Αταίριαστα ζευγάρια !!(an e-steki nonmatching test)

Λίγος σου πέφτει ο Φώτης ;:kissing:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λίγος σου πέφτει ο Φώτης ;:kissing:
Ας το πάρουμε κι από την άλλη πλευρά. Δεν ξέρω γαλλικά :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δε χρειάζεται. Με αυτό μπορείς να τον ρίξεις:

e9d719_09a0165fa356498ab27fe4cefa7f237d-1.gif

Δε χρειάζεται. Με αυτό μπορείς να τον ρίξεις:

e9d719_09a0165fa356498ab27fe4cefa7f237d-1.gif

Έχω την εντύπωση ότι κάτι τέτοιο θα του περάσει αδιάφορο. Τουναντίον, ο τρόπος για να μπει κάποια στην καρδιά του Φώτη μάλλον είναι αυτός:

downloadrickstevesbestoffrancefullbook16-1.gif

npb + Ιππολύτη = wild sex forever

Fast + Helium

Volkswagen Fan --- Gate4 :no:
Περισσότερες πιθανότητες θα υπήρχαν να γίνουν ζευγάρι ο Γκοτζίλα με την Μόθρα :yes:

Υγ το άλλο θέμα με τα ταιριαστά ζευγάρια, δεν το βρίσκω, μπορεί να βοηθήσει κάποιος??? Έχω μερικές ιδέες κατά νου :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
fotisapple + Iππολυτη

Θα ταίριαζαν.

@Volkswagen Fan
Τώρα που μαθαίνω γαλλικά έχω καμία ελπίδα;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

@Fast Care to explain? Εγώ πολύ τον συμπαθώ τον Βασίλη κι ας κράζει τα μουσικά μου γούστα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ετσι μου φαινεται @Ιππολύτη. Πιστεύω θα έβαζες εσύ τα παντελόνια στη σχέση και θα τέλειωνε γρήγορα. Το σεξ θα ήταν βαρετό κι ανάλατο.

Μην τον ακούς @vassilis498, μια χαρά θα τα βρούμε αρκεί να μη βάζεις μεταλιές (τέτοια δεν ακούς; ) όταν κοιμάμαι (απλώς κοιμάμαι πολύ, ίσως σε περιορίσει λίγο, ε στο κάτω κάτω πάρε ακουστικά).

φαστ αν όμως ζοριστώ στην κουζίνα να ξέρω να σε συμβουλευτώ για τα γεμιστά ε; <3
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Μην τον ακούς @vassilis498, μια χαρά θα τα βρούμε αρκεί να μη βάζεις μεταλιές (τέτοια δεν ακούς; ) όταν κοιμάμαι (απλώς κοιμάμαι πολύ, ίσως σε περιορίσει λίγο, ε στο κάτω κάτω πάρε ακουστικά).

θα τα βάζω στο γατί :mad:

φαστ αν όμως ζοριστώ στην κουζίνα να ξέρω να σε συμβουλευτώ για τα γεμιστά ε; <3
δεν τρωω.

Ε βέβαια θα ήταν σαν να φορούσες Victoria’s Secret σουτιέν με βρακί απο την λαϊκή.
Προσωπικά πάντα θεωρούσα πως με αντιπροσώπευε σαν άνθρωπο το Chantelle Intimates, αλλά μπορώ να δεχτώ και το μυστικό της Βικτόριας.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back