!: μωρη εχεις τρια αδελφια και δεν μιλας? Θα ερθουν και αυτοι μαζι μας για φαγητο ??? :zilia: Ενωμενες θα νικησουμε ωρε.... :xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: Οχι ρε αλλα αλλα δεν ξερω το ισιο με προκαλει περισσοτερο... Click για ανάπτυξη... τα ισιωνουμε για εσενα :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:21 Ο grigoris91: #4.328 08-09-09 02:21 για,μενα,μπαμ,τα,ισιωνεισ,η,οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rufus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ilias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:24 Ο Rufus έγραψε: #4.329 08-09-09 02:24 στην ηλιιστικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:27 Η Darkness έγραψε: #4.330 08-09-09 02:27 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: για,μενα,μπαμ,τα,ισιωνεισ,η,οχι... Click για ανάπτυξη... Και για εσενα Γρηγορη... :zilia: Αλλα εγω αγαπω τα σγουρα μου τα μαλλια... :xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:29 Ο grigoris91: #4.331 08-09-09 02:29 ασε,εμασ,που,λεμε,εσυ,οπωσ,γουσταρεισ,να,τα,εχεισ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:29 Η Darkness έγραψε: #4.332 08-09-09 02:29 Αρχική Δημοσίευση από Rufus: στην ηλιιστικη Click για ανάπτυξη... :bravo::bravo::bravo: .... Η μητρικη σου γλωσσα ειναι ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:30 Ο thanous18: #4.333 08-09-09 02:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Και για εσενα Γρηγορη... :zilia: Αλλα εγω αγαπω τα σγουρα μου τα μαλλια... :xixi::xixi: Click για ανάπτυξη... :no1::no1:Ετσι μπραβο!!Μην κανεις ποτε κατι μονο για τον αλλο μα πανω απο ολα επειδη το θελεις!! Μπαμ το τελευταιο μου πμ σου ηρθε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:31 Η Darkness έγραψε: #4.334 08-09-09 02:31 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: ασε,εμασ,που,λεμε,εσυ,οπωσ,γουσταρεισ,να,τα,εχεισ Click για ανάπτυξη... Εννοειτε βρε...:xixi: Ειναι το μονο πραγμα που μου αρεσει πανω μου :zilia::zilia: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: :no1::no1:Ετσι μπραβο!!Μην κανεις ποτε κατι μονο για τον αλλο μα πανω απο ολα επειδη το θελεις!! Μπαμ το τελευταιο μου πμ σου ηρθε? Click για ανάπτυξη... οχι ... Και το περιμενω μια ωρα :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:36 Ο grigoris91: #4.335 08-09-09 02:36 μονο,τα,μαλλια,σου,σου,αρεσουν μπραβο,αυτοπεποιθηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:38 Η Darkness έγραψε: #4.336 08-09-09 02:38 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: μονο,τα,μαλλια,σου,σου,αρεσουν μπραβο,αυτοπεποιθηση Click για ανάπτυξη... Μα δεν ειπα ποτε οτι εχω αυτοπεποιθηση..:what: Ε... πες και τα ματια μου ..:zilia: Αυτα μονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:39 Η roseberry: #4.337 08-09-09 02:39 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ουτε εμεις παμε........ Μην ανησυχεις............................ ----------------------------------------- :!: μωρη εχεις τρια αδελφια και δεν μιλας? Θα ερθουν και αυτοι μαζι μας για φαγητο ??? :zilia: Ενωμενες θα νικησουμε ωρε.... :xixi: ----------------------------------------- τα ισιωνουμε για εσενα :fss: Click για ανάπτυξη... μαρη τουσ αδερφουσ μου θελεισ??:emm: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:40 Η Darkness έγραψε: #4.338 08-09-09 02:40 Θανο που ειναι το πμ ................. ??? :who::who: λες να βρηκε κινηση ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:40 Ο grigoris91: #4.339 08-09-09 02:40 η,αυτοπεποιθησηερχετε,αν,νιωθεισ,οτι,οι,αλλοι,σε,αποδεχονται αν,εσυ,δεν,σε,αποδεχεσε,πωσ,θα,σε,αποδεχτουν,οι,αλλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:42 Η Darkness έγραψε: #4.340 08-09-09 02:42 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: μαρη τουσ αδερφουσ μου θελεισ??:emm: Click για ανάπτυξη... :nono:οχι.. πανω απο ολα η φιλια και οχι οι γκομενοι... Μονο για εσενα θα ερθω , να χλαπακιασουμε !!! :xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μου προσθετεις εναν χρονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:13 Ο thanous18: #4.325 08-09-09 02:13 Αρχική Δημοσίευση από Rufus: Μιρος εισαι ακομα για την 20χρονη.Κατσε κατω! ----------------------------------------- μιεος = μικρος.ομιλειτε ελληνικα ----------------------------------------- μιεος = μιος = μικρος. ----------------------------------------- μιεος = μιος = μιρος = μικρος...δεν παω καλα Click για ανάπτυξη... Σε ποια γλωσσα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:14 Ο Pure_Seduction: #4.326 08-09-09 02:14 χαχαχαχααχχαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:15 Η Darkness έγραψε: #4.327 08-09-09 02:15 Αρχική Δημοσίευση από Rufus: Μιρος εισαι ακομα για την 20χρονη.Κατσε κατω! ----------------------------------------- μιεος = μικρος.ομιλειτε ελληνικα ----------------------------------------- μιεος = μιος = μικρος. ----------------------------------------- μιεος = μιος = μιρος = μικρος...δεν παω καλα Click για ανάπτυξη... ουτε εμεις παμε........ Μην ανησυχεις............................ ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από roseberry: αα νικο σε πληροφορω οτι ο ενασ αδερφοσ μου ειναι ξανθοσ με γαλαζια ματια(πηρε απο τον παρετα )και οι αλλοι δυο καστανι με γαλαζια ματια!!!!!!!!!!!για να μη λεσ οτι ολοι οι κρητηκοι ειναι μελαχρινοι!!!!!!!!!! ----------------------------------------- bam ενωμενεσ θα νικησουμε!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... :!: μωρη εχεις τρια αδελφια και δεν μιλας? Θα ερθουν και αυτοι μαζι μας για φαγητο ??? :zilia: Ενωμενες θα νικησουμε ωρε.... :xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: Οχι ρε αλλα αλλα δεν ξερω το ισιο με προκαλει περισσοτερο... Click για ανάπτυξη... τα ισιωνουμε για εσενα :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:21 Ο grigoris91: #4.328 08-09-09 02:21 για,μενα,μπαμ,τα,ισιωνεισ,η,οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rufus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ilias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:24 Ο Rufus έγραψε: #4.329 08-09-09 02:24 στην ηλιιστικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:27 Η Darkness έγραψε: #4.330 08-09-09 02:27 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: για,μενα,μπαμ,τα,ισιωνεισ,η,οχι... Click για ανάπτυξη... Και για εσενα Γρηγορη... :zilia: Αλλα εγω αγαπω τα σγουρα μου τα μαλλια... :xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:29 Ο grigoris91: #4.331 08-09-09 02:29 ασε,εμασ,που,λεμε,εσυ,οπωσ,γουσταρεισ,να,τα,εχεισ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:29 Η Darkness έγραψε: #4.332 08-09-09 02:29 Αρχική Δημοσίευση από Rufus: στην ηλιιστικη Click για ανάπτυξη... :bravo::bravo::bravo: .... Η μητρικη σου γλωσσα ειναι ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:30 Ο thanous18: #4.333 08-09-09 02:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Και για εσενα Γρηγορη... :zilia: Αλλα εγω αγαπω τα σγουρα μου τα μαλλια... :xixi::xixi: Click για ανάπτυξη... :no1::no1:Ετσι μπραβο!!