hale
Δραστήριο μέλος
Αντε, καλή συνέχεια και καλή φοιτητική ζωή.,hello παιδιά.Σας γράφω από το φοιτητικό μου σπίτι ,και είναι η πρώτη μέρα(χμ μάλλον πάμε για δεύτερη) που μπήκα από εδώ στο ίντερνετ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness
Περιβόητο μέλος
αληθεια ??? Θελω και εγω το φοιτητικο μου σπιτακι..:xixi:hello παιδιά.Σας γράφω από το φοιτητικό μου σπίτι ,και είναι η πρώτη μέρα(χμ μάλλον πάμε για δεύτερη) που μπήκα από εδώ στο ίντερνετ
Γεια σου λοιον..!!
Τι κανεις ???
-----------------------------------------
-.-' τιποτα το σπουδαιο...ααα καταλαβααα.... μια χαρα κ εγω.. τι εχεις κανονισει (αν επιτρεπεται)?
Αλλα αν προκυψει κατι καλο θα το καταλαβεις..:xixi:
Θα ειμαι στα κεφια μου..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
οοοο!! Και απ'οτι βλεπω στο προφιλ ειμαστε στην ιδια πολη!!Σε ποια περιοχη βρηκες σπιτι φιλε?? Αντε καλοριζικο (αν λενε αυτο)hello παιδιά.Σας γράφω από το φοιτητικό μου σπίτι ,και είναι η πρώτη μέρα(χμ μάλλον πάμε για δεύτερη) που μπήκα από εδώ στο ίντερνετ
mi3s
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ξέρω τι λένε.Για το αυτοκίνητο λένε σίγουρα για το σπίτι δεν ξέρω.Το σπίτι μου είναι στο κέντρο.Ευζώνων συγκεκριμένα.οοοο!! Και απ'οτι βλεπω στο προφιλ ειμαστε στην ιδια πολη!!Σε ποια περιοχη βρηκες σπιτι φιλε?? Αντε καλοριζικο (αν λενε αυτο)
Καλά μια χαρά ξεκουράζομαι μετα από ενα κουραστικό διήμερο.Σήμερα()(πολύ περίεργο μου φαίνεται αυτό το σήμερα όταν το λένε και το λέω τέτοιες ώρες δύσκολες) θα πάω για την εγγραφή.Πάλι δεν θα κοιμηθώ μου φαίνεται.αληθεια ??? Θελω και εγω το φοιτητικο μου σπιτακι..:xixi:
Γεια σου λοιον..!!
Τι κανεις ???
-.-' τιποτα το σπουδαιο...
Αλλα αν προκυψει κατι καλο θα το καταλαβεις..:xixi:
Θα ειμαι στα κεφια μου..
Ευχαριστώ πολύ.Αντε, καλή συνέχεια και καλή φοιτητική ζωή.,
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Α εισαι κοντα στα πανεπιστημια δηλαδη εε?? μια χαρα εισαι..!! Γιατι να μην κοιμηθεις ρε μαστορα??Δεν ξέρω τι λένε.Για το αυτοκίνητο λένε σίγουρα για το σπίτι δεν ξέρω.Το σπίτι μου είναι στο κέντρο.Ευζώνων συγκεκριμένα.
Καλά μια χαρά ξεκουράζομαι μετα από ενα κουραστικό διήμερο.Σήμερα()(πολύ περίεργο μου φαίνεται αυτό το σήμερα όταν το λένε και το λέω τέτοιες ώρες δύσκολες) θα πάω για την εγγραφή.Πάλι δεν θα κοιμηθώ μου φαίνεται.
Ευχαριστώ πολύ.
mi3s
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα κοιμηθώ αλλά και πάλι πόσο να χορτάσω?Και τώρα ανκομιηθώ λέω να σηκωθώ κατά τις 9 για να μην γίνετια χαμός.:xixi:Α εισαι κοντα στα πανεπιστημια δηλαδη εε?? μια χαρα εισαι..!! Γιατι να μην κοιμηθεις ρε μαστορα??
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι ωρες ειναι οι εγγραφες στη δικη σου σχολη??Θα κοιμηθώ αλλά και πάλι πόσο να χορτάσω?Και τώρα ανκομιηθώ λέω να σηκωθώ κατά τις 9 για να μην γίνετια χαμός.:xixi:
mi3s
Εκκολαπτόμενο μέλος
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Στη δικη μου ας πουμε ειναι 10 με 12 οποτε κ σε σενα τα ιδια πρεπει να ειναι πανω κατωΔεν ξέρω δεν λέει στην σελίδα τους τίποτα.Θα πάω εκεί κατά τις 10 και σίγουρα θα είναι καλή ώρα.
mi3s
Εκκολαπτόμενο μέλος
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Darkness
Περιβόητο μέλος
Και πρεπει να παω εκει κατα τις 8 :wow::wow::wow:
:who: ποιοι ειναι αυτοι ???εχουμε μερικους ξενυχτηδες που δεν μιλουν...:who:
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Μια ησουν εσυ... Τωρα ο αλεξ και ηταν και ο chris_90!!:who: ποιοι ειναι αυτοι ???
Darkness
Περιβόητο μέλος
-.-' το ξερω, τους ειδα και εγω....Μια ησουν εσυ... Τωρα ο αλεξ και ηταν και ο chris_90!!
γιατι δεν μας μιλουν ρε συ ??? :fss::fss:
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
έλα ντε... λες να μην μας πανε??-.-' το ξερω, τους ειδα και εγω....
γιατι δεν μας μιλουν ρε συ ??? :fss::fss:
Darkness
Περιβόητο μέλος
και εγω αυτο πιστευω..έλα ντε... λες να μην μας πανε??
παω να φερω χαρτομαντηλα..
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
:magic::magic:μιληστε βρεεεεε!!!! η μπαμ θα βαλει τη γατα της να κλαιει!!:attack::attack:------>και εγω αυτο πιστευω..
παω να φερω χαρτομαντηλα..
NoiSy MaN
Πολύ δραστήριο μέλος
άσχετο: ledzeppelinick θα χεις συμφοιτήτρια μια συμμαθήτριά μου απ'το δημοτικό
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλως το μεταλο!!!! καληηηη καληηη??Γειαααααα
άσχετο: ledzeppelinick θα χεις συμφοιτήτρια μια συμμαθήτριά μου απ'το δημοτικό
NoiSy MaN
Πολύ δραστήριο μέλος
ντάξει δεν είναι και ΜΠΑΖΟ, είναι πιο πολύ θέμα γούστου
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.