grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:40 Ο grigoris91: #6.041 17-09-09 01:40 οκ,δημητρη πολλλλλλλλη,εξυπνο,το,αστειακι,σου,πρπει,να,ομολογησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:49 Η Darkness έγραψε: #6.042 17-09-09 01:49 Αρχική Δημοσίευση από hale: Τι κάνεις? Α! Χρόνια πολλά και για τη γιορτή σου! Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαι εσυ??? :xixi: Σε ευχαριστω πολυ Δημητρη... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: μπαμ,σημερα,γιορταζεισ,η,χτεσ Click για ανάπτυξη... :s Σημερα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: Αααα ναι σωστά!! Είναι της Οσίας ΜΠΑΜιας σήμερα?? (αστειάκι ) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!:bravo: Spoiler Αλήθεια αυτό με την μπάμια ήταν αστειάκι Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ καλη μου...:xixi: Μου αρεσουν τρελα τα εμοτικον και το ξερεις.... :who: ας μην εβαζες εμοτικον και θα σου ελεγα εγω... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: Γιατί έτσι καλέ??? Σου κόβουνε το ίντερνετ? Να βγάλω το μαντήλι μου?? Click για ανάπτυξη... Ρε γαμωτο ελα να το βγαλουμε μαζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:56 Η confusius: #6.043 17-09-09 01:56 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :who: ας μην εβαζες εμοτικον και θα σου ελεγα εγω... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ρε γαμωτο ελα να το βγαλουμε μαζι... Click για ανάπτυξη... Έλα-έλα,πιάσε εσύ την μία άκρη,να πιάσω εγώ την άλλη. Να κλαίμε τις μοίρες μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:00 Ο don_aris91: #6.044 17-09-09 02:00 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:01 Ο grigoris91: #6.045 17-09-09 02:01 μη,φωναξεισ,2,τα,μεσανυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:08 Η Darkness έγραψε: #6.046 17-09-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από confusius: Έλα-έλα,πιάσε εσύ την μία άκρη,να πιάσω εγώ την άλλη. Να κλαίμε τις μοίρες μας! Click για ανάπτυξη... ρε γαμωτο τρελενομαι για αυτα τα εμοτικον... Σε παρακαλω ενα τελευταιο για αποψε.. Βαλε μου αυτο που μου αρεσε τρελα με το μοβ ανθρωπακι που κουνα τα δαχτυλα... Με ειχε αρεσει πολυ πολυ..:xixi::xixi::xixi: ελα να το πιασουμε ρε κονφου.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από arismeister: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω Αρη.. Μου αρεσει που τα λεμε πολλες φορες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:14 Η confusius: #6.047 17-09-09 02:14 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ρε γαμωτο τρελενομαι για αυτα τα εμοτικον... Σε παρακαλω ενα τελευταιο για αποψε.. Βαλε μου αυτο που μου αρεσε τρελα με το μοβ ανθρωπακι που κουνα τα δαχτυλα... Με ειχε αρεσει πολυ πολυ..:xixi::xixi::xixi: ελα να το πιασουμε ρε κονφου.... Click για ανάπτυξη... Τον Πατούσα λες?? Δικό σου: -------------------------------------------- Κλάψε ΜΠΑΜ,κλάψε να πάνε τα φαρμάκια κάτω...ουαααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:28 Ο don_aris91: #6.048 17-09-09 02:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ρε γαμωτο τρελενομαι για αυτα τα εμοτικον... Σε παρακαλω ενα τελευταιο για αποψε.. Βαλε μου αυτο που μου αρεσε τρελα με το μοβ ανθρωπακι που κουνα τα δαχτυλα... Με ειχε αρεσει πολυ πολυ..:xixi::xixi::xixi: ελα να το πιασουμε ρε κονφου.... ----------------------------------------- Σε ευχαριστω Αρη.. Μου αρεσει που τα λεμε πολλες φορες.. Click για ανάπτυξη... Bασικα εδω το εγραψα πρωτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:45 Ο hale έγραψε: #6.049 17-09-09 02:45 Καληνύκτα! (δεν αντέχω άλλο, κλείνουν τα μάτια μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:53 Η Darkness έγραψε: #6.050 17-09-09 02:53 Αρχική Δημοσίευση από hale: Καληνύκτα! (δεν αντέχω άλλο, κλείνουν τα μάτια μου) Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα Δημητρη..... :xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: Τον Πατούσα λες?? Δικό σου: -------------------------------------------- Κλάψε ΜΠΑΜ,κλάψε να πάνε τα φαρμάκια κάτω...ουαααααααααα! Click για ανάπτυξη... Μου αρεσει τρελα...:xixi: Ρε πως τα βαζεις??? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Bασικα εδω το εγραψα πρωτα... Click για ανάπτυξη... thanks μωρε....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:58 Η confusius: #6.051 17-09-09 02:58 Ή τα ανεβάζω σε κανένα imageshack απ τον σκληρό μου, ή τα βρίσκω εκείνη την ώρα στο photobucket, και στις 2 περιπτώσεις τα βάζω κανονικά σαν να βάζω εικόνα χρησιμοποιώντας το λινκ τους! ------------------------------------- Επίσης λέω να πάω σιγά σιγά για νανάκια (της χιονάτης,ναι ) γιατί θέλω να σηκωθώ γύρω στις 9 και δεν με βλέπω πάλι! Καληνύχτες παίδες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:29 Η Darkness έγραψε: #6.052 17-09-09 03:29 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Bασικα εδω το εγραψα πρωτα... Click για ανάπτυξη... Αρη με τρομαζει το avatar σου..!!! Σε ευχαριστω πολυ...:zilia: ..και παλι για τα χρονια πολλα.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: Ή τα ανεβάζω σε κανένα imageshack απ τον σκληρό μου, ή τα βρίσκω εκείνη την ώρα στο photobucket, και στις 2 περιπτώσεις τα βάζω κανονικά σαν να βάζω εικόνα χρησιμοποιώντας το λινκ τους! ------------------------------------- Επίσης λέω να πάω σιγά σιγά για νανάκια (της χιονάτης,ναι ) γιατί θέλω να σηκωθώ γύρω στις 9 και δεν με βλέπω πάλι! Καληνύχτες παίδες!!!!!! Click για ανάπτυξη... Και εγω πρεπει να σηκωθω στις 8.....ποιος κοιμαται ομως ??? Καληνυχτα ..... Τα λεμε αυριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:50 Ο ledzeppelinick: #6.053 18-09-09 01:50 Is there anybody in here????:who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:52 Η Darkness έγραψε: #6.054 18-09-09 01:52 no :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:57 Ο ledzeppelinick: #6.055 18-09-09 01:57 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: no :who: Click για ανάπτυξη... πο=εγω στα μπαμ-μπαμιστικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:00 Η Darkness έγραψε: #6.056 18-09-09 02:00 ναιιιιιι :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:02 Ο ledzeppelinick: #6.057 18-09-09 02:02 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναιιιιιι :xixi: Click για ανάπτυξη... ωραια συνεννοηθηκαμε!! τι κανεις?? βγηκες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:08 Η Darkness έγραψε: #6.058 18-09-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ωραια συνεννοηθηκαμε!! τι κανεις?? βγηκες?? Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαι εσυ ??? Οχι δεν βγηκα... ειχα επισκεψεις στο σπιτι ..:emm: Για αυριο εχω κανονησει...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:10 Ο ledzeppelinick: #6.059 18-09-09 02:10 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Καλα ειμαι εσυ ??? Οχι δεν βγηκα... ειχα επισκεψεις στο σπιτι ..:emm: Για αυριο εχω κανονησει...:xixi: Click για ανάπτυξη... ααα καταλαβααα.... μια χαρα κ εγω.. τι εχεις κανονισει (αν επιτρεπεται)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:10 Ο mi3s έγραψε: #6.060 18-09-09 02:10 hello παιδιά.Σας γράφω από το φοιτητικό μου σπίτι ,και είναι η πρώτη μέρα(χμ μάλλον πάμε για δεύτερη) που μπήκα από εδώ στο ίντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 301 302 303 304 305 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 303 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 303 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οκ,δημητρη πολλλλλλλλη,εξυπνο,το,αστειακι,σου,πρπει,να,ομολογησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:49 Η Darkness έγραψε: #6.042 17-09-09 01:49 Αρχική Δημοσίευση από hale: Τι κάνεις? Α! Χρόνια πολλά και για τη γιορτή σου! Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαι εσυ??? :xixi: Σε ευχαριστω πολυ Δημητρη... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: μπαμ,σημερα,γιορταζεισ,η,χτεσ Click για ανάπτυξη... :s Σημερα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: Αααα ναι σωστά!! Είναι της Οσίας ΜΠΑΜιας σήμερα?? (αστειάκι ) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!:bravo: Spoiler Αλήθεια αυτό με την μπάμια ήταν αστειάκι Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ καλη μου...:xixi: Μου αρεσουν τρελα τα εμοτικον και το ξερεις.... :who: ας μην εβαζες εμοτικον και θα σου ελεγα εγω... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: Γιατί έτσι καλέ??? Σου κόβουνε το ίντερνετ? Να βγάλω το μαντήλι μου?? Click για ανάπτυξη... Ρε γαμωτο ελα να το βγαλουμε μαζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:56 Η confusius: #6.043 17-09-09 01:56 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :who: ας μην εβαζες εμοτικον και θα σου ελεγα εγω... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ρε γαμωτο ελα να το βγαλουμε μαζι... Click για ανάπτυξη... Έλα-έλα,πιάσε εσύ την μία άκρη,να πιάσω εγώ την άλλη. Να κλαίμε τις μοίρες μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:00 Ο don_aris91: #6.044 17-09-09 02:00 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:01 Ο grigoris91: #6.045 17-09-09 02:01 μη,φωναξεισ,2,τα,μεσανυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:08 Η Darkness έγραψε: #6.046 17-09-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από confusius: Έλα-έλα,πιάσε εσύ την μία άκρη,να πιάσω εγώ την άλλη. Να κλαίμε τις μοίρες μας! Click για ανάπτυξη... ρε γαμωτο τρελενομαι για αυτα τα εμοτικον... Σε παρακαλω ενα τελευταιο για αποψε.. Βαλε μου αυτο που μου αρεσε τρελα με το μοβ ανθρωπακι που κουνα τα δαχτυλα... Με ειχε αρεσει πολυ πολυ..:xixi::xixi::xixi: ελα να το πιασουμε ρε κονφου.