Δέκα από οτιδήποτε

self-instructive depressing

Περιβόητο μέλος

Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6,397 μηνύματα.
10 πράγματα που δεν έκανα σωστά αυτό το καλοκαίρι
1.Άλλαξα τρεις φορές την περίοδο που θα ταξιδέψω και τρεις φορές τον προορισμό . Το παν στο ταξίδι είναι η σκέψη του , αλλά τι να σκέφτεσαι όταν δεν έχεις αποφασίσει ακόμα ;
2.Έδωσα λεφτά για καλό ξενοδοχείο . Είχε μια πισίνα και 2-3 πίνακες εξαιρετικούς . Αλλά τι με νοιάζει εμένα ; Μια μέρα παραπάνω διαμονή ζητώ και δίνω όλα τα χρυσάφια του κόσμου
3.Αποφάσισα να οδηγήσω , και νιώθω πολύ κουλ που οδήγησα στα κατσάβραχα με στροφές και τουρίστες να νομίζουνε ότι τρέχουνε στο ράλι ακρόπολης . Αλλά για κάτσε , νόμιζα ότι σκοπός ήτανε να χαλαρώσω
4.Ξέχασα την οδοντόβουρτσα μου . Όταν τρως τον χειμώνα μεσημεριανό κάθε μέρα μακρυά από το σπίτι σου , νιώθεις ένα άλλο δέσιμο με την οδοντόβουρτσα σου
5.Δεν ήπια τόσο ώστε να ξεχάσω πόσα χάλασα για ποτό
6.Μόνο στον γυρισμό ήμουνα σε πλοίο με καμπίνες . Μα να αφήνουνε ανοιχτές όλες τις καμπίνες τις τελευταίες ώρες που έχουνε φασίνα και να ξαπλώνει όποιος θέλει ; Σχεδόν το μετάνιωσα
7.Δεν πήρα βιβλία μαζί μου.Δεν είχα με τι να στερεώσω την μπαλκονόπορτα
8.Έκανα μπάνιο στην πισίνα βράδυ ενώ είχανε μόλις ρίξει φάρμακο και έχοντας φάει τα κέρατά μου με απλωτές από αυτές που πίνεις ένα λίτρο νερό . Μετά δεν θυμάμαι τι έγινε . Αλλά γαμώτο δεν πρόλαβε να μου δώσει το φιλί της ζωής
9.Σε ένα σπήλαιο , ο βαρκάρης έβγαζε αναμνηστικές φώτο όσους ήτανε πάνω στην βάρκα και δείχνοντας εμένα και μια ιταλίδα που έσταζε νάζι είπε <<είστε μαζί;>>.Το αρνήθηκα κατηγορηματικά .
10.Πήρα λίγα τοπικά γλυκά . Το μετάνιωσα , έπρεπε να πάρω περισσότερα


και τωρα , πάω να πω στην ανω ντουλάπα να ετοιμάζεται για κάτω

σε όσους αρέσκονται στις ψευδαισθήσεις - καλό καλοκαίρι 8)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Obscura

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,515 μηνύματα.
10 πράγματα του δρόμου

1. Τόση μπάλα από τη χούντα είχαμε να δούμε.
2. Οι διακοπές είναι το άλλοθι ενός 11μηνου βιασμού.
3. lifestyle σε χαπακια εχετε;; Γιατι γεννηθηκα, κακομοιρος και μιζερος..
4. Ο ρατσισμός είναι ο πολιτισμός των ηλιθίων.
5. Τα πρόβατα απήργησαν και ζήτησαν καλύτερες συνθήκες σφαγής.
6. Αν οι εκλογές μπορούσαν να αλλάξουν τον κόσμο θα ήταν παράνομες.
7. Υπάρχει ζωή πριν από το θάνατο;
8. Όταν δεν ξέρεις που πας, δε χάνεις το δρόμο ποτέ.
9. Σούπερ μάρκετ η "Θεία Χάρις" (σε τοίχο εκκλησίας)
10. Ζητείται χοντρός και π@υτανάκι για ραπ συγκρότημα. (άσχετο :p)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

jrot6

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει απο Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,535 μηνύματα.
Αντιγραφη απο Obscura..10 πραγματα του δρομου-part 2..

