Ηρεμήστε λίγο ομαδικώς.Νικο αρχίζω απο εσένα γιατί εσύ ξεκίνησες το θεμα με επιθετικους χαρακτηρισμούς(είναι κατά των όρων χρησης mate

),κι εκτός αυτού ασχολείσαι και με άτομα πολύ μικροτερης ηλικίας απο εσένα.(Χωρις αυτό να σημαινει το οτι βαραινει την άποψή σου.)Πριγκιπέσα και αγγελάκι ΟΔ εχετε κάνει υπερωρίες χωρίζοντας trollers ,κομπλεξικους και σκ@τ@ απο τη μάζα,δε χρειάζεται να κάνουμε τωρα τη μαζα χωματερή.Το ξερετε καλυτερα απο τον καθενα.(μπορει η επιθετικοτητα να μην ειναι ιδιου βαθμου αλλα η σποντα παραμενει σποντα

).Ο σκοπος υπαρξης του θεματος ειναι καθαρά χιουμοριστικός.(μην κοιτατε που εμενα με βαζανε με καποιες και να τα αποτελεσματα

)Aς χαλαρώσουμε όλοι,δεν αξιζει να βγαίνεις χειρότερα απο ό,τι μπαίνεις εδώ μέσα,και δεν έχετε να χωρίσετε ελιές.Να κάνω κι εγώ το ζευγαράκι μου.
love_angel + Γιώργος.Χωρις να ξέρω τα παιδιά προσωπικά,κάτι μου λέει πως ο φίλτατος ακούει τον ορο "love" κι ένα ρίγος διαπερνά τη ραχοκοκκαλιά του

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.