EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 11:39 Η EvanescenceQ: #401 02-01-21 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Δάκρυσα που τότε είδα ότι πήγανε χαμένα, χαμένα, τα δάκρυα που ξόδεψα Αγάπη μου για σένα Click για ανάπτυξη... εκείνα που ονειρεύομαι για σενα για σένα Την πέφτεις στα βαθιά σε χάνω πάλι δε βλέπεις δεν ακούς δε μου μιλάς με δυο φτερά που σου 'δωσε η ζάλη ανοίγεις το παράθυρο και πας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 Ας βάλω και το επόμενο, γιατί παραπονιέστε ότι δε βρίσκετε τραγούδια Χάιδεψέ το μπουζούκι μας τραγούδι για να πούμε οι νύχτες που περάσαμε να μη ξημερωθούνε [/QUOTE] Μην ξημερωνεις ουρανεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.935 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 13:09 Η Aleksa έγραψε: #402 02-01-21 13:09 Ουρανέ, όχι δε θα πω το ναι ουρανέ, φίλε μακρινέ πως να δεχτώ άλλης αγκαλιάς τη στοργή πως να δεχτώ, μάνα μου είναι η γη πως ν’ αρνηθώ της ζωής το φως το ξανθό αχ ουρανέ πόνε μακρινέ Spoiler Παράκληση όπως περιορίζετε τις απαντήσεις σας μόνο στον προηγούμενο χρήστη και όχι σε δυο μαζί ταυτόχρονα, διότι, όσο και να το κάνουμε, γίνεται ένα μπέρδεμα. Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιανουαρίου 2021 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 13:38 Η EvanescenceQ: #403 02-01-21 13:38 Πόνος, σα μια τεράστια μοναξιά Πόνος, σα μόνος πικραμένος αδερφός Τι μάς φταίει ο χρόνος @Aleksa Spoiler απλα δεν προλαβα την επομενη αναρτηση του επομενου παικτη και δεν το εσβησα thats all Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.935 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 16:58 Η Aleksa έγραψε: #404 02-01-21 16:58 Μοναξιά μου όλα, μοναξιά μου τίποτα μη μ' αφήνεις τώρα που είναι όλα πιο δύσκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:55 Ο Monte Cristo: #405 02-01-21 17:55 Όλα μου τα καράβια θα βουλιάξουνε όταν τα δυο σου μάτια δω να κλάψουνε. Όλα μου τα καράβια που αρμενίζουνε τα μάτια σου που λάμπουν και με ζαλίζουνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:59 Η EvanescenceQ: #406 02-01-21 17:59 Είναι τα μάτια σου ένας διάδρομος παλιός δάκρυα πνιγμένα ξεφλουδίζουνε τους τοίχους που ένας ένοικος αθόρυβος κρυφός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 18:33 Ο Monte Cristo: #407 02-01-21 18:33 Το τελευταίο δάκρυ μου για σένα θα το κρύψω αφού δε με κατάλαβες ούτε για μια φορά. Το τελευταίο δάκρυ μου και μια ζωή θα σβήσω, θα σε ξεχάσω σ’ άλλη αγκαλιά. Ο έρωτας με έρωτα περνάει. Για να ξεχάσει μια καρδιά να μην πονάει άλλο πια πρέπει αλλού να πάει. Το τελευταίο δάκρυ μου για σένα θα το κρύψω και όσα σε θυμίζουνε θα ρίξω στη φωτιά. Θα πάψω να σε σκέφτομαι και να σε αναφέρω, θα σε ξεχάσω σ’ άλλη αγκαλιά. Μία εξαίρεση, ολόκληρο το τραγούδι εμπνευσμένο από το hot θέμα των ημερών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιανουαρίου 2021 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 20:14 Η EvanescenceQ: #408 02-01-21 20:14 Να μ’ αγκαλιάζεις για να σ’ αισθάνομαι κι αν δεις να χάνομαι να μ’ ανεβάζεις να με ησυχάζεις και να με νοιάζεσαι να με χρειάζεσαι όπως κι εγώ. @Monte Cristo Spoiler Εξαιρετικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.935 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 23:37 Η Aleksa έγραψε: #409 02-01-21 23:37 Εγώ να ξέρεις θα τραβιέμαι γύρω εδώ εγώ να ξέρεις θα 'μαι πάντα ο άνθρωπος σου όταν θα νιώσεις όπως ένιωσα εγώ το πρόβλημα μου όταν γίνει και δικό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 03:09 Ο Monte Cristo: #410 03-01-21 03:09 Κι όμως να που δεν ξέρω ποιος εγώ, κι υποφέρω νιώσε με, σώσε με κι ό,τι θες στο προσφέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 12:45 Η EvanescenceQ: #411 03-01-21 12:45 Σε θέλω εδώ γιατί η ζωή με ένα σώμα δεν αρκεί ό,τι κι αν γίνει σε θέλω σε θέλω εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 15:43 Ο Monte Cristo: #412 03-01-21 15:43 Σώμα υποταγής φόβος είναι της φυγής φόβος μη μ’ ακολουθείς μια για την καρδιά φόβος δυο για την ψευτιά φόβος τρεις θα μ’ αρνηθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.511 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 21:29 Η Aura έγραψε: #413 03-01-21 21:29 Σε ακολουθώ στην τσέπη σου γλιστράω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 21:54 Η Agaphbou έγραψε: #414 03-01-21 21:54 Ήθελα να' μαι εισιτήριο στην τσέπη σου, όταν σ' εμένα ταξιδεύει η σκέψη σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 22:05 Ο Monte Cristo: #415 03-01-21 22:05 Εγώ μαζί με το εγώ μου, στο φιλί της ζωής φοιτητής μιας στιγμής, στην αλήθεια μου εδώ ταξιδεύω το εγώ μου, πηδώ στο κενό μου μην φεύγεις ζωή μου κρυφή μου πληγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 22:10 Η EvanescenceQ: #416 03-01-21 22:10 μικρή μου, πληγή μου. Κι αφού οι καλοί σου λένε πάντα την αλήθεια και νικούν και σε παίρνουν μακριά γιατί εσύ μου σφυρίζεις κι αφού θες να βγεις στη βροχή και να χορέψεις μ’ ένα άσπρο μαντίλι εγώ σ’ ακολουθώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady M Πολύ δραστήριο μέλος Η Lady M δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.392 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 22:41 Η Lady M έγραψε: #417 03-01-21 22:41 Βγάλε το μαντήλι από τα μαλλιά, από τα μαλλιά κι έλα να χορέψεις μια γυροβολιά, μια γυροβολιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2021 στις 02:12 Ο Monte Cristo: #418 04-01-21 02:12 Τα μαλλιά σου όπως λύνεις μωρό μου μπορεί και το αίνιγμα του κόσμου να λυθεί ένα αόρατο χέρι μας οδηγεί η ευτυχία είναι αυτό που περιμένουμε να 'ρθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.935 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2021 στις 03:30 Η Aleksa έγραψε: #419 04-01-21 03:30 Έχω μια θλίψη που έρχεται απ' την αρχή του κόσμου μαζί με τη βαθιά πνοή, την παγωμένη λάμψη Μπήκε στο πρώτο κύτταρο σαν μια μικρή ακίδα κι ό,τι απ' αυτό γεννήθηκε, θέλησε να υποτάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2021 στις 13:46 Η EvanescenceQ: #420 04-01-21 13:46 Γεννήθηκες για την καταστροφή κι ήρθες να γκρεμίσεις μια ζωή, δε συλλογίστηκες τι πας να κάνεις μαχαίρι μου 'μπηξες, τρελή θα με πεθάνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 charmander Kate1914 GeorgePap2003 Joji SlimShady Aiwnia nikgel Alexandra Chatzin American Economist Nikos 7 sugarr martha03 globglogabgalab Viedo Cookie_Monster Scandal Εχέμυθη Slytherin Cupid iminspain το κοριτσι του μαη LeoDel Αναήλ Libertus Kostas98 CiNeFiL harry akritas uni77 Αγάπη_Πλατωνική ShadowS fretoe Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Δάκρυσα που τότε είδα ότι πήγανε χαμένα, χαμένα, τα δάκρυα που ξόδεψα Αγάπη μου για σένα Click για ανάπτυξη... εκείνα που ονειρεύομαι για σενα για σένα Την πέφτεις στα βαθιά σε χάνω πάλι δε βλέπεις δεν ακούς δε μου μιλάς με δυο φτερά που σου 'δωσε η ζάλη ανοίγεις το παράθυρο και πας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 Ας βάλω και το επόμενο, γιατί παραπονιέστε ότι δε βρίσκετε τραγούδια Χάιδεψέ το μπουζούκι μας τραγούδι για να πούμε οι νύχτες που περάσαμε να μη ξημερωθούνε [/QUOTE] Μην ξημερωνεις ουρανεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.935 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 13:09 Η Aleksa έγραψε: #402 02-01-21 13:09 Ουρανέ, όχι δε θα πω το ναι ουρανέ, φίλε μακρινέ πως να δεχτώ άλλης αγκαλιάς τη στοργή πως να δεχτώ, μάνα μου είναι η γη πως ν’ αρνηθώ της ζωής το φως το ξανθό αχ ουρανέ πόνε μακρινέ Spoiler Παράκληση όπως περιορίζετε τις απαντήσεις σας μόνο στον προηγούμενο χρήστη και όχι σε δυο μαζί ταυτόχρονα, διότι, όσο και να το κάνουμε, γίνεται ένα μπέρδεμα. Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιανουαρίου 2021 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 13:38 Η EvanescenceQ: #403 02-01-21 13:38 Πόνος, σα μια τεράστια μοναξιά Πόνος, σα μόνος πικραμένος αδερφός Τι μάς φταίει ο χρόνος @Aleksa Spoiler απλα δεν προλαβα την επομενη αναρτηση του επομενου παικτη και δεν το εσβησα thats all Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.935 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 16:58 Η Aleksa έγραψε: #404 02-01-21 16:58 Μοναξιά μου όλα, μοναξιά μου τίποτα μη μ' αφήνεις τώρα που είναι όλα πιο δύσκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:55 Ο Monte Cristo: #405 02-01-21 17:55 Όλα μου τα καράβια θα βουλιάξουνε όταν τα δυο σου μάτια δω να κλάψουνε. Όλα μου τα καράβια που αρμενίζουνε τα μάτια σου που λάμπουν και με ζαλίζουνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:59 Η EvanescenceQ: #406 02-01-21 17:59 Είναι τα μάτια σου ένας διάδρομος παλιός δάκρυα πνιγμένα ξεφλουδίζουνε τους τοίχους που ένας ένοικος αθόρυβος κρυφός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 18:33 Ο Monte Cristo: #407 02-01-21 18:33 Το τελευταίο δάκρυ μου για σένα θα το κρύψω αφού δε με κατάλαβες ούτε για μια φορά. Το τελευταίο δάκρυ μου και μια ζωή θα σβήσω, θα σε ξεχάσω σ’ άλλη αγκαλιά. Ο έρωτας με έρωτα περνάει. Για να ξεχάσει μια καρδιά να μην πονάει άλλο πια πρέπει αλλού να πάει. Το τελευταίο δάκρυ μου για σένα θα το κρύψω και όσα σε θυμίζουνε θα ρίξω στη φωτιά. Θα πάψω να σε σκέφτομαι και να σε αναφέρω, θα σε ξεχάσω σ’ άλλη αγκαλιά. Μία εξαίρεση, ολόκληρο το τραγούδι εμπνευσμένο από το hot θέμα των ημερών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιανουαρίου 2021 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 20:14 Η EvanescenceQ: #408 02-01-21 20:14 Να μ’ αγκαλιάζεις για να σ’ αισθάνομαι κι αν δεις να χάνομαι να μ’ ανεβάζεις να με ησυχάζεις και να με νοιάζεσαι να με χρειάζεσαι όπως κι εγώ. @Monte Cristo Spoiler Εξαιρετικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.935 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 23:37 Η Aleksa έγραψε: #409 02-01-21 23:37 Εγώ να ξέρεις θα τραβιέμαι γύρω εδώ εγώ να ξέρεις θα 'μαι πάντα ο άνθρωπος σου όταν θα νιώσεις όπως ένιωσα εγώ το πρόβλημα μου όταν γίνει και δικό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 03:09 Ο Monte Cristo: #410 03-01-21 03:09 Κι όμως να που δεν ξέρω ποιος εγώ, κι υποφέρω νιώσε με, σώσε με κι ό,τι θες στο προσφέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 12:45 Η EvanescenceQ: #411 03-01-21 12:45 Σε θέλω εδώ γιατί η ζωή με ένα σώμα δεν αρκεί ό,τι κι αν γίνει σε θέλω σε θέλω εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 15:43 Ο Monte Cristo: #412 03-01-21 15:43 Σώμα υποταγής φόβος είναι της φυγής φόβος μη μ’ ακολουθείς μια για την καρδιά φόβος δυο για την ψευτιά φόβος τρεις θα μ’ αρνηθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.511 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 21:29 Η Aura έγραψε: #413 03-01-21 21:29 Σε ακολουθώ στην τσέπη σου γλιστράω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 21:54 Η Agaphbou έγραψε: #414 03-01-21 21:54 Ήθελα να' μαι εισιτήριο στην τσέπη σου, όταν σ' εμένα ταξιδεύει η σκέψη σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 22:05 Ο Monte Cristo: #415 03-01-21 22:05 Εγώ μαζί με το εγώ μου, στο φιλί της ζωής φοιτητής μιας στιγμής, στην αλήθεια μου εδώ ταξιδεύω το εγώ μου, πηδώ στο κενό μου μην φεύγεις ζωή μου κρυφή μου πληγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 22:10 Η EvanescenceQ: #416 03-01-21 22:10 μικρή μου, πληγή μου. Κι αφού οι καλοί σου λένε πάντα την αλήθεια και νικούν και σε παίρνουν μακριά γιατί εσύ μου σφυρίζεις κι αφού θες να βγεις στη βροχή και να χορέψεις μ’ ένα άσπρο μαντίλι εγώ σ’ ακολουθώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady M Πολύ δραστήριο μέλος Η Lady M δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.392 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 22:41 Η Lady M έγραψε: #417 03-01-21 22:41 Βγάλε το μαντήλι από τα μαλλιά, από τα μαλλιά κι έλα να χορέψεις μια γυροβολιά, μια γυροβολιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2021 στις 02:12 Ο Monte Cristo: #418 04-01-21 02:12 Τα μαλλιά σου όπως λύνεις μωρό μου μπορεί και το αίνιγμα του κόσμου να λυθεί ένα αόρατο χέρι μας οδηγεί η ευτυχία είναι αυτό που περιμένουμε να 'ρθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.935 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2021 στις 03:30 Η Aleksa έγραψε: #419 04-01-21 03:30 Έχω μια θλίψη που έρχεται απ' την αρχή του κόσμου μαζί με τη βαθιά πνοή, την παγωμένη λάμψη Μπήκε στο πρώτο κύτταρο σαν μια μικρή ακίδα κι ό,τι απ' αυτό γεννήθηκε, θέλησε να υποτάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2021 στις 13:46 Η EvanescenceQ: #420 04-01-21 13:46 Γεννήθηκες για την καταστροφή κι ήρθες να γκρεμίσεις μια ζωή, δε συλλογίστηκες τι πας να κάνεις μαχαίρι μου 'μπηξες, τρελή θα με πεθάνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 charmander Kate1914 GeorgePap2003 Joji SlimShady Aiwnia nikgel Alexandra Chatzin American Economist Nikos 7 sugarr martha03 globglogabgalab Viedo Cookie_Monster Scandal Εχέμυθη Slytherin Cupid iminspain το κοριτσι του μαη LeoDel Αναήλ Libertus Kostas98 CiNeFiL harry akritas uni77 Αγάπη_Πλατωνική ShadowS fretoe Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ουρανέ, όχι δε θα πω το ναι ουρανέ, φίλε μακρινέ πως να δεχτώ άλλης αγκαλιάς τη στοργή πως να δεχτώ, μάνα μου είναι η γη πως ν’ αρνηθώ της ζωής το φως το ξανθό αχ ουρανέ πόνε μακρινέ Spoiler Παράκληση όπως περιορίζετε τις απαντήσεις σας μόνο στον προηγούμενο χρήστη και όχι σε δυο μαζί ταυτόχρονα, διότι, όσο και να το κάνουμε, γίνεται ένα μπέρδεμα. Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 13:38 Η EvanescenceQ: #403 02-01-21 13:38 Πόνος, σα μια τεράστια μοναξιά Πόνος, σα μόνος πικραμένος αδερφός Τι μάς φταίει ο χρόνος @Aleksa Spoiler απλα δεν προλαβα την επομενη αναρτηση του επομενου παικτη και δεν το εσβησα thats all Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.935 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 16:58 Η Aleksa έγραψε: #404 02-01-21 16:58 Μοναξιά μου όλα, μοναξιά μου τίποτα μη μ' αφήνεις τώρα που είναι όλα πιο δύσκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:55 Ο Monte Cristo: #405 02-01-21 17:55 Όλα μου τα καράβια θα βουλιάξουνε όταν τα δυο σου μάτια δω να κλάψουνε. Όλα μου τα καράβια που αρμενίζουνε τα μάτια σου που λάμπουν και με ζαλίζουνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:59 Η EvanescenceQ: #406 02-01-21 17:59 Είναι τα μάτια σου ένας διάδρομος παλιός δάκρυα πνιγμένα ξεφλουδίζουνε τους τοίχους που ένας ένοικος αθόρυβος κρυφός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 18:33 Ο Monte Cristo: #407 02-01-21 18:33 Το τελευταίο δάκρυ μου για σένα θα το κρύψω αφού δε με κατάλαβες ούτε για μια φορά. Το τελευταίο δάκρυ μου και μια ζωή θα σβήσω, θα σε ξεχάσω σ’ άλλη αγκαλιά. Ο έρωτας με έρωτα περνάει. Για να ξεχάσει μια καρδιά να μην πονάει άλλο πια πρέπει αλλού να πάει. Το τελευταίο δάκρυ μου για σένα θα το κρύψω και όσα σε θυμίζουνε θα ρίξω στη φωτιά. Θα πάψω να σε σκέφτομαι και να σε αναφέρω, θα σε ξεχάσω σ’ άλλη αγκαλιά. Μία εξαίρεση, ολόκληρο το τραγούδι εμπνευσμένο από το hot θέμα των ημερών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιανουαρίου 2021 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 20:14 Η EvanescenceQ: #408 02-01-21 20:14 Να μ’ αγκαλιάζεις για να σ’ αισθάνομαι κι αν δεις να χάνομαι να μ’ ανεβάζεις να με ησυχάζεις και να με νοιάζεσαι να με χρειάζεσαι όπως κι εγώ. @Monte Cristo Spoiler Εξαιρετικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.935 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 23:37 Η Aleksa έγραψε: #409 02-01-21 23:37 Εγώ να ξέρεις θα τραβιέμαι γύρω εδώ εγώ να ξέρεις θα 'μαι πάντα ο άνθρωπος σου όταν θα νιώσεις όπως ένιωσα εγώ το πρόβλημα μου όταν γίνει και δικό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 03:09 Ο Monte Cristo: #410 03-01-21 03:09 Κι όμως να που δεν ξέρω ποιος εγώ, κι υποφέρω νιώσε με, σώσε με κι ό,τι θες στο προσφέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 12:45 Η EvanescenceQ: #411 03-01-21 12:45 Σε θέλω εδώ γιατί η ζωή με ένα σώμα δεν αρκεί ό,τι κι αν γίνει σε θέλω σε θέλω εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 15:43 Ο Monte Cristo: #412 03-01-21 15:43 Σώμα υποταγής φόβος είναι της φυγής φόβος μη μ’ ακολουθείς μια για την καρδιά φόβος δυο για την ψευτιά φόβος τρεις θα μ’ αρνηθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.511 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 21:29 Η Aura έγραψε: #413 03-01-21 21:29 Σε ακολουθώ στην τσέπη σου γλιστράω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 21:54 Η Agaphbou έγραψε: #414 03-01-21 21:54 Ήθελα να' μαι εισιτήριο στην τσέπη σου, όταν σ' εμένα ταξιδεύει η σκέψη σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 22:05 Ο Monte Cristo: #415 03-01-21 22:05 Εγώ μαζί με το εγώ μου, στο φιλί της ζωής φοιτητής μιας στιγμής, στην αλήθεια μου εδώ ταξιδεύω το εγώ μου, πηδώ στο κενό μου μην φεύγεις ζωή μου κρυφή μου πληγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 22:10 Η EvanescenceQ: #416 03-01-21 22:10 μικρή μου, πληγή μου. Κι αφού οι καλοί σου λένε πάντα την αλήθεια και νικούν και σε παίρνουν μακριά γιατί εσύ μου σφυρίζεις κι αφού θες να βγεις στη βροχή και να χορέψεις μ’ ένα άσπρο μαντίλι εγώ σ’ ακολουθώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady M Πολύ δραστήριο μέλος Η Lady M δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.392 