Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:42 Η Darkness έγραψε: #6.901 21-09-09 01:42 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Τωρα γιατι κλαις;;; Click για ανάπτυξη... Spoiler Spoiler 1. για να σε πειραξω:xixi: Spoiler Spoiler 2. για να σου τραβηξω την προσοχη :fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: ναι ναι κι εμένα μ αρέζει πολύυυυ το γλυκό μου! Χι,σιγααα βρε! Αφού μ αρέσουν κι εμένα τα μπαρμπαλοτέτοια! Click για ανάπτυξη... το ξερω πως σου αρεσουν και εσενα...:xixi: για αυτο με παιζεις κιολας... γκαμωτεν με συγκοινεις.... :xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:45 Ο ledzeppelinick: #6.902 21-09-09 01:45 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Spoiler Spoiler 1. για να σε πειραξω:xixi: Spoiler Spoiler 2. για να σου τραβηξω την προσοχη :fss: Click για ανάπτυξη... Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler ειδυλλιο μεταξυ Σοφιας και Αρη:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:46 Ο don_aris91: #6.903 21-09-09 01:46 ασχολιαστο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:46 Η woochoogirl: #6.904 21-09-09 01:46 Πείτε έναν τρόπο να μείνω ξύπνια μέχρι αύριο στις 11 που θα έχω τελειώσει με το μάθημα που δίνω. Εκτός από το να μείνω ξύπνια και να διαβάσω και να καταλάβω και να μην αρρωστήσω από το ξενύχτι, γιατί μετά τις 3 δεν τα αντέχω τα πολλά πολλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:49 Ο don_aris91: #6.905 21-09-09 01:49 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Πείτε έναν τρόπο να μείνω ξύπνια μέχρι αύριο στις 11 που θα έχω τελειώσει με το μάθημα που δίνω. Εκτός από το να μείνω ξύπνια και να διαβάσω και να καταλάβω και να μην αρρωστήσω από το ξενύχτι, γιατί μετά τις 3 δεν τα αντέχω τα πολλά πολλά. Click για ανάπτυξη... Καμια ταινια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:50 Η woochoogirl: #6.906 21-09-09 01:50 ΧΑΧΑΧΑ, να'σαι καλά, ξεράθηκα! Βρε δίνω στις 8 το πρωί και έχω πόσο διάβασμα ακόμα. Αυτό λέω, την ταινία τι να την κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:50 Ο ledzeppelinick: #6.907 21-09-09 01:50 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: ασχολιαστο... Click για ανάπτυξη... ε μα ναι λογικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:51 Η Darkness έγραψε: #6.908 21-09-09 01:51 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Πείτε έναν τρόπο να μείνω ξύπνια μέχρι αύριο στις 11 που θα έχω τελειώσει με το μάθημα που δίνω. Εκτός από το να μείνω ξύπνια και να διαβάσω και να καταλάβω και να μην αρρωστήσω από το ξενύχτι, γιατί μετά τις 3 δεν τα αντέχω τα πολλά πολλά. Click για ανάπτυξη... 1. κανε εναν καφε να πιεις.. 2. βγες στο μπαλκονι κανα πενταλεπτο με κοντομανικο αν εχετε λιγο ψυχρα. Πραγματικα θα σε ξυπνησει αυτο το κρυο.. 3. αν δεν θες καφε , παρε απο διπλα σου χυμο για να πινεις.. 4. ριξε σιγουρα κρυο νερο στο προσωπο σου και να ριχνεις συχνα γιατι σε ξυπναει.. 5. οταν δεις οτι νυσταζεις σηκω και περπατα ή στο δωματιο ή πανε μεχρι καποιο αλλο δωματιο... αυτα...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:52 Ο mi3s έγραψε: #6.909 21-09-09 01:52 Λοιπόν άκου.Πιες έαν καφεδάκι(φραπέ κατά προτίμηση) σε κανά τέταρτο όχι με τις ώρες.Μετά όση ώρα θα διαβάζεις δεν θα σκέφτεσαι ότι νυστάζεις αλλά τον σκοπό σου.Και εγω ας πούμε αν ξαπλώσω(που θα ξαπλώσω μάλλον) θα κοιμηθώ αλλά αν δεν το σκέφτομαι δεν νυστάζω.Επίσης πιες και καμοια κοκακόλα η κανά redbull.Κάτι καφεινοειδές τεσπα εκτός του καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:52 Ο Pure_Seduction: #6.910 21-09-09 01:52 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Πείτε έναν τρόπο να μείνω ξύπνια μέχρι αύριο στις 11 που θα έχω τελειώσει με το μάθημα που δίνω. Εκτός από το να μείνω ξύπνια και να διαβάσω και να καταλάβω και να μην αρρωστήσω από το ξενύχτι, γιατί μετά τις 3 δεν τα αντέχω τα πολλά πολλά. Click για ανάπτυξη... μην διαβασεις...απλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:52 Ο don_aris91: #6.911 21-09-09 01:52 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: ΧΑΧΑΧΑ, να'σαι καλά, ξεράθηκα! Βρε δίνω στις 8 το πρωί και έχω πόσο διάβασμα ακόμα. Αυτό λέω, την ταινία τι να την κανω? Click για ανάπτυξη... Κανε κανα τσιγαρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:52 Η Darkness έγραψε: #6.912 21-09-09 01:52 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: ασχολιαστο... Click για ανάπτυξη... σορρυ αν σε πειραξε.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler ειδυλλιο μεταξυ Σοφιας και Αρη:fss: Click για ανάπτυξη... :timoria: σταματα εσυ... παλι λαθος καταλαβες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:54 Ο don_aris91: #6.913 21-09-09 01:54 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σορρυ αν σε πειραξε.. ----------------------------------------- :timoria: σταματα εσυ... παλι λαθος καταλαβες... Click για ανάπτυξη... Ναι,για την ακριβεια το ασχολιαστο πηγαινε στη Σοφια,ακομα δεν ειχα διαβασει το μηνυμα του led. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:54 Η confusius: #6.914 21-09-09 01:54 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: το ξερω πως σου αρεσουν και εσενα...:xixi: για αυτο με παιζεις κιολας... γκαμωτεν με συγκοινεις.... :xixi::xixi: Click για ανάπτυξη... χιχι,μη συγκινείσαι βρε! Πρέπει να βρω εμοτικόνια που κλαίνε μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:55 Η woochoogirl: #6.915 21-09-09 01:55 Δεν καπνίζω, όποτε πίνω φραπέ αντί να με ξυπνήσει με χτυπάει απίστευτα στο στομάχι και ήδη έχω βγει 5 φορές στο μπαλκόνι. Είναι το μόνο που βοηθάει. Ο γαλλικός που ήπια πιο πολύ με ζεσταίνει και με νανουρίζει μου φαίνεται. Κλαψ, δε θέλω να το χρωστάω του χρόνου αυτό το μάθημα γμτ! Ευχαριστώ πάντως για την υποστήριξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:56 Η Darkness έγραψε: #6.916 21-09-09 01:56 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Λοιπόν άκου.Πιες έαν καφεδάκι(φραπέ κατά προτίμηση) σε κανά τέταρτο όχι με τις ώρες.Μετά όση ώρα θα διαβάζεις δεν θα σκέφτεσαι ότι νυστάζεις αλλά τον σκοπό σου.Και εγω ας πούμε αν ξαπλώσω(που θα ξαπλώσω μάλλον) θα κοιμηθώ αλλά αν δεν το σκέφτομαι δεν νυστάζω.Επίσης πιες και καμοια κοκακόλα η κανά redbull.Κάτι καφεινοειδές τεσπα εκτός του καφέ. Click για ανάπτυξη... :nono:οχι κοκα κολα redull ναι...:xixi::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:56 Ο Pure_Seduction: #6.917 21-09-09 01:56 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Δεν καπνίζω, όποτε πίνω φραπέ αντί να με ξυπνήσει με χτυπάει απίστευτα στο στομάχι και ήδη έχω βγει 5 φορές στο μπαλκόνι. Είναι το μόνο που βοηθάει. Ο γαλλικός που ήπια πιο πολύ με ζεσταίνει και με νανουρίζει μου φαίνεται. Κλαψ, δε θέλω να το χρωστάω του χρόνου αυτό το μάθημα γμτ! Ευχαριστώ πάντως για την υποστήριξη Click για ανάπτυξη... χαλαρωσε μαρη και εγω 3 χρωσταω σιγα το πραμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:57 Ο ledzeppelinick: #6.918 21-09-09 01:57 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: 1. κανε εναν καφε να πιεις.. 2. βγες στο μπαλκονι κανα πενταλεπτο με κοντομανικο αν εχετε λιγο ψυχρα. Πραγματικα θα σε ξυπνησει αυτο το κρυο.. 3. αν δεν θες καφε , παρε απο διπλα σου χυμο για να πινεις.. 4. ριξε σιγουρα κρυο νερο στο προσωπο σου και να ριχνεις συχνα γιατι σε ξυπναει.. 5. οταν δεις οτι νυσταζεις σηκω και περπατα ή στο δωματιο ή πανε μεχρι καποιο αλλο δωματιο... αυτα...:xixi: Click για ανάπτυξη... το 4 οταν το κανω με νυσταζει πολυ περισσοτερο!!! Και το χω ακουσει κ απο αλλους οτι ειναι μυθος.. (Επιστημονικη εξηγηση: με το κρυο τα μορια του προσωπου κινουνται λιγοτερο εντονα και κατα συνεπεια προκαλειται συστολη των αγγειων του προσωπου και κατα συνεπεια των αγγειων των ματιών τα οποία κλεινουν πιο ευκολα..) Spoiler τωρα το εβγαλα αν και αβασιμο εχει ενδιαφερον δεν μπορειτε αν πειτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:58 Η Darkness έγραψε: #6.919 21-09-09 01:58 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Ναι,για την ακριβεια το ασχολιαστο πηγαινε στη Σοφια,ακομα δεν ειχα διαβασει το μηνυμα του led. Click για ανάπτυξη... και παλι σορρυ τοτε... δεν εχεις μαθει να σε πειραζουν :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:58 Ο don_aris91: #6.920 21-09-09 01:58 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: το 4 οταν το κανω με νυσταζει πολυ περισσοτερο!!! Και το χω ακουσει κ απο αλλους οτι ειναι μυθος.. (Επιστημονικη εξηγηση: με το κρυο τα μορια του προσωπου κινουνται λιγοτερο εντονα και κατα συνεπεια προκαλειται συστολη των αγγειων του προσωπου και κατα συνεπεια των αγγειων των ματιών τα οποία κλεινουν πιο ευκολα..) Spoiler τωρα το εβγαλα αν και αβασιμο εχει ενδιαφερον δεν μπορειτε αν πειτε.. Click για ανάπτυξη... Spoiler Αστο καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Τωρα γιατι κλαις;;; Click για ανάπτυξη... Spoiler Spoiler 1. για να σε πειραξω:xixi: Spoiler Spoiler 2. για να σου τραβηξω την προσοχη :fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: ναι ναι κι εμένα μ αρέζει πολύυυυ το γλυκό μου! Χι,σιγααα βρε! Αφού μ αρέσουν κι εμένα τα μπαρμπαλοτέτοια! Click για ανάπτυξη... το ξερω πως σου αρεσουν και εσενα...:xixi: για αυτο με παιζεις κιολας... γκαμωτεν με συγκοινεις.... :xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:45 Ο ledzeppelinick: #6.902 21-09-09 01:45 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Spoiler Spoiler 1. για να σε πειραξω:xixi: Spoiler Spoiler 2. για να σου τραβηξω την προσοχη :fss: Click για ανάπτυξη... Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler ειδυλλιο μεταξυ Σοφιας και Αρη:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:46 Ο don_aris91: #6.903 21-09-09 01:46 ασχολιαστο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:46 Η woochoogirl: #6.904 21-09-09 01:46 Πείτε έναν τρόπο να μείνω ξύπνια μέχρι αύριο στις 11 που θα έχω τελειώσει με το μάθημα που δίνω. Εκτός από το να μείνω ξύπνια και να διαβάσω και να καταλάβω και να μην αρρωστήσω από το ξενύχτι, γιατί μετά τις 3 δεν τα αντέχω τα πολλά πολλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:49 Ο don_aris91: #6.905 21-09-09 01:49 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Πείτε έναν τρόπο να μείνω ξύπνια μέχρι αύριο στις 11 που θα έχω τελειώσει με το μάθημα που δίνω. Εκτός από το να μείνω ξύπνια και να διαβάσω και να καταλάβω και να μην αρρωστήσω από το ξενύχτι, γιατί μετά τις 3 δεν τα αντέχω τα πολλά πολλά. Click για ανάπτυξη... Καμια ταινια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:50 Η woochoogirl: #6.906 21-09-09 01:50 ΧΑΧΑΧΑ, να'σαι καλά, ξεράθηκα! Βρε δίνω στις 8 το πρωί και έχω πόσο διάβασμα ακόμα. Αυτό λέω, την ταινία τι να την κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:50 Ο ledzeppelinick: #6.907 21-09-09 01:50 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: ασχολιαστο... Click για ανάπτυξη... ε μα ναι λογικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:51 Η Darkness έγραψε: #6.908 21-09-09 01:51 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Πείτε έναν τρόπο να μείνω ξύπνια μέχρι αύριο στις 11 που θα έχω τελειώσει με το μάθημα που δίνω. Εκτός από το να μείνω ξύπνια και να διαβάσω και να καταλάβω και να μην αρρωστήσω από το ξενύχτι, γιατί μετά τις 3 δεν τα αντέχω τα πολλά πολλά. Click για ανάπτυξη... 1. κανε εναν καφε να πιεις.. 2. βγες στο μπαλκονι κανα πενταλεπτο με κοντομανικο αν εχετε λιγο ψυχρα. Πραγματικα θα σε ξυπνησει αυτο το κρυο.. 3. αν δεν θες καφε , παρε απο διπλα σου χυμο για να πινεις.. 4. ριξε σιγουρα κρυο νερο στο προσωπο σου και να ριχνεις συχνα γιατι σε ξυπναει.. 5. οταν δεις οτι νυσταζεις σηκω και περπατα ή στο δωματιο ή πανε μεχρι καποιο αλλο δωματιο... αυτα...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:52 Ο mi3s έγραψε: #6.909 21-09-09 01:52 Λοιπόν άκου.Πιες έαν καφεδάκι(φραπέ κατά προτίμηση) σε κανά τέταρτο όχι με τις ώρες.Μετά όση ώρα θα διαβάζεις δεν θα σκέφτεσαι ότι νυστάζεις αλλά τον σκοπό σου.Και εγω ας πούμε αν ξαπλώσω(που θα ξαπλώσω μάλλον) θα κοιμηθώ αλλά αν δεν το σκέφτομαι δεν νυστάζω.Επίσης πιες και καμοια κοκακόλα η κανά redbull.Κάτι καφεινοειδές τεσπα εκτός του καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:52 Ο Pure_Seduction: #6.910 21-09-09 01:52 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Πείτε έναν τρόπο να μείνω ξύπνια μέχρι αύριο στις 11 που θα έχω τελειώσει με το μάθημα που δίνω. Εκτός από το να μείνω ξύπνια και να διαβάσω και να καταλάβω και να μην αρρωστήσω από το ξενύχτι, γιατί μετά τις 3 δεν τα αντέχω τα πολλά πολλά. Click για ανάπτυξη... μην διαβασεις...απλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:52 Ο don_aris91: #6.911 21-09-09 01:52 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: ΧΑΧΑΧΑ, να'σαι καλά, ξεράθηκα! Βρε δίνω στις 8 το πρωί και έχω πόσο διάβασμα ακόμα. Αυτό λέω, την ταινία τι να την κανω? Click για ανάπτυξη... Κανε κανα τσιγαρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:52 Η Darkness έγραψε: #6.912 21-09-09 01:52 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: ασχολιαστο... Click για ανάπτυξη... σορρυ αν σε πειραξε.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler ειδυλλιο μεταξυ Σοφιας και Αρη:fss: Click για ανάπτυξη... :timoria: σταματα εσυ... παλι λαθος καταλαβες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:54 Ο don_aris91: #6.913 21-09-09 01:54 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σορρυ αν σε πειραξε.. ----------------------------------------- :timoria: σταματα εσυ... παλι λαθος καταλαβες... Click για ανάπτυξη... Ναι,για την ακριβεια το ασχολιαστο πηγαινε στη Σοφια,ακομα δεν ειχα διαβασει το μηνυμα του led. