Darkness
Περιβόητο μέλος

¨στειλε μου ενα πμ για να κανω το briefing πριν παω στην αποστολη σε παρακαλω. ξερεις ματια σωμα κιλα υψος προσφατη ολοσωμη φωτογραφια* κτλ
*προαιρετικο μεν αναγκαιο δε
οι βαμενες δεν μου αρεσουν καθολου...
Οκ.. θα στα στειλω....
............................................ καποτε:fss:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νίκος95
Πολύ δραστήριο μέλος

¨
Οκ.. θα στα στειλω....
............................................ καποτε:fss:
ηδη περασαν εφτα λεπτα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18
Περιβόητο μέλος

Πραγματι μελαχροινες και ξερο ψωμι!:iagree:!Με τρελαινουν!Ισια μελαχροινα μαλλια με φραντζα αν γινεται ,καστανα ματια και πολυ ροζ χειλη!!Σκετη καυλ....(σαν να παρεκτραπηκα λιγο):xixi::xixi:για να μην νιωσεις ασχημα δεχομαστε και το καστανο:iagree: αλλα μεχρι εκει![]()

Darkness
Περιβόητο μέλος

η αδελφη μου ειναι αυτη :fss:για να μην νιωσεις ασχημα δεχομαστε και το καστανο:iagree: αλλα μεχρι εκει
για αυτο εγραψα ξανθιες και καστανοξανθες. παντως υπαρχουν καποιες φοβερες εκ γενετεις οι οποιες δεν ειναι εντελως τουβλα
Eτσι.. και το καστανο ειναι καλο :xixi::xixi:
-----------------------------------------
Γεια Ολγα..........γειααααααααααααααα

Νίκος95
Πολύ δραστήριο μέλος

η αδελφη μου ειναι αυτη :fss:
ωραια μιας και πετυχε το γλυψιμο δεν στελνεις εκεινο το πμ που λεγαμε?:fss: εισαι κοντα στην σταυρουπολη?

Darkness
Περιβόητο μέλος

Εννοειτε ρε...!οκ .........οταν βγουμε γτ θα βγουμε 8α φαμε το κινεζικοο που λεγαμε!!!!!!!!!!
Εμεις δεν λεμε και ξελεμε...:xixi:
Τι κριτικια εισαι αλλωστε...:mad2:
:xixi::xixi:
roseberry
Διάσημο μέλος

Πραγματι μελαχροινες και ξερο ψωμι!:iagree:!Με τρελαινουν!Ισια μελαχροινα μαλλια με φραντζα αν γινεται ,καστανα ματια και πολυ ροζ χειλη!!Σκετη καυλ....(σαν να παρεκτραπηκα λιγο):xixi::xixi:![]()
λιγο.........τα εχουμε ολα εκτοσ απο τα ματια ,............ειναι μελη και πρασινιζουν λιγο

thanous18
Περιβόητο μέλος

η αδελφη μου ειναι αυτη :fss:
Γεια Ολγα..........![]()
Ενταξει δε λεω οτι ολες οι ξανθες ειναι χαζες αλλα δεν ξερω γιατι εχει επικρατησει αυτο....

roseberry
Διάσημο μέλος

Εννοειτε ρε...!
Εμεις δεν λεμε και ξελεμε...:xixi:
Τι κριτικια εισαι αλλωστε...:mad2:
:xixi::xixi:
βερα κρητηκια........!!!!!!!!!!!!!
thanous18
Περιβόητο μέλος

λιγο.........τα εχουμε ολα εκτοσ απο τα ματια ,............ειναι μελη και πρασινιζουν λιγο![]()
Κανενα προβλημα ισα ισα καλυτερα.Ειναι ωραιο και σπανιο χρωμα θα ελεγα.

Darkness
Περιβόητο μέλος

γεια σου ολγα. εισαι και εσυ μελαχρινη?
ηδη περασαν εφτα λεπτα![]()
Παντως δεν ειναι ξανθια..

Ειναι η μελαχρινη ή καστανομαλλα...:what:
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

τωρα βαμμενα τα εχω μελι
Νίκος95
Πολύ δραστήριο μέλος

Παντως δεν ειναι ξανθια..
Ειναι η μελαχρινη ή καστανομαλλα...:what:

οχι καστανη ειμαι ρε
τωρα βαμμενα τα εχω μελι
μπραβο! επιτελους!
Darkness
Περιβόητο μέλος

Πραγματι μελαχροινες και ξερο ψωμι!:iagree:!Με τρελαινουν!Ισια μελαχροινα μαλλια με φραντζα αν γινεται ,καστανα ματια και πολυ ροζ χειλη!!Σκετη καυλ....(σαν να παρεκτραπηκα λιγο):xixi::xixi:![]()
Οι μπουκλες σε χαλανε ???

οχι δεν ειμαι ...ωραια μιας και πετυχε το γλυψιμο δεν στελνεις εκεινο το πμ που λεγαμε?:fss: εισαι κοντα στην σταυρουπολη?![]()

Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

χαχα
Νίκος95
Πολύ δραστήριο μέλος

οχι δεν ειμαι ...![]()
δεν πειραζει μωρε! τον ΟΑΣΘ τι τον εχουμε?
μα και παλι λιιιιιιιιιιγο μικρη δεν σου πεφτω?
χαχα
θα πρεπει να υπογραψει ο πατερας σου και η μητερα σου
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

Rufus
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ωριμος 50 χρονος ζητει σοβαρη γνωριμια με σκοπο το γαμο.
και το καλυτερο:
Ομορφη , ψηλη 1.80 ,ξ 60 κιλα , ξανθια με πλουσιο μπουστο , γαλαζοπρασινογκριζομελια ματια , 20 χρονων , μηνιαιο εισοδημα 100.000 ευρω , 25 ακινητα και σπιτια σε αγγλια , γερμανια , γαλλια και αμερικη ψαχνει γνωριμια.
(και καλα αυτη δεν μπορει να βρει και γραγει στις αγγελιες.οκ ξεφυγα λιγο συνεχιστε τη ροη της συζητησης)

roseberry
Διάσημο μέλος

bam ενωμενεσ θα νικησουμε!!!!!!!!!!!!!!
thanous18
Περιβόητο μέλος

Οι μπουκλες σε χαλανε ???
οχι δεν ειμαι ...![]()
Οχι ρε αλλα αλλα δεν ξερω το ισιο με προκαλει περισσοτερο...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.