1.Τα γκαζακια δεν ειναι μονο για καφεδες..
2.Το lifestyle ειναι μαγικο..Απο μηδενικο σε κανει νουμερο..
3.Ειμαστε αυτοι, που οι γονεις μας ελεγαν να μην κανουμε παρεα..
4.Φετος το πασχα αναβαλλεται..Βρεθηκε το πτωμα..
5.Λευτερια στον αυνανιζομενο λαο..
6.Ξυπνηστε..Εχετε να ταιστε τις τραπεζες..
7.Οι ανασφαλειες καιγονται δυσκολοτερα απο τις θερμιδες..
8.Πες μου που μένεις να σου πω ποιο δάσος έκαψες..
9.Συμμετέχω, Συμμετέχεις, Συμμετέχει, Συμμετέχουμε, Συμμετέχετε, Αποφασίζουν..
10.Ειμαστε τα μαυρα προβατα της κοινωνιας..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

love_angel

Επιφανές μέλος

Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11,721 μηνύματα.
10 πραγματα που εκανα σημερα

1)ξυπνησα απο τα χαραμαρα(8 ) στο σπιτι της αγορινας για να τσακιστω να ρθω σπιτι να διαβασω.
2)πηγα σουπερ μαρκετ
3)αγορασα πατατες, μαρουλια, νεσκαφε, και ζαζαρινη και φετα.
4)εδωσα 16 ε:confused:
5)τηγανισα πατατουλες
6)εκαψα πατατουλες(ο θεος με τμωρει για τις αμαρτιες μου και με χτυπαει εκει που ποναω-στη μαγειρικη μου.
6)διαβασα για το ουροποιητικο συστημα-η αληθεια ειναι οτι δε ντρεπομουν να κοιταξω ξανα τη λεκανη στο προσωπο αν δεν γνωριζα ποσα λιτρα χωραει η ουροδοχος κυστη(3-4btw)
7)κοιμηθηκα μια ωρα
8 )διαβασα για το αναπνευστικο συστημα
9)μπηκα στο στεκι
10)εριξα τεζα σολο το σπιτι-ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

rascal_gd

Περιβόητο μέλος

Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 4,194 μηνύματα.
Αντιγραφη απο obscura και jrot.. 10 πραγματα του δρομου part-3. :D


  1. Oταν πεφτει το ρευμα φαινεται ο πολιτισμος τους.
  2. Εγχρωμη tv, ασπρομαυρη ζωη.
  3. Οχι στον πολεμο, ναι στις παρελασεις;
  4. Ειμαστε αυτο που κανουμε για να αλλαξουμε αυτο που ειμαστε.
  5. Κλεφτης, εντος(σε τοιχο τραπεζας).
  6. Σκατα στην κοινωνια του θεαματος.
  7. Αν υπαρχει θεος τη βαψαμε.
  8. Μη φτυνεις κατω. Υπαρχουν κι αλλοι πανω απο εσενα. :worship:
  9. 15χρονος νεκρος. :/:
  10. (Κι αυτο που μ'αρεσει περισσοτερο: ) Εχε τα ματια σου, τα αυτια σου και την καρδια σου ανοιχτα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

self-instructive depressing

Περιβόητο μέλος

Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6,397 μηνύματα.
10 πράγματα που εκνευρίζουνε τον μέσο στεκίτη
(οι καταστάσεις είναι φανταστικές - oι χρήστες σιντ και τζέιροτ είναι φανταστικοί . Ο χρήστης τζέιροτ εκτός από φανταστικός είναι και κούκλος)

1.Είσαι στο λεωφορείο ανάμεσα σε έναν παππού που δεν πλένει τα δόντια του ποτέ και σε μια κυρία που δεν έχει συναντηθεί ποτέ με αποσμητικό . Έχει κίνηση και γι αυτό είστε ακίνητοι (μα τι ειρωνεία) . Όλα είναι χάλια εκτός από τα φρεναρίσματα του οδηγού που είναι πολύ χάλια . Ακούς στα ακουστικά ένα τραγούδι που είχες ξεχάσει και ξαφνικά σου σφηνώνεται η ιδέα να το κάνεις ποστ στο <<track of the day>> . Μόλις φτάνεις σπίτι ανοίγεις με λαχτάρα το πισί , πλένεις τα δόντια σου , βάζεις ένα λίτρο αποσμητικό και το ποστάρεις αναλογιζόμενος τα π.μ. που θα λάβεις με τίτλο <<μάγκα , γιατί το καθυστερείς να γίνεις DJ;>> . Ποστάρεις το τραγούδι και γυρίζεις πάλι πίσω στο θέμα να δεις αν πήρε ήδη θετική στα 0,00001 δευτερόλεπτα της ζωής του . Ανακαλύπτεις ότι ο σιντ θυμήθηκε να ποστάρει αμέσως μετά από σένα ένα ολόκληρο μπεστ οφ του μιχάλη ρακιντζή , που λόγω έκτασης χρειάστηκε καινούργια σελίδα . Το ποστ σου πανέξυπνο , αποκαλυπτικό σχεδόν ιδιοφυές αναπαύεται κάτω κάτω στην προτελευταία σελίδα και κανείς δεν πρόλαβε για λίγα δευτερόλεπτα να το δει . Βάζεις αρνητική στο μήνυμα του σιντ και παίρνεις ένα λεωφορείο να ξεχαστείς .

