tralala Νεοφερμένο μέλος Η tralala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 2 Μαΐου 2006 στις 16:58 Η tralala έγραψε: #101 02-05-06 16:58 Για να είμαι ειλικρινής θα απαντούσα το citizen kane στην αρχή, αν και ο ηθοποιός στη φωτογραφία περισσότερο μου θυμίζει το Γιάννη Ιωαννίδη παρά τον Welles, επειδή είναι από τις λίγες παλιές που έχει τύχει να δω... Πρώτη φορά την ακούω την ταινία που έβαλες αλλά η βοήθεια σου ήταν κάπως... συγκεκριμένη. Θα απαντήσω λοιπόν το Sunset Blvd. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2006 KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 2 Μαΐου 2006 στις 17:12 Ο KoRaKi έγραψε: #102 02-05-06 17:12 Αρχική Δημοσίευση από tralala: Για να είμαι ειλικρινής θα απαντούσα το citizen kane στην αρχή, αν και ο ηθοποιός στη φωτογραφία περισσότερο μου θυμίζει το Γιάννη Ιωαννίδη παρά τον Welles, επειδή είναι από τις λίγες παλιές που έχει τύχει να δω... Πρώτη φορά την ακούω την ταινία που έβαλες αλλά η βοήθεια σου ήταν κάπως... συγκεκριμένη. Θα απαντήσω λοιπόν το Sunset Blvd. Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι η πιο χαρακτηριστικη σκηνη απο το Sunset Blvd που ο W. Holden καθεται στον καναπε της σταρ του βοβου σινεμα Norma Desmond (Gloria Swanson) και βλεπει μια σκηνη απο μια ταινια της Swanson πραγματικα. Ο Holden επαιξε και στο Network μετα. Παρα πολυ καλες και οι δυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tralala Νεοφερμένο μέλος Η tralala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 2 Μαΐου 2006 στις 23:25 Η tralala έγραψε: #103 02-05-06 23:25 Έπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα brazil.jpg 56,9 KB · Εμφανίσεις: 191 KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 3 Μαΐου 2006 στις 01:33 Ο KoRaKi έγραψε: #104 03-05-06 01:33 Αρχική Δημοσίευση από tralala: Έπος... Click για ανάπτυξη... Λες να ειναι η Brazil ? και να μην το ηξερα (ειναι πραγματι καλη ταινια) το file που εβαλες εχει το ιδιο ονομα βαλε μας αλλη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 3 Μαΐου 2006 στις 01:37 Ο weak and powerless: #105 03-05-06 01:37 αχ βρε τραλαλάαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tralala Νεοφερμένο μέλος Η tralala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 3 Μαΐου 2006 στις 01:50 Η tralala έγραψε: #106 03-05-06 01:50 Μπράβο μου! Και το σκέφτηκά κι όλας, αλλά εγώ δεν έβλεπα το όνομα και φαντάστηκα ότ δε φαίνεται από κάπου. Τραλαλά τελείως! Κρίμα που την ξέρετε, θα σας έλεγα ότι δεν είναι αυτή και ότι την ονόμασα έτσι για "ξεκάρφωμα" . Βάλτε εσείς, ξενέρωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 3 Μαΐου 2006 στις 01:56 Ο KoRaKi έγραψε: #107 03-05-06 01:56 αντε θα βαλω μια που ειδα παλι τελευταια και θυμηθηκα ποση καλη ηταν ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα alain.jpg 96,5 KB · Εμφανίσεις: 222 weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 3 Μαΐου 2006 στις 01:57 Ο weak and powerless: #108 03-05-06 01:57 βάζω κι εγώ μία (παίζει να την έχω ξαναβάλει ) και πα να γείρω σιγά σιγά μπας και ονειρευτώ τπτ καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα pic.jpg 21,7 KB · Εμφανίσεις: 183 tralala Νεοφερμένο μέλος Η tralala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 3 Μαΐου 2006 στις 02:01 Η tralala έγραψε: #109 03-05-06 02:01 Η δεύτερη θα μπορούσε να είναι η Κακή Εκπαίδευση. Η πρώτη είναι η Alain (τώρα γελάω με τη βλακεία μου )... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 3 Μαΐου 2006 στις 02:04 Ο KoRaKi έγραψε: #110 03-05-06 02:04 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: βάζω κι εγώ μία (παίζει να την έχω ξαναβάλει ) και πα να γείρω σιγά σιγά μπας και ονειρευτώ τπτ καλό Click για ανάπτυξη... Ονειρα 'γλυκα' εγω παω για μπυρες τωρα (-8 h) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 3 Μαΐου 2006 στις 22:57 Ο KoRaKi έγραψε: #111 03-05-06 22:57 Αρχική Δημοσίευση από tralala: Η δεύτερη θα μπορούσε να είναι η Κακή Εκπαίδευση. Η πρώτη είναι η Alain (τώρα γελάω με τη βλακεία μου )... Click για ανάπτυξη... Τη δευτερη την ξερω ειναι μαλλον η les choristes - καλη αν και λιγο καταθληπτικη . Την πρωτη δε θυμαμαι πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 4 Μαΐου 2006 στις 02:36 Ο weak and powerless: #112 04-05-06 02:36 Αρχική Δημοσίευση από KoRaKi: Τη δευτερη την ξερω ειναι μαλλον η les choristes - καλη αν και λιγο καταθληπτικη Click για ανάπτυξη... υπάρχει κι άλλος άνθρωπος στον κόσμο που την έχει δει τελικά . ήταν όντως καταθλιπτική, αλλά ευτυχώς είχαν έναν ολόκληρο εξώστη άδειο στο ιντεάλ για να κλαψουρίζω με την ησυχία μου . να την δείτε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 4 Μαΐου 2006 στις 02:49 Ο KoRaKi έγραψε: #113 04-05-06 02:49 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: υπάρχει κι άλλος άνθρωπος στον κόσμο που την έχει δει τελικά . ήταν όντως καταθλιπτική, αλλά ευτυχώς είχαν έναν ολόκληρο εξώστη άδειο στο ιντεάλ για να κλαψουρίζω με την ησυχία μου . να την δείτε . Click για ανάπτυξη... Ο βασικος λογος που πηγα να την δω , ηταν επειδη μου ειχε αρεσει πολυ ο 'μικροκοσμος' και λεω δεν παμε να δουμε τι ταινια περα απο το ντοκιμαντερ εκανε ο σκηνοθετης ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 7 Μαΐου 2006 στις 06:41 Ο KoRaKi έγραψε: #114 07-05-06 06:41 Αρχική Δημοσίευση από KoRaKi: αντε θα βαλω μια που ειδα παλι τελευταια και θυμηθηκα ποση καλη ηταν ... Click για ανάπτυξη... Λοιπον η φωτο ειναι απο την ταινια Le Samourai. Εξαιρετικη ταινια αν την πετυχετε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Μαΐου 2006 στις 22:44 Ο iJohnnyCash: #115 22-05-06 22:44 Οριστε και μια απο εμενα ... δεν θα ελεγα οτι ειναι ειναι ψαγμενη ταινια απλως η εικονα δεν αποκαλυπτει και πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα m1.jpg 289 KB · Εμφανίσεις: 177 KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 01:41 Ο KoRaKi έγραψε: #116 23-05-06 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Οριστε και μια απο εμενα ... δεν θα ελεγα οτι ειναι ειναι ψαγμενη ταινια απλως η εικονα δεν αποκαλυπτει και πολλα Click για ανάπτυξη... Καλα ρε συ παλι καλα που δεν μας εβαλες σε μεγεθυνση 1:1000 μια τριχα του αυτιου του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 03:49 Ο iJohnnyCash: #117 23-05-06 03:49 ελα ... μια βοηθεια ... ο ηθοποιος ειναι γνωστος , πολυ γνωστος ... συνηθως δεν παιζει σε τετοιες ταινιες ... επισης ο ηθοποιος στην φωτο βρισκεται μπροστα απο μια πορτα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 03:57 Ο Insomniac: #118 23-05-06 03:57 Μηπως ειναι το Young Adam (2003); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 05:34 Ο iJohnnyCash: #119 23-05-06 05:34 ταινια του 1998 ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 11:42 Η Palladin έγραψε: #120 23-05-06 11:42 Μήπως είναι το Truman Show? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για να είμαι ειλικρινής θα απαντούσα το citizen kane στην αρχή, αν και ο ηθοποιός στη φωτογραφία περισσότερο μου θυμίζει το Γιάννη Ιωαννίδη παρά τον Welles, επειδή είναι από τις λίγες παλιές που έχει τύχει να δω... Πρώτη φορά την ακούω την ταινία που έβαλες αλλά η βοήθεια σου ήταν κάπως... συγκεκριμένη. Θα απαντήσω λοιπόν το Sunset Blvd. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 2 Μαΐου 2006 στις 17:12 Ο KoRaKi έγραψε: #102 02-05-06 17:12 Αρχική Δημοσίευση από tralala: Για να είμαι ειλικρινής θα απαντούσα το citizen kane στην αρχή, αν και ο ηθοποιός στη φωτογραφία περισσότερο μου θυμίζει το Γιάννη Ιωαννίδη παρά τον Welles, επειδή είναι από τις λίγες παλιές που έχει τύχει να δω... Πρώτη φορά την ακούω την ταινία που έβαλες αλλά η βοήθεια σου ήταν κάπως... συγκεκριμένη. Θα απαντήσω λοιπόν το Sunset Blvd. Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι η πιο χαρακτηριστικη σκηνη απο το Sunset Blvd που ο W. Holden καθεται στον καναπε της σταρ του βοβου σινεμα Norma Desmond (Gloria Swanson) και βλεπει μια σκηνη απο μια ταινια της Swanson πραγματικα. Ο Holden επαιξε και στο Network μετα. Παρα πολυ καλες και οι δυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tralala Νεοφερμένο μέλος Η tralala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 2 Μαΐου 2006 στις 23:25 Η tralala έγραψε: #103 02-05-06 23:25 Έπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα brazil.jpg 56,9 KB · Εμφανίσεις: 191 KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 3 Μαΐου 2006 στις 01:33 Ο KoRaKi έγραψε: #104 03-05-06 01:33 Αρχική Δημοσίευση από tralala: Έπος... Click για ανάπτυξη... Λες να ειναι η Brazil ? και να μην το ηξερα (ειναι πραγματι καλη ταινια) το file που εβαλες εχει το ιδιο ονομα βαλε μας αλλη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 3 Μαΐου 2006 στις 01:37 Ο weak and powerless: #105 03-05-06 01:37 αχ βρε τραλαλάαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tralala Νεοφερμένο μέλος Η tralala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 3 Μαΐου 2006 στις 01:50 Η tralala έγραψε: #106 03-05-06 01:50 Μπράβο μου! Και το σκέφτηκά κι όλας, αλλά εγώ δεν έβλεπα το όνομα και φαντάστηκα ότ δε φαίνεται από κάπου. Τραλαλά τελείως! Κρίμα που την ξέρετε, θα σας έλεγα ότι δεν είναι αυτή και ότι την ονόμασα έτσι για "ξεκάρφωμα" . Βάλτε εσείς, ξενέρωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 3 Μαΐου 2006 στις 01:56 Ο KoRaKi έγραψε: #107 03-05-06 01:56 αντε θα βαλω μια που ειδα παλι τελευταια και θυμηθηκα ποση καλη ηταν ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα alain.jpg 96,5 KB · Εμφανίσεις: 222 weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 3 Μαΐου 2006 στις 01:57 Ο weak and powerless: #108 03-05-06 01:57 βάζω κι εγώ μία (παίζει να την έχω ξαναβάλει ) και πα να γείρω σιγά σιγά μπας και ονειρευτώ τπτ καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα pic.jpg 21,7 KB · Εμφανίσεις: 183 tralala Νεοφερμένο μέλος Η tralala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 3 Μαΐου 2006 στις 02:01 Η tralala έγραψε: #109 03-05-06 02:01 Η δεύτερη θα μπορούσε να είναι η Κακή Εκπαίδευση. Η πρώτη είναι η Alain (τώρα γελάω με τη βλακεία μου )... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 3 Μαΐου 2006 στις 02:04 Ο KoRaKi έγραψε: #110 03-05-06 02:04 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: βάζω κι εγώ μία (παίζει να την έχω ξαναβάλει ) και πα να γείρω σιγά σιγά μπας και ονειρευτώ τπτ καλό Click για ανάπτυξη... Ονειρα 'γλυκα' εγω παω για μπυρες τωρα (-8 h) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 3 Μαΐου 2006 στις 22:57 Ο KoRaKi έγραψε: #111 03-05-06 22:57 Αρχική Δημοσίευση από tralala: Η δεύτερη θα μπορούσε να είναι η Κακή Εκπαίδευση. Η πρώτη είναι η Alain (τώρα γελάω με τη βλακεία μου )... Click για ανάπτυξη... Τη δευτερη την ξερω ειναι μαλλον η les choristes - καλη αν και λιγο καταθληπτικη . Την πρωτη δε θυμαμαι πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 4 Μαΐου 2006 στις 02:36 Ο weak and powerless: #112 04-05-06 02:36 Αρχική Δημοσίευση από KoRaKi: Τη δευτερη την ξερω ειναι μαλλον η les choristes - καλη αν και λιγο καταθληπτικη Click για ανάπτυξη... υπάρχει κι άλλος άνθρωπος στον κόσμο που την έχει δει τελικά . ήταν όντως καταθλιπτική, αλλά ευτυχώς είχαν έναν ολόκληρο εξώστη άδειο στο ιντεάλ για να κλαψουρίζω με την ησυχία μου . να την δείτε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 4 Μαΐου 2006 στις 02:49 Ο KoRaKi έγραψε: #113 04-05-06 02:49 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: υπάρχει κι άλλος άνθρωπος στον κόσμο που την έχει δει τελικά . ήταν όντως καταθλιπτική, αλλά ευτυχώς είχαν έναν ολόκληρο εξώστη άδειο στο ιντεάλ για να κλαψουρίζω με την ησυχία μου . να την δείτε . Click για ανάπτυξη... Ο βασικος λογος που πηγα να την δω , ηταν επειδη μου ειχε αρεσει πολυ ο 'μικροκοσμος' και λεω δεν παμε να δουμε τι ταινια περα απο το ντοκιμαντερ εκανε ο σκηνοθετης ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 7 Μαΐου 2006 στις 06:41 Ο KoRaKi έγραψε: #114 07-05-06 06:41 Αρχική Δημοσίευση από KoRaKi: αντε θα βαλω μια που ειδα παλι τελευταια και θυμηθηκα ποση καλη ηταν ... Click για ανάπτυξη... Λοιπον η φωτο ειναι απο την ταινια Le Samourai. Εξαιρετικη ταινια αν την πετυχετε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Μαΐου 2006 στις 22:44 Ο iJohnnyCash: #115 22-05-06 22:44 Οριστε και μια απο εμενα ... δεν θα ελεγα οτι ειναι ειναι ψαγμενη ταινια απλως η εικονα δεν αποκαλυπτει και πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα m1.jpg 289 KB · Εμφανίσεις: 177 KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 01:41 Ο KoRaKi έγραψε: #116 23-05-06 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Οριστε και μια απο εμενα ... δεν θα ελεγα οτι ειναι ειναι ψαγμενη ταινια απλως η εικονα δεν αποκαλυπτει και πολλα Click για ανάπτυξη... Καλα ρε συ παλι καλα που δεν μας εβαλες σε μεγεθυνση 1:1000 μια τριχα του αυτιου του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 03:49 Ο iJohnnyCash: #117 23-05-06 03:49 ελα ... μια βοηθεια ... ο ηθοποιος ειναι γνωστος , πολυ γνωστος ... συνηθως δεν παιζει σε τετοιες ταινιες ... επισης ο ηθοποιος στην φωτο βρισκεται μπροστα απο μια πορτα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 03:57 Ο Insomniac: #118 23-05-06 03:57 Μηπως ειναι το Young Adam (2003); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 05:34 Ο iJohnnyCash: #119 23-05-06 05:34 ταινια του 1998 ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 11:42 Η Palladin έγραψε: #120 23-05-06 11:42 Μήπως είναι το Truman Show? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tralala: Για να είμαι ειλικρινής θα απαντούσα το citizen kane στην αρχή, αν και ο ηθοποιός στη φωτογραφία περισσότερο μου θυμίζει το Γιάννη Ιωαννίδη παρά τον Welles, επειδή είναι από τις λίγες παλιές που έχει τύχει να δω... Πρώτη φορά την ακούω την ταινία που έβαλες αλλά η βοήθεια σου ήταν κάπως... συγκεκριμένη. Θα απαντήσω λοιπόν το Sunset Blvd. Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι η πιο χαρακτηριστικη σκηνη απο το Sunset Blvd που ο W. Holden καθεται στον καναπε της σταρ του βοβου σινεμα Norma Desmond (Gloria Swanson) και βλεπει μια σκηνη απο μια ταινια της Swanson πραγματικα. Ο Holden επαιξε και στο Network μετα. Παρα πολυ καλες και οι δυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tralala Νεοφερμένο μέλος Η tralala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 2 Μαΐου 2006 στις 23:25 Η tralala έγραψε: #103 02-05-06 23:25 Έπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα brazil.jpg 56,9 KB · Εμφανίσεις: 191 KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 3 Μαΐου 2006 στις 01:33 Ο KoRaKi έγραψε: #104 03-05-06 01:33 Αρχική Δημοσίευση από tralala: Έπος... Click για ανάπτυξη... Λες να ειναι η Brazil ? και να μην το ηξερα (ειναι πραγματι καλη ταινια) το file που εβαλες εχει το ιδιο ονομα βαλε μας αλλη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 3 Μαΐου 2006 στις 01:37 Ο weak and powerless: #105 03-05-06 01:37 αχ βρε τραλαλάαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tralala Νεοφερμένο μέλος Η tralala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 3 Μαΐου 2006 στις 01:50 Η tralala έγραψε: #106 03-05-06 01:50 Μπράβο μου! Και το σκέφτηκά κι όλας, αλλά εγώ δεν έβλεπα το όνομα και φαντάστηκα ότ δε φαίνεται από κάπου. Τραλαλά τελείως! Κρίμα που την ξέρετε, θα σας έλεγα ότι δεν είναι αυτή και ότι την ονόμασα έτσι για "ξεκάρφωμα" . Βάλτε εσείς, ξενέρωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 3 Μαΐου 2006 στις 01:56 Ο KoRaKi έγραψε: #107 03-05-06 01:56 αντε θα βαλω μια που ειδα παλι τελευταια και θυμηθηκα ποση καλη ηταν ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα alain.jpg 96,5 KB · Εμφανίσεις: 222 weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 3 Μαΐου 2006 στις 01:57 Ο weak and powerless: #108 03-05-06 01:57 βάζω κι εγώ μία (παίζει να την έχω ξαναβάλει ) και πα να γείρω σιγά σιγά μπας και ονειρευτώ τπτ καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα pic.jpg 21,7 KB · Εμφανίσεις: 183 tralala Νεοφερμένο μέλος Η tralala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 3 Μαΐου 2006 στις 02:01 Η tralala έγραψε: #109 03-05-06 02:01 Η δεύτερη θα μπορούσε να είναι η Κακή Εκπαίδευση. Η πρώτη είναι η Alain (τώρα γελάω με τη βλακεία μου )... