Neraida
Επιφανές μέλος
Εκεινη η στιγμη ειναι σημαντικη, η οποια παντα ερχεται...οταν βεβαια ειναι η ωρα της..
Αρκει μονο να την αναγνωρισεις και να εισαι αισιοδοξος μεχρι τοτε..
Ο τροχος γυριζει παντα..θετικη σκεψη χρειαζεται να εχουμε Kinder!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey
Επιφανές μέλος
Πάντα περνάει απλά μέχρι να περάσει φαίνεται σαν μια αιωνιότητα και μία μέρα
Neraida
Επιφανές μέλος
Από τον καινούργιο χρόνο λογικά όλα θα στρώσουν (αυτό λέω και σε εμένα για να παρηγοριέμαι ).
παρεμπιπτοντως, το 2008 ειναι δισεκτο!
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Neraida
Επιφανές μέλος
Δεν εννοουσα μονο το θεμα γαμου!
(λες να κανω λαθος?!)
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
viki_thess
Διακεκριμένο μέλος
και παντα μετα την καταιγιδα βγαινει ενα πανεμορφο ουρανιο τοξο
οτι κι αν συμβαινει στη ζωη μας... τρικυμιες φουρτουνες...αν κοιταξουμε πιο μακρια θα δουμε τον ηλιο να λαμπει και θα ανατειλει μια μερα διαφορετικη απ τις αλλες.
Hakuna Matata
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι θα φτιάξει δλδ? ξαφνικά θα διορθωθούν όλες οι στραβωμένες σχέσεις μου με τους ανθρώπους? Ξαφνικά το αφεντικό μου θα εκτιμήσει τις προσπάθειες που κάνω και θα μου δώσει τρελό μπόνους και αύξηση? Ετσι απλά ως δια μαγείας ότι μπορεί να στραβώσει, απλά δεν θα στραβώσει και θα πηγαίνουν όλα κατ' ευχήν? Λέτε να με αποζημιώσει η ΔΕΗ για το καμμένο PC??? Μήπως παίζει να κερδίσουμε και κανα Joker ή κανα Lotto? Αρχή διαλόγου θα φτιάξουν...
Great Chaos
Περιβόητο μέλος
Θα πω το κλασσικό...ότι είναι απλά μια φάση που πάντα μα πάντα περνάει...απλά μέχρι να περάσει έχει #$$^%*^)% όλη η ζωή και ο Δίας ... αλλά μετά από καιρό το σκέφτεσαι και γελάς κλασσικά!
Πάντα περνάει απλά μέχρι να περάσει φαίνεται σαν μια αιωνιότητα και μία μέρα
Μου θυμίζεις μια παλιά γελοιογραφία, που έδειχνε έναν τύπο δεμένο σαν σαλάμι στις γραμμές του τρένου, ενώ το τρένο κατέφθανε ακάθεκτο. Από κάτω έγραφε: "Θα περάσει κι αυτό..." Μερικές φορές φαίνεται πως είναι νόμος του σύμπαντος, να περάσει από πάνω μας.
Χθες μου συνέβη το ακριβώς αντίθετο, απ' αυτά που λέει ο Φούνες. Διέφυγα απ' τη βροχή, ακριβώς την κατάλληλη στιγμή. Δεν μπορώ να πω ότι όλα μου πάνε καλά, ίσως το αντίθετο μάλιστα. Νιώθω όμως μια παράξενη γαλήνη, μες στο μάτι του κυκλώνα και ο συντονισμός μου με τις καταστάσεις με κάνει να ξέρω πότε είναι η κατάλληλη στιγμή. Η όλη ιστορία είναι να σκεφτείς αυτό που θέλεις μια φορά και μετά να το ξεχάσεις. Μόλις κάτι μέσα σου φωνάξει "Τώρα", πρέπει να κάνεις την κίνησή σου. Το Μέγα Χάος μας οδηγεί με στιβαρό χέρι προς το Θέλημά μας. Μάθετε να το ακούτε.
Δεν οφελεί αδέρφια να περιμένετε, ενώ σκέφτεστε διαρκώς αυτό που θέλετε να συμβεί. Η γκαντεμιά φίλε Φούνες είναι ένδειξη λανθασμένης αλληλεπίδρασης με τις καταστάσεις. Ας πούμε αρνητικού συντονισμού. Πράγματι, έχω πολλά στοιχεία ότι εμείς την προκαλούμε. Η πολλή σκέψη βλάπτει. Δες μόνο τι θέλει να σου πει η ζωή σου με τα χαστούκια που σου δίνει. Μάλλον σε κάτι έχεις προσωπική ευθύνη που αρνείσαι ν΄αποδεχτείς. Άσε το μυαλό σου ελεύθερο να συντονιστεί και θα λάβεις όλες σου τις απαντήσεις...
Isiliel
Επιφανές μέλος
Μην παίρνεις πολύ στα σοβαρά τον εαυτό σου...
Great Chaos
Περιβόητο μέλος
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
"Όταν νιώθεις το συννεφάκι να βρέχει από πάνω σου..."
με το παρόν θέμα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.