Πρώτη φορά την ακούω την ταινία που έβαλες αλλά η βοήθεια σου ήταν κάπως... συγκεκριμένη. Θα απαντήσω λοιπόν το Sunset Blvd.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KoRaKi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από tralala:Για να είμαι ειλικρινής θα απαντούσα το citizen kane στην αρχή, αν και ο ηθοποιός στη φωτογραφία περισσότερο μου θυμίζει το Γιάννη Ιωαννίδη παρά τον Welles, επειδή είναι από τις λίγες παλιές που έχει τύχει να δω...
Πρώτη φορά την ακούω την ταινία που έβαλες αλλά η βοήθεια σου ήταν κάπως... συγκεκριμένη. Θα απαντήσω λοιπόν το Sunset Blvd.
Ναι ειναι η πιο χαρακτηριστικη σκηνη απο το Sunset Blvd που ο W. Holden καθεται στον καναπε της σταρ του βοβου σινεμα Norma Desmond (Gloria Swanson) και βλεπει μια σκηνη απο μια ταινια της Swanson πραγματικα. Ο Holden επαιξε και στο Network μετα. Παρα πολυ καλες και οι δυο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KoRaKi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από tralala:Έπος...
Λες να ειναι η Brazil ?
και να μην το ηξερα (ειναι πραγματι καλη ταινια) το file που εβαλες εχει το ιδιο ονομα
βαλε μας αλλη !
weak and powerless
Διάσημο μέλος
Και το σκέφτηκά κι όλας, αλλά εγώ δεν έβλεπα το όνομα και φαντάστηκα ότ δε φαίνεται από κάπου. Τραλαλά τελείως!
Κρίμα που την ξέρετε, θα σας έλεγα ότι δεν είναι αυτή και ότι την ονόμασα έτσι για "ξεκάρφωμα" .
Βάλτε εσείς, ξενέρωσα
KoRaKi
Εκκολαπτόμενο μέλος
weak and powerless
Διάσημο μέλος
Η πρώτη είναι η Alain (τώρα γελάω με τη βλακεία μου )...
KoRaKi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless:βάζω κι εγώ μία (παίζει να την έχω ξαναβάλει ) και πα να γείρω σιγά σιγά μπας και ονειρευτώ τπτ καλό
Ονειρα 'γλυκα' εγω παω για μπυρες τωρα (-8 h)
KoRaKi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από tralala:Η δεύτερη θα μπορούσε να είναι η Κακή Εκπαίδευση.
Η πρώτη είναι η Alain (τώρα γελάω με τη βλακεία μου )...
Τη δευτερη την ξερω ειναι μαλλον η les choristes - καλη
αν και λιγο καταθληπτικη . Την πρωτη δε θυμαμαι πια
weak and powerless
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από KoRaKi:Τη δευτερη την ξερω ειναι μαλλον η les choristes - καλη
αν και λιγο καταθληπτικη
υπάρχει κι άλλος άνθρωπος στον κόσμο που την έχει δει τελικά . ήταν όντως καταθλιπτική, αλλά ευτυχώς είχαν έναν ολόκληρο εξώστη άδειο στο ιντεάλ για να κλαψουρίζω με την ησυχία μου . να την δείτε .
KoRaKi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless:υπάρχει κι άλλος άνθρωπος στον κόσμο που την έχει δει τελικά . ήταν όντως καταθλιπτική, αλλά ευτυχώς είχαν έναν ολόκληρο εξώστη άδειο στο ιντεάλ για να κλαψουρίζω με την ησυχία μου . να την δείτε .
Ο βασικος λογος που πηγα να την δω , ηταν επειδη μου ειχε αρεσει πολυ ο 'μικροκοσμος' και λεω δεν παμε να δουμε τι ταινια περα απο το ντοκιμαντερ εκανε ο σκηνοθετης ...
KoRaKi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από KoRaKi:αντε θα βαλω μια που ειδα παλι τελευταια και θυμηθηκα ποση καλη ηταν ...
Λοιπον η φωτο ειναι απο την ταινια Le Samourai. Εξαιρετικη ταινια αν την πετυχετε !
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
KoRaKi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Οριστε και μια απο εμενα ... δεν θα ελεγα οτι ειναι ειναι ψαγμενη ταινια απλως η εικονα δεν αποκαλυπτει και πολλα
Καλα ρε συ παλι καλα που δεν μας εβαλες σε μεγεθυνση 1:1000 μια τριχα του αυτιου του
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.