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 22:41 Η Lady M έγραψε: #417 03-01-21 22:41 Βγάλε το μαντήλι από τα μαλλιά, από τα μαλλιά κι έλα να χορέψεις μια γυροβολιά, μια γυροβολιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2021 στις 02:12 Ο Monte Cristo: #418 04-01-21 02:12 Τα μαλλιά σου όπως λύνεις μωρό μου μπορεί και το αίνιγμα του κόσμου να λυθεί ένα αόρατο χέρι μας οδηγεί η ευτυχία είναι αυτό που περιμένουμε να 'ρθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.935 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2021 στις 03:30 Η Aleksa έγραψε: #419 04-01-21 03:30 Έχω μια θλίψη που έρχεται απ' την αρχή του κόσμου μαζί με τη βαθιά πνοή, την παγωμένη λάμψη Μπήκε στο πρώτο κύτταρο σαν μια μικρή ακίδα κι ό,τι απ' αυτό γεννήθηκε, θέλησε να υποτάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2021 στις 13:46 Η EvanescenceQ: #420 04-01-21 13:46 Γεννήθηκες για την καταστροφή κι ήρθες να γκρεμίσεις μια ζωή, δε συλλογίστηκες τι πας να κάνεις μαχαίρι μου 'μπηξες, τρελή θα με πεθάνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 charmander Kate1914 GeorgePap2003 Joji SlimShady Aiwnia nikgel Alexandra Chatzin American Economist Nikos 7 sugarr martha03 globglogabgalab Viedo Cookie_Monster Scandal Εχέμυθη Slytherin Cupid iminspain το κοριτσι του μαη LeoDel Αναήλ Libertus Kostas98 CiNeFiL harry akritas uni77 Αγάπη_Πλατωνική ShadowS fretoe Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πόνος, σα μια τεράστια μοναξιά Πόνος, σα μόνος πικραμένος αδερφός Τι μάς φταίει ο χρόνος @Aleksa Spoiler απλα δεν προλαβα την επομενη αναρτηση του επομενου παικτη και δεν το εσβησα thats all Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.935 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 16:58 Η Aleksa έγραψε: #404 02-01-21 16:58 Μοναξιά μου όλα, μοναξιά μου τίποτα μη μ' αφήνεις τώρα που είναι όλα πιο δύσκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:55 Ο Monte Cristo: #405 02-01-21 17:55 Όλα μου τα καράβια θα βουλιάξουνε όταν τα δυο σου μάτια δω να κλάψουνε. Όλα μου τα καράβια που αρμενίζουνε τα μάτια σου που λάμπουν και με ζαλίζουνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:59 Η EvanescenceQ: #406 02-01-21 17:59 Είναι τα μάτια σου ένας διάδρομος παλιός δάκρυα πνιγμένα ξεφλουδίζουνε τους τοίχους που ένας ένοικος αθόρυβος κρυφός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 18:33 Ο Monte Cristo: #407 02-01-21 18:33 Το τελευταίο δάκρυ μου για σένα θα το κρύψω αφού δε με κατάλαβες ούτε για μια φορά. Το τελευταίο δάκρυ μου και μια ζωή θα σβήσω, θα σε ξεχάσω σ’ άλλη αγκαλιά. Ο έρωτας με έρωτα περνάει. Για να ξεχάσει μια καρδιά να μην πονάει άλλο πια πρέπει αλλού να πάει. Το τελευταίο δάκρυ μου για σένα θα το κρύψω και όσα σε θυμίζουνε θα ρίξω στη φωτιά. Θα πάψω να σε σκέφτομαι και να σε αναφέρω, θα σε ξεχάσω σ’ άλλη αγκαλιά. Μία εξαίρεση, ολόκληρο το τραγούδι εμπνευσμένο από το hot θέμα των ημερών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιανουαρίου 2021 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 20:14 Η EvanescenceQ: #408 02-01-21 20:14 Να μ’ αγκαλιάζεις για να σ’ αισθάνομαι κι αν δεις να χάνομαι να μ’ ανεβάζεις να με ησυχάζεις και να με νοιάζεσαι να με χρειάζεσαι όπως κι εγώ. @Monte Cristo Spoiler Εξαιρετικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.935 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 23:37 Η Aleksa έγραψε: #409 02-01-21 23:37 Εγώ να ξέρεις θα τραβιέμαι γύρω εδώ εγώ να ξέρεις θα 'μαι πάντα ο άνθρωπος σου όταν θα νιώσεις όπως ένιωσα εγώ το πρόβλημα μου όταν γίνει και δικό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 03:09 Ο Monte Cristo: #410 03-01-21 03:09 Κι όμως να που δεν ξέρω ποιος εγώ, κι υποφέρω νιώσε με, σώσε με κι ό,τι θες στο προσφέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 12:45 Η EvanescenceQ: #411 03-01-21 12:45 Σε θέλω εδώ γιατί η ζωή με ένα σώμα δεν αρκεί ό,τι κι αν γίνει σε θέλω σε θέλω εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 15:43 Ο Monte Cristo: #412 03-01-21 15:43 Σώμα υποταγής φόβος είναι της φυγής φόβος μη μ’ ακολουθείς μια για την καρδιά φόβος δυο για την ψευτιά φόβος τρεις θα μ’ αρνηθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.511 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 21:29 Η Aura έγραψε: #413 03-01-21 21:29 Σε ακολουθώ στην τσέπη σου γλιστράω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 21:54 Η Agaphbou έγραψε: #414 03-01-21 21:54 Ήθελα να' μαι εισιτήριο στην τσέπη σου, όταν σ' εμένα ταξιδεύει η σκέψη σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 22:05 Ο Monte Cristo: #415 03-01-21 22:05 Εγώ μαζί με το εγώ μου, στο φιλί της ζωής φοιτητής μιας στιγμής, στην αλήθεια μου εδώ ταξιδεύω το εγώ μου, πηδώ στο κενό μου μην φεύγεις ζωή μου κρυφή μου πληγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 22:10 Η EvanescenceQ: #416 03-01-21 22:10 μικρή μου, πληγή μου. Κι αφού οι καλοί σου λένε πάντα την αλήθεια και νικούν και σε παίρνουν μακριά γιατί εσύ μου σφυρίζεις κι αφού θες να βγεις στη βροχή και να χορέψεις μ’ ένα άσπρο μαντίλι εγώ σ’ ακολουθώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady M Πολύ δραστήριο μέλος Η Lady M δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.392 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 22:41 Η Lady M έγραψε: #417 03-01-21 22:41 Βγάλε το μαντήλι από τα μαλλιά, από τα μαλλιά κι έλα να χορέψεις μια γυροβολιά, μια γυροβολιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2021 στις 02:12 Ο Monte Cristo: #418 04-01-21 02:12 Τα μαλλιά σου όπως λύνεις μωρό μου μπορεί και το αίνιγμα του κόσμου να λυθεί ένα αόρατο χέρι μας οδηγεί η ευτυχία είναι αυτό που περιμένουμε να 'ρθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.935 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2021 στις 03:30 Η Aleksa έγραψε: #419 04-01-21 03:30 Έχω μια θλίψη που έρχεται απ' την αρχή του κόσμου μαζί με τη βαθιά πνοή, την παγωμένη λάμψη Μπήκε στο πρώτο κύτταρο σαν μια μικρή ακίδα κι ό,τι απ' αυτό γεννήθηκε, θέλησε να υποτάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2021 στις 13:46 Η EvanescenceQ: #420 04-01-21 13:46 Γεννήθηκες για την καταστροφή κι ήρθες να γκρεμίσεις μια ζωή, δε συλλογίστηκες τι πας να κάνεις μαχαίρι μου 'μπηξες, τρελή θα με πεθάνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 charmander Kate1914 GeorgePap2003 Joji SlimShady Aiwnia nikgel Alexandra Chatzin American Economist Nikos 7 sugarr martha03 globglogabgalab Viedo Cookie_Monster Scandal Εχέμυθη Slytherin Cupid iminspain το κοριτσι του μαη LeoDel Αναήλ Libertus Kostas98 CiNeFiL harry akritas uni77 Αγάπη_Πλατωνική ShadowS fretoe Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μοναξιά μου όλα, μοναξιά μου τίποτα μη μ' αφήνεις τώρα που είναι όλα πιο δύσκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:55 Ο Monte Cristo: #405 02-01-21 17:55 Όλα μου τα καράβια θα βουλιάξουνε όταν τα δυο σου μάτια δω να κλάψουνε. Όλα μου τα καράβια που αρμενίζουνε τα μάτια σου που λάμπουν και με ζαλίζουνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:59 Η EvanescenceQ: #406 02-01-21 17:59 Είναι τα μάτια σου ένας διάδρομος παλιός δάκρυα πνιγμένα ξεφλουδίζουνε τους τοίχους που ένας ένοικος αθόρυβος κρυφός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 18:33 Ο Monte Cristo: #407 02-01-21 18:33 Το τελευταίο δάκρυ μου για σένα θα το κρύψω αφού δε με κατάλαβες ούτε για μια φορά. Το τελευταίο δάκρυ μου και μια ζωή θα σβήσω, θα σε ξεχάσω σ’ άλλη αγκαλιά. Ο έρωτας με έρωτα περνάει. Για να ξεχάσει μια καρδιά να μην πονάει άλλο πια πρέπει αλλού να πάει. Το τελευταίο δάκρυ μου για σένα θα το κρύψω και όσα σε θυμίζουνε θα ρίξω στη φωτιά. Θα πάψω να σε σκέφτομαι και να σε αναφέρω, θα σε ξεχάσω σ’ άλλη αγκαλιά. Μία εξαίρεση, ολόκληρο το τραγούδι εμπνευσμένο από το hot θέμα των ημερών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιανουαρίου 2021 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 20:14 Η EvanescenceQ: #408 02-01-21 20:14 Να μ’ αγκαλιάζεις για να σ’ αισθάνομαι κι αν δεις να χάνομαι να μ’ ανεβάζεις να με ησυχάζεις και να με νοιάζεσαι να με χρειάζεσαι όπως κι εγώ. @Monte Cristo Spoiler Εξαιρετικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.935 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 23:37 Η Aleksa έγραψε: #409 02-01-21 23:37 Εγώ να ξέρεις θα τραβιέμαι γύρω εδώ εγώ να ξέρεις θα 'μαι πάντα ο άνθρωπος σου όταν θα νιώσεις όπως ένιωσα εγώ το πρόβλημα μου όταν γίνει και δικό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 03:09 Ο Monte Cristo: #410 03-01-21 03:09 Κι όμως να που δεν ξέρω ποιος