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από arismeister: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω Αρη.. Μου αρεσει που τα λεμε πολλες φορες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:14 Η confusius: #6.047 17-09-09 02:14 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ρε γαμωτο τρελενομαι για αυτα τα εμοτικον... Σε παρακαλω ενα τελευταιο για αποψε.. Βαλε μου αυτο που μου αρεσε τρελα με το μοβ ανθρωπακι που κουνα τα δαχτυλα... Με ειχε αρεσει πολυ πολυ..:xixi::xixi::xixi: ελα να το πιασουμε ρε κονφου.... Click για ανάπτυξη... Τον Πατούσα λες?? Δικό σου: -------------------------------------------- Κλάψε ΜΠΑΜ,κλάψε να πάνε τα φαρμάκια κάτω...ουαααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:28 Ο don_aris91: #6.048 17-09-09 02:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ρε γαμωτο τρελενομαι για αυτα τα εμοτικον... Σε παρακαλω ενα τελευταιο για αποψε.. Βαλε μου αυτο που μου αρεσε τρελα με το μοβ ανθρωπακι που κουνα τα δαχτυλα... Με ειχε αρεσει πολυ πολυ..:xixi::xixi::xixi: ελα να το πιασουμε ρε κονφου.... ----------------------------------------- Σε ευχαριστω Αρη.. Μου αρεσει που τα λεμε πολλες φορες.. Click για ανάπτυξη... Bασικα εδω το εγραψα πρωτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:45 Ο hale έγραψε: #6.049 17-09-09 02:45 Καληνύκτα! (δεν αντέχω άλλο, κλείνουν τα μάτια μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:53 Η Darkness έγραψε: #6.050 17-09-09 02:53 Αρχική Δημοσίευση από hale: Καληνύκτα! (δεν αντέχω άλλο, κλείνουν τα μάτια μου) Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα Δημητρη..... :xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: Τον Πατούσα λες?? Δικό σου: -------------------------------------------- Κλάψε ΜΠΑΜ,κλάψε να πάνε τα φαρμάκια κάτω...ουαααααααααα! Click για ανάπτυξη... Μου αρεσει τρελα...:xixi: Ρε πως τα βαζεις??? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Bασικα εδω το εγραψα πρωτα... Click για ανάπτυξη... thanks μωρε....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:58 Η confusius: #6.051 17-09-09 02:58 Ή τα ανεβάζω σε κανένα imageshack απ τον σκληρό μου, ή τα βρίσκω εκείνη την ώρα στο photobucket, και στις 2 περιπτώσεις τα βάζω κανονικά σαν να βάζω εικόνα χρησιμοποιώντας το λινκ τους! ------------------------------------- Επίσης λέω να πάω σιγά σιγά για νανάκια (της χιονάτης,ναι ) γιατί θέλω να σηκωθώ γύρω στις 9 και δεν με βλέπω πάλι! Καληνύχτες παίδες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:29 Η Darkness έγραψε: #6.052 17-09-09 03:29 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Bασικα εδω το εγραψα πρωτα... Click για ανάπτυξη... Αρη με τρομαζει το avatar σου..!!! Σε ευχαριστω πολυ...:zilia: ..και παλι για τα χρονια πολλα.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: Ή τα ανεβάζω σε κανένα imageshack απ τον σκληρό μου, ή τα βρίσκω εκείνη την ώρα στο photobucket, και στις 2 περιπτώσεις τα βάζω κανονικά σαν να βάζω εικόνα χρησιμοποιώντας το λινκ τους! ------------------------------------- Επίσης λέω να πάω σιγά σιγά για νανάκια (της χιονάτης,ναι ) γιατί θέλω να σηκωθώ γύρω στις 9 και δεν με βλέπω πάλι! Καληνύχτες παίδες!!!!!! Click για ανάπτυξη... Και εγω πρεπει να σηκωθω στις 8.....ποιος κοιμαται ομως ??? Καληνυχτα ..... Τα λεμε αυριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:50 Ο ledzeppelinick: #6.053 18-09-09 01:50 Is there anybody in here????:who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:52 Η Darkness έγραψε: #6.054 18-09-09 01:52 no :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:57 Ο ledzeppelinick: #6.055 18-09-09 01:57 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: no :who: Click για ανάπτυξη... πο=εγω στα μπαμ-μπαμιστικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:00 Η Darkness έγραψε: #6.056 18-09-09 02:00 ναιιιιιι :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:02 Ο ledzeppelinick: #6.057 18-09-09 02:02 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναιιιιιι :xixi: Click για ανάπτυξη... ωραια συνεννοηθηκαμε!! τι κανεις?? βγηκες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:08 Η Darkness έγραψε: #6.058 18-09-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ωραια συνεννοηθηκαμε!! τι κανεις?? βγηκες?? Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαι εσυ ??? Οχι δεν βγηκα... ειχα επισκεψεις στο σπιτι ..:emm: Για αυριο εχω κανονησει...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:10 Ο ledzeppelinick: #6.059 18-09-09 02:10 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Καλα ειμαι εσυ ??? Οχι δεν βγηκα... ειχα επισκεψεις στο σπιτι ..:emm: Για αυριο εχω κανονησει...:xixi: Click για ανάπτυξη... ααα καταλαβααα.... μια χαρα κ εγω.. τι εχεις κανονισει (αν επιτρεπεται)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:10 Ο mi3s έγραψε: #6.060 18-09-09 02:10 hello παιδιά.Σας γράφω από το φοιτητικό μου σπίτι ,και είναι η πρώτη μέρα(χμ μάλλον πάμε για δεύτερη) που μπήκα από εδώ στο ίντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 301 302 303 304 305 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 303 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 303 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από hale: Τι κάνεις? Α! Χρόνια πολλά και για τη γιορτή σου! Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαι εσυ??? :xixi: Σε ευχαριστω πολυ Δημητρη... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: μπαμ,σημερα,γιορταζεισ,η,χτεσ Click για ανάπτυξη... :s Σημερα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: Αααα ναι σωστά!! Είναι της Οσίας ΜΠΑΜιας σήμερα?? (αστειάκι ) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!:bravo: Spoiler Αλήθεια αυτό με την μπάμια ήταν αστειάκι Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ καλη μου...:xixi: Μου αρεσουν τρελα τα εμοτικον και το ξερεις.... :who: ας μην εβαζες εμοτικον και θα σου ελεγα εγω... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: Γιατί έτσι καλέ??? Σου κόβουνε το ίντερνετ? Να βγάλω το μαντήλι μου?? Click για ανάπτυξη... Ρε γαμωτο ελα να το βγαλουμε μαζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:56 Η confusius: #6.043 17-09-09 01:56 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :who: ας μην εβαζες εμοτικον και θα σου ελεγα εγω... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ρε γαμωτο ελα να το βγαλουμε μαζι... Click για ανάπτυξη... Έλα-έλα,πιάσε εσύ την μία άκρη,να πιάσω εγώ την άλλη. Να κλαίμε τις μοίρες μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:00 Ο don_aris91: #6.044 17-09-09 02:00 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:01 Ο grigoris91: #6.045 17-09-09 02:01 μη,φωναξεισ,2,τα,μεσανυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:08 Η Darkness έγραψε: #6.046 17-09-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από confusius: Έλα-έλα,πιάσε εσύ την μία άκρη,να πιάσω εγώ την άλλη. Να κλαίμε τις μοίρες μας! Click για ανάπτυξη... ρε γαμωτο τρελενομαι για αυτα τα εμοτικον... Σε παρακαλω ενα τελευταιο για αποψε.. Βαλε μου αυτο που μου αρεσε τρελα με το μοβ ανθρωπακι που κουνα τα δαχτυλα... Με ειχε αρεσει πολυ πολυ..:xixi::xixi::xixi: ελα να το πιασουμε ρε κονφου.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από arismeister: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω Αρη.. Μου αρεσει που τα λεμε πολλες φορες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:14 Η confusius: #6.047 17-09-09 02:14 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ρε γαμωτο τρελενομαι για αυτα τα εμοτικον... Σε παρακαλω ενα τελευταιο για αποψε.. Βαλε μου αυτο που μου αρεσε τρελα με το μοβ ανθρωπακι που κουνα τα δαχτυλα... Με ειχε αρεσει πολυ πολυ..:xixi::xixi::xixi: ελα να το πιασουμε ρε κονφου.... Click για ανάπτυξη... Τον Πατούσα λες?? Δικό σου: -------------------------------------------- Κλάψε ΜΠΑΜ,κλάψε να πάνε τα φαρμάκια κάτω...ουαααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:28 Ο don_aris91: #6.048 17-09-09 02:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ρε γαμωτο τρελενομαι για αυτα τα εμοτικον... Σε παρακαλω ενα τελευταιο για αποψε.. Βαλε μου αυτο που μου αρεσε τρελα με το μοβ ανθρωπακι που κουνα τα δαχτυλα... Με ειχε αρεσει πολυ πολυ..:xixi::xixi::xixi: ελα να το πιασουμε ρε κονφου.... ----------------------------------------- Σε ευχαριστω Αρη.. Μου αρεσει που τα λεμε πολλες φορες.. Click για ανάπτυξη... Bασικα εδω το εγραψα πρωτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:45 Ο hale έγραψε: #6.049 17-09-09 02:45 Καληνύκτα! (δεν αντέχω άλλο, κλείνουν τα μάτια μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:53 Η Darkness έγραψε: #6.050 17-09-09 02:53 Αρχική Δημοσίευση από hale: Καληνύκτα! (δεν αντέχω άλλο, κλείνουν τα μάτια μου) Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα Δημητρη..... :xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: Τον Πατούσα λες?? Δικό σου: -------------------------------------------- Κλάψε ΜΠΑΜ,κλάψε να πάνε τα φαρμάκια κάτω...ουαααααααααα! Click για ανάπτυξη... Μου αρεσει τρελα...:xixi: Ρε πως τα βαζεις??? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Bασικα εδω το εγραψα πρωτα... Click για ανάπτυξη... thanks μωρε....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:58 Η confusius: #6.051 17-09-09 02:58 Ή τα ανεβάζω σε κανένα imageshack απ τον σκληρό μου, ή τα βρίσκω εκείνη την ώρα στο photobucket, και στις 2 περιπτώσεις τα βάζω κανονικά σαν να βάζω εικόνα χρησιμοποιώντας το λινκ τους! ------------------------------------- Επίσης λέω να πάω σιγά σιγά για νανάκια (της χιονάτης,ναι ) γιατί θέλω να σηκωθώ γύρω στις 9 και δεν με βλέπω πάλι! Καληνύχτες παίδες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:29 Η Darkness έγραψε: #6.052 17-09-09 03:29 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Bασικα εδω το εγραψα πρωτα... Click για ανάπτυξη... Αρη με τρομαζει το avatar σου..!!! Σε ευχαριστω πολυ...:zilia: ..