milkos
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος
Ας το πάρουμε κι από την άλλη πλευρά. Δεν ξέρω γαλλικάΛίγος σου πέφτει ο Φώτης ;![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Ας το πάρουμε κι από την άλλη πλευρά. Δεν ξέρω γαλλικά![]()
Δε χρειάζεται. Με αυτό μπορείς να τον ρίξεις:
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος
Δε χρειάζεται. Με αυτό μπορείς να τον ρίξεις:
![]()
Έχω την εντύπωση ότι κάτι τέτοιο θα του περάσει αδιάφορο. Τουναντίον, ο τρόπος για να μπει κάποια στην καρδιά του Φώτη μάλλον είναι αυτός:
Bourgeoisie
Νεοφερμένο μέλος
Ερις
Περιβόητο μέλος
_Σταύρος_
Δραστήριο μέλος

Υγ το άλλο θέμα με τα ταιριαστά ζευγάρια, δεν το βρίσκω, μπορεί να βοηθήσει κάποιος??? Έχω μερικές ιδέες κατά νου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος
fotisapple + Iππολυτη
Θα ταίριαζαν.
Ας το πάρουμε κι από την άλλη πλευρά. Δεν ξέρω γαλλικά![]()
@Volkswagen Fan
Τώρα που μαθαίνω γαλλικά έχω καμία ελπίδα;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331
Επισκέπτης
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος
Guest 875331
Επισκέπτης
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Μην τον ακούς @vassilis498, μια χαρά θα τα βρούμε αρκεί να μη βάζεις μεταλιές (τέτοια δεν ακούς; ) όταν κοιμάμαι (απλώς κοιμάμαι πολύ, ίσως σε περιορίσει λίγο, ε στο κάτω κάτω πάρε ακουστικά).
θα τα βάζω στο γατί

Guest 875331
Επισκέπτης
δεν τρωω.φαστ αν όμως ζοριστώ στην κουζίνα να ξέρω να σε συμβουλευτώ για τα γεμιστά ε;![]()
Guest 890013
Επισκέπτης
Guest 890013
Επισκέπτης
Ε βέβαια θα ήταν σαν να φορούσες Victoria’s Secret σουτιέν με βρακί απο την λαϊκή.
Guest 209912
Επισκέπτης
Προσωπικά πάντα θεωρούσα πως με αντιπροσώπευε σαν άνθρωπο το Chantelle Intimates, αλλά μπορώ να δεχτώ και το μυστικό της Βικτόριας.Ε βέβαια θα ήταν σαν να φορούσες Victoria’s Secret σουτιέν με βρακί απο την λαϊκή.
@EvanescenceQ και @Λένω
@SOx και @Devil
@Lancelot και @Himela
Αυτα προς το παρόν
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool