Αστεία Videos

FoNikos21

New member

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Λευκάδα (Λευκάδα). Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

FoNikos21

New member

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Λευκάδα (Λευκάδα). Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

Ajusshi

New member

Ο η σκέψη μου σκέφτηκε τον εαυτό της αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,686 μηνύματα.
αν έχεις κώλο διάβαινε και ριζικό περπάτα :P
και με κάταγμα στο αριστερό χέρι!
 

tweetyslvstr

New member

Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 542 μηνύματα.
Είναι η... διασκευή της χρονιάς - Η τρίτη ηλικία δεν αποκλείεται από τίποτα, τα καταφέρνει όλα και κερδίζει τις εντυπώσεις

Ήταν το 2000, στην αρχή της νέας χιλιετίας, όταν η Δέσποινα Βανδή μεσουρανούσε στις πίστες με το νέο της χιτ «Υποφέρω». Η σταρ βρισκόταν ήδη στο απόγειο της καριέρας της και το τραγούδι του Φοίβου την έστειλε σε κάθε κορυφή και κάθε ρεκόρ.Δεκαπέντε χρόνια αργότερα, ένα πολύ διαφορετικό «remix» του τραγουδιού ακούγεται στην Ελλάδα... Είναι εκτελεσμένο από την Χορωδία του Α' ΚΑΠΗ Ηλιούπολης, σε πιάνο του Γιώργου Πατεράκη και λαούτο Μαρίας Πλουμή, ενώ την ηχογράφηση έκανε ο Γιάννης Σκανδάμης.

Οι σούπερ γιαγιάδες κερδίζουν τις εντυπώσεις, καθώς αποδεικνύουν πως η τρίτη ηλικία όλα τα μπορεί και τα καταφέρνει και δεν πρέπει να αποκλείεται από τίποτα - ούτε από την ποπ επιτυχία του 2000! Το βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου και όλοι μιλάνε για το χιτ της χρονιάς...
πηγη. https://www.protothema.gr,
https://www.youtube.com/watch?v=5ZUI5T-QiWs
και το κανονικο τραγουδι
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=uE5-UvggNsE
 

wherever

New member

Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 170 μηνύματα.
Αφιερωμένο σε όσες ειναι μητέρες ή σκέφτονται να κάνουν μωρά στο άμεσο μέλλον!!:D:P
(Εγω fail το χαρακτηρίζω, αστεία βιντεάκια δεν έχουμε όποτε έδω είναι το κατάλληλο θέμα!:rolleyes:)
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top