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 3 Μαΐου 2006 στις 02:04 Ο KoRaKi έγραψε: #110 03-05-06 02:04 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: βάζω κι εγώ μία (παίζει να την έχω ξαναβάλει ) και πα να γείρω σιγά σιγά μπας και ονειρευτώ τπτ καλό Click για ανάπτυξη... Ονειρα 'γλυκα' εγω παω για μπυρες τωρα (-8 h) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 3 Μαΐου 2006 στις 22:57 Ο KoRaKi έγραψε: #111 03-05-06 22:57 Αρχική Δημοσίευση από tralala: Η δεύτερη θα μπορούσε να είναι η Κακή Εκπαίδευση. Η πρώτη είναι η Alain (τώρα γελάω με τη βλακεία μου )... Click για ανάπτυξη... Τη δευτερη την ξερω ειναι μαλλον η les choristes - καλη αν και λιγο καταθληπτικη . Την πρωτη δε θυμαμαι πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 4 Μαΐου 2006 στις 02:36 Ο weak and powerless: #112 04-05-06 02:36 Αρχική Δημοσίευση από KoRaKi: Τη δευτερη την ξερω ειναι μαλλον η les choristes - καλη αν και λιγο καταθληπτικη Click για ανάπτυξη... υπάρχει κι άλλος άνθρωπος στον κόσμο που την έχει δει τελικά . ήταν όντως καταθλιπτική, αλλά ευτυχώς είχαν έναν ολόκληρο εξώστη άδειο στο ιντεάλ για να κλαψουρίζω με την ησυχία μου . να την δείτε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 4 Μαΐου 2006 στις 02:49 Ο KoRaKi έγραψε: #113 04-05-06 02:49 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: υπάρχει κι άλλος άνθρωπος στον κόσμο που την έχει δει τελικά . ήταν όντως καταθλιπτική, αλλά ευτυχώς είχαν έναν ολόκληρο εξώστη άδειο στο ιντεάλ για να κλαψουρίζω με την ησυχία μου . να την δείτε . Click για ανάπτυξη... Ο βασικος λογος που πηγα να την δω , ηταν επειδη μου ειχε αρεσει πολυ ο 'μικροκοσμος' και λεω δεν παμε να δουμε τι ταινια περα απο το ντοκιμαντερ εκανε ο σκηνοθετης ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 7 Μαΐου 2006 στις 06:41 Ο KoRaKi έγραψε: #114 07-05-06 06:41 Αρχική Δημοσίευση από KoRaKi: αντε θα βαλω μια που ειδα παλι τελευταια και θυμηθηκα ποση καλη ηταν ... Click για ανάπτυξη... Λοιπον η φωτο ειναι απο την ταινια Le Samourai. Εξαιρετικη ταινια αν την πετυχετε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Μαΐου 2006 στις 22:44 Ο iJohnnyCash: #115 22-05-06 22:44 Οριστε και μια απο εμενα ... δεν θα ελεγα οτι ειναι ειναι ψαγμενη ταινια απλως η εικονα δεν αποκαλυπτει και πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα m1.jpg 289 KB · Εμφανίσεις: 177 KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 01:41 Ο KoRaKi έγραψε: #116 23-05-06 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Οριστε και μια απο εμενα ... δεν θα ελεγα οτι ειναι ειναι ψαγμενη ταινια απλως η εικονα δεν αποκαλυπτει και πολλα Click για ανάπτυξη... Καλα ρε συ παλι καλα που δεν μας εβαλες σε μεγεθυνση 1:1000 μια τριχα του αυτιου του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 03:49 Ο iJohnnyCash: #117 23-05-06 03:49 ελα ... μια βοηθεια ... ο ηθοποιος ειναι γνωστος , πολυ γνωστος ... συνηθως δεν παιζει σε τετοιες ταινιες ... επισης ο ηθοποιος στην φωτο βρισκεται μπροστα απο μια πορτα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 03:57 Ο Insomniac: #118 23-05-06 03:57 Μηπως ειναι το Young Adam (2003); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 05:34 Ο iJohnnyCash: #119 23-05-06 05:34 ταινια του 1998 ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 11:42 Η Palladin έγραψε: #120 23-05-06 11:42 Μήπως είναι το Truman Show? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 3 Μαΐου 2006 στις 01:33 Ο KoRaKi έγραψε: #104 03-05-06 01:33 Αρχική Δημοσίευση από tralala: Έπος... Click για ανάπτυξη... Λες να ειναι η Brazil ? και να μην το ηξερα (ειναι πραγματι καλη ταινια) το file που εβαλες εχει το ιδιο ονομα βαλε μας αλλη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 3 Μαΐου 2006 στις 01:37 Ο weak and powerless: #105 03-05-06 01:37 αχ βρε τραλαλάαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tralala Νεοφερμένο μέλος Η tralala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 3 Μαΐου 2006 στις 01:50 Η tralala έγραψε: #106 03-05-06 01:50 Μπράβο μου! Και το σκέφτηκά κι όλας, αλλά εγώ δεν έβλεπα το όνομα και φαντάστηκα ότ δε φαίνεται από κάπου. Τραλαλά τελείως! Κρίμα που την ξέρετε, θα σας έλεγα ότι δεν είναι αυτή και ότι την ονόμασα έτσι για "ξεκάρφωμα" . Βάλτε εσείς, ξενέρωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 3 Μαΐου 2006 στις 01:56 Ο KoRaKi έγραψε: #107 03-05-06 01:56 αντε θα βαλω μια που ειδα παλι τελευταια και θυμηθηκα ποση καλη ηταν ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα alain.jpg 96,5 KB · Εμφανίσεις: 222 weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 3 Μαΐου 2006 στις 01:57 Ο weak and powerless: #108 03-05-06 01:57 βάζω κι εγώ μία (παίζει να την έχω ξαναβάλει ) και πα να γείρω σιγά σιγά μπας και ονειρευτώ τπτ καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα pic.jpg 21,7 KB · Εμφανίσεις: 183 tralala Νεοφερμένο μέλος Η tralala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 3 Μαΐου 2006 στις 02:01 Η tralala έγραψε: #109 03-05-06 02:01 Η δεύτερη θα μπορούσε να είναι η Κακή Εκπαίδευση. Η πρώτη είναι η Alain (τώρα γελάω με τη βλακεία μου )... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 3 Μαΐου 2006 στις 02:04 Ο KoRaKi έγραψε: #110 03-05-06 02:04 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: βάζω κι εγώ μία (παίζει να την έχω ξαναβάλει ) και πα να γείρω σιγά σιγά μπας και ονειρευτώ τπτ καλό Click για ανάπτυξη... Ονειρα 'γλυκα' εγω παω για μπυρες τωρα (-8 h) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 3 Μαΐου 2006 στις 22:57 Ο KoRaKi έγραψε: #111 03-05-06 22:57 Αρχική Δημοσίευση από tralala: Η δεύτερη θα μπορούσε να είναι η Κακή Εκπαίδευση. Η πρώτη είναι η Alain (τώρα γελάω με τη βλακεία μου )... Click για ανάπτυξη... Τη δευτερη την ξερω ειναι μαλλον η les choristes - καλη αν και λιγο καταθληπτικη . Την πρωτη δε θυμαμαι πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 4 Μαΐου 2006 στις 02:36 Ο weak and powerless: #112 04-05-06 02:36 Αρχική Δημοσίευση από KoRaKi: Τη δευτερη την ξερω ειναι μαλλον η les choristes - καλη αν και λιγο καταθληπτικη Click για ανάπτυξη... υπάρχει κι άλλος άνθρωπος στον κόσμο που την έχει δει τελικά . ήταν όντως καταθλιπτική, αλλά ευτυχώς είχαν έναν ολόκληρο εξώστη άδειο στο ιντεάλ για να κλαψουρίζω με την ησυχία μου . να την δείτε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 4 Μαΐου 2006 στις 02:49 Ο KoRaKi έγραψε: #113 04-05-06 02:49 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: υπάρχει κι άλλος άνθρωπος στον κόσμο που την έχει δει τελικά . ήταν όντως καταθλιπτική, αλλά ευτυχώς είχαν έναν ολόκληρο εξώστη άδειο στο ιντεάλ για να κλαψουρίζω με την ησυχία μου . να την δείτε . Click για ανάπτυξη... Ο βασικος λογος που πηγα να την δω , ηταν επειδη μου ειχε αρεσει πολυ ο 'μικροκοσμος' και λεω δεν παμε να δουμε τι ταινια περα απο το ντοκιμαντερ εκανε ο σκηνοθετης ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 7 Μαΐου 2006 στις 06:41 Ο KoRaKi έγραψε: #114 07-05-06 06:41 Αρχική Δημοσίευση από KoRaKi: αντε θα βαλω μια που ειδα παλι τελευταια και θυμηθηκα ποση καλη ηταν ... Click για ανάπτυξη... Λοιπον η φωτο ειναι απο την ταινια Le Samourai. Εξαιρετικη ταινια αν την πετυχετε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Μαΐου 2006 στις 22:44 Ο iJohnnyCash: #115 22-05-06 22:44 Οριστε και μια απο εμενα ... δεν θα ελεγα οτι ειναι ειναι ψαγμενη ταινια απλως η εικονα δεν αποκαλυπτει και πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα m1.jpg 289 KB · Εμφανίσεις: 177 KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 01:41 Ο KoRaKi έγραψε: #116 23-05-06 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Οριστε και μια απο εμενα ... δεν θα ελεγα οτι ειναι ειναι ψαγμενη ταινια απλως η εικονα δεν αποκαλυπτει και πολλα Click για ανάπτυξη... Καλα ρε συ παλι καλα που δεν μας εβαλες σε μεγεθυνση 1:1000 μια τριχα του αυτιου του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 03:49 Ο iJohnnyCash: #117 23-05-06 03:49 ελα ... μια βοηθεια ... ο ηθοποιος ειναι γνωστος , πολυ γνωστος ... συνηθως δεν παιζει σε τετοιες ταινιες ... επισης ο ηθοποιος στην φωτο βρισκεται μπροστα απο μια πορτα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 03:57 Ο Insomniac: #118 23-05-06 03:57 Μηπως ειναι το Young Adam (2003); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 05:34 Ο iJohnnyCash: #119 23-05-06 05:34 ταινια του 1998 ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 11:42 Η Palladin έγραψε: #120 23-05-06 11:42 Μήπως είναι το Truman Show? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tralala: Έπος... Click για ανάπτυξη... Λες να ειναι η Brazil ? και να μην το ηξερα (ειναι πραγματι καλη ταινια) το file που εβαλες εχει το ιδιο ονομα βαλε μας αλλη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 3 Μαΐου 2006 στις 01:37 Ο weak and powerless: #105 03-05-06 01:37 αχ βρε τραλαλάαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tralala Νεοφερμένο μέλος Η tralala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 3 Μαΐου 2006 στις 01:50 Η tralala έγραψε: #106 03-05-06 01:50 Μπράβο μου! Και το σκέφτηκά κι όλας, αλλά εγώ δεν έβλεπα το όνομα και φαντάστηκα ότ δε φαίνεται από κάπου. Τραλαλά τελείως! Κρίμα που την ξέρετε, θα σας έλεγα ότι δεν είναι αυτή και ότι την ονόμασα έτσι για "ξεκάρφωμα" . Βάλτε εσείς, ξενέρωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 3 Μαΐου 2006 στις 01:56 Ο KoRaKi έγραψε: #107 03-05-06 01:56 αντε θα βαλω μια που ειδα παλι τελευταια και θυμηθηκα ποση καλη ηταν ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα alain.jpg 96,5 KB · Εμφανίσεις: 222 weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 3 Μαΐου 2006 στις 01:57 Ο weak and powerless: #108 03-05-06 01:57 βάζω κι εγώ μία (παίζει να την έχω ξαναβάλει ) και πα να γείρω σιγά σιγά μπας και ονειρευτώ τπτ καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα pic.jpg 21,7 KB · Εμφανίσεις: 183 tralala Νεοφερμένο μέλος Η tralala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 3 Μαΐου 2006 στις 02:01 Η tralala έγραψε: #109 03-05-06 02:01 Η δεύτερη θα μπορούσε να είναι η Κακή Εκπαίδευση. Η πρώτη είναι η Alain (τώρα γελάω με τη βλακεία μου )... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 3 Μαΐου 2006 στις 02:04 Ο KoRaKi έγραψε: #110 03-05-06 02:04 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: βάζω κι εγώ μία (παίζει να την έχω ξαναβάλει ) και πα να γείρω σιγά σιγά μπας και ονειρευτώ τπτ καλό Click για ανάπτυξη... Ονειρα 'γλυκα' εγω παω για μπυρες τωρα (-8 h) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 3 Μαΐου 2006 στις 22:57 Ο KoRaKi έγραψε: #111 03-05-06 22:57 Αρχική Δημοσίευση από tralala: Η δεύτερη θα μπορούσε να είναι η Κακή Εκπαίδευση. Η πρώτη είναι η Alain (τώρα γελάω με τη βλακεία μου )... Click για ανάπτυξη... Τη δευτερη την ξερω ειναι μαλλον η les choristes - καλη αν και λιγο καταθληπτικη . Την πρωτη δε θυμαμαι πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 4 Μαΐου 2006 στις 02:36 Ο weak and powerless: #112 04-05-06 02:36 Αρχική Δημοσίευση από KoRaKi: Τη δευτερη την ξερω ειναι μαλλον η les choristes - καλη αν και λιγο καταθληπτικη Click για ανάπτυξη... υπάρχει κι άλλος άνθρωπος στον κόσμο που την έχει δει τελικά . ήταν όντως καταθλιπτική, αλλά ευτυχώς είχαν έναν ολόκληρο εξώστη άδειο στο ιντεάλ για να κλαψουρίζω με την ησυχία μου . να την δείτε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 4 Μαΐου 2006 στις 02:49 Ο KoRaKi έγραψε: #113 04-05-06 02:49 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: υπάρχει κι άλλος άνθρωπος στον κόσμο που την έχει δει τελικά . ήταν όντως καταθλιπτική, αλλά ευτυχώς είχαν έναν ολόκληρο εξώστη άδειο στο ιντεάλ για να κλαψουρίζω με την ησυχία μου . να την δείτε . Click για ανάπτυξη... Ο βασικος λογος που πηγα να την δω , ηταν επειδη μου ειχε αρεσει πολυ ο 'μικροκοσμος' και λεω δεν παμε να δουμε τι ταινια περα απο το ντοκιμαντερ εκανε ο σκηνοθετης ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 7 Μαΐου 2006 στις 06:41 Ο KoRaKi έγραψε: #114 07-05-06 06:41 Αρχική Δημοσίευση από KoRaKi: αντε θα βαλω μια που ειδα παλι τελευταια και θυμηθηκα ποση καλη ηταν ... Click για ανάπτυξη... Λοιπον η φωτο ειναι απο την ταινια Le Samourai. Εξαιρετικη ταινια αν την πετυχετε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Μαΐου 2006 στις 22:44 Ο iJohnnyCash: #115 22-05-06 22:44 Οριστε και μια απο εμενα ... δεν θα ελεγα οτι ειναι ειναι ψαγμενη ταινια απλως η εικονα δεν αποκαλυπτει και πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα m1.jpg 289 KB · Εμφανίσεις: 177 KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 01:41 Ο KoRaKi έγραψε: #116 23-05-06 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Οριστε και μια απο εμενα ... δεν θα ελεγα οτι ειναι ειναι ψαγμενη ταινια απλως η εικονα δεν αποκαλυπτει και πολλα Click για ανάπτυξη... Καλα ρε συ παλι καλα που δεν μας εβαλες σε μεγεθυνση 1:1000 μια τριχα του αυτιου του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 03:49 Ο iJohnnyCash: #117 23-05-06 03:49 ελα ... μια βοηθεια ... ο ηθοποιος ειναι γνωστος , πολυ γνωστος ... συνηθως δεν παιζει σε τετοιες ταινιες ... επισης ο ηθοποιος στην φωτο βρισκεται μπροστα απο μια πορτα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 03:57 Ο Insomniac: #118 23-05-06 03:57 Μηπως ειναι το Young Adam (2003); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 05:34 Ο iJohnnyCash: #119 23-05-06 05:34 ταινια του 1998 ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 11:42 Η Palladin έγραψε: #120 23-05-06 11:42 Μήπως είναι το Truman Show? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αχ βρε τραλαλάαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tralala Νεοφερμένο μέλος Η tralala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 3 Μαΐου 2006 στις 01:50 Η tralala έγραψε: #106 03-05-06 01:50 Μπράβο μου! Και το σκέφτηκά κι όλας, αλλά εγώ δεν έβλεπα το όνομα και φαντάστηκα ότ δε φαίνεται από κάπου. Τραλαλά τελείως! Κρίμα που την ξέρετε, θα σας έλεγα ότι δεν είναι αυτή και ότι την ονόμασα έτσι για "ξεκάρφωμα" . Βάλτε εσείς, ξενέρωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 3 Μαΐου 2006 στις 01:56 Ο KoRaKi έγραψε: #107 03-05-06 01:56 αντε θα βαλω μια που ειδα παλι τελευταια και θυμηθηκα ποση καλη ηταν ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα alain.jpg 96,5 KB · Εμφανίσεις: 222 weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 3 Μαΐου 2006 στις 01:57 Ο weak and powerless: #108 03-05-06 01:57 βάζω κι εγώ μία (παίζει να την έχω ξαναβάλει ) και πα να γείρω σιγά σιγά μπας και ονειρευτώ τπτ καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα pic.jpg 21,7 KB · Εμφανίσεις: 183 tralala Νεοφερμένο μέλος Η tralala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 3 Μαΐου 2006 στις 02:01 Η tralala έγραψε: #109 03-05-06 02:01 Η δεύτερη θα μπορούσε να είναι η Κακή Εκπαίδευση. Η πρώτη είναι η Alain (τώρα γελάω με τη βλακεία μου )... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 3 Μαΐου 2006 στις 02:04 Ο KoRaKi έγραψε: #110 03-05-06 02:04 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: βάζω κι εγώ μία (παίζει να την έχω ξαναβάλει ) και πα να γείρω σιγά σιγά μπας και ονειρευτώ τπτ καλό Click για ανάπτυξη... Ονειρα 'γλυκα' εγω παω για μπυρες τωρα (-8 h) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 3 Μαΐου 2006 στις 22:57 Ο KoRaKi έγραψε: #111 03-05-06 22:57 Αρχική Δημοσίευση από tralala: Η δεύτερη θα μπορούσε να είναι η Κακή Εκπαίδευση. Η πρώτη είναι η Alain (τώρα γελάω με τη βλακεία μου )... Click για ανάπτυξη... Τη δευτερη την ξερω ειναι μαλλον η les choristes - καλη αν και λιγο καταθληπτικη . Την πρωτη δε θυμαμαι πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 4 Μαΐου 2006 στις 02:36 Ο weak and powerless: #112 04-05-06 02:36 Αρχική Δημοσίευση από KoRaKi: Τη δευτερη την ξερω ειναι μαλλον η les choristes - καλη αν και λιγο καταθληπτικη Click για ανάπτυξη... υπάρχει κι άλλος άνθρωπος στον κόσμο που την έχει δει τελικά . ήταν όντως καταθλιπτική, αλλά ευτυχώς είχαν έναν ολόκληρο εξώστη άδειο στο ιντεάλ για να κλαψουρίζω με την ησυχία μου . να την δείτε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 4 Μαΐου 2006 στις 02:49 Ο KoRaKi έγραψε: #113 04-05-06 02:49 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: υπάρχει κι άλλος άνθρωπος στον κόσμο που την έχει δει τελικά . ήταν όντως καταθλιπτική, αλλά ευτυχώς είχαν έναν ολόκληρο εξώστη άδειο στο ιντεάλ για να κλαψουρίζω με την ησυχία μου . να την δείτε . Click για ανάπτυξη... Ο βασικος λογος που πηγα να την δω , ηταν επειδη μου ειχε αρεσει πολυ ο 'μικροκοσμος' και λεω δεν παμε να δουμε τι ταινια περα απο το ντοκιμαντερ εκανε ο σκηνοθετης ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 7 Μαΐου 2006 στις 06:41 Ο KoRaKi έγραψε: #114 07-05-06 06:41 Αρχική Δημοσίευση από KoRaKi: αντε θα βαλω μια που ειδα παλι τελευταια και θυμηθηκα ποση καλη ηταν ... Click για ανάπτυξη... Λοιπον η φωτο ειναι απο την ταινια Le