orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
μετά από μισή ώρα ύπνου ξύπνησα για τα καλά.
ναι αλλά δεν μπήκες στο 5ο στάδιο του ύπνου (γιαυτό και δεν είσαι κομμάτια τώρα που ξύπνησες), άλλα μόνο το 5ο στάδιο σε ξεκουράζει ψυχολογικά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επίσης. Καληνύχτα.
thanous18
Περιβόητο μέλος
εγω που βλεπω ονειρα στο πρωτο σταδιο ειμαι ανωμαλος??Το REM(Rapid Eye Moment) στάδιο είναι το πεμπτο και τελευταίο στάδιο του ύπνου..Η ονόμασια του προήλθε επειδή στο στάδιο αυτό ονειρευόμαστε και τα μάτια μας κινούνται γρήγορα και η καρδιά μας χτυπά πιο γρήγορα.. Αν και βλέπουμε όνειρα σε όλα τα στάδια του ύπνου, τα πιο έντονα και καθαρά τα βλέπουμε στο στάδιο REM.Το πρώτο REM στάδιο θα ξεκινήσει 90 λεπτά περίπου από την ώρα που θα κοιμηθούμε και θα διαρκέσει γύρω στα 10 λεπτά.Όμως δεν πηγαίνει ο οργανισμός κατευεθείαν στο στάδιο αυτό αλλά ξαναπερνά τα προηγούμενα 4 ακόμα μια φορά...
Στάδια ύπνου:
1ο στάδιο SWS or NREM:Μεταβίβαση από τον ξύπνιο στον ύπνο έχει μικρή διάρκεια!!!
2ο στάδιο περιλαμβάνει το ίδιο με το πρώτο και διαρκεί λίγο..
3ο στάδιο:Βαθύς υπνός
4ο στάδιο:Πολύ βαθύς ύπνος ή ύπνος πρίν το στάδιο REM
5o στάδιο:REM στάδιο όπου έχουμε όνειρα..
thanous18
Περιβόητο μέλος
-----------------------------------------
και κλασικα εχω βαρεθει να καληνυχτιζω τον εαυτο μου σε αυτο το τοπικ... μα κανενας ανωμαλος σαν εμενα δεν κυκλοφορει τετοια ωρα??
σπανια ρατσα πλεον οι ξενυχτηδες...
τεσπα 'νυχτα θανους και ζουμερα ονειρα......
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
τι εννοεις?:what:
-----------------------------------------
και κλασικα εχω βαρεθει να καληνυχτιζω τον εαυτο μου σε αυτο το τοπικ... μα κανενας ανωμαλος σαν εμενα δεν κυκλοφορει τετοια ωρα??
σπανια ρατσα πλεον οι ξενυχτηδες...
τεσπα 'νυχτα θανους και ζουμερα ονειρα......
οχι,αγορι μου τετοια ωρα κυκλοφορουμε εξω και πινουμε ποτακια
Darkness
Περιβόητο μέλος
Για εμενα παει αυτο καλε?ετσι,εδωσα οστα και μαλλια στο αυλο
τσου ακομα να απαντησει
μαλλον ξερει ποσο μπιζι ειμαστε λογω της επιχειρησης
Αφου δεν ειχα ιντερνετ..
παντως σε ενα πμ σου θα σου απαντησω το βραδυ :who:
ελπιζω να με θυμασαι τουλαχιστον εσυ..:xixi:
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
Για εμενα παει αυτο καλε?
Αφου δεν ειχα ιντερνετ..
παντως σε ενα πμ σου θα σου απαντησω το βραδυ :who:
ελπιζω να με θυμασαι τουλαχιστον εσυ..:xixi:
τι κανεις ρε ψυχη!
οκ!περιμενο απαντηση:no1:
Darkness
Περιβόητο μέλος
με ρωτας τι κανω? γιατι δε βλεπω το ερωτιματικο...τι κανεις ρε ψυχη!
οκ!περιμενο απαντηση:no1:
καλα ειμαι..:fss:
εσυ? :xixi:
ναι το βραδυ θα απαντησω γιατι θελει ωρα διαβασμα.. τεραστιο ειναι το ατιμο...
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
ειμαι μπιζι:xixi:
(εχω να σου πω πολλα)
εχω να κανω και μια εργασια για αυριο..
Darkness
Περιβόητο μέλος
τι εχεις να μου πεις???καλο διαβασμα,και εγω το βραδυ θα μπω ξανα
ειμαι μπιζι:xixi:
(εχω να σου πω πολλα)
εχω να κανω και μια εργασια για αυριο..
πες μου τωρα..:xixi: ειμαι περιεργο παιδι και αν δε μαθω τωρα ισως σκασω..:xixi:
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
Darkness
Περιβόητο μέλος
ωχ.. φθασαμε και στο τελος..?? κριμα..απαντησε μου πρωτα στο πμ,γινανε πολλα,δεν ξερω που εχεις μεινει και θελω να στα πω με τη σειρα, μια ξερεις την αρχη,να μαθεις και το τελος.
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
thanous18
Περιβόητο μέλος
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
εχω παρουσιασεις αυριο μεθαυριο και σκιστηκα στις εργασιες
αληθεια εσεις κανετε εργασιες?
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.