Μην κανεις ποτε κατι μονο για τον αλλο μα πανω απο ολα επειδη το θελεις!! Μπαμ το τελευταιο μου πμ σου ηρθε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:31 Η Darkness έγραψε: #4.334 08-09-09 02:31 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: ασε,εμασ,που,λεμε,εσυ,οπωσ,γουσταρεισ,να,τα,εχεισ Click για ανάπτυξη... Εννοειτε βρε...:xixi: Ειναι το μονο πραγμα που μου αρεσει πανω μου :zilia::zilia: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: :no1::no1:Ετσι μπραβο!!Μην κανεις ποτε κατι μονο για τον αλλο μα πανω απο ολα επειδη το θελεις!! Μπαμ το τελευταιο μου πμ σου ηρθε? Click για ανάπτυξη... οχι ... Και το περιμενω μια ωρα :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:36 Ο grigoris91: #4.335 08-09-09 02:36 μονο,τα,μαλλια,σου,σου,αρεσουν μπραβο,αυτοπεποιθηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:38 Η Darkness έγραψε: #4.336 08-09-09 02:38 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: μονο,τα,μαλλια,σου,σου,αρεσουν μπραβο,αυτοπεποιθηση Click για ανάπτυξη... Μα δεν ειπα ποτε οτι εχω αυτοπεποιθηση..:what: Ε... πες και τα ματια μου ..:zilia: Αυτα μονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:39 Η roseberry: #4.337 08-09-09 02:39 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ουτε εμεις παμε........ Μην ανησυχεις............................ ----------------------------------------- :!: μωρη εχεις τρια αδελφια και δεν μιλας? Θα ερθουν και αυτοι μαζι μας για φαγητο ??? :zilia: Ενωμενες θα νικησουμε ωρε.... :xixi: ----------------------------------------- τα ισιωνουμε για εσενα :fss: Click για ανάπτυξη... μαρη τουσ αδερφουσ μου θελεισ??:emm: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:40 Η Darkness έγραψε: #4.338 08-09-09 02:40 Θανο που ειναι το πμ ................. ??? :who::who: λες να βρηκε κινηση ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:40 Ο grigoris91: #4.339 08-09-09 02:40 η,αυτοπεποιθησηερχετε,αν,νιωθεισ,οτι,οι,αλλοι,σε,αποδεχονται αν,εσυ,δεν,σε,αποδεχεσε,πωσ,θα,σε,αποδεχτουν,οι,αλλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:42 Η Darkness έγραψε: #4.340 08-09-09 02:42 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: μαρη τουσ αδερφουσ μου θελεισ??:emm: Click για ανάπτυξη... :nono:οχι.. πανω απο ολα η φιλια και οχι οι γκομενοι... Μονο για εσενα θα ερθω , να χλαπακιασουμε !!! :xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Rufus: Μιρος εισαι ακομα για την 20χρονη.Κατσε κατω! ----------------------------------------- μιεος = μικρος.ομιλειτε ελληνικα ----------------------------------------- μιεος = μιος = μικρος. ----------------------------------------- μιεος = μιος = μιρος = μικρος...δεν παω καλα Click για ανάπτυξη... Σε ποια γλωσσα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:14 Ο Pure_Seduction: #4.326 08-09-09 02:14 χαχαχαχααχχαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:15 Η Darkness έγραψε: #4.327 08-09-09 02:15 Αρχική Δημοσίευση από Rufus: Μιρος εισαι ακομα για την 20χρονη.Κατσε κατω! ----------------------------------------- μιεος = μικρος.ομιλειτε ελληνικα ----------------------------------------- μιεος = μιος = μικρος. ----------------------------------------- μιεος = μιος = μιρος = μικρος...δεν παω καλα Click για ανάπτυξη... ουτε εμεις παμε........ Μην ανησυχεις............................ ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από roseberry: αα νικο σε πληροφορω οτι ο ενασ αδερφοσ μου ειναι ξανθοσ με γαλαζια ματια(πηρε απο τον παρετα )και οι αλλοι δυο καστανι με γαλαζια ματια!!!!!!!!!!!για να μη λεσ οτι ολοι οι κρητηκοι ειναι μελαχρινοι!!!!!!!!!! ----------------------------------------- bam ενωμενεσ θα νικησουμε!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... :!: μωρη εχεις τρια αδελφια και δεν μιλας? Θα ερθουν και αυτοι μαζι μας για φαγητο ??? :zilia: Ενωμενες θα νικησουμε ωρε.... :xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: Οχι ρε αλλα αλλα δεν ξερω το ισιο με προκαλει περισσοτερο... Click για ανάπτυξη... τα ισιωνουμε για εσενα :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:21 Ο grigoris91: #4.328 08-09-09 02:21 για,μενα,μπαμ,τα,ισιωνεισ,η,οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rufus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ilias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:24 Ο Rufus έγραψε: #4.329 08-09-09 02:24 στην ηλιιστικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:27 Η Darkness έγραψε: #4.330 08-09-09 02:27 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: για,μενα,μπαμ,τα,ισιωνεισ,η,οχι... Click για ανάπτυξη... Και για εσενα Γρηγορη... :zilia: Αλλα εγω αγαπω τα σγουρα μου τα μαλλια... :xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:29 Ο grigoris91: #4.331 08-09-09 02:29 ασε,εμασ,που,λεμε,εσυ,οπωσ,γουσταρεισ,να,τα,εχεισ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:29 Η Darkness έγραψε: #4.332 08-09-09 02:29 Αρχική Δημοσίευση από Rufus: στην ηλιιστικη Click για ανάπτυξη... :bravo::bravo::bravo: .... Η μητρικη σου γλωσσα ειναι ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:30 Ο thanous18: #4.333 08-09-09 02:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Και για εσενα Γρηγορη... :zilia: Αλλα εγω αγαπω τα σγουρα μου τα μαλλια... :xixi::xixi: Click για ανάπτυξη... :no1::no1:Ετσι μπραβο!!Μην κανεις ποτε κατι μονο για τον αλλο μα πανω απο ολα επειδη το θελεις!! Μπαμ το τελευταιο μου πμ σου ηρθε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:31 Η Darkness έγραψε: #4.334 08-09-09 02:31 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: ασε,εμασ,που,λεμε,εσυ,οπωσ,γουσταρεισ,να,τα,εχεισ Click για ανάπτυξη... Εννοειτε βρε...:xixi: Ειναι το μονο πραγμα που μου αρεσει πανω μου :zilia::zilia: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: :no1::no1:Ετσι μπραβο!!