και παλι για τα χρονια πολλα.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: Ή τα ανεβάζω σε κανένα imageshack απ τον σκληρό μου, ή τα βρίσκω εκείνη την ώρα στο photobucket, και στις 2 περιπτώσεις τα βάζω κανονικά σαν να βάζω εικόνα χρησιμοποιώντας το λινκ τους! ------------------------------------- Επίσης λέω να πάω σιγά σιγά για νανάκια (της χιονάτης,ναι ) γιατί θέλω να σηκωθώ γύρω στις 9 και δεν με βλέπω πάλι! Καληνύχτες παίδες!!!!!! Click για ανάπτυξη... Και εγω πρεπει να σηκωθω στις 8.....ποιος κοιμαται ομως ??? Καληνυχτα ..... Τα λεμε αυριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:50 Ο ledzeppelinick: #6.053 18-09-09 01:50 Is there anybody in here????:who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:52 Η Darkness έγραψε: #6.054 18-09-09 01:52 no :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:57 Ο ledzeppelinick: #6.055 18-09-09 01:57 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: no :who: Click για ανάπτυξη... πο=εγω στα μπαμ-μπαμιστικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:00 Η Darkness έγραψε: #6.056 18-09-09 02:00 ναιιιιιι :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:02 Ο ledzeppelinick: #6.057 18-09-09 02:02 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναιιιιιι :xixi: Click για ανάπτυξη... ωραια συνεννοηθηκαμε!! τι κανεις?? βγηκες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:08 Η Darkness έγραψε: #6.058 18-09-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ωραια συνεννοηθηκαμε!! τι κανεις?? βγηκες?? Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαι εσυ ??? Οχι δεν βγηκα... ειχα επισκεψεις στο σπιτι ..:emm: Για αυριο εχω κανονησει...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:10 Ο ledzeppelinick: #6.059 18-09-09 02:10 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Καλα ειμαι εσυ ??? Οχι δεν βγηκα... ειχα επισκεψεις στο σπιτι ..:emm: Για αυριο εχω κανονησει...:xixi: Click για ανάπτυξη... ααα καταλαβααα.... μια χαρα κ εγω.. τι εχεις κανονισει (αν επιτρεπεται)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:10 Ο mi3s έγραψε: #6.060 18-09-09 02:10 hello παιδιά.Σας γράφω από το φοιτητικό μου σπίτι ,και είναι η πρώτη μέρα(χμ μάλλον πάμε για δεύτερη) που μπήκα από εδώ στο ίντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 301 302 303 304 305 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 303 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 303 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :who: ας μην εβαζες εμοτικον και θα σου ελεγα εγω... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ρε γαμωτο ελα να το βγαλουμε μαζι... Click για ανάπτυξη... Έλα-έλα,πιάσε εσύ την μία άκρη,να πιάσω εγώ την άλλη. Να κλαίμε τις μοίρες μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:00 Ο don_aris91: #6.044 17-09-09 02:00 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:01 Ο grigoris91: #6.045 17-09-09 02:01 μη,φωναξεισ,2,τα,μεσανυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:08 Η Darkness έγραψε: #6.046 17-09-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από confusius: Έλα-έλα,πιάσε εσύ την μία άκρη,να πιάσω εγώ την άλλη. Να κλαίμε τις μοίρες μας! Click για ανάπτυξη... ρε γαμωτο τρελενομαι για αυτα τα εμοτικον... Σε παρακαλω ενα τελευταιο για αποψε.. Βαλε μου αυτο που μου αρεσε τρελα με το μοβ ανθρωπακι που κουνα τα δαχτυλα... Με ειχε αρεσει πολυ πολυ..:xixi::xixi::xixi: ελα να το πιασουμε ρε κονφου.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από arismeister: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω Αρη.. Μου αρεσει που τα λεμε πολλες φορες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:14 Η confusius: #6.047 17-09-09 02:14 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ρε γαμωτο τρελενομαι για αυτα τα εμοτικον... Σε παρακαλω ενα τελευταιο για αποψε.. Βαλε μου αυτο που μου αρεσε τρελα με το μοβ ανθρωπακι που κουνα τα δαχτυλα... Με ειχε αρεσει πολυ πολυ..:xixi::xixi::xixi: ελα να το πιασουμε ρε κονφου.... Click για ανάπτυξη... Τον Πατούσα λες?? Δικό σου: -------------------------------------------- Κλάψε ΜΠΑΜ,κλάψε να πάνε τα φαρμάκια κάτω...ουαααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:28 Ο don_aris91: #6.048 17-09-09 02:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ρε γαμωτο τρελενομαι για αυτα τα εμοτικον... Σε παρακαλω ενα τελευταιο για αποψε.. Βαλε μου αυτο που μου αρεσε τρελα με το μοβ ανθρωπακι που κουνα τα δαχτυλα... Με ειχε αρεσει πολυ πολυ..:xixi::xixi::xixi: ελα να το πιασουμε ρε κονφου.... ----------------------------------------- Σε ευχαριστω Αρη.. Μου αρεσει που τα λεμε πολλες φορες.. Click για ανάπτυξη... Bασικα εδω το εγραψα πρωτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:45 Ο hale έγραψε: #6.049 17-09-09 02:45 Καληνύκτα! (δεν αντέχω άλλο, κλείνουν τα μάτια μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:53 Η Darkness έγραψε: #6.050 17-09-09 02:53 Αρχική Δημοσίευση από hale: Καληνύκτα! (δεν αντέχω άλλο, κλείνουν τα μάτια μου) Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα Δημητρη..... :xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: Τον Πατούσα λες?? Δικό σου: -------------------------------------------- Κλάψε ΜΠΑΜ,κλάψε να πάνε τα φαρμάκια κάτω...ουαααααααααα! Click για ανάπτυξη... Μου αρεσει τρελα...:xixi: Ρε πως τα βαζεις??? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Bασικα εδω το εγραψα πρωτα... Click για ανάπτυξη... thanks μωρε....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:58 Η confusius: #6.051 17-09-09 02:58 Ή τα ανεβάζω σε κανένα imageshack απ τον σκληρό μου, ή τα βρίσκω εκείνη την ώρα στο photobucket, και στις 2 περιπτώσεις τα βάζω κανονικά σαν να βάζω εικόνα χρησιμοποιώντας το λινκ τους! ------------------------------------- Επίσης λέω να πάω σιγά σιγά για νανάκια (της χιονάτης,ναι ) γιατί θέλω να σηκωθώ γύρω στις 9 και δεν με βλέπω πάλι! Καληνύχτες παίδες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:29 Η Darkness έγραψε: #6.052 17-09-09 03:29 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Bασικα εδω το εγραψα πρωτα... Click για ανάπτυξη... Αρη με τρομαζει το avatar σου..!!! Σε ευχαριστω πολυ...:zilia: ..και παλι για τα χρονια πολλα.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: Ή τα ανεβάζω σε κανένα imageshack απ τον σκληρό μου, ή τα βρίσκω εκείνη την ώρα στο photobucket, και στις 2 περιπτώσεις τα βάζω κανονικά σαν να βάζω εικόνα χρησιμοποιώντας το λινκ τους! ------------------------------------- Επίσης λέω να πάω σιγά σιγά για νανάκια (της χιονάτης,ναι ) γιατί θέλω να σηκωθώ γύρω στις 9 και δεν με βλέπω πάλι! Καληνύχτες παίδες!!!!!! Click για ανάπτυξη... Και εγω πρεπει να σηκωθω στις 8.....ποιος κοιμαται ομως ??? Καληνυχτα ..... Τα λεμε αυριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:50 Ο ledzeppelinick: #6.053 18-09-09 01:50 Is there anybody in here????:who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:52 Η Darkness έγραψε: #6.054 18-09-09 01:52 no :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:57 Ο ledzeppelinick: #6.055 18-09-09 01:57 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: no :who: Click για ανάπτυξη... πο=εγω στα μπαμ-μπαμιστικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:00 Η Darkness έγραψε: #6.056 18-09-09 02:00 ναιιιιιι :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:02 Ο ledzeppelinick: #6.057 18-09-09 02:02 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναιιιιιι :xixi: Click για ανάπτυξη... ωραια συνεννοηθηκαμε!! τι κανεις?? βγηκες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:08 Η Darkness έγραψε: #6.058 18-09-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ωραια συνεννοηθηκαμε!! τι κανεις?? βγηκες?? Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαι εσυ ??? Οχι δεν βγηκα... ειχα επισκεψεις στο σπιτι ..:emm: Για αυριο εχω κανονησει...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:10 Ο ledzeppelinick: #6.059 18-09-09 02:10 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Καλα ειμαι εσυ ??? Οχι δεν βγηκα... ειχα επισκεψεις στο σπιτι ..:emm: Για αυριο εχω κανονησει...:xixi: Click για ανάπτυξη... ααα καταλαβααα.... μια χαρα κ εγω.. τι εχεις κανονισει (αν επιτρεπεται)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:10 Ο mi3s έγραψε: #6.060 18-09-09 02:10 hello παιδιά.Σας γράφω από το φοιτητικό μου σπίτι ,και είναι η πρώτη μέρα(χμ μάλλον πάμε για δεύτερη) που μπήκα από εδώ στο ίντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 301 302 303 304 305 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 303 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 303 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:01 Ο grigoris91: #6.045 17-09-09 02:01 μη,φωναξεισ,2,τα,μεσανυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:08 Η Darkness έγραψε: #6.046 17-09-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από confusius: Έλα-έλα,πιάσε εσύ την μία άκρη,να πιάσω εγώ την άλλη. Να κλαίμε τις μοίρες μας! Click για ανάπτυξη... ρε γαμωτο τρελενομαι για αυτα τα εμοτικον... Σε παρακαλω ενα τελευταιο για αποψε.. Βαλε μου αυτο που μου αρεσε τρελα με το μοβ ανθρωπακι που κουνα τα δαχτυλα... Με ειχε αρεσει πολυ πολυ..:xixi::xixi::xixi: ελα να το πιασουμε ρε κονφου.