m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Δυστυχως,ναι
Και δεν σου την πεφτω ακομα,για να μην με λες λιγουρι!
(ε ρε τι μαλακιες ακουω βραδυατικα )
Παιδια δεν την παλευω αλλο... Παιζει να χω ξυπνησει ολη την πολυκατοικια απο το γελιο!!
Ναι ρε πουστη μου... Αντικαπνιστης,ε?? Καλα κανεις:no1:!!Καπνιζεις; Σημερα ολη μερα τσακωνομουν στο θεμα με το καπνισμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas
Διάσημο μέλος
Στον κοσμο του ischool,ολα μπορουν να γινουν
Alessandra
Διάσημο μέλος
It's Πάπα
Αλεξανδρα,τα τσουζουμε;
Του παπά, από την ταινία "Η δε γυνή να φοβήται τον άντρα"
Το τσούξαμε, πανάθεμά το. Με είδε και μου μίλησε, που λέει και το τραγούδι.
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος
χαχαχαχα δεν ηταν μπουρδες!απλως δεν τα εξεφραζα οπως ακριβως ηθελα και καποια χαναν το νοημα τους.Ναι, έλεγε κάτι μπούρδες, ουουουου...
-----------------------------------------
Ναι ρε πουστη μου... Αντικαπνιστης,ε?? Καλα κανεις:no1:!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ζεντ λιωνωωωωωωωωωωωωωωωωωωω χαχαχαχαχαχαχαχα
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Σαν διαφημιση της cosmote ακουστηκε αυτο!!Στον κοσμο του ischool,ολα μπορουν να γινουν
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Δηλαδη υποννοεις πως ασχολουνται μαζι μου επειδη ειμαι εμφανισιακα ωραιος;
Εννοώ πως αν κάποιος δεν είναι τόσο συμπαθής εδώ μέσα, αλλά ποστάρει μια φωτό, ο άλλος τον γνωρίζει, φυσιογνωμικά, και πράγμα φυσιολογικο, τον αισθάνεται πιο οικείο. Άρα, έχοντας εξακριβώσει την εμφάνιση κάποιου, η συζήτηση και η προσέγγιση γίνεται, νομίζω πιο εύκολα.
Υπάρχουν, πάλι, άτομα, που συμμετέχουν μόνο στο chat, ή στα λεκτικά, και έχουν ποστάρει φωτό. Αλλά επειδή δε συμμετέχουν σε κάποια γενική συζήτηση, δεν τα λέει κανείς ξενέρωτα.
Zed
Διάσημο μέλος
papas
Διάσημο μέλος
Του παπά, από την ταινία "Η δε γυνή να φοβήται τον άντρα"
Το τσούξαμε, πανάθεμά το. Με είδε και μου μίλησε, που λέει και το τραγούδι.
Ωπα ωπα!Για φερε και απο'δω λιγο ποτο,γιατι εχουμε εξελιξεις...:drink::drink:
Zed
Διάσημο μέλος
Alessandra
Διάσημο μέλος
Παιδια δεν την παλευω αλλο... Παιζει να χω ξυπνησει ολη την πολυκατοικια απο το γελιο!!
Ναι ρε πουστη μου... Αντικαπνιστης,ε?? Καλα κανεις:no1:!!
Κι εγώ.
Βάλε φωτό και θα καεί το κορδελιό.
Θα εξεγείρεις τις ρομαντικές ψυχές.
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Οποτε εκανα λαθος... Καπνιστης,ε?? Οποτε με καταλαβαινεις...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ζεντ λιωνωωωωωωωωωωωωωωωωωωω χαχαχαχαχαχαχαχα
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Noisy Man δε θύμωσα στο τόπικ με τις εικόνες. Απλώς τα πήρα λίγο.
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος
Ενα παθος εχουμε και μεις....Μη μας το χτυπατε συνεχειαΦανατικός αντικαπνιστής είναι foreverfreak...
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Και αυτο παραξενο ακουστηκε... Υπονοεις κατι Αλεξανδρα??Κι εγώ.
Βάλε φωτό και θα καεί το κορδελιό.
Θα εξεγείρεις τις ρομαντικές ψυχές.
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι καπνιζεις για να σου πω αν σε καταλαβαινω.Οποτε εκανα λαθος... Καπνιστης,ε?? Οποτε με καταλαβαινεις...
Πλακα κανω
Alessandra
Διάσημο μέλος
Wtf?
Eννοώ πως έχεις ωραία φάτσα, Κωνσταντίνε. Πώς να το πω; Νορμάλ.
Όταν βλέπω κάτι καλό δεν μπορώ να μην το πω.
Σπάνιο το φυσιολογικό στις ημέρες μας.
ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ;
Zed
Διάσημο μέλος
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Εδω θα συμφωνησω 100%!! Και πιο ακριβως ειναι το παθος σου?? Εμενα Davidoff Gold... Ειδικα τωρα που πηρα και 2 κουτες απο τα αφορολογητα, τεκε το χω κανει το σπιτι!!Ενα παθος εχουμε και μεις....Μη μας το χτυπατε συνεχεια
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.