10 ΠΑΟΚτσίδικα συνθήματα (όχι προσβλητικά προς άλλοθρησκους), μεταξύ τους και μερικά ειρωνικά προς τον ΠΑΟΚ (κάποια τα έχουν βγάλει παοκτζίδες μάλιστα!!!), γιατί αν και φανατικός ΠΑΟΚτζής πραγματικά λύνομαι στα γέλια με κάποια από αυτά, απίστευτα πετυχημένα:
1. ΜΠΑΟΚ με χόρτο σε βλέπω σαν την πορτο, ΜΠΑΟΚ με κόκα σε βλέπω σαν την Μποκα, ΜΠΑΟΚ με χάπια σε βλέπω σαν την τσέλσι, πάει δεν πάει, Ο ΜΠΑΟΚ ΣΑΣ Γ*ΜΑΕΙ
2. ΠΑΟΚ-ΠΑΟΚ-ΠΑΟΚ-ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ-ΟΛΟΙ ΣΚΥΒΟΥΝ-ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ-ΟΛΟΙ ΕΛΕΟΣ ΖΗΤΑΝΕ!
3. ΜΠΑΟΚ ξέρω γω, ξέρω γω εντάξει με ξύλο και με τσάμπουκα, ξέρω γω εντάξει
4. Το απίστευτο που έχω στην υπογραφή μου: ΟΟΟΟΟΟΟ ΠΑΟΚΑΡΑ, εχω τρέλαααααααα μες το μυαλοοοο, οοοοοο ΠΑΟΚΑΡΑ, έχω δέντρα μες το βουνοοοοοο, μόνος μου τα πίνω μόνος τα καλλιεργώ, όπου και να παίζεις θα σ'ακολουθώ.
5. Όποιος κακή κουβέντα για τον ΠΑΟΚ πει, ποτέ να μην του ξανασηκωθεί.
6. ΠAOK EΔΩ, ΠAOK EKEI ΠAOK ΘA EIMAI MIA ZΩH KAI OΣO ZΩ ΘA Σ' AΓAΠΩ ΓIA TO ΔIKEΦAΛO AETO KAI TON TΡEΛO ΣOΥ TON ΛAO
7. Σεισμος Σεισμος Ο ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ
Και επειδή δεν κρατιέμαι, με όλο το σεβασμό σε οπαδούς άλλων ομάδων:
8. Αγρότη πεινάς; Αγρότη πεινάς; Γ***ΕΤΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ.
9. Γ**ιεται ο καιρος, κι ο Ολυμπιακος-Γ**ιεται ο Αερας, κι ο Ερυθρος Αστερας
10. Και το κορυφαίο: 3 ειναι οι μεγάλες ομάδες στην ευρώπη.. και οι 3 αρχίζουν απο ΜΠ... ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ, ΜΠΑΓΕΡΝ, ΜΠΑΟΚ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.