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από arismeister: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω Αρη.. Μου αρεσει που τα λεμε πολλες φορες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:14 Η confusius: #6.047 17-09-09 02:14 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ρε γαμωτο τρελενομαι για αυτα τα εμοτικον... Σε παρακαλω ενα τελευταιο για αποψε.. Βαλε μου αυτο που μου αρεσε τρελα με το μοβ ανθρωπακι που κουνα τα δαχτυλα... Με ειχε αρεσει πολυ πολυ..:xixi::xixi::xixi: ελα να το πιασουμε ρε κονφου.... Click για ανάπτυξη... Τον Πατούσα λες?? Δικό σου: -------------------------------------------- Κλάψε ΜΠΑΜ,κλάψε να πάνε τα φαρμάκια κάτω...ουαααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:28 Ο don_aris91: #6.048 17-09-09 02:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ρε γαμωτο τρελενομαι για αυτα τα εμοτικον... Σε παρακαλω ενα τελευταιο για αποψε.. Βαλε μου αυτο που μου αρεσε τρελα με το μοβ ανθρωπακι που κουνα τα δαχτυλα... Με ειχε αρεσει πολυ πολυ..:xixi::xixi::xixi: ελα να το πιασουμε ρε κονφου.... ----------------------------------------- Σε ευχαριστω Αρη.. Μου αρεσει που τα λεμε πολλες φορες.. Click για ανάπτυξη... Bασικα εδω το εγραψα πρωτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:45 Ο hale έγραψε: #6.049 17-09-09 02:45 Καληνύκτα! (δεν αντέχω άλλο, κλείνουν τα μάτια μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:53 Η Darkness έγραψε: #6.050 17-09-09 02:53 Αρχική Δημοσίευση από hale: Καληνύκτα! (δεν αντέχω άλλο, κλείνουν τα μάτια μου) Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα Δημητρη..... :xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: Τον Πατούσα λες?? Δικό σου: -------------------------------------------- Κλάψε ΜΠΑΜ,κλάψε να πάνε τα φαρμάκια κάτω...ουαααααααααα! Click για ανάπτυξη... Μου αρεσει τρελα...:xixi: Ρε πως τα βαζεις??? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Bασικα εδω το εγραψα πρωτα... Click για ανάπτυξη... thanks μωρε....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:58 Η confusius: #6.051 17-09-09 02:58 Ή τα ανεβάζω σε κανένα imageshack απ τον σκληρό μου, ή τα βρίσκω εκείνη την ώρα στο photobucket, και στις 2 περιπτώσεις τα βάζω κανονικά σαν να βάζω εικόνα χρησιμοποιώντας το λινκ τους! ------------------------------------- Επίσης λέω να πάω σιγά σιγά για νανάκια (της χιονάτης,ναι ) γιατί θέλω να σηκωθώ γύρω στις 9 και δεν με βλέπω πάλι! Καληνύχτες παίδες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:29 Η Darkness έγραψε: #6.052 17-09-09 03:29 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Bασικα εδω το εγραψα πρωτα... Click για ανάπτυξη... Αρη με τρομαζει το avatar σου..!!! Σε ευχαριστω πολυ...:zilia: ..και παλι για τα χρονια πολλα.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: Ή τα ανεβάζω σε κανένα imageshack απ τον σκληρό μου, ή τα βρίσκω εκείνη την ώρα στο photobucket, και στις 2 περιπτώσεις τα βάζω κανονικά σαν να βάζω εικόνα χρησιμοποιώντας το λινκ τους! ------------------------------------- Επίσης λέω να πάω σιγά σιγά για νανάκια (της χιονάτης,ναι ) γιατί θέλω να σηκωθώ γύρω στις 9 και δεν με βλέπω πάλι! Καληνύχτες παίδες!!!!!! Click για ανάπτυξη... Και εγω πρεπει να σηκωθω στις 8.....ποιος κοιμαται ομως ??? Καληνυχτα ..... Τα λεμε αυριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:50 Ο ledzeppelinick: #6.053 18-09-09 01:50 Is there anybody in here????:who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:52 Η Darkness έγραψε: #6.054 18-09-09 01:52 no :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:57 Ο ledzeppelinick: #6.055 18-09-09 01:57 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: no :who: Click για ανάπτυξη... πο=εγω στα μπαμ-μπαμιστικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:00 Η Darkness έγραψε: #6.056 18-09-09 02:00 ναιιιιιι :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:02 Ο ledzeppelinick: #6.057 18-09-09 02:02 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναιιιιιι :xixi: Click για ανάπτυξη... ωραια συνεννοηθηκαμε!! τι κανεις?? βγηκες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:08 Η Darkness έγραψε: #6.058 18-09-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ωραια συνεννοηθηκαμε!! τι κανεις?? βγηκες?? Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαι εσυ ??? Οχι δεν βγηκα... ειχα επισκεψεις στο σπιτι ..:emm: Για αυριο εχω κανονησει...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:10 Ο ledzeppelinick: #6.059 18-09-09 02:10 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Καλα ειμαι εσυ ??? Οχι δεν βγηκα... ειχα επισκεψεις στο σπιτι ..:emm: Για αυριο εχω κανονησει...:xixi: Click για ανάπτυξη... ααα καταλαβααα.... μια χαρα κ εγω.. τι εχεις κανονισει (αν επιτρεπεται)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:10 Ο mi3s έγραψε: #6.060 18-09-09 02:10 hello παιδιά.Σας γράφω από το φοιτητικό μου σπίτι ,και είναι η πρώτη μέρα(χμ μάλλον πάμε για δεύτερη) που μπήκα από εδώ στο ίντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 301 302 303 304 305 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 303 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 303 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μη,φωναξεισ,2,τα,μεσανυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:08 Η Darkness έγραψε: #6.046 17-09-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από confusius: Έλα-έλα,πιάσε εσύ την μία άκρη,να πιάσω εγώ την άλλη. Να κλαίμε τις μοίρες μας! Click για ανάπτυξη... ρε γαμωτο τρελενομαι για αυτα τα εμοτικον... Σε παρακαλω ενα τελευταιο για αποψε.. Βαλε μου αυτο που μου αρεσε τρελα με το μοβ ανθρωπακι που κουνα τα δαχτυλα... Με ειχε αρεσει πολυ πολυ..:xixi::xixi::xixi: ελα να το πιασουμε ρε κονφου.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από arismeister: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω Αρη.. Μου αρεσει που τα λεμε πολλες φορες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:14 Η confusius: #6.047 17-09-09 02:14 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ρε γαμωτο τρελενομαι για αυτα τα εμοτικον... Σε παρακαλω ενα τελευταιο για αποψε.. Βαλε μου αυτο που μου αρεσε τρελα με το μοβ ανθρωπακι που κουνα τα δαχτυλα... Με ειχε αρεσει πολυ πολυ..:xixi::xixi::xixi: ελα να το πιασουμε ρε κονφου.... Click για ανάπτυξη... Τον Πατούσα λες?? Δικό σου: -------------------------------------------- Κλάψε ΜΠΑΜ,κλάψε να πάνε τα φαρμάκια κάτω...ουαααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:28 Ο don_aris91: #6.048 17-09-09 02:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ρε γαμωτο τρελενομαι για αυτα τα εμοτικον... Σε παρακαλω ενα τελευταιο για αποψε.. Βαλε μου αυτο που μου αρεσε τρελα με το μοβ ανθρωπακι που κουνα τα δαχτυλα... Με ειχε αρεσει πολυ πολυ..:xixi::xixi::xixi: ελα να το πιασουμε ρε κονφου.... ----------------------------------------- Σε ευχαριστω Αρη.. Μου αρεσει που τα λεμε πολλες φορες.. Click για ανάπτυξη... Bασικα εδω το εγραψα πρωτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:45 Ο hale έγραψε: #6.049 17-09-09 02:45 Καληνύκτα! (δεν αντέχω άλλο, κλείνουν τα μάτια μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:53 Η Darkness έγραψε: #6.050 17-09-09 02:53 Αρχική Δημοσίευση από hale: Καληνύκτα! (δεν αντέχω άλλο, κλείνουν τα μάτια μου) Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα Δημητρη..... :xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: Τον Πατούσα λες?? Δικό σου: -------------------------------------------- Κλάψε ΜΠΑΜ,κλάψε να πάνε τα φαρμάκια κάτω...ουαααααααααα! Click για ανάπτυξη... Μου αρεσει τρελα...:xixi: Ρε πως τα βαζεις??? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Bασικα εδω το εγραψα πρωτα... Click για ανάπτυξη... thanks μωρε....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:58 Η confusius: #6.051 17-09-09 02:58 Ή τα ανεβάζω σε κανένα imageshack απ τον σκληρό μου, ή τα βρίσκω εκείνη την ώρα στο photobucket, και στις 2 περιπτώσεις τα βάζω κανονικά σαν να βάζω εικόνα χρησιμοποιώντας το λινκ τους! ------------------------------------- Επίσης λέω να πάω σιγά σιγά για νανάκια (της χιονάτης,ναι ) γιατί θέλω να σηκωθώ γύρω στις 9 και δεν με βλέπω πάλι! Καληνύχτες παίδες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:29 Η Darkness έγραψε: #6.052 17-09-09 03:29 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Bασικα εδω το εγραψα πρωτα... Click για ανάπτυξη... Αρη με τρομαζει το avatar σου..!!! Σε ευχαριστω πολυ...:zilia: ..και παλι για τα χρονια πολλα.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: Ή τα ανεβάζω σε κανένα imageshack απ τον σκληρό μου, ή τα βρίσκω εκείνη την ώρα στο photobucket, και στις 2 περιπτώσεις τα βάζω κανονικά σαν να βάζω εικόνα χρησιμοποιώντας το λινκ τους! ------------------------------------- Επίσης λέω να πάω σιγά σιγά για νανάκια (της χιονάτης,ναι ) γιατί θέλω να σηκωθώ γύρω στις 9 και δεν με βλέπω πάλι! Καληνύχτες παίδες!!!!!! Click για ανάπτυξη... Και εγω πρεπει να σηκωθω στις 8.....ποιος κοιμαται ομως ??? Καληνυχτα ..... Τα λεμε αυριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:50 Ο ledzeppelinick: #6.053 18-09-09 01:50 Is there anybody in here????:who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:52 Η Darkness έγραψε: #6.054 18-09-09 01:52 no :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:57 Ο ledzeppelinick: #6.055 18-09-09 01:57 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: no :who: Click για ανάπτυξη... πο=εγω στα μπαμ-μπαμιστικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:00 Η Darkness έγραψε: #6.056 18-09-09 02:00 ναιιιιιι :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:02 Ο ledzeppelinick: #6.057 18-09-09 02:02 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναιιιιιι :xixi: Click για ανάπτυξη... ωραια συνεννοηθηκαμε!! τι κανεις?? βγηκες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:08 Η Darkness έγραψε: #6.058 18-09-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ωραια συνεννοηθηκαμε!! τι κανεις?? βγηκες?? Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαι εσυ ??? Οχι δεν βγηκα... ειχα επισκεψεις στο σπιτι ..:emm: Για αυριο εχω κανονησει...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:10 Ο ledzeppelinick: #6.059 18-09-09 02:10 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Καλα ειμαι εσυ ??? Οχι δεν βγηκα... ειχα επισκεψεις στο σπιτι ..:emm: Για αυριο εχω κανονησει...:xixi: Click για ανάπτυξη... ααα καταλαβααα.... μια χαρα κ εγω.. τι εχεις κανονισει (αν επιτρεπεται)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:10 Ο mi3s έγραψε: #6.060 18-09-09 02:10 hello παιδιά.Σας γράφω από το φοιτητικό μου σπίτι ,και είναι η πρώτη μέρα(χμ μάλλον πάμε για δεύτερη) που μπήκα από εδώ στο ίντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 301 302 303 304 305 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 303 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 303 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από confusius: Έλα-έλα,πιάσε εσύ την μία άκρη,να πιάσω εγώ την άλλη. Να κλαίμε τις μοίρες μας! Click για ανάπτυξη... ρε γαμωτο τρελενομαι για αυτα τα εμοτικον... Σε παρακαλω ενα τελευταιο για αποψε.. Βαλε μου αυτο που μου αρεσε τρελα με το μοβ ανθρωπακι που κουνα τα δαχτυλα... Με ειχε αρεσει πολυ πολυ..:xixi::xixi::xixi: ελα να το πιασουμε ρε κονφου.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από arismeister: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω Αρη.. Μου αρεσει που τα λεμε πολλες φορες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:14 Η confusius: #6.047 17-09-09 02:14 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ρε γαμωτο τρελενομαι για αυτα τα εμοτικον... Σε παρακαλω ενα τελευταιο για αποψε.. Βαλε μου αυτο που μου αρεσε τρελα με το μοβ ανθρωπακι που κουνα τα δαχτυλα... Με ειχε αρεσει πολυ πολυ..:xixi::xixi::xixi: ελα να το πιασουμε ρε κονφου.... Click για ανάπτυξη... Τον Πατούσα λες?? Δικό σου: -------------------------------------------- Κλάψε ΜΠΑΜ,κλάψε να πάνε τα φαρμάκια κάτω...ουαααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:28 Ο don_aris91: #6.048 17-09-09 02:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ρε γαμωτο τρελενομαι για αυτα τα εμοτικον... Σε παρακαλω ενα τελευταιο για αποψε.. Βαλε μου αυτο που μου αρεσε τρελα με το μοβ ανθρωπακι που κουνα τα δαχτυλα... Με ειχε αρεσει πολυ πολυ..:xixi::xixi::xixi: ελα να το πιασουμε ρε κονφου.... ----------------------------------------- Σε ευχαριστω Αρη.. Μου αρεσει που τα λεμε πολλες φορες.. Click για ανάπτυξη... Bασικα εδω το εγραψα πρωτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:45 Ο hale έγραψε: #6.049 17-09-09 02:45 Καληνύκτα! (δεν αντέχω άλλο, κλείνουν τα μάτια μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:53 Η Darkness έγραψε: #6.050 17-09-09 02:53 Αρχική Δημοσίευση από hale: Καληνύκτα! (δεν αντέχω άλλο, κλείνουν τα μάτια μου) Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα Δημητρη..... :xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: Τον Πατούσα λες?? Δικό σου: -------------------------------------------- Κλάψε ΜΠΑΜ,κλάψε να πάνε τα φαρμάκια κάτω...ουαααααααααα! Click για ανάπτυξη... Μου αρεσει τρελα...:xixi: Ρε πως τα βαζεις??? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Bασικα εδω το εγραψα πρωτα... Click για ανάπτυξη... thanks μωρε....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:58 Η confusius: #6.051 17-09-09 02:58 Ή τα ανεβάζω σε κανένα imageshack απ τον σκληρό μου, ή τα βρίσκω εκείνη την ώρα στο photobucket, και στις 2 περιπτώσεις τα βάζω κανονικά σαν να βάζω εικόνα χρησιμοποιώντας το λινκ τους! ------------------------------------- Επίσης λέω να πάω σιγά σιγά για νανάκια (της χιονάτης,ναι ) γιατί θέλω να σηκωθώ γύρω στις 9 και δεν με βλέπω πάλι! Καληνύχτες παίδες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:29 Η Darkness έγραψε: #6.052 17-09-09 03:29 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Bασικα εδω το εγραψα πρωτα... Click για ανάπτυξη... Αρη με τρομαζει το avatar σου..!!! Σε ευχαριστω πολυ...:zilia: ..και παλι για τα χρονια πολλα.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: Ή τα ανεβάζω σε κανένα imageshack απ τον σκληρό μου, ή τα βρίσκω εκείνη την ώρα στο photobucket, και στις 2 περιπτώσεις τα βάζω κανονικά σαν να βάζω εικόνα χρησιμοποιώντας το λινκ τους! ------------------------------------- Επίσης λέω να πάω σιγά σιγά για νανάκια (της χιονάτης,ναι ) γιατί θέλω να σηκωθώ γύρω στις 9 και δεν με βλέπω πάλι! Καληνύχτες παίδες!!!!!! Click για ανάπτυξη... Και εγω πρεπει να σηκωθω στις 8.....ποιος κοιμαται ομως ??? Καληνυχτα ..... Τα λεμε αυριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:50 Ο ledzeppelinick: #6.053 18-09-09 01:50 Is there anybody in here????:who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:52 Η Darkness έγραψε: #6.054 18-09-09 01:52 no :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:57 Ο ledzeppelinick: #6.055 18-09-09 01:57 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: no :who: Click για ανάπτυξη... πο=εγω στα μπαμ-μπαμιστικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:00 Η Darkness έγραψε: #6.056 18-09-09 02:00 ναιιιιιι :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:02 Ο ledzeppelinick: #6.057 18-09-09 02:02 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναιιιιιι :xixi: Click για ανάπτυξη... ωραια συνεννοηθηκαμε!! τι κανεις?? βγηκες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:08 Η Darkness έγραψε: #6.058 18-09-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ωραια συνεννοηθηκαμε!! τι κανεις?? βγηκες?? Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαι εσυ ??? Οχι δεν βγηκα... ειχα επισκεψεις στο σπιτι ..:emm: Για αυριο εχω κανονησει...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:10 Ο ledzeppelinick: #6.059 18-09-09 02:10 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Καλα ειμαι εσυ ??? Οχι δεν βγηκα... ειχα επισκεψεις στο σπιτι ..:emm: Για αυριο εχω κανονησει...:xixi: Click για ανάπτυξη... ααα καταλαβααα.... μια χαρα κ εγω.. τι εχεις κανονισει (αν επιτρεπεται)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:10 Ο mi3s έγραψε: #6.060 18-09-09 02:10 hello παιδιά.Σας γράφω από το φοιτητικό μου σπίτι ,και είναι η πρώτη μέρα(χμ μάλλον πάμε για δεύτερη) που μπήκα από εδώ στο ίντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 301 302 303 304 305 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 303 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 303 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ρε γαμωτο τρελενομαι για αυτα τα εμοτικον... Σε παρακαλω ενα τελευταιο για αποψε.. Βαλε μου αυτο που μου αρεσε τρελα με το μοβ ανθρωπακι που κουνα τα δαχτυλα... Με ειχε αρεσει πολυ πολυ..:xixi::xixi::xixi: ελα να το πιασουμε ρε κονφου.... Click για ανάπτυξη... Τον Πατούσα λες?? Δικό σου: -------------------------------------------- Κλάψε ΜΠΑΜ,κλάψε να πάνε τα φαρμάκια κάτω...ουαααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:28 Ο don_aris91: #6.048 17-09-09 02:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ρε γαμωτο τρελενομαι για αυτα τα εμοτικον... Σε παρακαλω ενα τελευταιο για αποψε.. Βαλε μου αυτο που μου αρεσε τρελα με το μοβ ανθρωπακι που κουνα τα δαχτυλα... Με ειχε αρεσει πολυ πολυ..:xixi::xixi::xixi: ελα να το πιασουμε ρε κονφου.... ----------------------------------------- Σε ευχαριστω Αρη.. Μου αρεσει που τα λεμε πολλες φορες.. Click για ανάπτυξη... Bασικα εδω το εγραψα πρωτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:45 Ο hale έγραψε: #6.049 17-09-09 02:45 Καληνύκτα! (δεν αντέχω άλλο, κλείνουν τα μάτια μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:53 Η Darkness έγραψε: #6.050 17-09-09 02:53 Αρχική Δημοσίευση από hale: Καληνύκτα! (δεν αντέχω άλλο, κλείνουν τα μάτια μου) Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα Δημητρη..... :xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: Τον Πατούσα λες?? Δικό σου: -------------------------------------------- Κλάψε ΜΠΑΜ,κλάψε να πάνε τα φαρμάκια κάτω...ουαααααααααα! Click για ανάπτυξη... Μου αρεσει τρελα...:xixi: Ρε πως τα βαζεις??? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Bασικα εδω το εγραψα πρωτα... Click για ανάπτυξη... thanks μωρε....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:58 Η confusius: #6.051 17-09-09 02:58 Ή τα ανεβάζω σε κανένα imageshack απ τον σκληρό μου, ή τα βρίσκω εκείνη την ώρα στο photobucket, και στις 2 περιπτώσεις τα βάζω κανονικά σαν να βάζω εικόνα χρησιμοποιώντας το λινκ τους! ------------------------------------- Επίσης λέω να πάω σιγά σιγά για νανάκια (της χιονάτης,ναι ) γιατί θέλω να σηκωθώ γύρω στις 9 και δεν με βλέπω πάλι! Καληνύχτες παίδες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:29 Η Darkness έγραψε: #6.052 17-09-09 03:29 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Bασικα εδω το εγραψα πρωτα... Click για ανάπτυξη... Αρη με τρομαζει το avatar σου..!!! Σε ευχαριστω πολυ...:zilia: ..και παλι για τα χρονια πολλα.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: Ή τα ανεβάζω σε κανένα imageshack απ τον σκληρό μου, ή τα βρίσκω εκείνη την ώρα στο photobucket, και στις 2 περιπτώσεις τα βάζω κανονικά σαν να βάζω εικόνα χρησιμοποιώντας το λινκ τους! ------------------------------------- Επίσης λέω να πάω σιγά σιγά για νανάκια (της χιονάτης,ναι ) γιατί θέλω να σηκωθώ γύρω στις 9 και δεν με βλέπω πάλι! Καληνύχτες παίδες!!!!!! Click για ανάπτυξη... Και εγω πρεπει να σηκωθω στις 8.....