Μην κανεις ποτε κατι μονο για τον αλλο μα πανω απο ολα επειδη το θελεις!! Μπαμ το τελευταιο μου πμ σου ηρθε? Click για ανάπτυξη... οχι ... Και το περιμενω μια ωρα :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:36 Ο grigoris91: #4.335 08-09-09 02:36 μονο,τα,μαλλια,σου,σου,αρεσουν μπραβο,αυτοπεποιθηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:38 Η Darkness έγραψε: #4.336 08-09-09 02:38 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: μονο,τα,μαλλια,σου,σου,αρεσουν μπραβο,αυτοπεποιθηση Click για ανάπτυξη... Μα δεν ειπα ποτε οτι εχω αυτοπεποιθηση..:what: Ε... πες και τα ματια μου ..:zilia: Αυτα μονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:39 Η roseberry: #4.337 08-09-09 02:39 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ουτε εμεις παμε........ Μην ανησυχεις............................ ----------------------------------------- :!: μωρη εχεις τρια αδελφια και δεν μιλας? Θα ερθουν και αυτοι μαζι μας για φαγητο ??? :zilia: Ενωμενες θα νικησουμε ωρε.... :xixi: ----------------------------------------- τα ισιωνουμε για εσενα :fss: Click για ανάπτυξη... μαρη τουσ αδερφουσ μου θελεισ??:emm: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:40 Η Darkness έγραψε: #4.338 08-09-09 02:40 Θανο που ειναι το πμ ................. ??? :who::who: λες να βρηκε κινηση ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:40 Ο grigoris91: #4.339 08-09-09 02:40 η,αυτοπεποιθησηερχετε,αν,νιωθεισ,οτι,οι,αλλοι,σε,αποδεχονται αν,εσυ,δεν,σε,αποδεχεσε,πωσ,θα,σε,αποδεχτουν,οι,αλλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:42 Η Darkness έγραψε: #4.340 08-09-09 02:42 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: μαρη τουσ αδερφουσ μου θελεισ??:emm: Click για ανάπτυξη... :nono:οχι.. πανω απο ολα η φιλια και οχι οι γκομενοι... Μονο για εσενα θα ερθω , να χλαπακιασουμε !!! :xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χαχαχαχααχχαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:15 Η Darkness έγραψε: #4.327 08-09-09 02:15 Αρχική Δημοσίευση από Rufus: Μιρος εισαι ακομα για την 20χρονη.Κατσε κατω! ----------------------------------------- μιεος = μικρος.ομιλειτε ελληνικα ----------------------------------------- μιεος = μιος = μικρος. ----------------------------------------- μιεος = μιος = μιρος = μικρος...δεν παω καλα Click για ανάπτυξη... ουτε εμεις παμε........ Μην ανησυχεις............................ ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από roseberry: αα νικο σε πληροφορω οτι ο ενασ αδερφοσ μου ειναι ξανθοσ με γαλαζια ματια(πηρε απο τον παρετα )και οι αλλοι δυο καστανι με γαλαζια ματια!!!!!!!!!!!για να μη λεσ οτι ολοι οι κρητηκοι ειναι μελαχρινοι!!!!!!!!!! ----------------------------------------- bam ενωμενεσ θα νικησουμε!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... :!: μωρη εχεις τρια αδελφια και δεν μιλας? Θα ερθουν και αυτοι μαζι μας για φαγητο ??? :zilia: Ενωμενες θα νικησουμε ωρε.... :xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: Οχι ρε αλλα αλλα δεν ξερω το ισιο με προκαλει περισσοτερο... Click για ανάπτυξη... τα ισιωνουμε για εσενα :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:21 Ο grigoris91: #4.328 08-09-09 02:21 για,μενα,μπαμ,τα,ισιωνεισ,η,οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rufus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ilias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:24 Ο Rufus έγραψε: #4.329 08-09-09 02:24 στην ηλιιστικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:27 Η Darkness έγραψε: #4.330 08-09-09 02:27 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: για,μενα,μπαμ,τα,ισιωνεισ,η,οχι... Click για ανάπτυξη... Και για εσενα Γρηγορη... :zilia: Αλλα εγω αγαπω τα σγουρα μου τα μαλλια... :xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:29 Ο grigoris91: #4.331 08-09-09 02:29 ασε,εμασ,που,λεμε,εσυ,οπωσ,γουσταρεισ,να,τα,εχεισ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:29 Η Darkness έγραψε: #4.332 08-09-09 02:29 Αρχική Δημοσίευση από Rufus: στην ηλιιστικη Click για ανάπτυξη... :bravo::bravo::bravo: .... Η μητρικη σου γλωσσα ειναι ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:30 Ο thanous18: #4.333 08-09-09 02:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Και για εσενα Γρηγορη... :zilia: Αλλα εγω αγαπω τα σγουρα μου τα μαλλια... :xixi::xixi: Click για ανάπτυξη... :no1::no1:Ετσι μπραβο!!Μην κανεις ποτε κατι μονο για τον αλλο μα πανω απο ολα επειδη το θελεις!! Μπαμ το τελευταιο μου πμ σου ηρθε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:31 Η Darkness έγραψε: #4.334 08-09-09 02:31 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: ασε,εμασ,που,λεμε,εσυ,οπωσ,γουσταρεισ,να,τα,εχεισ Click για ανάπτυξη... Εννοειτε βρε...:xixi: Ειναι το μονο πραγμα που μου αρεσει πανω μου :zilia::zilia: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: :no1::no1:Ετσι μπραβο!!Μην κανεις ποτε κατι μονο για τον αλλο μα πανω απο ολα επειδη το θελεις!! Μπαμ το τελευταιο μου πμ σου ηρθε? Click για ανάπτυξη... οχι ... Και το περιμενω μια ωρα :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:36 Ο grigoris91: #4.335 08-09-09 02:36 μονο,τα,μαλλια,σου,σου,αρεσουν μπραβο,αυτοπεποιθηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:38 Η Darkness έγραψε: #4.336 08-09-09 02:38 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: μονο,τα,μαλλια,σου,σου,αρεσουν μπραβο,αυτοπεποιθηση Click για ανάπτυξη... Μα δεν ειπα ποτε οτι εχω αυτοπεποιθηση..:what: Ε... πες και τα ματια μου ..:zilia: Αυτα μονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:39 Η roseberry: #4.337 08-09-09 02:39 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ουτε εμεις παμε........ Μην ανησυχεις............................ ----------------------------------------- :!: μωρη εχεις τρια αδελφια και δεν μιλας? Θα ερθουν και αυτοι μαζι μας για φαγητο ??? :zilia: Ενωμενες θα νικησουμε ωρε.... :xixi: ----------------------------------------- τα ισιωνουμε για εσενα :fss: Click για ανάπτυξη... μαρη τουσ αδερφουσ μου θελεισ??:emm: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:40 Η Darkness έγραψε: #4.338 08-09-09 02:40 Θανο που ειναι το πμ ................. ??? :who::who: λες να βρηκε κινηση ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:40 Ο grigoris91: #4.339 08-09-09 02:40 η,αυτοπεποιθησηερχετε,αν,νιωθεισ,οτι,οι,αλλοι,σε,αποδεχονται αν,εσυ,δεν,σε,αποδεχεσε,πωσ,θα,σε,αποδεχτουν,οι,αλλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:42 Η Darkness έγραψε: #4.340 08-09-09 02:42 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: μαρη τουσ αδερφουσ μου θελεισ??:emm: Click για ανάπτυξη... :nono:οχι.. πανω απο ολα η φιλια και οχι οι γκομενοι... Μονο για εσενα θα ερθω , να χλαπακιασουμε !!! :xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Rufus: Μιρος εισαι ακομα για την 20χρονη.Κατσε κατω! ----------------------------------------- μιεος = μικρος.ομιλειτε ελληνικα ----------------------------------------- μιεος = μιος = μικρος. ----------------------------------------- μιεος = μιος = μιρος = μικρος...δεν παω καλα Click για ανάπτυξη... ουτε εμεις παμε........ Μην ανησυχεις............................ ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από roseberry: αα νικο σε πληροφορω οτι ο ενασ αδερφοσ μου ειναι ξανθοσ με γαλαζια ματια(πηρε απο τον παρετα )και οι αλλοι δυο καστανι με γαλαζια ματια!!!!!!!!!!!για να μη λεσ οτι ολοι οι κρητηκοι ειναι μελαχρινοι!!!!!!!!!! ----------------------------------------- bam ενωμενεσ θα νικησουμε!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... :!: μωρη εχεις τρια αδελφια και δεν μιλας? Θα ερθουν και αυτοι μαζι μας για φαγητο ??? :zilia: Ενωμενες θα νικησουμε ωρε.... :xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: Οχι ρε αλλα αλλα δεν ξερω το ισιο με προκαλει περισσοτερο... Click για ανάπτυξη... τα ισιωνουμε για εσενα :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:21 Ο grigoris91: #4.328 08-09-09 02:21 για,μενα,μπαμ,τα,ισιωνεισ,η,οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rufus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ilias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:24 Ο Rufus έγραψε: #4.329 08-09-09 02:24 στην ηλιιστικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:27 Η Darkness έγραψε: #4.330 08-09-09 02:27 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: για,μενα,μπαμ,τα,ισιωνεισ,η,οχι... Click για ανάπτυξη... Και για εσενα Γρηγορη... :zilia: Αλλα εγω αγαπω τα σγουρα μου τα μαλλια... :xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:29 Ο grigoris91: #4.331 08-09-09 02:29 ασε,εμασ,που,λεμε,εσυ,οπωσ,γουσταρεισ,να,τα,εχεισ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:29 Η Darkness έγραψε: #4.332 08-09-09 02:29 Αρχική Δημοσίευση από Rufus: στην ηλιιστικη Click για ανάπτυξη... :bravo::bravo::bravo: .... Η μητρικη σου γλωσσα ειναι ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:30 Ο thanous18: #4.333 08-09-09 02:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Και για εσενα Γρηγορη... :zilia: Αλλα εγω αγαπω τα σγουρα μου τα μαλλια... :xixi::xixi: Click για ανάπτυξη... :no1::no1:Ετσι μπραβο!!Μην κανεις ποτε κατι μονο για τον αλλο μα πανω απο ολα επειδη το θελεις!! Μπαμ το τελευταιο μου πμ σου ηρθε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:31 Η Darkness έγραψε: #4.334 08-09-09 02:31 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: ασε,εμασ,που,λεμε,εσυ,οπωσ,γουσταρεισ,να,τα,εχεισ Click για ανάπτυξη... Εννοειτε βρε...:xixi: Ειναι το μονο πραγμα που μου αρεσει πανω μου :zilia::zilia: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: :no1::no1:Ετσι μπραβο!!Μην κανεις ποτε κατι μονο για τον αλλο μα πανω απο ολα επειδη το θελεις!! Μπαμ το τελευταιο μου πμ σου ηρθε? Click για ανάπτυξη... οχι ... Και το περιμενω μια ωρα :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:36 Ο grigoris91: #4.335 08-09-09 02:36 μονο,τα,μαλλια,σου,σου,αρεσουν μπραβο,αυτοπεποιθηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:38 Η Darkness έγραψε: #4.336 08-09-09 02:38 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: μονο,τα,μαλλια,σου,σου,αρεσουν μπραβο,αυτοπεποιθηση Click για ανάπτυξη... Μα δεν ειπα ποτε οτι εχω αυτοπεποιθηση..:what: Ε... πες και τα ματια μου ..:zilia: Αυτα μονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:39 Η roseberry: #4.337 08-09-09 02:39 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ουτε εμεις παμε........ Μην ανησυχεις............................ ----------------------------------------- :!: μωρη εχεις τρια αδελφια και δεν μιλας? Θα ερθουν και αυτοι μαζι μας για φαγητο ??? :zilia: Ενωμενες θα νικησουμε ωρε.... :xixi: ----------------------------------------- τα ισιωνουμε για εσενα :fss: Click για ανάπτυξη... μαρη τουσ αδερφουσ μου θελεισ??:emm: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:40 Η Darkness έγραψε: #4.338 08-09-09 02:40 Θανο που ειναι το πμ ................. ??? :who::who: λες να βρηκε κινηση ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:40 Ο grigoris91: #4.339 08-09-09 02:40 η,αυτοπεποιθησηερχετε,αν,νιωθεισ,οτι,οι,αλλοι,σε,αποδεχονται αν,εσυ,δεν,σε,αποδεχεσε,πωσ,θα,σε,αποδεχτουν,οι,αλλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:42 Η Darkness έγραψε: #4.340 08-09-09 02:42 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: μαρη τουσ αδερφουσ μου θελεισ??:emm: Click για ανάπτυξη... :nono:οχι.. πανω απο ολα η φιλια και οχι οι γκομενοι... Μονο για εσενα θα ερθω , να χλαπακιασουμε !!! :xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