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:54 Η confusius: #6.914 21-09-09 01:54 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: το ξερω πως σου αρεσουν και εσενα...:xixi: για αυτο με παιζεις κιολας... γκαμωτεν με συγκοινεις.... :xixi::xixi: Click για ανάπτυξη... χιχι,μη συγκινείσαι βρε! Πρέπει να βρω εμοτικόνια που κλαίνε μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:55 Η woochoogirl: #6.915 21-09-09 01:55 Δεν καπνίζω, όποτε πίνω φραπέ αντί να με ξυπνήσει με χτυπάει απίστευτα στο στομάχι και ήδη έχω βγει 5 φορές στο μπαλκόνι. Είναι το μόνο που βοηθάει. Ο γαλλικός που ήπια πιο πολύ με ζεσταίνει και με νανουρίζει μου φαίνεται. Κλαψ, δε θέλω να το χρωστάω του χρόνου αυτό το μάθημα γμτ! Ευχαριστώ πάντως για την υποστήριξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:56 Η Darkness έγραψε: #6.916 21-09-09 01:56 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Λοιπόν άκου.Πιες έαν καφεδάκι(φραπέ κατά προτίμηση) σε κανά τέταρτο όχι με τις ώρες.Μετά όση ώρα θα διαβάζεις δεν θα σκέφτεσαι ότι νυστάζεις αλλά τον σκοπό σου.Και εγω ας πούμε αν ξαπλώσω(που θα ξαπλώσω μάλλον) θα κοιμηθώ αλλά αν δεν το σκέφτομαι δεν νυστάζω.Επίσης πιες και καμοια κοκακόλα η κανά redbull.Κάτι καφεινοειδές τεσπα εκτός του καφέ. Click για ανάπτυξη... :nono:οχι κοκα κολα redull ναι...:xixi::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:56 Ο Pure_Seduction: #6.917 21-09-09 01:56 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Δεν καπνίζω, όποτε πίνω φραπέ αντί να με ξυπνήσει με χτυπάει απίστευτα στο στομάχι και ήδη έχω βγει 5 φορές στο μπαλκόνι. Είναι το μόνο που βοηθάει. Ο γαλλικός που ήπια πιο πολύ με ζεσταίνει και με νανουρίζει μου φαίνεται. Κλαψ, δε θέλω να το χρωστάω του χρόνου αυτό το μάθημα γμτ! Ευχαριστώ πάντως για την υποστήριξη Click για ανάπτυξη... χαλαρωσε μαρη και εγω 3 χρωσταω σιγα το πραμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:57 Ο ledzeppelinick: #6.918 21-09-09 01:57 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: 1. κανε εναν καφε να πιεις.. 2. βγες στο μπαλκονι κανα πενταλεπτο με κοντομανικο αν εχετε λιγο ψυχρα. Πραγματικα θα σε ξυπνησει αυτο το κρυο.. 3. αν δεν θες καφε , παρε απο διπλα σου χυμο για να πινεις.. 4. ριξε σιγουρα κρυο νερο στο προσωπο σου και να ριχνεις συχνα γιατι σε ξυπναει.. 5. οταν δεις οτι νυσταζεις σηκω και περπατα ή στο δωματιο ή πανε μεχρι καποιο αλλο δωματιο... αυτα...:xixi: Click για ανάπτυξη... το 4 οταν το κανω με νυσταζει πολυ περισσοτερο!!! Και το χω ακουσει κ απο αλλους οτι ειναι μυθος.. (Επιστημονικη εξηγηση: με το κρυο τα μορια του προσωπου κινουνται λιγοτερο εντονα και κατα συνεπεια προκαλειται συστολη των αγγειων του προσωπου και κατα συνεπεια των αγγειων των ματιών τα οποία κλεινουν πιο ευκολα..) Spoiler τωρα το εβγαλα αν και αβασιμο εχει ενδιαφερον δεν μπορειτε αν πειτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:58 Η Darkness έγραψε: #6.919 21-09-09 01:58 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Ναι,για την ακριβεια το ασχολιαστο πηγαινε στη Σοφια,ακομα δεν ειχα διαβασει το μηνυμα του led. Click για ανάπτυξη... και παλι σορρυ τοτε... δεν εχεις μαθει να σε πειραζουν :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:58 Ο don_aris91: #6.920 21-09-09 01:58 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: το 4 οταν το κανω με νυσταζει πολυ περισσοτερο!!! Και το χω ακουσει κ απο αλλους οτι ειναι μυθος.. (Επιστημονικη εξηγηση: με το κρυο τα μορια του προσωπου κινουνται λιγοτερο εντονα και κατα συνεπεια προκαλειται συστολη των αγγειων του προσωπου και κατα συνεπεια των αγγειων των ματιών τα οποία κλεινουν πιο ευκολα..) Spoiler τωρα το εβγαλα αν και αβασιμο εχει ενδιαφερον δεν μπορειτε αν πειτε.. Click για ανάπτυξη... Spoiler Αστο καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Spoiler Spoiler 1. για να σε πειραξω:xixi: Spoiler Spoiler 2. για να σου τραβηξω την προσοχη :fss: Click για ανάπτυξη... Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler ειδυλλιο μεταξυ Σοφιας και Αρη:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:46 Ο don_aris91: #6.903 21-09-09 01:46 ασχολιαστο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:46 Η woochoogirl: #6.904 21-09-09 01:46 Πείτε έναν τρόπο να μείνω ξύπνια μέχρι αύριο στις 11 που θα έχω τελειώσει με το μάθημα που δίνω. Εκτός από το να μείνω ξύπνια και να διαβάσω και να καταλάβω και να μην αρρωστήσω από το ξενύχτι, γιατί μετά τις 3 δεν τα αντέχω τα πολλά πολλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:49 Ο don_aris91: #6.905 21-09-09 01:49 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Πείτε έναν τρόπο να μείνω ξύπνια μέχρι αύριο στις 11 που θα έχω τελειώσει με το μάθημα που δίνω. Εκτός από το να μείνω ξύπνια και να διαβάσω και να καταλάβω και να μην αρρωστήσω από το ξενύχτι, γιατί μετά τις 3 δεν τα αντέχω τα πολλά πολλά. Click για ανάπτυξη... Καμια ταινια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:50 Η woochoogirl: #6.906 21-09-09 01:50 ΧΑΧΑΧΑ, να'σαι καλά, ξεράθηκα! Βρε δίνω στις 8 το πρωί και έχω πόσο διάβασμα ακόμα. Αυτό λέω, την ταινία τι να την κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:50 Ο ledzeppelinick: #6.907 21-09-09 01:50 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: ασχολιαστο... Click για ανάπτυξη... ε μα ναι λογικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:51 Η Darkness έγραψε: #6.908 21-09-09 01:51 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Πείτε έναν τρόπο να μείνω ξύπνια μέχρι αύριο στις 11 που θα έχω τελειώσει με το μάθημα που δίνω. Εκτός από το να μείνω ξύπνια και να διαβάσω και να καταλάβω και να μην αρρωστήσω από το ξενύχτι, γιατί μετά τις 3 δεν τα αντέχω τα πολλά πολλά. Click για ανάπτυξη... 1. κανε εναν καφε να πιεις.. 2. βγες στο μπαλκονι κανα πενταλεπτο με κοντομανικο αν εχετε λιγο ψυχρα. Πραγματικα θα σε ξυπνησει αυτο το κρυο.. 3. αν δεν θες καφε , παρε απο διπλα σου χυμο για να πινεις.. 4. ριξε σιγουρα κρυο νερο στο προσωπο σου και να ριχνεις συχνα γιατι σε ξυπναει.. 5. οταν δεις οτι νυσταζεις σηκω και περπατα ή στο δωματιο ή πανε μεχρι καποιο αλλο δωματιο... αυτα...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:52 Ο mi3s έγραψε: #6.909 21-09-09 01:52 Λοιπόν άκου.Πιες έαν καφεδάκι(φραπέ κατά προτίμηση) σε κανά τέταρτο όχι με τις ώρες.Μετά όση ώρα θα διαβάζεις δεν θα σκέφτεσαι ότι νυστάζεις αλλά τον σκοπό σου.Και εγω ας πούμε αν ξαπλώσω(που θα ξαπλώσω μάλλον) θα κοιμηθώ αλλά αν δεν το σκέφτομαι δεν νυστάζω.Επίσης πιες και καμοια κοκακόλα η κανά redbull.Κάτι καφεινοειδές τεσπα εκτός του καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:52 Ο Pure_Seduction: #6.910 21-09-09 01:52 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Πείτε έναν τρόπο να μείνω ξύπνια μέχρι αύριο στις 11 που θα έχω τελειώσει με το μάθημα που δίνω. Εκτός από το να μείνω ξύπνια και να διαβάσω και να καταλάβω και να μην αρρωστήσω από το ξενύχτι, γιατί μετά τις 3 δεν τα αντέχω τα πολλά πολλά. Click για ανάπτυξη... μην διαβασεις...απλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:52 Ο don_aris91: #6.911 21-09-09 01:52 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: ΧΑΧΑΧΑ, να'σαι καλά, ξεράθηκα! Βρε δίνω στις 8 το πρωί και έχω πόσο διάβασμα ακόμα. Αυτό λέω, την ταινία τι να την κανω? Click για ανάπτυξη... Κανε κανα τσιγαρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:52 Η Darkness έγραψε: #6.912 21-09-09 01:52 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: ασχολιαστο... Click για ανάπτυξη... σορρυ αν σε πειραξε.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler ειδυλλιο μεταξυ Σοφιας και Αρη:fss: Click για ανάπτυξη... :timoria: σταματα εσυ... παλι λαθος καταλαβες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:54 Ο don_aris91: #6.913 21-09-09 01:54 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σορρυ αν σε πειραξε.. ----------------------------------------- :timoria: σταματα εσυ... παλι λαθος καταλαβες... Click για ανάπτυξη... Ναι,για την ακριβεια το ασχολιαστο πηγαινε στη Σοφια,ακομα δεν ειχα διαβασει το μηνυμα του led. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:54 Η confusius: #6.914 21-09-09 01:54 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: το ξερω πως σου αρεσουν και εσενα...:xixi: για αυτο με παιζεις κιολας... γκαμωτεν με συγκοινεις.... :xixi::xixi: Click για ανάπτυξη... χιχι,μη συγκινείσαι βρε! Πρέπει να βρω εμοτικόνια που κλαίνε μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:55 Η woochoogirl: #6.915 21-09-09 01:55 Δεν καπνίζω, όποτε πίνω φραπέ αντί να με ξυπνήσει με χτυπάει απίστευτα στο στομάχι και ήδη έχω βγει 5 φορές στο μπαλκόνι. Είναι το μόνο που βοηθάει. Ο γαλλικός που ήπια πιο πολύ με ζεσταίνει και με νανουρίζει μου φαίνεται. Κλαψ, δε θέλω να το χρωστάω του χρόνου αυτό το μάθημα γμτ! Ευχαριστώ πάντως για την υποστήριξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:56 Η Darkness έγραψε: #6.916 21-09-09 01:56 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Λοιπόν άκου.Πιες έαν καφεδάκι(φραπέ κατά προτίμηση) σε κανά τέταρτο όχι με τις ώρες.Μετά όση ώρα θα διαβάζεις δεν θα σκέφτεσαι ότι νυστάζεις αλλά τον σκοπό σου.Και εγω ας πούμε αν ξαπλώσω(που θα ξαπλώσω μάλλον) θα κοιμηθώ αλλά αν δεν το σκέφτομαι δεν νυστάζω.Επίσης πιες και καμοια κοκακόλα η κανά redbull.Κάτι καφεινοειδές τεσπα εκτός του καφέ. Click για ανάπτυξη... :nono:οχι κοκα κολα redull ναι...:xixi::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:56 Ο Pure_Seduction: #6.917 21-09-09 01:56 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Δεν καπνίζω, όποτε πίνω φραπέ αντί να με ξυπνήσει με χτυπάει απίστευτα στο στομάχι και ήδη έχω βγει 5 φορές στο μπαλκόνι. Είναι το μόνο που βοηθάει. Ο γαλλικός που ήπια πιο πολύ με ζεσταίνει και με νανουρίζει μου φαίνεται. Κλαψ, δε θέλω να το χρωστάω του χρόνου αυτό το μάθημα γμτ! Ευχαριστώ πάντως για την υποστήριξη Click για ανάπτυξη... χαλαρωσε μαρη και εγω 3 χρωσταω σιγα το πραμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:57 Ο ledzeppelinick: #6.918 21-09-09 01:57 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: 1. κανε εναν καφε να πιεις.. 2. βγες στο μπαλκονι κανα πενταλεπτο με κοντομανικο αν εχετε λιγο ψυχρα. Πραγματικα θα σε ξυπνησει αυτο το κρυο.. 3. αν δεν θες καφε , παρε απο διπλα σου χυμο για να πινεις.. 4. ριξε σιγουρα κρυο νερο στο προσωπο σου και να ριχνεις συχνα γιατι σε ξυπναει.. 5. οταν δεις οτι νυσταζεις σηκω και περπατα ή στο δωματιο ή πανε μεχρι καποιο αλλο δωματιο... αυτα...:xixi: Click για ανάπτυξη... το 4 οταν το κανω με νυσταζει πολυ περισσοτερο!!! Και το χω ακουσει κ απο αλλους οτι ειναι μυθος.. (Επιστημονικη εξηγηση: με το κρυο τα μορια του προσωπου κινουνται λιγοτερο εντονα και κατα συνεπεια προκαλειται συστολη των αγγειων του προσωπου και κατα συνεπεια των αγγειων των ματιών τα οποία κλεινουν πιο ευκολα..) Spoiler τωρα το εβγαλα αν και αβασιμο εχει ενδιαφερον δεν μπορειτε αν πειτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:58 Η Darkness έγραψε: #6.919 21-09-09 01:58 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Ναι,για την ακριβεια το ασχολιαστο πηγαινε στη Σοφια,ακομα δεν ειχα διαβασει το μηνυμα του led. Click για ανάπτυξη... και παλι σορρυ τοτε... δεν εχεις μαθει να σε πειραζουν :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:58 Ο don_aris91: #6.920 21-09-09 01:58 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: το 4 οταν το κανω με νυσταζει πολυ περισσοτερο!!! Και το χω ακουσει κ απο αλλους οτι ειναι μυθος.. (Επιστημονικη εξηγηση: με το κρυο τα μορια του προσωπου κινουνται λιγοτερο εντονα και κατα συνεπεια προκαλειται συστολη των αγγειων του προσωπου και κατα συνεπεια των αγγειων των ματιών τα οποία κλεινουν πιο ευκολα..) Spoiler τωρα το εβγαλα αν και αβασιμο εχει ενδιαφερον δεν μπορειτε αν πειτε.. Click για ανάπτυξη... Spoiler Αστο καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ασχολιαστο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:46 Η woochoogirl: #6.904 21-09-09 01:46 Πείτε έναν τρόπο να μείνω ξύπνια μέχρι αύριο στις 11 που θα έχω τελειώσει με το μάθημα που δίνω. Εκτός από το να μείνω ξύπνια και να διαβάσω και να καταλάβω και να μην αρρωστήσω από το ξενύχτι, γιατί μετά τις 3 δεν τα αντέχω τα πολλά πολλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:49 Ο don_aris91: #6.905 21-09-09 01:49 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Πείτε έναν τρόπο να μείνω ξύπνια μέχρι αύριο στις 11 που θα έχω τελειώσει με το μάθημα που δίνω. Εκτός από το να μείνω ξύπνια και να διαβάσω και να καταλάβω και να μην αρρωστήσω από το ξενύχτι, γιατί μετά τις 3 δεν τα αντέχω τα πολλά πολλά. Click για ανάπτυξη... Καμια ταινια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:50 Η woochoogirl: #6.906 21-09-09 01:50 ΧΑΧΑΧΑ, να'σαι καλά, ξεράθηκα! Βρε δίνω στις 8 το πρωί και έχω πόσο διάβασμα ακόμα. Αυτό λέω, την ταινία τι να την κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:50 Ο ledzeppelinick: #6.907 21-09-09 01:50 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: ασχολιαστο... Click για ανάπτυξη... ε μα ναι λογικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:51 Η Darkness έγραψε: #6.908 21-09-09 01:51 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Πείτε έναν τρόπο να μείνω ξύπνια μέχρι αύριο στις 11 που θα έχω τελειώσει με το μάθημα που δίνω. Εκτός από το να μείνω ξύπνια και να διαβάσω και να καταλάβω και να μην αρρωστήσω από το ξενύχτι, γιατί μετά τις 3 δεν τα αντέχω τα πολλά πολλά. Click για ανάπτυξη... 