Samourai. Εξαιρετικη ταινια αν την πετυχετε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Μαΐου 2006 στις 22:44 Ο iJohnnyCash: #115 22-05-06 22:44 Οριστε και μια απο εμενα ... δεν θα ελεγα οτι ειναι ειναι ψαγμενη ταινια απλως η εικονα δεν αποκαλυπτει και πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα m1.jpg 289 KB · Εμφανίσεις: 177 KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 01:41 Ο KoRaKi έγραψε: #116 23-05-06 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Οριστε και μια απο εμενα ... δεν θα ελεγα οτι ειναι ειναι ψαγμενη ταινια απλως η εικονα δεν αποκαλυπτει και πολλα Click για ανάπτυξη... Καλα ρε συ παλι καλα που δεν μας εβαλες σε μεγεθυνση 1:1000 μια τριχα του αυτιου του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 03:49 Ο iJohnnyCash: #117 23-05-06 03:49 ελα ... μια βοηθεια ... ο ηθοποιος ειναι γνωστος , πολυ γνωστος ... συνηθως δεν παιζει σε τετοιες ταινιες ... επισης ο ηθοποιος στην φωτο βρισκεται μπροστα απο μια πορτα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 03:57 Ο Insomniac: #118 23-05-06 03:57 Μηπως ειναι το Young Adam (2003); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 05:34 Ο iJohnnyCash: #119 23-05-06 05:34 ταινια του 1998 ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 11:42 Η Palladin έγραψε: #120 23-05-06 11:42 Μήπως είναι το Truman Show? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπράβο μου! Και το σκέφτηκά κι όλας, αλλά εγώ δεν έβλεπα το όνομα και φαντάστηκα ότ δε φαίνεται από κάπου. Τραλαλά τελείως! Κρίμα που την ξέρετε, θα σας έλεγα ότι δεν είναι αυτή και ότι την ονόμασα έτσι για "ξεκάρφωμα" . Βάλτε εσείς, ξενέρωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 3 Μαΐου 2006 στις 01:56 Ο KoRaKi έγραψε: #107 03-05-06 01:56 αντε θα βαλω μια που ειδα παλι τελευταια και θυμηθηκα ποση καλη ηταν ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα alain.jpg 96,5 KB · Εμφανίσεις: 222 weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 3 Μαΐου 2006 στις 01:57 Ο weak and powerless: #108 03-05-06 01:57 βάζω κι εγώ μία (παίζει να την έχω ξαναβάλει ) και πα να γείρω σιγά σιγά μπας και ονειρευτώ τπτ καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα pic.jpg 21,7 KB · Εμφανίσεις: 183 tralala Νεοφερμένο μέλος Η tralala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 3 Μαΐου 2006 στις 02:01 Η tralala έγραψε: #109 03-05-06 02:01 Η δεύτερη θα μπορούσε να είναι η Κακή Εκπαίδευση. Η πρώτη είναι η Alain (τώρα γελάω με τη βλακεία μου )... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 3 Μαΐου 2006 στις 02:04 Ο KoRaKi έγραψε: #110 03-05-06 02:04 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: βάζω κι εγώ μία (παίζει να την έχω ξαναβάλει ) και πα να γείρω σιγά σιγά μπας και ονειρευτώ τπτ καλό Click για ανάπτυξη... Ονειρα 'γλυκα' εγω παω για μπυρες τωρα (-8 h) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 3 Μαΐου 2006 στις 22:57 Ο KoRaKi έγραψε: #111 03-05-06 22:57 Αρχική Δημοσίευση από tralala: Η δεύτερη θα μπορούσε να είναι η Κακή Εκπαίδευση. Η πρώτη είναι η Alain (τώρα γελάω με τη βλακεία μου )... Click για ανάπτυξη... Τη δευτερη την ξερω ειναι μαλλον η les choristes - καλη αν και λιγο καταθληπτικη . Την πρωτη δε θυμαμαι πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 4 Μαΐου 2006 στις 02:36 Ο weak and powerless: #112 04-05-06 02:36 Αρχική Δημοσίευση από KoRaKi: Τη δευτερη την ξερω ειναι μαλλον η les choristes - καλη αν και λιγο καταθληπτικη Click για ανάπτυξη... υπάρχει κι άλλος άνθρωπος στον κόσμο που την έχει δει τελικά . ήταν όντως καταθλιπτική, αλλά ευτυχώς είχαν έναν ολόκληρο εξώστη άδειο στο ιντεάλ για να κλαψουρίζω με την ησυχία μου . να την δείτε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 4 Μαΐου 2006 στις 02:49 Ο KoRaKi έγραψε: #113 04-05-06 02:49 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: υπάρχει κι άλλος άνθρωπος στον κόσμο που την έχει δει τελικά . ήταν όντως καταθλιπτική, αλλά ευτυχώς είχαν έναν ολόκληρο εξώστη άδειο στο ιντεάλ για να κλαψουρίζω με την ησυχία μου . να την δείτε . Click για ανάπτυξη... Ο βασικος λογος που πηγα να την δω , ηταν επειδη μου ειχε αρεσει πολυ ο 'μικροκοσμος' και λεω δεν παμε να δουμε τι ταινια περα απο το ντοκιμαντερ εκανε ο σκηνοθετης ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 7 Μαΐου 2006 στις 06:41 Ο KoRaKi έγραψε: #114 07-05-06 06:41 Αρχική Δημοσίευση από KoRaKi: αντε θα βαλω μια που ειδα παλι τελευταια και θυμηθηκα ποση καλη ηταν ... Click για ανάπτυξη... Λοιπον η φωτο ειναι απο την ταινια Le Samourai. Εξαιρετικη ταινια αν την πετυχετε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Μαΐου 2006 στις 22:44 Ο iJohnnyCash: #115 22-05-06 22:44 Οριστε και μια απο εμενα ... δεν θα ελεγα οτι ειναι ειναι ψαγμενη ταινια απλως η εικονα δεν αποκαλυπτει και πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα m1.jpg 289 KB · Εμφανίσεις: 177 KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 01:41 Ο KoRaKi έγραψε: #116 23-05-06 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Οριστε και μια απο εμενα ... δεν θα ελεγα οτι ειναι ειναι ψαγμενη ταινια απλως η εικονα δεν αποκαλυπτει και πολλα Click για ανάπτυξη... Καλα ρε συ παλι καλα που δεν μας εβαλες σε μεγεθυνση 1:1000 μια τριχα του αυτιου του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 03:49 Ο iJohnnyCash: #117 23-05-06 03:49 ελα ... μια βοηθεια ... ο ηθοποιος ειναι γνωστος , πολυ γνωστος ... συνηθως δεν παιζει σε τετοιες ταινιες ... επισης ο ηθοποιος στην φωτο βρισκεται μπροστα απο μια πορτα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 03:57 Ο Insomniac: #118 23-05-06 03:57 Μηπως ειναι το Young Adam (2003); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 05:34 Ο iJohnnyCash: #119 23-05-06 05:34 ταινια του 1998 ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 11:42 Η Palladin έγραψε: #120 23-05-06 11:42 Μήπως είναι το Truman Show? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αντε θα βαλω μια που ειδα παλι τελευταια και θυμηθηκα ποση καλη ηταν ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 3 Μαΐου 2006 στις 01:57 Ο weak and powerless: #108 03-05-06 01:57 βάζω κι εγώ μία (παίζει να την έχω ξαναβάλει ) και πα να γείρω σιγά σιγά μπας και ονειρευτώ τπτ καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα pic.jpg 21,7 KB · Εμφανίσεις: 183 tralala Νεοφερμένο μέλος Η tralala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 3 Μαΐου 2006 στις 02:01 Η tralala έγραψε: #109 03-05-06 02:01 Η δεύτερη θα μπορούσε να είναι η Κακή Εκπαίδευση. Η πρώτη είναι η Alain (τώρα γελάω με τη βλακεία μου )... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 3 Μαΐου 2006 στις 02:04 Ο KoRaKi έγραψε: #110 03-05-06 02:04 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: βάζω κι εγώ μία (παίζει να την έχω ξαναβάλει ) και πα να γείρω σιγά σιγά μπας και ονειρευτώ τπτ καλό Click για ανάπτυξη... Ονειρα 'γλυκα' εγω παω για μπυρες τωρα (-8 h) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 3 Μαΐου 2006 στις 22:57 Ο KoRaKi έγραψε: #111 03-05-06 22:57 Αρχική Δημοσίευση από tralala: Η δεύτερη θα μπορούσε να είναι η Κακή Εκπαίδευση. Η πρώτη είναι η Alain (τώρα γελάω με τη βλακεία μου )... Click για ανάπτυξη... Τη δευτερη την ξερω ειναι μαλλον η les choristes - καλη αν και λιγο καταθληπτικη . Την πρωτη δε θυμαμαι πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 4 Μαΐου 2006 στις 02:36 Ο weak and powerless: #112 04-05-06 02:36 Αρχική Δημοσίευση από KoRaKi: Τη δευτερη την ξερω ειναι μαλλον η les choristes - καλη αν και λιγο καταθληπτικη Click για ανάπτυξη... υπάρχει κι άλλος άνθρωπος στον κόσμο που την έχει δει τελικά . ήταν όντως καταθλιπτική, αλλά ευτυχώς είχαν έναν ολόκληρο εξώστη άδειο στο ιντεάλ για να κλαψουρίζω με την ησυχία μου . να την δείτε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 4 Μαΐου 2006 στις 02:49 Ο KoRaKi έγραψε: #113 04-05-06 02:49 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: υπάρχει κι άλλος άνθρωπος στον κόσμο που την έχει δει τελικά . ήταν όντως καταθλιπτική, αλλά ευτυχώς είχαν έναν ολόκληρο εξώστη άδειο στο ιντεάλ για να κλαψουρίζω με την ησυχία μου . να την δείτε . Click για ανάπτυξη... Ο βασικος λογος που πηγα να την δω , ηταν επειδη μου ειχε αρεσει πολυ ο 'μικροκοσμος' και λεω δεν παμε να δουμε τι ταινια περα απο