για,μενα,μπαμ,τα,ισιωνεισ,η,οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rufus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ilias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:24 Ο Rufus έγραψε: #4.329 08-09-09 02:24 στην ηλιιστικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:27 Η Darkness έγραψε: #4.330 08-09-09 02:27 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: για,μενα,μπαμ,τα,ισιωνεισ,η,οχι... Click για ανάπτυξη... Και για εσενα Γρηγορη... :zilia: Αλλα εγω αγαπω τα σγουρα μου τα μαλλια... :xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:29 Ο grigoris91: #4.331 08-09-09 02:29 ασε,εμασ,που,λεμε,εσυ,οπωσ,γουσταρεισ,να,τα,εχεισ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:29 Η Darkness έγραψε: #4.332 08-09-09 02:29 Αρχική Δημοσίευση από Rufus: στην ηλιιστικη Click για ανάπτυξη... :bravo::bravo::bravo: .... Η μητρικη σου γλωσσα ειναι ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:30 Ο thanous18: #4.333 08-09-09 02:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Και για εσενα Γρηγορη... :zilia: Αλλα εγω αγαπω τα σγουρα μου τα μαλλια... :xixi::xixi: Click για ανάπτυξη... :no1::no1:Ετσι μπραβο!!Μην κανεις ποτε κατι μονο για τον αλλο μα πανω απο ολα επειδη το θελεις!! Μπαμ το τελευταιο μου πμ σου ηρθε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:31 Η Darkness έγραψε: #4.334 08-09-09 02:31 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: ασε,εμασ,που,λεμε,εσυ,οπωσ,γουσταρεισ,να,τα,εχεισ Click για ανάπτυξη... Εννοειτε βρε...:xixi: Ειναι το μονο πραγμα που μου αρεσει πανω μου :zilia::zilia: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: :no1::no1:Ετσι μπραβο!!Μην κανεις ποτε κατι μονο για τον αλλο μα πανω απο ολα επειδη το θελεις!! Μπαμ το τελευταιο μου πμ σου ηρθε? Click για ανάπτυξη... οχι ... Και το περιμενω μια ωρα :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:36 Ο grigoris91: #4.335 08-09-09 02:36 μονο,τα,μαλλια,σου,σου,αρεσουν μπραβο,αυτοπεποιθηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:38 Η Darkness έγραψε: #4.336 08-09-09 02:38 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: μονο,τα,μαλλια,σου,σου,αρεσουν μπραβο,αυτοπεποιθηση Click για ανάπτυξη... Μα δεν ειπα ποτε οτι εχω αυτοπεποιθηση..:what: Ε... πες και τα ματια μου ..:zilia: Αυτα μονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:39 Η roseberry: #4.337 08-09-09 02:39 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ουτε εμεις παμε........ Μην ανησυχεις............................ ----------------------------------------- :!: μωρη εχεις τρια αδελφια και δεν μιλας? Θα ερθουν και αυτοι μαζι μας για φαγητο ??? :zilia: Ενωμενες θα νικησουμε ωρε.... :xixi: ----------------------------------------- τα ισιωνουμε για εσενα :fss: Click για ανάπτυξη... μαρη τουσ αδερφουσ μου θελεισ??:emm: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:40 Η Darkness έγραψε: #4.338 08-09-09 02:40 Θανο που ειναι το πμ ................. ??? :who::who: λες να βρηκε κινηση ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:40 Ο grigoris91: #4.339 08-09-09 02:40 η,αυτοπεποιθησηερχετε,αν,νιωθεισ,οτι,οι,αλλοι,σε,αποδεχονται αν,εσυ,δεν,σε,αποδεχεσε,πωσ,θα,σε,αποδεχτουν,οι,αλλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:42 Η Darkness έγραψε: #4.340 08-09-09 02:42 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: μαρη τουσ αδερφουσ μου θελεισ??:emm: Click για ανάπτυξη... :nono:οχι.. πανω απο ολα η φιλια και οχι οι γκομενοι... Μονο για εσενα θα ερθω , να χλαπακιασουμε !!! :xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
στην ηλιιστικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:27 Η Darkness έγραψε: #4.330 08-09-09 02:27 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: για,μενα,μπαμ,τα,ισιωνεισ,η,οχι... Click για ανάπτυξη... Και για εσενα Γρηγορη... :zilia: Αλλα εγω αγαπω τα σγουρα μου τα μαλλια... :xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:29 Ο grigoris91: #4.331 08-09-09 02:29 ασε,εμασ,που,λεμε,εσυ,οπωσ,γουσταρεισ,να,τα,εχεισ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:29 Η Darkness έγραψε: #4.332 08-09-09 02:29 Αρχική Δημοσίευση από Rufus: στην ηλιιστικη Click για ανάπτυξη... :bravo::bravo::bravo: .... Η μητρικη σου γλωσσα ειναι ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:30 Ο thanous18: #4.333 08-09-09 02:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Και για εσενα Γρηγορη... :zilia: Αλλα εγω αγαπω τα σγουρα μου τα μαλλια... :xixi::xixi: Click για ανάπτυξη... :no1::no1:Ετσι μπραβο!!Μην κανεις ποτε κατι μονο για τον αλλο μα πανω απο ολα επειδη το θελεις!! Μπαμ το τελευταιο μου πμ σου ηρθε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:31 Η Darkness έγραψε: #4.334 08-09-09 02:31 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: ασε,εμασ,που,λεμε,εσυ,οπωσ,γουσταρεισ,να,τα,εχεισ Click για ανάπτυξη... Εννοειτε βρε...:xixi: Ειναι το μονο πραγμα που μου αρεσει πανω μου :zilia::zilia: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: :no1::no1:Ετσι μπραβο!!Μην κανεις ποτε κατι μονο για τον αλλο μα πανω απο ολα επειδη το θελεις!! Μπαμ το τελευταιο μου πμ σου ηρθε? Click για ανάπτυξη... οχι ... Και το περιμενω μια ωρα :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:36 Ο grigoris91: #4.335 08-09-09 02:36 μονο,τα,μαλλια,σου,σου,αρεσουν μπραβο,αυτοπεποιθηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:38 Η Darkness έγραψε: #4.336 08-09-09 02:38 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: μονο,τα,μαλλια,σου,σου,αρεσουν μπραβο,αυτοπεποιθηση Click για ανάπτυξη... Μα δεν ειπα ποτε οτι εχω αυτοπεποιθηση..:what: Ε... πες και τα ματια μου ..:zilia: Αυτα μονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:39 Η roseberry: #4.337 08-09-09 02:39 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ουτε εμεις παμε........ Μην ανησυχεις............................ ----------------------------------------- :!: μωρη εχεις τρια αδελφια και δεν μιλας? Θα ερθουν και αυτοι μαζι μας για φαγητο ??? :zilia: Ενωμενες θα νικησουμε ωρε.... :xixi: ----------------------------------------- τα ισιωνουμε για εσενα :fss: Click για ανάπτυξη... μαρη τουσ αδερφουσ μου θελεισ??:emm: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:40 Η Darkness έγραψε: #4.338 08-09-09 02:40 Θανο που ειναι το πμ ................. ??? :who::who: λες να βρηκε κινηση ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:40 Ο grigoris91: #4.339 08-09-09 02:40 η,αυτοπεποιθησηερχετε,αν,νιωθεισ,οτι,οι,αλλοι,σε,αποδεχονται αν,εσυ,δεν,σε,αποδεχεσε,πωσ,θα,σε,αποδεχτουν,οι,αλλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:42 Η Darkness έγραψε: #4.340 08-09-09 02:42 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: μαρη τουσ αδερφουσ μου θελεισ??:emm: Click για ανάπτυξη... :nono:οχι.. πανω απο ολα η φιλια και οχι οι γκομενοι... Μονο για εσενα θα ερθω , να χλαπακιασουμε !!! :xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: για,μενα,μπαμ,τα,ισιωνεισ,η,οχι... Click για ανάπτυξη... Και για εσενα Γρηγορη... :zilia: Αλλα εγω αγαπω τα σγουρα μου τα μαλλια... :xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:29 Ο grigoris91: #4.331 08-09-09 02:29 ασε,εμασ,που,λεμε,εσυ,οπωσ,γουσταρεισ,να,τα,εχεισ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:29 Η Darkness έγραψε: #4.332 08-09-09 02:29 Αρχική Δημοσίευση από Rufus: στην ηλιιστικη Click για ανάπτυξη... :bravo::bravo::bravo: .... Η μητρικη σου γλωσσα ειναι ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:30 Ο thanous18: #4.333 08-09-09 02:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Και για εσενα Γρηγορη... :zilia: Αλλα εγω αγαπω τα σγουρα μου τα μαλλια... :xixi::xixi: Click για ανάπτυξη... :no1::no1:Ετσι μπραβο!!