NoiSy MaN
Πολύ δραστήριο μέλος
Λοιπόν καληνύχτα σας. Έχω διάβασμα πάλι αύριο. Καλη συνέχεια.
Noisy Man δε θύμωσα στο τόπικ με τις εικόνες. Απλώς τα πήρα λίγο.
oκ
Καληνύχτα και καλό κουράγιο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas
Διάσημο μέλος
Ενα παθος εχουμε και μεις....Μη μας το χτυπατε συνεχεια
Τσιγαρο,γκομενες,βολτες,ποτο...Ποσα παθη εχεις ρε ; :p
Και αυτο παραξενο ακουστηκε... Υπονοεις κατι Αλεξανδρα??
H user Alessandra ειναι υπο την επηρεια ποτου.Παρακαλω μιληστε της ξανα αυριο,οταν με το καλο ξεσουρωσει :p
-----------------------------------------
Άντε gn.
gn!
Καλο βραδυ Κανσας!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλα ειναι και αυτα....Εδω θα συμφωνησω 100%!! Και πιο ακριβως ειναι το παθος σου?? Εμενα Davidoff Gold... Ειδικα τωρα που πηρα και 2 κουτες απο τα αφορολογητα, τεκε το χω κανει το σπιτι!!
Εγω μεχρι το σεπτεμβρη εκανα luckystrike σκληρα.Μετα ειπα να αρχισω τα στριφτα και τωρα κανω: craven καπνο,rizla ασημενια χαρτακια,swan φιλτρακια.
Αλλα σιγουρα κανω 1-2 πακετα τη βδομαδα ακομα luckystrike γιατι σε κλαμπ και τετοια βαριεμαι να στριβω.
Alessandra
Διάσημο μέλος
Tomorrow I will be still serious and tremendous, though.
papas
Διάσημο μέλος
Σωστή η επισήμανση, Παναγιώτη.
Tomorrow I will be still serious and tremendous, though.
I will still be ειναι
Alessandra
Διάσημο μέλος
Καληνύχτα..
I will still be ειναι
Ναι, ναι, το πιθανολόγησα αλλά too tired to correct it.
Mάκια......
papas
Διάσημο μέλος
Έχουμε και πρωινό ξύπνημα.
Καληνύχτα..
Ναι, ναι, το πιθανολόγησα αλλά too tired to correct it.
Too drunk θες να πεις,αλλα οκ
Καληνυχτα
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε.... δεν τα'χω μετρησει ποτε.Τσιγαρο,γκομενες,βολτες,ποτο...Ποσα παθη εχεις ρε ; :p
Alessandra
Διάσημο μέλος
papas
Διάσημο μέλος
Γεια σου ρε Παναγιώτη, λεβέντη, αρχιληστή.
Γεια σου ρε Αλεξανδρα,κουφαλοκλειστρα,οδοντοβγαλτρα
Ε.... δεν τα'χω μετρησει ποτε.
Θα πιασει ολη την σελιδα ή να αλλαξω τοπικ; :p
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος
οχι ρε ειπαμε.λιγα και καλα.Ελπιζω λιαν συντομως να μπει στη λιστα 'παθη-γιαννη' και το διαβασμα για τη σχολη γτ δεν με βλεπω να την βγαζω καθαρη στην εξεταστικη.Γεια σου ρε Αλεξανδρα,κουφαλοκλειστρα,οδοντοβγαλτρα
Θα πιασει ολη την σελιδα ή να αλλαξω τοπικ; :p
papas
Διάσημο μέλος
οχι ρε ειπαμε.λιγα και καλα.Ελπιζω λιαν συντομως να μπει στη λιστα 'παθη-γιαννη' και το διαβασμα για τη σχολη γτ δεν με βλεπω να την βγαζω καθαρη στην εξεταστικη.
Μην ανησυχεις ΠΑΝΤΑ υπαρχει και δευτερο πακετο τριγαρων για την εξεταστικη
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος
papas
Διάσημο μέλος
το διαλυσαμε ε;
To χασαμε το κορμι πατριωτη:xixi:
Δεν πρεπει να παμε για νανακια;
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος
papas
Διάσημο μέλος
Εγω οχι.εσυ μικρε ναι
Φοιτητης να σου πετυχει
Παω για νανι,γιατι αυριο πρεπει να παω στα max να αγορασω το νεο αυτοκινητακι του Μπομπ του Μαστορα!Αντε νανι!
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
Παρηγορήστε με ρε συμφοιτητές! Πείτε μου οτι δεν διαβάζει κανενας για την εξεταστική κι οτι δεν προκειται να διαβασει πριν τις 15 του μήνα.
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=zLdUEEgEEkc[/ame]
Ντουπουρντουπουρντουπουρντουπουρντουπουρντουπουρ...sex! Like a bull...
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Eγω τουλαχιστον δεν εχω ανοιξει σελιδα ακομα και εχω και αρκετες εργασιες μαζεμενες, οποτε συμπασχω!! Ελατε, join the club και οι υπολοιποι...Ρε πουστη μου, πρεπει να κανω σελιδα html και μια εργασια γαμησέ τα στη java μεχρι κυριακη κι αντ'αυτου επειδη εχω κανει τη νυχτα μερα καθομαι και λιωνω στο pc, ελεος.
Παρηγορήστε με ρε συμφοιτητές! Πείτε μου οτι δεν διαβάζει κανενας για την εξεταστική κι οτι δεν προκειται να διαβασει πριν τις 15 του μήνα.
https://www.youtube.com/watch?v=zLdUEEgEEkc
Ντουπουρντουπουρντουπουρντουπουρντουπουρντουπουρ...sex! Like a bull...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.