ποιος κοιμαται ομως ??? Καληνυχτα ..... Τα λεμε αυριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:50 Ο ledzeppelinick: #6.053 18-09-09 01:50 Is there anybody in here????:who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:52 Η Darkness έγραψε: #6.054 18-09-09 01:52 no :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:57 Ο ledzeppelinick: #6.055 18-09-09 01:57 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: no :who: Click για ανάπτυξη... πο=εγω στα μπαμ-μπαμιστικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:00 Η Darkness έγραψε: #6.056 18-09-09 02:00 ναιιιιιι :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:02 Ο ledzeppelinick: #6.057 18-09-09 02:02 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναιιιιιι :xixi: Click για ανάπτυξη... ωραια συνεννοηθηκαμε!! τι κανεις?? βγηκες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:08 Η Darkness έγραψε: #6.058 18-09-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ωραια συνεννοηθηκαμε!! τι κανεις?? βγηκες?? Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαι εσυ ??? Οχι δεν βγηκα... ειχα επισκεψεις στο σπιτι ..:emm: Για αυριο εχω κανονησει...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:10 Ο ledzeppelinick: #6.059 18-09-09 02:10 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Καλα ειμαι εσυ ??? Οχι δεν βγηκα... ειχα επισκεψεις στο σπιτι ..:emm: Για αυριο εχω κανονησει...:xixi: Click για ανάπτυξη... ααα καταλαβααα.... μια χαρα κ εγω.. τι εχεις κανονισει (αν επιτρεπεται)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:10 Ο mi3s έγραψε: #6.060 18-09-09 02:10 hello παιδιά.Σας γράφω από το φοιτητικό μου σπίτι ,και είναι η πρώτη μέρα(χμ μάλλον πάμε για δεύτερη) που μπήκα από εδώ στο ίντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 301 302 303 304 305 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 303 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 303 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ρε γαμωτο τρελενομαι για αυτα τα εμοτικον... Σε παρακαλω ενα τελευταιο για αποψε.. Βαλε μου αυτο που μου αρεσε τρελα με το μοβ ανθρωπακι που κουνα τα δαχτυλα... Με ειχε αρεσει πολυ πολυ..:xixi::xixi::xixi: ελα να το πιασουμε ρε κονφου.... ----------------------------------------- Σε ευχαριστω Αρη.. Μου αρεσει που τα λεμε πολλες φορες.. Click για ανάπτυξη... Bασικα εδω το εγραψα πρωτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:45 Ο hale έγραψε: #6.049 17-09-09 02:45 Καληνύκτα! (δεν αντέχω άλλο, κλείνουν τα μάτια μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:53 Η Darkness έγραψε: #6.050 17-09-09 02:53 Αρχική Δημοσίευση από hale: Καληνύκτα! (δεν αντέχω άλλο, κλείνουν τα μάτια μου) Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα Δημητρη..... :xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: Τον Πατούσα λες?? Δικό σου: -------------------------------------------- Κλάψε ΜΠΑΜ,κλάψε να πάνε τα φαρμάκια κάτω...ουαααααααααα! Click για ανάπτυξη... Μου αρεσει τρελα...:xixi: Ρε πως τα βαζεις??? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Bασικα εδω το εγραψα πρωτα... Click για ανάπτυξη... thanks μωρε....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:58 Η confusius: #6.051 17-09-09 02:58 Ή τα ανεβάζω σε κανένα imageshack απ τον σκληρό μου, ή τα βρίσκω εκείνη την ώρα στο photobucket, και στις 2 περιπτώσεις τα βάζω κανονικά σαν να βάζω εικόνα χρησιμοποιώντας το λινκ τους! ------------------------------------- Επίσης λέω να πάω σιγά σιγά για νανάκια (της χιονάτης,ναι ) γιατί θέλω να σηκωθώ γύρω στις 9 και δεν με βλέπω πάλι! Καληνύχτες παίδες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:29 Η Darkness έγραψε: #6.052 17-09-09 03:29 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Bασικα εδω το εγραψα πρωτα... Click για ανάπτυξη... Αρη με τρομαζει το avatar σου..!!! Σε ευχαριστω πολυ...:zilia: ..και παλι για τα χρονια πολλα.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: Ή τα ανεβάζω σε κανένα imageshack απ τον σκληρό μου, ή τα βρίσκω εκείνη την ώρα στο photobucket, και στις 2 περιπτώσεις τα βάζω κανονικά σαν να βάζω εικόνα χρησιμοποιώντας το λινκ τους! ------------------------------------- Επίσης λέω να πάω σιγά σιγά για νανάκια (της χιονάτης,ναι ) γιατί θέλω να σηκωθώ γύρω στις 9 και δεν με βλέπω πάλι! Καληνύχτες παίδες!!!!!! Click για ανάπτυξη... Και εγω πρεπει να σηκωθω στις 8.....ποιος κοιμαται ομως ??? Καληνυχτα ..... Τα λεμε αυριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:50 Ο ledzeppelinick: #6.053 18-09-09 01:50 Is there anybody in here????:who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:52 Η Darkness έγραψε: #6.054 18-09-09 01:52 no :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:57 Ο ledzeppelinick: #6.055 18-09-09 01:57 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: no :who: Click για ανάπτυξη... πο=εγω στα μπαμ-μπαμιστικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:00 Η Darkness έγραψε: #6.056 18-09-09 02:00 ναιιιιιι :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:02 Ο ledzeppelinick: #6.057 18-09-09 02:02 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναιιιιιι :xixi: Click για ανάπτυξη... ωραια συνεννοηθηκαμε!! τι κανεις?? βγηκες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:08 Η Darkness έγραψε: #6.058 18-09-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ωραια συνεννοηθηκαμε!! τι κανεις?? βγηκες?? Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαι εσυ ??? Οχι δεν βγηκα... ειχα επισκεψεις στο σπιτι ..:emm: Για αυριο εχω κανονησει...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:10 Ο ledzeppelinick: #6.059 18-09-09 02:10 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Καλα ειμαι εσυ ??? Οχι δεν βγηκα... ειχα επισκεψεις στο σπιτι ..:emm: Για αυριο εχω κανονησει...:xixi: Click για ανάπτυξη... ααα καταλαβααα.... μια χαρα κ εγω.. τι εχεις κανονισει (αν επιτρεπεται)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:10 Ο mi3s έγραψε: #6.060 18-09-09 02:10 hello παιδιά.Σας γράφω από το φοιτητικό μου σπίτι ,και είναι η πρώτη μέρα(χμ μάλλον πάμε για δεύτερη) που μπήκα από εδώ στο ίντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 301 302 303 304 305 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 303 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 303 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καληνύκτα! (δεν αντέχω άλλο, κλείνουν τα μάτια μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:53 Η Darkness έγραψε: #6.050 17-09-09 02:53 Αρχική Δημοσίευση από hale: Καληνύκτα! (δεν αντέχω άλλο, κλείνουν τα μάτια μου) Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα Δημητρη..... :xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: Τον Πατούσα λες?? Δικό σου: -------------------------------------------- Κλάψε ΜΠΑΜ,κλάψε να πάνε τα φαρμάκια κάτω...ουαααααααααα! Click για ανάπτυξη... Μου αρεσει τρελα...:xixi: Ρε πως τα βαζεις??? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Bασικα εδω το εγραψα πρωτα... Click για ανάπτυξη... thanks μωρε....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:58 Η confusius: #6.051 17-09-09 02:58 Ή τα ανεβάζω σε κανένα imageshack απ τον σκληρό μου, ή τα βρίσκω εκείνη την ώρα στο photobucket, και στις 2 περιπτώσεις τα βάζω κανονικά σαν να βάζω εικόνα χρησιμοποιώντας το λινκ τους! ------------------------------------- Επίσης λέω να πάω σιγά σιγά για νανάκια (της χιονάτης,ναι ) γιατί θέλω να σηκωθώ γύρω στις 9 και δεν με βλέπω πάλι! Καληνύχτες παίδες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:29 Η Darkness έγραψε: #6.052 17-09-09 03:29 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Bασικα εδω το εγραψα πρωτα... Click για ανάπτυξη... Αρη με τρομαζει το avatar σου..!!! Σε ευχαριστω πολυ...:zilia: ..και παλι για τα χρονια πολλα.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: Ή τα ανεβάζω σε κανένα imageshack απ τον σκληρό μου, ή τα βρίσκω εκείνη την ώρα στο photobucket, και στις 2 περιπτώσεις τα βάζω κανονικά σαν να βάζω εικόνα χρησιμοποιώντας το λινκ τους! ------------------------------------- Επίσης λέω να πάω σιγά σιγά για νανάκια (της χιονάτης,ναι ) γιατί θέλω να σηκωθώ γύρω στις 9 και δεν με βλέπω πάλι! Καληνύχτες παίδες!!!!!! Click για ανάπτυξη... Και εγω πρεπει να σηκωθω στις 8.....ποιος κοιμαται ομως ??? Καληνυχτα ..... Τα λεμε αυριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:50 Ο ledzeppelinick: #6.053 18-09-09 01:50 Is there anybody in here????:who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:52 Η Darkness έγραψε: #6.054 18-09-09 01:52 no :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:57 Ο ledzeppelinick: #6.055 18-09-09 01:57 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: no :who: Click για ανάπτυξη... πο=εγω στα μπαμ-μπαμιστικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:00 Η Darkness έγραψε: #6.056 18-09-09 02:00 ναιιιιιι :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:02 Ο ledzeppelinick: #6.057 18-09-09 02:02 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναιιιιιι :xixi: Click για ανάπτυξη... ωραια συνεννοηθηκαμε!! τι κανεις?? βγηκες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:08 Η Darkness έγραψε: #6.058 18-09-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ωραια συνεννοηθηκαμε!! τι κανεις?? βγηκες?? Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαι εσυ ??? Οχι δεν βγηκα... ειχα επισκεψεις στο σπιτι ..:emm: Για αυριο εχω κανονησει...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:10 Ο ledzeppelinick: #6.059 18-09-09 02:10 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Καλα ειμαι εσυ ??? Οχι δεν βγηκα... ειχα επισκεψεις στο σπιτι ..:emm: Για αυριο εχω κανονησει...:xixi: Click για ανάπτυξη... ααα καταλαβααα.... μια χαρα κ εγω.. τι εχεις κανονισει (αν επιτρεπεται)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:10 Ο mi3s έγραψε: #6.060 18-09-09 02:10 hello παιδιά.