το ντοκιμαντερ εκανε ο σκηνοθετης ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 7 Μαΐου 2006 στις 06:41 Ο KoRaKi έγραψε: #114 07-05-06 06:41 Αρχική Δημοσίευση από KoRaKi: αντε θα βαλω μια που ειδα παλι τελευταια και θυμηθηκα ποση καλη ηταν ... Click για ανάπτυξη... Λοιπον η φωτο ειναι απο την ταινια Le Samourai. Εξαιρετικη ταινια αν την πετυχετε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Μαΐου 2006 στις 22:44 Ο iJohnnyCash: #115 22-05-06 22:44 Οριστε και μια απο εμενα ... δεν θα ελεγα οτι ειναι ειναι ψαγμενη ταινια απλως η εικονα δεν αποκαλυπτει και πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα m1.jpg 289 KB · Εμφανίσεις: 177 KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 01:41 Ο KoRaKi έγραψε: #116 23-05-06 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Οριστε και μια απο εμενα ... δεν θα ελεγα οτι ειναι ειναι ψαγμενη ταινια απλως η εικονα δεν αποκαλυπτει και πολλα Click για ανάπτυξη... Καλα ρε συ παλι καλα που δεν μας εβαλες σε μεγεθυνση 1:1000 μια τριχα του αυτιου του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 03:49 Ο iJohnnyCash: #117 23-05-06 03:49 ελα ... μια βοηθεια ... ο ηθοποιος ειναι γνωστος , πολυ γνωστος ... συνηθως δεν παιζει σε τετοιες ταινιες ... επισης ο ηθοποιος στην φωτο βρισκεται μπροστα απο μια πορτα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 03:57 Ο Insomniac: #118 23-05-06 03:57 Μηπως ειναι το Young Adam (2003); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 05:34 Ο iJohnnyCash: #119 23-05-06 05:34 ταινια του 1998 ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 11:42 Η Palladin έγραψε: #120 23-05-06 11:42 Μήπως είναι το Truman Show? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
βάζω κι εγώ μία (παίζει να την έχω ξαναβάλει ) και πα να γείρω σιγά σιγά μπας και ονειρευτώ τπτ καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tralala Νεοφερμένο μέλος Η tralala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 3 Μαΐου 2006 στις 02:01 Η tralala έγραψε: #109 03-05-06 02:01 Η δεύτερη θα μπορούσε να είναι η Κακή Εκπαίδευση. Η πρώτη είναι η Alain (τώρα γελάω με τη βλακεία μου )... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 3 Μαΐου 2006 στις 02:04 Ο KoRaKi έγραψε: #110 03-05-06 02:04 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: βάζω κι εγώ μία (παίζει να την έχω ξαναβάλει ) και πα να γείρω σιγά σιγά μπας και ονειρευτώ τπτ καλό Click για ανάπτυξη... Ονειρα 'γλυκα' εγω παω για μπυρες τωρα (-8 h) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 3 Μαΐου 2006 στις 22:57 Ο KoRaKi έγραψε: #111 03-05-06 22:57 Αρχική Δημοσίευση από tralala: Η δεύτερη θα μπορούσε να είναι η Κακή Εκπαίδευση. Η πρώτη είναι η Alain (τώρα γελάω με τη βλακεία μου )... Click για ανάπτυξη... Τη δευτερη την ξερω ειναι μαλλον η les choristes - καλη αν και λιγο καταθληπτικη . Την πρωτη δε θυμαμαι πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 4 Μαΐου 2006 στις 02:36 Ο weak and powerless: #112 04-05-06 02:36 Αρχική Δημοσίευση από KoRaKi: Τη δευτερη την ξερω ειναι μαλλον η les choristes - καλη αν και λιγο καταθληπτικη Click για ανάπτυξη... υπάρχει κι άλλος άνθρωπος στον κόσμο που την έχει δει τελικά . ήταν όντως καταθλιπτική, αλλά ευτυχώς είχαν έναν ολόκληρο εξώστη άδειο στο ιντεάλ για να κλαψουρίζω με την ησυχία μου . να την δείτε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 4 Μαΐου 2006 στις 02:49 Ο KoRaKi έγραψε: #113 04-05-06 02:49 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: υπάρχει κι άλλος άνθρωπος στον κόσμο που την έχει δει τελικά . ήταν όντως καταθλιπτική, αλλά ευτυχώς είχαν έναν ολόκληρο εξώστη άδειο στο ιντεάλ για να κλαψουρίζω με την ησυχία μου . να την δείτε . Click για ανάπτυξη... Ο βασικος λογος που πηγα να την δω , ηταν επειδη μου ειχε αρεσει πολυ ο 'μικροκοσμος' και λεω δεν παμε να δουμε τι ταινια περα απο το ντοκιμαντερ εκανε ο σκηνοθετης ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 7 Μαΐου 2006 στις 06:41 Ο KoRaKi έγραψε: #114 07-05-06 06:41 Αρχική Δημοσίευση από KoRaKi: αντε θα βαλω μια που ειδα παλι τελευταια και θυμηθηκα ποση καλη ηταν ... Click για ανάπτυξη... Λοιπον η φωτο ειναι απο την ταινια Le Samourai. Εξαιρετικη ταινια αν την πετυχετε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Μαΐου 2006 στις 22:44 Ο iJohnnyCash: #115 22-05-06 22:44 Οριστε και μια απο εμενα ... δεν θα ελεγα οτι ειναι ειναι ψαγμενη ταινια απλως η εικονα δεν αποκαλυπτει και πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα m1.jpg 289 KB · Εμφανίσεις: 177 KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 01:41 Ο KoRaKi έγραψε: #116 23-05-06 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Οριστε και μια απο εμενα ... δεν θα ελεγα οτι ειναι ειναι ψαγμενη ταινια απλως η εικονα δεν αποκαλυπτει και πολλα Click για ανάπτυξη... Καλα ρε συ παλι καλα που δεν μας εβαλες σε μεγεθυνση 1:1000 μια τριχα του αυτιου του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 03:49 Ο iJohnnyCash: #117 23-05-06 03:49 ελα ... μια βοηθεια ... ο ηθοποιος ειναι γνωστος , πολυ γνωστος ... συνηθως δεν παιζει σε τετοιες ταινιες ... επισης ο ηθοποιος στην φωτο βρισκεται μπροστα απο μια πορτα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 03:57 Ο Insomniac: #118 23-05-06 03:57 Μηπως ειναι το Young Adam (2003); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 05:34 Ο iJohnnyCash: #119 23-05-06 05:34 ταινια του 1998 ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 11:42 Η Palladin έγραψε: #120 23-05-06 11:42 Μήπως είναι το Truman Show? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η δεύτερη θα μπορούσε να είναι η Κακή Εκπαίδευση. Η πρώτη είναι η Alain (τώρα γελάω με τη βλακεία μου )... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 3 Μαΐου 2006 στις 02:04 Ο KoRaKi έγραψε: #110 03-05-06 02:04 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: βάζω κι εγώ μία (παίζει να την έχω ξαναβάλει ) και πα να γείρω σιγά σιγά μπας και ονειρευτώ τπτ καλό Click για ανάπτυξη... Ονειρα 'γλυκα' εγω παω για μπυρες τωρα (-8 h) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 3 Μαΐου 2006 στις 22:57 Ο KoRaKi έγραψε: #111 03-05-06 22:57 Αρχική Δημοσίευση από tralala: Η δεύτερη θα μπορούσε να είναι η Κακή Εκπαίδευση. Η πρώτη είναι η Alain (τώρα γελάω με τη βλακεία μου )... Click για ανάπτυξη... Τη δευτερη την ξερω ειναι μαλλον η les choristes - καλη αν και λιγο καταθληπτικη . Την πρωτη δε θυμαμαι πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 4 Μαΐου 2006 στις 02:36 Ο weak and powerless: #112 04-05-06 02:36 Αρχική Δημοσίευση από KoRaKi: Τη δευτερη την ξερω ειναι μαλλον η les choristes - καλη αν και λιγο καταθληπτικη Click για ανάπτυξη... υπάρχει κι άλλος άνθρωπος στον κόσμο που την έχει δει τελικά . ήταν όντως καταθλιπτική, αλλά ευτυχώς είχαν έναν ολόκληρο εξώστη άδειο στο ιντεάλ για να κλαψουρίζω με την ησυχία μου . να την δείτε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 4 Μαΐου 2006 στις 02:49 Ο KoRaKi έγραψε: #113 04-05-06 02:49 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: υπάρχει κι άλλος άνθρωπος στον κόσμο που την έχει δει τελικά . ήταν όντως καταθλιπτική, αλλά ευτυχώς είχαν έναν ολόκληρο εξώστη άδειο στο ιντεάλ για να κλαψουρίζω με την ησυχία μου . να την δείτε . Click για ανάπτυξη... Ο βασικος λογος που πηγα να την δω , ηταν επειδη μου ειχε αρεσει πολυ ο 'μικροκοσμος' και λεω δεν παμε να δουμε τι ταινια περα απο το ντοκιμαντερ εκανε ο σκηνοθετης ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 7 Μαΐου 2006 στις 06:41 Ο KoRaKi έγραψε: #114 07-05-06 06:41 Αρχική Δημοσίευση από KoRaKi: αντε θα βαλω μια που ειδα παλι τελευταια και θυμηθηκα ποση καλη ηταν ... Click για ανάπτυξη... Λοιπον η φωτο ειναι απο την ταινια Le Samourai. Εξαιρετικη ταινια αν την πετυχετε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Μαΐου 2006 στις 22:44 Ο iJohnnyCash: #115 22-05-06 22:44 Οριστε και μια απο εμενα ... δεν θα ελεγα οτι ειναι ειναι ψαγμενη ταινια απλως η εικονα δεν αποκαλυπτει και πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα m1.jpg 289 KB · Εμφανίσεις: 177 KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 01:41 Ο KoRaKi έγραψε: #116 23-05-06 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Οριστε και μια απο εμενα ... δεν θα ελεγα οτι ειναι ειναι ψαγμενη ταινια απλως η εικονα δεν αποκαλυπτει και πολλα Click για ανάπτυξη... Καλα ρε συ παλι καλα που δεν μας εβαλες σε μεγεθυνση 1:1000 μια τριχα του αυτιου του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 03:49 Ο iJohnnyCash: #117 23-05-06 03:49 ελα ... μια βοηθεια ... ο ηθοποιος ειναι γνωστος , πολυ γνωστος ... συνηθως δεν παιζει σε τετοιες ταινιες ... επισης ο ηθοποιος στην φωτο βρισκεται μπροστα απο μια πορτα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 03:57 Ο Insomniac: #118 23-05-06 03:57 Μηπως ειναι το Young Adam (2003); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 05:34 Ο iJohnnyCash: #119 23-05-06 05:34 ταινια του 1998 ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 11:42 Η Palladin έγραψε: #120 23-05-06 11:42 Μήπως είναι το Truman Show? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: βάζω κι εγώ μία (παίζει να την έχω ξαναβάλει ) και πα να γείρω σιγά σιγά μπας και ονειρευτώ τπτ καλό Click για ανάπτυξη... Ονειρα 'γλυκα' εγω παω για μπυρες τωρα (-8 h) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 3 Μαΐου 2006 στις 22:57 Ο KoRaKi έγραψε: #111 03-05-06 22:57 Αρχική Δημοσίευση από tralala: Η δεύτερη θα μπορούσε να είναι η Κακή Εκπαίδευση. Η πρώτη είναι η Alain (τώρα γελάω με τη βλακεία μου )... Click για ανάπτυξη... Τη δευτερη την ξερω ειναι μαλλον η les choristes - καλη αν και λιγο καταθληπτικη . Την πρωτη δε θυμαμαι πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 4 Μαΐου 2006 στις 02:36 Ο weak and powerless: #112 04-05-06 02:36 Αρχική Δημοσίευση από KoRaKi: Τη δευτερη την ξερω ειναι μαλλον η les choristes - καλη αν και λιγο καταθληπτικη Click για ανάπτυξη... υπάρχει κι άλλος άνθρωπος στον κόσμο που την έχει δει τελικά . ήταν όντως καταθλιπτική, αλλά ευτυχώς είχαν έναν ολόκληρο εξώστη άδειο στο ιντεάλ για να κλαψουρίζω με την ησυχία μου . να την δείτε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 4 Μαΐου 2006 στις 02:49 Ο KoRaKi έγραψε: #113 04-05-06 02:49 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: υπάρχει κι άλλος άνθρωπος στον κόσμο που την έχει δει τελικά . ήταν όντως καταθλιπτική, αλλά ευτυχώς είχαν έναν ολόκληρο εξώστη άδειο στο ιντεάλ για να κλαψουρίζω με την ησυχία μου . να την δείτε . Click για ανάπτυξη... Ο βασικος λογος που πηγα να την δω , ηταν επειδη μου ειχε αρεσει πολυ ο 'μικροκοσμος' και λεω δεν παμε να δουμε τι ταινια περα απο το ντοκιμαντερ εκανε ο σκηνοθετης ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 7 Μαΐου 2006 στις 06:41 Ο KoRaKi έγραψε: #114 07-05-06 06:41 Αρχική Δημοσίευση από KoRaKi: αντε θα βαλω μια που ειδα παλι τελευταια και θυμηθηκα ποση καλη ηταν ... Click για ανάπτυξη... Λοιπον η φωτο ειναι απο την ταινια Le Samourai. Εξαιρετικη ταινια αν την πετυχετε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Μαΐου 2006 στις 22:44 Ο iJohnnyCash: #115 22-05-06 22:44 Οριστε και μια απο εμενα ... δεν θα ελεγα οτι ειναι ειναι ψαγμενη ταινια απλως η εικονα δεν αποκαλυπτει και πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα m1.jpg 289 KB · Εμφανίσεις: 177 KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 01:41 Ο KoRaKi έγραψε: #116 23-05-06 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Οριστε και μια απο εμενα ... δεν θα ελεγα οτι ειναι ειναι ψαγμενη ταινια απλως η εικονα δεν αποκαλυπτει και πολλα Click για ανάπτυξη... Καλα ρε συ παλι καλα που δεν μας εβαλες σε μεγεθυνση 1:1000 μια τριχα του αυτιου του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 03:49 Ο iJohnnyCash: #117 23-05-06 03:49 ελα ... μια βοηθεια ... ο ηθοποιος ειναι γνωστος , πολυ γνωστος ... συνηθως δεν παιζει σε τετοιες ταινιες ... επισης ο ηθοποιος στην φωτο βρισκεται μπροστα απο μια πορτα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 03:57 Ο Insomniac: #118 23-05-06 03:57 Μηπως ειναι το Young Adam (2003); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 05:34 Ο iJohnnyCash: #119 23-05-06 05:34 ταινια του 1998 ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 11:42 Η Palladin έγραψε: #120 23-05-06 11:42 Μήπως είναι το Truman Show? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tralala: Η δεύτερη θα μπορούσε να είναι η Κακή Εκπαίδευση. Η πρώτη είναι η Alain (τώρα γελάω με τη βλακεία μου )... Click για ανάπτυξη... Τη δευτερη την ξερω ειναι μαλλον η les choristes - καλη αν και λιγο καταθληπτικη . Την πρωτη δε θυμαμαι πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 4 Μαΐου 2006 στις 02:36 Ο weak and powerless: #112 04-05-06 02:36 Αρχική Δημοσίευση από KoRaKi: Τη δευτερη την ξερω ειναι μαλλον η les choristes - καλη αν και λιγο καταθληπτικη Click για ανάπτυξη... υπάρχει κι άλλος άνθρωπος στον κόσμο που την έχει δει τελικά . ήταν όντως καταθλιπτική, αλλά ευτυχώς είχαν έναν ολόκληρο εξώστη άδειο στο ιντεάλ για να κλαψουρίζω με την ησυχία μου . να την δείτε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 4 Μαΐου 2006 στις 02:49 Ο KoRaKi έγραψε: #113 04-05-06 02:49 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: υπάρχει κι άλλος άνθρωπος στον κόσμο που την έχει δει τελικά . ήταν όντως καταθλιπτική, αλλά ευτυχώς είχαν έναν ολόκληρο εξώστη άδειο στο ιντεάλ για να κλαψουρίζω με την ησυχία μου . να την δείτε . Click για ανάπτυξη... Ο βασικος λογος που πηγα να την δω , ηταν επειδη μου ειχε αρεσει πολυ ο 'μικροκοσμος' και λεω δεν παμε να δουμε τι ταινια περα απο το ντοκιμαντερ εκανε ο σκηνοθετης ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 7 Μαΐου 2006 στις 06:41 Ο KoRaKi έγραψε: #114 07-05-06 06:41 Αρχική Δημοσίευση από KoRaKi: αντε θα βαλω μια που ειδα παλι τελευταια και θυμηθηκα ποση καλη ηταν ... Click για ανάπτυξη... Λοιπον η φωτο ειναι απο την ταινια Le Samourai. Εξαιρετικη ταινια αν την πετυχετε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Μαΐου 2006 στις 22:44 Ο iJohnnyCash: #115 22-05-06 22:44 Οριστε και μια απο εμενα ... δεν θα ελεγα οτι ειναι ειναι ψαγμενη ταινια απλως η εικονα δεν αποκαλυπτει και πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα m1.jpg 289 KB · Εμφανίσεις: 177 KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 01:41 Ο KoRaKi έγραψε: #116 23-05-06 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Οριστε και μια απο εμενα ... δεν θα ελεγα οτι ειναι ειναι ψαγμενη ταινια απλως η εικονα δεν αποκαλυπτει και πολλα Click για ανάπτυξη... Καλα ρε συ παλι καλα που δεν μας εβαλες σε μεγεθυνση 1:1000 μια τριχα του αυτιου του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 03:49 Ο iJohnnyCash: #117 23-05-06 03:49 ελα ... μια βοηθεια ... ο ηθοποιος ειναι γνωστος , πολυ γνωστος ... συνηθως δεν παιζει σε τετοιες ταινιες ... επισης ο ηθοποιος στην φωτο βρισκεται μπροστα απο μια πορτα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 03:57 Ο Insomniac: #118 23-05-06 03:57 Μηπως ειναι το Young Adam (2003); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 05:34 Ο iJohnnyCash: #119 23-05-06 05:34 ταινια του 1998 ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 11:42 Η Palladin έγραψε: #120 23-05-06 11:42 Μήπως είναι το Truman Show? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από KoRaKi: Τη δευτερη την ξερω ειναι μαλλον η les choristes - καλη αν και λιγο καταθληπτικη Click για ανάπτυξη... υπάρχει κι άλλος άνθρωπος στον κόσμο που την έχει δει τελικά . ήταν όντως καταθλιπτική, αλλά ευτυχώς είχαν έναν ολόκληρο εξώστη άδειο στο ιντεάλ για να κλαψουρίζω με την ησυχία μου . να την δείτε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 4 Μαΐου 2006 στις 02:49 Ο KoRaKi έγραψε: #113 04-05-06 02:49 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: υπάρχει κι άλλος άνθρωπος στον κόσμο που την έχει δει τελικά . ήταν όντως καταθλιπτική, αλλά ευτυχώς είχαν έναν ολόκληρο εξώστη άδειο στο ιντεάλ για να κλαψουρίζω με την ησυχία μου . να την δείτε . Click για ανάπτυξη... Ο βασικος λογος που πηγα να την δω , ηταν επειδη μου ειχε αρεσει πολυ ο 'μικροκοσμος' και λεω δεν παμε να δουμε τι ταινια περα απο το ντοκιμαντερ εκανε ο σκηνοθετης ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 7 Μαΐου 2006 στις 06:41 Ο KoRaKi έγραψε: #114 07-05-06 06:41 Αρχική Δημοσίευση από KoRaKi: αντε θα βαλω μια που ειδα παλι τελευταια και θυμηθηκα ποση καλη ηταν ... Click για ανάπτυξη... Λοιπον η φωτο ειναι απο την ταινια Le Samourai. Εξαιρετικη ταινια αν την