2.
Την επόμενη μέρα , έχεις ακόμα τσαντίλα με τον σιντ και αγωνιάς να τον πετύχεις στην <<κακή κουβέντα>> . Συμπληρώνεις τρίωρο στο στέκι , ποστάρεις συνεχώς στο θρεντ μέχρι να ξυπνήσουνε όλοι και ξάφνου το ψάρι τσίμπησε : ο σιντ πόσταρε στο θέμα . Δημοσιεύεις την κακία σου και ανάβεις ένα πούρο . Αλλά ο τζέιροτ έχει χωθεί να την πει στον σιντ και τώρα πρέπει να σκεφτείς κακία για τον τζέιροτ που τον λατρεύεις . Από τα νεύρα , σβήνεις το πούρο στο πληκτρολόγιο και ορκίζεσαι εκδίκηση .

3.
Μετά από ώρες , ο σιντ φτιάχνει ένα νέο θέμα λίγο αφελές και καταλαβαίνεις πως καλώς περίμενες ως τώρα , γιατί ναι η εκδίκηση θα είναι ποιοτική . Ετοιμάζεις ένα ανεπανάληπτο ποστ που απαντάει αναλυτικά και ανελέητα σε κάθε μια από τις ανοησίες του και πατάς την καταχώρηση μηνύματος . Το θέμα όμως μόλις κλειδώθηκε και το ποστ σου θα αναπαυτεί για πάντα στο ημερολογιο σου .

4.
Απαρηγόρητος μπαίνεις να δεις τους συνδεδεμένους χρήστες και βλέπεις τον τζέιροτ , το μέλος που πάντα σε καταλάβαινε να κάνει ι-στέκι τσατ και λες <<αν το κρατήσω μέσα μου θα με φάει>> , θα μιλήσω με τον φίλο μου για αυτόν τον υπερφίαλο τον σιντ - μπορεί να μου πει και τα δικά του . Μπαίνεις στο στέκι ισιώνοντας την χωρίστρα σου και βλέπεις με τα μάτια γουρλωμένα ότι μέσα είναι ο σιντ και όχι ο τζέιροτ . Συνειδητοποιείς ότι η καρτέλα των συνδεδεμένων χρηστών δείχνει με κάποια καθυστέρηση και αυθόρμητα σου έρχεται να ουρλιάξεις όπως όταν έβλεπες στο scream την σκηνή που ο κάμεραμαν κοιτάει στην κάμερα τον δολοφόνο ο οποίος πλέον είναι πίσω του λόγω της καθυστέρησης της εικόνας . Ο σιντ σε χαιρετάει και ρωτάει τα νέα σου και εσύ κάνεις φανταστικές κινήσεις εμπνευσμένες από το θρίλερ .

5.
Αναρωτιέσαι αν πρέπει να αλλάξεις φόρουμ ή χώρα και πας να δεις τα παλιά σου ποστ να θυμηθείς ότι για κάποιο λόγο είσαι εδώ - επειδή τα λες τόσο ωραία , στην τελική όλοι κρύβουμε ένα μικρό συγγραφέα , εσύ κρύβεις έναν τεράστιο. Παρατηρείς ότι μερικά αμφιλεγόμενα ποστ σου που κανένας δεν είχε καν σχολιάσει έχουνε θετικές ψήφους και χαίρεσαι που ήδη δειλά δειλά αναγνωρίζεσαι . Μπαίνεις να δεις ποιος σε εκτίμησε να τον εκτιμήσεις και εσύ και βλέπεις το όνομα σιντ . Ε αυτό παραπάει . Ο ηλίθιος , ο αγράμματος , ο στόκος να έχει εκτιμήσει τα ποστ σου - να δεις που θα το έκανε ειρωνικά , σου λέει όχι απλά δεν ασχολούνται μαζί σου αλλά γελάνε κιόλας . Ψάχνεις τα δικά του ποστ και βάζεις και εσύ θετική . Να μάθει ο γελοίος . Στέλνεις π.μ. στον τζέιροτ να κάνει το ίδιο .