εγώ, κι υποφέρω νιώσε με, σώσε με κι ό,τι θες στο προσφέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 12:45 Η EvanescenceQ: #411 03-01-21 12:45 Σε θέλω εδώ γιατί η ζωή με ένα σώμα δεν αρκεί ό,τι κι αν γίνει σε θέλω σε θέλω εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 15:43 Ο Monte Cristo: #412 03-01-21 15:43 Σώμα υποταγής φόβος είναι της φυγής φόβος μη μ’ ακολουθείς μια για την καρδιά φόβος δυο για την ψευτιά φόβος τρεις θα μ’ αρνηθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.511 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 21:29 Η Aura έγραψε: #413 03-01-21 21:29 Σε ακολουθώ στην τσέπη σου γλιστράω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 21:54 Η Agaphbou έγραψε: #414 03-01-21 21:54 Ήθελα να' μαι εισιτήριο στην τσέπη σου, όταν σ' εμένα ταξιδεύει η σκέψη σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 22:05 Ο Monte Cristo: #415 03-01-21 22:05 Εγώ μαζί με το εγώ μου, στο φιλί της ζωής φοιτητής μιας στιγμής, στην αλήθεια μου εδώ ταξιδεύω το εγώ μου, πηδώ στο κενό μου μην φεύγεις ζωή μου κρυφή μου πληγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 22:10 Η EvanescenceQ: #416 03-01-21 22:10 μικρή μου, πληγή μου. Κι αφού οι καλοί σου λένε πάντα την αλήθεια και νικούν και σε παίρνουν μακριά γιατί εσύ μου σφυρίζεις κι αφού θες να βγεις στη βροχή και να χορέψεις μ’ ένα άσπρο μαντίλι εγώ σ’ ακολουθώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady M Πολύ δραστήριο μέλος Η Lady M δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.392 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 22:41 Η Lady M έγραψε: #417 03-01-21 22:41 Βγάλε το μαντήλι από τα μαλλιά, από τα μαλλιά κι έλα να χορέψεις μια γυροβολιά, μια γυροβολιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2021 στις 02:12 Ο Monte Cristo: #418 04-01-21 02:12 Τα μαλλιά σου όπως λύνεις μωρό μου μπορεί και το αίνιγμα του κόσμου να λυθεί ένα αόρατο χέρι μας οδηγεί η ευτυχία είναι αυτό που περιμένουμε να 'ρθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.935 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2021 στις 03:30 Η Aleksa έγραψε: #419 04-01-21 03:30 Έχω μια θλίψη που έρχεται απ' την αρχή του κόσμου μαζί με τη βαθιά πνοή, την παγωμένη λάμψη Μπήκε στο πρώτο κύτταρο σαν μια μικρή ακίδα κι ό,τι απ' αυτό γεννήθηκε, θέλησε να υποτάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2021 στις 13:46 Η EvanescenceQ: #420 04-01-21 13:46 Γεννήθηκες για την καταστροφή κι ήρθες να γκρεμίσεις μια ζωή, δε συλλογίστηκες τι πας να κάνεις μαχαίρι μου 'μπηξες, τρελή θα με πεθάνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 charmander Kate1914 GeorgePap2003 Joji SlimShady Aiwnia nikgel Alexandra Chatzin American Economist Nikos 7 sugarr martha03 globglogabgalab Viedo Cookie_Monster Scandal Εχέμυθη Slytherin Cupid iminspain το κοριτσι του μαη LeoDel Αναήλ Libertus Kostas98 CiNeFiL harry akritas uni77 Αγάπη_Πλατωνική ShadowS fretoe Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όλα μου τα καράβια θα βουλιάξουνε όταν τα δυο σου μάτια δω να κλάψουνε. Όλα μου τα καράβια που αρμενίζουνε τα μάτια σου που λάμπουν και με ζαλίζουνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:59 Η EvanescenceQ: #406 02-01-21 17:59 Είναι τα μάτια σου ένας διάδρομος παλιός δάκρυα πνιγμένα ξεφλουδίζουνε τους τοίχους που ένας ένοικος αθόρυβος κρυφός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 18:33 Ο Monte Cristo: #407 02-01-21 18:33 Το τελευταίο δάκρυ μου για σένα θα το κρύψω αφού δε με κατάλαβες ούτε για μια φορά. Το τελευταίο δάκρυ μου και μια ζωή θα σβήσω, θα σε ξεχάσω σ’ άλλη αγκαλιά. Ο έρωτας με έρωτα περνάει. Για να ξεχάσει μια καρδιά να μην πονάει άλλο πια πρέπει αλλού να πάει. Το τελευταίο δάκρυ μου για σένα θα το κρύψω και όσα σε θυμίζουνε θα ρίξω στη φωτιά. Θα πάψω να σε σκέφτομαι και να σε αναφέρω, θα σε ξεχάσω σ’ άλλη αγκαλιά. Μία εξαίρεση, ολόκληρο το τραγούδι εμπνευσμένο από το hot θέμα των ημερών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιανουαρίου 2021 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 20:14 Η EvanescenceQ: #408 02-01-21 20:14 Να μ’ αγκαλιάζεις για να σ’ αισθάνομαι κι αν δεις να χάνομαι να μ’ ανεβάζεις να με ησυχάζεις και να με νοιάζεσαι να με χρειάζεσαι όπως κι εγώ. @Monte Cristo Spoiler Εξαιρετικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.935 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 23:37 Η Aleksa έγραψε: #409 02-01-21 23:37 Εγώ να ξέρεις θα τραβιέμαι γύρω εδώ εγώ να ξέρεις θα 'μαι πάντα ο άνθρωπος σου όταν θα νιώσεις όπως ένιωσα εγώ το πρόβλημα μου όταν γίνει και δικό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 03:09 Ο Monte Cristo: #410 03-01-21 03:09 Κι όμως να που δεν ξέρω ποιος εγώ, κι υποφέρω νιώσε με, σώσε με κι ό,τι θες στο προσφέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 12:45 Η EvanescenceQ: #411 03-01-21 12:45 Σε θέλω εδώ γιατί η ζωή με ένα σώμα δεν αρκεί ό,τι κι αν γίνει σε θέλω σε θέλω εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 15:43 Ο Monte Cristo: #412 03-01-21 15:43 Σώμα υποταγής φόβος είναι της φυγής φόβος μη μ’ ακολουθείς μια για την καρδιά φόβος δυο για την ψευτιά φόβος τρεις θα μ’ αρνηθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.511 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 21:29 Η Aura έγραψε: #413 03-01-21 21:29 Σε ακολουθώ στην τσέπη σου γλιστράω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 21:54 Η Agaphbou έγραψε: #414 03-01-21 21:54 Ήθελα να' μαι εισιτήριο στην τσέπη σου, όταν σ' εμένα ταξιδεύει η σκέψη σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 22:05 Ο Monte Cristo: #415 03-01-21 22:05 Εγώ μαζί με το εγώ μου, στο φιλί της ζωής φοιτητής μιας στιγμής, στην αλήθεια μου εδώ ταξιδεύω το εγώ μου, πηδώ στο κενό μου μην φεύγεις ζωή μου κρυφή μου πληγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 22:10 Η EvanescenceQ: #416 03-01-21 22:10 μικρή μου, πληγή μου. Κι αφού οι καλοί σου λένε πάντα την αλήθεια και νικούν και σε παίρνουν μακριά γιατί εσύ μου σφυρίζεις κι αφού θες να βγεις στη βροχή και να χορέψεις μ’ ένα άσπρο μαντίλι εγώ σ’ ακολουθώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady M Πολύ δραστήριο μέλος Η Lady M δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.392 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 22:41 Η Lady M έγραψε: #417 03-01-21 22:41 Βγάλε το μαντήλι από τα μαλλιά, από τα μαλλιά κι έλα να χορέψεις μια γυροβολιά, μια γυροβολιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2021 στις 02:12 Ο Monte Cristo: #418 04-01-21 02:12 Τα μαλλιά σου όπως λύνεις μωρό μου μπορεί και το αίνιγμα του κόσμου να λυθεί ένα αόρατο χέρι μας οδηγεί η ευτυχία είναι αυτό που περιμένουμε να 'ρθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.935 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2021 στις 03:30 Η Aleksa έγραψε: #419 04-01-21 03:30 Έχω μια θλίψη που έρχεται απ' την αρχή του κόσμου μαζί με τη βαθιά πνοή, την παγωμένη λάμψη Μπήκε στο πρώτο κύτταρο σαν μια μικρή ακίδα κι ό,τι απ' αυτό γεννήθηκε, θέλησε να υποτάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2021 στις 13:46 Η EvanescenceQ: #420 04-01-21 13:46 Γεννήθηκες για την καταστροφή κι ήρθες να γκρεμίσεις μια ζωή, δε συλλογίστηκες τι πας να κάνεις μαχαίρι μου 'μπηξες, τρελή θα με πεθάνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 charmander Kate1914 GeorgePap2003 Joji SlimShady Aiwnia nikgel Alexandra Chatzin American Economist Nikos 7 sugarr martha03 globglogabgalab Viedo Cookie_Monster Scandal Εχέμυθη Slytherin Cupid iminspain το κοριτσι του μαη LeoDel Αναήλ Libertus Kostas98 CiNeFiL harry akritas uni77 Αγάπη_Πλατωνική ShadowS fretoe Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είναι τα μάτια σου ένας διάδρομος παλιός δάκρυα πνιγμένα ξεφλουδίζουνε τους τοίχους που ένας ένοικος αθόρυβος κρυφός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 18:33 Ο Monte Cristo: #407 02-01-21 18:33 Το τελευταίο δάκρυ μου για σένα θα το κρύψω αφού δε με κατάλαβες ούτε για μια φορά. Το τελευταίο δάκρυ μου και μια ζωή θα σβήσω, θα σε ξεχάσω σ’ άλλη αγκαλιά. Ο έρωτας με έρωτα περνάει. Για να ξεχάσει μια καρδιά να μην πονάει άλλο πια πρέπει αλλού να πάει. Το τελευταίο δάκρυ μου για σένα θα το κρύψω και όσα σε θυμίζουνε θα ρίξω στη φωτιά. Θα πάψω να σε σκέφτομαι και να σε αναφέρω, θα σε ξεχάσω σ’ άλλη αγκαλιά. Μία εξαίρεση, ολόκληρο το τραγούδι εμπνευσμένο από το hot θέμα των ημερών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιανουαρίου 2021 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 20:14 Η EvanescenceQ: #408 02-01-21 20:14 Να μ’ αγκαλιάζεις για να σ’ αισθάνομαι