SICX
Διάσημο μέλος
τρίο ε?...εγω μπροστά εσύ πίσω:fss:
οκ:no1: απο πισω εχει μια θεα...πσσσςς
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed
Διάσημο μέλος
παρατηρησα κατι...
ολοι ειστε απο βορεια ελλαδα μονο εγω δεν...
οτι του φανη του λολοστεφανη λενε τελος παντων...
ρε θανο τα αισθησιακα καλτσον που θα φοραω εγω στην πορτα θα σκιζονται ευκολα...
και αλλα εξοδα δηλαδη...
Εσύ δεν νύσταζες πριν 5 ώρες?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness
Περιβόητο μέλος
οχι ρευπάρχει μπουρδελιστικό δάνειο όπως λέμε καταναλωτικό η στεγαστικό?...να το ψάξουμε...
θα παω εγω και θα τους πω πως ειναι για ιερο σκοπο
Goseithor
Διάσημο μέλος
οκ:no1: απο πισω εχει μια θεα...πσσσςς
μπροστά έχει....πολλά:fss:
SICX
Διάσημο μέλος
ασε με να ξερω κατι παραπανω...:fss::fss::fss:
δε πανε μονο αυτοι, πιστεψε με:xixi:
επισης αυτοι που δε μαμαν ποτε εχουν και τις περισοοτερες ορμες και κανουν σαν τρελοι
kalasnikov τοθς λες οκ, αλλα οχι και shotgun!!
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
δεν πειραζει...Εσύ δεν νύσταζες πριν 5 ώρες?
τωρα παντως δε νυσταζω καθολου...
Pemptousia
Διάσημο μέλος
τι νταβας είναι... :fss:
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
τωρα ησυχασα...οχι ρε
θα παω εγω και θα τους πω πως ειναι για ιερο σκοπο
thanous18
Περιβόητο μέλος
οχι κακη ιδεα.. γιαγιαδες παππουδες οτι εχετε να τσονταρουν για να γυρισουμε τσοντα..και αλλα εξοδα??
θα πω την γιαγια μου να τσονταρει την συνταξη της για χαρη του μπουρδελου μας
μα ειναι για καλο σκοπο λεμε..
οσο για το δανειο ναι θα παρουμε μπουρδελικο δανειο με επιτοκιο 0% γιατι ειμαστε μαγκες..
Darkness
Περιβόητο μέλος
χα.. γλιτονουμε εξοδα... θα φερω στολες απο στρατιωτινες και μπατσινες...οι σωστοι επιχηρηματιες επενδυουν:fss:
μολις γλιτωσαμε 200 ευρω
SICX
Διάσημο μέλος
μπροστά έχει....πολλά:fss:
καλα...τι λες για 50-50???
Goseithor
Διάσημο μέλος
ΝΑ ΒΑΛΕΙ Κ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΛΑΠ ΤΟΠ!!!!!!!!!!!!
τι νταβας είναι... :fss:
μήπως να κάνουμε και τηλεμαραθώνιο για το μπορδέλο...κοινωνικό έργο εκτελούμε εξάλου...
thanous18
Περιβόητο μέλος
μα αυτη ειναι η ουσια να σου τα σκιζουν ευκολα.. μην ανησυχεις θα διαθεσω ενα σεβαστο ποσο απο τον πορνουπολογισμο στα καλτσο σ..παρατηρησα κατι...
ολοι ειστε απο βορεια ελλαδα μονο εγω δεν...
οτι του φανη του λολοστεφανη λενε τελος παντων...
ρε θανο τα αισθησιακα καλτσον που θα φοραω εγω στην πορτα θα σκιζονται ευκολα...
και αλλα εξοδα δηλαδη...
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
:no1:μήπως να κάνουμε και τηλεμαραθώνιο για το μπορδέλο...κοινωνικό έργο εκτελούμε εξάλου...
Pemptousia
Διάσημο μέλος
χα.. γλιτουνουμε εξοδα... θα φερω στολες απο στρατιωτινες και μπατσινες...
μολις γλιτωσαμε 200 ευρω
εεε... κ μπορεί να ξέρω κάποιον που έχει μαστίγια...
τι ξύλο θα παίζαμε...? :fss:
Goseithor
Διάσημο μέλος
καλα...τι λες για 50-50???
μεγάλε όχι δεν βγαίνω...70%-40% αν θες...
SICX
Διάσημο μέλος
οχι κακη ιδεα.. γιαγιαδες παππουδες οτι εχετε να τσονταρουν για να γυρισουμε τσοντα..
μα ειναι για καλο σκοπο λεμε..
οσο για το δανειο ναι θα παρουμε μπουρδελικο δανειο με επιτοκιο 0% γιατι ειμαστε μαγκες..
θα κανουμε εξυπηρετηση στον τραπεζιτη και θα μας κανει δωρεα
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
α ενταξει τοτε αφου θα διαθεσεις χρηματα μια χαρα...μα αυτη ειναι η ουσια να σου τα σκιζουν ευκολα.. μην ανησυχεις θα διαθεσω ενα σεβαστο ποσο απο τον πορνουπολογισμο στα καλτσο σ..
Goseithor
Διάσημο μέλος
εεε... κ μπορεί να ξέρω κάποιον που έχει μαστίγια...
τι ξύλο θα παίζαμε...? :fss:
εγώ έχω στολή μπάτμαν και σούπερμαν κάνουν?
thanous18
Περιβόητο μέλος
εσενα ρε..ποιον Γιώργο?
τον αλλο τον εχω στα τυπικα της δοκιμασιας για να διαπιστωσουμε το καλο εμπορευμα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.