Θα πω το κλασσικό...ότι είναι απλά μια φάση που πάντα μα πάντα περνάει...απλά μέχρι να περάσει έχει #$$^%*^)% όλη η ζωή και ο Δίας

... αλλά μετά από καιρό το σκέφτεσαι και γελάς κλασσικά!
Πάντα περνάει απλά μέχρι να περάσει φαίνεται σαν μια αιωνιότητα και μία μέρα
Μου θυμίζεις μια παλιά γελοιογραφία, που έδειχνε έναν τύπο δεμένο σαν σαλάμι στις γραμμές του τρένου, ενώ το τρένο κατέφθανε ακάθεκτο. Από κάτω έγραφε: "Θα περάσει κι αυτό..."

Μερικές φορές φαίνεται πως είναι νόμος του σύμπαντος, να περάσει από πάνω μας.
Χθες μου συνέβη το ακριβώς αντίθετο, απ' αυτά που λέει ο Φούνες. Διέφυγα απ' τη βροχή, ακριβώς την κατάλληλη στιγμή. Δεν μπορώ να πω ότι όλα μου πάνε καλά, ίσως το αντίθετο μάλιστα. Νιώθω όμως μια παράξενη γαλήνη, μες στο μάτι του κυκλώνα και ο συντονισμός μου με τις καταστάσεις με κάνει να ξέρω πότε είναι η κατάλληλη στιγμή. Η όλη ιστορία είναι να σκεφτείς αυτό που θέλεις μια φορά και μετά να το ξεχάσεις. Μόλις κάτι μέσα σου φωνάξει "Τώρα", πρέπει να κάνεις την κίνησή σου. Το Μέγα Χάος μας οδηγεί με στιβαρό χέρι προς το Θέλημά μας. Μάθετε να το ακούτε.
Δεν οφελεί αδέρφια να περιμένετε, ενώ σκέφτεστε διαρκώς αυτό που θέλετε να συμβεί. Η γκαντεμιά φίλε Φούνες είναι ένδειξη λανθασμένης αλληλεπίδρασης με τις καταστάσεις. Ας πούμε αρνητικού συντονισμού. Πράγματι, έχω πολλά στοιχεία ότι εμείς την προκαλούμε. Η πολλή σκέψη βλάπτει. Δες μόνο τι θέλει να σου πει η ζωή σου με τα χαστούκια που σου δίνει. Μάλλον σε κάτι έχεις προσωπική ευθύνη που αρνείσαι ν΄αποδεχτείς. Άσε το μυαλό σου ελεύθερο να συντονιστεί και θα λάβεις όλες σου τις απαντήσεις...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.