Darkness
Περιβόητο μέλος
Τωρα γιατι κλαις;;;
-----------------------------------------
το ξερω πως σου αρεσουν και εσενα...:xixi:ναι ναι κι εμένα μ αρέζει πολύυυυ το γλυκό μου!
Χι,σιγααα βρε! Αφού μ αρέσουν κι εμένα τα μπαρμπαλοτέτοια!
για αυτο με παιζεις κιολας...
γκαμωτεν με συγκοινεις....
:xixi::xixi:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
1. για να σε πειραξω:xixi:2. για να σου τραβηξω την προσοχη :fss:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
don_aris91
Δραστήριο μέλος
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
don_aris91
Δραστήριο μέλος
Καμια ταινια;Πείτε έναν τρόπο να μείνω ξύπνια μέχρι αύριο στις 11 που θα έχω τελειώσει με το μάθημα που δίνω. Εκτός από το να μείνω ξύπνια και να διαβάσω και να καταλάβω και να μην αρρωστήσω από το ξενύχτι, γιατί μετά τις 3 δεν τα αντέχω τα πολλά πολλά.
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
ε μα ναι λογικο...ασχολιαστο...
Darkness
Περιβόητο μέλος
1. κανε εναν καφε να πιεις..Πείτε έναν τρόπο να μείνω ξύπνια μέχρι αύριο στις 11 που θα έχω τελειώσει με το μάθημα που δίνω. Εκτός από το να μείνω ξύπνια και να διαβάσω και να καταλάβω και να μην αρρωστήσω από το ξενύχτι, γιατί μετά τις 3 δεν τα αντέχω τα πολλά πολλά.
2. βγες στο μπαλκονι κανα πενταλεπτο με κοντομανικο αν εχετε λιγο ψυχρα. Πραγματικα θα σε ξυπνησει αυτο το κρυο..
3. αν δεν θες καφε , παρε απο διπλα σου χυμο για να πινεις..
4. ριξε σιγουρα κρυο νερο στο προσωπο σου και να ριχνεις συχνα γιατι σε ξυπναει..
5. οταν δεις οτι νυσταζεις σηκω και περπατα ή στο δωματιο ή πανε μεχρι καποιο αλλο δωματιο...
αυτα...:xixi:
mi3s
Εκκολαπτόμενο μέλος
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
μην διαβασεις...απλα...Πείτε έναν τρόπο να μείνω ξύπνια μέχρι αύριο στις 11 που θα έχω τελειώσει με το μάθημα που δίνω. Εκτός από το να μείνω ξύπνια και να διαβάσω και να καταλάβω και να μην αρρωστήσω από το ξενύχτι, γιατί μετά τις 3 δεν τα αντέχω τα πολλά πολλά.
don_aris91
Δραστήριο μέλος
Κανε κανα τσιγαρο...ΧΑΧΑΧΑ, να'σαι καλά, ξεράθηκα! Βρε δίνω στις 8 το πρωί και έχω πόσο διάβασμα ακόμα. Αυτό λέω, την ταινία τι να την κανω?
Darkness
Περιβόητο μέλος
σορρυ αν σε πειραξε..ασχολιαστο...
:timoria: σταματα εσυ...ειδυλλιο μεταξυ Σοφιας και Αρη:fss:
παλι λαθος καταλαβες...
don_aris91
Δραστήριο μέλος
Ναι,για την ακριβεια το ασχολιαστο πηγαινε στη Σοφια,ακομα δεν ειχα διαβασει το μηνυμα του led.σορρυ αν σε πειραξε..
:timoria: σταματα εσυ...
παλι λαθος καταλαβες...
confusius
Δραστήριο μέλος
το ξερω πως σου αρεσουν και εσενα...:xixi:
για αυτο με παιζεις κιολας...
γκαμωτεν με συγκοινεις....
:xixi::xixi:
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
Ευχαριστώ πάντως για την υποστήριξη
Darkness
Περιβόητο μέλος
:nono:οχι κοκα κολαΛοιπόν άκου.Πιες έαν καφεδάκι(φραπέ κατά προτίμηση) σε κανά τέταρτο όχι με τις ώρες.Μετά όση ώρα θα διαβάζεις δεν θα σκέφτεσαι ότι νυστάζεις αλλά τον σκοπό σου.Και εγω ας πούμε αν ξαπλώσω(που θα ξαπλώσω μάλλον) θα κοιμηθώ αλλά αν δεν το σκέφτομαι δεν νυστάζω.Επίσης πιες και καμοια κοκακόλα η κανά redbull.Κάτι καφεινοειδές τεσπα εκτός του καφέ.
redull ναι...:xixi::iagree:
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
χαλαρωσε μαρηΔεν καπνίζω, όποτε πίνω φραπέ αντί να με ξυπνήσει με χτυπάει απίστευτα στο στομάχι και ήδη έχω βγει 5 φορές στο μπαλκόνι. Είναι το μόνο που βοηθάει. Ο γαλλικός που ήπια πιο πολύ με ζεσταίνει και με νανουρίζει μου φαίνεται. Κλαψ, δε θέλω να το χρωστάω του χρόνου αυτό το μάθημα γμτ!
Ευχαριστώ πάντως για την υποστήριξη
και εγω 3 χρωσταω σιγα το πραμα
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
το 4 οταν το κανω με νυσταζει πολυ περισσοτερο!!! Και το χω ακουσει κ απο αλλους οτι ειναι μυθος.. (Επιστημονικη εξηγηση: με το κρυο τα μορια του προσωπου κινουνται λιγοτερο εντονα και κατα συνεπεια προκαλειται συστολη των αγγειων του προσωπου και κατα συνεπεια των αγγειων των ματιών τα οποία κλεινουν πιο ευκολα..)1. κανε εναν καφε να πιεις..
2. βγες στο μπαλκονι κανα πενταλεπτο με κοντομανικο αν εχετε λιγο ψυχρα. Πραγματικα θα σε ξυπνησει αυτο το κρυο..
3. αν δεν θες καφε , παρε απο διπλα σου χυμο για να πινεις..
4. ριξε σιγουρα κρυο νερο στο προσωπο σου και να ριχνεις συχνα γιατι σε ξυπναει..
5. οταν δεις οτι νυσταζεις σηκω και περπατα ή στο δωματιο ή πανε μεχρι καποιο αλλο δωματιο...
αυτα...:xixi:
Darkness
Περιβόητο μέλος
και παλι σορρυ τοτε...Ναι,για την ακριβεια το ασχολιαστο πηγαινε στη Σοφια,ακομα δεν ειχα διαβασει το μηνυμα του led.
δεν εχεις μαθει να σε πειραζουν :fss:
don_aris91
Δραστήριο μέλος
το 4 οταν το κανω με νυσταζει πολυ περισσοτερο!!! Και το χω ακουσει κ απο αλλους οτι ειναι μυθος.. (Επιστημονικη εξηγηση: με το κρυο τα μορια του προσωπου κινουνται λιγοτερο εντονα και κατα συνεπεια προκαλειται συστολη των αγγειων του προσωπου και κατα συνεπεια των αγγειων των ματιών τα οποία κλεινουν πιο ευκολα..)
τωρα το εβγαλα αν και αβασιμο εχει ενδιαφερον δεν μπορειτε αν πειτε..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.