1. κανε εναν καφε να πιεις.. 2. βγες στο μπαλκονι κανα πενταλεπτο με κοντομανικο αν εχετε λιγο ψυχρα. Πραγματικα θα σε ξυπνησει αυτο το κρυο.. 3. αν δεν θες καφε , παρε απο διπλα σου χυμο για να πινεις.. 4. ριξε σιγουρα κρυο νερο στο προσωπο σου και να ριχνεις συχνα γιατι σε ξυπναει.. 5. οταν δεις οτι νυσταζεις σηκω και περπατα ή στο δωματιο ή πανε μεχρι καποιο αλλο δωματιο... αυτα...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:52 Ο mi3s έγραψε: #6.909 21-09-09 01:52 Λοιπόν άκου.Πιες έαν καφεδάκι(φραπέ κατά προτίμηση) σε κανά τέταρτο όχι με τις ώρες.Μετά όση ώρα θα διαβάζεις δεν θα σκέφτεσαι ότι νυστάζεις αλλά τον σκοπό σου.Και εγω ας πούμε αν ξαπλώσω(που θα ξαπλώσω μάλλον) θα κοιμηθώ αλλά αν δεν το σκέφτομαι δεν νυστάζω.Επίσης πιες και καμοια κοκακόλα η κανά redbull.Κάτι καφεινοειδές τεσπα εκτός του καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:52 Ο Pure_Seduction: #6.910 21-09-09 01:52 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Πείτε έναν τρόπο να μείνω ξύπνια μέχρι αύριο στις 11 που θα έχω τελειώσει με το μάθημα που δίνω. Εκτός από το να μείνω ξύπνια και να διαβάσω και να καταλάβω και να μην αρρωστήσω από το ξενύχτι, γιατί μετά τις 3 δεν τα αντέχω τα πολλά πολλά. Click για ανάπτυξη... μην διαβασεις...απλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:52 Ο don_aris91: #6.911 21-09-09 01:52 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: ΧΑΧΑΧΑ, να'σαι καλά, ξεράθηκα! Βρε δίνω στις 8 το πρωί και έχω πόσο διάβασμα ακόμα. Αυτό λέω, την ταινία τι να την κανω? Click για ανάπτυξη... Κανε κανα τσιγαρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:52 Η Darkness έγραψε: #6.912 21-09-09 01:52 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: ασχολιαστο... Click για ανάπτυξη... σορρυ αν σε πειραξε.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler ειδυλλιο μεταξυ Σοφιας και Αρη:fss: Click για ανάπτυξη... :timoria: σταματα εσυ... παλι λαθος καταλαβες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:54 Ο don_aris91: #6.913 21-09-09 01:54 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σορρυ αν σε πειραξε.. ----------------------------------------- :timoria: σταματα εσυ... παλι λαθος καταλαβες... Click για ανάπτυξη... Ναι,για την ακριβεια το ασχολιαστο πηγαινε στη Σοφια,ακομα δεν ειχα διαβασει το μηνυμα του led. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:54 Η confusius: #6.914 21-09-09 01:54 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: το ξερω πως σου αρεσουν και εσενα...:xixi: για αυτο με παιζεις κιολας... γκαμωτεν με συγκοινεις.... :xixi::xixi: Click για ανάπτυξη... χιχι,μη συγκινείσαι βρε! Πρέπει να βρω εμοτικόνια που κλαίνε μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:55 Η woochoogirl: #6.915 21-09-09 01:55 Δεν καπνίζω, όποτε πίνω φραπέ αντί να με ξυπνήσει με χτυπάει απίστευτα στο στομάχι και ήδη έχω βγει 5 φορές στο μπαλκόνι. Είναι το μόνο που βοηθάει. Ο γαλλικός που ήπια πιο πολύ με ζεσταίνει και με νανουρίζει μου φαίνεται. Κλαψ, δε θέλω να το χρωστάω του χρόνου αυτό το μάθημα γμτ! Ευχαριστώ πάντως για την υποστήριξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:56 Η Darkness έγραψε: #6.916 21-09-09 01:56 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Λοιπόν άκου.Πιες έαν καφεδάκι(φραπέ κατά προτίμηση) σε κανά τέταρτο όχι με τις ώρες.Μετά όση ώρα θα διαβάζεις δεν θα σκέφτεσαι ότι νυστάζεις αλλά τον σκοπό σου.Και εγω ας πούμε αν ξαπλώσω(που θα ξαπλώσω μάλλον) θα κοιμηθώ αλλά αν δεν το σκέφτομαι δεν νυστάζω.Επίσης πιες και καμοια κοκακόλα η κανά redbull.Κάτι καφεινοειδές τεσπα εκτός του καφέ. Click για ανάπτυξη... :nono:οχι κοκα κολα redull ναι...:xixi::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:56 Ο Pure_Seduction: #6.917 21-09-09 01:56 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Δεν καπνίζω, όποτε πίνω φραπέ αντί να με ξυπνήσει με χτυπάει απίστευτα στο στομάχι και ήδη έχω βγει 5 φορές στο μπαλκόνι. Είναι το μόνο που βοηθάει. Ο γαλλικός που ήπια πιο πολύ με ζεσταίνει και με νανουρίζει μου φαίνεται. Κλαψ, δε θέλω να το χρωστάω του χρόνου αυτό το μάθημα γμτ! Ευχαριστώ πάντως για την υποστήριξη Click για ανάπτυξη... χαλαρωσε μαρη και εγω 3 χρωσταω σιγα το πραμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:57 Ο ledzeppelinick: #6.918 21-09-09 01:57 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: 1. κανε εναν καφε να πιεις.. 2. βγες στο μπαλκονι κανα πενταλεπτο με κοντομανικο αν εχετε λιγο ψυχρα. Πραγματικα θα σε ξυπνησει αυτο το κρυο.. 3. αν δεν θες καφε , παρε απο διπλα σου χυμο για να πινεις.. 4. ριξε σιγουρα κρυο νερο στο προσωπο σου και να ριχνεις συχνα γιατι σε ξυπναει.. 5. οταν δεις οτι νυσταζεις σηκω και περπατα ή στο δωματιο ή πανε μεχρι καποιο αλλο δωματιο... αυτα...:xixi: Click για ανάπτυξη... το 4 οταν το κανω με νυσταζει πολυ περισσοτερο!!! Και το χω ακουσει κ απο αλλους οτι ειναι μυθος.. (Επιστημονικη εξηγηση: με το κρυο τα μορια του προσωπου κινουνται λιγοτερο εντονα και κατα συνεπεια προκαλειται συστολη των αγγειων του προσωπου και κατα συνεπεια των αγγειων των ματιών τα οποία κλεινουν πιο ευκολα..) Spoiler τωρα το εβγαλα αν και αβασιμο εχει ενδιαφερον δεν μπορειτε αν πειτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:58 Η Darkness έγραψε: #6.919 21-09-09 01:58 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Ναι,για την ακριβεια το ασχολιαστο πηγαινε στη Σοφια,ακομα δεν ειχα διαβασει το μηνυμα του led. Click για ανάπτυξη... και παλι σορρυ τοτε... δεν εχεις μαθει να σε πειραζουν :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:58 Ο don_aris91: #6.920 21-09-09 01:58 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: το 4 οταν το κανω με νυσταζει πολυ περισσοτερο!!! Και το χω ακουσει κ απο αλλους οτι ειναι μυθος.. (Επιστημονικη εξηγηση: με το κρυο τα μορια του προσωπου κινουνται λιγοτερο εντονα και κατα συνεπεια προκαλειται συστολη των αγγειων του προσωπου και κατα συνεπεια των αγγειων των ματιών τα οποία κλεινουν πιο ευκολα..) Spoiler τωρα το εβγαλα αν και αβασιμο εχει ενδιαφερον δεν μπορειτε αν πειτε.. Click για ανάπτυξη... Spoiler Αστο καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πείτε έναν τρόπο να μείνω ξύπνια μέχρι αύριο στις 11 που θα έχω τελειώσει με το μάθημα που δίνω. Εκτός από το να μείνω ξύπνια και να διαβάσω και να καταλάβω και να μην αρρωστήσω από το ξενύχτι, γιατί μετά τις 3 δεν τα αντέχω τα πολλά πολλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:49 Ο don_aris91: #6.905 21-09-09 01:49 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Πείτε έναν τρόπο να μείνω ξύπνια μέχρι αύριο στις 11 που θα έχω τελειώσει με το μάθημα που δίνω. Εκτός από το να μείνω ξύπνια και να διαβάσω και να καταλάβω και να μην αρρωστήσω από το ξενύχτι, γιατί μετά τις 3 δεν τα αντέχω τα πολλά πολλά. Click για ανάπτυξη... Καμια ταινια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:50 Η woochoogirl: #6.906 21-09-09 01:50 ΧΑΧΑΧΑ, να'σαι καλά, ξεράθηκα! Βρε δίνω στις 8 το πρωί και έχω πόσο διάβασμα ακόμα. Αυτό λέω, την ταινία τι να την κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:50 Ο ledzeppelinick: #6.907 21-09-09 01:50 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: ασχολιαστο... Click για ανάπτυξη... ε μα ναι λογικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:51 Η Darkness έγραψε: #6.908 21-09-09 01:51 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Πείτε έναν τρόπο να μείνω ξύπνια μέχρι αύριο στις 11 που θα έχω τελειώσει με το μάθημα που δίνω. Εκτός από το να μείνω ξύπνια και να διαβάσω και να καταλάβω και να μην αρρωστήσω από το ξενύχτι, γιατί μετά τις 3 δεν τα αντέχω τα πολλά πολλά. Click για ανάπτυξη... 1. κανε εναν καφε να πιεις.. 2. βγες στο μπαλκονι κανα πενταλεπτο με κοντομανικο αν εχετε λιγο ψυχρα. Πραγματικα θα σε ξυπνησει αυτο το κρυο.. 3. αν δεν θες καφε , παρε απο διπλα σου χυμο για να πινεις.. 4. ριξε σιγουρα κρυο νερο στο προσωπο σου και να ριχνεις συχνα γιατι σε ξυπναει.. 5. οταν δεις οτι νυσταζεις σηκω και περπατα ή στο δωματιο ή πανε μεχρι καποιο αλλο δωματιο... αυτα...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:52 Ο mi3s έγραψε: #6.909 21-09-09 01:52 Λοιπόν άκου.Πιες έαν καφεδάκι(φραπέ κατά προτίμηση) σε κανά τέταρτο όχι με τις ώρες.Μετά όση ώρα θα διαβάζεις δεν θα σκέφτεσαι ότι νυστάζεις αλλά τον σκοπό σου.Και εγω ας πούμε αν ξαπλώσω(που θα ξαπλώσω μάλλον) θα κοιμηθώ αλλά αν δεν το σκέφτομαι δεν νυστάζω.Επίσης πιες και καμοια κοκακόλα η κανά redbull.Κάτι καφεινοειδές τεσπα εκτός του καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:52 Ο Pure_Seduction: #6.910 21-09-09 01:52 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Πείτε έναν τρόπο να μείνω ξύπνια μέχρι αύριο στις 11 που θα έχω τελειώσει με το μάθημα που δίνω. Εκτός από το να μείνω ξύπνια και να διαβάσω και να καταλάβω και να μην αρρωστήσω από το ξενύχτι, γιατί μετά τις 3 δεν τα αντέχω τα πολλά πολλά. Click για ανάπτυξη... μην διαβασεις...απλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:52 Ο don_aris91: #6.911 21-09-09 01:52 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: ΧΑΧΑΧΑ, να'σαι καλά, ξεράθηκα! Βρε δίνω στις 8 το πρωί και έχω πόσο διάβασμα ακόμα. Αυτό λέω, την ταινία τι να την κανω? Click για ανάπτυξη... Κανε κανα τσιγαρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:52 Η Darkness έγραψε: #6.912 21-09-09 01:52 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: ασχολιαστο... Click για ανάπτυξη... σορρυ αν σε πειραξε.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler ειδυλλιο μεταξυ Σοφιας και Αρη:fss: Click για ανάπτυξη... :timoria: σταματα εσυ... παλι λαθος καταλαβες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:54 Ο don_aris91: #6.913 21-09-09 01:54 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σορρυ αν σε πειραξε.. ----------------------------------------- :timoria: σταματα εσυ... παλι λαθος καταλαβες... Click για ανάπτυξη... Ναι,για την ακριβεια το ασχολιαστο πηγαινε στη Σοφια,ακομα δεν ειχα διαβασει το μηνυμα του led. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:54 Η confusius: #6.914 21-09-09 01:54 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: το ξερω πως σου αρεσουν και εσενα...:xixi: για αυτο με παιζεις κιολας... γκαμωτεν με συγκοινεις.... :xixi::xixi: Click για ανάπτυξη... χιχι,μη συγκινείσαι βρε! Πρέπει να βρω εμοτικόνια που κλαίνε μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:55 Η woochoogirl: #6.915 21-09-09 01:55 Δεν καπνίζω, όποτε πίνω φραπέ αντί να με ξυπνήσει με χτυπάει απίστευτα στο στομάχι και ήδη έχω βγει 5 φορές στο μπαλκόνι. Είναι το μόνο που βοηθάει. Ο γαλλικός που ήπια πιο πολύ με ζεσταίνει και με νανουρίζει μου φαίνεται. Κλαψ, δε θέλω να το χρωστάω του χρόνου αυτό το μάθημα γμτ! Ευχαριστώ πάντως για την υποστήριξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:56 Η Darkness έγραψε: #6.916 21-09-09 01:56 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Λοιπόν άκου.Πιες έαν καφεδάκι(φραπέ κατά προτίμηση) σε κανά τέταρτο όχι με τις ώρες.Μετά όση ώρα θα διαβάζεις δεν θα σκέφτεσαι ότι νυστάζεις αλλά τον σκοπό σου.Και εγω ας πούμε αν ξαπλώσω(που θα ξαπλώσω μάλλον) θα κοιμηθώ αλλά αν δεν το σκέφτομαι δεν νυστάζω.Επίσης πιες και καμοια κοκακόλα η κανά redbull.Κάτι καφεινοειδές τεσπα εκτός του καφέ. Click για ανάπτυξη... :nono:οχι κοκα κολα redull ναι...:xixi::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:56 Ο Pure_Seduction: #6.917 21-09-09 01:56 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Δεν καπνίζω, όποτε πίνω φραπέ αντί να με ξυπνήσει με χτυπάει απίστευτα στο στομάχι και ήδη έχω βγει 5 φορές στο μπαλκόνι. Είναι το μόνο που βοηθάει. Ο γαλλικός που ήπια πιο πολύ με ζεσταίνει και με νανουρίζει μου φαίνεται. Κλαψ, δε θέλω να το χρωστάω του χρόνου αυτό το μάθημα γμτ! Ευχαριστώ πάντως για την υποστήριξη Click για ανάπτυξη... χαλαρωσε μαρη και εγω 3 χρωσταω σιγα το πραμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:57 Ο ledzeppelinick: #6.918 21-09-09 01:57 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: 1. κανε εναν καφε να πιεις.. 2. βγες στο μπαλκονι κανα πενταλεπτο με κοντομανικο αν εχετε λιγο ψυχρα. Πραγματικα θα σε ξυπνησει αυτο το κρυο.. 3. αν δεν θες καφε , παρε απο διπλα σου χυμο για να πινεις.. 4. ριξε σιγουρα κρυο νερο στο προσωπο σου και να ριχνεις συχνα γιατι σε ξυπναει.. 