6.
Με την ευκαιρία κοιτάς το προφίλ του τζέι - φίλοι 20 , μπράβο εσύ έχεις 17 αλλά είναι πιο σοβαροί . Τι ; έχει φίλο τον σιντ ; Και ήδη του έχεις στείλει το αποκαλυπτικό π.μ. ; Χτυπάς το κεφάλι σου στο πληκτρολόγιο και βάζεις αρνητικές και στα μηνυματα και των δύο : θα σε κάψει που θα σε κάψει , πάντα ήθελες να του βάλεις αρνητικές αλλά θα χαλούσε την φιλία σας .

7.
Αποφασίζεις να μην μπεις για μια μέρα στο φόρουμ γιατί σιχάθηκες και το άβαταρ του να βλέπεις . Την μέρα που λείπεις ο σιντ ήτανε απών , στο φόρουμ σχολιάστηκαν τα πιο απίθανα θρεντ , παίξανε παλέρμο , κρεμάλα και στριπ πόκερ και όλοι γελάσανε με την καρδιά τους .

8.
Την επόμενη μέρα μπαίνεις συνέχεια αλλά όλοι ξεκουράζονται με πονοκέφαλο (εκτός από τον σιντ , μα καλά πομπό σου έχει βάλει; ) .

9.
Αποφασίζεις ότι έδωσες σημασία σε ασήμαντα θέματα . Μπαίνεις να γελάσεις στο <<ταιριαστά ζευγάρια>> και βλέπεις ότι σε έχουνε ταιριάξει με τον σιντ . Τα παίρνεις στην κράνα . Την επόμενη , αρχίζεις να αναρωτιέσαι αν τελικά ταιριάζετε στις ιδέες. Πας στα ταιριαστα ζευγάρια και απαντάς καλή ιδέα παιδιά αλλά ο σιντ έχει ήδη απαντήσει <<δεν σφάξανε>> .

10.
Στέλνεις αίτημα φιλίας στον σιντ . Ο λογαριασμός του έχει διαγραφεί γιατί ήτανε το ίδιο πρόσωπο με τον τζέιροτ .
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

love_angel

Επιφανές μέλος

Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11,721 μηνύματα.
τι παιρνεις παιδακι μου, 5 η ωρα το πρωι και η γλωσσα σου παει ροδανι????:worry::confused:




απιστευτος σιντ.:P

+1!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

love_angel

Επιφανές μέλος

Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11,721 μηνύματα.
1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 22,554 μηνύματα.
Δέκα πράγματα για τα οποία ανυπομονώ:

1. ...να... περάσει η κρίση...
2. Να τροχοδρομήσει το αεροπλάνο μου στο ελληνικό αεροδρόμιο δίπλα στη θάλασσα... διακοπές.
3. Να έρθει ο ήλιος. Να ζεσταθεί το κοκκαλάκι μας. Επιτέλους...
4. Να διαβάσω το κυνήγι του αγριοπρόβατου, του Μουρακάμι.
5. Η υποθετική στιγμή που θα καταφέρω να πάω στο San Fransisco, και ως άλλη Kim Novak θα ατενίσω το μέλλον μου στο βάθος της Golden Gate Bridge. (όχι έτσι)
6. Chocolate fudge από το Νιαγάρα...
7. Η τελευταία του χημειοθεραπεία.
8. Η ημέρα που θα εκδοθεί η άδεια κατασκευής!
9. Να περάσω την κάθαρση μέσω ομοιοπαθητικής...
10. Τα σκυλάκια μου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

kate! =]

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η kate! =] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 367 μηνύματα.
10 ποιο τελειες καφετεριες:
1.essato
2.fame
3.μεντα
4.flokafe
5.alekos
6.oneiro
7.one more
8.1935
9.gloria jeans
10.vertigo
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τάσος97

Τιμώμενο Μέλος

Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Βιολόγος και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,113 μηνύματα.
10 Πράγματα που πρέπει να κάνω μέσα στις επόμενες 10 μέρες

1. Να αράξω με την παρέα
2. Να μην ξεχάσω το Ουζάκι της Παρασκευής
3. Να να δω την ανταπόκριση από Detro- AX
4. Να μάθω επιτέλους να κάνω σωστά το lay-up (χαχαχα:redface::D:D:D)
5. Να πάρω λαμπάδα :P
6. Να δω το Biutiful
7. Να βρω την κάρτα μέλους από τη Multirama
8. Να βγάλω καμμία φωτογραφία για το διαγωνισμό
9. Να ξεκουραστώ υπερ-αρκετά
10. :/::/::/::/::mad::mad::mad::mad::mad::'(:'(:'(:'( Να διαβάσω για τις εξετάσεις:mad::mad::mad::/::/::/::/::(:(:(:(
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

love_angel

Επιφανές μέλος

Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11,721 μηνύματα.

