Αταίριαστα ζευγάρια !!(an e-steki nonmatching test)

λοβ οχι εσένα.λοβ να του πει γυναίκα γενικότερα.:P

εεε πες το ετσι βρε χριστιαννε μου!:P
εγω απλα ημουν ενα χαρακτηριστικο δειγμα.:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η ξανθιά δεν εκατάλαβε. :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

huh?:confused:

κατά + έλαβον, σύνθετο ρήμα, εσωτερική αύξηση!:spasiklas:

Εδιτ:

Βέβαια, έχω την εντύπωση ότι τα ρήματα διαφέρουν τόσο σημασιολογικά όσο και μορφολογικά Mr Positive..
το κατέλαβον είναι αορ. του καταλαμβάνω...

κατά + έλαβον, σύνθετο ρήμα, εσωτερική αύξηση!:spasiklas:

Εδιτ:

Βέβαια, έχω την εντύπωση ότι τα ρήματα διαφέρουν τόσο σημασιολογικά όσο και μορφολογικά Mr Positive..
το κατέλαβον είναι αορ. του καταλαμβάνω...
Δεν καταλαβαίνω τι προσπαθείς να πεις ^^

Δεν καταλαβαίνω τι προσπαθείς να πεις ^^

Άλλο το καταλαβαίνω και άλλο το καταλαμβάνω. Νομίζω ότι κακώς συγχέονται τα ρήματα αφού σημασιολογικά διαφέρουν πάρα πολύ.
- Καταλαβαίνω τι προσπαθείς να μου εξηγήσεις..
- Οι στρατιώτες κατέλαβαν τα τείχη..

Κάπως έτσι το έθετε ο Μπαμπινιώτης χθες που το κοιτούσα...
Παρακαλείται η DreamsRevenge να μας διαφωτίσει!:redface:

Άλλο το καταλαβαίνω και άλλο το καταλαμβάνω. Νομίζω ότι κακώς συγχέονται τα ρήματα αφού σημασιολογικά διαφέρουν πάρα πολύ.
- Καταλαβαίνω τι προσπαθείς να μου εξηγήσεις..
- Οι στρατιώτες κατέλαβαν τα τείχη..

Κάπως έτσι το έθετε ο Μπαμπινιώτης χθες που το κοιτούσα...
Παρακαλείται η DreamsRevenge να μας διαφωτίσει!:redface:
Έτσι λες ε? :P
Η αλήθεια είναι ότι δε διαφέρουν και τόσο όσο λες. Αν το σκεφτείς, ακόμα και σημασιολογικά είναι πολύ κοντά, απλώς έχουν διαφορετικές χρήσεις. Το καταλαβαίνω προέρχεται από το ρήμα καταλαμβάνω (κατά+λαμβάνω, αόρ.β' κατέλαβον), το οποίο στα νέα ελληνικά εξελίχθηκε σε καταλαβαίνω. :)

Sorry, :offtopic: :P

mr positive+zoitca...συνενοηση μπουζουκι:redface:

mr positive+zoitca...συνενοηση μπουζουκι:redface:
Τα προκαταρκτικά είναι για ξεκάρφωμα, μωρέ...

Και τώρα θα σας ανακοινώσω τα πιο ταιριαστά ζευγάρια

parafernalia - DrStrangelove

Great Chaos - Lorien

rosa azul - diotima

Isiliel - Νεράιδα

Nωεύς - Subject to change

Connanbarberis - Πατρεύς

Μάξιμος - Scandal

:knife:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

GFireP+Self-Control

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

nPb + Ερινύς

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Giorgos199666 + Imagine01

Fast + όλα τα θήλεα του φόρουμ (ή μήπως του κόσμου; )

fotisapple + Iππολυτη

Αγαπητοί μου φίλοι,

Προ ολίγου έβαψα με αίμα τη μαξιλαροθήκη της καλής μου γιαγιάκας (ρινορραγίες ftw). Μη με κάνετε να την ξεράσω κιόλας.

Φιλικά, Ιππολύτη.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back