5. οταν δεις οτι νυσταζεις σηκω και περπατα ή στο δωματιο ή πανε μεχρι καποιο αλλο δωματιο... αυτα...:xixi: Click για ανάπτυξη... το 4 οταν το κανω με νυσταζει πολυ περισσοτερο!!! Και το χω ακουσει κ απο αλλους οτι ειναι μυθος.. (Επιστημονικη εξηγηση: με το κρυο τα μορια του προσωπου κινουνται λιγοτερο εντονα και κατα συνεπεια προκαλειται συστολη των αγγειων του προσωπου και κατα συνεπεια των αγγειων των ματιών τα οποία κλεινουν πιο ευκολα..) Spoiler τωρα το εβγαλα αν και αβασιμο εχει ενδιαφερον δεν μπορειτε αν πειτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:58 Η Darkness έγραψε: #6.919 21-09-09 01:58 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Ναι,για την ακριβεια το ασχολιαστο πηγαινε στη Σοφια,ακομα δεν ειχα διαβασει το μηνυμα του led. Click για ανάπτυξη... και παλι σορρυ τοτε... δεν εχεις μαθει να σε πειραζουν :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:58 Ο don_aris91: #6.920 21-09-09 01:58 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: το 4 οταν το κανω με νυσταζει πολυ περισσοτερο!!! Και το χω ακουσει κ απο αλλους οτι ειναι μυθος.. (Επιστημονικη εξηγηση: με το κρυο τα μορια του προσωπου κινουνται λιγοτερο εντονα και κατα συνεπεια προκαλειται συστολη των αγγειων του προσωπου και κατα συνεπεια των αγγειων των ματιών τα οποία κλεινουν πιο ευκολα..) Spoiler τωρα το εβγαλα αν και αβασιμο εχει ενδιαφερον δεν μπορειτε αν πειτε.. Click για ανάπτυξη... Spoiler Αστο καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Πείτε έναν τρόπο να μείνω ξύπνια μέχρι αύριο στις 11 που θα έχω τελειώσει με το μάθημα που δίνω. Εκτός από το να μείνω ξύπνια και να διαβάσω και να καταλάβω και να μην αρρωστήσω από το ξενύχτι, γιατί μετά τις 3 δεν τα αντέχω τα πολλά πολλά. Click για ανάπτυξη... Καμια ταινια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:50 Η woochoogirl: #6.906 21-09-09 01:50 ΧΑΧΑΧΑ, να'σαι καλά, ξεράθηκα! Βρε δίνω στις 8 το πρωί και έχω πόσο διάβασμα ακόμα. Αυτό λέω, την ταινία τι να την κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:50 Ο ledzeppelinick: #6.907 21-09-09 01:50 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: ασχολιαστο... Click για ανάπτυξη... ε μα ναι λογικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:51 Η Darkness έγραψε: #6.908 21-09-09 01:51 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Πείτε έναν τρόπο να μείνω ξύπνια μέχρι αύριο στις 11 που θα έχω τελειώσει με το μάθημα που δίνω. Εκτός από το να μείνω ξύπνια και να διαβάσω και να καταλάβω και να μην αρρωστήσω από το ξενύχτι, γιατί μετά τις 3 δεν τα αντέχω τα πολλά πολλά. Click για ανάπτυξη... 1. κανε εναν καφε να πιεις.. 2. βγες στο μπαλκονι κανα πενταλεπτο με κοντομανικο αν εχετε λιγο ψυχρα. Πραγματικα θα σε ξυπνησει αυτο το κρυο.. 3. αν δεν θες καφε , παρε απο διπλα σου χυμο για να πινεις.. 4. ριξε σιγουρα κρυο νερο στο προσωπο σου και να ριχνεις συχνα γιατι σε ξυπναει.. 5. οταν δεις οτι νυσταζεις σηκω και περπατα ή στο δωματιο ή πανε μεχρι καποιο αλλο δωματιο... αυτα...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:52 Ο mi3s έγραψε: #6.909 21-09-09 01:52 Λοιπόν άκου.Πιες έαν καφεδάκι(φραπέ κατά προτίμηση) σε κανά τέταρτο όχι με τις ώρες.Μετά όση ώρα θα διαβάζεις δεν θα σκέφτεσαι ότι νυστάζεις αλλά τον σκοπό σου.Και εγω ας πούμε αν ξαπλώσω(που θα ξαπλώσω μάλλον) θα κοιμηθώ αλλά αν δεν το σκέφτομαι δεν νυστάζω.Επίσης πιες και καμοια κοκακόλα η κανά redbull.Κάτι καφεινοειδές τεσπα εκτός του καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:52 Ο Pure_Seduction: #6.910 21-09-09 01:52 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Πείτε έναν τρόπο να μείνω ξύπνια μέχρι αύριο στις 11 που θα έχω τελειώσει με το μάθημα που δίνω. Εκτός από το να μείνω ξύπνια και να διαβάσω και να καταλάβω και να μην αρρωστήσω από το ξενύχτι, γιατί μετά τις 3 δεν τα αντέχω τα πολλά πολλά. Click για ανάπτυξη... μην διαβασεις...απλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:52 Ο don_aris91: #6.911 21-09-09 01:52 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: ΧΑΧΑΧΑ, να'σαι καλά, ξεράθηκα! Βρε δίνω στις 8 το πρωί και έχω πόσο διάβασμα ακόμα. Αυτό λέω, την ταινία τι να την κανω? Click για ανάπτυξη... Κανε κανα τσιγαρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:52 Η Darkness έγραψε: #6.912 21-09-09 01:52 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: ασχολιαστο... Click για ανάπτυξη... σορρυ αν σε πειραξε.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler ειδυλλιο μεταξυ Σοφιας και Αρη:fss: Click για ανάπτυξη... :timoria: σταματα εσυ... παλι λαθος καταλαβες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:54 Ο don_aris91: #6.913 21-09-09 01:54 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σορρυ αν σε πειραξε.. ----------------------------------------- :timoria: σταματα εσυ... παλι λαθος καταλαβες... Click για ανάπτυξη... Ναι,για την ακριβεια το ασχολιαστο πηγαινε στη Σοφια,ακομα δεν ειχα διαβασει το μηνυμα του led. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:54 Η confusius: #6.914 21-09-09 01:54 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: το ξερω πως σου αρεσουν και εσενα...:xixi: για αυτο με παιζεις κιολας... γκαμωτεν με συγκοινεις.... :xixi::xixi: Click για ανάπτυξη... χιχι,μη συγκινείσαι βρε! Πρέπει να βρω εμοτικόνια που κλαίνε μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:55 Η woochoogirl: #6.915 21-09-09 01:55 Δεν καπνίζω, όποτε πίνω φραπέ αντί να με ξυπνήσει με χτυπάει απίστευτα στο στομάχι και ήδη έχω βγει 5 φορές στο μπαλκόνι. Είναι το μόνο που βοηθάει. Ο γαλλικός που ήπια πιο πολύ με ζεσταίνει και με νανουρίζει μου φαίνεται. Κλαψ, δε θέλω να το χρωστάω του χρόνου αυτό το μάθημα γμτ! Ευχαριστώ πάντως για την υποστήριξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:56 Η Darkness έγραψε: #6.916 21-09-09 01:56 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Λοιπόν άκου.Πιες έαν καφεδάκι(φραπέ κατά προτίμηση) σε κανά τέταρτο όχι με τις ώρες.Μετά όση ώρα θα διαβάζεις δεν θα σκέφτεσαι ότι νυστάζεις αλλά τον σκοπό σου.Και εγω ας πούμε αν ξαπλώσω(που θα ξαπλώσω μάλλον) θα κοιμηθώ αλλά αν δεν το σκέφτομαι δεν νυστάζω.Επίσης πιες και καμοια κοκακόλα η κανά redbull.Κάτι καφεινοειδές τεσπα εκτός του καφέ. Click για ανάπτυξη... :nono:οχι κοκα κολα redull ναι...:xixi::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:56 Ο Pure_Seduction: #6.917 21-09-09 01:56 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Δεν καπνίζω, όποτε πίνω φραπέ αντί να με ξυπνήσει με χτυπάει απίστευτα στο στομάχι και ήδη έχω βγει 5 φορές στο μπαλκόνι. Είναι το μόνο που βοηθάει. Ο γαλλικός που ήπια πιο πολύ με ζεσταίνει και με νανουρίζει μου φαίνεται. Κλαψ, δε θέλω να το χρωστάω του χρόνου αυτό το μάθημα γμτ! Ευχαριστώ πάντως για την υποστήριξη Click για ανάπτυξη... χαλαρωσε μαρη και εγω 3 χρωσταω σιγα το πραμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:57 Ο ledzeppelinick: #6.918 21-09-09 01:57 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: 1. κανε εναν καφε να πιεις.. 2. βγες στο μπαλκονι κανα πενταλεπτο με κοντομανικο αν εχετε λιγο ψυχρα. Πραγματικα θα σε ξυπνησει αυτο το κρυο.. 3. αν δεν θες καφε , παρε απο διπλα σου χυμο για να πινεις.. 4. ριξε σιγουρα κρυο νερο στο προσωπο σου και να ριχνεις συχνα γιατι σε ξυπναει.. 5. οταν δεις οτι νυσταζεις σηκω και περπατα ή στο δωματιο ή πανε μεχρι καποιο αλλο δωματιο... αυτα...:xixi: Click για ανάπτυξη... το 4 οταν το κανω με νυσταζει πολυ περισσοτερο!!! Και το χω ακουσει κ απο αλλους οτι ειναι μυθος.. (Επιστημονικη εξηγηση: με το κρυο τα μορια του προσωπου κινουνται λιγοτερο εντονα και κατα συνεπεια προκαλειται συστολη των αγγειων του προσωπου και κατα συνεπεια των αγγειων των ματιών τα οποία κλεινουν πιο ευκολα..) Spoiler τωρα το εβγαλα αν και αβασιμο εχει ενδιαφερον δεν μπορειτε αν πειτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:58 Η Darkness έγραψε: #6.919 21-09-09 01:58 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Ναι,για την ακριβεια το ασχολιαστο πηγαινε στη Σοφια,ακομα δεν ειχα διαβασει το μηνυμα του led. Click για ανάπτυξη... και παλι σορρυ τοτε... δεν εχεις μαθει να σε πειραζουν :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:58 Ο don_aris91: #6.920 21-09-09 01:58 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: το 4 οταν το κανω με νυσταζει πολυ περισσοτερο!!! Και το χω ακουσει κ απο αλλους οτι ειναι μυθος.. (Επιστημονικη εξηγηση: με το κρυο τα μορια του προσωπου κινουνται λιγοτερο εντονα και κατα συνεπεια προκαλειται συστολη των αγγειων του προσωπου και κατα συνεπεια των αγγειων των ματιών τα οποία κλεινουν πιο ευκολα..) Spoiler τωρα το εβγαλα αν και αβασιμο εχει ενδιαφερον δεν μπορειτε αν πειτε.. Click για ανάπτυξη... Spoiler Αστο καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΧΑΧΑΧΑ, να'σαι καλά, ξεράθηκα! Βρε δίνω στις 8 το πρωί και έχω πόσο διάβασμα ακόμα. Αυτό λέω, την ταινία τι να την κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:50 Ο ledzeppelinick: #6.907 21-09-09 01:50 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: ασχολιαστο... Click για ανάπτυξη... ε μα ναι λογικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:51 Η Darkness έγραψε: #6.908 21-09-09 01:51 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Πείτε έναν τρόπο να μείνω ξύπνια μέχρι αύριο στις 11 που θα έχω τελειώσει με το μάθημα που δίνω. Εκτός από το να μείνω ξύπνια και να διαβάσω και να καταλάβω και να μην αρρωστήσω από το ξενύχτι, γιατί μετά τις 3 δεν τα αντέχω τα πολλά πολλά. Click για ανάπτυξη... 1. κανε εναν καφε να πιεις.. 2. βγες στο μπαλκονι κανα πενταλεπτο με κοντομανικο αν εχετε λιγο ψυχρα. Πραγματικα θα σε ξυπνησει αυτο το κρυο.. 3. αν δεν θες καφε , παρε απο διπλα σου χυμο για να πινεις.. 4. ριξε σιγουρα κρυο νερο στο προσωπο σου και να ριχνεις συχνα γιατι σε ξυπναει.. 5. οταν δεις οτι νυσταζεις σηκω και περπατα ή στο δωματιο ή πανε μεχρι καποιο αλλο δωματιο... αυτα...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:52 Ο mi3s έγραψε: #6.909 21-09-09 01:52 Λοιπόν άκου.Πιες έαν καφεδάκι(φραπέ κατά προτίμηση) σε κανά τέταρτο όχι με τις ώρες.Μετά όση ώρα θα διαβάζεις δεν θα σκέφτεσαι ότι νυστάζεις αλλά τον σκοπό σου.Και εγω ας πούμε αν ξαπλώσω(που θα ξαπλώσω μάλλον) θα κοιμηθώ αλλά αν δεν το σκέφτομαι δεν νυστάζω.Επίσης πιες και καμοια κοκακόλα η κανά redbull.Κάτι καφεινοειδές τεσπα εκτός του καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:52 Ο Pure_Seduction: #6.910 21-09-09 01:52 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Πείτε έναν τρόπο να μείνω ξύπνια μέχρι αύριο στις 11 που θα έχω τελειώσει με το μάθημα που δίνω. Εκτός από το να μείνω ξύπνια και να διαβάσω και να καταλάβω και να μην αρρωστήσω από το ξενύχτι, γιατί μετά τις 3 δεν τα αντέχω τα πολλά πολλά. Click για ανάπτυξη... μην διαβασεις...απλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:52 Ο don_aris91: #6.911 21-09-09 01:52 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: ΧΑΧΑΧΑ, να'σαι καλά, ξεράθηκα! Βρε δίνω στις 8 το πρωί και έχω πόσο διάβασμα ακόμα. Αυτό λέω, την ταινία τι να την κανω? Click για ανάπτυξη... Κανε κανα τσιγαρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:52 Η Darkness έγραψε: #6.912 21-09-09 01:52 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: ασχολιαστο... Click για ανάπτυξη... σορρυ αν σε πειραξε.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler ειδυλλιο μεταξυ Σοφιας και Αρη:fss: Click για ανάπτυξη... :timoria: σταματα εσυ... παλι λαθος καταλαβες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:54 Ο don_aris91: #6.913 21-09-09 01:54 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σορρυ αν σε πειραξε.. ----------------------------------------- :timoria: σταματα εσυ... παλι λαθος καταλαβες... Click για ανάπτυξη... Ναι,για την ακριβεια το ασχολιαστο πηγαινε στη Σοφια,ακομα δεν ειχα διαβασει το μηνυμα του led. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:54 Η confusius: #6.914 21-09-09 01:54 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: το ξερω πως σου αρεσουν και εσενα...:xixi: για αυτο με παιζεις κιολας... γκαμωτεν με συγκοινεις.... :xixi::xixi: Click για ανάπτυξη... χιχι,μη συγκινείσαι βρε! Πρέπει να βρω εμοτικόνια που κλαίνε μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:55 Η woochoogirl: #6.915 21-09-09 01:55 Δεν καπνίζω, όποτε πίνω φραπέ αντί να με ξυπνήσει με χτυπάει απίστευτα στο στομάχι και ήδη έχω βγει 5 φορές στο μπαλκόνι. Είναι το μόνο που βοηθάει. Ο γαλλικός που ήπια πιο πολύ με ζεσταίνει και με νανουρίζει μου φαίνεται. Κλαψ, δε θέλω να το χρωστάω του χρόνου αυτό το μάθημα γμτ! Ευχαριστώ πάντως για την υποστήριξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:56 Η Darkness έγραψε: #6.916 21-09-09 01:56 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Λοιπόν άκου.Πιες έαν καφεδάκι(φραπέ κατά προτίμηση) σε κανά τέταρτο όχι με τις ώρες.Μετά όση ώρα θα διαβάζεις δεν θα σκέφτεσαι ότι νυστάζεις αλλά τον σκοπό σου.Και εγω ας πούμε αν ξαπλώσω(που θα ξαπλώσω μάλλον) θα κοιμηθώ αλλά αν δεν το σκέφτομαι δεν νυστάζω.Επίσης πιες και καμοια κοκακόλα η κανά redbull.Κάτι καφεινοειδές τεσπα εκτός του καφέ. Click για ανάπτυξη... :nono:οχι κοκα κολα redull ναι...:xixi::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:56 Ο Pure_Seduction: #6.917 21-09-09 01:56 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Δεν καπνίζω, όποτε πίνω φραπέ αντί να με ξυπνήσει με χτυπάει απίστευτα στο στομάχι και ήδη έχω βγει 5 φορές στο μπαλκόνι. Είναι το μόνο που βοηθάει. Ο γαλλικός που ήπια πιο πολύ με ζεσταίνει και με νανουρίζει μου φαίνεται. Κλαψ, δε θέλω να το χρωστάω του χρόνου αυτό το μάθημα γμτ! Ευχαριστώ πάντως για την υποστήριξη Click για ανάπτυξη... χαλαρωσε μαρη και εγω 3 χρωσταω σιγα το πραμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:57 Ο ledzeppelinick: #6.918 21-09-09 01:57 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: 1. κανε εναν καφε να πιεις.. 2. βγες στο μπαλκονι κανα πενταλεπτο με κοντομανικο αν εχετε λιγο ψυχρα. Πραγματικα θα σε ξυπνησει αυτο το κρυο.. 3. αν δεν θες καφε , παρε απο διπλα σου χυμο για να πινεις.. 4. ριξε σιγουρα κρυο νερο στο προσωπο σου και να ριχνεις συχνα γιατι σε ξυπναει.. 