...το παρακάτω συμβάν έγινε πριν από 2 χρόνια, αν δεν κάνω λάθος πρώτη λυκείου...
Ήταν μια κρύα χειμωνιάτικη μέρα...είχαμε κενό στην φυσική...κάποιοι σαν καλά παιδάκια κατέβηκαν να κάτσουν στην αυλή...κάποιοι όμως επειδή ήταν κρυουλιάριδες επέμεναν να κάτσουμε στην τάξη που είχε και καλοριφέρ...στην αρχή παίζαμε παντομίμα, κρεμάλα, όνομα ζώο πράγμα κ.λ.π με σκοπό να σκοτώσουμε την ώρα μας... αλλά είχαμε σκυλοβαρεθεί την ζωή μας...
Σε μια φάση ένα παιδί της ''παρέας'' βγάζει το κινητό του και λέει να βάλουμε μουσική...κλείνουμε πόρτες και παράθυρα για να μην ακούγεται και αρχίζει...και αυτός ο ευλογημένος δεν βάζει τίποτα ήρεμο...και να σου οι lamb of god, και να σου οι machine head, the haunted κ.ο.κ...σε μια φάση βάζει amon amarth και κάποια (!)-ποια άραγε

- είχε την υπέροχη ιδέα να κάνουμε τα μαλλιά μας γύρω-γύρω και να γυρνάμε τα κεφάλια μας σαν σβούρα, όπως άλλωστε κάνουν και αυτοί...Ε, μετά το πράγμα ξέφυγε εντελώς...αρχίσαν οι άλλοι να κάνουν καφρο-φωνητικά, εγώ άρχισα να κάνω την Αngela Gossow από τους Arch Enemy-ηρωίδα μου τότε- ένας πανικός...και ξαφνικά ανοίγει την πόρτα ο-συμπαθέστατος κατα τ'άλλα- φιλόλογος μας ο οποίος έκανε μάθημα δίπλα και, ακούγοντας τα ουρλιαχτά μας, ήρθε να δει τι γινόταν...και έμεινε κάγκελο ο άνθρωπος...
Εγώ αναμαλλιασμένη να γκαρίζω, οι άλλοι τρεις πλήρως ξεμαλλιασμένοι να κάνουν headbanging...

O άνθρωπος, εμφανώς σοκαρισμένος, μας ρώτησε γιατί μαλλώνουμε (έτσι όπως γκαρίζαμε, τι να φανταστεί) και ένα από τα παιδιά προσπαθούσε να του εξηγήσει ότι δεν μαλλώνουμε αλλά τραγουδάμε...
Ευτυχώς, δεν φάγαμε αποβολή, μας είπε να κατέβουμε στην αυλή, κάτω με τους υπόλοιπους και να είμαστε πιο ήσυχοι γιατί άλλες τάξεις έκαναν μάθημα...
Και δεν είναι μόνο η ξεφτίλα του πράγματος, είναι ότι ο άνθρωπος με είχε σε μια α' εκτίμηση...από τότε έκανα κανα μήνα μέχρι να τον ξανακοιτάξω στα μάτια...τρελή ντροπή!!!