πετυχετε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Μαΐου 2006 στις 22:44 Ο iJohnnyCash: #115 22-05-06 22:44 Οριστε και μια απο εμενα ... δεν θα ελεγα οτι ειναι ειναι ψαγμενη ταινια απλως η εικονα δεν αποκαλυπτει και πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα m1.jpg 289 KB · Εμφανίσεις: 177 KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 01:41 Ο KoRaKi έγραψε: #116 23-05-06 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Οριστε και μια απο εμενα ... δεν θα ελεγα οτι ειναι ειναι ψαγμενη ταινια απλως η εικονα δεν αποκαλυπτει και πολλα Click για ανάπτυξη... Καλα ρε συ παλι καλα που δεν μας εβαλες σε μεγεθυνση 1:1000 μια τριχα του αυτιου του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 03:49 Ο iJohnnyCash: #117 23-05-06 03:49 ελα ... μια βοηθεια ... ο ηθοποιος ειναι γνωστος , πολυ γνωστος ... συνηθως δεν παιζει σε τετοιες ταινιες ... επισης ο ηθοποιος στην φωτο βρισκεται μπροστα απο μια πορτα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 03:57 Ο Insomniac: #118 23-05-06 03:57 Μηπως ειναι το Young Adam (2003); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 05:34 Ο iJohnnyCash: #119 23-05-06 05:34 ταινια του 1998 ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 11:42 Η Palladin έγραψε: #120 23-05-06 11:42 Μήπως είναι το Truman Show? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: υπάρχει κι άλλος άνθρωπος στον κόσμο που την έχει δει τελικά . ήταν όντως καταθλιπτική, αλλά ευτυχώς είχαν έναν ολόκληρο εξώστη άδειο στο ιντεάλ για να κλαψουρίζω με την ησυχία μου . να την δείτε . Click για ανάπτυξη... Ο βασικος λογος που πηγα να την δω , ηταν επειδη μου ειχε αρεσει πολυ ο 'μικροκοσμος' και λεω δεν παμε να δουμε τι ταινια περα απο το ντοκιμαντερ εκανε ο σκηνοθετης ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 7 Μαΐου 2006 στις 06:41 Ο KoRaKi έγραψε: #114 07-05-06 06:41 Αρχική Δημοσίευση από KoRaKi: αντε θα βαλω μια που ειδα παλι τελευταια και θυμηθηκα ποση καλη ηταν ... Click για ανάπτυξη... Λοιπον η φωτο ειναι απο την ταινια Le Samourai. Εξαιρετικη ταινια αν την πετυχετε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Μαΐου 2006 στις 22:44 Ο iJohnnyCash: #115 22-05-06 22:44 Οριστε και μια απο εμενα ... δεν θα ελεγα οτι ειναι ειναι ψαγμενη ταινια απλως η εικονα δεν αποκαλυπτει και πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα m1.jpg 289 KB · Εμφανίσεις: 177 KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 01:41 Ο KoRaKi έγραψε: #116 23-05-06 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Οριστε και μια απο εμενα ... δεν θα ελεγα οτι ειναι ειναι ψαγμενη ταινια απλως η εικονα δεν αποκαλυπτει και πολλα Click για ανάπτυξη... Καλα ρε συ παλι καλα που δεν μας εβαλες σε μεγεθυνση 1:1000 μια τριχα του αυτιου του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 03:49 Ο iJohnnyCash: #117 23-05-06 03:49 ελα ... μια βοηθεια ... ο ηθοποιος ειναι γνωστος , πολυ γνωστος ... συνηθως δεν παιζει σε τετοιες ταινιες ... επισης ο ηθοποιος στην φωτο βρισκεται μπροστα απο μια πορτα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 03:57 Ο Insomniac: #118 23-05-06 03:57 Μηπως ειναι το Young Adam (2003); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 05:34 Ο iJohnnyCash: #119 23-05-06 05:34 ταινια του 1998 ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 11:42 Η Palladin έγραψε: #120 23-05-06 11:42 Μήπως είναι το Truman Show? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από KoRaKi: αντε θα βαλω μια που ειδα παλι τελευταια και θυμηθηκα ποση καλη ηταν ... Click για ανάπτυξη... Λοιπον η φωτο ειναι απο την ταινια Le Samourai. Εξαιρετικη ταινια αν την πετυχετε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Μαΐου 2006 στις 22:44 Ο iJohnnyCash: #115 22-05-06 22:44 Οριστε και μια απο εμενα ... δεν θα ελεγα οτι ειναι ειναι ψαγμενη ταινια απλως η εικονα δεν αποκαλυπτει και πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα m1.jpg 289 KB · Εμφανίσεις: 177 KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 01:41 Ο KoRaKi έγραψε: #116 23-05-06 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Οριστε και μια απο εμενα ... δεν θα ελεγα οτι ειναι ειναι ψαγμενη ταινια απλως η εικονα δεν αποκαλυπτει και πολλα Click για ανάπτυξη... Καλα ρε συ παλι καλα που δεν μας εβαλες σε μεγεθυνση 1:1000 μια τριχα του αυτιου του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 03:49 Ο iJohnnyCash: #117 23-05-06 03:49 ελα ... μια βοηθεια ... ο ηθοποιος ειναι γνωστος , πολυ γνωστος ... συνηθως δεν παιζει σε τετοιες ταινιες ... επισης ο ηθοποιος στην φωτο βρισκεται μπροστα απο μια πορτα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 03:57 Ο Insomniac: #118 23-05-06 03:57 Μηπως ειναι το Young Adam (2003); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 05:34 Ο iJohnnyCash: #119 23-05-06 05:34 ταινια του 1998 ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 11:42 Η Palladin έγραψε: #120 23-05-06 11:42 Μήπως είναι το Truman Show? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οριστε και μια απο εμενα ... δεν θα ελεγα οτι ειναι ειναι ψαγμενη ταινια απλως η εικονα δεν αποκαλυπτει και πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 01:41 Ο KoRaKi έγραψε: #116 23-05-06 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Οριστε και μια απο εμενα ... δεν θα ελεγα οτι ειναι ειναι ψαγμενη ταινια απλως η εικονα δεν αποκαλυπτει και πολλα Click για ανάπτυξη... Καλα ρε συ παλι καλα που δεν μας εβαλες σε μεγεθυνση 1:1000 μια τριχα του αυτιου του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 03:49 Ο iJohnnyCash: #117 23-05-06 03:49 ελα ... μια βοηθεια ... ο ηθοποιος ειναι γνωστος , πολυ γνωστος ... συνηθως δεν παιζει σε τετοιες ταινιες ... επισης ο ηθοποιος στην φωτο βρισκεται μπροστα απο μια πορτα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 03:57 Ο Insomniac: #118 23-05-06 03:57 Μηπως ειναι το Young Adam (2003); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 05:34 Ο iJohnnyCash: #119 23-05-06 05:34 ταινια του 1998 ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 11:42 Η Palladin έγραψε: #120 23-05-06 11:42 Μήπως είναι το Truman Show? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Οριστε και μια απο εμενα ... δεν θα ελεγα οτι ειναι ειναι ψαγμενη ταινια απλως η εικονα δεν αποκαλυπτει και πολλα Click για ανάπτυξη... Καλα ρε συ παλι καλα που δεν μας εβαλες σε μεγεθυνση 1:1000 μια τριχα του αυτιου του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 03:49 Ο iJohnnyCash: #117 23-05-06 03:49 ελα ... μια βοηθεια ... ο ηθοποιος ειναι γνωστος , πολυ γνωστος ... συνηθως δεν παιζει σε τετοιες ταινιες ... επισης ο ηθοποιος στην φωτο βρισκεται μπροστα απο μια πορτα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 03:57 Ο Insomniac: #118 23-05-06 03:57 Μηπως ειναι το Young Adam (2003); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 05:34 Ο iJohnnyCash: #119 23-05-06 05:34 ταινια του 1998 ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 11:42 Η Palladin έγραψε: #120 23-05-06 11:42 Μήπως είναι το Truman Show? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ελα ... μια βοηθεια ... ο ηθοποιος ειναι γνωστος , πολυ γνωστος ... συνηθως δεν παιζει σε τετοιες ταινιες ... επισης ο ηθοποιος στην φωτο βρισκεται μπροστα απο μια πορτα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 03:57 Ο Insomniac: #118 23-05-06 03:57 Μηπως ειναι το Young Adam (2003); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 05:34 Ο iJohnnyCash: #119 23-05-06 05:34 ταινια του 1998 ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 11:42 Η Palladin έγραψε: #120 23-05-06 11:42 Μήπως είναι το Truman Show? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μηπως ειναι το Young Adam (2003); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 05:34 Ο iJohnnyCash: #119 23-05-06 05:34 ταινια του 1998 ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 11:42 Η Palladin έγραψε: #120 23-05-06 11:42 Μήπως είναι το Truman Show? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ταινια του 1998 ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 23 Μαΐου 2006 στις 11:42 Η Palladin έγραψε: #120 23-05-06 11:42 Μήπως είναι το Truman Show? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μήπως είναι το Truman Show? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.