5. οταν δεις οτι νυσταζεις σηκω και περπατα ή στο δωματιο ή πανε μεχρι καποιο αλλο δωματιο... αυτα...:xixi: Click για ανάπτυξη... το 4 οταν το κανω με νυσταζει πολυ περισσοτερο!!! Και το χω ακουσει κ απο αλλους οτι ειναι μυθος.. (Επιστημονικη εξηγηση: με το κρυο τα μορια του προσωπου κινουνται λιγοτερο εντονα και κατα συνεπεια προκαλειται συστολη των αγγειων του προσωπου και κατα συνεπεια των αγγειων των ματιών τα οποία κλεινουν πιο ευκολα..) Spoiler τωρα το εβγαλα αν και αβασιμο εχει ενδιαφερον δεν μπορειτε αν πειτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:58 Η Darkness έγραψε: #6.919 21-09-09 01:58 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Ναι,για την ακριβεια το ασχολιαστο πηγαινε στη Σοφια,ακομα δεν ειχα διαβασει το μηνυμα του led. Click για ανάπτυξη... και παλι σορρυ τοτε... δεν εχεις μαθει να σε πειραζουν :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:58 Ο don_aris91: #6.920 21-09-09 01:58 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: το 4 οταν το κανω με νυσταζει πολυ περισσοτερο!!! Και το χω ακουσει κ απο αλλους οτι ειναι μυθος.. (Επιστημονικη εξηγηση: με το κρυο τα μορια του προσωπου κινουνται λιγοτερο εντονα και κατα συνεπεια προκαλειται συστολη των αγγειων του προσωπου και κατα συνεπεια των αγγειων των ματιών τα οποία κλεινουν πιο ευκολα..) Spoiler τωρα το εβγαλα αν και αβασιμο εχει ενδιαφερον δεν μπορειτε αν πειτε.. Click για ανάπτυξη... Spoiler Αστο καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από arismeister: ασχολιαστο... Click για ανάπτυξη... ε μα ναι λογικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:51 Η Darkness έγραψε: #6.908 21-09-09 01:51 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Πείτε έναν τρόπο να μείνω ξύπνια μέχρι αύριο στις 11 που θα έχω τελειώσει με το μάθημα που δίνω. Εκτός από το να μείνω ξύπνια και να διαβάσω και να καταλάβω και να μην αρρωστήσω από το ξενύχτι, γιατί μετά τις 3 δεν τα αντέχω τα πολλά πολλά. Click για ανάπτυξη... 1. κανε εναν καφε να πιεις.. 2. βγες στο μπαλκονι κανα πενταλεπτο με κοντομανικο αν εχετε λιγο ψυχρα. Πραγματικα θα σε ξυπνησει αυτο το κρυο.. 3. αν δεν θες καφε , παρε απο διπλα σου χυμο για να πινεις.. 4. ριξε σιγουρα κρυο νερο στο προσωπο σου και να ριχνεις συχνα γιατι σε ξυπναει.. 5. οταν δεις οτι νυσταζεις σηκω και περπατα ή στο δωματιο ή πανε μεχρι καποιο αλλο δωματιο... αυτα...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:52 Ο mi3s έγραψε: #6.909 21-09-09 01:52 Λοιπόν άκου.Πιες έαν καφεδάκι(φραπέ κατά προτίμηση) σε κανά τέταρτο όχι με τις ώρες.Μετά όση ώρα θα διαβάζεις δεν θα σκέφτεσαι ότι νυστάζεις αλλά τον σκοπό σου.Και εγω ας πούμε αν ξαπλώσω(που θα ξαπλώσω μάλλον) θα κοιμηθώ αλλά αν δεν το σκέφτομαι δεν νυστάζω.Επίσης πιες και καμοια κοκακόλα η κανά redbull.Κάτι καφεινοειδές τεσπα εκτός του καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:52 Ο Pure_Seduction: #6.910 21-09-09 01:52 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Πείτε έναν τρόπο να μείνω ξύπνια μέχρι αύριο στις 11 που θα έχω τελειώσει με το μάθημα που δίνω. Εκτός από το να μείνω ξύπνια και να διαβάσω και να καταλάβω και να μην αρρωστήσω από το ξενύχτι, γιατί μετά τις 3 δεν τα αντέχω τα πολλά πολλά. Click για ανάπτυξη... μην διαβασεις...απλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:52 Ο don_aris91: #6.911 21-09-09 01:52 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: ΧΑΧΑΧΑ, να'σαι καλά, ξεράθηκα! Βρε δίνω στις 8 το πρωί και έχω πόσο διάβασμα ακόμα. Αυτό λέω, την ταινία τι να την κανω? Click για ανάπτυξη... Κανε κανα τσιγαρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:52 Η Darkness έγραψε: #6.912 21-09-09 01:52 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: ασχολιαστο... Click για ανάπτυξη... σορρυ αν σε πειραξε.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler ειδυλλιο μεταξυ Σοφιας και Αρη:fss: Click για ανάπτυξη... :timoria: σταματα εσυ... παλι λαθος καταλαβες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:54 Ο don_aris91: #6.913 21-09-09 01:54 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σορρυ αν σε πειραξε.. ----------------------------------------- :timoria: σταματα εσυ... παλι λαθος καταλαβες... Click για ανάπτυξη... Ναι,για την ακριβεια το ασχολιαστο πηγαινε στη Σοφια,ακομα δεν ειχα διαβασει το μηνυμα του led. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:54 Η confusius: #6.914 21-09-09 01:54 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: το ξερω πως σου αρεσουν και εσενα...:xixi: για αυτο με παιζεις κιολας... γκαμωτεν με συγκοινεις.... :xixi::xixi: Click για ανάπτυξη... χιχι,μη συγκινείσαι βρε! Πρέπει να βρω εμοτικόνια που κλαίνε μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:55 Η woochoogirl: #6.915 21-09-09 01:55 Δεν καπνίζω, όποτε πίνω φραπέ αντί να με ξυπνήσει με χτυπάει απίστευτα στο στομάχι και ήδη έχω βγει 5 φορές στο μπαλκόνι. Είναι το μόνο που βοηθάει. Ο γαλλικός που ήπια πιο πολύ με ζεσταίνει και με νανουρίζει μου φαίνεται. Κλαψ, δε θέλω να το χρωστάω του χρόνου αυτό το μάθημα γμτ! Ευχαριστώ πάντως για την υποστήριξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:56 Η Darkness έγραψε: #6.916 21-09-09 01:56 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Λοιπόν άκου.Πιες έαν καφεδάκι(φραπέ κατά προτίμηση) σε κανά τέταρτο όχι με τις ώρες.Μετά όση ώρα θα διαβάζεις δεν θα σκέφτεσαι ότι νυστάζεις αλλά τον σκοπό σου.Και εγω ας πούμε αν ξαπλώσω(που θα ξαπλώσω μάλλον) θα κοιμηθώ αλλά αν δεν το σκέφτομαι δεν νυστάζω.Επίσης πιες και καμοια κοκακόλα η κανά redbull.Κάτι καφεινοειδές τεσπα εκτός του καφέ. Click για ανάπτυξη... :nono:οχι κοκα κολα redull ναι...:xixi::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:56 Ο Pure_Seduction: #6.917 21-09-09 01:56 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Δεν καπνίζω, όποτε πίνω φραπέ αντί να με ξυπνήσει με χτυπάει απίστευτα στο στομάχι και ήδη έχω βγει 5 φορές στο μπαλκόνι. Είναι το μόνο που βοηθάει. Ο γαλλικός που ήπια πιο πολύ με ζεσταίνει και με νανουρίζει μου φαίνεται. Κλαψ, δε θέλω να το χρωστάω του χρόνου αυτό το μάθημα γμτ! Ευχαριστώ πάντως για την υποστήριξη Click για ανάπτυξη... χαλαρωσε μαρη και εγω 3 χρωσταω σιγα το πραμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:57 Ο ledzeppelinick: #6.918 21-09-09 01:57 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: 1. κανε εναν καφε να πιεις.. 2. βγες στο μπαλκονι κανα πενταλεπτο με κοντομανικο αν εχετε λιγο ψυχρα. Πραγματικα θα σε ξυπνησει αυτο το κρυο.. 3. αν δεν θες καφε , παρε απο διπλα σου χυμο για να πινεις.. 4. ριξε σιγουρα κρυο νερο στο προσωπο σου και να ριχνεις συχνα γιατι σε ξυπναει.. 5. οταν δεις οτι νυσταζεις σηκω και περπατα ή στο δωματιο ή πανε μεχρι καποιο αλλο δωματιο... αυτα...:xixi: Click για ανάπτυξη... το 4 οταν το κανω με νυσταζει πολυ περισσοτερο!!! Και το χω ακουσει κ απο αλλους οτι ειναι μυθος.. (Επιστημονικη εξηγηση: με το κρυο τα μορια του προσωπου κινουνται λιγοτερο εντονα και κατα συνεπεια προκαλειται συστολη των αγγειων του προσωπου και κατα συνεπεια των αγγειων των ματιών τα οποία κλεινουν πιο ευκολα..) Spoiler τωρα το εβγαλα αν και αβασιμο εχει ενδιαφερον δεν μπορειτε αν πειτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:58 Η Darkness έγραψε: #6.919 21-09-09 01:58 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Ναι,για την ακριβεια το ασχολιαστο πηγαινε στη Σοφια,ακομα δεν ειχα διαβασει το μηνυμα του led. Click για ανάπτυξη... και παλι σορρυ τοτε... δεν εχεις μαθει να σε πειραζουν :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:58 Ο don_aris91: #6.920 21-09-09 01:58 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: το 4 οταν το κανω με νυσταζει πολυ περισσοτερο!!! Και το χω ακουσει κ απο αλλους οτι ειναι μυθος.. (Επιστημονικη εξηγηση: με το κρυο τα μορια του προσωπου κινουνται λιγοτερο εντονα και κατα συνεπεια προκαλειται συστολη των αγγειων του προσωπου και κατα συνεπεια των αγγειων των ματιών τα οποία κλεινουν πιο ευκολα..) Spoiler τωρα το εβγαλα αν και αβασιμο εχει ενδιαφερον δεν μπορειτε αν πειτε.. Click για ανάπτυξη... Spoiler Αστο καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Πείτε έναν τρόπο να μείνω ξύπνια μέχρι αύριο στις 11 που θα έχω τελειώσει με το μάθημα που δίνω. Εκτός από το να μείνω ξύπνια και να διαβάσω και να καταλάβω και να μην αρρωστήσω από το ξενύχτι, γιατί μετά τις 3 δεν τα αντέχω τα πολλά πολλά. Click για ανάπτυξη... 1. κανε εναν καφε να πιεις.. 2. βγες στο μπαλκονι κανα πενταλεπτο με κοντομανικο αν εχετε λιγο ψυχρα. Πραγματικα θα σε ξυπνησει αυτο το κρυο.. 3. αν δεν θες καφε , παρε απο διπλα σου χυμο για να πινεις.. 4. ριξε σιγουρα κρυο νερο στο προσωπο σου και να ριχνεις συχνα γιατι σε ξυπναει.. 5. οταν δεις οτι νυσταζεις σηκω και περπατα ή στο δωματιο ή πανε μεχρι καποιο αλλο δωματιο... αυτα...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:52 Ο mi3s έγραψε: #6.909 21-09-09 01:52 Λοιπόν άκου.Πιες έαν καφεδάκι(φραπέ κατά προτίμηση) σε κανά τέταρτο όχι με τις ώρες.Μετά όση ώρα θα διαβάζεις δεν θα σκέφτεσαι ότι νυστάζεις αλλά τον σκοπό σου.Και εγω ας πούμε αν ξαπλώσω(που θα ξαπλώσω μάλλον) θα κοιμηθώ αλλά αν δεν το σκέφτομαι δεν νυστάζω.Επίσης πιες και καμοια κοκακόλα η κανά redbull.Κάτι καφεινοειδές τεσπα εκτός του καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:52 Ο Pure_Seduction: #6.910 21-09-09 01:52 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Πείτε έναν τρόπο να μείνω ξύπνια μέχρι αύριο στις 11 που θα έχω τελειώσει με το μάθημα που δίνω. Εκτός από το να μείνω ξύπνια και να διαβάσω και να καταλάβω και να μην αρρωστήσω από το ξενύχτι, γιατί μετά τις 3 δεν τα αντέχω τα πολλά πολλά. Click για ανάπτυξη... μην διαβασεις...απλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:52 Ο don_aris91: #6.911 21-09-09 01:52 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: ΧΑΧΑΧΑ, να'σαι καλά, ξεράθηκα! Βρε δίνω στις 8 το πρωί και έχω πόσο διάβασμα ακόμα. Αυτό λέω, την ταινία τι να την κανω? Click για ανάπτυξη... Κανε κανα τσιγαρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:52 Η Darkness έγραψε: #6.912 21-09-09 01:52 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: ασχολιαστο... Click για ανάπτυξη... σορρυ αν σε πειραξε.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler ειδυλλιο μεταξυ Σοφιας και Αρη:fss: Click για ανάπτυξη... :timoria: σταματα εσυ... παλι λαθος καταλαβες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:54 Ο don_aris91: #6.913 21-09-09 01:54 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σορρυ αν σε πειραξε.. ----------------------------------------- :timoria: σταματα εσυ... παλι λαθος καταλαβες... Click για ανάπτυξη... Ναι,για την ακριβεια το ασχολιαστο πηγαινε στη Σοφια,ακομα δεν ειχα διαβασει το μηνυμα του led. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:54 Η confusius: #6.914 21-09-09 01:54 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: το ξερω πως σου αρεσουν και εσενα...:xixi: για αυτο με παιζεις κιολας... γκαμωτεν με συγκοινεις.... :xixi::xixi: Click για ανάπτυξη... χιχι,μη συγκινείσαι βρε! Πρέπει να βρω εμοτικόνια που κλαίνε μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:55 Η woochoogirl: #6.915 21-09-09 01:55 Δεν καπνίζω, όποτε πίνω φραπέ αντί να με ξυπνήσει με χτυπάει απίστευτα στο στομάχι και ήδη έχω βγει 5 φορές στο μπαλκόνι. Είναι το μόνο που βοηθάει. Ο γαλλικός που ήπια πιο πολύ με ζεσταίνει και με νανουρίζει μου φαίνεται. Κλαψ, δε θέλω να το χρωστάω του χρόνου αυτό το μάθημα γμτ! Ευχαριστώ πάντως για την υποστήριξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:56 Η Darkness έγραψε: #6.916 21-09-09 01:56 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Λοιπόν άκου.Πιες έαν καφεδάκι(φραπέ κατά προτίμηση) σε κανά τέταρτο όχι με τις ώρες.Μετά όση ώρα θα διαβάζεις δεν θα σκέφτεσαι ότι νυστάζεις αλλά τον σκοπό σου.Και εγω ας πούμε αν ξαπλώσω(που θα ξαπλώσω μάλλον) θα κοιμηθώ αλλά αν δεν το σκέφτομαι δεν νυστάζω.Επίσης πιες και καμοια κοκακόλα η κανά redbull.Κάτι καφεινοειδές τεσπα εκτός του καφέ. Click για ανάπτυξη... :nono:οχι κοκα κολα redull ναι...:xixi::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:56 Ο Pure_Seduction: #6.917 21-09-09 01:56 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Δεν καπνίζω, όποτε πίνω φραπέ αντί να με ξυπνήσει με χτυπάει απίστευτα στο στομάχι και ήδη έχω βγει 5 φορές στο μπαλκόνι. Είναι το μόνο που βοηθάει. Ο γαλλικός που ήπια πιο πολύ με ζεσταίνει και με νανουρίζει μου φαίνεται. Κλαψ, δε θέλω να το χρωστάω του χρόνου αυτό το μάθημα γμτ! Ευχαριστώ πάντως για την υποστήριξη Click για ανάπτυξη... χαλαρωσε μαρη και εγω 3 χρωσταω σιγα το πραμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:57 Ο ledzeppelinick: #6.918 21-09-09 01:57 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: 1. κανε εναν καφε να πιεις.. 2. βγες στο μπαλκονι κανα πενταλεπτο με κοντομανικο αν εχετε λιγο ψυχρα. Πραγματικα θα σε ξυπνησει αυτο το κρυο.. 3. αν δεν θες καφε , παρε απο διπλα σου χυμο για να πινεις.. 4. ριξε σιγουρα κρυο νερο στο προσωπο σου και να ριχνεις συχνα γιατι σε ξυπναει.. 