_Silence_

Διάσημο μέλος

Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,382 μηνύματα.
10 Eρωτεύσιμες κιθάρες...

<3
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

maria_lulu

Επιφανές μέλος

Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 8,475 μηνύματα.
10 Αγαπημενα ζωα


  1. Κουνελι:D
  2. Αλογο
  3. Σκυλος
  4. Γατα
  5. Ινδικο χοιριδιο
  6. Χαμστερ
  7. Παπαγαλος
  8. Καναρινι
  9. Λυκος
  10. Λιονταρι
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

MAYROULIS

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μοντέλο και μας γράφει απο Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 1,900 μηνύματα.
10 ζώα που δε μου αρέσουν καθόλου
1. ο αδερφός μου :P
2. ο μεγάλος μου ξάδερφος
3. ο μικρός μου ξάδερφος
4. μαϊμού(δεν ξέρω γιατί)
5. οι μύγες
6. τα κουνούπια (αυτό το βζζζ μες στα αυτιά μου όταν κοιμάμαι)
7. οι σφήκες (σε τσιμπανε στα καλά καθούμενα)
8. το κουνέλι της θείας μου (αντί να με χαϊδεύουν τα ξαδέρφια μου χαϊδεύουν αυτό. αγαπάνε περισσότερο ένα κουνέλι από μια γάτα:cry_x:)
9. Οι γάτες της γειτονιάς(ανεβαίνουν στο μπαλκόνι και μου κλέβουν το φαΐ)
10. Η αδερφή μου (την αγαπάω, την αγαπάω, αλλά με ενοχλεί!)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τάσος97

Τιμώμενο Μέλος

Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Βιολόγος και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,113 μηνύματα.
10 ζώα που δε μου αρέσουν καθόλου
1. ο αδερφός μου :P
2. ο μεγάλος μου ξάδερφος
3. ο μικρός μου ξάδερφος
4. μαϊμού(δεν ξέρω γιατί)
5. οι μύγες
6. τα κουνούπια (αυτό το βζζζ μες στα αυτιά μου όταν κοιμάμαι)
7. οι σφήκες (σε τσιμπανε στα καλά καθούμενα)
8. το κουνέλι της θείας μου (αντί να με χαϊδεύουν τα ξαδέρφια μου χαϊδεύουν αυτό. αγαπάνε περισσότερο ένα κουνέλι από μια γάτα:cry_x:)
9. Οι γάτες της γειτονιάς(ανεβαίνουν στο μπαλκόνι και μου κλέβουν το φαΐ)
10. Η αδερφή μου (την αγαπάω, την αγαπάω, αλλά με ενοχλεί!)

Πέθαινω!:D:D:D:D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

MAYROULIS

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μοντέλο και μας γράφει απο Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 1,900 μηνύματα.
ευσεβείς πόθοι...:redface:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιώργος00753684

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Κούγκαρ της Ενωσης Ζωαδιων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει απο Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 335 μηνύματα.
Αγαπημενα μαθηματα

1)Μαθηματικά
2)Βιολογία
3)Πληροφορική
4)Αρχαια Μετάφραση
5)Τεχνολογια
6)Αρχαία
7)Κείμενα
8)Ιστορια
9)Θρησκευτικα
10)Αγγλικα
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

_Silence_

Διάσημο μέλος

Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,382 μηνύματα.
10 Σχέδια για το Καλοκαίίίριι !!<3

  1. Camping !
  2. Pool Party !
  3. Beach Party !
  4. Κιθάρα , παρέα στο Καστράκι...<3
  5. Μαύρισμα :lol:
  6. Υπνος ΖΖzZzZzZzZZz
  7. Oρειβασία
  8. Εθελοντικός Καθαρισμός Κοντινού Πάρκου <3
  9. Εθελοντική Δενδροφύτευση <3
  10. Αρχαία , Έκθεση :/
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fanouria

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η fanouria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει απο Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 261 μηνύματα.
αγαπημένα γλυκα
1) κρέπες με σοκολάτα
2) πάστα φλωρα
3) ραβανί
4) σουδάκια
5)μηλόπιτα
6)καρυδόπιτα
7) βάφλες
8 )παγωτό
9)ρολό με μαρμελάδα
10) καριόκες
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top