Μην κανεις ποτε κατι μονο για τον αλλο μα πανω απο ολα επειδη το θελεις!! Μπαμ το τελευταιο μου πμ σου ηρθε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:31 Η Darkness έγραψε: #4.334 08-09-09 02:31 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: ασε,εμασ,που,λεμε,εσυ,οπωσ,γουσταρεισ,να,τα,εχεισ Click για ανάπτυξη... Εννοειτε βρε...:xixi: Ειναι το μονο πραγμα που μου αρεσει πανω μου :zilia::zilia: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: :no1::no1:Ετσι μπραβο!!Μην κανεις ποτε κατι μονο για τον αλλο μα πανω απο ολα επειδη το θελεις!! Μπαμ το τελευταιο μου πμ σου ηρθε? Click για ανάπτυξη... οχι ... Και το περιμενω μια ωρα :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:36 Ο grigoris91: #4.335 08-09-09 02:36 μονο,τα,μαλλια,σου,σου,αρεσουν μπραβο,αυτοπεποιθηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:38 Η Darkness έγραψε: #4.336 08-09-09 02:38 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: μονο,τα,μαλλια,σου,σου,αρεσουν μπραβο,αυτοπεποιθηση Click για ανάπτυξη... Μα δεν ειπα ποτε οτι εχω αυτοπεποιθηση..:what: Ε... πες και τα ματια μου ..:zilia: Αυτα μονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:39 Η roseberry: #4.337 08-09-09 02:39 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ουτε εμεις παμε........ Μην ανησυχεις............................ ----------------------------------------- :!: μωρη εχεις τρια αδελφια και δεν μιλας? Θα ερθουν και αυτοι μαζι μας για φαγητο ??? :zilia: Ενωμενες θα νικησουμε ωρε.... :xixi: ----------------------------------------- τα ισιωνουμε για εσενα :fss: Click για ανάπτυξη... μαρη τουσ αδερφουσ μου θελεισ??:emm: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:40 Η Darkness έγραψε: #4.338 08-09-09 02:40 Θανο που ειναι το πμ ................. ??? :who::who: λες να βρηκε κινηση ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:40 Ο grigoris91: #4.339 08-09-09 02:40 η,αυτοπεποιθησηερχετε,αν,νιωθεισ,οτι,οι,αλλοι,σε,αποδεχονται αν,εσυ,δεν,σε,αποδεχεσε,πωσ,θα,σε,αποδεχτουν,οι,αλλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:42 Η Darkness έγραψε: #4.340 08-09-09 02:42 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: μαρη τουσ αδερφουσ μου θελεισ??:emm: Click για ανάπτυξη... :nono:οχι.. πανω απο ολα η φιλια και οχι οι γκομενοι... Μονο για εσενα θα ερθω , να χλαπακιασουμε !!! :xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ασε,εμασ,που,λεμε,εσυ,οπωσ,γουσταρεισ,να,τα,εχεισ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:29 Η Darkness έγραψε: #4.332 08-09-09 02:29 Αρχική Δημοσίευση από Rufus: στην ηλιιστικη Click για ανάπτυξη... :bravo::bravo::bravo: .... Η μητρικη σου γλωσσα ειναι ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:30 Ο thanous18: #4.333 08-09-09 02:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Και για εσενα Γρηγορη... :zilia: Αλλα εγω αγαπω τα σγουρα μου τα μαλλια... :xixi::xixi: Click για ανάπτυξη... :no1::no1:Ετσι μπραβο!!Μην κανεις ποτε κατι μονο για τον αλλο μα πανω απο ολα επειδη το θελεις!! Μπαμ το τελευταιο μου πμ σου ηρθε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:31 Η Darkness έγραψε: #4.334 08-09-09 02:31 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: ασε,εμασ,που,λεμε,εσυ,οπωσ,γουσταρεισ,να,τα,εχεισ Click για ανάπτυξη... Εννοειτε βρε...:xixi: Ειναι το μονο πραγμα που μου αρεσει πανω μου :zilia::zilia: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: :no1::no1:Ετσι μπραβο!!Μην κανεις ποτε κατι μονο για τον αλλο μα πανω απο ολα επειδη το θελεις!! Μπαμ το τελευταιο μου πμ σου ηρθε? Click για ανάπτυξη... οχι ... Και το περιμενω μια ωρα :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:36 Ο grigoris91: #4.335 08-09-09 02:36 μονο,τα,μαλλια,σου,σου,αρεσουν μπραβο,αυτοπεποιθηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:38 Η Darkness έγραψε: #4.336 08-09-09 02:38 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: μονο,τα,μαλλια,σου,σου,αρεσουν μπραβο,αυτοπεποιθηση Click για ανάπτυξη... Μα δεν ειπα ποτε οτι εχω αυτοπεποιθηση..:what: Ε... πες και τα ματια μου ..:zilia: Αυτα μονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:39 Η roseberry: #4.337 08-09-09 02:39 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ουτε εμεις παμε........ Μην ανησυχεις............................ ----------------------------------------- :!: μωρη εχεις τρια αδελφια και δεν μιλας? Θα ερθουν και αυτοι μαζι μας για φαγητο ??? :zilia: Ενωμενες θα νικησουμε ωρε.... :xixi: ----------------------------------------- τα ισιωνουμε για εσενα :fss: Click για ανάπτυξη... μαρη τουσ αδερφουσ μου θελεισ??:emm: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:40 Η Darkness έγραψε: #4.338 08-09-09 02:40 Θανο που ειναι το πμ ................. ??? :who::who: λες να βρηκε κινηση ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:40 Ο grigoris91: #4.339 08-09-09 02:40 η,αυτοπεποιθησηερχετε,αν,νιωθεισ,οτι,οι,αλλοι,σε,αποδεχονται αν,εσυ,δεν,σε,αποδεχεσε,πωσ,θα,σε,αποδεχτουν,οι,αλλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:42 Η Darkness έγραψε: #4.340 08-09-09 02:42 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: μαρη τουσ αδερφουσ μου θελεισ??:emm: Click για ανάπτυξη... :nono:οχι.. πανω απο ολα η φιλια και οχι οι γκομενοι... Μονο για εσενα θα ερθω , να χλαπακιασουμε !!! :xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Rufus: στην ηλιιστικη Click για ανάπτυξη... :bravo::bravo::bravo: .... Η μητρικη σου γλωσσα ειναι ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:30 Ο thanous18: #4.333 08-09-09 02:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Και για εσενα Γρηγορη... :zilia: Αλλα εγω αγαπω τα σγουρα μου τα μαλλια... :xixi::xixi: Click για ανάπτυξη... :no1::no1:Ετσι μπραβο!!