5. οταν δεις οτι νυσταζεις σηκω και περπατα ή στο δωματιο ή πανε μεχρι καποιο αλλο δωματιο... αυτα...:xixi: Click για ανάπτυξη... το 4 οταν το κανω με νυσταζει πολυ περισσοτερο!!! Και το χω ακουσει κ απο αλλους οτι ειναι μυθος.. (Επιστημονικη εξηγηση: με το κρυο τα μορια του προσωπου κινουνται λιγοτερο εντονα και κατα συνεπεια προκαλειται συστολη των αγγειων του προσωπου και κατα συνεπεια των αγγειων των ματιών τα οποία κλεινουν πιο ευκολα..) Spoiler τωρα το εβγαλα αν και αβασιμο εχει ενδιαφερον δεν μπορειτε αν πειτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:58 Η Darkness έγραψε: #6.919 21-09-09 01:58 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Ναι,για την ακριβεια το ασχολιαστο πηγαινε στη Σοφια,ακομα δεν ειχα διαβασει το μηνυμα του led. Click για ανάπτυξη... και παλι σορρυ τοτε... δεν εχεις μαθει να σε πειραζουν :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:58 Ο don_aris91: #6.920 21-09-09 01:58 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: το 4 οταν το κανω με νυσταζει πολυ περισσοτερο!!! Και το χω ακουσει κ απο αλλους οτι ειναι μυθος.. (Επιστημονικη εξηγηση: με το κρυο τα μορια του προσωπου κινουνται λιγοτερο εντονα και κατα συνεπεια προκαλειται συστολη των αγγειων του προσωπου και κατα συνεπεια των αγγειων των ματιών τα οποία κλεινουν πιο ευκολα..) Spoiler τωρα το εβγαλα αν και αβασιμο εχει ενδιαφερον δεν μπορειτε αν πειτε.. Click για ανάπτυξη... Spoiler Αστο καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν άκου.Πιες έαν καφεδάκι(φραπέ κατά προτίμηση) σε κανά τέταρτο όχι με τις ώρες.Μετά όση ώρα θα διαβάζεις δεν θα σκέφτεσαι ότι νυστάζεις αλλά τον σκοπό σου.Και εγω ας πούμε αν ξαπλώσω(που θα ξαπλώσω μάλλον) θα κοιμηθώ αλλά αν δεν το σκέφτομαι δεν νυστάζω.Επίσης πιες και καμοια κοκακόλα η κανά redbull.Κάτι καφεινοειδές τεσπα εκτός του καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:52 Ο Pure_Seduction: #6.910 21-09-09 01:52 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Πείτε έναν τρόπο να μείνω ξύπνια μέχρι αύριο στις 11 που θα έχω τελειώσει με το μάθημα που δίνω. Εκτός από το να μείνω ξύπνια και να διαβάσω και να καταλάβω και να μην αρρωστήσω από το ξενύχτι, γιατί μετά τις 3 δεν τα αντέχω τα πολλά πολλά. Click για ανάπτυξη... μην διαβασεις...απλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:52 Ο don_aris91: #6.911 21-09-09 01:52 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: ΧΑΧΑΧΑ, να'σαι καλά, ξεράθηκα! Βρε δίνω στις 8 το πρωί και έχω πόσο διάβασμα ακόμα. Αυτό λέω, την ταινία τι να την κανω? Click για ανάπτυξη... Κανε κανα τσιγαρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:52 Η Darkness έγραψε: #6.912 21-09-09 01:52 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: ασχολιαστο... Click για ανάπτυξη... σορρυ αν σε πειραξε.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler ειδυλλιο μεταξυ Σοφιας και Αρη:fss: Click για ανάπτυξη... :timoria: σταματα εσυ... παλι λαθος καταλαβες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:54 Ο don_aris91: #6.913 21-09-09 01:54 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σορρυ αν σε πειραξε.. ----------------------------------------- :timoria: σταματα εσυ... παλι λαθος καταλαβες... Click για ανάπτυξη... Ναι,για την ακριβεια το ασχολιαστο πηγαινε στη Σοφια,ακομα δεν ειχα διαβασει το μηνυμα του led. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:54 Η confusius: #6.914 21-09-09 01:54 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: το ξερω πως σου αρεσουν και εσενα...:xixi: για αυτο με παιζεις κιολας... γκαμωτεν με συγκοινεις.... :xixi::xixi: Click για ανάπτυξη... χιχι,μη συγκινείσαι βρε! Πρέπει να βρω εμοτικόνια που κλαίνε μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:55 Η woochoogirl: #6.915 21-09-09 01:55 Δεν καπνίζω, όποτε πίνω φραπέ αντί να με ξυπνήσει με χτυπάει απίστευτα στο στομάχι και ήδη έχω βγει 5 φορές στο μπαλκόνι. Είναι το μόνο που βοηθάει. Ο γαλλικός που ήπια πιο πολύ με ζεσταίνει και με νανουρίζει μου φαίνεται. Κλαψ, δε θέλω να το χρωστάω του χρόνου αυτό το μάθημα γμτ! Ευχαριστώ πάντως για την υποστήριξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:56 Η Darkness έγραψε: #6.916 21-09-09 01:56 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Λοιπόν άκου.Πιες έαν καφεδάκι(φραπέ κατά προτίμηση) σε κανά τέταρτο όχι με τις ώρες.Μετά όση ώρα θα διαβάζεις δεν θα σκέφτεσαι ότι νυστάζεις αλλά τον σκοπό σου.Και εγω ας πούμε αν ξαπλώσω(που θα ξαπλώσω μάλλον) θα κοιμηθώ αλλά αν δεν το σκέφτομαι δεν νυστάζω.Επίσης πιες και καμοια κοκακόλα η κανά redbull.Κάτι καφεινοειδές τεσπα εκτός του καφέ. Click για ανάπτυξη... :nono:οχι κοκα κολα redull ναι...:xixi::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:56 Ο Pure_Seduction: #6.917 21-09-09 01:56 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Δεν καπνίζω, όποτε πίνω φραπέ αντί να με ξυπνήσει με χτυπάει απίστευτα στο στομάχι και ήδη έχω βγει 5 φορές στο μπαλκόνι. Είναι το μόνο που βοηθάει. Ο γαλλικός που ήπια πιο πολύ με ζεσταίνει και με νανουρίζει μου φαίνεται. Κλαψ, δε θέλω να το χρωστάω του χρόνου αυτό το μάθημα γμτ! Ευχαριστώ πάντως για την υποστήριξη Click για ανάπτυξη... χαλαρωσε μαρη και εγω 3 χρωσταω σιγα το πραμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:57 Ο ledzeppelinick: #6.918 21-09-09 01:57 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: 1. κανε εναν καφε να πιεις.. 2. βγες στο μπαλκονι κανα πενταλεπτο με κοντομανικο αν εχετε λιγο ψυχρα. Πραγματικα θα σε ξυπνησει αυτο το κρυο.. 3. αν δεν θες καφε , παρε απο διπλα σου χυμο για να πινεις.. 4. ριξε σιγουρα κρυο νερο στο προσωπο σου και να ριχνεις συχνα γιατι σε ξυπναει.. 5. οταν δεις οτι νυσταζεις σηκω και περπατα ή στο δωματιο ή πανε μεχρι καποιο αλλο δωματιο... αυτα...:xixi: Click για ανάπτυξη... το 4 οταν το κανω με νυσταζει πολυ περισσοτερο!!! Και το χω ακουσει κ απο αλλους οτι ειναι μυθος.. (Επιστημονικη εξηγηση: με το κρυο τα μορια του προσωπου κινουνται λιγοτερο εντονα και κατα συνεπεια προκαλειται συστολη των αγγειων του προσωπου και κατα συνεπεια των αγγειων των ματιών τα οποία κλεινουν πιο ευκολα..) Spoiler τωρα το εβγαλα αν και αβασιμο εχει ενδιαφερον δεν μπορειτε αν πειτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:58 Η Darkness έγραψε: #6.919 21-09-09 01:58 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Ναι,για την ακριβεια το ασχολιαστο πηγαινε στη Σοφια,ακομα δεν ειχα διαβασει το μηνυμα του led. Click για ανάπτυξη... και παλι σορρυ τοτε... δεν εχεις μαθει να σε πειραζουν :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:58 Ο don_aris91: #6.920 21-09-09 01:58 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: το 4 οταν το κανω με νυσταζει πολυ περισσοτερο!!! Και το χω ακουσει κ απο αλλους οτι ειναι μυθος.. (Επιστημονικη εξηγηση: με το κρυο τα μορια του προσωπου κινουνται λιγοτερο εντονα και κατα συνεπεια προκαλειται συστολη των αγγειων του προσωπου και κατα συνεπεια των αγγειων των ματιών τα οποία κλεινουν πιο ευκολα..) Spoiler τωρα το εβγαλα αν και αβασιμο εχει ενδιαφερον δεν μπορειτε αν πειτε.. Click για ανάπτυξη... Spoiler Αστο καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Πείτε έναν τρόπο να μείνω ξύπνια μέχρι αύριο στις 11 που θα έχω τελειώσει με το μάθημα που δίνω. Εκτός από το να μείνω ξύπνια και να διαβάσω και να καταλάβω και να μην αρρωστήσω από το ξενύχτι, γιατί μετά τις 3 δεν τα αντέχω τα πολλά πολλά. Click για ανάπτυξη... μην διαβασεις...απλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:52 Ο don_aris91: #6.911 21-09-09 01:52 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: ΧΑΧΑΧΑ, να'σαι καλά, ξεράθηκα! Βρε δίνω στις 8 το πρωί και έχω πόσο διάβασμα ακόμα. Αυτό λέω, την ταινία τι να την κανω? Click για ανάπτυξη... Κανε κανα τσιγαρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:52 Η Darkness έγραψε: #6.912 21-09-09 01:52 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: ασχολιαστο... Click για ανάπτυξη... σορρυ αν σε πειραξε.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler ειδυλλιο μεταξυ Σοφιας και Αρη:fss: Click για ανάπτυξη... :timoria: σταματα εσυ... παλι λαθος καταλαβες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:54 Ο don_aris91: #6.913 21-09-09 01:54 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σορρυ αν σε πειραξε.. ----------------------------------------- :timoria: σταματα εσυ... παλι λαθος καταλαβες... Click για ανάπτυξη... Ναι,για την ακριβεια το ασχολιαστο πηγαινε στη Σοφια,ακομα δεν ειχα διαβασει το μηνυμα του led. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:54 Η confusius: #6.914 21-09-09 01:54 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: το ξερω πως σου αρεσουν και εσενα...:xixi: για αυτο με παιζεις κιολας... γκαμωτεν με συγκοινεις.... :xixi::xixi: Click για ανάπτυξη... χιχι,μη συγκινείσαι βρε! Πρέπει να βρω εμοτικόνια που κλαίνε μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:55 Η woochoogirl: #6.915 21-09-09 01:55 Δεν καπνίζω, όποτε πίνω φραπέ αντί να με ξυπνήσει με χτυπάει απίστευτα στο στομάχι και ήδη έχω βγει 5 φορές στο μπαλκόνι. Είναι το μόνο που βοηθάει. Ο γαλλικός που ήπια πιο πολύ με ζεσταίνει και με νανουρίζει μου φαίνεται. Κλαψ, δε θέλω να το χρωστάω του χρόνου αυτό το μάθημα γμτ! Ευχαριστώ πάντως για την υποστήριξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:56 Η Darkness έγραψε: #6.916 21-09-09 01:56 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Λοιπόν άκου.Πιες έαν καφεδάκι(φραπέ κατά προτίμηση) σε κανά τέταρτο όχι με τις ώρες.Μετά όση ώρα θα διαβάζεις δεν θα σκέφτεσαι ότι νυστάζεις αλλά τον σκοπό σου.Και εγω ας πούμε αν ξαπλώσω(που θα ξαπλώσω μάλλον) θα κοιμηθώ αλλά αν δεν το σκέφτομαι δεν νυστάζω.Επίσης πιες και καμοια κοκακόλα η κανά redbull.Κάτι καφεινοειδές τεσπα εκτός του καφέ. Click για ανάπτυξη... :nono:οχι κοκα κολα redull ναι...:xixi::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:56 Ο Pure_Seduction: #6.917 21-09-09 01:56 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Δεν καπνίζω, όποτε πίνω φραπέ αντί να με ξυπνήσει με χτυπάει απίστευτα στο στομάχι και ήδη έχω βγει 5 φορές στο μπαλκόνι. Είναι το μόνο που βοηθάει. Ο γαλλικός που ήπια πιο πολύ με ζεσταίνει και με νανουρίζει μου φαίνεται. Κλαψ, δε θέλω να το χρωστάω του χρόνου αυτό το μάθημα γμτ! Ευχαριστώ πάντως για την υποστήριξη Click για ανάπτυξη... χαλαρωσε μαρη και εγω 3 χρωσταω σιγα το πραμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:57 Ο ledzeppelinick: #6.918 21-09-09 01:57 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: 1. κανε εναν καφε να πιεις.. 2. βγες στο μπαλκονι κανα πενταλεπτο με κοντομανικο αν εχετε λιγο ψυχρα. Πραγματικα θα σε ξυπνησει αυτο το κρυο.. 3. αν δεν θες καφε , παρε απο διπλα σου χυμο για να πινεις.. 4. ριξε σιγουρα κρυο νερο στο προσωπο σου και να ριχνεις συχνα γιατι σε ξυπναει.. 5. οταν δεις οτι νυσταζεις σηκω και περπατα ή στο δωματιο ή πανε μεχρι καποιο αλλο δωματιο... αυτα...:xixi: Click για ανάπτυξη... το 4 οταν το κανω με νυσταζει πολυ περισσοτερο!!! Και το χω ακουσει κ απο αλλους οτι ειναι μυθος.. (Επιστημονικη εξηγηση: με το κρυο τα μορια του προσωπου κινουνται λιγοτερο εντονα και κατα συνεπεια προκαλειται συστολη των αγγειων του προσωπου και κατα συνεπεια των αγγειων των ματιών τα οποία κλεινουν πιο ευκολα..) Spoiler τωρα το εβγαλα αν και αβασιμο εχει ενδιαφερον δεν μπορειτε αν πειτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:58 Η Darkness έγραψε: #6.919 21-09-09 01:58 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Ναι,για την ακριβεια το ασχολιαστο πηγαινε στη Σοφια,ακομα δεν ειχα διαβασει το μηνυμα του led. Click για ανάπτυξη... και παλι σορρυ τοτε... δεν εχεις μαθει να σε πειραζουν :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:58 Ο don_aris91: #6.920 21-09-09 01:58 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: το 4 οταν το κανω με νυσταζει πολυ περισσοτερο!!! Και το χω ακουσει κ απο αλλους οτι ειναι μυθος.. (Επιστημονικη εξηγηση: με το κρυο τα μορια του προσωπου κινουνται λιγοτερο εντονα και κατα συνεπεια προκαλειται συστολη των αγγειων του προσωπου και κατα συνεπεια των αγγειων των ματιών τα οποία κλεινουν πιο ευκολα..) Spoiler τωρα το εβγαλα αν και αβασιμο εχει ενδιαφερον δεν μπορειτε αν πειτε.. Click για ανάπτυξη... Spoiler Αστο καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: ΧΑΧΑΧΑ, να'σαι καλά, ξεράθηκα! Βρε δίνω στις 8 το πρωί και έχω πόσο διάβασμα ακόμα. Αυτό λέω, την ταινία τι να την κανω? Click για ανάπτυξη... Κανε κανα τσιγαρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:52 Η Darkness έγραψε: #6.912 21-09-09 01:52 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: ασχολιαστο... Click για ανάπτυξη... σορρυ αν σε πειραξε.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler ειδυλλιο μεταξυ Σοφιας και Αρη:fss: Click για ανάπτυξη... :timoria: σταματα εσυ... παλι λαθος καταλαβες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:54 Ο don_aris91: #6.913 21-09-09 01:54 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σορρυ αν σε πειραξε.. ----------------------------------------- :timoria: σταματα εσυ... παλι λαθος καταλαβες... Click για ανάπτυξη... Ναι,για την ακριβεια το ασχολιαστο πηγαινε στη Σοφια,ακομα δεν ειχα διαβασει το μηνυμα του led. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:54 Η confusius: #6.914 21-09-09 01:54 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: το ξερω πως σου αρεσουν και εσενα...:xixi: για αυτο με παιζεις κιολας... γκαμωτεν με συγκοινεις.... :xixi::xixi: Click για ανάπτυξη... χιχι,μη συγκινείσαι βρε! Πρέπει να βρω εμοτικόνια που κλαίνε μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:55 Η woochoogirl: #6.915 21-09-09 01:55 Δεν καπνίζω, όποτε πίνω φραπέ αντί να με ξυπνήσει με χτυπάει απίστευτα στο στομάχι και ήδη έχω βγει 5 φορές στο μπαλκόνι. Είναι το μόνο που βοηθάει. Ο γαλλικός που ήπια πιο πολύ με ζεσταίνει και με νανουρίζει μου φαίνεται. Κλαψ, δε θέλω να το χρωστάω του χρόνου αυτό το μάθημα γμτ! Ευχαριστώ πάντως για την υποστήριξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:56 Η Darkness έγραψε: #6.916 21-09-09 01:56 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Λοιπόν άκου.