Σας γράφω από το φοιτητικό μου σπίτι ,και είναι η πρώτη μέρα(χμ μάλλον πάμε για δεύτερη) που μπήκα από εδώ στο ίντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 301 302 303 304 305 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 303 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 303 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από hale: Καληνύκτα! (δεν αντέχω άλλο, κλείνουν τα μάτια μου) Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα Δημητρη..... :xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: Τον Πατούσα λες?? Δικό σου: -------------------------------------------- Κλάψε ΜΠΑΜ,κλάψε να πάνε τα φαρμάκια κάτω...ουαααααααααα! Click για ανάπτυξη... Μου αρεσει τρελα...:xixi: Ρε πως τα βαζεις??? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Bασικα εδω το εγραψα πρωτα... Click για ανάπτυξη... thanks μωρε....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:58 Η confusius: #6.051 17-09-09 02:58 Ή τα ανεβάζω σε κανένα imageshack απ τον σκληρό μου, ή τα βρίσκω εκείνη την ώρα στο photobucket, και στις 2 περιπτώσεις τα βάζω κανονικά σαν να βάζω εικόνα χρησιμοποιώντας το λινκ τους! ------------------------------------- Επίσης λέω να πάω σιγά σιγά για νανάκια (της χιονάτης,ναι ) γιατί θέλω να σηκωθώ γύρω στις 9 και δεν με βλέπω πάλι! Καληνύχτες παίδες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:29 Η Darkness έγραψε: #6.052 17-09-09 03:29 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Bασικα εδω το εγραψα πρωτα... Click για ανάπτυξη... Αρη με τρομαζει το avatar σου..!!! Σε ευχαριστω πολυ...:zilia: ..και παλι για τα χρονια πολλα.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: Ή τα ανεβάζω σε κανένα imageshack απ τον σκληρό μου, ή τα βρίσκω εκείνη την ώρα στο photobucket, και στις 2 περιπτώσεις τα βάζω κανονικά σαν να βάζω εικόνα χρησιμοποιώντας το λινκ τους! ------------------------------------- Επίσης λέω να πάω σιγά σιγά για νανάκια (της χιονάτης,ναι ) γιατί θέλω να σηκωθώ γύρω στις 9 και δεν με βλέπω πάλι! Καληνύχτες παίδες!!!!!! Click για ανάπτυξη... Και εγω πρεπει να σηκωθω στις 8.....ποιος κοιμαται ομως ??? Καληνυχτα ..... Τα λεμε αυριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:50 Ο ledzeppelinick: #6.053 18-09-09 01:50 Is there anybody in here????:who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:52 Η Darkness έγραψε: #6.054 18-09-09 01:52 no :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:57 Ο ledzeppelinick: #6.055 18-09-09 01:57 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: no :who: Click για ανάπτυξη... πο=εγω στα μπαμ-μπαμιστικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:00 Η Darkness έγραψε: #6.056 18-09-09 02:00 ναιιιιιι :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:02 Ο ledzeppelinick: #6.057 18-09-09 02:02 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναιιιιιι :xixi: Click για ανάπτυξη... ωραια συνεννοηθηκαμε!! τι κανεις?? βγηκες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:08 Η Darkness έγραψε: #6.058 18-09-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ωραια συνεννοηθηκαμε!! τι κανεις?? βγηκες?? Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαι εσυ ??? Οχι δεν βγηκα... ειχα επισκεψεις στο σπιτι ..:emm: Για αυριο εχω κανονησει...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:10 Ο ledzeppelinick: #6.059 18-09-09 02:10 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Καλα ειμαι εσυ ??? Οχι δεν βγηκα... ειχα επισκεψεις στο σπιτι ..:emm: Για αυριο εχω κανονησει...:xixi: Click για ανάπτυξη... ααα καταλαβααα.... μια χαρα κ εγω.. τι εχεις κανονισει (αν επιτρεπεται)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:10 Ο mi3s έγραψε: #6.060 18-09-09 02:10 hello παιδιά.Σας γράφω από το φοιτητικό μου σπίτι ,και είναι η πρώτη μέρα(χμ μάλλον πάμε για δεύτερη) που μπήκα από εδώ στο ίντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 301 302 303 304 305 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 303 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 303 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ή τα ανεβάζω σε κανένα imageshack απ τον σκληρό μου, ή τα βρίσκω εκείνη την ώρα στο photobucket, και στις 2 περιπτώσεις τα βάζω κανονικά σαν να βάζω εικόνα χρησιμοποιώντας το λινκ τους! ------------------------------------- Επίσης λέω να πάω σιγά σιγά για νανάκια (της χιονάτης,ναι ) γιατί θέλω να σηκωθώ γύρω στις 9 και δεν με βλέπω πάλι! Καληνύχτες παίδες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:29 Η Darkness έγραψε: #6.052 17-09-09 03:29 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Bασικα εδω το εγραψα πρωτα... Click για ανάπτυξη... Αρη με τρομαζει το avatar σου..!!! Σε ευχαριστω πολυ...:zilia: ..και παλι για τα χρονια πολλα.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: Ή τα ανεβάζω σε κανένα imageshack απ τον σκληρό μου, ή τα βρίσκω εκείνη την ώρα στο photobucket, και στις 2 περιπτώσεις τα βάζω κανονικά σαν να βάζω εικόνα χρησιμοποιώντας το λινκ τους! ------------------------------------- Επίσης λέω να πάω σιγά σιγά για νανάκια (της χιονάτης,ναι ) γιατί θέλω να σηκωθώ γύρω στις 9 και δεν με βλέπω πάλι! Καληνύχτες παίδες!!!!!! Click για ανάπτυξη... Και εγω πρεπει να σηκωθω στις 8.....ποιος κοιμαται ομως ??? Καληνυχτα ..... Τα λεμε αυριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:50 Ο ledzeppelinick: #6.053 18-09-09 01:50 Is there anybody in here????:who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:52 Η Darkness έγραψε: #6.054 18-09-09 01:52 no :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:57 Ο ledzeppelinick: #6.055 18-09-09 01:57 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: no :who: Click για ανάπτυξη... πο=εγω στα μπαμ-μπαμιστικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:00 Η Darkness έγραψε: #6.056 18-09-09 02:00 ναιιιιιι :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:02 Ο ledzeppelinick: #6.057 18-09-09 02:02 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναιιιιιι :xixi: Click για ανάπτυξη... ωραια συνεννοηθηκαμε!! τι κανεις?? βγηκες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:08 Η Darkness έγραψε: #6.058 18-09-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ωραια συνεννοηθηκαμε!! τι κανεις?? βγηκες?? Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαι εσυ ??? Οχι δεν βγηκα... ειχα επισκεψεις στο σπιτι ..:emm: Για αυριο εχω κανονησει...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:10 Ο ledzeppelinick: #6.059 18-09-09 02:10 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Καλα ειμαι εσυ ??? Οχι δεν βγηκα... ειχα επισκεψεις στο σπιτι ..:emm: Για αυριο εχω κανονησει...:xixi: Click για ανάπτυξη... ααα καταλαβααα.... μια χαρα κ εγω.. τι εχεις κανονισει (αν επιτρεπεται)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:10 Ο mi3s έγραψε: #6.060 18-09-09 02:10 hello παιδιά.Σας γράφω από το φοιτητικό μου σπίτι ,και είναι η πρώτη μέρα(χμ μάλλον πάμε για δεύτερη) που μπήκα από εδώ στο ίντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 301 302 303 304 305 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 303 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 303 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Bασικα εδω το εγραψα πρωτα... Click για ανάπτυξη... Αρη με τρομαζει το avatar σου..!!! Σε ευχαριστω πολυ...:zilia: ..και παλι για τα χρονια πολλα.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: Ή τα ανεβάζω σε κανένα imageshack απ τον σκληρό μου, ή τα βρίσκω εκείνη την ώρα στο photobucket, και στις 2 περιπτώσεις τα βάζω κανονικά σαν να βάζω εικόνα χρησιμοποιώντας το λινκ τους! ------------------------------------- Επίσης λέω να πάω σιγά σιγά για νανάκια (της χιονάτης,ναι ) γιατί θέλω να σηκωθώ γύρω στις 9 και δεν με βλέπω πάλι! Καληνύχτες παίδες!!!!!! Click για ανάπτυξη... Και εγω πρεπει να σηκωθω στις 8.....ποιος κοιμαται ομως ??? Καληνυχτα ..... Τα λεμε αυριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:50 Ο ledzeppelinick: #6.053 18-09-09 01:50 Is there anybody in here????:who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:52 Η Darkness έγραψε: #6.054 18-09-09 01:52 no :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:57 Ο ledzeppelinick: #6.055 18-09-09 01:57 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: no :who: Click για ανάπτυξη... πο=εγω στα μπαμ-μπαμιστικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:00 Η Darkness έγραψε: #6.056 18-09-09 02:00 ναιιιιιι :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:02 Ο ledzeppelinick: #6.057 18-09-09 02:02 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναιιιιιι :xixi: Click για ανάπτυξη... ωραια συνεννοηθηκαμε!! τι κανεις?? βγηκες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:08 Η Darkness έγραψε: #6.058 18-09-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ωραια συνεννοηθηκαμε!! τι κανεις?? βγηκες?? Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαι εσυ ??? Οχι δεν βγηκα... ειχα επισκεψεις στο σπιτι ..:emm: Για αυριο εχω κανονησει...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:10 Ο ledzeppelinick: #6.059 18-09-09 02:10 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Καλα ειμαι εσυ ??? Οχι δεν βγηκα... ειχα επισκεψεις στο σπιτι ..:emm: Για αυριο εχω κανονησει...:xixi: Click για ανάπτυξη... ααα καταλαβααα.... μια χαρα κ εγω.. τι εχεις κανονισει (αν επιτρεπεται)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:10 Ο mi3s έγραψε: #6.060 18-09-09 02:10 hello παιδιά.