Μην κανεις ποτε κατι μονο για τον αλλο μα πανω απο ολα επειδη το θελεις!! Μπαμ το τελευταιο μου πμ σου ηρθε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:31 Η Darkness έγραψε: #4.334 08-09-09 02:31 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: ασε,εμασ,που,λεμε,εσυ,οπωσ,γουσταρεισ,να,τα,εχεισ Click για ανάπτυξη... Εννοειτε βρε...:xixi: Ειναι το μονο πραγμα που μου αρεσει πανω μου :zilia::zilia: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: :no1::no1:Ετσι μπραβο!!Μην κανεις ποτε κατι μονο για τον αλλο μα πανω απο ολα επειδη το θελεις!! Μπαμ το τελευταιο μου πμ σου ηρθε? Click για ανάπτυξη... οχι ... Και το περιμενω μια ωρα :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:36 Ο grigoris91: #4.335 08-09-09 02:36 μονο,τα,μαλλια,σου,σου,αρεσουν μπραβο,αυτοπεποιθηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:38 Η Darkness έγραψε: #4.336 08-09-09 02:38 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: μονο,τα,μαλλια,σου,σου,αρεσουν μπραβο,αυτοπεποιθηση Click για ανάπτυξη... Μα δεν ειπα ποτε οτι εχω αυτοπεποιθηση..:what: Ε... πες και τα ματια μου ..:zilia: Αυτα μονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:39 Η roseberry: #4.337 08-09-09 02:39 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ουτε εμεις παμε........ Μην ανησυχεις............................ ----------------------------------------- :!: μωρη εχεις τρια αδελφια και δεν μιλας? Θα ερθουν και αυτοι μαζι μας για φαγητο ??? :zilia: Ενωμενες θα νικησουμε ωρε.... :xixi: ----------------------------------------- τα ισιωνουμε για εσενα :fss: Click για ανάπτυξη... μαρη τουσ αδερφουσ μου θελεισ??:emm: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:40 Η Darkness έγραψε: #4.338 08-09-09 02:40 Θανο που ειναι το πμ ................. ??? :who::who: λες να βρηκε κινηση ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:40 Ο grigoris91: #4.339 08-09-09 02:40 η,αυτοπεποιθησηερχετε,αν,νιωθεισ,οτι,οι,αλλοι,σε,αποδεχονται αν,εσυ,δεν,σε,αποδεχεσε,πωσ,θα,σε,αποδεχτουν,οι,αλλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:42 Η Darkness έγραψε: #4.340 08-09-09 02:42 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: μαρη τουσ αδερφουσ μου θελεισ??:emm: Click για ανάπτυξη... :nono:οχι.. πανω απο ολα η φιλια και οχι οι γκομενοι... Μονο για εσενα θα ερθω , να χλαπακιασουμε !!! :xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Και για εσενα Γρηγορη... :zilia: Αλλα εγω αγαπω τα σγουρα μου τα μαλλια... :xixi::xixi: Click για ανάπτυξη... :no1::no1:Ετσι μπραβο!!Μην κανεις ποτε κατι μονο για τον αλλο μα πανω απο ολα επειδη το θελεις!! Μπαμ το τελευταιο μου πμ σου ηρθε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:31 Η Darkness έγραψε: #4.334 08-09-09 02:31 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: ασε,εμασ,που,λεμε,εσυ,οπωσ,γουσταρεισ,να,τα,εχεισ Click για ανάπτυξη... Εννοειτε βρε...:xixi: Ειναι το μονο πραγμα που μου αρεσει πανω μου :zilia::zilia: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: :no1::no1:Ετσι μπραβο!!Μην κανεις ποτε κατι μονο για τον αλλο μα πανω απο ολα επειδη το θελεις!! Μπαμ το τελευταιο μου πμ σου ηρθε? Click για ανάπτυξη... οχι ... Και το περιμενω μια ωρα :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:36 Ο grigoris91: #4.335 08-09-09 02:36 μονο,τα,μαλλια,σου,σου,αρεσουν μπραβο,αυτοπεποιθηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:38 Η Darkness έγραψε: #4.336 08-09-09 02:38 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: μονο,τα,μαλλια,σου,σου,αρεσουν μπραβο,αυτοπεποιθηση Click για ανάπτυξη... Μα δεν ειπα ποτε οτι εχω αυτοπεποιθηση..:what: Ε... πες και τα ματια μου ..:zilia: Αυτα μονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:39 Η roseberry: #4.337 08-09-09 02:39 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ουτε εμεις παμε........ Μην ανησυχεις............................ ----------------------------------------- :!: μωρη εχεις τρια αδελφια και δεν μιλας? Θα ερθουν και αυτοι μαζι μας για φαγητο ??? :zilia: Ενωμενες θα νικησουμε ωρε.... :xixi: ----------------------------------------- τα ισιωνουμε για εσενα :fss: Click για ανάπτυξη... μαρη τουσ αδερφουσ μου θελεισ??:emm: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:40 Η Darkness έγραψε: #4.338 08-09-09 02:40 Θανο που ειναι το πμ ................. ??? :who::who: λες να βρηκε κινηση ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:40 Ο grigoris91: #4.339 08-09-09 02:40 η,αυτοπεποιθησηερχετε,αν,νιωθεισ,οτι,οι,αλλοι,σε,αποδεχονται αν,εσυ,δεν,σε,αποδεχεσε,πωσ,θα,σε,αποδεχτουν,οι,αλλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:42 Η Darkness έγραψε: #4.340 08-09-09 02:42 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: μαρη τουσ αδερφουσ μου θελεισ??:emm: Click για ανάπτυξη... :nono:οχι.. πανω απο ολα η φιλια και οχι οι γκομενοι... Μονο για εσενα θα ερθω , να χλαπακιασουμε !!! :xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: ασε,εμασ,που,λεμε,εσυ,οπωσ,γουσταρεισ,να,τα,εχεισ Click για ανάπτυξη... Εννοειτε βρε...:xixi: Ειναι το μονο πραγμα που μου αρεσει πανω μου :zilia::zilia: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: :no1::no1:Ετσι μπραβο!!Μην κανεις ποτε κατι μονο για τον αλλο μα πανω απο ολα επειδη το θελεις!! Μπαμ το τελευταιο μου πμ σου ηρθε? Click για ανάπτυξη... οχι ... Και το περιμενω μια ωρα :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:36 Ο grigoris91: #4.335 08-09-09 02:36 μονο,τα,μαλλια,σου,σου,αρεσουν μπραβο,αυτοπεποιθηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:38 Η Darkness έγραψε: #4.336 08-09-09 02:38 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: μονο,τα,μαλλια,σου,σου,αρεσουν μπραβο,αυτοπεποιθηση Click για ανάπτυξη... Μα δεν ειπα ποτε οτι εχω αυτοπεποιθηση..:what: Ε... πες και τα ματια μου ..:zilia: Αυτα μονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:39 Η roseberry: #4.337 08-09-09 02:39 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ουτε εμεις παμε........ Μην ανησυχεις............................ ----------------------------------------- :!: μωρη εχεις τρια αδελφια και δεν μιλας? Θα ερθουν και αυτοι μαζι μας για φαγητο ??? :zilia: Ενωμενες θα νικησουμε ωρε.... :xixi: ----------------------------------------- τα ισιωνουμε για εσενα :fss: Click για ανάπτυξη... μαρη τουσ αδερφουσ μου θελεισ??:emm: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:40 Η Darkness έγραψε: #4.338 08-09-09 02:40 Θανο που ειναι το πμ ................. ??? :who::who: λες να βρηκε κινηση ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:40 Ο grigoris91: #4.339 08-09-09 02:40 η,αυτοπεποιθησηερχετε,αν,νιωθεισ,οτι,οι,αλλοι,σε,αποδεχονται αν,εσυ,δεν,σε,αποδεχεσε,πωσ,θα,σε,αποδεχτουν,οι,αλλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:42 Η Darkness έγραψε: #4.340 08-09-09 02:42 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: μαρη τουσ αδερφουσ μου θελεισ??:emm: Click για ανάπτυξη... :nono:οχι.. πανω απο ολα η φιλια και οχι οι γκομενοι... Μονο για εσενα θα ερθω , να χλαπακιασουμε !!! :xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μονο,τα,μαλλια,σου,σου,αρεσουν μπραβο,αυτοπεποιθηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:38 Η Darkness έγραψε: #4.336 08-09-09 02:38 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: μονο,τα,μαλλια,σου,σου,αρεσουν μπραβο,αυτοπεποιθηση Click για ανάπτυξη... Μα δεν ειπα ποτε οτι εχω αυτοπεποιθηση..:what: Ε... πες και τα ματια μου ..:zilia: Αυτα μονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:39 Η roseberry: #4.337 08-09-09 02:39 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ουτε εμεις παμε........ Μην ανησυχεις............................ ----------------------------------------- :!: μωρη εχεις τρια αδελφια και δεν μιλας? Θα ερθουν και αυτοι μαζι μας για φαγητο ??? :zilia: Ενωμενες θα νικησουμε ωρε.... :xixi: ----------------------------------------- τα ισιωνουμε για εσενα :fss: Click για ανάπτυξη... μαρη τουσ αδερφουσ μου θελεισ??:emm: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:40 Η Darkness έγραψε: #4.338 08-09-09 02:40 Θανο που ειναι το πμ ................. ??? :who::who: λες να βρηκε κινηση ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:40 Ο grigoris91: #4.339 08-09-09 02:40 η,αυτοπεποιθησηερχετε,αν,νιωθεισ,οτι,οι,αλλοι,σε,αποδεχονται αν,εσυ,δεν,σε,αποδεχεσε,πωσ,θα,σε,αποδεχτουν,οι,αλλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:42 Η Darkness έγραψε: #4.340 08-09-09 02:42 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: μαρη τουσ αδερφουσ μου θελεισ??:emm: Click για ανάπτυξη... :nono:οχι.. πανω απο ολα η φιλια και οχι οι γκομενοι... Μονο για εσενα θα ερθω , να χλαπακιασουμε !!! :xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: μονο,τα,μαλλια,σου,σου,αρεσουν μπραβο,αυτοπεποιθηση Click για ανάπτυξη... Μα δεν ειπα ποτε οτι εχω αυτοπεποιθηση..:what: Ε... πες και τα ματια μου ..:zilia: Αυτα μονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:39 Η roseberry: #4.337 08-09-09 02:39 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ουτε εμεις παμε........ Μην ανησυχεις............................ ----------------------------------------- :!: μωρη εχεις τρια αδελφια και δεν μιλας? Θα ερθουν και αυτοι μαζι μας για φαγητο ??? :zilia: Ενωμενες θα νικησουμε ωρε.... :xixi: ----------------------------------------- τα ισιωνουμε για εσενα :fss: Click για ανάπτυξη... μαρη τουσ αδερφουσ μου θελεισ??:emm: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:40 Η Darkness έγραψε: #4.338 08-09-09 02:40 Θανο που ειναι το πμ ................. ??? :who::who: λες να βρηκε κινηση ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:40 Ο grigoris91: #4.339 08-09-09 02:40 η,αυτοπεποιθησηερχετε,αν,νιωθεισ,οτι,οι,αλλοι,σε,αποδεχονται αν,εσυ,δεν,σε,αποδεχεσε,πωσ,θα,σε,αποδεχτουν,οι,αλλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:42 Η Darkness έγραψε: #4.340 08-09-09 02:42 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: μαρη τουσ αδερφουσ μου θελεισ??:emm: Click για ανάπτυξη... :nono:οχι.. πανω απο ολα η φιλια και οχι οι γκομενοι... Μονο για εσενα θα ερθω , να χλαπακιασουμε !!! :xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ουτε εμεις παμε........ Μην ανησυχεις............................ ----------------------------------------- :!: μωρη εχεις τρια αδελφια και δεν μιλας? Θα ερθουν και αυτοι μαζι μας για φαγητο ??? :zilia: Ενωμενες θα νικησουμε ωρε.... :xixi: ----------------------------------------- τα ισιωνουμε για εσενα :fss: Click για ανάπτυξη... μαρη τουσ αδερφουσ μου θελεισ??:emm: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:40 Η Darkness έγραψε: #4.338 08-09-09 02:40 Θανο που ειναι το πμ ................. ??? :who::who: λες να βρηκε κινηση ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:40 Ο grigoris91: #4.339 08-09-09 02:40 η,αυτοπεποιθησηερχετε,αν,νιωθεισ,οτι,οι,αλλοι,σε,αποδεχονται αν,εσυ,δεν,σε,αποδεχεσε,πωσ,θα,σε,αποδεχτουν,οι,αλλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:42 Η Darkness έγραψε: #4.340 08-09-09 02:42 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: μαρη τουσ αδερφουσ μου θελεισ??:emm: Click για ανάπτυξη... :nono:οχι.. πανω απο ολα η φιλια και οχι οι γκομενοι... Μονο για εσενα θα ερθω , να χλαπακιασουμε !!! :xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θανο που ειναι το πμ ................. ??? :who::who: λες να βρηκε κινηση ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:40 Ο grigoris91: #4.339 08-09-09 02:40 η,αυτοπεποιθησηερχετε,αν,νιωθεισ,οτι,οι,αλλοι,σε,αποδεχονται αν,εσυ,δεν,σε,αποδεχεσε,πωσ,θα,σε,αποδεχτουν,οι,αλλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:42 Η Darkness έγραψε: #4.340 08-09-09 02:42 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: μαρη τουσ αδερφουσ μου θελεισ??:emm: Click για ανάπτυξη... :nono:οχι.. πανω απο ολα η φιλια και οχι οι γκομενοι... Μονο για εσενα θα ερθω , να χλαπακιασουμε !!! :xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
η,αυτοπεποιθησηερχετε,αν,νιωθεισ,οτι,οι,αλλοι,σε,αποδεχονται αν,εσυ,δεν,σε,αποδεχεσε,πωσ,θα,σε,αποδεχτουν,οι,αλλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:42 Η Darkness έγραψε: #4.340 08-09-09 02:42 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: μαρη τουσ αδερφουσ μου θελεισ??:emm: Click για ανάπτυξη... :nono:οχι.. πανω απο ολα η φιλια και οχι οι γκομενοι... Μονο για εσενα θα ερθω , να χλαπακιασουμε !!! :xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από roseberry: μαρη τουσ αδερφουσ μου θελεισ??:emm: Click για ανάπτυξη... :nono:οχι.. πανω απο ολα η φιλια και οχι οι γκομενοι... Μονο για εσενα θα ερθω , να χλαπακιασουμε !!! :xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.