ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι μ το χεις πει αυτο με την αδελφη σου.. χαχαχαχαχαχα!! Τι τη βριζεις καλε την κοπελα τη δουλεια της εκανε! Και βασικα σιγα τη διαφορα.. Καταλαβαινω τι εννοεις αλλα ολα κουλ..:no1:Το μονο θετικο που ειμαι στο 2ο εξαμηνο ειναι πως δεν θα ερθω απο τωρα στα Γιαννενα...
1 θετικο δλδ
αρνητικα πολλα..
νομιζω το ενα με την αδελφη μου στο ειχα πει ..:fss:
Αλλα οκ τωρα το δεχθηκα και εγω αλλα σκεψου να δινεις 2 φορες πανελλαδικες και την δευτερη να θες πως και πως να φυγεις και να σου λεει η τρελη στο τηλεφωνο (γιατι απο το τηλεφωνο εμαθα που περασα) ... "Λογοθεραπεια Ηπειρου :!::!: β εξαμηνο....:!: ..τα πηρα εκεινη την ωρα... :xixi:
Τεσπα..περασμενα ξεχασμενα...:fss:
-----------------------------------------
Αν επιτρεπεται σε ποια σχολη εισαι εσυ?? Καλη αρχη να εχουμε οπως κ να χει!Εγώ ξεκινώ σε μια βδομάδα και μετράω αντίστροφα
Προσεγγίζω έστω και στο ελαχιστο την κατάσταση σου με το β' εξάμηνο, προσπαθώ τουλαχιστον
απλά μην σκέφτεσαι και μην χαλαρώνεις
ειναι χειρότερο θεωρώ μετα
ρε συ, κάθε φορά που κοίταγα αυτό με τις φυσαλίδες (ή κατι τετοιο) γέλαγα ρε, γέλαγα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness
Περιβόητο μέλος
Ναι ειχα βαλει και ενα με (σαπουναδες ηταν) αλλα οχι για πολυ..Εγώ ξεκινώ σε μια βδομάδα και μετράω αντίστροφα
Προσεγγίζω έστω και στο ελαχιστο την κατάσταση σου με το β' εξάμηνο, προσπαθώ τουλαχιστον
απλά μην σκέφτεσαι και μην χαλαρώνεις
ειναι χειρότερο θεωρώ μετα
ρε συ, κάθε φορά που κοίταγα αυτό με τις φυσαλίδες (ή κατι τετοιο) γέλαγα ρε, γέλαγα.
Εσυ σε ποια σχολη εχεις περασει και σε ποια πολη ???:xixi:
Α....και καλη αρχη
Επισης Νικο καλη αρχη..:xixi:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toknil
Εκκολαπτόμενο μέλος
μπράβο ναι
εγώ ως επίδοξη βιολόγος (αθήνας) τα βλέπω πιο επιστημονικά τα πράγματα παιδιά
Darkness
Περιβόητο μέλος
τοσες χαρες για εμενα ρε ??? Με συγκοινεις ...:xixi:Η BAM ειναι μεσαααα!!!:yeah:
και εσυ χαρηκες ??Την είδα.
PAOKARA_Kilkis
Πολύ δραστήριο μέλος
Darkness
Περιβόητο μέλος
απογοητευτικες ε ??Πωωω ακομα δε μπηκε,βγηκε
ειχα μπει στα κλεφτα :who: δεν ηξερα πως θα με δειτε..:xixi:
Καλημερααααααα..Μετά απο καιρό,καλημεράααάάααααάάααααάά..
PAOKARA_Kilkis
Πολύ δραστήριο μέλος
Darkness
Περιβόητο μέλος
καλο ειναι μωρε..καλημερα..γαμάτο αυτό με το spoiler,άσχετο..
τι κανεις ???
δεν μας επισκεφθηκε ακομα ο μορφεας ??
PAOKARA_Kilkis
Πολύ δραστήριο μέλος
ε τι να κάνω μπαίνω απο του φίλου μου το σπίτι στην Πολίχνη κοιμάται μέσα αυτός και η γκόμενα μου απέναντι μου το ίδιο,ήρθαμε επισκεψούλα..
ε σε λίγο θα κάνει την καθιερωμένη επίσκεψη του..
Darkness
Περιβόητο μέλος
Πολλες επισκεψεις βλεπω..Eπειδή είμαι άσχετος με τα σποιλερ κτλ μου φάνηκε πολύ γαμάτο..