Σας γράφω από το φοιτητικό μου σπίτι ,και είναι η πρώτη μέρα(χμ μάλλον πάμε για δεύτερη) που μπήκα από εδώ στο ίντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 301 302 303 304 305 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 303 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 303 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Is there anybody in here????:who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:52 Η Darkness έγραψε: #6.054 18-09-09 01:52 no :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:57 Ο ledzeppelinick: #6.055 18-09-09 01:57 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: no :who: Click για ανάπτυξη... πο=εγω στα μπαμ-μπαμιστικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:00 Η Darkness έγραψε: #6.056 18-09-09 02:00 ναιιιιιι :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:02 Ο ledzeppelinick: #6.057 18-09-09 02:02 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναιιιιιι :xixi: Click για ανάπτυξη... ωραια συνεννοηθηκαμε!! τι κανεις?? βγηκες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:08 Η Darkness έγραψε: #6.058 18-09-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ωραια συνεννοηθηκαμε!! τι κανεις?? βγηκες?? Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαι εσυ ??? Οχι δεν βγηκα... ειχα επισκεψεις στο σπιτι ..:emm: Για αυριο εχω κανονησει...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:10 Ο ledzeppelinick: #6.059 18-09-09 02:10 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Καλα ειμαι εσυ ??? Οχι δεν βγηκα... ειχα επισκεψεις στο σπιτι ..:emm: Για αυριο εχω κανονησει...:xixi: Click για ανάπτυξη... ααα καταλαβααα.... μια χαρα κ εγω.. τι εχεις κανονισει (αν επιτρεπεται)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:10 Ο mi3s έγραψε: #6.060 18-09-09 02:10 hello παιδιά.Σας γράφω από το φοιτητικό μου σπίτι ,και είναι η πρώτη μέρα(χμ μάλλον πάμε για δεύτερη) που μπήκα από εδώ στο ίντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 301 302 303 304 305 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 303 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 303 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
no :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:57 Ο ledzeppelinick: #6.055 18-09-09 01:57 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: no :who: Click για ανάπτυξη... πο=εγω στα μπαμ-μπαμιστικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:00 Η Darkness έγραψε: #6.056 18-09-09 02:00 ναιιιιιι :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:02 Ο ledzeppelinick: #6.057 18-09-09 02:02 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναιιιιιι :xixi: Click για ανάπτυξη... ωραια συνεννοηθηκαμε!! τι κανεις?? βγηκες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:08 Η Darkness έγραψε: #6.058 18-09-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ωραια συνεννοηθηκαμε!! τι κανεις?? βγηκες?? Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαι εσυ ??? Οχι δεν βγηκα... ειχα επισκεψεις στο σπιτι ..:emm: Για αυριο εχω κανονησει...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:10 Ο ledzeppelinick: #6.059 18-09-09 02:10 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Καλα ειμαι εσυ ??? Οχι δεν βγηκα... ειχα επισκεψεις στο σπιτι ..:emm: Για αυριο εχω κανονησει...:xixi: Click για ανάπτυξη... ααα καταλαβααα.... μια χαρα κ εγω.. τι εχεις κανονισει (αν επιτρεπεται)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:10 Ο mi3s έγραψε: #6.060 18-09-09 02:10 hello παιδιά.Σας γράφω από το φοιτητικό μου σπίτι ,και είναι η πρώτη μέρα(χμ μάλλον πάμε για δεύτερη) που μπήκα από εδώ στο ίντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 301 302 303 304 305 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 303 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 303 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: no :who: Click για ανάπτυξη... πο=εγω στα μπαμ-μπαμιστικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:00 Η Darkness έγραψε: #6.056 18-09-09 02:00 ναιιιιιι :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:02 Ο ledzeppelinick: #6.057 18-09-09 02:02 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναιιιιιι :xixi: Click για ανάπτυξη... ωραια συνεννοηθηκαμε!! τι κανεις?? βγηκες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:08 Η Darkness έγραψε: #6.058 18-09-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ωραια συνεννοηθηκαμε!! τι κανεις?? βγηκες?? Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαι εσυ ??? Οχι δεν βγηκα... ειχα επισκεψεις στο σπιτι ..:emm: Για αυριο εχω κανονησει...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:10 Ο ledzeppelinick: #6.059 18-09-09 02:10 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Καλα ειμαι εσυ ??? Οχι δεν βγηκα... ειχα επισκεψεις στο σπιτι ..:emm: Για αυριο εχω κανονησει...:xixi: Click για ανάπτυξη... ααα καταλαβααα.... μια χαρα κ εγω.. τι εχεις κανονισει (αν επιτρεπεται)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:10 Ο mi3s έγραψε: #6.060 18-09-09 02:10 hello παιδιά.Σας γράφω από το φοιτητικό μου σπίτι ,και είναι η πρώτη μέρα(χμ μάλλον πάμε για δεύτερη) που μπήκα από εδώ στο ίντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 301 302 303 304 305 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 303 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 303 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ναιιιιιι :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:02 Ο ledzeppelinick: #6.057 18-09-09 02:02 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναιιιιιι :xixi: Click για ανάπτυξη... ωραια συνεννοηθηκαμε!! τι κανεις?? βγηκες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:08 Η Darkness έγραψε: #6.058 18-09-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ωραια συνεννοηθηκαμε!! τι κανεις?? βγηκες?? Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαι εσυ ??? Οχι δεν βγηκα... ειχα επισκεψεις στο σπιτι ..:emm: Για αυριο εχω κανονησει...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:10 Ο ledzeppelinick: #6.059 18-09-09 02:10 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Καλα ειμαι εσυ ??? Οχι δεν βγηκα... ειχα επισκεψεις στο σπιτι ..:emm: Για αυριο εχω κανονησει...:xixi: Click για ανάπτυξη... ααα καταλαβααα.... μια χαρα κ εγω.. τι εχεις κανονισει (αν επιτρεπεται)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:10 Ο mi3s έγραψε: #6.060 18-09-09 02:10 hello παιδιά.Σας γράφω από το φοιτητικό μου σπίτι ,και είναι η πρώτη μέρα(χμ μάλλον πάμε για δεύτερη) που μπήκα από εδώ στο ίντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 301 302 303 304 305 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 303 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 303 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναιιιιιι :xixi: Click για ανάπτυξη... ωραια συνεννοηθηκαμε!! τι κανεις?? βγηκες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:08 Η Darkness έγραψε: #6.058 18-09-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ωραια συνεννοηθηκαμε!! τι κανεις?? βγηκες?? Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαι εσυ ??? Οχι δεν βγηκα... ειχα επισκεψεις στο σπιτι ..:emm: Για αυριο εχω κανονησει...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:10 Ο ledzeppelinick: #6.059 18-09-09 02:10 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Καλα ειμαι εσυ ??? Οχι δεν βγηκα... ειχα επισκεψεις στο σπιτι ..:emm: Για αυριο εχω κανονησει...:xixi: Click για ανάπτυξη... ααα καταλαβααα.... μια χαρα κ εγω.. τι εχεις κανονισει (αν επιτρεπεται)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:10 Ο mi3s έγραψε: #6.060 18-09-09 02:10 hello παιδιά.Σας γράφω από το φοιτητικό μου σπίτι ,και είναι η πρώτη μέρα(χμ μάλλον πάμε για δεύτερη) που μπήκα από εδώ στο ίντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 301 302 303 304 305 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 303 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 303 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ωραια συνεννοηθηκαμε!! τι κανεις?? βγηκες?? Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαι εσυ ??? Οχι δεν βγηκα... ειχα επισκεψεις στο σπιτι ..:emm: Για αυριο εχω κανονησει...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:10 Ο ledzeppelinick: #6.059 18-09-09 02:10 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Καλα ειμαι εσυ ??? Οχι δεν βγηκα... ειχα επισκεψεις στο σπιτι ..:emm: Για αυριο εχω κανονησει...:xixi: Click για ανάπτυξη... ααα καταλαβααα.... μια χαρα κ εγω.. τι εχεις κανονισει (αν επιτρεπεται)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:10 Ο mi3s έγραψε: #6.060 18-09-09 02:10 hello παιδιά.Σας γράφω από το φοιτητικό μου σπίτι ,και είναι η πρώτη μέρα(χμ μάλλον πάμε για δεύτερη) που μπήκα από εδώ στο ίντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 301 302 303 304 305 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 303 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 303 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Καλα ειμαι εσυ ??? Οχι δεν βγηκα... ειχα επισκεψεις στο σπιτι ..:emm: Για αυριο εχω κανονησει...:xixi: Click για ανάπτυξη... ααα καταλαβααα.... μια χαρα κ εγω.. τι εχεις κανονισει (αν επιτρεπεται)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:10 Ο mi3s έγραψε: #6.060 18-09-09 02:10 hello παιδιά.Σας γράφω από το φοιτητικό μου σπίτι ,και είναι η πρώτη μέρα(χμ μάλλον πάμε για δεύτερη) που μπήκα από εδώ στο ίντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hello παιδιά.Σας γράφω από το φοιτητικό μου σπίτι ,και είναι η πρώτη μέρα(χμ μάλλον πάμε για δεύτερη) που μπήκα από εδώ στο ίντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.