κι αν δεις να χάνομαι να μ’ ανεβάζεις να με ησυχάζεις και να με νοιάζεσαι να με χρειάζεσαι όπως κι εγώ. @Monte Cristo Spoiler Εξαιρετικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.935 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 23:37 Η Aleksa έγραψε: #409 02-01-21 23:37 Εγώ να ξέρεις θα τραβιέμαι γύρω εδώ εγώ να ξέρεις θα 'μαι πάντα ο άνθρωπος σου όταν θα νιώσεις όπως ένιωσα εγώ το πρόβλημα μου όταν γίνει και δικό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 03:09 Ο Monte Cristo: #410 03-01-21 03:09 Κι όμως να που δεν ξέρω ποιος εγώ, κι υποφέρω νιώσε με, σώσε με κι ό,τι θες στο προσφέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 12:45 Η EvanescenceQ: #411 03-01-21 12:45 Σε θέλω εδώ γιατί η ζωή με ένα σώμα δεν αρκεί ό,τι κι αν γίνει σε θέλω σε θέλω εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 15:43 Ο Monte Cristo: #412 03-01-21 15:43 Σώμα υποταγής φόβος είναι της φυγής φόβος μη μ’ ακολουθείς μια για την καρδιά φόβος δυο για την ψευτιά φόβος τρεις θα μ’ αρνηθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.511 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 21:29 Η Aura έγραψε: #413 03-01-21 21:29 Σε ακολουθώ στην τσέπη σου γλιστράω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 21:54 Η Agaphbou έγραψε: #414 03-01-21 21:54 Ήθελα να' μαι εισιτήριο στην τσέπη σου, όταν σ' εμένα ταξιδεύει η σκέψη σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 22:05 Ο Monte Cristo: #415 03-01-21 22:05 Εγώ μαζί με το εγώ μου, στο φιλί της ζωής φοιτητής μιας στιγμής, στην αλήθεια μου εδώ ταξιδεύω το εγώ μου, πηδώ στο κενό μου μην φεύγεις ζωή μου κρυφή μου πληγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 22:10 Η EvanescenceQ: #416 03-01-21 22:10 μικρή μου, πληγή μου. Κι αφού οι καλοί σου λένε πάντα την αλήθεια και νικούν και σε παίρνουν μακριά γιατί εσύ μου σφυρίζεις κι αφού θες να βγεις στη βροχή και να χορέψεις μ’ ένα άσπρο μαντίλι εγώ σ’ ακολουθώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady M Πολύ δραστήριο μέλος Η Lady M δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.392 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 22:41 Η Lady M έγραψε: #417 03-01-21 22:41 Βγάλε το μαντήλι από τα μαλλιά, από τα μαλλιά κι έλα να χορέψεις μια γυροβολιά, μια γυροβολιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2021 στις 02:12 Ο Monte Cristo: #418 04-01-21 02:12 Τα μαλλιά σου όπως λύνεις μωρό μου μπορεί και το αίνιγμα του κόσμου να λυθεί ένα αόρατο χέρι μας οδηγεί η ευτυχία είναι αυτό που περιμένουμε να 'ρθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.935 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2021 στις 03:30 Η Aleksa έγραψε: #419 04-01-21 03:30 Έχω μια θλίψη που έρχεται απ' την αρχή του κόσμου μαζί με τη βαθιά πνοή, την παγωμένη λάμψη Μπήκε στο πρώτο κύτταρο σαν μια μικρή ακίδα κι ό,τι απ' αυτό γεννήθηκε, θέλησε να υποτάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2021 στις 13:46 Η EvanescenceQ: #420 04-01-21 13:46 Γεννήθηκες για την καταστροφή κι ήρθες να γκρεμίσεις μια ζωή, δε συλλογίστηκες τι πας να κάνεις μαχαίρι μου 'μπηξες, τρελή θα με πεθάνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 charmander Kate1914 GeorgePap2003 Joji SlimShady Aiwnia nikgel Alexandra Chatzin American Economist Nikos 7 sugarr martha03 globglogabgalab Viedo Cookie_Monster Scandal Εχέμυθη Slytherin Cupid iminspain το κοριτσι του μαη LeoDel Αναήλ Libertus Kostas98 CiNeFiL harry akritas uni77 Αγάπη_Πλατωνική ShadowS fretoe Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το τελευταίο δάκρυ μου για σένα θα το κρύψω αφού δε με κατάλαβες ούτε για μια φορά. Το τελευταίο δάκρυ μου και μια ζωή θα σβήσω, θα σε ξεχάσω σ’ άλλη αγκαλιά. Ο έρωτας με έρωτα περνάει. Για να ξεχάσει μια καρδιά να μην πονάει άλλο πια πρέπει αλλού να πάει. Το τελευταίο δάκρυ μου για σένα θα το κρύψω και όσα σε θυμίζουνε θα ρίξω στη φωτιά. Θα πάψω να σε σκέφτομαι και να σε αναφέρω, θα σε ξεχάσω σ’ άλλη αγκαλιά. Μία εξαίρεση, ολόκληρο το τραγούδι εμπνευσμένο από το hot θέμα των ημερών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 20:14 Η EvanescenceQ: #408 02-01-21 20:14 Να μ’ αγκαλιάζεις για να σ’ αισθάνομαι κι αν δεις να χάνομαι να μ’ ανεβάζεις να με ησυχάζεις και να με νοιάζεσαι να με χρειάζεσαι όπως κι εγώ. @Monte Cristo Spoiler Εξαιρετικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.935 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 23:37 Η Aleksa έγραψε: #409 02-01-21 23:37 Εγώ να ξέρεις θα τραβιέμαι γύρω εδώ εγώ να ξέρεις θα 'μαι πάντα ο άνθρωπος σου όταν θα νιώσεις όπως ένιωσα εγώ το πρόβλημα μου όταν γίνει και δικό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 03:09 Ο Monte Cristo: #410 03-01-21 03:09 Κι όμως να που δεν ξέρω ποιος εγώ, κι υποφέρω νιώσε με, σώσε με κι ό,τι θες στο προσφέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 12:45 Η EvanescenceQ: #411 03-01-21 12:45 Σε θέλω εδώ γιατί η ζωή με ένα σώμα δεν αρκεί ό,τι κι αν γίνει σε θέλω σε θέλω εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 15:43 Ο Monte Cristo: #412 03-01-21 15:43 Σώμα υποταγής φόβος είναι της φυγής φόβος μη μ’ ακολουθείς μια για την καρδιά φόβος δυο για την ψευτιά φόβος τρεις θα μ’ αρνηθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.511 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 21:29 Η Aura έγραψε: #413 03-01-21 21:29 Σε ακολουθώ στην τσέπη σου γλιστράω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 21:54 Η Agaphbou έγραψε: #414 03-01-21 21:54 Ήθελα να' μαι εισιτήριο στην τσέπη σου, όταν σ' εμένα ταξιδεύει η σκέψη σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 22:05 Ο Monte Cristo: #415 03-01-21 22:05 Εγώ μαζί με το εγώ μου, στο φιλί της ζωής φοιτητής μιας στιγμής, στην αλήθεια μου εδώ ταξιδεύω το εγώ μου, πηδώ στο κενό μου μην φεύγεις ζωή μου κρυφή μου πληγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 22:10 Η EvanescenceQ: #416 03-01-21 22:10 μικρή μου, πληγή μου. Κι αφού οι καλοί σου λένε πάντα την αλήθεια και νικούν και σε παίρνουν μακριά γιατί εσύ μου σφυρίζεις κι αφού θες να βγεις στη βροχή και να χορέψεις μ’ ένα άσπρο μαντίλι εγώ σ’ ακολουθώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady M Πολύ δραστήριο μέλος Η Lady M δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.392 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 22:41 Η Lady M έγραψε: #417 03-01-21 22:41 Βγάλε το μαντήλι από τα μαλλιά, από τα μαλλιά κι έλα να χορέψεις μια γυροβολιά, μια γυροβολιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2021 στις 02:12 Ο Monte Cristo: #418 04-01-21 02:12 Τα μαλλιά σου όπως λύνεις μωρό μου μπορεί και το αίνιγμα του κόσμου να λυθεί ένα αόρατο χέρι μας οδηγεί η ευτυχία είναι αυτό που περιμένουμε να 'ρθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.935 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2021 στις 03:30 Η Aleksa έγραψε: #419 04-01-21 03:30 Έχω μια θλίψη που έρχεται απ' την αρχή του κόσμου μαζί με τη βαθιά πνοή, την παγωμένη λάμψη Μπήκε στο πρώτο κύτταρο σαν μια μικρή ακίδα κι ό,τι απ' αυτό γεννήθηκε, θέλησε να υποτάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2021 στις 13:46 Η EvanescenceQ: #420 04-01-21 13:46 Γεννήθηκες για την καταστροφή κι ήρθες να γκρεμίσεις μια ζωή, δε συλλογίστηκες τι πας να κάνεις μαχαίρι μου 'μπηξες, τρελή θα με πεθάνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 charmander Kate1914 GeorgePap2003 Joji SlimShady Aiwnia nikgel Alexandra Chatzin American Economist Nikos 7 sugarr martha03 globglogabgalab Viedo Cookie_Monster Scandal Εχέμυθη Slytherin Cupid iminspain το κοριτσι του μαη LeoDel Αναήλ Libertus Kostas98 CiNeFiL harry akritas uni77 Αγάπη_Πλατωνική ShadowS fretoe Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να μ’ αγκαλιάζεις για να σ’ αισθάνομαι κι αν δεις να χάνομαι να μ’ ανεβάζεις να με ησυχάζεις και να με νοιάζεσαι να με χρειάζεσαι όπως κι εγώ. @Monte Cristo Spoiler Εξαιρετικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.935 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 23:37 Η Aleksa έγραψε: #409 02-01-21 23:37 Εγώ να ξέρεις θα τραβιέμαι γύρω εδώ εγώ να ξέρεις θα 'μαι πάντα ο άνθρωπος σου όταν θα νιώσεις όπως ένιωσα εγώ το πρόβλημα μου όταν γίνει και δικό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 03:09 Ο Monte Cristo: #410 03-01-21 03:09 Κι όμως να που δεν ξέρω ποιος εγώ, κι υποφέρω νιώσε με, σώσε με κι ό,τι θες στο προσφέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 12:45 Η EvanescenceQ: #411 03-01-21 12:45 Σε θέλω εδώ γιατί η ζωή με ένα σώμα δεν αρκεί ό,τι κι αν γίνει σε θέλω σε θέλω εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 15:43 Ο Monte Cristo: #412 03-01-21 15:43 Σώμα υποταγής φόβος είναι της φυγής φόβος μη μ’ ακολουθείς μια για την καρδιά φόβος δυο για την ψευτιά φόβος τρεις θα μ’ αρνηθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.511 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 21:29 Η Aura έγραψε: #413 03-01-21 21:29 Σε ακολουθώ στην τσέπη σου γλιστράω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 21:54 Η Agaphbou έγραψε: #414 03-01-21 21:54 Ήθελα να' μαι εισιτήριο στην τσέπη σου, όταν σ' εμένα ταξιδεύει η σκέψη σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 22:05 Ο Monte Cristo: #415 03-01-21 22:05 Εγώ μαζί με το εγώ μου, στο φιλί της ζωής φοιτητής μιας στιγμής, στην αλήθεια μου εδώ ταξιδεύω το εγώ μου, πηδώ στο κενό μου μην φεύγεις ζωή μου κρυφή μου πληγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 22:10 Η EvanescenceQ: #416 03-01-21 22:10 μικρή μου, πληγή μου. Κι αφού οι καλοί σου λένε πάντα την αλήθεια και νικούν και σε παίρνουν μακριά γιατί εσύ μου σφυρίζεις κι αφού θες να βγεις στη βροχή και να χορέψεις μ’ ένα άσπρο μαντίλι εγώ σ’ ακολουθώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady M Πολύ δραστήριο μέλος Η Lady M δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.392 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 22:41 Η Lady M έγραψε: #417 03-01-21 22:41 Βγάλε το μαντήλι από τα μαλλιά, από τα μαλλιά κι έλα να χορέψεις μια γυροβολιά, μια γυροβολιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2021 στις 02:12 Ο Monte Cristo: #418 04-01-21 02:12 Τα μαλλιά σου όπως λύνεις μωρό μου μπορεί και το αίνιγμα του κόσμου να λυθεί ένα αόρατο χέρι μας οδηγεί η ευτυχία είναι αυτό που περιμένουμε να 'ρθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.935 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2021 στις 03:30 Η Aleksa έγραψε: #419 04-01-21 03:30 Έχω μια θλίψη που έρχεται απ' την αρχή του κόσμου μαζί με τη βαθιά πνοή, την παγωμένη λάμψη Μπήκε στο πρώτο κύτταρο σαν μια μικρή ακίδα κι ό,τι απ' αυτό γεννήθηκε, θέλησε να υποτάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2021 στις 13:46 Η EvanescenceQ: #420 04-01-21 13:46 Γεννήθηκες για την καταστροφή κι ήρθες να γκρεμίσεις μια ζωή, δε συλλογίστηκες τι πας να κάνεις μαχαίρι μου 'μπηξες, τρελή θα με πεθάνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 charmander Kate1914 GeorgePap2003 Joji SlimShady Aiwnia nikgel Alexandra Chatzin American Economist Nikos 7 sugarr martha03 globglogabgalab Viedo Cookie_Monster Scandal Εχέμυθη Slytherin Cupid iminspain το κοριτσι του μαη LeoDel Αναήλ Libertus Kostas98 CiNeFiL harry akritas uni77 Αγάπη_Πλατωνική ShadowS fretoe Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ να ξέρεις θα τραβιέμαι γύρω εδώ εγώ να ξέρεις θα 'μαι πάντα ο άνθρωπος σου όταν θα νιώσεις όπως ένιωσα εγώ το πρόβλημα μου όταν γίνει και δικό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 03:09 Ο Monte Cristo: #410 03-01-21 03:09 Κι όμως να που δεν ξέρω ποιος εγώ, κι υποφέρω νιώσε με, σώσε με κι ό,τι θες στο προσφέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 12:45 Η EvanescenceQ: #411 03-01-21 12:45 Σε θέλω εδώ γιατί η ζωή με ένα σώμα δεν αρκεί ό,τι κι αν γίνει σε θέλω σε θέλω εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 15:43 Ο Monte Cristo: #412 03-01-21 15:43 Σώμα υποταγής φόβος είναι της φυγής φόβος μη μ’ ακολουθείς μια για την καρδιά φόβος δυο για την ψευτιά φόβος τρεις θα μ’ αρνηθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.511 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 21:29 Η Aura έγραψε: #413 03-01-21 21:29 Σε ακολουθώ στην τσέπη σου γλιστράω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 21:54 Η Agaphbou έγραψε: #414 03-01-21 21:54 Ήθελα να' μαι εισιτήριο στην τσέπη σου, όταν σ' εμένα ταξιδεύει η σκέψη σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 22:05 Ο Monte Cristo: #415 03-01-21 22:05 Εγώ μαζί με το εγώ μου, στο φιλί της ζωής φοιτητής μιας στιγμής, στην αλήθεια μου εδώ ταξιδεύω το εγώ μου, πηδώ στο κενό μου μην φεύγεις ζωή μου κρυφή μου πληγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 22:10 Η EvanescenceQ: #416 03-01-21 22:10 μικρή μου, πληγή μου. Κι αφού οι καλοί σου λένε πάντα την αλήθεια και νικούν και σε παίρνουν μακριά γιατί εσύ μου σφυρίζεις κι αφού θες να βγεις στη βροχή και να χορέψεις μ’ ένα άσπρο μαντίλι εγώ σ’ ακολουθώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady M Πολύ δραστήριο μέλος Η Lady M δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.392 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 22:41 Η Lady M έγραψε: #417 03-01-21 22:41 Βγάλε το μαντήλι από τα μαλλιά, από τα μαλλιά κι έλα να χορέψεις μια γυροβολιά, μια γυροβολιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2021 στις 02:12 Ο Monte Cristo: #418 04-01-21 02:12 Τα μαλλιά σου όπως λύνεις μωρό μου μπορεί και το αίνιγμα του κόσμου να λυθεί ένα αόρατο χέρι μας οδηγεί η ευτυχία είναι αυτό που περιμένουμε να 'ρθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.935 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2021 στις 03:30 Η Aleksa έγραψε: #419 04-01-21 03:30 Έχω μια θλίψη που έρχεται απ' την αρχή του κόσμου μαζί με τη βαθιά πνοή, την παγωμένη λάμψη Μπήκε στο πρώτο κύτταρο σαν μια μικρή ακίδα κι ό,τι απ' αυτό γεννήθηκε, θέλησε να υποτάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2021 στις 13:46 Η EvanescenceQ: #420 04-01-21 13:46 Γεννήθηκες για την καταστροφή κι ήρθες να γκρεμίσεις μια ζωή, δε συλλογίστηκες τι πας να κάνεις μαχαίρι μου 'μπηξες, τρελή θα με πεθάνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 charmander Kate1914 GeorgePap2003 Joji SlimShady Aiwnia nikgel Alexandra Chatzin American Economist Nikos 7 sugarr martha03 globglogabgalab Viedo Cookie_Monster Scandal Εχέμυθη Slytherin Cupid iminspain το κοριτσι του μαη LeoDel Αναήλ Libertus Kostas98 CiNeFiL harry akritas uni77 Αγάπη_Πλατωνική ShadowS fretoe Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι όμως να που δεν ξέρω ποιος εγώ, κι υποφέρω νιώσε με, σώσε με κι ό,τι θες στο προσφέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 12:45 Η EvanescenceQ: #411 03-01-21 12:45 Σε θέλω εδώ γιατί η ζωή με ένα σώμα δεν αρκεί ό,τι κι αν γίνει σε θέλω σε θέλω εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 15:43 Ο Monte Cristo: #412 03-01-21 15:43 Σώμα υποταγής φόβος είναι της φυγής φόβος μη μ’ ακολουθείς μια για την καρδιά φόβος δυο για την ψευτιά φόβος τρεις θα μ’ αρνηθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.511 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 21:29 Η Aura έγραψε: #413 03-01-21 21:29 Σε ακολουθώ στην τσέπη σου γλιστράω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 21:54 Η Agaphbou έγραψε: #414 03-01-21 21:54 Ήθελα να' μαι εισιτήριο στην τσέπη σου, όταν σ' εμένα ταξιδεύει η σκέψη σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 22:05 Ο Monte Cristo: #415 03-01-21 22:05 Εγώ μαζί με το εγώ μου, στο φιλί της ζωής φοιτητής μιας στιγμής, στην αλήθεια μου εδώ ταξιδεύω το εγώ μου, πηδώ στο κενό μου μην φεύγεις ζωή μου κρυφή μου πληγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 22:10 Η EvanescenceQ: #416 03-01-21 22:10 μικρή μου, πληγή μου. Κι αφού οι καλοί σου λένε πάντα την αλήθεια και νικούν και σε παίρνουν μακριά γιατί εσύ μου σφυρίζεις κι αφού θες να βγεις στη βροχή και να χορέψεις μ’ ένα άσπρο μαντίλι εγώ σ’ ακολουθώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady M Πολύ δραστήριο μέλος Η Lady M δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.392 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 22:41 Η Lady M έγραψε: #417 03-01-21 22:41 Βγάλε το μαντήλι από τα μαλλιά, από τα μαλλιά κι έλα να χορέψεις μια γυροβολιά, μια γυροβολιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2021 στις 02:12 Ο Monte Cristo: #418 04-01-21 02:12 Τα μαλλιά σου όπως λύνεις μωρό μου μπορεί και το αίνιγμα του κόσμου να λυθεί ένα αόρατο χέρι μας οδηγεί η ευτυχία είναι αυτό που περιμένουμε να 'ρθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.935 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2021 στις 03:30 Η Aleksa έγραψε: #419 04-01-21 03:30 Έχω μια θλίψη που έρχεται απ' την αρχή του κόσμου μαζί με τη βαθιά πνοή, την παγωμένη λάμψη Μπήκε στο πρώτο κύτταρο σαν μια μικρή ακίδα κι ό,τι απ' αυτό γεννήθηκε, θέλησε να υποτάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2021 στις 13:46 Η EvanescenceQ: #420 04-01-21 13:46 Γεννήθηκες για την καταστροφή κι ήρθες να γκρεμίσεις μια ζωή, δε συλλογίστηκες τι πας να κάνεις μαχαίρι μου 'μπηξες, τρελή θα με πεθάνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 charmander Kate1914 GeorgePap2003 Joji SlimShady Aiwnia nikgel Alexandra Chatzin American Economist Nikos 7 sugarr martha03 globglogabgalab Viedo Cookie_Monster Scandal Εχέμυθη Slytherin Cupid iminspain το κοριτσι του μαη LeoDel Αναήλ Libertus Kostas98 CiNeFiL harry akritas uni77 Αγάπη_Πλατωνική ShadowS fretoe Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σε θέλω εδώ γιατί η ζωή με ένα σώμα δεν αρκεί ό,τι κι αν γίνει σε θέλω σε θέλω εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 15:43 Ο Monte Cristo: #412 03-01-21 15:43 Σώμα υποταγής φόβος είναι της φυγής φόβος μη μ’ ακολουθείς μια για την καρδιά φόβος δυο για την ψευτιά φόβος τρεις θα μ’ αρνηθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.511 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 21:29 Η Aura έγραψε: #413 03-01-21 21:29 Σε ακολουθώ στην τσέπη σου γλιστράω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 21:54 Η Agaphbou έγραψε: #414 03-01-21 21:54 Ήθελα να' μαι εισιτήριο στην τσέπη σου, όταν σ' εμένα ταξιδεύει η σκέψη σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 22:05 Ο Monte Cristo: #415 03-01-21 22:05 Εγώ μαζί με το εγώ μου, στο φιλί της ζωής φοιτητής μιας στιγμής, στην αλήθεια μου εδώ ταξιδεύω το εγώ μου, πηδώ στο κενό μου μην φεύγεις ζωή μου κρυφή μου πληγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 22:10 Η EvanescenceQ: #416 03-01-21 22:10 μικρή μου, πληγή μου. Κι αφού οι καλοί σου λένε πάντα την αλήθεια και νικούν και σε παίρνουν μακριά γιατί εσύ μου σφυρίζεις κι αφού θες να βγεις στη βροχή και να χορέψεις μ’ ένα άσπρο μαντίλι εγώ σ’ ακολουθώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady M Πολύ δραστήριο μέλος Η Lady M δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.392 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 22:41 Η Lady M έγραψε: #417 03-01-21 22:41 Βγάλε το μαντήλι από τα μαλλιά, από τα μαλλιά κι έλα να χορέψεις μια γυροβολιά, μια γυροβολιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2021 στις 02:12 Ο Monte Cristo: #418 04-01-21 02:12 Τα μαλλιά σου όπως λύνεις μωρό μου μπορεί και το αίνιγμα του κόσμου να λυθεί ένα αόρατο χέρι μας οδηγεί η ευτυχία είναι αυτό που περιμένουμε να 'ρθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.935 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2021 στις 03:30 Η Aleksa έγραψε: #419 04-01-21 03:30 Έχω μια θλίψη που έρχεται απ' την αρχή του κόσμου μαζί με τη βαθιά πνοή, την παγωμένη λάμψη Μπήκε στο πρώτο κύτταρο σαν μια μικρή ακίδα κι ό,τι απ' αυτό γεννήθηκε, θέλησε να υποτάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2021 στις 13:46 Η EvanescenceQ: #420 04-01-21 13:46 Γεννήθηκες για την καταστροφή κι ήρθες να γκρεμίσεις μια ζωή, δε συλλογίστηκες τι πας να κάνεις μαχαίρι μου 'μπηξες, τρελή θα με πεθάνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 charmander Kate1914 GeorgePap2003 Joji SlimShady Aiwnia nikgel Alexandra Chatzin American Economist Nikos 7 sugarr martha03 globglogabgalab Viedo Cookie_Monster Scandal Εχέμυθη Slytherin Cupid iminspain το κοριτσι του μαη LeoDel Αναήλ Libertus Kostas98 CiNeFiL harry akritas uni77 Αγάπη_Πλατωνική ShadowS fretoe Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σώμα υποταγής φόβος είναι της φυγής φόβος μη μ’ ακολουθείς μια για την καρδιά φόβος δυο για την ψευτιά φόβος τρεις θα μ’ αρνηθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.511 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 21:29 Η Aura έγραψε: #413 03-01-21 21:29 Σε ακολουθώ στην τσέπη σου γλιστράω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 21:54 Η Agaphbou έγραψε: #414 03-01-21 21:54 Ήθελα να' μαι εισιτήριο στην τσέπη σου, όταν σ' εμένα ταξιδεύει η σκέψη σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 22:05 Ο Monte Cristo: #415 03-01-21 22:05 Εγώ μαζί με το εγώ μου, στο φιλί της ζωής φοιτητής μιας στιγμής, στην αλήθεια μου εδώ ταξιδεύω το εγώ μου, πηδώ στο κενό μου μην φεύγεις ζωή μου κρυφή μου πληγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 22:10 Η EvanescenceQ: #416 03-01-21 22:10 μικρή μου, πληγή μου. Κι αφού οι καλοί σου λένε πάντα την αλήθεια και νικούν και σε παίρνουν μακριά γιατί εσύ μου σφυρίζεις κι αφού θες να βγεις στη βροχή και να χορέψεις μ’ ένα άσπρο μαντίλι εγώ σ’ ακολουθώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady M Πολύ δραστήριο μέλος Η Lady M δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.392 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 22:41 Η Lady M έγραψε: #417 03-01-21 22:41 Βγάλε το μαντήλι από τα μαλλιά, από τα μαλλιά κι έλα να χορέψεις μια γυροβολιά, μια γυροβολιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2021 στις 02:12 Ο Monte Cristo: #418 04-01-21 02:12 Τα μαλλιά σου όπως λύνεις μωρό μου μπορεί και το αίνιγμα του κόσμου να λυθεί ένα αόρατο χέρι μας οδηγεί η ευτυχία είναι αυτό που περιμένουμε να 'ρθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.935 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2021 στις 03:30 Η Aleksa έγραψε: #419 04-01-21 03:30 Έχω μια θλίψη που έρχεται απ' την αρχή του κόσμου μαζί με τη βαθιά πνοή, την παγωμένη λάμψη Μπήκε στο πρώτο κύτταρο σαν μια μικρή ακίδα κι ό,τι απ' αυτό γεννήθηκε, θέλησε να υποτάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2021 στις 13:46 Η EvanescenceQ: #420 04-01-21 13:46 Γεννήθηκες για την καταστροφή κι ήρθες να γκρεμίσεις μια ζωή, δε συλλογίστηκες τι πας να κάνεις μαχαίρι μου 'μπηξες, τρελή θα με πεθάνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 charmander Kate1914 GeorgePap2003 Joji SlimShady Aiwnia nikgel Alexandra Chatzin American Economist Nikos 7 sugarr martha03 globglogabgalab Viedo Cookie_Monster Scandal Εχέμυθη Slytherin Cupid iminspain το κοριτσι του μαη LeoDel Αναήλ Libertus Kostas98 CiNeFiL harry akritas uni77 Αγάπη_Πλατωνική ShadowS fretoe Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σε ακολουθώ στην τσέπη σου γλιστράω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 21:54 Η Agaphbou έγραψε: #414 03-01-21 21:54 Ήθελα να' μαι εισιτήριο στην τσέπη σου, όταν σ' εμένα ταξιδεύει η σκέψη σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 22:05 Ο Monte Cristo: #415 03-01-21 22:05 Εγώ μαζί με το εγώ μου, στο φιλί της ζωής φοιτητής μιας στιγμής, στην αλήθεια μου εδώ ταξιδεύω το εγώ μου, πηδώ στο κενό μου μην φεύγεις ζωή μου κρυφή μου πληγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 22:10 Η EvanescenceQ: #416 03-01-21 22:10 μικρή μου, πληγή μου. Κι αφού οι καλοί σου λένε πάντα την αλήθεια και νικούν και σε παίρνουν μακριά γιατί εσύ μου σφυρίζεις κι αφού θες να βγεις στη βροχή και να χορέψεις μ’ ένα άσπρο μαντίλι εγώ σ’ ακολουθώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady M Πολύ δραστήριο μέλος Η Lady M δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.392 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 22:41 Η Lady M έγραψε: #417 03-01-21 22:41 Βγάλε το μαντήλι από τα μαλλιά, από τα μαλλιά κι έλα να χορέψεις μια γυροβολιά, μια γυροβολιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2021 στις 02:12 Ο Monte Cristo: #418 04-01-21 02:12 Τα μαλλιά σου όπως λύνεις μωρό μου μπορεί και το αίνιγμα του κόσμου να λυθεί ένα αόρατο χέρι μας οδηγεί η ευτυχία είναι αυτό που περιμένουμε να 'ρθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.935 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2021 στις 03:30 Η Aleksa έγραψε: #419 04-01-21 03:30 Έχω μια θλίψη που έρχεται απ' την αρχή του κόσμου μαζί με τη βαθιά πνοή, την παγωμένη λάμψη Μπήκε στο πρώτο κύτταρο σαν μια μικρή ακίδα κι ό,τι απ' αυτό γεννήθηκε, θέλησε να υποτάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2021 στις 13:46 Η EvanescenceQ: #420 04-01-21 13:46 Γεννήθηκες για την καταστροφή κι ήρθες να γκρεμίσεις μια ζωή, δε συλλογίστηκες τι πας να κάνεις μαχαίρι μου 'μπηξες, τρελή θα με πεθάνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 charmander Kate1914 GeorgePap2003 Joji SlimShady Aiwnia nikgel Alexandra Chatzin American Economist Nikos 7 sugarr martha03 globglogabgalab Viedo Cookie_Monster Scandal Εχέμυθη Slytherin Cupid iminspain το κοριτσι του μαη LeoDel Αναήλ Libertus Kostas98 CiNeFiL harry akritas uni77 Αγάπη_Πλατωνική ShadowS fretoe Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ήθελα να' μαι εισιτήριο στην τσέπη σου, όταν σ' εμένα ταξιδεύει η σκέψη σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 22:05 Ο Monte Cristo: #415 03-01-21 22:05 Εγώ μαζί με το εγώ μου, στο φιλί της ζωής φοιτητής μιας στιγμής, στην αλήθεια μου εδώ ταξιδεύω το εγώ μου, πηδώ στο κενό μου μην φεύγεις ζωή μου κρυφή μου πληγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 22:10 Η EvanescenceQ: #416 03-01-21 22:10 μικρή μου, πληγή μου. Κι αφού οι καλοί σου λένε πάντα την αλήθεια και νικούν και σε παίρνουν μακριά γιατί εσύ μου σφυρίζεις κι αφού θες να βγεις στη βροχή και να χορέψεις μ’ ένα άσπρο μαντίλι εγώ σ’ ακολουθώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady M Πολύ δραστήριο μέλος Η Lady M δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.392 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 22:41 Η Lady M έγραψε: #417 03-01-21 22:41 Βγάλε το μαντήλι από τα μαλλιά, από τα μαλλιά κι έλα να χορέψεις μια γυροβολιά, μια γυροβολιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2021 στις 02:12 Ο Monte Cristo: #418 04-01-21 02:12 Τα μαλλιά σου όπως λύνεις μωρό μου μπορεί και το αίνιγμα του κόσμου να λυθεί ένα αόρατο χέρι μας οδηγεί η ευτυχία είναι αυτό που περιμένουμε να 'ρθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.935 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2021 στις 03:30 Η Aleksa έγραψε: #419 04-01-21 03:30 Έχω μια θλίψη που έρχεται απ' την αρχή του κόσμου μαζί με τη βαθιά πνοή, την παγωμένη λάμψη Μπήκε στο πρώτο κύτταρο σαν μια μικρή ακίδα κι ό,τι απ' αυτό γεννήθηκε, θέλησε να υποτάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2021 στις 13:46 Η EvanescenceQ: #420 04-01-21 13:46 Γεννήθηκες για την καταστροφή κι ήρθες να γκρεμίσεις μια ζωή, δε συλλογίστηκες τι πας να κάνεις μαχαίρι μου 'μπηξες, τρελή θα με πεθάνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 charmander Kate1914 GeorgePap2003 Joji SlimShady Aiwnia nikgel Alexandra Chatzin American Economist Nikos 7 sugarr martha03 globglogabgalab Viedo Cookie_Monster Scandal Εχέμυθη Slytherin Cupid iminspain το κοριτσι του μαη LeoDel Αναήλ Libertus Kostas98 CiNeFiL harry akritas uni77 Αγάπη_Πλατωνική ShadowS fretoe Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ μαζί με το εγώ μου, στο φιλί της ζωής φοιτητής μιας στιγμής, στην αλήθεια μου εδώ ταξιδεύω το εγώ μου, πηδώ στο κενό μου μην φεύγεις ζωή μου κρυφή μου πληγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 22:10 Η EvanescenceQ: #416 03-01-21 22:10 μικρή μου, πληγή μου. Κι αφού οι καλοί σου λένε πάντα την αλήθεια και νικούν και σε παίρνουν μακριά γιατί εσύ μου σφυρίζεις κι αφού θες να βγεις στη βροχή και να χορέψεις μ’ ένα άσπρο μαντίλι εγώ σ’ ακολουθώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady M Πολύ δραστήριο μέλος Η Lady M δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.392 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 22:41 Η Lady M έγραψε: #417 03-01-21 22:41 Βγάλε το μαντήλι από τα μαλλιά, από τα μαλλιά κι έλα να χορέψεις μια γυροβολιά, μια γυροβολιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2021 στις 02:12 Ο Monte Cristo: #418 04-01-21 02:12 Τα μαλλιά σου όπως λύνεις μωρό μου μπορεί και το αίνιγμα του κόσμου να λυθεί ένα αόρατο χέρι μας οδηγεί η ευτυχία είναι αυτό που περιμένουμε να 'ρθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.935 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2021 στις 03:30 Η Aleksa έγραψε: #419 04-01-21 03:30 Έχω μια θλίψη που έρχεται απ' την αρχή του κόσμου μαζί με τη βαθιά πνοή, την παγωμένη λάμψη Μπήκε στο πρώτο κύτταρο σαν μια μικρή ακίδα κι ό,τι απ' αυτό γεννήθηκε, θέλησε να υποτάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2021 στις 13:46 Η EvanescenceQ: #420 04-01-21 13:46 Γεννήθηκες για την καταστροφή κι ήρθες να γκρεμίσεις μια ζωή, δε συλλογίστηκες τι πας να κάνεις μαχαίρι μου 'μπηξες, τρελή θα με πεθάνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 charmander Kate1914 GeorgePap2003 Joji SlimShady Aiwnia nikgel Alexandra Chatzin American Economist Nikos 7 sugarr martha03 globglogabgalab Viedo Cookie_Monster Scandal Εχέμυθη Slytherin Cupid iminspain το κοριτσι του μαη LeoDel Αναήλ Libertus Kostas98 CiNeFiL harry akritas uni77 Αγάπη_Πλατωνική ShadowS fretoe Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μικρή μου, πληγή μου. Κι αφού οι καλοί σου λένε πάντα την αλήθεια και νικούν και σε παίρνουν μακριά γιατί εσύ μου σφυρίζεις κι αφού θες να βγεις στη βροχή και να χορέψεις μ’ ένα άσπρο μαντίλι εγώ σ’ ακολουθώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lady M Πολύ δραστήριο μέλος Η Lady M δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.392 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2021 στις 22:41 Η Lady M έγραψε: #417 03-01-21 22:41 Βγάλε το μαντήλι από τα μαλλιά, από τα μαλλιά κι έλα να χορέψεις μια γυροβολιά, μια γυροβολιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2021 στις 02:12 Ο Monte Cristo: #418 04-01-21 02:12 Τα μαλλιά σου όπως λύνεις μωρό μου μπορεί και το αίνιγμα του κόσμου να λυθεί ένα αόρατο χέρι μας οδηγεί η ευτυχία είναι αυτό που περιμένουμε να 'ρθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.935 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2021 στις 03:30 Η Aleksa έγραψε: #419 04-01-21 03:30 Έχω μια θλίψη που έρχεται απ' την αρχή του κόσμου μαζί με τη βαθιά πνοή, την παγωμένη λάμψη Μπήκε στο πρώτο κύτταρο σαν μια μικρή ακίδα κι ό,τι απ' αυτό γεννήθηκε, θέλησε να υποτάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2021 στις 13:46 Η EvanescenceQ: #420 04-01-21 13:46 Γεννήθηκες για την καταστροφή κι ήρθες να γκρεμίσεις μια ζωή, δε συλλογίστηκες τι πας να κάνεις μαχαίρι μου 'μπηξες, τρελή θα με πεθάνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 charmander Kate1914 GeorgePap2003 Joji SlimShady Aiwnia nikgel Alexandra Chatzin American Economist Nikos 7 sugarr martha03 globglogabgalab Viedo Cookie_Monster Scandal Εχέμυθη Slytherin Cupid iminspain το κοριτσι του μαη LeoDel Αναήλ Libertus Kostas98 CiNeFiL harry akritas uni77 Αγάπη_Πλατωνική ShadowS fretoe Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βγάλε το μαντήλι από τα μαλλιά, από τα μαλλιά κι έλα να χορέψεις μια γυροβολιά, μια γυροβολιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2021 στις 02:12 Ο Monte Cristo: #418 04-01-21 02:12 Τα μαλλιά σου όπως λύνεις μωρό μου μπορεί και το αίνιγμα του κόσμου να λυθεί ένα αόρατο χέρι μας οδηγεί η ευτυχία είναι αυτό που περιμένουμε να 'ρθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.935 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2021 στις 03:30 Η Aleksa έγραψε: #419 04-01-21 03:30 Έχω μια θλίψη που έρχεται απ' την αρχή του κόσμου μαζί με τη βαθιά πνοή, την παγωμένη λάμψη Μπήκε στο πρώτο κύτταρο σαν μια μικρή ακίδα κι ό,τι απ' αυτό γεννήθηκε, θέλησε να υποτάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2021 στις 13:46 Η EvanescenceQ: #420 04-01-21 13:46 Γεννήθηκες για την καταστροφή κι ήρθες να γκρεμίσεις μια ζωή, δε συλλογίστηκες τι πας να κάνεις μαχαίρι μου 'μπηξες, τρελή θα με πεθάνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 charmander Kate1914 GeorgePap2003 Joji SlimShady Aiwnia nikgel Alexandra Chatzin American Economist Nikos 7 sugarr martha03 globglogabgalab Viedo Cookie_Monster Scandal Εχέμυθη Slytherin Cupid iminspain το κοριτσι του μαη LeoDel Αναήλ Libertus Kostas98 CiNeFiL harry akritas uni77 Αγάπη_Πλατωνική ShadowS fretoe Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα μαλλιά σου όπως λύνεις μωρό μου μπορεί και το αίνιγμα του κόσμου να λυθεί ένα αόρατο χέρι μας οδηγεί η ευτυχία είναι αυτό που περιμένουμε να 'ρθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.935 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2021 στις 03:30 Η Aleksa έγραψε: #419 04-01-21 03:30 Έχω μια θλίψη που έρχεται απ' την αρχή του κόσμου μαζί με τη βαθιά πνοή, την παγωμένη λάμψη Μπήκε στο πρώτο κύτταρο σαν μια μικρή ακίδα κι ό,τι απ' αυτό γεννήθηκε, θέλησε να υποτάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2021 στις 13:46 Η EvanescenceQ: #420 04-01-21 13:46 Γεννήθηκες για την καταστροφή κι ήρθες να γκρεμίσεις μια ζωή, δε συλλογίστηκες τι πας να κάνεις μαχαίρι μου 'μπηξες, τρελή θα με πεθάνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Έχω μια θλίψη που έρχεται απ' την αρχή του κόσμου μαζί με τη βαθιά πνοή, την παγωμένη λάμψη Μπήκε στο πρώτο κύτταρο σαν μια μικρή ακίδα κι ό,τι απ' αυτό γεννήθηκε, θέλησε να υποτάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2021 στις 13:46 Η EvanescenceQ: #420 04-01-21 13:46 Γεννήθηκες για την καταστροφή κι ήρθες να γκρεμίσεις μια ζωή, δε συλλογίστηκες τι πας να κάνεις μαχαίρι μου 'μπηξες, τρελή θα με πεθάνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γεννήθηκες για την καταστροφή κι ήρθες να γκρεμίσεις μια ζωή, δε συλλογίστηκες τι πας να κάνεις μαχαίρι μου 'μπηξες, τρελή θα με πεθάνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.