ε τι να κάνω μπαίνω απο του φίλου μου το σπίτι στην Πολίχνη κοιμάται μέσα αυτός και η γκόμενα μου απέναντι μου το ίδιο,ήρθαμε επισκεψούλα..
ε σε λίγο θα κάνει την καθιερωμένη επίσκεψη του..
Αντε μια χαρα εισαι δηλαδη..:xixi:
Και εγω στο ιδιο δωματιο εχω δυο ακομα κοπελες που κοιμουντε ... ευτυχως που δεν ροχαλιζουν :who:
PAOKARA_Kilkis
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε δεν είμαι και πολυ καλά λόγω προσωπικών αλλά τέσπα...υγεία να έχουμε..
Χαχαχαχαχα πάλι καλάααα!!!!!!Το ροχαλητό είναι πολύ ενοχλητικό..αλλά βάζεις ακουστικά τότε και χαλλαρά...
Darkness
Περιβόητο μέλος
:!: ..what? απο που να ξερω βρε ??Εμ με αυτό το φιλαράκι έχουν γίνει πολλάααα...ξες..
Ε δεν είμαι και πολυ καλά λόγω προσωπικών αλλά τέσπα...υγεία να έχουμε..
Χαχαχαχαχα πάλι καλάααα!!!!!!Το ροχαλητό είναι πολύ ενοχλητικό..αλλά βάζεις ακουστικά τότε και χαλλαρά...
Οσο για αυτο που λες για την υγεια συμφωνω..:iagree:Πανω απο ολα αυτο...
PAOKARA_Kilkis
Πολύ δραστήριο μέλος
Και για να λυθούν οι απορίες δεν είναι απλά φίλος μου,είναι ΑΔΕΡΦΟΣ και ΠΑΟΚ πάνω απ'ολα..
Με παρηγορεις θενκς...ετσι πάει σήμερα ψιλοχάλια,αύριο καλύτερα...
Darkness
Περιβόητο μέλος
..και μεθαυριο χειροτερα.. και ολο ετσι θα πηγαινει...Χαχαχα όπως το σκέφτεσαι έτσι είναι...
Και για να λυθούν οι απορίες δεν είναι απλά φίλος μου,είναι ΑΔΕΡΦΟΣ και ΠΑΟΚ πάνω απ'ολα..
Με παρηγορεις θενκς...ετσι πάει σήμερα ψιλοχάλια,αύριο καλύτερα...
και εσυ ΠΑΟΚ... ? :yeah: ωραια
grigoris91
Πολύ δραστήριο μέλος
λοιπον,παιδεσ,την,κανω,καλοο,βραδυ
PAOKARA_Kilkis
Πολύ δραστήριο μέλος
Ολόκληρο ΠΑΟΚΑΡΑ_ΚΙΛΚΙΣ εχω τώρα το κατάλαβες οτι είμαι ΠΑΟΚ?
Τέσπα αντε παω να την πέσω μην φωνάζει και η άλλη...
Καλο ξημέρωμα!!!
Darkness
Περιβόητο μέλος
Καληνυχτα Γρηγορη..:xixi:που,σε,ρε,παοκι,μαγκα
λοιπον,παιδεσ,την,κανω,καλοο,βραδυ
:timoria: οχι δεν καταλαβα μονο τωρα πως εισαι παοκ απλα το ειπα για εμφαση...Χτύπα ξύλο..
Ολόκληρο ΠΑΟΚΑΡΑ_ΚΙΛΚΙΣ εχω τώρα το κατάλαβες οτι είμαι ΠΑΟΚ?
Τέσπα αντε παω να την πέσω μην φωνάζει και η άλλη...
Καλο ξημέρωμα!!!
Καληνυχτα..!
και τωρα προσβαλες την ΒΑΜ..
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Darkness
Περιβόητο μέλος
Ελπιζω να εισαι καλυτερα αυριο γιατι σημερα δεν σε βλεπω στα καλυτερα σου... :who: ...ισως και να μου φαινεται...
:xixi:
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Mια χαρα ειμαι βρε μπαμι!! απλα ειμαι λιγο χωωωωμα.. κ ψιλοποναει το κεφαλι μου.. μπαααααι!!!!!Νικο καληνυχτα.....
Ελπιζω να εισαι καλυτερα αυριο γιατι σημερα δεν σε βλεπω στα καλυτερα σου... :who: ...ισως και να μου φαινεται...
:xixi:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.