Πιες έαν καφεδάκι(φραπέ κατά προτίμηση) σε κανά τέταρτο όχι με τις ώρες.Μετά όση ώρα θα διαβάζεις δεν θα σκέφτεσαι ότι νυστάζεις αλλά τον σκοπό σου.Και εγω ας πούμε αν ξαπλώσω(που θα ξαπλώσω μάλλον) θα κοιμηθώ αλλά αν δεν το σκέφτομαι δεν νυστάζω.Επίσης πιες και καμοια κοκακόλα η κανά redbull.Κάτι καφεινοειδές τεσπα εκτός του καφέ. Click για ανάπτυξη... :nono:οχι κοκα κολα redull ναι...:xixi::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:56 Ο Pure_Seduction: #6.917 21-09-09 01:56 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Δεν καπνίζω, όποτε πίνω φραπέ αντί να με ξυπνήσει με χτυπάει απίστευτα στο στομάχι και ήδη έχω βγει 5 φορές στο μπαλκόνι. Είναι το μόνο που βοηθάει. Ο γαλλικός που ήπια πιο πολύ με ζεσταίνει και με νανουρίζει μου φαίνεται. Κλαψ, δε θέλω να το χρωστάω του χρόνου αυτό το μάθημα γμτ! Ευχαριστώ πάντως για την υποστήριξη Click για ανάπτυξη... χαλαρωσε μαρη και εγω 3 χρωσταω σιγα το πραμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:57 Ο ledzeppelinick: #6.918 21-09-09 01:57 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: 1. κανε εναν καφε να πιεις.. 2. βγες στο μπαλκονι κανα πενταλεπτο με κοντομανικο αν εχετε λιγο ψυχρα. Πραγματικα θα σε ξυπνησει αυτο το κρυο.. 3. αν δεν θες καφε , παρε απο διπλα σου χυμο για να πινεις.. 4. ριξε σιγουρα κρυο νερο στο προσωπο σου και να ριχνεις συχνα γιατι σε ξυπναει.. 5. οταν δεις οτι νυσταζεις σηκω και περπατα ή στο δωματιο ή πανε μεχρι καποιο αλλο δωματιο... αυτα...:xixi: Click για ανάπτυξη... το 4 οταν το κανω με νυσταζει πολυ περισσοτερο!!! Και το χω ακουσει κ απο αλλους οτι ειναι μυθος.. (Επιστημονικη εξηγηση: με το κρυο τα μορια του προσωπου κινουνται λιγοτερο εντονα και κατα συνεπεια προκαλειται συστολη των αγγειων του προσωπου και κατα συνεπεια των αγγειων των ματιών τα οποία κλεινουν πιο ευκολα..) Spoiler τωρα το εβγαλα αν και αβασιμο εχει ενδιαφερον δεν μπορειτε αν πειτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:58 Η Darkness έγραψε: #6.919 21-09-09 01:58 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Ναι,για την ακριβεια το ασχολιαστο πηγαινε στη Σοφια,ακομα δεν ειχα διαβασει το μηνυμα του led. Click για ανάπτυξη... και παλι σορρυ τοτε... δεν εχεις μαθει να σε πειραζουν :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:58 Ο don_aris91: #6.920 21-09-09 01:58 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: το 4 οταν το κανω με νυσταζει πολυ περισσοτερο!!! Και το χω ακουσει κ απο αλλους οτι ειναι μυθος.. (Επιστημονικη εξηγηση: με το κρυο τα μορια του προσωπου κινουνται λιγοτερο εντονα και κατα συνεπεια προκαλειται συστολη των αγγειων του προσωπου και κατα συνεπεια των αγγειων των ματιών τα οποία κλεινουν πιο ευκολα..) Spoiler τωρα το εβγαλα αν και αβασιμο εχει ενδιαφερον δεν μπορειτε αν πειτε.. Click για ανάπτυξη... Spoiler Αστο καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από arismeister: ασχολιαστο... Click για ανάπτυξη... σορρυ αν σε πειραξε.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler ειδυλλιο μεταξυ Σοφιας και Αρη:fss: Click για ανάπτυξη... :timoria: σταματα εσυ... παλι λαθος καταλαβες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:54 Ο don_aris91: #6.913 21-09-09 01:54 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σορρυ αν σε πειραξε.. ----------------------------------------- :timoria: σταματα εσυ... παλι λαθος καταλαβες... Click για ανάπτυξη... Ναι,για την ακριβεια το ασχολιαστο πηγαινε στη Σοφια,ακομα δεν ειχα διαβασει το μηνυμα του led. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:54 Η confusius: #6.914 21-09-09 01:54 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: το ξερω πως σου αρεσουν και εσενα...:xixi: για αυτο με παιζεις κιολας... γκαμωτεν με συγκοινεις.... :xixi::xixi: Click για ανάπτυξη... χιχι,μη συγκινείσαι βρε! Πρέπει να βρω εμοτικόνια που κλαίνε μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:55 Η woochoogirl: #6.915 21-09-09 01:55 Δεν καπνίζω, όποτε πίνω φραπέ αντί να με ξυπνήσει με χτυπάει απίστευτα στο στομάχι και ήδη έχω βγει 5 φορές στο μπαλκόνι. Είναι το μόνο που βοηθάει. Ο γαλλικός που ήπια πιο πολύ με ζεσταίνει και με νανουρίζει μου φαίνεται. Κλαψ, δε θέλω να το χρωστάω του χρόνου αυτό το μάθημα γμτ! Ευχαριστώ πάντως για την υποστήριξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:56 Η Darkness έγραψε: #6.916 21-09-09 01:56 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Λοιπόν άκου.Πιες έαν καφεδάκι(φραπέ κατά προτίμηση) σε κανά τέταρτο όχι με τις ώρες.Μετά όση ώρα θα διαβάζεις δεν θα σκέφτεσαι ότι νυστάζεις αλλά τον σκοπό σου.Και εγω ας πούμε αν ξαπλώσω(που θα ξαπλώσω μάλλον) θα κοιμηθώ αλλά αν δεν το σκέφτομαι δεν νυστάζω.Επίσης πιες και καμοια κοκακόλα η κανά redbull.Κάτι καφεινοειδές τεσπα εκτός του καφέ. Click για ανάπτυξη... :nono:οχι κοκα κολα redull ναι...:xixi::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:56 Ο Pure_Seduction: #6.917 21-09-09 01:56 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Δεν καπνίζω, όποτε πίνω φραπέ αντί να με ξυπνήσει με χτυπάει απίστευτα στο στομάχι και ήδη έχω βγει 5 φορές στο μπαλκόνι. Είναι το μόνο που βοηθάει. Ο γαλλικός που ήπια πιο πολύ με ζεσταίνει και με νανουρίζει μου φαίνεται. Κλαψ, δε θέλω να το χρωστάω του χρόνου αυτό το μάθημα γμτ! Ευχαριστώ πάντως για την υποστήριξη Click για ανάπτυξη... χαλαρωσε μαρη και εγω 3 χρωσταω σιγα το πραμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:57 Ο ledzeppelinick: #6.918 21-09-09 01:57 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: 1. κανε εναν καφε να πιεις.. 2. βγες στο μπαλκονι κανα πενταλεπτο με κοντομανικο αν εχετε λιγο ψυχρα. Πραγματικα θα σε ξυπνησει αυτο το κρυο.. 3. αν δεν θες καφε , παρε απο διπλα σου χυμο για να πινεις.. 4. ριξε σιγουρα κρυο νερο στο προσωπο σου και να ριχνεις συχνα γιατι σε ξυπναει.. 5. οταν δεις οτι νυσταζεις σηκω και περπατα ή στο δωματιο ή πανε μεχρι καποιο αλλο δωματιο... αυτα...:xixi: Click για ανάπτυξη... το 4 οταν το κανω με νυσταζει πολυ περισσοτερο!!! Και το χω ακουσει κ απο αλλους οτι ειναι μυθος.. (Επιστημονικη εξηγηση: με το κρυο τα μορια του προσωπου κινουνται λιγοτερο εντονα και κατα συνεπεια προκαλειται συστολη των αγγειων του προσωπου και κατα συνεπεια των αγγειων των ματιών τα οποία κλεινουν πιο ευκολα..) Spoiler τωρα το εβγαλα αν και αβασιμο εχει ενδιαφερον δεν μπορειτε αν πειτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:58 Η Darkness έγραψε: #6.919 21-09-09 01:58 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Ναι,για την ακριβεια το ασχολιαστο πηγαινε στη Σοφια,ακομα δεν ειχα διαβασει το μηνυμα του led. Click για ανάπτυξη... και παλι σορρυ τοτε... δεν εχεις μαθει να σε πειραζουν :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:58 Ο don_aris91: #6.920 21-09-09 01:58 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: το 4 οταν το κανω με νυσταζει πολυ περισσοτερο!!! Και το χω ακουσει κ απο αλλους οτι ειναι μυθος.. (Επιστημονικη εξηγηση: με το κρυο τα μορια του προσωπου κινουνται λιγοτερο εντονα και κατα συνεπεια προκαλειται συστολη των αγγειων του προσωπου και κατα συνεπεια των αγγειων των ματιών τα οποία κλεινουν πιο ευκολα..) Spoiler τωρα το εβγαλα αν και αβασιμο εχει ενδιαφερον δεν μπορειτε αν πειτε.. Click για ανάπτυξη... Spoiler Αστο καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σορρυ αν σε πειραξε.. ----------------------------------------- :timoria: σταματα εσυ... παλι λαθος καταλαβες... Click για ανάπτυξη... Ναι,για την ακριβεια το ασχολιαστο πηγαινε στη Σοφια,ακομα δεν ειχα διαβασει το μηνυμα του led. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:54 Η confusius: #6.914 21-09-09 01:54 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: το ξερω πως σου αρεσουν και εσενα...:xixi: για αυτο με παιζεις κιολας... γκαμωτεν με συγκοινεις.... :xixi::xixi: Click για ανάπτυξη... χιχι,μη συγκινείσαι βρε! Πρέπει να βρω εμοτικόνια που κλαίνε μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:55 Η woochoogirl: #6.915 21-09-09 01:55 Δεν καπνίζω, όποτε πίνω φραπέ αντί να με ξυπνήσει με χτυπάει απίστευτα στο στομάχι και ήδη έχω βγει 5 φορές στο μπαλκόνι. Είναι το μόνο που βοηθάει. Ο γαλλικός που ήπια πιο πολύ με ζεσταίνει και με νανουρίζει μου φαίνεται. Κλαψ, δε θέλω να το χρωστάω του χρόνου αυτό το μάθημα γμτ! Ευχαριστώ πάντως για την υποστήριξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:56 Η Darkness έγραψε: #6.916 21-09-09 01:56 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Λοιπόν άκου.Πιες έαν καφεδάκι(φραπέ κατά προτίμηση) σε κανά τέταρτο όχι με τις ώρες.Μετά όση ώρα θα διαβάζεις δεν θα σκέφτεσαι ότι νυστάζεις αλλά τον σκοπό σου.Και εγω ας πούμε αν ξαπλώσω(που θα ξαπλώσω μάλλον) θα κοιμηθώ αλλά αν δεν το σκέφτομαι δεν νυστάζω.Επίσης πιες και καμοια κοκακόλα η κανά redbull.Κάτι καφεινοειδές τεσπα εκτός του καφέ. Click για ανάπτυξη... :nono:οχι κοκα κολα redull ναι...:xixi::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:56 Ο Pure_Seduction: #6.917 21-09-09 01:56 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Δεν καπνίζω, όποτε πίνω φραπέ αντί να με ξυπνήσει με χτυπάει απίστευτα στο στομάχι και ήδη έχω βγει 5 φορές στο μπαλκόνι. Είναι το μόνο που βοηθάει. Ο γαλλικός που ήπια πιο πολύ με ζεσταίνει και με νανουρίζει μου φαίνεται. Κλαψ, δε θέλω να το χρωστάω του χρόνου αυτό το μάθημα γμτ! Ευχαριστώ πάντως για την υποστήριξη Click για ανάπτυξη... χαλαρωσε μαρη και εγω 3 χρωσταω σιγα το πραμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:57 Ο ledzeppelinick: #6.918 21-09-09 01:57 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: 1. κανε εναν καφε να πιεις.. 2. βγες στο μπαλκονι κανα πενταλεπτο με κοντομανικο αν εχετε λιγο ψυχρα. Πραγματικα θα σε ξυπνησει αυτο το κρυο.. 3. αν δεν θες καφε , παρε απο διπλα σου χυμο για να πινεις.. 4. ριξε σιγουρα κρυο νερο στο προσωπο σου και να ριχνεις συχνα γιατι σε ξυπναει.. 5. οταν δεις οτι νυσταζεις σηκω και περπατα ή στο δωματιο ή πανε μεχρι καποιο αλλο δωματιο... αυτα...:xixi: Click για ανάπτυξη... το 4 οταν το κανω με νυσταζει πολυ περισσοτερο!!! Και το χω ακουσει κ απο αλλους οτι ειναι μυθος.. (Επιστημονικη εξηγηση: με το κρυο τα μορια του προσωπου κινουνται λιγοτερο εντονα και κατα συνεπεια προκαλειται συστολη των αγγειων του προσωπου και κατα συνεπεια των αγγειων των ματιών τα οποία κλεινουν πιο ευκολα..) Spoiler τωρα το εβγαλα αν και αβασιμο εχει ενδιαφερον δεν μπορειτε αν πειτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:58 Η Darkness έγραψε: #6.919 21-09-09 01:58 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Ναι,για την ακριβεια το ασχολιαστο πηγαινε στη Σοφια,ακομα δεν ειχα διαβασει το μηνυμα του led. Click για ανάπτυξη... και παλι σορρυ τοτε... δεν εχεις μαθει να σε πειραζουν :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:58 Ο don_aris91: #6.920 21-09-09 01:58 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: το 4 οταν το κανω με νυσταζει πολυ περισσοτερο!!! Και το χω ακουσει κ απο αλλους οτι ειναι μυθος.. (Επιστημονικη εξηγηση: με το κρυο τα μορια του προσωπου κινουνται λιγοτερο εντονα και κατα συνεπεια προκαλειται συστολη των αγγειων του προσωπου και κατα συνεπεια των αγγειων των ματιών τα οποία κλεινουν πιο ευκολα..) Spoiler τωρα το εβγαλα αν και αβασιμο εχει ενδιαφερον δεν μπορειτε αν πειτε.. Click για ανάπτυξη... Spoiler Αστο καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: το ξερω πως σου αρεσουν και εσενα...:xixi: για αυτο με παιζεις κιολας... γκαμωτεν με συγκοινεις.... :xixi::xixi: Click για ανάπτυξη... χιχι,μη συγκινείσαι βρε! Πρέπει να βρω εμοτικόνια που κλαίνε μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:55 Η woochoogirl: #6.915 21-09-09 01:55 Δεν καπνίζω, όποτε πίνω φραπέ αντί να με ξυπνήσει με χτυπάει απίστευτα στο στομάχι και ήδη έχω βγει 5 φορές στο μπαλκόνι. Είναι το μόνο που βοηθάει. Ο γαλλικός που ήπια πιο πολύ με ζεσταίνει και με νανουρίζει μου φαίνεται. Κλαψ, δε θέλω να το χρωστάω του χρόνου αυτό το μάθημα γμτ! Ευχαριστώ πάντως για την υποστήριξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:56 Η Darkness έγραψε: #6.916 21-09-09 01:56 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Λοιπόν άκου.Πιες έαν καφεδάκι(φραπέ κατά προτίμηση) σε κανά τέταρτο όχι με τις ώρες.Μετά όση ώρα θα διαβάζεις δεν θα σκέφτεσαι ότι νυστάζεις αλλά τον σκοπό σου.Και εγω ας πούμε αν ξαπλώσω(που θα ξαπλώσω μάλλον) θα κοιμηθώ αλλά αν δεν το σκέφτομαι δεν νυστάζω.Επίσης πιες και καμοια κοκακόλα η κανά redbull.Κάτι καφεινοειδές τεσπα εκτός του καφέ. Click για ανάπτυξη... :nono:οχι κοκα κολα redull ναι...:xixi::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:56 Ο Pure_Seduction: #6.917 21-09-09 01:56 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Δεν καπνίζω, όποτε πίνω φραπέ αντί να με ξυπνήσει με χτυπάει απίστευτα στο στομάχι και ήδη έχω βγει 5 φορές στο μπαλκόνι. Είναι το μόνο που βοηθάει. Ο γαλλικός που ήπια πιο πολύ με ζεσταίνει και με νανουρίζει μου φαίνεται. Κλαψ, δε θέλω να το χρωστάω του χρόνου αυτό το μάθημα γμτ! Ευχαριστώ πάντως για την υποστήριξη Click για ανάπτυξη... χαλαρωσε μαρη και εγω 3 χρωσταω σιγα το πραμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:57 Ο ledzeppelinick: #6.918 21-09-09 01:57 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: 1. κανε εναν καφε να πιεις.. 2. βγες στο μπαλκονι κανα πενταλεπτο με κοντομανικο αν εχετε λιγο ψυχρα. Πραγματικα θα σε ξυπνησει αυτο το κρυο.. 3. αν δεν θες καφε , παρε απο διπλα σου χυμο για να πινεις.. 4. ριξε σιγουρα κρυο νερο στο προσωπο σου και να ριχνεις συχνα γιατι σε ξυπναει.. 5. οταν δεις οτι νυσταζεις σηκω και περπατα ή στο δωματιο ή πανε μεχρι καποιο αλλο δωματιο... αυτα...:xixi: Click για ανάπτυξη... το 4 οταν το κανω με νυσταζει πολυ περισσοτερο!!! Και το χω ακουσει κ απο αλλους οτι ειναι μυθος.. (Επιστημονικη εξηγηση: με το κρυο τα μορια του προσωπου κινουνται λιγοτερο εντονα και κατα συνεπεια προκαλειται συστολη των αγγειων του προσωπου και κατα συνεπεια των αγγειων των ματιών τα οποία κλεινουν πιο ευκολα..) Spoiler τωρα το εβγαλα αν και αβασιμο εχει ενδιαφερον δεν μπορειτε αν πειτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:58 Η Darkness έγραψε: #6.919 21-09-09 01:58 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Ναι,για την ακριβεια το ασχολιαστο πηγαινε στη Σοφια,ακομα δεν ειχα διαβασει το μηνυμα του led. Click για ανάπτυξη... και παλι σορρυ τοτε... δεν εχεις μαθει να σε πειραζουν :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:58 Ο don_aris91: #6.920 21-09-09 01:58 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: το 4 οταν το κανω με νυσταζει πολυ περισσοτερο!!! Και το χω ακουσει κ απο αλλους οτι ειναι μυθος.. (Επιστημονικη εξηγηση: με το κρυο τα μορια του προσωπου κινουνται λιγοτερο εντονα και κατα συνεπεια προκαλειται συστολη των αγγειων του προσωπου και κατα συνεπεια των αγγειων των ματιών τα οποία κλεινουν πιο ευκολα..) Spoiler τωρα το εβγαλα αν και αβασιμο εχει ενδιαφερον δεν μπορειτε αν πειτε.. Click για ανάπτυξη... Spoiler Αστο καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν καπνίζω, όποτε πίνω φραπέ αντί να με ξυπνήσει με χτυπάει απίστευτα στο στομάχι και ήδη έχω βγει 5 φορές στο μπαλκόνι. Είναι το μόνο που βοηθάει. Ο γαλλικός που ήπια πιο πολύ με ζεσταίνει και με νανουρίζει μου φαίνεται. Κλαψ, δε θέλω να το χρωστάω του χρόνου αυτό το μάθημα γμτ! Ευχαριστώ πάντως για την υποστήριξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:56 Η Darkness έγραψε: #6.916 21-09-09 01:56 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Λοιπόν άκου.Πιες έαν καφεδάκι(φραπέ κατά προτίμηση) σε κανά τέταρτο όχι με τις ώρες.Μετά όση ώρα θα διαβάζεις δεν θα σκέφτεσαι ότι νυστάζεις αλλά τον σκοπό σου.Και εγω ας πούμε αν ξαπλώσω(που θα ξαπλώσω μάλλον) θα κοιμηθώ αλλά αν δεν το σκέφτομαι δεν νυστάζω.Επίσης πιες και καμοια κοκακόλα η κανά redbull.Κάτι καφεινοειδές τεσπα εκτός του καφέ. Click για ανάπτυξη... :nono:οχι κοκα κολα redull ναι...:xixi::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:56 Ο Pure_Seduction: #6.917 21-09-09 01:56 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Δεν καπνίζω, όποτε πίνω φραπέ αντί να με ξυπνήσει με χτυπάει απίστευτα στο στομάχι και ήδη έχω βγει 5 φορές στο μπαλκόνι. Είναι το μόνο που βοηθάει. Ο γαλλικός που ήπια πιο πολύ με ζεσταίνει και με νανουρίζει μου φαίνεται. Κλαψ, δε θέλω να το χρωστάω του χρόνου αυτό το μάθημα γμτ! Ευχαριστώ πάντως για την υποστήριξη Click για ανάπτυξη... χαλαρωσε μαρη και εγω 3 χρωσταω σιγα το πραμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:57 Ο ledzeppelinick: #6.918 21-09-09 01:57 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: 1. κανε εναν καφε να πιεις.. 2. βγες στο μπαλκονι κανα πενταλεπτο με κοντομανικο αν εχετε λιγο ψυχρα. Πραγματικα θα σε ξυπνησει αυτο το κρυο.. 3. αν δεν θες καφε , παρε απο διπλα σου χυμο για να πινεις.. 4. ριξε σιγουρα κρυο νερο στο προσωπο σου και να ριχνεις συχνα γιατι σε ξυπναει.. 5. οταν δεις οτι νυσταζεις σηκω και περπατα ή στο δωματιο ή πανε μεχρι καποιο αλλο δωματιο... αυτα...:xixi: Click για ανάπτυξη... το 4 οταν το κανω με νυσταζει πολυ περισσοτερο!!! Και το χω ακουσει κ απο αλλους οτι ειναι μυθος.. (Επιστημονικη εξηγηση: με το κρυο τα μορια του προσωπου κινουνται λιγοτερο εντονα και κατα συνεπεια προκαλειται συστολη των αγγειων του προσωπου και κατα συνεπεια των αγγειων των ματιών τα οποία κλεινουν πιο ευκολα..) Spoiler τωρα το εβγαλα αν και αβασιμο εχει ενδιαφερον δεν μπορειτε αν πειτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:58 Η Darkness έγραψε: #6.919 21-09-09 01:58 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Ναι,για την ακριβεια το ασχολιαστο πηγαινε στη Σοφια,ακομα δεν ειχα διαβασει το μηνυμα του led. Click για ανάπτυξη... και παλι σορρυ τοτε... δεν εχεις μαθει να σε πειραζουν :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:58 Ο don_aris91: #6.920 21-09-09 01:58 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: το 4 οταν το κανω με νυσταζει πολυ περισσοτερο!!! Και το χω ακουσει κ απο αλλους οτι ειναι μυθος.. (Επιστημονικη εξηγηση: με το κρυο τα μορια του προσωπου κινουνται λιγοτερο εντονα και κατα συνεπεια προκαλειται συστολη των αγγειων του προσωπου και κατα συνεπεια των αγγειων των ματιών τα οποία κλεινουν πιο ευκολα..) Spoiler τωρα το εβγαλα αν και αβασιμο εχει ενδιαφερον δεν μπορειτε αν πειτε.. Click για ανάπτυξη... Spoiler Αστο καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Λοιπόν άκου.Πιες έαν καφεδάκι(φραπέ κατά προτίμηση) σε κανά τέταρτο όχι με τις ώρες.Μετά όση ώρα θα διαβάζεις δεν θα σκέφτεσαι ότι νυστάζεις αλλά τον σκοπό σου.Και εγω ας πούμε αν ξαπλώσω(που θα ξαπλώσω μάλλον) θα κοιμηθώ αλλά αν δεν το σκέφτομαι δεν νυστάζω.Επίσης πιες και καμοια κοκακόλα η κανά redbull.Κάτι καφεινοειδές τεσπα εκτός του καφέ. Click για ανάπτυξη... :nono:οχι κοκα κολα redull ναι...:xixi::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:56 Ο Pure_Seduction: #6.917 21-09-09 01:56 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Δεν καπνίζω, όποτε πίνω φραπέ αντί να με ξυπνήσει με χτυπάει απίστευτα στο στομάχι και ήδη έχω βγει 5 φορές στο μπαλκόνι. Είναι το μόνο που βοηθάει. Ο γαλλικός που ήπια πιο πολύ με ζεσταίνει και με νανουρίζει μου φαίνεται. Κλαψ, δε θέλω να το χρωστάω του χρόνου αυτό το μάθημα γμτ! Ευχαριστώ πάντως για την υποστήριξη Click για ανάπτυξη... χαλαρωσε μαρη και εγω 3 χρωσταω σιγα το πραμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:57 Ο ledzeppelinick: #6.918 21-09-09 01:57 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: 1. κανε εναν καφε να πιεις.. 2. βγες στο μπαλκονι κανα πενταλεπτο με κοντομανικο αν εχετε λιγο ψυχρα. Πραγματικα θα σε ξυπνησει αυτο το κρυο.. 3. αν δεν θες καφε , παρε απο διπλα σου χυμο για να πινεις.. 4. ριξε σιγουρα κρυο νερο στο προσωπο σου και να ριχνεις συχνα γιατι σε ξυπναει.. 5. οταν δεις οτι νυσταζεις σηκω και περπατα ή στο δωματιο ή πανε μεχρι καποιο αλλο δωματιο... αυτα...:xixi: Click για ανάπτυξη... το 4 οταν το κανω με νυσταζει πολυ περισσοτερο!!! Και το χω ακουσει κ απο αλλους οτι ειναι μυθος.. (Επιστημονικη εξηγηση: με το κρυο τα μορια του προσωπου κινουνται λιγοτερο εντονα και κατα συνεπεια προκαλειται συστολη των αγγειων του προσωπου και κατα συνεπεια των αγγειων των ματιών τα οποία κλεινουν πιο ευκολα..) Spoiler τωρα το εβγαλα αν και αβασιμο εχει ενδιαφερον δεν μπορειτε αν πειτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:58 Η Darkness έγραψε: #6.919 21-09-09 01:58 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Ναι,για την ακριβεια το ασχολιαστο πηγαινε στη Σοφια,ακομα δεν ειχα διαβασει το μηνυμα του led. Click για ανάπτυξη... και παλι σορρυ τοτε... δεν εχεις μαθει να σε πειραζουν :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:58 Ο don_aris91: #6.920 21-09-09 01:58 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: το 4 οταν το κανω με νυσταζει πολυ περισσοτερο!!! Και το χω ακουσει κ απο αλλους οτι ειναι μυθος.. (Επιστημονικη εξηγηση: με το κρυο τα μορια του προσωπου κινουνται λιγοτερο εντονα και κατα συνεπεια προκαλειται συστολη των αγγειων του προσωπου και κατα συνεπεια των αγγειων των ματιών τα οποία κλεινουν πιο ευκολα..) Spoiler τωρα το εβγαλα αν και αβασιμο εχει ενδιαφερον δεν μπορειτε αν πειτε.. Click για ανάπτυξη... Spoiler Αστο καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Δεν καπνίζω, όποτε πίνω φραπέ αντί να με ξυπνήσει με χτυπάει απίστευτα στο στομάχι και ήδη έχω βγει 5 φορές στο μπαλκόνι. Είναι το μόνο που βοηθάει. Ο γαλλικός που ήπια πιο πολύ με ζεσταίνει και με νανουρίζει μου φαίνεται. Κλαψ, δε θέλω να το χρωστάω του χρόνου αυτό το μάθημα γμτ! Ευχαριστώ πάντως για την υποστήριξη Click για ανάπτυξη... χαλαρωσε μαρη και εγω 3 χρωσταω σιγα το πραμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:57 Ο ledzeppelinick: #6.918 21-09-09 01:57 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: 1. κανε εναν καφε να πιεις.. 2. βγες στο μπαλκονι κανα πενταλεπτο με κοντομανικο αν εχετε λιγο ψυχρα. Πραγματικα θα σε ξυπνησει αυτο το κρυο.. 3. αν δεν θες καφε , παρε απο διπλα σου χυμο για να πινεις.. 4. ριξε σιγουρα κρυο νερο στο προσωπο σου και να ριχνεις συχνα γιατι σε ξυπναει.. 5. οταν δεις οτι νυσταζεις σηκω και περπατα ή στο δωματιο ή πανε μεχρι καποιο αλλο δωματιο... αυτα...:xixi: Click για ανάπτυξη... το 4 οταν το κανω με νυσταζει πολυ περισσοτερο!!! Και το χω ακουσει κ απο αλλους οτι ειναι μυθος.. (Επιστημονικη εξηγηση: με το κρυο τα μορια του προσωπου κινουνται λιγοτερο εντονα και κατα συνεπεια προκαλειται συστολη των αγγειων του προσωπου και κατα συνεπεια των αγγειων των ματιών τα οποία κλεινουν πιο ευκολα..) Spoiler τωρα το εβγαλα αν και αβασιμο εχει ενδιαφερον δεν μπορειτε αν πειτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:58 Η Darkness έγραψε: #6.919 21-09-09 01:58 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Ναι,για την ακριβεια το ασχολιαστο πηγαινε στη Σοφια,ακομα δεν ειχα διαβασει το μηνυμα του led. Click για ανάπτυξη... και παλι σορρυ τοτε... δεν εχεις μαθει να σε πειραζουν :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:58 Ο don_aris91: #6.920 21-09-09 01:58 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: το 4 οταν το κανω με νυσταζει πολυ περισσοτερο!!! Και το χω ακουσει κ απο αλλους οτι ειναι μυθος.. (Επιστημονικη εξηγηση: με το κρυο τα μορια του προσωπου κινουνται λιγοτερο εντονα και κατα συνεπεια προκαλειται συστολη των αγγειων του προσωπου και κατα συνεπεια των αγγειων των ματιών τα οποία κλεινουν πιο ευκολα..) Spoiler τωρα το εβγαλα αν και αβασιμο εχει ενδιαφερον δεν μπορειτε αν πειτε.. Click για ανάπτυξη... Spoiler Αστο καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: 1. κανε εναν καφε να πιεις.. 2. βγες στο μπαλκονι κανα πενταλεπτο με κοντομανικο αν εχετε λιγο ψυχρα. Πραγματικα θα σε ξυπνησει αυτο το κρυο.. 3. αν δεν θες καφε , παρε απο διπλα σου χυμο για να πινεις.. 4. ριξε σιγουρα κρυο νερο στο προσωπο σου και να ριχνεις συχνα γιατι σε ξυπναει.. 5. οταν δεις οτι νυσταζεις σηκω και περπατα ή στο δωματιο ή πανε μεχρι καποιο αλλο δωματιο... αυτα...:xixi: Click για ανάπτυξη... το 4 οταν το κανω με νυσταζει πολυ περισσοτερο!!! Και το χω ακουσει κ απο αλλους οτι ειναι μυθος.. (Επιστημονικη εξηγηση: με το κρυο τα μορια του προσωπου κινουνται λιγοτερο εντονα και κατα συνεπεια προκαλειται συστολη των αγγειων του προσωπου και κατα συνεπεια των αγγειων των ματιών τα οποία κλεινουν πιο ευκολα..) Spoiler τωρα το εβγαλα αν και αβασιμο εχει ενδιαφερον δεν μπορειτε αν πειτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:58 Η Darkness έγραψε: #6.919 21-09-09 01:58 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Ναι,για την ακριβεια το ασχολιαστο πηγαινε στη Σοφια,ακομα δεν ειχα διαβασει το μηνυμα του led. Click για ανάπτυξη... και παλι σορρυ τοτε... δεν εχεις μαθει να σε πειραζουν :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:58 Ο don_aris91: #6.920 21-09-09 01:58 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: το 4 οταν το κανω με νυσταζει πολυ περισσοτερο!!! Και το χω ακουσει κ απο αλλους οτι ειναι μυθος.. (Επιστημονικη εξηγηση: με το κρυο τα μορια του προσωπου κινουνται λιγοτερο εντονα και κατα συνεπεια προκαλειται συστολη των αγγειων του προσωπου και κατα συνεπεια των αγγειων των ματιών τα οποία κλεινουν πιο ευκολα..) Spoiler τωρα το εβγαλα αν και αβασιμο εχει ενδιαφερον δεν μπορειτε αν πειτε.. Click για ανάπτυξη... Spoiler Αστο καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Ναι,για την ακριβεια το ασχολιαστο πηγαινε στη Σοφια,ακομα δεν ειχα διαβασει το μηνυμα του led. Click για ανάπτυξη... και παλι σορρυ τοτε... δεν εχεις μαθει να σε πειραζουν :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:58 Ο don_aris91: #6.920 21-09-09 01:58 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: το 4 οταν το κανω με νυσταζει πολυ περισσοτερο!!! Και το χω ακουσει κ απο αλλους οτι ειναι μυθος.. (Επιστημονικη εξηγηση: με το κρυο τα μορια του προσωπου κινουνται λιγοτερο εντονα και κατα συνεπεια προκαλειται συστολη των αγγειων του προσωπου και κατα συνεπεια των αγγειων των ματιών τα οποία κλεινουν πιο ευκολα..) Spoiler τωρα το εβγαλα αν και αβασιμο εχει ενδιαφερον δεν μπορειτε αν πειτε.. Click για ανάπτυξη... Spoiler Αστο καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: το 4 οταν το κανω με νυσταζει πολυ περισσοτερο!!! Και το χω ακουσει κ απο αλλους οτι ειναι μυθος.. (Επιστημονικη εξηγηση: με το κρυο τα μορια του προσωπου κινουνται λιγοτερο εντονα και κατα συνεπεια προκαλειται συστολη των αγγειων του προσωπου και κατα συνεπεια των αγγειων των ματιών τα οποία κλεινουν πιο ευκολα..) Spoiler τωρα το εβγαλα αν και αβασιμο εχει ενδιαφερον δεν μπορειτε αν πειτε.. Click για ανάπτυξη... Spoiler Αστο καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.